Az egész Világ eladó! Speciel itt minden ami Minolta/Sony!:)
Licitálós portálok linkelése nem megengedett és tiltást von maga után.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Eladó egy hibátlan műszaki és esztétikai állapotban lévő Sony SAL-1680Z(eiss) objektívem (saját tulajdon, nem bolti!). Doboza, táskája, papírjai hiánytalanok.
Minolta 5600 hs D típusú vaku, megkímélt alig használt állapotban. Kihasználatlanság miatt adom el. Teljesen hibátlan állapotban van, se karcolás se kopás. (eredeti bőr tokkal)...ár:60000 magyar pénz (képeket kérésre küldök)
Keresek A-77 vázat. Ajánlatok ár és állapotmegjelöléssel várok.
illesbela@kabelmail.de
Eladó, cserélhető SAL 16-50mm DT F2.8 SSM Sony 50 2.8 macro, Sigma 105 macro, 30 1.4 sigma, Tamron 90 macro érdekel főként, de egyéb fixek is jöhetnek 70mm ill. alatta. Eladási, fix ár: 120.000 Ft
Kitben volt az amazon.de-ről, tehát nincs saját doboza. 2013 februári, számlamásolatot tudok adni a garancia miatt.
Konkrétan én videóztam f1.4-el, ott ahol a f2.8 csak sötét képet adott, de rossz fényviszonyoknál igazán nagy csak a különbség. Ha van fény, akkor nincs olyan sok értelme, annyira nem akarhatod elmosni a hátteret.
Hogy ne legyen OFF, még mindig keresek eladó 10-20mm-t Sony/Minolta bajonettel.
Hát, ezzel az elméleteddel valszeg nagyon szűk tábor körébe tartozol.
Egyrészt még mindig jobb egy hangyapicsányival kevésbé TŰéles kép 1.4-en, mint egy 800iso-ra húzott zajos szemét 2.8-ra rekeszelve. Ami cserébe két mikronnal élesebb.
Másrészt meg lehet, hogy szeretnék bokeht.
És mivel szeretnék, le is cseréltem az 50 1.4-et 58 1.2-re.
Szerintem Sony A500 100000-120000 körüli viszont az obi amit írtál jócskán megdobja az egész árát ha egybe kínálják mert használtan is 200000 körüli az ára. De kilehet fogni én az A550-em 120000 vettem 3 obival ebből kettő kittobi volt. üdv. Gábor
Sony NEX-6 elkelt.Viszont lenne egy olyan kérdésem,hogy mennyit érhet egy Sony A500 váz kitobival dobozában,papírjaival,2db akkuval,infrás távkioldóval,valamint egy Sigma - 150-500mm f/5-6,3 APO DG OS HSM - Sony .