Ez a topic gyűjtőhelye mindazoknak, akik gyermeket szeretnének.
Mielőtt hozzászólsz, olvass vissza pár oldalt!
A topikban vezetett tábláról a leírást megtalálod ebben a hozzászólásban: http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=67769219&t=9026561
Asszem 9 és 11, de nem vagyok biztos a számlálásban, mivel csak 1 lh teszt alapján gondolom a pé. idejét... Ma nem fájt a hasam, és min. barnázás volt, de csak a papíron, betéten nem. De ez nem újdonság, így szokott kezdődni a banya általában...
sziasztok! országjáró utunkról banya és két csík nélkül tértünk haza... ma viszont elkezdett kicsit fájni a hasam, de más még nincs. kíváncsiságom határtalan, ha másnak nem, annak örülni fogok, hogy végre nem 10 napos a lut. fázisom:-)
Az LH teszt fokozatosan erősödik napról-napra, vagy ha tegnap nagyon halvány volt, akkor ma nem érdemes tesztelnem? Azért kérdem, mert tegnap este alig látszódós csík volt, viszont ma reggelre meg leesett a hőm.
Snoopy, ezek jó hírek :-) Hogyhogy ilyen hamar már védőnőhöz küldenek? Én valahogy úgy tudtam, hogy csak a 10-12. hét körül kell először menni hozzá...
Toria, kérek szépen december 26-tól új ciklust. A ciklushosszt javítsd légyszi 30-37 napra, és a próbálkozós ciklusok számát most ne növeld kérlek. Köszönöm!
Sziasztok, remélem jól teltek mindenkinek az ünnepek, még nem nagyon tudtam visszaolvasni.
Én még 23-án elmentem dokihoz, mert nem bírtam tovább várni. 9mm-es petezsák látszott, a doki szerint 5 hetes terhesség. Szóval úgy tűnik a november 30-i tipp a pé-re jó volt. :o) Toria a táblázatban javítsd majd légyszi a terhesség korát (most már) kb. 6 hetesre. Január közepére hívott vissza, de addig még más egyéb vizsgálatokra is el kell mennem, gondolom, ami ilyenkor szokásos: labor, ekg, belgyógyászat, fogászat. Plusz fel kell keresnem a védőnőt is.
A ciklus.hu mondjuk totálisan megbízhatatlan, nekem múltkor a 12. napra húzta be az ovut, fogalmam sincs mi alapján, mert abszolút nem volt indokolt. És 14.napi dokilátogatás megerősítette, hogy még nem volt ovu. Az FF általában megbízható. Lehet, hogy aztán tényleg volt most ovud, csak Neked nem megy annyira fel a hőd.
Nem használok, de mostmár elgondolkodom rajta, hogy kéne... Biztosra nem húzta be, és a ciklus.hu teljesen más időpontot adott meg ugyanazokra az adatokra. Midnegy... Majcsak lesz valahogy...
LH-tesztet nem használsz? Azzal okosabbak lennénk. Én nem vennék mérget erre az ovura. Igaz az esés megvolt, de az azt követő hőd pont annyi, mint az első 20 napban.
Nekem olyan volt a cisztám, amitől nem jött meg, majd 3 hónapig. A kezelés pedig abból állt, hogy 10 szem bogyót (Norcolut) be kellett szednem, utána megjött, a ciszta pedig felszívódott. Remélem, Nálad is max. ez a verzió lesz!!++++
Hát, a kariaji még várat magára... A reggeli tesztem egycsíkos, de igazán nem is számítottam másra, hiszen még elég korán van. Ma reggel is émelygésre ébredtem, semmi egyéb jel, vagy ellenjel:-)
Mindenkinek jó étvágyat a karácsonyi menühöz, és nyugodt, békés ünneplést!