Nem bírom ki, hogy ne mutassam be nektek is.
Családi albumban böngészvén került elő.
M. KIR. FOLYAMŐRSÉG (Hogy nevesítsem is a képet: apám jó barátja és unokatestvére, Kollár Iván bátyám egykor.)
Na, már szép lassan bejelentkezik mindenki...Trophy, Te hol vagy?
...viking star 1669 fkm-nél hívja trophyt...:))))
Jakyg! Ne add fel! Ha nem találsz mást, akkor legfeljebb kihozzuk Újpestről a Sopront! Csőrlő és kötélterelők helyére napozóágyak, és máris átlényegül üdülőhajónak. Jóöreg zuhatagi tigrisünk megmenekülne a beolvaszás elől, nekünk meg megoldódna a probléma...:)))
mondjuk nemkis időbe telt mire letöltődött, az igaz...de a folyam-tengerjáró,..húú, az tök jó!!!!!! Ahogy elmegy a kisboxer mellett....én meg pont az ilyenekről maradok le! :((
Egyébként a pozsonyi hajó méreteit jelzi mellett az 1800-as bárka amely jó 50 méterrel közelebb van. Csak sajnos nem lett szép a fotó a szakadó hó miatt.
Üdv
k
jaja...az volt ma, mentem nézni....:)))
szolíd kis szezonnyitó...
hát nem volt valami meleg..., érdekes, négy hajó jött fentről egymás után,
és mind önjáró volt bárkával/uszállyal mellévetten. A német Schwelgern, a román Dunarea 3, a magyar Altmühl a Schondrával és a holland (a Türr István féle) "Vándor". A kakukktojás a Krems toló volt hegymenetben négy bárkával. Mindez 11 és 3 között. Szóval pezsgett a Duna :)))
Wyfliff mail ment.
eeeeebreeesztooo! tessek menni nezni a szebbnel szebb hajokat! :)
sajnos csak most tudtam emailt kuldeni.
a KDunahajo-rol visszapattant, np.hu-ra el sem kuldtem. Helyette ment a honlapodcime@extra.hu es netposta.hu cimekre. joccakat
A Jégvirágok mind jégtörők, de ez mellett - főleg Tokaj környékén - tavasztól őszig vontatóként is használják őket. MKéretben valóban nagy a szóródás, ez azért van, mert a Tisza felső szakaszán már nagyon keskeny a hajózóút, és azon kívülre csak kisméretű, kismerülésű hajókkal lehet merészkedni jeget törni.
akkor rogton irok is egy emilt ...
A Jegviragot 1ebkent azert kerdeztem, mert a nyaron szembejott a Jegvirag IX (vagy XI?) es nem sokkal volt nagyobb a kenunal :) Egyealtalan nem volt olyan jegtoros kinezete