most már csak egy tanárt kell keresnem aki megtanít engem repülni.köszönöm aki jelent kezik.team speakom van tehát ts server ahol tudunk kommunikálni. ha vállalná valaki,hogy tanít megköszönném. egy logitech force 3Dpro joystic áll a rendelkezésemre,hogy indulásnál legyen valamim. remélem lesz aki segít. az angolt nem igazán beszélem.ezért lenne jó ha valaki segítene. előre is köszönöm.
tisztelt bankii! szerintem irass fel szemüveget magadnak mert elmentem a megadott helyre és nem volt,csak kiegészítő lemez.ezt utálom a nagy segítség nyújtásban,hogy nem figyelmesen olvassák el mit is keres az ember.csak küldözgetik mindenhova az embert feleslegesen.én mindíg figyelmesen elolvasom ha valakinek segíteni akarok akkor az segítség legyen nem pedig még bosszankodjon,hogy a nagy utat megjáratják vele és nincs a keresett dolog.mélg egyszer mondom:NEM KIEGÉSZÍTŐT KERESEK EGYEDÜL,HANEM A FLIGHT SZIMULATOR 2004-EST A FŐ PROGRAMOT TISZTELETTEL. ha valakinek van egyben akkor azt vettem volna meg.mindegy már meg van mert van egy barátom,aki az ivaon repül.leírta a progit és adott egy rakás gépet most már csak repkednem kell. csak figyelnem kell sokmindenre.köszönöm a segítséged.
szeretnék minél többet megtudni,a simulator program irányításáról,és szeretnék egy tapasztalt segítőt ha van rá jelentkező.nem beszélem az angolt,és ez a gondom,hogy a repülés nyelve az angol.ezért érzem rosszul magam.szeretném potólni ezt a hiányosságom.adig viszont kivagyok zárva a virtuális térből???ez nem igazság!
Milyen elindulásra gondolsz? Ha tudsz angolul valamennyire, akkor nagyon ajánlom az FS2004-ben lévő learning centert. Rendesen le van írogatva, hogy mi mire való egy repülőgépen (szárny, légcsavar, műszerek). Elég szájbarágós módon, szóval kezdők is megérthetik. És utána minden bemagolt rész után van feladat, amit végig kell repülni. Mindenképpen érdemes végignézni annak, aki még nem látott repülőgépszimulátort.
"szeretnék egy flight simulator 2004-et venni az összes kiegészítő progival." Az alap FS2004-et tudod itthon megvenni. Esetleg még egy Budapest Sceneryt. A többi viszont (külön repülőgépek, activesky, és még egy halom addon) viszont inkább csak a neten letöltősben beszerezhető.
most láttam az interneten,hogy 6 db simulator szett van eladó jutáényos áron.kormány pedál,és még más kütyü és eredeti flight simulator 2004-es progi.szerintem jó árban adja az emberke de elérni még nemtudtam.probálom folyamatosan.de elmegyek most azért megnézem a polusban is.és engem nemérdekel,hogy halott topick ez de mégis vannak rajta lásd a példád:F:F:F:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Egyébként ez egy ezer éve elsüllyedt topik. <a href="http://forum.index.hu/Topic/showTopicList?t=9006521&la=85891245" target="_blank">Ennek</a> itt sokkal nagyobb hasznát veszed. Vannak használható tippek itt is.
kezdtem reménykedni,hogy kapok valami tuti tippet.de ehelyet még egy nyamvadt válszt anyit se.türelmes vagyok .meglepett,hogy ilyen gyorsan kaptam választ de azóta semit,biztos étkezni ment.
köszönöm a jó tanácsod de most jöttem a körutamról és sehol nem kapni! 576-ban is voltam saturn,média markban is voltam auschan,tesco,még valami ötlet??
tisztelt fórumlakók! mindenkinek kellemes ünnepeket kívánok! segítséget szeretnék kérni! szeretnék egy flight simulator 2004-et venni az összes kiegészítő progival. segítségeteket előre is köszönöm.tisztelettel:mikulas16
Üdv! Van "pár" eladó cuccom Flight Simulator 2004-hez, kiegészítők... Akit érdekel, az innen letöltheti a doksit, képekkel együtt, meg minden fontos infóval. http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/extraradioszerv1/uploads/Termeklista_.doc
Üdv, topictársak. A segítségeteket szeretném kérni. Telepítettem az Air Scheffel B737_800w-t, ami szerintem a PMDG-n kívül a legjobb freeware panel (ezúton ajánlom mindenkinek). Az Air Scheffel géppel remekül műxik, de amikor egy Poosky gép alá szeretném tenni, már a felszállás is gondot okoz (a pitch trim-en nem lehet állítani), túl nagy szögben emelkedik a gép. Ha az autopiloton -1000-re veszem az emelkedést, akkor van vízszintben. Bármi ötlet, mit rontottam el? Az AS eljárás szerint indítok, a poskynál kimarad a trim check, az Eric Cantu féle gépeknél megvan, mégis ugyanaz a hiba, túl nagy szögben emelkedik. 5-ös fékszárny, RTO, minden stimmel mégis.... ha tudtok, segítsetek...
Az lenne a kérdésem, hogy próbálkozott-e már valaki közületek programot fejleszteni az fs-hez?? Konkrétan FSUIPC-n keresztüli kommunikációra gondolok. Lenne egy problémám amire nem találtam jó megoldást, ezért arra gondoltam megpróbálom magam megoldani. Mivel elég gyenge vagyok angolból az FSUIPC SDK-ja kicsit kemény olvasmány lenne. Szóval ha valakinek már van ilyen tapasztalata és szívesen segítene egy kezdőnek nagyon megköszönném.
Üdvözlök mindenkit, de leginkább most azoknak írok akik a PMDG FMC-vel, és Flight planningel foglakoznak...első sorban engem mindenképpen érdekelne az FSBUILD, még pedig konkrétan egy olyan információ hogy ez a program közre játszik az FS beépített irányítójával? Mondok egy konkrét példát. LHSM - LOWI-t repültem mert kevés időm volt szimulátorozni, és az még belefért. Tehát PMDG 737-800 NG vel repültem természetesen FMC-vel...és sajnos el kellet hagynom a SIDS-STARS eljárásokat mert egyszerűen nem tudom hogy oldjam meg hogy az ATC vel együtt működjön és ne küldjön el egy totál másik irányba, hanem legyen valóságos, SID departure és STAR approach. Nha most mikor Innsbruckba értem és vhol előtte az irányító kezdett leszállítani még minden rendben volt, heading jobbra balra, közben szépen komótosan ereszkedtem, az ,,irányító,, 3500 at adott meg hogy akkor már alkalmazhatom az ILS-t x- kifutóra, de a bajok 4000 lábnál már nagyok voltak mert már a virtuális hegymászók is láthatták tiszta szemmel a lajtstrom jelét a gépemnek olyan közel voltam a hegyekhez, jólvan mondtam magamban ez még belefér. De aztán rájöttem hogy ez engem nem fog itt semmilyen völgybe irányítani hogy onnan nyugodtan közelítsem meg az Innsbruck-i repteret, hanem majd felhasalok az egyik hegytetőre a 737 el és élvezem a valós szimulációt :S. Utánna átvettem kézire az irányítást és felháborodottan letettem manuálisan a gépet LOWI-n. Nha és igazából ezért érdekelne engem az FSBUILD, lehetséges hogy valamiféle valósabb ATC-t kap az ember és az alkalmazható a SIDS/STARTS-hoz. Nha további szép napot virtual pilot kolegák :D
Letöltöttem és betettem a játékba LHBP scenery-t, a free site-ról. ( http://vacchun.hu/down/lhbp224.zip ), és az a problémám vele, hogy nincsen benne helipad.
Van valamilyen ingyenes kiegészítő, ami beleteszi?
Wilco-ban is ugyanúgy, mint pmdg-ben. Bekapcsolod a robotpilótát (pl: CMD-A) majd az LNAV gombot. Ha jól töltötted fel az FMC-t adatokkal, akkor a magasságvezérlést is rá lehet bízni a VNAV gombbal.