Hidetoshi Nakata menedzsere pénteken bejelentette: immár bizonyosra vehető, hogy pártfogoltja nem lesz a Manchester United játékosa. A japán sztár - mint arról beszámoltunk - mintegy két hete árulta el, hogy komoly tárgyalásokat folytat a MU és a PSG vezetőivel, ezt most cáfolta menedzsere, Mina Fujita, sőt, hozzátette: minden egyéb híresztelés - Parma, Fiorentina - csak kitaláció. Azt azonban nem tartotta szerencsésnek, hogy akarata ellenére visszatartanak egy olyan játékost, aki saját klubjában nem jut szóhoz, mert ezzel tönkre tehetik annak karrierjét.
(im)
Ne add fel! Én meg azon gondolkodom, hogy abba kéne hagynom ezt a kiegyensúlyozott hangvételt, mert k*rvára nem befolyásolja egyes emberek hülyeségtől elhomályosult látásmódját. Az biztos, hogy elég kiábrándító vitatkozni a szellemi sivatagokkal.
Hanem! Leárazás van a MU Megastore-ban! Karóra Ł10, nagyon király ágytakaró és párna Ł15. Most erősen tanakodik a pénztárcám:-)
Irány a ManUtd Megastore !
De ettől a pillanattól nem fogalakozom a provokátor geciköpettekkel.Higyjenek amit akarnak, írjanak amit akarnak én nem megyek ilyen topic'okba lejáratni magam.Magam is el csodálkozom azon, - hogy én aki megválogatom a társaságom(!) - ilyen senkiházi divatdrukkerekkel képes vagyok mocskolódni.
Két büntetőből csak egyet sikerült berúgni, így csak döntetlenre futotta a Manchester Unitednek a városi rivális ellen.
A 61. percben Brownt lökték meg a 16-oson belül, ezért járt a jogos büntető, de Scholes a kapufára rúgta, így elmaradt a vezetés.
Ezután Solskjaer és Keane veszélyeztetett többször távoli lövésekkel, de a gólt csak a következő büntetőből sikerült elérni.
A 71. percben Solskjaert buktatták a a 16-os vonalán belül. így ismét jöhetett a büntető.
Ezúttal Sheringham lőtte, és bár Nash beleért, hárítania nem sikerült, így vezetett a United.
A 84. percben egy szöglet után Howey fejelt a kapuba, és ezzel egyenlített a Manchester City.
A 85. percben Keane agyonrúgta Haalandot, így kiállították. Hát tényleg elég csúnya volt Tibi.
Utolsó percben Giggs hagyott ki egy hatalmas helyzetet...
Hát, azért illett volna nyerni, de a Bayern elleni vereség azért benne volt még a levegőben.
1. félidő után:
Manchester United - Manchester City 0-0
Az első 10 percben két hatalmas Man. City helyzet maradt ki.
Lőttek egy kapufát, és még üres kapuba sem tudtak betalálni.
A félidő további részében azonban szinte már csak United helyzetek voltak.
Scholes lövései és Beckham pontrúgásai jelentettek veszélyt.
Egy kb. 28-30 méteres szabadrúgás után Beckham centikkel lőtt a bal kapufa mellé.
Nash nem nagyon védhette volna.
Érdekes volt, hogy Barthez többször jött ki majdnem a félpályáig, és onnan indított, az egyik ilyenből Beckham át is emelte a kapust,
de sajnos a kaput is.
A félidő végén még volt egy tűzijáték, ha jól láttam Philip Neville hagyta ki a legnagyobb helyzetet.
Nah..nézem a 2. félidőt...
Szasztok!
Sajnálom ezt az elbukott meccset, de ennyi alamizsna jár a németeknek is. Mielőtt még végleg elmegy a kedvük a focitól :-)
A hiradóban mutattak egy érdekes szitut a meccsről, pontosabban az előtte történtekről. Egy szurkoló a legnagyobb nyugalommal besétált a pályáról a csapat öltözékében és beállt a játékosok közé fényképezkedni. A fotósoknak ebből semmi nem tűnt fel. Knézi elemezte az esetet, azt mondja az ő figyelmét egy osztrák kolléga hívta fel.
Kiváncsi lennék honnan jött az ötlet, hallottatok róla valamit? Szerintem fogadás volt :-)
Roy Keane, a Manchester United labdarúgócsapatának kapitánya szerint elképzelhető, hogy felbomlik a jelenlegi együttes, miután a szerdai, Bayern München elleni vereséggel már a negyeddöntőben búcsúzni kényszerült a Bajnokok Ligájától.
- Egyszerűen nem voltunk elég jók. Nehéz beismerni, de az az igazság, hogy átlagosak vagyunk - mondta keserűen Keane az M.U. 2-1-es vereségét követően. - Nagyon rosszul kezdtünk, hiszen a müncheniek 2-0-ás előnye után védekezni kényszerültünk. A második félidőben már sokkal jobb teljesítményt nyújtottunk, de ez a legkevesebb, amit a szurkolók elvárhattak tőlünk. Szerintem most minden játékosnak el kell gondolkodnia a folytatáson. Lehet, hogy itt az idő a csapat átalakítására.
A Bayern München a továbbjutásával némileg feledtette az 1999-es BL-fináléban elszenvedett fájó vereséget és most a május 1-jén és 9-én sorra kerülő elődöntőre, a címvédő Real Madrid elleni párharcra készülhet.
Liverpooli létemre tegnap nagyon drukkoltam a Manchesternek. Elég szomorú volt az, hogy 2-1 után feladták a tudatos támadásépítést, és 40-50-ről ívelgettek, a Cole-Yorke kettős meg sehol sem volt.
A cserék után, az utolsó negyedóra fantasztikus lett, ha nincs az a kurva Kahn, tovább lehetett volna jutni. Amit még az 50. perc táján a Giggs lövésénél védett, az hihetetlen.
Nem vagyok feldobva, ez, azt hiszem, érthető. Mindamellett a németek megérdemelték a továbbjutást, igaz, nem sokon múlott, hogy begyűrjünk még két gólt, ám sajna Kahn nagyon jól védett.
Sebaj, talán jövőre BL serleggel búcsúzik Fergie, de még így is minden elismerésem a CSAPATNAK, ismét bemutatták a világnak, hogyan kell az utolsókig hajtani, küzdeni.
Gratulalok a MU-nak, ilyen hozzallas mas csapatnal nem lahato. Remelem ebbol tanul a vezetoseg, es igazolnak par jo jatekost(persze csak esszel, es nem olasz modra), mert a sorozatterhelest egyszeruen nem lehet eveken keresztul birni...
jah, es Chadwick nagyszeru volt, remelem tobbszor szohoz jut, bajnokin most mar lehet jatszatni a fiatalokat, Beckham-ek meg csak pihenjenek...
Nagyon rosszak voltunk. Mezonyben katasztrofalisan jatszottunk, hiaba alakitottunk ki egy csomo golhelyzetet. Ilyen rossz technikai megoldasokat, passzokat, atveteleket regen lattam. Utemtelen mozgas, semmi osszhang nem volt a jatekosok kozott. Alig volt egy-ket kombinacio, ami emlekeztetett az igazi United-ra. Kozeppalya nulla. Hol voltak a sok futassal tarkitott rovid passzok? Keane felvezette felpalyaig, aztan ivelt. Neville ugyszinten. Otlettelen jatek volt, amivel meg igy is megfordithattuk volna a meccset. Volt egy 11-es gyanus szitu is. A Bayern-nek kevesebb lehetosege volt, mezonyben okosabbak voltak, a ket golnal elejuk pattant. Jovore ugyanitt...
Itt az ideje legalabb ket jatekos megvetelere, de csak esszel. O`Leary (edzonek), Nedved johet, Davids nem.
Csodálatosan futballoztunk és megérdemeltük volna (legalább!) a döntetlent.Fantasztikusan játszott az egész csapat with heart and soul.Kibaszott izgi volt a vége még úgy is, hogy egy büntit (amit persze be is kellett volna rúgni) nem adtak meg nekünk.
Aki pedig nem tudta miért vagyunk globális klub, az most már tudja.Fel vagyok dobva még akkor is, ha ma búcsúznunk kellett, mert emelt fővel tettük és nekünk tapsol a világ!
Fel vagyok dobva, mert a Leeds még bent van, és van kinek szurkolnom.
Fel vagyok dobva mert imádom az ANGOL FOCIt és ezen a meccsen sok szimpatizánst szereztünk magunknak.
Csodálatos éjszaka volt...
Köszönöm neked Manchester United
Gratuálok a Bayern'nek, aki most méltán érezhetik azt, hogy revansot vettek '99-ért!