Komolyan mondom, ha valaki a mobilomat, nem fényképes(!), nem csak telefonálásra használná, hanem csak arra, h egy "takarítónői kiváncsiság" kielégítésére is magáévá tenné, akkor kivenném belőle a zaksit. :DDDD
Jut fejembe: jó szorriizéé egy napra csak egy nagyot durrant. Bár a "sunyi, lapos" tovább tart.
Azért, ha nics is semmi különös a képeken, az jól látszik, hogy nem egy múltszázadi nevelőnővel állunk szemben. Bár,a baloldali képen, mintha enyhén barnás beütésű lenne az a body, amiben Kín-gácska domborít. De lehet, hogy csak a képernyő torzít, és igazából vadító bordély bordó.
Egyébként megijedtem nagyon: láttam egy előzetest, amiben Manyus kézbekaparintja Tűarc mobilját, és meglátja benne Májkell fotóját, és egy pillanatig aszittem, ez is ma lesz. Egy nap meg két lebukás olyan pörgés lett volna (és a konfliktusok olyan mértékű pazarlása, ahelyett, hogy heteken nyújtották volna az izgalmakat), ami évek óta nem volt a BK-ban. De megbocsátható a dolgok elhúzása is, ha az egymást követő leleplezések okozta izgalmak hatására Manyus infarktust kap.
Valóban barna, nyakban megkötős blúzt szándékszik varrni Kingácskának, nem rózsaszínt. Pedig a múlt századi nevelőnők hordtak ilyet. Mostmár tudjuk, mitől öltözött Monó ilyen ízlésesen.