Keresés

Részletes keresés

SebDani Creative Commons License 1999.03.25 0 0 48
Kedves Ziege!

Te még élsz?!
Egyet kell, hogy értsek Veled: szerintem is inkább a forma a fontos. (Bár speciel én nem rajongok a B-snél nagyobbakért.)

Kedves stee!

Bocs! Félreérthető volt a mondatod... ;-)
Egyébként teljesen egyetértek a Dudának szoló megjegyzéseddel: nem érünk mi annyit...

Duda Creative Commons License 1999.03.25 0 0 47
Ziege!

A meret nagyjabol meghatarozza az elerheto formakat is. Hidd el, hogy felallo hegyesbol nincsen nagy. Vagy az szilikon.

Előzmény: Ziege (43)
Calliope Creative Commons License 1999.03.25 0 0 46
Erről Murphy mama azon bölcs tanítása jutott eszembe, hogy:
"Egyetlen hapsi sem ér meg egy orrplasztikát."
:DD
stee Creative Commons License 1999.03.25 0 0 45
Te Dani Te!!!
Nem az enyéimmel, a sajátjaival!!!
(az enyéimre még nem volt panasz)

Duda Drága!
Ha egy pasinak nem tettszem a saját természet adta cicijeimmel, akkor arra az emberre kár időt (és szilikont) pazarolni....

Benjy Creative Commons License 1999.03.25 0 0 44
Mell és fütyi növelő krémek csak a marketingben vannak,mindíg találnak
elég balekot akinek a zsebéből ki lehet
húzni egy kis pénzt.
Ziege Creative Commons License 1999.03.25 0 0 43
Sze’ntem spec. a női mellnél a forma a fontos, nem a méret. Mindenféle nagyságú mell lehet szép is és ronda is. Én példul kevésbé komálom a hosszúdad formájú mellyet, szeretem, ha olyan szép kerekded, felfelé álló, hegyes bimbókkal. Ez aztán lehet tenyérbe férő is, meg szép nagy is.
Calliope Creative Commons License 1999.03.25 0 0 42
Nemtom már, melyik tévéműsorban láttam... Pedig felhívhatnád őket, hátha megadják a számát.
Sajnálom. :)
Előzmény: Duda (41)
Duda Creative Commons License 1999.03.25 0 0 41
Hol az a no? En viszem helyette! :)
Előzmény: Calliope (40)
Calliope Creative Commons License 1999.03.25 0 0 40
Mi a túró ez a "csodaszer"? Egy kicsit bővebben nem lehetne?

Egyébként igaza van stee-nek. Cipelni...
Egyszer volt a téveben egy kis nőci, irdatlan nagy méretű keblekkel (no plasztika, semmi gyógyszer, pusztán természet), és kimondottan panaszkodott, hogy milyen sokat fáj a háta, mert a gerince nem bírja a terhelést.
Egy másik nő (asszony) meg azért feküdt kés alá, mert szoptatás után túl nagyok maradtak a mellei, és nagyon zavarta. Ilyen is van...

Duda Creative Commons License 1999.03.25 0 0 39
DeSilva!

En azert megneznem :)
Egyebkent nem is a merettel van ott a baj, hanem formaval. Egyszeruen ugy nez ki, mint egy felfujt lufi.

Stee!

Lehet, hogy kicsit onzo vagyok, de talan megeri a dolog a nok reszerol is, ha mindenkinek tetszenek, nem?

Előzmény: Alejandro DeSilva (36)
SebDani Creative Commons License 1999.03.25 0 0 38
Kedves stee!

Van, aki nem elégedett a méreteiddel?

Előzmény: stee (34)
originalqszi Creative Commons License 1999.03.25 0 0 37
Az élet nagyon igazságtalan:(((((
De elsősorban kombinatív agyunk a felelős érte, hogy ilyenek vagyunk férfiak és nagyon hüjék:(((((DDDD
Saját maga megnyugtatására sajnos nincs más választása szegény nőnek, mint a plasztikai sebészet:((((( De ne az irdatlan nagy dudákért, könyörgöm!!!!!
Alejandro DeSilva Creative Commons License 1999.03.25 0 0 36
Hat, igen valoban NAGY, en mar inkabb a borzalmas szot hasznalnam mar erre a meretre, kb a koldokeig er, ha jol emlekszem, volt valami rontgenfelvetel: az eredeti szovetek vastagsaga a bor alatt mar csak kb. 1/2 mm, a tobbi mind szilikon. Nincs az a penz, hogy hozzaerjek, broaf. Amugy szerintem az, hogy tetszik-e a ferfinek, az foleg attol fugg, hogy szegyelli-e a tulajdonosa, vagy sem (a mereteit, a formajat, stb).
Előzmény: stee (34)
SebDani Creative Commons License 1999.03.25 0 0 35
Hölgyeim, Uraim!

Nem a méret a fontos!

stee Creative Commons License 1999.03.25 0 0 34
Duda:
azért, mert te csak a saját örömödre gondolsz, míg szerencsétlen nők cipelhetik amit nekik szántak (a pancser plaszti-sebészek)....

Alejandro mon ami:
nem még nem láttam ,de biztos hogy nem szeretnék olyat (gondolom NAGY). Én elégedett vagyok a saját méretemmel. Kár, hogy mások nem így éreznek....

Duda Creative Commons License 1999.03.25 0 0 33
Na akkor en is mondok egy viccet:

Egy oregasszony ongyilkos akar lenni, es elmegy az orvoshoz, hogy megkerdezze hol van a szive. Az orvos azt mondja, hogy a bal melle alatt ket ujjnyival.
Masnapi hir: egy oregasszony terdenlotte onmagat.

Előzmény: Alejandro DeSilva (31)
Duda Creative Commons License 1999.03.25 0 0 32
Stee!

Miert vagyok perverz?
Nem olyan nagy baj, felborul az az arany. Az idealis meretek: egy 40 kilos non ket 10 kilos mell.

Előzmény: stee (28)
Alejandro DeSilva Creative Commons License 1999.03.25 0 0 31
Cyborgyn, annyi erovel mar negykezlab is allhatna...
Stee, lattad mar Lolo Ferrarit? Azert addig sok kremet kellene elkenegetni...

Ha vicceknel tartunk, jut eszembe, hogy hogyan mossa meg az oregasszony a hatat: beszappanozza a mellet, es hatradobja... (bocs!)

Cyborgyn Creative Commons License 1999.03.25 0 0 30
Nem tudom, hogy milyen idos az a bizonyos holgyemeny, ha mar benne van a korban, van egy nagyon jo megoldasom: MEG KELL HUZNI a HATAN a BORT... ettol olyan lesz, mintha nagyobb lenne, es feszesebb. Csakhat akkor ilyen korban mar kinek akar tecceni??? :))))
Cyborgyn Creative Commons License 1999.03.25 0 0 29
Nem tudom, hogy milyen idos az a bizonyos holgyemeny, ha mar benne van a korban, van egy nagyon jo megoldasom: MEG KELL HUZNI a HATAN a BORT... ettol olyan lesz, mintha nagyobb lenne, es feszesebb. Csakhat akkor ilyen korban mar kinek akar tecceni??? :))))
stee Creative Commons License 1999.03.25 0 0 28
:DD
ez teccet!!

Duda:
az a gond, hogy akkor nem lenne a testsúlyommal egyenes arányban a mérete (kis perverz!)

Előzmény: qayol (27)
qayol Creative Commons License 1999.03.25 0 0 27
Hello!

Tényleg ezt szedni kell vagy kenni?
Ellenben eszembe jutott egy megoldás Stee problémájára. Elmehetsz profi mellúszónak ! Erről van egy aranyos vicc is. Aki ismeri attól bocsi.
Női mellúszó versenyen már mindenki beért a célba, ki is szálltak a medencéből, ekkor érkezik be egy halálosan fáradt versenyző, alig tud kimászni a partra, liheg, kapkodja a levegőt. Odatántorog a bírákhoz és azt mondja erőtlen hangon: Igazán nem akarok árulkodni, de a többiek a kezüket és a lábukat is használták!

Duda Creative Commons License 1999.03.25 0 0 26
Aha!
De mi abban a rossz? ;)
Előzmény: stee (25)
stee Creative Commons License 1999.03.25 0 0 25
Emberek!!
Ki garantálja, hogy ha szedem ama bizonyos szert a mellem pont ott áll meg a növekedésben, ahol én szeretném? Mi van ha nem bírja abbahagyni a növekedést???
Megamell leszek??
Kham Creative Commons License 1999.03.25 0 0 24
Péter zoknijának a sztoriját akarom hallani. Remélem csipevafólsz a köbön.
Előzmény: qayol (11)
Duda Creative Commons License 1999.03.24 0 0 23
Ezt a mumell dolgot sosem ertettem. Egyszer ugyis kiderul a csalas, es ha valakit epp ezzel hoditott meg, akkor gondon nem lesz hosszu a kapcsolat.
Előzmény: lady (22)
lady Creative Commons License 1999.03.24 0 0 22
Háááááát, ha gondoljátok, én tudok segíteni.
A Silicon nevű műmellgyárban dolgozom. :)
Ez komcsi.....
Duda Creative Commons License 1999.03.24 0 0 20
Nincs, mert olyan helyen van.
Legfeljebb ha angolspargat csinalnek. De azt meg ugysem akarok.
Előzmény: Pintyöke (19)
Duda Creative Commons License 1999.03.24 0 0 18
Kedves Rahell es Korte!

Lebuktam. Valoban nem hordom, csak elvezem a nagy melleket, de nem ertem miert nyafognak miatta a nok. Mozgas kozben nem akadalyoz, mert olyan helyen van, aludni biztos tok jo rajta (en is szeretek) hisz olyan, mint a parna. Egyebkent pedig a ratapado ferfitekintetek naponta novelheti az onbizalmatokat...

Szoval en csak jo oldalat latom.

Vanek Creative Commons License 1999.03.24 0 0 17
Rahell miért mondod ezt.

A nagy mellu noknek pont ugyanazért jó, mint a terhes noknek: Nem vágja orrba a lengoajtó.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!