Megy az még lejjebb is. De télen ne várj tőle ilyet. Nekem is 10ezer környékén kezdett beállni. Én főként városban használom (nem öregurasan), így az össz. átlagom 7,3. De nekem is volt már 6,4 megpakolva, klímával. Igaz, én a dieselt sem tudtam 5 liter alá vinni. (pedig próbáltam) :)
Országúton, max 90-nél lesz az 6.5 liter. Városban, dugóban, meg 9 fölött. Nem a motor méretétől függ elsősorban a fogyasztás, hanem az autó tömegétől, és a gyorsítások mértékétől.
Ezt mondták a Chevrolet Lacattimre is, aztán 40.000 km után meguntam és eladtam. Nem állt be, zabált, mint az állat.
A pro c'eddel még csak 12.000 km-nél tartok, de fogyasztás szempontjából ugyanúgy viselkedik, mint a Lacetti. A gépkönyben hazudott megadott fogyasztási értéket meg sem közelítette eddig.
Szerintem majd tavasszal javul, mert hidegben minden kocsi többet eszik. Meg be kell járódnia, hiába mondják, hogy nem szükséges bejáratni. Aszem volt erről Totalcar-cikk is Gulyás Gusztáv tollából (aki motorokat tervez a BMW-nél).
Biztos, hogy ha nincs gebasz a kocsival, akkor dugómentes úton 7 alá megy majd a fogyasztás.
Olyan 2000 kornyeken ereztem valami valtozast, de lehet hogy csak a labam meg a fulem szokta meg a jarganyt. 8-10ezer koze mondanak meg javulast, ahogy lentebb a kollega is, 8500-nal jarok, eddig semmi.
1.4 benzines társaktól kérdezném, mikorra várható a fogyasztás "normális" mértékre (ami szerintem ennél az autónál 6 l / 100km) való csökkenése, sebességkorlátokat betarva, nem sportosan vezetve (már-már azt kell mondanom, öregurasan) - mert azt látom, hogy vétel óta (igaz, még 1 tanknyi nem fogyott el - 500km) nem ment 7.1 liter alá a fogyasztásom.
Ez egy ekkora motortól sok szerintem, mégegyszer mondom: nem vezetek őrülten! Igaz, klíma megy reggelente-esténként...
Nem türelmetlenségből kérdezem, de nyugtassatok már meg, hogy nem lesz ennyi...(bár nem ver földhöz az a +1 liter)
Olyan rossz nem lehet, mivel a kiánál az őszi akcióba a vezető felőlit akarták ennyiért adni a párt pedig 17 ezer körül mondták. Németországba vettem kint dolgozom.
Én is ezen hezitáltam. De a vezetőoldali ajtónál ott vannak a piktogramok, mennyi legyen a nyomás milyen esetekre. - nincs ott külön téli-és-nyárigumira vonatkozó utalás. Én ebből indultam ki. Meg a kézikönyvből. Nekem minden gumira 2.2 bar-ra van belőve a téli (is).
Nekem is 205-ös a télim. Kléber Krisalp 2. Arra, amire én használom (város, és város környéke) tökéletesen megfelel. Azt szokták mondani, hogy télen jobb a keskeny gumi... de csak hóban. Jégen tök mindegy mi van a kocsin, vizes aszfalton meg jobb, ha nagyobb felületen tapad az abroncs.
Egyébként nekem is azért 16"-os, mert inkább alufelnit vettem, és a megmaradt acélra választottam elfogadható árú (~18ezer/db) téli papucsot.