1.Alvázszám szerint gyári süllyesztett futóművel szereltek! Így a torzióm vastagabb. Voltam vele már mindenhol (futómű beállítás, futómű vizsgálat,) minden jó nem lóg lengéscsillapító 74%os és olyan kemény h le akar szakadni a műszerfal a legkisebb rossz úton is!
2. Van e valakinek 1.9 1z blokk mechanikus adagoloval szerelve?
Vagy esetleg információval szolgálni. Nekem meg a gyári abl turbo van rajta esetleg sikerült valakinek másfajtat rá faragni? Alsó váltó tartó bakkal szenvednek állandóan. Fűtés nulla. Télen nyáron a vizhőfok sose áll egy helyen.....
Egy csavarral volt csak problémám, ami tűzfalon, a motor hővédő mögött fogja a dobozt, amiben a radiátor van. Végül nem vettem ki, hanem kifeszítettem a helyéről, s úgy vettem ki és tettem be az új radiátort.
Ilyenkor amúgy könnyű cserélni a gázbowdent és a kuplung bowdent is!
Nekem '98 ABL-nél ugyanez a bajom egy ideje. Minden mukodik az oracsoportban, csak a vizhofokot nem mutatja. Ugyanez az IC lehet a ludas? Ha igen mit ertesz forrasztas alatt? Komplett IC csere vagy hogy kell elkepzelni? Koszi elore is
A kulissza alja ment szét, vagy a harang alatt lévő határoló pogácsa, vagy minek nevezzem, lazult fel. A váltórúdon vagy egy szögletes, imbuszkulccsal rögzíthető vasdarab, ami megadja a mozgatási síkját a váltórúdnak a kulisszában. Undok helyen és hozzáférhetőségben vagyon. nagyon...
Autós boltban nem szabad venni semmit t4-hez!!!! Én is a saját pénztárcámon tanultam meg azt,hogy csak hozzáértő emberrel szabad javíttatni, és alkatrészt beszerezni a t4-hez,mert csak az ért hozzá aki már csinálta vagy szerelte ezt a típust! A szentendrei t4-szervizben vásárolok mindent, mert ár-érték arányban ők a legjobbak.
2,5ös féltengelyé műanyagos?Én meg ezzel szenvedtem egy ideig..oda is lett hamar a külső csuklóm. 2,4D-n nekem az összes gyári gumiszerű mint műanyag.Vajon mért vanegyiken ilyen másikon olyan....92es az autóm,egyik oldal még gyári érintetlen.Gondolom műanyagosból is van több fajta minőség.. kifoghattam valami selejtet mert 3 hét alatt szétment.
sziasztok kéne egy kis segitség vettem 1993-as t4 et 2.4d s a kiegyenlitő tartályon kinyomja a vizet mi lehet a gond termosztáton tulvagyok s honan lehet tudni hogy csak hengerfejes vagy gátrepedéses
Azzal már én is küzdöttem! Olyat vegyél ami inkább hasonlít a műanyagra mint gumira (a gyári is ilyen) az a tapasztalatom hogy az tovább bírja ez a külső csuklóra vonatkozik.A belső gyárilag is inkább gumi,abból meg löbro-t vettem,mert a csukló is az de még nem tettem fel.Most nekem mindenhol bontott,de eredeti gyári porvédő van fent.
Üdv Három év alatt megérett harmadjára az első féltengelyek külső gumiharangjainak cseréje.(egyik teljesen szétszakadva,a másikat a szentlélek még tartja) Nem tudna valamelyikőtök valami jó márkát ajánlani,mert vicc hogy évente kell cserélnem?? 2,5 TDI Köszönöm
Minap elhoztam a szerelotol az autot, t4 2.5tdi caravelle.
Aztan mondja a szerelo, hogy a bal hatso feknyerget kell cserelni, a gond az, hogy en neten megneztem most az arakat 25-60ezer forintig van minden, ajanlott marka van?
Arrol nem beszelve, hogy lattam, hogy van feknyereg felujitas, ezekrol tapasztalat, szolgaltato-ar?
A szerelo utan elmentem futomu beallitasra, ott fura mod meg sem jegyeztek, hogy gond lenne a feknyergemmel, vagy ok ezt nem is latjak?
okt 1-en hazasodom, es a csaladtagok szallitasara (Budapesten belul) keresek egy transportert. Persze vannak erre profi cegek, de nekem a regi autok jonnek be az eletben is, igy most is egy minel regibb kisbuszt szeretnek igenybe venni (A hirdetesekben szereplo T1 szamba most felujitas alatt van, igy az nem jatszik). Persze fesziti a keretet, hogy osszesen 10-11 utast kellene szallitani ami nem keves egy transporternek- igy lehet hogy ketto kellene. Cserebe persze kifizetnem a profi irodak napidijat is, ha valaki(k) raszanna az idejet es pl. a T1-esevel elvinne minket a XIII. Keruletbol a belvarosba, majd kesobb a Gundelba. Minden javaslatot megkoszonok. Udv.