Keresés

Részletes keresés

big l Creative Commons License 2000.10.01 0 0 242
Lehet hogy igazad van :)

De akkor is rongyá kell tépni a PSV-t mint egy angol pitbull :))

Előzmény: ManUtdFan (241)
big l Creative Commons License 2000.10.01 0 0 240
Hát azt a " tucat " gólt amit a PSV tol kaptatok .
Mennyi volt annak a vége : PSV - ManUtd = 3-1 ?
Én erre a meccsre gondoltam !
Nem a mai Arsenal - ManUtd meccsre gondoltam !
Előzmény: ManUtdFan (239)
big l Creative Commons License 2000.10.01 0 0 238
ManUtdFan emlékszel hogy mit írtál az Arsenal topicba ?
Idézem : " Vasárnap pedig minden bizonnyal igazságos eredmény fog születni, tehát:Nyerni fog a jobbik, vagyis mi! " hát nem lett igazad.
Ezt nem azért írtam le hogy bunkóskodjak csak most nagyon jó kedvem van és gondoltam föl idézem mit is írtál akkor .De gondolom téged az se zavar ha az Arsenál nyert mert angol csapat az Arsenal is :)
Hát igen nektek lessz mit törleszteni a PSV ellen .Remélem hazai pályán vissza adjátok nekik azt a tucat gólt amit kaptatok :)
Ahogy az Arsenal lepicsázta a köcsög Laziót úgy nektek is ell kell bánni a Holland " fűves " bandával .
Előzmény: ManUtdFan (236)
huszabi Creative Commons License 2000.10.01 0 0 235
ARSENAL-MANU:1-0
(31.min)
Henry
Mirrmurr Creative Commons License 2000.10.01 0 0 233
Hopp!

A mai NS-ban van egy cikk a UPC Sport1-ről. Abban leírják, hogy a jövő hétvégén élő adásban, helyszíni közvetítéssel (á lá Gundel Taki) adják az Angol-Német VB-selejtező mérkőzést. Az eszem megáll! A másik meccs az Olasz-Román, érdekességként nem rossz. Angol bajnoki összefoglaló is lesz. Hm-hm...

Hajrá, MU!

__Tibi Creative Commons License 2000.10.01 0 0 232
Jól beszélsz, Kick2.
A különbség, hogy neked eredeti hanggal:-(
Előzmény: huszabi (231)
huszabi Creative Commons License 2000.10.01 0 0 231
És akkor ma 16.55-kor a nagy derbi!
Premiere KICK 2 live!!
ManUFan!!
A spanyol meccsek nem unalmasak!Hidd el!
Mirrmurr Creative Commons License 2000.09.30 0 0 228
Gondolhatod, nekem is az első kérdéseim egyike volt, hogy lesz-e angol mérkőzés a Sporton, de kiábrándítottak egyből. Aszonták, maj' később tervezik. Az a szívás, hogy ahol lakunk, nincs kábeltévé. A Sport1 kéne, de a UPC elég húzós árat képez. A másik kérdés, hogy a BL-ből milyen meccseket választanak, mert nehogy ők is lúzerkedjenek!
Ti előfizettek? Ha igen, majd várom a beszámolódat. A többit majd e-mail-ben.

Hajrá, MU!

Mirrmurr Creative Commons License 2000.09.30 0 0 226
Megkaptam, OK. Ha van konkrétum, akkor minden érdekel, de addig csak a tervezgetés marad. Most megyek is a manutd.com-ra, megnézem a kínálatot, már rég láttam.

Off
Az a szerencsétlen M1 mikor ad már valami normális BL meccset? Égetik magukat ilyen meccsekkel, hogy Leverkursen-Lisszabon. Az Arsenal még elment, a Barca-Leeds uncsi volt a 4-0 ellenére. Jó lenne a MU-Kijev, mi?

Hajrá, MU!
Hajrá, Loki!

Előzmény: ManUtdFan (225)
Mirrmurr Creative Commons License 2000.09.30 0 0 224
Skacok!

Zokni: valóban interneten rendeltem két párat (1 fekete, 1 fehér) még tavaly, a BL-döntő (MU-Bayern:-)) után. Plusz bögre és póló. Sajna azóta a font árfolyama felszökött, mint a talajvíz, és némiképp kiábrándító árakkal kell szembenéznem.
Turismo: többször is gondoltam rá, hogy kilátogassak egy MU meccsre. Édsapámmal felvetettük, hogy mi lenne, ha csapnánk egy pár napos látogatást Angliában, egybekötve egy focimeccsel, de sajna nem lett belőle semmi - egyelőre. Álmom egy MU-Liverpool találka. Természetesen előtte kiadós MU MegaStore látogatás, magyar pénztárcának megfelelő (azaz diétás) vásárlás, a fényképező meg hadd járjon kimerülésig.
Egyszer talán részem lesz benne...

Hajrá, MU!

Gabo_d Creative Commons License 2000.09.29 0 0 222
:-))))))))))))
Nagy baki!A regi levelet copyztam at veletlen neked,mert a jobol elkuldtem egyet a masik cimedre,es aztan nem akartam a cimmel szarozni,hanem kitorolni a szoveget,es copy,aztan elkuldeni.Vagy valami ilyesmi volt a tervem.:-))

Uj level ment!

Gabo
HAJRA ETO&MU!!!

Gabo_d Creative Commons License 2000.09.29 0 0 220
ment
Gabo_d Creative Commons License 2000.09.29 0 0 217
Hogy nem gondolkoztam-e?De meg mennyit.Tul sokat is.Egy meccs az Old Trafford-on maga lenne a beteljesult alom.
Elmondom,hogy en eddigi terveim(alom szinten) hogyan neznek ki:(persze minden csak a rendelkezesre allo penztol fugg)
En nem a meccs napjan erkeznek meg,hanem elotte minimum 1 nappal.Tehat lehetoseg lenne egy edzest is meglatogatni,fotozas,kamera,alairasok...
Jegy akkor mar a zsebben lenne termeszetesen.
Valahol aludni este,ami lenyegtelen milyen korulmenyek,mert egesz nap maszkalnek Manchesterben,fel napot eltoltenek a MU Megastore-ban.Masnap egesz nap hangolnek a meccsre,tobb oraval a kezdes elott ott lennek,hogy lassam a tobbi drukkert,aramlani veluk a stadion fele(foto+kamera meg mindig akcioban).Nem is folytatom,mert csak fajditom minden MU drukker szivet.

Az anyagiakat illetoen:nem hiszem,hogy kijonne 40-bol.Attol is fugg mivel utazik az ember.Busz vagy kocsi.Tehat kell buszjegy,vagy benzinpenz.A kompon fizetni,ha autoval mesz.Akkor jegyek+szallas+kaja+pia+pia+pia.Komolyan,ha mar ott vagyok,akkor bemozdulok az ejszakaba,foleg egy gyoztes meccs estejen.
A busz benne van huszonvalahany ezer forintban oda-vissza Londonig,per fo.
Lehet,hogy megvan 40-bol,sot...SOT!!!!

Par perc mulva lovok neked egy e-mailt!

Gabo
HAJRA ETO&MU!!!

u.i.:ha mennek,akkor termeszetesen a minnel tobb nap,annal jobb elv lepne eletbe,meg sajna az annal tobb money is

Gabo_d Creative Commons License 2000.09.29 0 0 215
Mintha remlene valami zokni ugyben,de beugrott egy MU sapka is a Kecskemeti Repulonapokrol.Azer`kosz a gyors valaszt.

Sracok!
Ti mit tudtok a PSV meccsen lezajlott Beckham kopesrol.En olvastam a neten,hogy David azt nyilatkozta,hogy O nem kopte le M.Merket!!!???

Ja,a mai sportban Sir A.F.:a PSV elleni meccset alarendeltuk a szezon egyik legfontosabb meccsenek,az Arsenal elleninek.

Ha mar a sport relikviaknal tartunk,megkaptam a 98-ban kiadott UNITED factfile cimu konyvet Angliabol.Az ev minden honapja kielemezve,rengetek sztori,info a multbol,rekordok,regi edzokrol leiras,MUFC Trivia Quiz.......Egy alom a konyv.A stilusa nem kepes,hanem egy kepmentes,kisalaku,amolyan mindenttudo kiskonyv.(na nem olyan nagyon picike)

Gabo
HAJRA ETO&MU!!!

Gabo_d Creative Commons License 2000.09.29 0 0 213
Mirrmurr!

Nem tudom mennyire indiszkret a kerdes(:-)),de a labadon feszulo MU zoknit hol,es mennyiert vetted?

Gabo
HAJRA ETO&MU!!!

Mirrmurr Creative Commons License 2000.09.29 0 0 210
Bocs, de én Ł100 millára emlékszem, a soccernet.com-on olvastam. Most hirtelen nem tudok visszakeresni, de mindegy. Nekem még egyelőre marad az Umbro pólóm, Nike-t ráérek beszerezni. Most is pl. MU zokni feszül a lábamon, jó meleg, kellemes:-)

Hajrá, MU!

Előzmény: ManUtdFan (206)
_Zoltán_ Creative Commons License 2000.09.29 0 0 205
Ráadásul a Nike cuccok többnyire drágábbak, míg az Umbro(legalábbis az én tapasztalataim szerint) sokkal elérhetőbb árban van. Meg cserélhetik le így a United stadionban a székeket is...:-)))
Előzmény: Mirrmurr (204)
Mirrmurr Creative Commons License 2000.09.29 0 0 204
Én is bánnám, ha az Umbrot levedlené a MunUtd. is. Különösebb bajom nincs a Nike-val, hacsak az nem, hogy elég gusztustalan küllemű cuccaik vannak:-) Ez a Geo Merlin pl. egy förmedvény, idétlen a mintázata. A Mitre lasztik sem ragadták meg a fantáziámat, én amúgy is Adidas-buzi vagyok, nekem az Adidas labdák tetszenek legjobban (eltekintve a klasszikus fekete-fehér hatszöges lasztiktól, annál királyabb nincs; ©Budapesti Kézműipari Vállalat gödi gyára).
Visszatérve a MU-hoz, szerintem elég csábítóan hangzik a Ł100 millió ahhoz, hogy "az ember haja korpásodjon", vagyis nehéz neki nemet mondani. A szövetség Umbro melletti kiállása dícséretes, de a klub más.
Mindegy, reménykedjünk!

Hajrá, MU!

Gabo_d Creative Commons License 2000.09.29 0 0 203
Szerintem fognak.Marmint NEM-et mondani.Az mar sok lenne,ha a SHARP utan az UMBRO is menne.Tudom,hogy voltak adidas garniturai mar a United-nek,de azert az Umbro az alap.Tudom,hogy nem tul preciz a parhuzamom,de ha Murdoch-nak nemet mondtak,akkor most sem biztos,hogy meghajolnak a nagy penz elott.

Gabo
HAJRA ETO&MU!!!

huszabi Creative Commons License 2000.09.28 0 0 201
Az Arsenal teljes csapattal játszott a Lazio ellen.Nyertek is.
Előzmény: Gabo_d (198)
Mirrmurr Creative Commons License 2000.09.28 0 0 200
Bocs, hülyén fogalmaztam:

"brazil válogatottal kötött rekordösszegű szerződés rekordját" = brazil válogatottal kötött szerződés rekordját.

Hajrá, MU!

Előzmény: Mirrmurr (199)
Mirrmurr Creative Commons License 2000.09.28 0 0 199
Egy hír a MU-val kapcsolatban (hogy jó-e vagy sem, mindenki döntse el maga).
A Nike 2002-től - mikor is lejár a MU és az Umbro megállapodása - szponzorálni kívánja a Manchester United csapatát, az üzlet 100 millió fontos nagyságú lehet, ami világrekord lenne, átadva a múltnak a brazil válogatottal kötött rekordösszegű szerződés rekordját. Ugyanakkor Fergie-nek úgymond nagyköveti állást ajánlott az amerikai sportszergyár, lévén a mester visszavonulását tervezi 2002-től.
A végleges megállapodás hónapokon belül megszületik.

Hajrá, ManUtd.!

Gabo_d Creative Commons License 2000.09.27 0 0 198
Keano!

Nem ertesz egyet azzal,hogy ugy erzem Fergie elszamitotta magat.Ok.
En igy gondolom:Minimum egy pontert mentunk oda,ez nem jott be de nagyon.Azt hitte a mester,hogy a PSV ellen a masodik sor is hozni tudja magat.Nem tudta.Nos,ha igy is tovabb jutunk,es elpaholjuk az Arsenalt,akkor azt modhatjuk utolag:Ez igen,Sir Alex megint megcsinalta.De,ha elbukjuk mar most a BL-t,akkor nagyon beszoptuk.Ezzel csak azt akarom mondani,hogy a vegkifejlet fele kozeledve lehet iteletet hozni Ferguson felett,ami meg odebb van.

Csak hogy meg erthetobb legyen:a BL dontoben ugy megkavarta a lapokat,hogy azt sem tudta a csapat,hogy hol van.Aztan behozta a Teddy-t,es Solksjaer-t,es MEGNYERTUK a dontot.
DE,mi van,ha nem lovunk ket golt?Akkor kapott volna Ferguson a csapat megkeverese miatt.

Szoval maradjunk annyiban,hogy Fergie nalunk sokkal elorebb tervez,ugyanis muszaj valahogy kihuzni azt az atkozott hosszu szezont,es ehhez kell a korforgasos rendszer.

A kapuskerdeshez:Bozza tenyleg hozta mar magat parszor,de en eddig Rai-ban is biztam.A masodik gol elkerulheto lett volna.DE en a vedelmet hibaztatom egyertelmuen.Ket meccs hat gol.Azert sok.

Gabo
HAJRA ETO&MU!!!

big l Creative Commons License 2000.09.27 0 0 197
Nagyon nem sajnálom a Manchestert mert biztos vagyok benne hogy simán tovább lépnek .Csak azt nem értem hogy miért pihentették a star játékosokat ?
Én döntetlent tippeltem de éreztem hogy hazai pályán jó a PSV .
Hétvégén nyerjen a jobbik Arsenal - Manchester UTD.

UI: Remélem ma nyer az ARSENAL a Lazió ellen !!

TomVeil Creative Commons License 2000.09.27 0 0 193

Manchester rulez :P

he he he he he he he he he he

:))))))))))))))))

francisdrake1 Creative Commons License 2000.09.27 0 0 191
Fiúk, ez bizony szívás
Cannonball Creative Commons License 2000.09.27 0 0 189
Hi vörösök!

Hat eleg gyaszos eredmeny született tegnap!

De ahogy latom Sir Ferguson a vasarnapi derbyre tartalekolt, ugyanugy ahogy ma Mr.Arsen/al/ fogja tenni!

De sebaj!

A Lazio akkor is megy a levesbe!

Hetvegen meg gyözzön a jobbik!

Hajra ANGOLOK!

Ui: De legalabb a Leeds megalazta a török ci...okat!

Gabo_d Creative Commons License 2000.09.27 0 0 187
Szerintem Sir Alex nagyon eltaktikazta magat.Giggsy-t,es Becks-et nagyon nem akarta jatszatni.Tartalekosak voltunk,igy azert nem megy a BL-ben.Persze,ha igy gyozunk,akkor nagy taktikai huzas lett volna,mar ami a korforgasos-kezdo-rendszert illeti,mert pihenten mehettunk volna az Arsenalnak.Mondjuk igy is pihentek lesznek Giggsek,csak ugye harom pont az eluszott.

Azert be kell latni,hogy kene egy-ket olyan jatekos,akik ellensulyozni tudjak a stabil kezdok hianyat.Silvestre is elment gyufaert a harmadik golnal.

Egy kozhellyel zarnam:A kovetkezo meccsre kell koncentralni.

Gabo
HAJRA ETO&MU!!!

sixx69 Creative Commons License 2000.09.27 0 0 186
Uraim!

Vagy ket honapja emlegettem, hogy a manure mint csapat, nem funkcional. Nincsenek megfelelo helyettesek a sztarok moge, nincs igazan minosegi csere, es a vedelem mint olyan, nem letezik ebben az allapotaban.
Slur Fergie jobban tette volna, ha mezonyjatekosokra kolti a penzt, mint a kopasz franciara...Greening, Brown, Silvestre, Butt, P.Neville...ezek a jatekosok egy normalis csapatnal meg padon sem ulnek.

YNWA!

Előzmény: ManUtdFan (185)
huszabi Creative Commons License 2000.09.26 0 0 184
A ManU-ban nem volt kezdő -többek közt-:Beckham,Giggs,Cole.
A végén beálltak de akkor már elment a hajó.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!