Ide várjuk az 1:25, 1:32, 1:35, 1:43, 1:50 méretarányú munkagép, teherautó, haszongépjármű modellek rajongóit, gyűjtőket, átalakítókat.
Börzézni adni-venni csereberélni, kéretik az arra való topicok valamelyikében
A Romanra rádobtam a homlok feliratot, a rácsot, és a bajuszt. A többi cuccra már nem maradt idő, még a tükrök, a 3 ablaktörlő, a fellépő rács, és 1-2 apró felírat mehetett volna a fülkére.
Ez a lefestem, ráteszem verzió. Sajnos a rács kerettel, és az irányjelzővel nem lehet mit kezdeni, de így sem rosszabb, mint maga a Roman. Szvsz.
Én ezt most szét is kapom, és nekiállok a fülkének a kis flexemmel, és durván lebontom. Remélem, nem lesz kuka a vége, mert sokkal többet adtam érte, mint amennyit szerettem volna.
semmi gond mint írtam tuti h októberben megyek az asszonnyal megdumáltam h 23.-a előtt hosszú hétvégét tartunk s arra felétek nézzen szállást. Addig kibírod?
ha nem találsz senkit vagy nem jelentkezik senki, akko ha megyek pestre onnét elviszemneked. Csak nem tom miko megyek. az a tuti, hogy ebben az évben. Maratások? készülnek már?
Tudnátok olyanba segíteni hogy betonpumpa modell hol szerezhető be? Én eddig 1 helyen találtam de ott majdnem 60 ezer volt. Ennél azért kicsit olcsóbbra lenne szükségem max 10-15 ezret szánnék rá. A mérete nem lényeg lehet kissebb is. Lehet pumix vagy sima pumpa is. Ha linket tudnátok küldeni megköszönném.
Üdvözlet. Hoztam egy igazi kis remekművet. Nemrég vettem a aukciós ódalon. :-) Conrad,Mercedes Actros Putzmeister M36 betonpumpával. 1:50. Minimális műanyag felhasználás, kb 50cm magasra megy a beton pumpa 360 fokban.