Lia: Képzeld, sajnos mi sem tudtuk nézni a Heti Hetest. Bulizni voltunk :))
Nem értelek mit problémázol a hétfővel, gondold azt, hogy neked tuti jobban végződik mint Timothy McVeigh-nek :)))))))
Ja és nem a kék Caddy a pobléma hanem, kb úgy vagyok mint az ufókutatók. Megveszek egy kapcsolatfelvételért :))))
Úúúúgy irigyellek krapi, hogy életed fő problémája egy kék Caddy. :-))) Nekem bezzeg...
Ja épp jogosan megérdemelt öt perces szünetemet tartom (tizig). Kell egy kicsit pihentetnem a szemem, szóval leültem a monitor elé. :-)))
Padre ez már nem a kámaszutra. Azt hittem, az volt életem legnehezebb vizsgája, de hát kámaszutra fityfene volt a mostanihoz képest. Ez a kámaszutrás tevékenység adózási és pénzügyi részét vizsgálja. Valami katasztrófa.
Na megyek is, vár még 110 oldal rám mára. De hát messze még a lefekvés ideje. :-(
Padre: mi ez a pesszimista hozzáállás? Azért mennt át mert későn vettészre és jó messziről akart köszönni. És mivel már közel volt hát elment messzire :)) Arról nem tehet, hogy megfutamodtál :)))
Na de tényleg. Marha vagyol ha azt hiszed, hogy van olyan aki nem kedvel. Na jó belzebub meg lucifer na ők nemszeretnek. Tudom mert mondták :)))) Ja és meg kell védeni a_girlt is, mert ő legalább rám szokott csörrenni. Na de ez a Lia néne egy perszóna :) Sosem jelentkezik, csakis akkor lehet vele kommunikálni ha az én strapálom magam a tárcsázással. :))Ráadásul arénázni is stikában szokott :)
A_girl is csak trécselős vénasszony lesz :)))
Füttyögetni meg vidd az asszonyt, csak a gyereket! :))) Meg engem természetesen! :))
Krapu meg biztos azért nem megy fel, mert már rég megbukott a vizsgákon, cask nem meri elmondani. De majd szombaton amikor megyünk kertipartiba, akkor leitetom és kiverem (nem neki, hanem->) belőle! :))
kösz a vigaszt de ez sem nem nyert.....
a Tami odajött hozzam, lekezeltünk addig a_girl egy másik csajjal a sarkon trécselt:(((
mindegy nemérdekes.... jön a 7vége:))))
megyek vagizni a kocsival:))))) majd füttyögök nekik!!!!!!!
hm ez biztosan tecceni fog az asszonynak is?????????
na lassan megyek a gyerekért!!!!
Krapu!!!!!! temeg ha eccer megigéred a gyereknek hogy feljossz akko ne gyere ijen gyerekes dumával hogy a főnök igy a fönök ugy...:))))))))))))))))))))))))))))))
gyere aszt kész passz:)))
Lianyénye: még mindig a káma _szutrat bujod????????????
lassan félni fogok tőled:))))))))))))))))))))
Padre: Én nem hiszem hogy szégyellne. Csak sietett. Biztos :)) Folyton rohan ez a lány. Egyik városból a másikba :)) Én megismernélek tuti, ha elvinnél autókázni a belvárosba :)) Néznénk a csajokat, meg fütyülgetnénk nekik :))))
ma nagy szomorusag ert........
a_girl elment mellettem át a tulso oldalra es csak ugy kutyafuttaba koszont oda.....se puszi se semmi...........................talán szégyell????? azer annyira nem vagyok randa..... vagy igen??
en má csak akkor vagyok jo ha segitenem kell.............
áááá nemis mondok semmit
tökre szar lett a kedvem:(((((
na megyek is....
csao
Ja ja ... en azota arenazok .. csak nem az arenan :)) Igaz most eppen lassan lefekszem .. :))
Leven mar 1 ora korul es nem delutan ...
Majd akkor kelek :))
Persze majd delutanara megyek ismet ... :) AoK partira :)) Nahh azert nah dolgozunk is .. De lassan mar inkabb csak vitorlaznek ..
Ehhh ..Eszem f@szom megall ....
Na udv ..
By Cpt.Andrew
Ui: Jim Beam ? :))) az hatni szokott ilyenkor .. vagy az 6 eleve ?
Lio: ó te elfoglat ló (bocsi de így jött ki a rím :)))
Lia: Mit nem szabad neked? Nektek lányoknak mindent szbad :))
a_girl: aztán rámcsörreni ám :)))
Padre: most képzeld el, ha neadisten egy szuszukis (kalapos) nekedmegy, nem csak a légzsák ugrik a képedbe, hanem rögvest átélhetsz egy gáztámadást is :))
Azonnal menni tanulni!!! Nekünk még andrew-val járt az a kis aréna! :)) Fontos dolgokat kellett megbeszélnünk! És különben is! Egész nap alig beszélünk! Nem érünk rá a játéktól :)))))
Lio: Leszel? És mi leszel ha nagy leszel?:))
Padre: Tőlünk kapsz extrát hozzá. Pl egy zsák levegőt. Így lesz légzsákod is :))
Azért pizsimisi, mert amikor épp csevegtük pizsiben volt és a misi a macsek meg ott feküdt rajta :)))
Padre nem értem, hát nézdd meg pizsiben őket. Van róluk képed, fogdd a pizsid húzdd fel és nézegesd őket :)))))
fekete plüss belsővel...................
extrák: ÉN!!!!!!!!!!!!!!
na
ja és már otthon van:)))
alig fér a garázsba:))
de még biztositas átiratás szoval jonnek még kemény dolgok:)
hmmmmm nemis tudom kinek van még fehér kocsija...................:)))))))
más.
mért pizsimisi a Vanda??????
mondjuk azert megnézném pizsiben nélküle meg pláne:)))))
Lia; A_girl persze titeket is:)))))))))))))
Endike téged neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem!!:)
na mentem csajoooo
Lia Draga : Viheted ;)))
HA AoK-ozunk az elobb lesz mert 1: 18:00 korul VoYager .. masreszt meg lehet masfele elfoglatsagom is lesz nem cegen belul :)))
Krap hozzád azért nem szólok, mert telcsiben jártatom eleget a szám.
Padre, üdvözletem az újszülöttnek. Nevet adtál már neki? Tudom, h tipikus női kérdés, de milyen szinű a kis édes? :-))))
Én is néztem Lio azt a mondatot, de nem emléxem, mi történt a végével. Talán az ufók elraboltak, aztán visszahoztak. Csak épp nem emléxem az űrvizitre.
Ezennel lefoglalnám a holnap délutánodat. Remélem még szabad, és nem Endit választod helyettem. :-))))) Endi ugye nem haraxol, h elveszem a játszópajtásod? :-))))
Megtudtam a rejtélyt. A pizsimisi az a Vanda! :-))))))))))))))) Nem is tudom, miért. :-))))
Lio: Mivel érdemeltem ki, hogy ennyire dicsérsz? :)) Mindig mondtam, hogy MC Giver és Mekk Elek vére csörgedezik ereimben :)))
Padre: ez olyan mintha egy gyereked született volna :) napok óta csak az autódról beszélsz és nem viheted azonnal haza :)))))
Lia: Bezzeg nekem nem szólsz sosem :)) Na várj csak :))))
A Dizni stimmel! Mekgájver az a faszi, aki bicikliből atombombát tud csinálni, meg gém-kapocsból számítógépet. Szóval amolyan ezermester típus. Majdnem olyan mint a Krapulax. Krapulax egy fokkal még jobb, ugyanis ő mindent tud amit a Mekgájver, de ő meg tudja oldani a világ összes problémáját flexxel is!! :)))
Emléxem a pizzákra, de nem fejezted be a mondatot. Bealudtál közben? Látom azért utána felébredtél és folytattad az írást :)))
Holnap illetve péntek dus vagyok. Foglalj időt, vagy jön Andrew és elcsal AOK-ozni! :)))
7vége jó volt. Krapi megint leragadt az indulásnál, így nem ért oda italozni. Pedig sikeres volt a tömegmegmozdulásunk. :))) Vasárnap nagyon tuti volt az idő. Bár dizní dálután elmaradt, mert minden mást sikerült csinálni, csak filmet nézni nem. Kb ennyi így korán reggel. Na pápá
Endika kicsit megkésve de törve nem az isten b.................. ocsásson meg neked:)))))
Mivel elérted a büvös határt ajánlok neked egy jó urológust, pszichológust, neurológust phatológust, aztán válogassá:))))).
Én elsején épp szabin kellett hogy legyek:))))
Vettem kocsit..............
astra classic 1,4
kicsit öreg már de ez van:)))
nemsokára már 2 éves lesz:)))
remélem ma hazahozhatom:))
szar kocsinélkül járni:))
Megártott a sok tanulás, én sem vagyok képben. Ki az a pizsimisi???
És dizni? Csak nem Micimaci, Donald kacsa, Mickey egér, a 101 kiskutya meg a többiek? :-))))
És kicsoda McGiver? Csupa ismeretlen, mintha rossz topicban járnék. :-))
Már Emilio bácsi is csak kb rémlik. :-)) (szólj, ha vagy majd, jövök) Emléxel, régen mindig Hawaii pizzával leptél meg tanulás
Ja jó hir, gépnél ismét egyeduralmam van. :-))))))
Andrew: Jóóó gyere! Veszek grillsütőt és csapunk egy kertiparty-t.
Azért remélem figyelted, hogy mivel még nem vagy teljesen agg, ezért kerekes járókeretet kerestünk neked. Szólunk MCGiver-nek és pikk-pakk motoros járókeretet fabrikál belőle :))
Lia: mielött megszólsz, hogy nem hívunk hát tessék: Dobdd félre a kámaszutrát és gyere bulizni.
a_girl: tessék neked is adott az uj feladat. Kibúvót kell találnod miért is nem jössz :)))
Pizsimisi: Te is gyere :)))))) És mivel utánna is jössz, maradhatsz itt nálunk :)))
Padre: esetleg te is letolhatod a képed :))
Lió: te meg amúgy is kéznél vagy. Pácolunk 1000-rel :))
Endi aranyom, bár smst már reggel kaptál még az ágyból, de szeretnék itt is Nagyon Boldog Születésnapot kivánni. Felköszöntő puszit meg majd bepótolom egyszer, igérem.:-))