egyezzünk ki passziv heroinistában:)jobban hangzik mint az exhernyós:)de kösz a gratulációt:)a cigiről nemprédikálok, lehet még nincs itt az ideje ,hogy letedd
a függőség pedig nem gáz addig ,amig nem annak éled meg, mert nagyon sok függőség belefér az életünkbe.
Jesszusom, ez komoly???! _Nagyot_ csalódtam naiv idealizmusommal a jogállamiságban. Valahogy úgy, mint a Légy jó mindhaláligban. Elrettentő példának, a törvény reformjához ideális eset, de miért kell ehhez egy mártír??
Békés ember vagyok, de büntessék meg azt, aki felelős a bezárva tartásáért, méghozzá törvényesen, kákán is csomót keresve és a maximumot adva a csomóért (mert mindenkinél lehet találni) egészen addíg, míg azt nem mondja:"Tévedtem, bocsássatok meg!"
Grrr, szégyellem magam az indulatért, mert hát az vesse az első követ... , de effölött nem szabad átsiklani.
OFF:
A 300 tulzas volt, irni akartam egy bazi nagy szamot. Meg en ugy szamolom, hogy brutto-netto (SZJA, TB ...), aztan a nettonak helybol legalabb 25%-a (de inkabb tobb, mer nagyon sok piat veszek8-)) AFA, es akkor meg legalabb ennyit befizet mindenki utan a munkavallalo is. Igy mar gondolom a Tied is inkabb 200 felett van8-)
Egyetertes, mellesleg _igencsak_ lekorozol, en csak havi 85-tel éltetem az államot. Jó hallani Anthony1 abszcinenciáját (ő is ex-H, gratula), de nekem a cigiről még nem sikerült leszokni. Biztos sokan írták már, de bosszantó tud lenni, hogy az eggyetlen halálos elvonás (delirium tremens) az alkoholhoz, a legerősebb függés pedig a nikotinhoz főződik...
Vetítik még valahol Feldmár András filmjét (9-én volt a Bárkában) lehetne akár egy topicmoviedélután is...
L,P&U
Az exhernyos csak azt jelentette hogy exhernyos, ezzel iteletet nem alkottam. A kocsoggel alkottam iteletet. Volt ez a faszi, aztan nekiallt itt agyalni, hogy a cucc szetbasz, meg mindenki fuvel kezdi, aztan ugyis hernyozni fog, meg hogy mennyivel fontosabb a csalad, meg baratok, meg ilyesmi. Sz'al ez a tipikus hozzaallas, amikor valaki nehezen leall, es utana csak ugy tudja megtartani magat, hogy amit addig o csinalt azt fikazza, es masokat is megprobal elrettenteni. Holott az O gyengesege, helyzete, korulmenyei miatt O nem birta esszel csinalni, es le kellett allnia, nekem meg ehhez mi kozom?! Meg jott a ph<7 is ezzel a szoveggel, hogy nincs nagyobb bajunk, mint ezzel foglalkozni. Ezert irtam, hogy nekem spec most elsodlegesen nincs.
Egy olyan ember aki nem tudott egy szaros drogot kezelni, ne papoljon itt nekem. Ezert irtam, hogy vannak olyanok akik egyutt tudnak ezzel elni, sot meg profitalnak is belole, az allam ill. a tarsadalom is profital beloluk, akkor meg mi a faszomert kell oket bortonbe csukni. Az olyan szar erzes lehet, amikor az embe tudja, hogy havi 300ezret ad az allamnak, ami ezt azzal halalja meg, hogy bortonbe akarja csukni, pedig nem artott senkinek. Persze ez szar annak is, aki nem fizet az allamnak semmit, vagy csak kevesebbet, de igy azert elesebb az ellentet.
En persze nem fuvezek (de tenyleg nem, rendorbacsi, tessek elhinni), de ha lehetne fuveznek. (de utalom hogy ilyeneket kell irni).
Én abszulut támogatlak! Ami a cigit illeti, kitartás, megéri! Ha sikerült leszoknod, mondd el, hogy csináltad! Itt minden on-topic, ami a drogfogyasztással kapcsolatos. A nem-fogyasztás is. :)
Szerintem minden plázába kéne legalább egy, hangszigeteléssel kiküszöbölve a légkondi zúgó zaját. Meg a mekikbe egy leválasztott rész, ágyakkal. Meg egy ide le, a sarokra. :)
hát ez nagyon gáz skacok:)
olyan mértékben vagyok már absztinens, hogy irni sem tudok:)
azért nemirtam mostnában mert félek hogy kiutáltok,ugyanis már épp cigizni sem cigizek már lassan egy hete:)
+ma az rtlklub atkák c. műsorában egy szörnyű kábítószerről láthatunk riportot,
amely fogyasztásához Indiába utaznak a szerencsétlen fiatalok és nagyon
tönkremennek tőle. A neve: Datura, vagyis minden bizonnal az Ördöggyökérről
lesz szó.
Szerintetek melyik lenne a három legjobb hely Budapesten egy coffeeshopnak?
Nálam
1:Gellérthegy É-ÉK oldala, minél feljebb.(csak a prizmát előbb el kell takarítani ;))
2:Margitszigeti "vízesés" környéke. (a gyakori hajnali köd miatt)
3:Állatkert.
Szerintem az 'exhernyos' nem pejoratív, hanem meghatározó jelző volt,
és talán jobb is lett volna idézőjelbe tenni, így: "exhernyós", ha érted
mire gondolok :))
Kedves Muki "az exhernyos kocsogot" kissé rosszul esett, mar nem nekem szantad. Tudtommal ez pont egy olyan topic, ahol nem drogos=gyilkos szinten vannak a vélemények. Mellesleg réges-régi tapasztalatom szerint a nyalcsi tenyleg eros higeniai-erkolcsi-szellemi zullesz okoz, pont ezert messze kerulom az aktiv usereket. Erdekes viszont, hogy aki nem belehalt, vagy aktivan oda vezeto parkolopalyara allt, azokban az emberekben van valami lelki közös mélyen búvó enyhe szemlélődő mélabú. Valhogy úgy, ahogyan az LDS nyitva maradó kapuja a'la Timothy Leary.
Ha az "exhernyos" csak -nem pejorativ- jelző volt, megszeppenek, és elnézést kérek.
Mellesleg üdv, társam a társadalomban, én is család -és erkölcstisztelő ember vagyok, melleskeg rendszergazda egy bankban...
Eddigi tapasztalataim szerint is meglepő, hogy hány zöldpárti ember van nem csak a felsőoktatésban, hanem akár bohócruhás(értsd nyakkendő,amit én is hordok) társaságban is.
Nemsokára ide is elér az az enyhülési hullám, addig is
Pax et Bonum
Köszi a támogató e-maileket. Az a helyzet, hogy a srácnak jövő szerdán lesz az iratismertetési procedúrája a bíróságon, ahol a bizonyítékokat ismertetik. Addig várunk az aláírásgyűjtéssel. Továbbra is várok ötleteket, hogy hogyan tudnánk még tiltakozni. Addig is szurkoljunk, pella-nak is!
:-))) Hajjaj! Asszem én is elkiabáltam azt az éljen Bigát... Holnap veszek perlitet... :-)) Hulud szerint az is jó, csak ki kell szitálni belőle az apró szemeket, és közben maszkot kell viselni, mert különben lesz valami bajod.
Nna igen.
Köszi a tanácsokat.
Csakhat ha valami mar egyszer bejott,
akkor az emberfia lusta uj megoldasokat keresni.
(Lásd én)
De megpróbálok valamit kitalalni.
Ha esetleg ötleted van, hogy mivel akkor szolj ram jo?
De azért mondok én is valamit:
Minek az a mariska? Nem köll az. Van helyette más.
Pl. alkohol! Majd egyszer csinalok egy mariskagyárat, oszt meggazdagodok!
De ha nem az sem lesz baj! :) Na persze őrizzük a magyar hagyományokat! Ha pl. be akarsz tépni gyorsan huzz fel egy jurtát, Üzenj hadat valakinek,és a haverokkal forró kőre szórt mariska füstöt inhalálva beszéljétek meg hogy hogy s mint.
NA jo lehet itt globalizálódni. Tekerj egyet azt kalap. Milyen egyszerű mi?
P.S.: És ha felépül a gyárad, akkor is nyugodtan megdobhatsz egy méllel. :)
Na a kacsák előtt mindig legyen víz!
Titus
"Van itt egy olyan dolog, hogy mértékletesség."
Add tovább! :)
Amúgy a századforduló körül - a múltkoriról van szó :) - pont fejfájásra és hányingerre írta a doki a füvet. Állítólag. Még nem döntöttem el, higgyek-e a múltban. :) Téhácé pszichózisról én is tudnék mesélni, de nem teszem, mert elrettentő példa gyanánt ott lebeg a szemem elött az a sok ember, aki életében egyszer nagyon pórul járt, és az a maradék kis időt siránkozással tölti arról, hogy milyen rossz volt neki. Arról is tudnék mesélni, hányszor és mennyire jól éreztem magam beszívva, és ha most nem is, de később még fogok is. :) Ha éppen ezekről elmélkedek, néha (ritkán) bizony úgy érzem, nagyon ki van velem baszva, amiért most nem szívhatok. Gyakrabban meg azon gondolkodám, milyen más módokon érezhetem még jól magam. A legutóbbi metódushoz, amit találtam, halk zene kell, egyedüllét, gyertya és nyugton maradás, és semmi más, de ez fontos kritérium. :) Kisgyerekkoromban éreztem magam így utoljára.
Minek köll neked az a vermikulit? Vagy mi van vele? Nem köll neked vermikulit! Komolyan mondom, csinálok egy vermikuit-gyárat, oszt' meggazdagodok, lassan annyira hogy mindenkinek csak az köll. Nem köll. Nem hiszem el, hogy létezik olyan dolog a világon, amit ne lehetne vermikulit nélkül megcsinálni. Ha olyan országban találnak ki valamit, ahol a csapból is vermikulit folyik, ott persze érthető, hogy vermikulittal csinálják. De Magyarországon ez nem jellemző. Nem az van, hogy bemegyek a sarki virágboltba, hogy csókolom, kérek öt kiló vermikulitot, tessék, köszönöm. Magyarországon viszont van például csikós. Meg puszta. Tessék azzal helyettesíteni, vagy mit tudom én, vagy ott az a sok kevésbé main-stream eljárás; a magyar hagyományokat nem elhanyagolni, és az amerikanizálódás már itt is?!
Saturn: Köszi a leveled. Válaszolni azt nem tudok rá valami Yahoo gebasz miatt, de javaslom, hogy az adataiddal jobban vigyázz. Nálam szerencséd volt, engem nem a Viktorék küldtek ebbe a topicba:-) Manapság egy csipetnyi para sajnos igen hasznos lehet:-(