Véleményem, van a cikkről. De van az álszent emberekről is, akik ha kimennek Horvátországba, tengeri herkenyűket esznek az étteremben. (Akinek nem inge...)
találsz az Amazonon európai verziót is. Van használt is, és az olcsóbb is...Mondjuk én nem akarom futtani az Amazont, mert nem én csináltam rajta a DVD részt. :))
Vigyázz, az amazon-os regio 1-es NTSC, tehát a hazai asztalikon nem tudod lejátszani (csak ha feltört lejátszód van). Vagy lehet a hirdetett csomag is az, gloster? Mert ha igen, azért ez igen fontos infó, valaki megveszi aztán néz bután hogy miért nem tudja lejátszani.
Mellesleg, nem azért meg futtatni akarom (de igen, de igen) de az ilyen hirdetések miatt csináltam meg a Búvár Bazárt a divecenteren. Szerintem oda tedd fel.
Új búvár a láthatáron! Győzike Egyiptomban akar merülni . Egy cápaetetésre befizetném saját pénzből, a repjegyét is álnám szegény cápák legalább jóllaknának.
Hali fostosok!
Én néhány héttel ezelőtt voltam a Nabila+Ashraf párossal északi szafarin. Természetesen itt is a társaság 70%-a fosott mint a vízfolyás. Ashrafnak volt valami beduin okosságos teakeveréke, ami a megivás után néhány órával rendbehozta a delikvenseket. Bár szerintem a szervezet alkoholneműekkel való átitása sokkal jobb megoldás! ;-) Kérjétek tőle! Csókdosok mindenkit: VígJani (nem a szökőár!)
Nahát, én lettem aki válaszol :-) .... ezúton köszönet mindenkinek, aki nekem korábban segített.
Antinalt nálunk nem kapsz, de a túrák első vagy második bevásárlása a helyi gyógyszertárban történik, ahol megveszi minden aggódó figura az Antinalt és a tengeribetegség elleni aktuális szert. Nálunk a hajón ki volt rakva a szalonban a vízhűtő automata mellé egész úton a hajó által (a személyzet által) biztosított mindkét féle gyógyszer.
Nem mondtam én, hogy jobb. De a kezdőkkel megy a magyar DM ugyebár. Így is van rendjén, vigyázni kell rájuk. Ebben a csapatban viszont rövidek a merülések, általában.
Aztán van az arab DM. Na ez mégnekem nem jött össze. Vagy vadászik vagy hülyeséget csinál vagy sz...k rád csak merülni nem hagy.
Így marad az egyedül, pár jól megszokott emberrel.
Tulajdonképpen az a középső csapatban gázos csak. :)
Az idő rövidsége miatt én válaszolok, mert épp erre jártam
Indulás 2005.10.19 szerda reggel fél 8 Ferihegy 2/b
- csütörtök reggel indulás Masra Alamból, Elphinstone, Abu Dabad, Shaab Marsa Alam - 3 teljes nap Brothers - utolsó másfél nap Safaga: Abu Kafan (kicsi Elphi), Panoráma Reef, Midle Reef, Salem Express.
Érkezés 2005.10.26 fél 5 körül
Napi 3 plusz egy éjszakai merülés, arab viszonyletban finom kaja.
Az ár kedvező, ezt majd magánban Garfieldtől, de azzal eddig sosem volt gond.
mivel az Antinal egy széles spektrumú bélfertőtlenítő, szerintem - nem vagyok doki - előre szedése nem előz meg semmit. (Sőt.) Én azt csináltam, amint éreztem, hogy kezdek ellágyulni, akkor vettem be egy-egy szemet, plusz normál hasmenés elleni szert, és utána hamarosan olyan szert, ami a normál bélflóra helyreállítását célozza. Ennek a neve nem jut eszembe, de a gyógyszertárban ha ezt mondod, tudják, mit akarsz venni. Nem olcsó (én kb 3000 -ért vettem), de egyébként is jó, sőt antibiotikumos kezelés után kifejezettem ajánlott. Sok szem, jó a családnak is, ha marad.