Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2004.02.29 0 0 101
Sajnálom, de erről a szavazásról nem igen beszélnek az értelmiségen kívül, de abban a körben is csak röhögik.
Amiről a pórnép a múlt héten beszélt, az a Fridi agymenése a beköszöntő jégkorszakról. Árak, számlák amik még játszanak. Más nem.
Lehet, hogy nem reprezentatív a minta, de az infókat általában a fodrászüzletből, elsőkézből veszem.
Előzmény: alfredoo (98)
alfredoo Creative Commons License 2004.02.29 0 0 100
or

tokre vilagosan irtam. az elejetol. a masik topikban is. most pont ezert nem tartom alkalmasnak. mert fekete lovagnak tunne. de kesobb lehet.

az eurol meg teljesen vilagosan irtam. en elobb fogom az eu nemzetekfelettiseget elfogadni mint te/ti. de ez csak egy szerves folyamat lehet. az eun belul sem fogadom el a kettos mercet. miert jobb malta/ciprus mint magyarorszag? legalabb a formai dolgokra adnanak.

ezzel egyutt ez a JOVO utja. mert nincs mas ut. es a technokratake a jovo.

persze hogy lehetnek jobboldali. persze hogy elmelkedhetnek hamisan sarga csekkekrol aggodo konyhai emberekrol. persze hogy elfogadhatnam a demagogiat.

de ha mar demagogia akkor inkabb legyen baloldali demagogia. ha az en szavazatomon mulna a kormany akkor lehet hogy gondolkodnek.

de ez nagyon nehez valasztas hogy demagogia es hulyeseg, hazugsag es nagyobb hazugsag kozott valasztani. talan majd uj emberek jonnek. uj nep, masfajta raj. miert lenne jobb (neked miert jobb) egyik hazugsag, egyik aljassag a masik hazugsagnal, masik aljassagnal.

majd ha jon aki igazat mond es ERTELMESET mond, es nem 7% gnp novekedest mond, akkor lehet hogy atszavazok. de miert szavaznek hulyesegre es hazugsagra?

de a lenyeg nem ez, hanem amit az embersegrol irtam. ha nem akarjuk megenni egymast akkor mar jo lesz. lassuk a dolgokat vilagosan.

ne lassunk ego (hamvado) cigarettaveeget ott, ahol nincs. ne hazudjunk es hazudozzunk. ez sok?

Előzmény: Törölt nick (97)
qncogi Creative Commons License 2004.02.29 0 0 99
mellesleg ha elolvastad a cikket (http://www.radio.hu/index.php?cikk_id=78353&rid=PWtUTQ==) és nem ragadtál le a főcímnél, akkor megítélheted, hogy ennek a kiemelt népszavazási ötletnek mennyi a súlya. persze, mint látszik megint jó érzékkel sikerült kiválasztani (-otok) a nagyon fontosat.:D
Előzmény: courage the dog (93)
alfredoo Creative Commons License 2004.02.29 0 0 98
ctd

nagyon nagyon le van nyomoritva az orszag? nemzethalal is lesz?

most hogy nem iszunk/ihatunk olcso es rossz es rakkelto reggeli italt jobb lesz?

miert kell neked tobbet mondani mint orban viktornak?

orban viktor nem mondta ezt az orszaglenyomoritast. picit eloreszaladtal. vardd be a tobbit. nem erzed hogy hazudozol?

nem erzed hogy egyelore meeg mennek a dolgok? egyelore meeg az eu parlamenti szavazasokrol szol a vita. nem a onfelakasztottak temeteserol. a nemzeti jovedelem sem csokkent. ahogy argentinaban. a forint sem omlott ossze.

ez ugye nem zavar.

ha helyeselni fogok jol fog esni. mert akkor szivesen.

nemzethalal! rohadt kommunistak! rohadt medgyessy! d209! rohadt eu! eljen csurka! eljen lomonoszov! vereinket olik erdelyben! fegyverbe magyar! imhol a veeres kard!

Törölt nick Creative Commons License 2004.02.29 0 0 97
>>ha a kozt elnokot valaszthatja a kormanytobbseg akkor az eu parlamenti kepviseletet miert nem?

Viccelsz? Az EU, egy közös állam igénye, ami versenyképes a többi naggyal. (USA, Kína)
Állam, törvényekkel, ée parlamenttel.
Szerinted a parlamentbe a képviselőket ki kellene nevezni?
Nekem ez fel sem merült. A fenti modell kialakulásának megakadályozását kisérelő kijelölős destrukció, véleményed szerint mennyire Magyarország érdeke? Értem alatta az USA-val politikailag/katonailag versenyképes EU kialakulását.

Alf, te Orbánra akkor sem szavaztál volna, amikor nem demagóg eszközöket használt, pedig az érdekrendszered valószínűleg inkább a mostani politikai jobboldalra helyezne. Sőt akkor épp kedveltjeid éltek a nagyfokú demagógia eszközével, tehát a demagógia nem lehet visszatartó erő. Igen, Orbán azt a szöveget nyomja, ami az MSZP törzsszavazóinak szól. Ügyes, nekem tetszik.;ĐĐ Megjöttek a mélymagyarok a szarból, és nem hagyják magukat.

Miért kellene politikailag korrektnek lenni az ellenféllel szemben, amikor gyengeségéből kifolyólag kér kíméletet, hisz az ő korábbi szándékuk a megsemmisítés volt. Jelenleg még frissek az emlékek a H.kovácsi agresszivitásról. Megtanultuk a módszereket, és örömmel alkalmazunk mindent, ami sikerre vezethet.

Ez az az ok, amiért nincs részemről semmi visszatartó erő a qncogi által méltánytalannak gondolt szóhasználaton, stb..
Ha sikeres volt a ballib kezében, akkor alkalmazni kell velük szemben is, hogy tudják mikor fáj, meddig mehetnek el legközelebb. Tanuljanak meg golyózáporban kormányozni, rájuk fér.

Előzmény: alfredoo (88)
qncogi Creative Commons License 2004.02.29 0 0 96
Mit nyomorított le? Nézd meg mennyivel nőttek a reálkeresetek, mekkora a munkanélküliség. A gazdaság elindult felfelé. (Éppen most legyőzték a reggeli italt is, meg kapott a mg. újabb milliárdokat.)
Mondtam, 2006-ban lehet az eredményt megnézni.
Te elnyomorodtál?

Jön az EP választás, megpróbál tematizálni a 3-ból 1 tutijö, 1 vitatható és 1 rossz javaslattal. A népszavazás demokratikus, mi a baj ennek felvetésével?

A másik 2 pontról (de főleg az egyikről) hiába ért mindenki egyet, attól az ogy. nem fogadja el. Egy nsz. kiknyszerítheti.

Kenderes Creative Commons License 2004.02.29 0 0 94
http://www.valasztas.hu/hu/06/vf2/74koztelnokval.htm
Előzmény: alfredoo (92)
courage the dog Creative Commons License 2004.02.29 0 0 93
qncogi!

Te, mint mszp-s nem tartod szanalmasnak, hogy meggy mar csak ilyen temakkal tud foglalkozni, amikor lenyomoritotta az orszagot 2 ev alatt??

hihetetlen, hogy meg mindig ezt a barmot veded....

a masik 2 pontrol annyit, hogy azzal mindenki egyetert.akkor pedig mi a nyavalyanak szavazzanak rola a birkak?(ertsd:mi agymosott allampolgarok)

Előzmény: qncogi (10)
alfredoo Creative Commons License 2004.02.28 0 0 92
kenderes

egyaltalan lehet alkotmanyt valtoztatni? hiszen az alkotmanybirosag kimondhatja hogy az alkotmany megvaltoztatasa alkotmanyellenes...

ezen tulmenoen ez a szoveg nem rendelkezik a valasztas modjarol... persze ez nem baj.

amugy nagyon szepet irtal. ertelmeset, okosat. igazat.

irjal meeg sokat!

Előzmény: Kenderes (90)
alfredoo Creative Commons License 2004.02.28 0 0 91
or

en peldaul orulne egy kovetkezo fideszes 4 evnek. vegre majd tudomasul veszik hogy 4 evenkent valtas van. osztapenko kapcat cserel.

csinalni meg ugysem csinalnak semmit, illetve azt csinaljak amit kell.

a kovetkezo orbanos 4 ev alatt viktor PONT el fogja veszteni a nimbuszat. nem tud ujitani. nem fog semmi hulyeseget csinalni mert ovatos lesz. de semmi ujat sem fog tudni csinalni.

a dolgok 95%-a determinalt. egyszeruen 0 mozgastere lesz. a jo dolgokra es a hulyesegekre is. es ha nem tud ujitani, nem tudja a tomegeket megrikatni, akkor elpartolnak tole. sajnos ez a szelsosegeknek fog kedvezni.

de 4 ev utan ujra valtas.

ez a mi demokraciank ilyen.

Előzmény: Törölt nick (85)
Kenderes Creative Commons License 2004.02.28 0 0 90
Alkotmány:
29/A. § (1) A köztársasági elnököt az Országgyűlés öt évre választja.

Alkotmányt változtatni népszavazás útján nem lehet, csá.
alfredoo Creative Commons License 2004.02.28 0 0 89
or

az en vilagomban eleeg sok mindent penzzel meernek. tudom hogy ez visszataszito de meegis egy objektiv(???) meereesi eszkoz.

ebbol a szempontbol mind medgyessy mind orban atmegy a rostan.

a tobbi hablaty...

legalabb nem olyan emberek a vezetoink akik abszolut elhetetlenek. orban/medgyessy nem elhetetlen.

cca ennyi...

Előzmény: Törölt nick (84)
alfredoo Creative Commons License 2004.02.28 0 0 88
or

az elozore szol a valaszom. semmi gond ezzel, egy picit mindannyian igy vagyunk.

csak tudod ha az ember eszrevesz egy olyan magatartast ahol embernek tekintik, akkor annak orul.

es nem legyozni vagyunk egymast.

miert nem lehet ugy felfogni hogy 4 ev ide 4 ev oda.

en sem rugtam tokon senkit. biztos irtam hulyeseget. ettol az ember olyan amilyen.

szerintem probaljunk meg normalis alaphangot felepiteni es a lenyegeket vizsgalni.

a demokraciaba belefer ilyen es olyan megoldas.

nagyon erzekenyen erint kuncogival valo vitad. nem melto hozzad. szerintem nyugodtan valtoztathatsz a szohasznalatokon. mi sem bantjuk orbant, nem nevezzuk allitolagos miniszterelnoknek. miert nem lehet normalisan beszelgetni. velemenyemtol fuggetlenul lesz ilyen vagy olyan eu parlamenti valasztas. nem veszed eszre hogy te is eszkoze vagy egy pr kampanynak? mint amikor a 2/3+ tobbseget mondogattak. hiszen azert mondogattak hogy jojjon be. HAZUDTAK. es nem mondom hogy szandekosan vagy resze de ki sem lehet zarni.

hidd el ha mindenki oszinten beszelne es nem lebegne szeme elott hogy ezt ujsagban idezhetik akkor sokkal hamarabb megegyezesre juthatnank. hiszen van jo es rossz itt is es ott is.

ha a kozt elnokot valaszthatja a kormanytobbseg akkor az eu parlamenti kepviseletet miert nem? de nekem tok mindegy. leadok egy szavazatot a szoci listara es iszom majd a sort. vagy ha nagyon magyar akarok lenni akkor bort fogok inni. nap vegen kiderul. ha veszitunk szomoru leszek (sirni nem fogok) ha nyerunk orulni fogok. ezeknek szerinted nagyon nagy jelentosege van? ha orban oszintenek hangzana (es nem sarga csekkekrol sirva beszelne) meeg lehet hogy ra szavaznek. hiszen semmi bajom vele. ugyanolyan mint a tobbi. ossze vissza hazudozik. probalja magat a mosoporos reklam eladni. azt csinalja amit a tanacsadok mondanak. EEPPEN azt a szoveget nyomja ami a legjobban eladhato.

cca ennyi! es orulnek ha viszonylag keves ember egyike lennel, akit itt a forumon baratomnak tudok tekinteni. es ezt nem az egyetertes adja. hanem az ember!

Előzmény: Törölt nick (80)
Ezentúl söjtöri vagyok Creative Commons License 2004.02.28 0 0 87
A tanácskozás szünetében a képviselők e beszédről elmondták: Medgyessy a pártnál kevésbé hajlandó önkritikát gyakorolni.

ezek még mindig így beszélnek.:(

qncogi Creative Commons License 2004.02.28 0 0 86
Nem lehet, hogy idáig még az elvárható kvalitásokkal legalább rendelkeztek elődjei?
Ha ez hiányzik, nehogy már hasra essek előtte.

De lehet (ez a véleményed). Nem hasraesés, egy választás következménye.

Egyszer fent, egyszer lent. Ilyen a világ.
Nem erről van szó, habár ez kétségtelenül igaz. Mint az is, hogy télen gyakran esik a hó.

Örülök, hogy maradt vigaszod. ;ĐĐ

Maradt? Nekem? Ez a ti vígaszotok.:D Most.

Előzmény: Törölt nick (84)
Törölt nick Creative Commons License 2004.02.28 0 0 85
És te mi leszel?
Homokőr a sajkodi óvodában?

p.s. Örülök, hogy maradt egy kis reménysugaratok.
Kár volna érted, szórakoztatsz.

Előzmény: PuPu (83)
Törölt nick Creative Commons License 2004.02.28 0 0 84
>>Eddig egyébként nem volt divat a mindenkori miniszterelnököt állítólagosnak nevezni és a szokásos sandasággal kétségbe vonni a legitimitását.

Nem lehet, hogy idáig még az elvárható kvalitásokkal legalább rendelkeztek elődjei?
Ha ez hiányzik, nehogy már hasra essek előtte.

>>Kaptátok? Én nem rúgtam tökön senkit, legfeljebb kiröhögtem

Egyszer fent, egyszer lent. Ilyen a világ.

>>A drukkolás megható, erre majd 2006-ban visszatérhetünk.:)

Örülök, hogy maradt vigaszod. ;ĐĐ

Előzmény: qncogi (81)
PuPu Creative Commons License 2004.02.28 0 0 83
Jó is ha szokod, - 2010-ig nézegetheted...
A megbízást meg a Köztársasági elnöktől, Horn Gyula úrtól veszi majd át...
:O)))))
Előzmény: Törölt nick (79)
Törölt nick Creative Commons License 2004.02.28 0 0 82
"Amikor meghallotam a hírt, nekem is az volt az első benyomásom, hogy ennek az embernek elment az a kis esze is, ami volt.
Mivel nem látom át, hogy az MSZP-ben jelenleg ki kontrollál kicsodát, csak azt, hogy iszonyatosan nagy a káosz, azóta gondolkodom, hogy ki táplált bele ilyen eszeveszett baromságot. Azt hiszem pömpike politikai karrerjenek napjai meg vannak számlálva. Mentül elöbb szabadul meg tőle az MSZP, annál jobb."

Látod, nektek ennek a felismeréséhez 2 esztendő kellett. Mi előre megmondtuk, hogy ez lesz, de nem hittetek nekünk. Nincs már, ami motiválna, de remélem, ezerszeresen megbűnhődtök hetedíziglen felelőtlen magatartásotokért!

Előzmény: HitetlenTamaska (40)
qncogi Creative Commons License 2004.02.28 0 0 81
Sajnálom, de olyasmit kérsz számon, amit a mindenkori ellenzék alkalmazhat.
Nem kérek én számon semmit. A véleményem volt, a többi a te dolgod. Eddig egyébként nem volt divat a mindenkori miniszterelnököt állítólagosnak nevezni és a szokásos sandasággal kétségbe vonni a legitimitását.

Egyébként sem kaptátok még vissza azt a tökönrúgást, ami lehetővé tenné a korrekt hozzáállást a ballib politikai oldalhoz.
Kaptátok? Én nem rúgtam tökön senkit, legfeljebb kiröhögtem.

Egyébként keressek vissza olyan hozzászólásodat, amiben orbánozol?
Keress. de olyat, ahol a hadarását nem egy hasonló beírásra mondtam vagy ahol kétségbe vontam OxV miniszterelnökségét, 2002.04. előtt.
)Ugye szeretnem nem kell?)

Egyébként Mekegiről tényleg ilyen lesúlytó a véleményem, de szurkolok neki, sokáig legyen a helyén.
Szíved joga. Mint ahogy nekem a véleményemhez. (A drukkolás megható, erre majd 2006-ban visszatérhetünk.:)

Előzmény: Törölt nick (79)
Törölt nick Creative Commons License 2004.02.28 0 0 80
1.) Gondolod megszavaznák a napirendet, ahol ezt tárgyalná a parlament? Szerintem előterjesztő sem volna.;ĐĐ Ugyanis mindegyik szeretné magát újjá választatni.

2.) Az erős köztársasági elnök pozícióját a belvárosi értelmiség furta meg, pedig közjogi hagyományai előzményei ennek vannak. Nem vehető komolyan, hogy ezt támogassa a sajtó, sőt nagyon megijednének, úgyhogy ezen a döglött lovon ne lovagoljunk.

3.) -

Előzmény: alfredoo (77)
Törölt nick Creative Commons License 2004.02.28 0 0 79
Sajnálom, de olyasmit kérsz számon, amit a mindenkori ellenzék alkalmazhat. Egyébként sem kaptátok még vissza azt a tökönrúgást, ami lehetővé tenné a korrekt hozzáállást a ballib politikai oldalhoz.

Egyébként keressek vissza olyan hozzászólásodat, amiben orbánozol?
Egyébként Mekegiről tényleg ilyen lesúlytó a véleményem, de szurkolok neki, sokáig legyen a helyén.
Előzmény: qncogi (70)
Törölt nick Creative Commons License 2004.02.28 0 0 78
Én ritkán szofisztikálom a topikbeli történéseket, nem elemzek, mert az már munka volna, valamint elveszteném az önebcslésem azzal, hogy alkalmaznék olyan eszközöket, amiket másoknál gyomorforgatónak tartok. Természetesen, ha nem is árnyaltan, de képben vagyok az ilyen-olyan történésekről így is.
Leginkább beszélgetni akarok, vagy a másik oldalt riposzt párbajbanlegyőzni, ehhez nem kell figyelem. Kialakult véleményem van, általában ritkán módosul az alap attitűdöm.
Előzmény: alfredoo (66)
alfredoo Creative Commons License 2004.02.28 0 0 77
or

a spenot szinerol nem tartanek nepszavazast.

de arrol peldaul igen

1., egyetert e azzal hogy a parlamenti kepviselok szama 250 foben legyen MAXIMALVA.

2., egyetert e azzal hogy a eu parlamenti kepviseloket a demokratikusan megvalasztott koztarsasagi elnok jelolje ki a partokkal torteno konzultacio utan. a partok alatt azokat konszideralnam akik allami tamogatasban reszesulnek.

3., a koztarsasagi elnok valasztasarol mar egyszer nepszavaztunk. igy a kerdes lehet valtozatlan.

a kerdeseket fel lehet tenni egy vagy tobb nepszavazas soran. ez nem lehet problema. a legkenyesebb izlesek kielegitesere.

gondolom hogy madl ferenc nagyon jo kepviseloket tudna kijelolni az eu parlamenti kepviseletre. ha kiralysag lennenk akkor fel sem merulnenek hasonlo problemak. hiszen a kiraly a szuveren!

gondolom a vilagon volt es mukodik nehany kiralysag. nalunk is sokan szentkent tisztelik a koronat. az eu parlamenti kepviselok megbizatasan szerepelhetne hogy a: korona neveben es megbizasabol..

a veegeen meg: isten engem ugy segelljen. ez is benne van a koztarsasagi eskuk szovegeben. hadd hazudjanak az ateistak. vagy hadd rohogjenek. ugye az allam is el van valasztva az egyhaztol?

isten engem ugy segelljen. milyen erteke van egy hamis eskuvesnek? az ateista istenre eskuszik. tok jo!

a farkas meg piroskara!

Előzmény: Törölt nick (74)
JEFFREY Creative Commons License 2004.02.28 0 0 76
Várom, hogy mikor szólalnak meg a Parlamenten kívüli Pártok?Pl: Munkáspárt, Droppa vezette Zöldek, akik most irtak alá egyűttműködést az EU Zöldjeivel, hogy azonos programmal indulnak, a Történelmi Szocdemek, a MIÉP, s sorolhatnám még azt a tíz kispártot mely hazánkba van.Medgyessy nem hülye, hanem egy nagyon sunyi alvó Űgynök(KGB), aki a régi bolsi modszereket adoptálta a 2004-es körülményekre.Dezinformálni, férevezetni, mézesmázos modorban eladni a DIKTATURÁT.A háború után, már egyszer megtették, s hány tudatlan ember lelkendezett a szép jövőt beigérve, s mi lett!!!!!!!!!
Törölt nick Creative Commons License 2004.02.28 0 0 75
A "csornai tahó"-t naggyá tették, hogy az ÉS-ben elhangzott ballib vélemény beégetését a köztudatba, kényszerből hozzákapcsolták a megmondóemberek.

Nagyon ügyes riposzt volt az, szép lassan hat.

Előzmény: joss (65)
Törölt nick Creative Commons License 2004.02.28 0 0 74
Én koránt sem hiszem, hogy itt mindenki elmebeteg.
Talán az ápolók, ha lehetne tippelni.;ĐĐ

Legyen szavazás, rendben.
Miről? Hogy jövőre ne zöld legyen a spenót?

Előzmény: alfredoo (64)
ideiglenes nick Creative Commons License 2004.02.28 0 0 73
ha még csak hülye lenne.

De nem az.

Ez tudatos és veszélyes.

Eteti a népet.

Titeket is mert vitatkoztok róla, pedig semmi más nincs mögötte csak PR. szarkavarás és ügyskedés.

vigyázat a kommunistákkal.

Hazudnak.

Előzmény: ohrana (69)
Ezentúl söjtöri vagyok Creative Commons License 2004.02.28 0 0 72
ennél azért ravaszabbak. csomagban akarja eladni a három kérdést - kettő szimpatikus a jobbágyoknak, megeszik a harmadikat is. soha nem az a kérdés egyedül, hogy állítsanak-e a pártok közös listát, mert akkor nem lenne mögötte az ország.:)) lassan el kellene mennie nyaralni, mert megkattant attól hogy már két hónapja hazánkban tartózkodik.
Előzmény: ohrana (69)
Ezentúl söjtöri vagyok Creative Commons License 2004.02.28 0 0 71
:))))) hiába, öreg kutya már nem tanul új trükköket.
amúgy a másik két ötletéhez alkotmánymódosítás kell - mondták neki, (Dávid, Kuncze) hogy lehet róla szó, csak addig üljön nyugodtan egy kicsit a seggén. a kis százfős lakossági fórumain méri, hogy az emberek mit szeretnének, meg az alig nézett ATV-s szavazásokon.:)
Előzmény: courage the dog (-)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!