Ne felejtsd el a visszaszámláláshoz igazított visszaszámlálást. Igazi kuriózum volt! Kb. mintha szenteste az lenne a karácsonyi ajándék, hogy bejelentenéd: jövő ilyenkor bizony lesznek ajándékok. :)
Másfél hónap alatt még sok minden történhet. Nem hinném, hogy végig a képeslapokhoz hasonló teasereket fognak csepegtetni. Lehet, hogy fokozatosan beindul a promózás, és pár hét múlva már előrendelhető lesz az összes formátum. Miután ilyen tudatosan elsütötték azt a dátumot, kicsit bénán nézne ki, ha aznap mindössze egy sajtótájékoztatót tartanának, vagy ha csak az előrendelés kezdődne el. Single szerintem nem lesz.
(Hozzánk leghamarabb valóban halottak napján érkezhet meg az anyag, mert elseje ünnep, nem lesznek nyitva a lemezboltok. Bár még ez se biztos. :)
nem tartom túl jónak az utóbbi kb 30 év :D Cure lemezeit, az utolsó kettőt meg aztán különösen nem, szóval most azokat hallgatom, hogy valahogy felizgassam magam erre a közelgő release-re :D
Ok, hogy november 1-jén van valami a Songs of a Lost Worlddel, de semmi olyan konkrét jelet nem látok arra, hogy ez maga a megjelenési nap. Hol van az ilyenkor szokásos 1-2 hónapos előrendelés?
Én inkább arra gondolok, hogy november 1-jén jelentik be hivatalosan, hogy mikor jön ki a lemez, mi lesz a tracklist, és elindul az elővásárlás, esetleg megjelenik egy dal online single-ként. A december közepi (azaz karácsony előtti) megjelenést tartanám ebben az esetben reálisnak, de az nekem nagyon gyanús, hogy fizikai hordozó rendelhetősége nélkül robbanna a megjelenés a semmiből.
Egészen szürreális érzés hirtelen a semmiből ténylegesen várni az új albumot. Aztán nov 1-én Robi bejelentené, hogy "ja, a dátum csak az együttes feloszlását jelölte, csá". XD
pont tegnap vettem észre YT musicon, és ki akartam posztolni, de azt hittem, ááá, ez biztos valami régi megjelenés, és én leszek a noob hogy nem láttam még :D