Keresés

Részletes keresés

zdcmchy Creative Commons License 2023.11.25 -2 0 695560

Az írek mindég is az voltak, szerencséjük, hogy a mai fiatalság jelentős része már más békésebb kulturából került oda és nehezen integrálódik. Ugyan ez vaqn a svédeknél is, a svéd is nagyon barom népség volt mindég, 1970 es években emlékszem, vagy régebben, még kisgyerek voltam, valaki disszidált svédországba és híre jött hogy halálra késelték ott egy kocsmában. Igaz, akkor még itt is elég gyakori volt az ilyesmi. De egyik fiam szakácskodott egy szezont pár éve cipruson, az is arról számolt be, hogy a svéd milyen részeges durva kötekedő.

Szerintem itt rosszabb lesz a helyzet, ide nem muszlimokat telepítenek be és közben megy a kitelepítés is. Talán a magyar társadalom annyira azért nem durva mint az ír, angol, svéd stb... tehát olyan nagy baj nem lehet ha integrálódnak, viszont fogalmunk se egyelőre kik mik jönnek befelé, kitenni nem lehet, az mese amit mond a miniszterelnökünk. Azt se tudjuk kik intézik, olyasmi lett mint az állami támogatás pályázatot se állam adja nem adja hanem vannak bizonysos pályázat szerkesztő cégek akik kvótával rendelkeznek, ha nem azon keresztül van beadva nem nyerhet. Így valahogy lett privatizálva a migráció kontroll is.

Előzmény: Egyletenkívüli3~ (695558)
trigger happy Creative Commons License 2023.11.25 0 4 695559

akkor sem lesz az , ha ezerszer leirod. Mondtam mar ott van lejjebb. Akkor sem ha lesznek köztuk olyanok, akik a politikusok bünös ostobasagabol allampolgarsaghoz jutottak. Nem lesznek. Attol hogy a patkany istalloban születik, nem lesz lo. Vilagos? Semmifele kötödesük nincs az orszaghoz, se a multjahoz, se az ertekeihez. Nem polgarok, csak kaptak papirt.Akkor is csak olyan idegenek , akik elvenni jöttek. Ezek nem politikai elvekert szallnak sikra,hanem rabolni. Mint az algiri haboruban.

Előzmény: EgyfejűSárkány (695556)
Egyletenkívüli3~ Creative Commons License 2023.11.25 0 2 695558

Már megin’  áll a bál! Most Írországban. Sajnálom.

 

A tanulság? Akik szeretik a kockázatos életmódot, azok eresszék magukra a civilizálatlan hordákat. 
Akik meg a nyugalmat jobban kedvelik, azok meg rekesszék ki őket! Vagy inkább azokat! Mert ezek közelebb állnak az állatvilág ragadozó szekciójához, mint az emberiséghez. 

 

EgyfejűSárkány Creative Commons License 2023.11.25 -9 23 695557

De, sajnos állampolgárságuk révén az ő  országuk is.

CSAK NEM A HAZÁJUK.

 

 

 

 

Előzmény: trigger happy (695551)
EgyfejűSárkány Creative Commons License 2023.11.25 -9 20 695556

De.

Hiszen a többségük már állampolgár.

Előzmény: trigger happy (695551)
zdcmchy Creative Commons License 2023.11.25 -2 0 695555

A betolakodoknak egyseruen kell a komfortzona, amit a feher ember megcsinalt. 

 

Ha nem csinálta volna meg nem lennének betolakodók, nem volt sehol vége a történelemnek ahol amikor megjelent a keresztény fehér ember.

Nem is lenne valószínűleg ennyi ember se a Földön, nem is lenne aki tolakodjon, a fehér, az európai ember kezdte hozta divatba a tolakodást mert nem fért már a szülőföldjén.

Előzmény: trigger happy (695551)
zdcmchy Creative Commons License 2023.11.25 -1 1 695554

Amerikában 13% fekete hozza börtönben tartozkodók felét.

 

Mivel a fiatalokon belül nem tudom mennyi de nagyobb az arányuk. 70 évesen már bűnözésben se olyan aktív az ember.

Előzmény: lestyanbandi (695552)
zdcmchy Creative Commons License 2023.11.25 -1 0 695553

Meglátjuk, szerintem bukik ez mindég, nemlehet másként, a gyűlölködés mindég vesztes oldal. Az idegenrendészet fontossága és a haza határainak megvédése volt itt a trendy 1944.-ben utoljára, reméljük akkora verést most nem kapunk érte.

Írországban szerintem nem is volt nincs is talaja ilyesminek. Akinek kell majd ért ebből és cselekszik.

Előzmény: EgyfejűSárkány (695546)
lestyanbandi Creative Commons License 2023.11.25 -7 2 695552

Amerikában 13% fekete hozza börtönben tartozkodók felét.

És rájuk már milliárdokat költöttek oktatásra, egészségügyre stb...

 

Miért lenne az afrikai jobb...?

Előzmény: Magasles 2 (695545)
trigger happy Creative Commons License 2023.11.25 0 1 695551

Saját országon belül minden POLGÁRI összetűzés POLGÁRHÁBORÚ.

 

Latod, ez  itten a kulcsmondat!!!!!!

 

Az invazivoknak  ez nem a sajat orszaguk. Erted mar? Sajat orszaga a nemeteknek, svedeknek, franciaknak...

a masik oldalon azsiaiak, közelkeletiek, afrikaiak... esetleg anarchistak, antifàk (nekik talan sajat orszaguk ) Ezert nem igazan polgarhaboru. A betolakodoknak egyseruen kell a komfortzona, amit a feher ember megcsinalt. Es akkor ezek jönnek hogy majd ök lelakjak.

 

Es mint emlitettem volt az USA civil war , mindket oldalan regularis hadseregek harcoltak. Nem polgarok. De attol meg polgarhaboru volt.

Előzmény: EgyfejűSárkány (695549)
lestyanbandi Creative Commons License 2023.11.25 -7 0 695550

Telep?
Kalifornia már rég az.

Nemsoká közelíti Chicagót és Detroitot a demokrata paradicsom...

Előzmény: EgyfejűSárkány (695536)
EgyfejűSárkány Creative Commons License 2023.11.25 -12 24 695549

Saját országon belül minden POLGÁRI összetűzés POLGÁRHÁBORÚ.

Az, hogy a polgárháború milyen célzattal történik, az már lehet HONVÉDŐ, NEMZETVÉDŐ stb.

 

 

A polgárháborút a JOGI  kategóriák miatt fontos meghatározni, főleg a TERRORcselekményektől elkülönítendő:

 

A polgárháború mint nemzetközi jogi kategória

Az 1949-es genfi egyezmények (Volume II-B, p. 121) nem határozzák meg egyértelműen a polgárháború fogalmát, de megadják azokat a kritériumokat, amelyekkel az erőszak bármilyen célú felhasználása (mint például terrorizmus, anarchia, vagy akár fegyveres rablás) elválasztható a „nem országok között vívott fegyveres konfliktusok”-tól, amely utóbbi kategória a polgárháborút is magában foglalja. Összesen négy ilyen kritérium ismert:

  1. A felkelést kirobbantó félnek ki kell terjeszteni fennhatóságát az ország területének valamely részére.
  2. A felkelők tényleges közigazgatási felügyeletet gyakorolnak az általuk elfoglalt területen élő polgári lakosság felett.
  3. A felkelőket a központi hatalom vagy esetleg egy harmadik fél elismeri, mint hadviselő felet.
  4. A törvényes kormányzatnak a reguláris fegyveres erőket kell bevetni a felkelők elleni harcban.

A Nemzetközi Vöröskereszt (ICRC) tovább finomította a genfi egyezmény 9. pontjának meghatározását. Ebben leszögezték, hogy a polgárháborús konfliktus a szemben álló felek fegyveres erői által vívott küzdelem során sok tekintetben hasonlít a hagyományos, országok közötti háborúhoz, de teljes mértékben egy ország határain belül vívják.[4]

Előzmény: trigger happy (695547)
EgyfejűSárkány Creative Commons License 2023.11.25 -12 20 695548

ÉS a BRÜSSZELITÁK  még most sem kapcsolnak, hogy ŐK MAGUK basszák szét az UNIÓt a be nem vallott  AGYATLAN dolgaik erőltetésével, amikről az első ( és történelmi  tapasztalatokból kiindulva) lépéseikből is csak a kudarc volt  borítékolható:

 

Íme néhány példa!

Mint a lap felidézi: Ausztria októberben vezette be az ellenőrzést a csehekkel közös határon, amely a sajtóhírek szerint december 6-ig tart, de 2024 májusáig marad a borderkontrolling Szlovéniával és Magyarországgal – kapaszkodni ér! –

többek között „a menekülteket befogadó rendszerre nehezedő nyomás”, valamint a fegyverkereskedelem, és az embercsempészet miatt.

Dánia augusztustól szigorúbban jár el a koppenhágai repülőtérre érkező határellenőrzés kapcsán, ideértve a schengeni országokból érkezők ellenőrzését is, valamint 2024 májusáig meghosszabbították az ellenőrzéseket a dán-német szárazföldi határon és a Németországgal közös kompjáratokat működtető kikötőkben is.

A dán kormány szerint mindezzel az illegális migráció növekedésére, a terrorizmus és a szervezett bűnözés, a külföldi hírszerzés kémkedése és az ukrajnai háború jelentette fenyegetésekre reagálnak.

De nem marad ki a „buliból” Willkommenskultur úr/hölgy, ismertebb nevén Németország sem. A németek – egyébként tökéletesen érthetően – szeptemberben jelentették be a határellenőrzésket a lengyelekkel, csehekkel és Svájccal közös szárazföldi határokon, amelyek jelen állás szerint december 4-ig maradnak érvényben. És – mint már tudják: kapaszkodni ér! –

még Berlin szerint is így kellett reagálni a bevándorlási hullámra és az élénkülő csempészetre.

Olaszország, Norvégia, Lengyelország, Svédország, Franciaország, Szlovákia, Szlovénia és Finnország hasonló intézkedéseiről ide kattintva olvashatóak a Reuters angol nyelvű szavai. De a lényeg talán a fenti minta alapján is érthető:

felcsillant a remény, hogy talán rájött az EU, hogy a hülyeség fertőző, és az ostobaságnak véget kell vetni, mert emberéletek forognak kockán, amiket meg kell védeni. Ahogy Magyarország tette és teszi 2015 óta, döntően saját pénzből. És Magyaroszágon nulla illegális mingráns van. Hála Istennek!

Vagyis már csak kell nyelnie az EU-nak a keserű pirulát, hogy tévedett, mert ha nem teszi, arra rámehet. Kérdés, hogy lenyeli-e.

 

https://mandiner.hu/kulfold/2023/11/komoly-betegseg-terjedt-el-az-eu-ban-es-ha-nem-hajlando-lenyelni-az-orvossagot-annak-nagyon-rossz-vege-lesz

 

trigger happy Creative Commons License 2023.11.25 0 0 695547

https://hu.wikipedia.org/wiki/Polg%C3%A1rh%C3%A1bor%C3%BAk_list%C3%A1ja

 

az eddigi polgarhaboruk között , egy sem  olyan ami az orszagot elfoglalo ilyen olyan söpredek , es a nativ lakossag között zajlott. Attol, hogy a betolakodok oldalan lesznek olyanok is akik kozben a befogado orszagban allampolgarsagot kaptak a politikusok , bünös ostobasagabol. Az nem polgarhaboru lesz, az vastagon honvedö.Az amerikai polgarhaboru, hiaba szervezett regularis hadseregek vivtak ,meg polgarhaboru volt. Es az elkovetkezendo konfliktus , hiaba nem szervezett hadseregek vivjak, nem lesz civil haboru. Gyakorlatilag az lesz amit a Helm szurdokban vivtak az orkok ellen.

Előzmény: EgyfejűSárkány (695546)
EgyfejűSárkány Creative Commons License 2023.11.25 -11 24 695546

Polgárháború nélkül már visszafordíthatatlan:

 

Magasles 2 Creative Commons License 2023.11.25 -7 1 695545

Ennyivel nőtt a migránsok által elkövetett erőszakos bűncselekmények száma

A migránsok akár az utcán, még fényes nappal is megtámadják az embereket, autókat rongálnak meg.

trigger happy Creative Commons License 2023.11.25 -1 0 695544

Arra gondolhat, hogy  az Indiai homokvihar  miniszterelnökük is mehet haza?

Előzmény: Magasles 2 (695543)
Magasles 2 Creative Commons License 2023.11.25 -6 2 695543
martinaxe7 Creative Commons License 2023.11.25 -1 0 695542
Ec pec kimehecc a Creative Commons License 2023.11.25 0 0 695541
főpinista Creative Commons License 2023.11.24 0 2 695540

A fosztogatás Angliában probléma, a fullra van migránssal:

 

 

 

Rekordot döntött a bevándorlás mértéke Nagy-Britanniában

Rishi Sunak szerint muszáj megfékezni ezt a tendenciát.

 

 

https://hungliaonline.com/teljesen-eldurvult-a-bunozes-az-uzletekben-angliaban-van-olyan-elelmiszer-aruhaz-amit-egy-nap-alatt-haromszor-fosztottak-ki/

 

 

Ezt eredményezte a migránsok beengedése, és az oroszok elleni szankciók miatti magas energiaárak. 

Sok haszontalan éhes száj, és mindenüket kifizetik a norvégoknak, hogy ne fázzon a  ...gük

Előzmény: zdcmchy (695538)
zdcmchy Creative Commons License 2023.11.24 -1 0 695539

De ott ezzel nem is nagyon próbálnak választást nyerni, itt van esélye mert még mindég viszonylag sokan vannak akik ki se mozdulnak a falujukból és szinte csak a köztévéből tájékozódnak.
Azzal nem lehet mit csinálni, a migráció csak javított a helyzeten mert azok nem integrálódtak, nem nagyon isznak alkoholt. Franciaországnak majd fele bevándorló vagy annak leszármazottja, itt is más volt a közbiztonság míg voltak fiatalok, 50 éve.

Előzmény: Egyletenkívüli3~ (695523)
zdcmchy Creative Commons License 2023.11.24 -1 0 695538

Semmi köze ahhoz, a szegényedéshez van köze, mint 10 éve körül a fosztogatás hullámnak. Tanulságot kellene levonni, itt is megvan már a tömeg ilyesmihez.

Előzmény: főpinista (695533)
EgyfejűSárkány Creative Commons License 2023.11.24 -13 20 695537

MÖgöttes szándék:  USAID:

 

https://www.bitchute.com/video/ZSmgOqMemOX4/

EgyfejűSárkány Creative Commons License 2023.11.24 -13 20 695536

Szarba léptél ??

Nesze, itt egy SZARTÉRKÉP:

 

Előzmény: RealCorpus (695532)
EgyfejűSárkány Creative Commons License 2023.11.24 -13 18 695535

Azt te püfölgeted.

Már megint irreleváns  személyeskedő egyéni szocproblémáiddal jössz.

Előzmény: RealCorpus (695531)
FRANKYE. Creative Commons License 2023.11.24 0 1 695534

Egy magyar balos és bölcs szerint ez álprobléma.

Előzmény: főpinista (695533)
főpinista Creative Commons License 2023.11.24 0 1 695533

Íroszágban elszkadt a cérna, elegük van a kártékony, haszontalan migránsokból és azokat pátyolgató libsi elitből.

Forradalomközeli a helyzet, csak nincs aki megszervezze.

RealCorpus Creative Commons License 2023.11.24 -1 0 695532

Előzmény: EgyfejűSárkány (695529)
RealCorpus Creative Commons License 2023.11.24 -1 0 695531

Püföld csak azt a szalmabábot...! Talán lenyugszol tőle.

Előzmény: EgyfejűSárkány (695528)
EgyfejűSárkány Creative Commons License 2023.11.24 -14 20 695530

Tanúlj Pubi!

Mert úgy látszik rajtad, van mit:

 

Conny Axel Meier is one of 8 Islam critical activists who in July of 2012 revived the White Rose(Weiße Rose) resistance movement which was active between1942 and 1943, and best known for its underground leaflets. The White Rose called for citizens to resist the government of the Third Reich. The idea behind the resurrection of this German patriotic movement was essentially twofold: firstly, the new founders believe that a spirit kindred to that of the Third Reich is now active in German institutions at the very highest levels, although now it is called "Left", neo-Marxist, Green or even anti-fascist", and the 5 "block parties" ruling Germany are at one in this spirit; secondly, they understand that Germany, and the West in general are being gradually Islamised. Islam, in the person of the Grand Mufti of Jerusalem, is well known to have allied itself with Hitler. Today it is the Muslim Brotherhood, along with other allied "moderate" Islamic organisations which infiltrates Western Institutions. According to the Ikhwan's "Explanatory Memorandum", it is "a kind of grand Jihad in eliminating and destroying the Western civilization from within and "sabotaging" its miserable house by their hands and the hands of the believers so that it is eliminated and God's religion is made victorious over all other religions." For an excellent commentary on the relation between Marxism and National Socialism, listen two Marc Doll's interview:    • The White Rose (Weiße Rose) Resurrect...  . Marc Doll was also one of the eight founders of the revived White Rose. Conny Axel Meier is also Chief Executive of the Bürgerbewegung Pax Europa (Citizens' Movement Pax Europa, BPE), which is the most prominent Human Rights organisation in German (real human rights). It too is involved in the resistance to the Islamisation of Germany.

Előzmény: RealCorpus (695525)
EgyfejűSárkány Creative Commons License 2023.11.24 -14 18 695529

Milyen igaz, ugye  MINIFERI ?????

Mert AZOK vagytok !

Gyurcsányotok is megmondta már. ( Aki nem Orbán, az MIniFeri ! )

Előzmény: RealCorpus (695526)
EgyfejűSárkány Creative Commons License 2023.11.24 -14 22 695528

MI van Pubi ???

Nem tetszik, ha a szemedbe  vágják az igazságot ????

 

Naná , hogy nem tetszik...

 

MItől is TERRORszervezet egy szervezet ?

 

Attól, hogy NEM KÍMÉLI a civileket. MÉG A SAJÁTJAIKAT sem. SŐt !

A  sajátjait  áldozza be, ha úgy adódik.

 

A legmocskosabbik egyike, aki  KÓRHÁZAK  alatt rendezi be a fegyveres fészkeit !!!!

 

ÉS erre semmiféle bocsánat nincsen !!!

 

Előzmény: RealCorpus (695525)
EgyfejűSárkány Creative Commons License 2023.11.24 -14 19 695527

Érteni magyarul??

 

 

 

Journalistenwatch (Eigenbezeichnung auch JouWatch) ist ein Internet-Blog, der vorwiegend die Berichterstattung anderer Medien behandelt.

 

 

journalistenwatch

https://de.wikipedia.org/wiki/Journalistenwatch

 

 

Éppen olyan MÉDIA-szemléző,  mint akár a MANDINER.

Előzmény: RealCorpus (695525)
RealCorpus Creative Commons License 2023.11.24 -1 0 695526

Táborlakóknál faéklogika, ha nem abban vagy, akkor csak a másikban lehetsz, nincs más lehetőség...

Előzmény: merigazoi (695520)
RealCorpus Creative Commons License 2023.11.24 -1 0 695525

Ja, ja! Pont neked való. Nyeld csak a sok 'információt'!

 

"Hoffen wir, dass die Hamas jetzt die Feuerpause nicht missbraucht, um neue Waffen aus dem Wertewesten und Soros zu akquirieren."

 

Így is szar a helyzet, de ha túl van tolva a tálalás, valahogy jobban esik egyeseknek...

Amit el akarsz hinni, el is hiszed. További kellemes szörnyülködést és rettegést!

Előzmény: EgyfejűSárkány (695524)
EgyfejűSárkány Creative Commons License 2023.11.24 -13 20 695524

Okoska !!!

 

Érteni németül-angolul?

 

Journalistenwatch (Eigenbezeichnung auch JouWatch) ist ein Internet-Blog, der vorwiegend die Berichterstattung anderer Medien behandelt.

 

 

journalistenwatch

https://de.wikipedia.org/wiki/Journalistenwatch

 

 

Éppen olyan MÉDIA-szemléző,  mint akár a MANDINER.

Előzmény: RealCorpus (695518)
Egyletenkívüli3~ Creative Commons License 2023.11.24 -1 1 695523

Most meg a spanyoloknál erőszakolt meg 5 feka egy 15 éves lányt. 
Megérdemlik! No nem a kislány, vagy a társadalom, hanem azok, … vagyis kik is! Mert a fekákat elviszik valami táborba átnevelni.

 

Remélem legközelebb azokat b….k meg – tekintet nélkül a nemi hovatartozásukra – akik támogatják az illegális fekanigger hordák beáramlását! Lehetőleg kezdjék a merkelmutterrel! 

Pöpec Ficsúr Creative Commons License 2023.11.24 -8 0 695522

Helyzetkép a festői Dauphinéből: a busz nem jár, a csapból is drog folyik, migránsbandák tombolnak-gyújtogatnak – de hál' istennek a lakbér alacsony

 

A francia belügyminiszter szerint a mostani tömeges késelés a „barbarizálódás” világos jele, amely az ország „általános kudarcát” jelzi. Francesca Rivafinoli szemlecikke.

Pöpec Ficsúr Creative Commons License 2023.11.24 -8 0 695521
merigazoi Creative Commons License 2023.11.24 -1 0 695520

amíg nem bizonyítod, h nem úgy volt, addig te vagy a kakukktojás.

Előzmény: RealCorpus (695518)
Fővadász fegyverhordozója Creative Commons License 2023.11.24 -7 1 695519

Az Európai Bizottság tagadja, de migránsgettókat hoznának létre

 

A migrációs paktumot gyakorlatilag jövő áprilisig áterőltetheti az uniós gépezet.

RealCorpus Creative Commons License 2023.11.24 -1 0 695518

Te meg semmin sem akadsz fenn?

Impressum

Domaininhaber
Conny Axel Meier
Lengyeltòti
Wesselènyi Miklòs utca 27

 

Ne nézz már madárnak...!

Előzmény: e-smoker (695517)
e-smoker Creative Commons License 2023.11.24 -1 1 695517

https://journalistenwatch.com/2023/11/22/terror-von-crepol-wann-kommt-der-buergerkrieg-bei-uns-an/

 

Érthetetlen, hogy máshol is feltűnik az a bizonyos szándék, fehéreket akartak ölni. Persze értem én, a cím beprogramozza az olvasót! Bár Marseille és Bataclan után ilyenen akadsz fenn?

Előzmény: RealCorpus (695511)
marjori Creative Commons License 2023.11.24 0 0 695516

https://index.hu/kulfold/2023/11/24/irorszag-dublin-feszultseg-fiatalok-gyujtogatas/

 

Persze csak óvatosan zárójelben jegyzi meg hogy három kisgyereket késelt meg a migráns, majd a védelmükre kelő 30 éves nőt. 

Maga a késes rohadék is megsérült, de nem eléggé ( az arra járók teperték le).

 

Az írekben legalább van önvédelmi ösztön.

Pöpec Ficsúr Creative Commons License 2023.11.24 -6 0 695515

Mérgezéses támadásra készült egy iráni férfi Németországban

 

A vádlottat testvérével együtt januárban vették őrizetbe.

EgyfejűSárkány Creative Commons License 2023.11.23 -13 21 695514

Előzmény: RealCorpus (695504)
lestyanbandi Creative Commons License 2023.11.23 -5 2 695513

Komolyan azt hiszed azzal h az arabok nem egy full fehért szúrtak le, az javít a helyzeten?

Előzmény: RealCorpus (695511)
lestyanbandi Creative Commons License 2023.11.23 -5 0 695512

Tessék. Örülj:
Félreolvastam. Azt hittem hitelesen beszélsz a hírről.

De csak a szokásos szánalmas libcsi szerecsenmosdatást toldat.

Lehet örömködni!
Semmit nem változtat a lényegen!

Előzmény: RealCorpus (695511)
RealCorpus Creative Commons License 2023.11.23 -2 0 695511

Megpróbáltad. Nem sikerült...

Előzmény: lestyanbandi (695510)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!