Olyan hátsó biztonsági övet tudsz, aminél a dob rögzítőcsavarja függőlegesen áll, és így tehető fel a dob a kalaptartó alá? (Nyilván a vállpontnál van a dob, nem a külső derékpontnál.)
A veterános topikban már kaptam néhány tippet, de nem valami áramvonalas összegekért :D
Az a cső csak a légzsákos modellekben van, a tiédben ezért nem rémlik.
Légzsákhoz van köze (ebben ugye még mechanikus), rajta is volt valami szöveg, hogy ne bizgeráljam. Pontosan már nem emlékszem, nekem is a kékben nem volt, a feketében már igen. És valahogy kijött mellette a fütőradiátor, mert én is cseréltem. Vagy az a kékben volt? Passz, de nem úgy rémlik.
Az autóban most nem tudom megnézni, mert épp holnap megy a lakatoshoz szóval semmi sincs benne, de nekem ott egyetlen cső rémlik, de ezt mondtam is telefonban.
Mindenesetre most megnézem a doksikban mit látok. Mert ezen a képen csak egy fekete csíkdarabot. :P
S arra is figyelj, hogy a donor se legyen csapágyas. Meg ne csak úgy berakják. Érdemes átmosni az olaj rendszert.Olaj szivattyút is átnézni. S akár új hajtókar csapágyakkal össze rakni.
Akkor azt elqrták forgalomba helyezéskor, mert a 147 már Euro3-as motorokkal jött ki csak, ezért 6-osnak kéne lenni a besorolásnak.
Ami a legegyértelműbb dolog, hogy a katalizátor ne az autó hasa alatt legyen, hanem közvetlenül a leömlő alatt egy dupla. Az Euro2-esen ott csak egy Y van.
AR 32310 a motorkód, ez volt 156-ban is persze. De kíméld meg magad a nehézségektől és Euro3-as donorból vegyél, mert a 156 volt Euro2-esben is ezzel a kóddal. És ott vannak eltérések a blokk körül.
Üdv mindenkinek.Kis segítséget szeretnék kérni,azügyben ,hogy a 147 2.0 ts motor és a 156 2.0 ts motor között van e külömdség?Csapágyas lett a 147 esem.A szerelő azt javasolta ,h vegyek bele egy komplett motort.De csak 156 ost találtam.Biztosra akarok menni!Eserleg van valakinek tapasztalata?Be lehet tenni?Minden infó érdekel.Előre is kőszi.
Én ha bozonytalan vagyok akkor a forráshoz térek vissza.
Jelen esetben ez azt jelenti, hogy megnéztem a Koni katalógusban. :P A katalógus mind a Sport (sárga) mind az STR.T (narancssárga) készletnél a hátsó csillapítót ugyanannak hozza de elsőt pl. nem is hoz a 2.0-hoz csak a V6-ra:
Ismét/ még mindig a lengéscsillapító ügyben szeretnék segítséget kérni. Nagyon hajszolom, hogy egy normálisabb márka kerüljön bele és egy véletlen folytán bele akadtam egy szett "2első 2 hátsó" koni sport lengéscsillapítóba amiben 50.000km van... nagyon jutányos áron...! Egy dolog van, 3.0 24-ben volt és az enyém 2.0TS... Egyik oldalon nem tesz különbséget 3.0 vagy 2.0TS között és ugyan azt a lengéscsillapítót ajánlja míg a másik weboldalon már külön árulja a 2.0TS meg a 3.0 v6-ot... Tudna valaki segíteni, hogy jó e az enyémbe? Az én autóm 1995-ös AR16201, amiben voltak a gátlók az pedig 3.0v6 24v és 2000/12havi.