nekem még egy doktorovics sem mondta,hogy ilyet is cipeljek magammal.Elegem van a penekből és a gyógyszerekből!Én csak annyit szeretek magammal vinni,ami a zsebembe belefér...
Most már akárhová megyek egy napra,akkor külön tatyó kell ezeknek a szaroknak.
Életemben nem volt még piperetáskám sem...és különben is utálok minden olyan percet,amit magamra kell fordítani!
én meg sajna erröl maradtam le de olyannyira, hogy még csak nem is hallottam róla:(. Ha otthon járok, ami elöreláthatóan sajna csak jövöre sikeredik, akkor azonnal megrohanom a könyvesboltokat(szokás szerint) és utána nézek.
Ha van kedved, irhatnál róla bövebben, vagy bemásolhatnál belöle ízelítöt!:)
ez a könyvecske 1991-ben jelent meg magyar nyelven, a budapesti Magyar Világ Kiadó Kft. kiadásában. Nem tudom hogy még beszerezhetö e, én ùgy vigyázok az enyémre, mint egy kincsre(az is). Csuda dolgok vannak benne és egy élmény olvasni.
Hibás gondolkodás! Ne azért legyen nálad, mert "valószínűleg szükség lesz rá", erre a normál inzulinod való! Ez egy olyan cucc, ami mindenkinél úgy kell legyen, hogy "valószínűleg soha nem lesz rá szükség". Remélem, érted a differenciát. Egyébként olyan is a doboz tartalma: a lejárata nagyságrendekkel hosszabb (évek), mint az általad használt "előre bekevert" inzulinoké és nem kell hűtve tárolni.
Nem játszom,komoly vagyok:-)
Nincs ilyen mentőkészletem,de nem is kell,mert nagggyon primán megérzem a hipoközeli állapotot.Ami másnál normális,azt én már megérzem ,mivel ölég magas az induló szint :-)
Nincs vész.
(Hipokited van? Tudod, az a narancssárga dobozka, amin az analfabéták kedvééert piktogrammal is el van magyarázva, hogy mit kell azzal meg veled csinálniuk, ha te esetleg nem tudod elmondani.)