"Sajnos én nagyon hangulatember vagyok. Attól függ mindig a játékom, hogy milyen kedvvel ébredtem. Ha jól kelek fel, happy minden, akkor bárkit megverek, de ha nem, bárkitől kikaphatok. Ezen persze próbálok változtatni."
Légyszi, azt mindenképpen szem előtt kell tartani, hogy nem egyszerű átállni az egyik versenyről a másikra. Az előzőn elődöntős volt, utána megint elölről kellett kezdeni. Az is igaz persze, hogy nagyon hullámzó a teljesítménye, de neki épp ezen kell dolgoznia. Tehát inkább feladatnak fogjuk fel . . .
Hát igen, ilyenkor az a 3,5 óra is sok tud lenni! A lényeg, hogy előbb-utóbb hazaérnek, aztán jöhet a pihenés, majd a szürke hétköznapok és a munka!! Persze a sulit se felejtsük el, dolgozatírás a köbön.Biztos alig várja!!! :)
The optimum outcome by Grace Sari Ysidora ended in the semi-final of "LTAT Dunlop Thailand Open" in Nonthaburi, Thailand this morning. Playing against top seed and world junior ranked number 9, Timea Babos of Hungary, eventually Ysidora lost 3-6, 4-6. As she herself informed, she acknowledged that her opponent was better in terms of her power. Particularly in the first set, Ysidora did not do well in her returns but then in the second set she gradually picked her usual return and she started to challenge Babos. In the end, she was defeated and failed to reach the final.
Két nagyobb, 30-án kezdődő ITF tornára is leadta a nevezését Pálma. Szerintem az idei év lesz nála meghatározó, ha idén is előre tudna lépni 150-200 helyet akkor szerintem még bármi lehet belőle.
Akkor így mehet a Cairo-i 25 ezres tornára selejtezni, végre egy nagyobb tornán is megmutatják magukat:
(2)Eloisa-Maria Compostizo-De Andres (ESP) v Fatima El Allami (MAR) Jasmin Steinherr (GER) v Yasmin Ebada (EGY) (wc)Nada Zaher (EGY) v Ines Janbaksh (GBR) (11)Bibiane Schoofs (NED) v Reka-Luca Jani (HUN)
(4)Elena Pioppo (ITA) v Sandra Zaniewska (POL) Aleksandra Filipovski (HUN) v Katerina Avdiyenko (UKR) Cristina Sanchez-Quintanar (ESP) v Nuria Parrizas-Diaz (ESP) (10)Nicole Riner (SUI) v Valentina Starkova (KAZ)
Optimista változat: Pálma Top 200-as lesz szerintem, a jelenlegi helyzetet nézve, azért az sem lenne rossz... Mert nem sok játékosunk tülekedik a 200-ban.