Ellison ügynöknek pirosan világított a szeme? Na erre kíváncsi vagyok. Ellison ügynök ember, miért világítana a szeme?
Drón(drone): pilóta nélküli légi jármű.
Tisztázzunk egy dolgot, T-100 alatt gondolom Arnoldot érted. 1. Az T-101, nem T-100. 2. A T-101 csak a modell száma, nem a tipus száma. Tehát csak az Arnold külsővel rendelkező gép a T-101, a többi az már más (102, 103....de ezeket már nem jelzik így külön). A belső fémváz az, amit jelölni szoktak, T1-2-ben T-800 (T-101-es modell), T3-ban T-850, az SCC-ben T-888-as (pl. Cromartie).
Régen volt már az első évad, de tisztára úgy emlékszem, hogy az elején valamelyik részben az ügynök szeme pirosan világított, tehát meg voltam róla győzödve, hogy t100-as. Mi az a drón?
Gyerekek, ki tudja mexerezni vagy átírni nekem az első 2 évadot? Amit megszereztem, sajna az 1. évad uccsó részétől ugrál, nincs felirat stb. Ja, felirattal lenne jó, cserébe Szívek szállodája 1-7 évadig?? Na, kinek a Zasszonya őrül meg eme sorozatért??:-))))
én olvastam azt a sorozatot. Valszeg magyar író írta, egy vadhajtás volt de attól még teljesen frankó volt. Jobb mint az eredeti amerikai sorozat. És ahogy az előttem szóló mondta, a gép véletlenül került a középkorbi egy hiba folytán. Teljesen frankó könyv volt.
Ha jól tudom nem direkt küldték olyan koránra, hanem valami gond volt az időutazás során. Azt hiszem olyan könyv is van, ami egy hasonló meghibásodáson alapulva a vadnyugaton játszódik.
A Sopranosnál én sem akartam, hogy folytatódjon, bár az 6 évad volt. A TSCC-nál még abszolút elférne legalább 2 évad... Nekem az összes karakter tetszett, mindenki toppon volt.
Az ő karakterét egyébként nagyon megkedveltem. George Lazloként is jó volt, de a végére John Henryként már különösen jó lett. Főleg az utolsó két részre.
Igen, én is valami ilyesmit olvastam :-) Meg mindenképpen érdemes (lenne) szvsz megvárni a T4 első hétvégéjét, hogy mennyire vevő a nép egy jövőben játszódó terminátor-történetre. Ha a film sikeres lesz, akkor a sorozat talán kap még egy évadnyi esélyt (már ha Friedmannék fel tudnak vázolni egy jó tervet rá).
Én másként értettem: Cameron és JH programja helyet cserélt, JH letöltötte magát Cameron chipjébe, Cameront meg feltöltötte a törökbe (amikor Connorék odaértek, a kijelzőn scrollozódott egy "I'm Sorry, John" szöveg). Ami lehetőséget ad arra, hogy a karakter visszatérjen. Másrészt a végén a kutyával az nem Cameron volt szvsz, hanem Allison.
A zárójelenet meg tényleg fantasztikus volt (ahogy a legtöbb résznek a zárójelenete is), végig borsódott a hátam. Szvsz kitűnő lezárása lehet a sorozatnak, de lehetőséget nyújt a folytatáshoz (ahogy a készítők ígérték).