Ezt a fórumot azzal a céllal hoztam létre,hogy aki kedvet érez kistraktor,csettegő,és egyébb háztáji gépek sajátkezű építéséhez csatlakozzon.De akinek van ilyen gépe az is szóljon hozzá.Itt megoszthatunk az ötleteket,tapasztalatokat.
Szép napot uraim.Remélem még emlékszik valaki rám.Igaz év eleje óta nem írtam,de olvastam minden hozzászólást.Szeretném megköszönni TURNER kolegának mégegyszer a lehetőséget,hogy megnézhettem a gépét és elmondta a tapasztalatait.Minden tiszteletem az övé.Éppen ezért remélem nem veszi rossz néven,hogy én is a " john deere design"-t használtam.Remélem elismerésnek tekinti.Feltöltöttem egy ilyen volt-ilyen lett képet.Remélem tetszik.
Pannónia füstje borítja a tájat, Karácsonyi bejgli növeli a hájat. Pihen a motoros,fázik keze-lába, Szentestére készül,a Jézuskát várja. Mi lesz a fa alatt?Izgul ő most nagyon, Komplett kipufogó?Hú,az egész vagyon! Csodálja a család: nem olajos a keze? De jól tudják,hogy most is a gépen jár az esze. Ha véget ér az ünnep,újra fúr és farag, Hogy tavasszal ismét hajthassa a vasat. Törheti a fejét,minek hol a helye? A dugattyúnak miért hiányzik a fele? Ha elfogyott a tudomány,sebaj ott a Fórum! Nagyobb okosság az,mint kártyában a lórum. Segít a társaság bizony fűnek,fának, Tanárnak,mérnöknek,sofőrnek,diáknak.
Még az eleje nincs kész,de úgy gondoltam hogy lemez lessz és vízszintesen vágok bele csíkokat és srégan kihajtogatom a lemezt!Attól tartok csak hogy zörögni fog a lemez vagy nagyon lemezhangja lessz!Megvannak már a lámpák,2db kocka autó ködlámpa ami a burkolat oldanán fog,majd helyet kapni,veszek még 2db kis kocka irányjelzőt ami szintúgy oldalt lessz elhelyezve a lámpa alatt!Az utánfutón adott a világítás meg az irányjelző mivel hogy gyári!Van már Generátorom is be épített fesszabájzóval,meg egy 12V-os 55Ah-ás akksim is!Irányjelző relé kell,meg 2db 12V-os kapcsoló!