Sze’ntem spec. a női mellnél a forma a fontos, nem a méret. Mindenféle nagyságú mell lehet szép is és ronda is. Én példul kevésbé komálom a hosszúdad formájú mellyet, szeretem, ha olyan szép kerekded, felfelé álló, hegyes bimbókkal. Ez aztán lehet tenyérbe férő is, meg szép nagy is.
Mi a túró ez a "csodaszer"? Egy kicsit bővebben nem lehetne?
Egyébként igaza van stee-nek. Cipelni...
Egyszer volt a téveben egy kis nőci, irdatlan nagy méretű keblekkel (no plasztika, semmi gyógyszer, pusztán természet), és kimondottan panaszkodott, hogy milyen sokat fáj a háta, mert a gerince nem bírja a terhelést.
Egy másik nő (asszony) meg azért feküdt kés alá, mert szoptatás után túl nagyok maradtak a mellei, és nagyon zavarta. Ilyen is van...
Az élet nagyon igazságtalan:(((((
De elsősorban kombinatív agyunk a felelős érte, hogy ilyenek vagyunk férfiak és nagyon hüjék:(((((DDDD
Saját maga megnyugtatására sajnos nincs más választása szegény nőnek, mint a plasztikai sebészet:((((( De ne az irdatlan nagy dudákért, könyörgöm!!!!!
Hat, igen valoban NAGY, en mar inkabb a borzalmas szot hasznalnam mar erre a meretre, kb a koldokeig er, ha jol emlekszem, volt valami rontgenfelvetel: az eredeti szovetek vastagsaga a bor alatt mar csak kb. 1/2 mm, a tobbi mind szilikon. Nincs az a penz, hogy hozzaerjek, broaf. Amugy szerintem az, hogy tetszik-e a ferfinek, az foleg attol fugg, hogy szegyelli-e a tulajdonosa, vagy sem (a mereteit, a formajat, stb).
Duda:
azért, mert te csak a saját örömödre gondolsz, míg szerencsétlen nők cipelhetik amit nekik szántak (a pancser plaszti-sebészek)....
Alejandro mon ami:
nem még nem láttam ,de biztos hogy nem szeretnék olyat (gondolom NAGY). Én elégedett vagyok a saját méretemmel. Kár, hogy mások nem így éreznek....
Egy oregasszony ongyilkos akar lenni, es elmegy az orvoshoz, hogy megkerdezze hol van a szive. Az orvos azt mondja, hogy a bal melle alatt ket ujjnyival.
Masnapi hir: egy oregasszony terdenlotte onmagat.
Nem tudom, hogy milyen idos az a bizonyos holgyemeny, ha mar benne van a korban, van egy nagyon jo megoldasom: MEG KELL HUZNI a HATAN a BORT... ettol olyan lesz, mintha nagyobb lenne, es feszesebb. Csakhat akkor ilyen korban mar kinek akar tecceni??? :))))
Nem tudom, hogy milyen idos az a bizonyos holgyemeny, ha mar benne van a korban, van egy nagyon jo megoldasom: MEG KELL HUZNI a HATAN a BORT... ettol olyan lesz, mintha nagyobb lenne, es feszesebb. Csakhat akkor ilyen korban mar kinek akar tecceni??? :))))
Tényleg ezt szedni kell vagy kenni?
Ellenben eszembe jutott egy megoldás Stee problémájára. Elmehetsz profi mellúszónak ! Erről van egy aranyos vicc is. Aki ismeri attól bocsi.
Női mellúszó versenyen már mindenki beért a célba, ki is szálltak a medencéből, ekkor érkezik be egy halálosan fáradt versenyző, alig tud kimászni a partra, liheg, kapkodja a levegőt. Odatántorog a bírákhoz és azt mondja erőtlen hangon: Igazán nem akarok árulkodni, de a többiek a kezüket és a lábukat is használták!
Emberek!!
Ki garantálja, hogy ha szedem ama bizonyos szert a mellem pont ott áll meg a növekedésben, ahol én szeretném? Mi van ha nem bírja abbahagyni a növekedést???
Megamell leszek??
Lebuktam. Valoban nem hordom, csak elvezem a nagy melleket, de nem ertem miert nyafognak miatta a nok. Mozgas kozben nem akadalyoz, mert olyan helyen van, aludni biztos tok jo rajta (en is szeretek) hisz olyan, mint a parna. Egyebkent pedig a ratapado ferfitekintetek naponta novelheti az onbizalmatokat...