Keresés

Részletes keresés

rezgaras Creative Commons License 2003.03.31 0 0 2451
muggli írta:

> "Rejtélyes Öreg"-em

Ez mit jelent? Hogy még te sem tudod, ki fia-borja ez?

Engem laikusként egy kicsit a mérete és a test formája a Bogláron partra húzott vontatóra emlékeztet. Persze ez nem jelent semmit, hiszen az ilyen kaliberű vontatók valószínüleg mind nagyjából egyformák voltak...

Előzmény: muggli (2445)
muggli Creative Commons License 2003.03.30 0 0 2450
muggli Creative Commons License 2003.03.30 0 0 2449
Nem, még ez is zsugorított. Ha az eredetit beteszem, akkor sokan szidnának! :-))) Ez is csak valami 960x720-as. Az eredetije 1600x1200-as.
Előzmény: viking star (2447)
viking star Creative Commons License 2003.03.30 0 0 2448

Nekem is van egy Miskolcom! Csak rossz időben, meg csálén....
meg egy kicsit felülnézetből....
na, mostmár mindenirányból van Miskolc :))))
akár a makettjét is elkezdhetném :)))
Előzmény: muggli (2441)
viking star Creative Commons License 2003.03.30 0 0 2447
:))))
Ez utóbbi már a nagyobb változat?
Előzmény: muggli (2446)
muggli Creative Commons License 2003.03.30 0 0 2446
Na Viking! Milyenek? Ugye milyen ügyi vagyok? Bár el kell árulnom, hogy a villamosos topicból kellett puskázzak! :-)))))
muggli Creative Commons License 2003.03.30 0 0 2445
És itt az én m/s "Rejtélyes Öreg"-em:
[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]
muggli Creative Commons License 2003.03.30 0 0 2444
S I K E R Ü L T !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]Az "Eger"

muggli Creative Commons License 2003.03.30 0 0 2443
[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]A "Miskolc"
viking star Creative Commons License 2003.03.30 0 0 2442
Modemes vagyok, de valószínű, hogy lesz ADSL, majd talán egy hónap, köszi előre is őket, majd szólok.
Ja, az Inota után köszi ha érdeklődsz, mert még az év elején vki mondta hogy szétszedték, nincs meg...erre három hét múlva egyik ismerősöm lát a Dunán lefelé hasítani egy vontatót ami szürke volt és i-vel kezdődött a neve, és én ennek nagyon megörültem, mert nem sok olyan vontatóhajó van a Dunán ami i-vel kezdődik, és ráadásul szürke..:)))
Gyöngyös: ott helyben a Kvassaynál???? Magánlakás? Esetleg panzió?
Többiek? Belemerültek a munkába, vagy a pihenésbe...én meg csak figyelek...meg írok :))
Előzmény: muggli (2440)
muggli Creative Commons License 2003.03.30 0 0 2441
[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]A "Miskolc"
muggli Creative Commons License 2003.03.30 0 0 2440
Itt írtam, hogy ha kell, akkor elküldöm 1200x1600-ban, legalábbis egy része eben van, illetve a *.jpeg-ek is jobbak valamivel tömörítés nélkül. Kellenek? Nekem mindegy az elküldési idő, ADSL-en vagyok. Ha modemes vagy, akkor ciki, mert megöszülsz, mire lejönnek.
"Gyöngyös": Álló, még a kormánylapátokat is rögzítették (nem is lenne mivel tekerni, hisz a kerékállás is üres:-((( ).
Az "Inota" után meg kérdezösködök majd holnap, ha tudok valamit, megírom. De hol vannak a többiek? Csak nem skandináv lottót játszanak? Eltűntek rendesen.
muggli
Előzmény: viking star (2438)
viking star Creative Commons License 2003.03.30 0 0 2439
Az a Schondra az Altmühlnek az "uszálya" legalábbis ő szokta mellévetten magával hurcolászni...tényleg, még a jóöreg Vaeth (elnézést, csak nem találtam umlautot:) ) társaság folyó-nevü sorozatából származó nevét nem lehetne valami magyarosabbra cserélni?
Előzmény: muggli (2430)
viking star Creative Commons License 2003.03.30 0 0 2438
Köszi az oldalnézeteket! Most egyébként a Széchenyin és a Kossuthon dolgozgatok...:))
Háát....így jártam, csak szedegetem le a képeket, az alatta levő magyarázatot meg el sem olvasom :))))))
Lakóhajó???? Hű az érdekes lenne...álló vagy mozgó? Egyébként, ha jól tudom a Szombathely nem sekélymerülésű, csak a Gyöngyi és az Inota. Apropó Inota, tud valaki vmit róla? Nekem még januárban feltünt völgymenetben...
Előzmény: muggli (2437)
muggli Creative Commons License 2003.03.30 0 0 2437
Kösz az elismerést! :-))) Holnap megint megyek Csepelre. Ja, az oldalnézetek csak a Te kedvedért! :-))
Ha benéztél a képtárba, akkor a képaláírásból tudnád: "teljesen kibelezték, csak a test maradt meg." :-(((((((((((
A "Szombathely" jelenleg személyzet nélkül áll Csepelen. Ez az álmoskönyv szerint semmi jót nem jelent. :-((((( De talán Freeport többet tudna róla mondani! Kiáltsunk neki, hátha meghalja: F R E E P O R T !!!!!!!!!!!!!!!!
muggli.
Előzmény: viking star (2435)
viking star Creative Commons License 2003.03.30 0 0 2436
"sajnos az a hír járja, hogy leszerelés és lángvágó előtt van"
Nyemááááá!!! Az én pici Szombathelyem!! Az utolsó működő vontatónk!! Azt nem hagyom...:))))

A hajóforgalom meg csökken ígyis rendesen....
Pl. ma Horány előtt 9 és 3/4-4 között összesen két ártatlan hajó haladt el, mégpedig 9-kor az Ukraina és rá 10 percre a Moldavia. Naja, igaz hogy még csak március van, de ennyire? :(((((

És, ha jól látom a Passnave megszünteti az elő- és utószezoni hétvégi kirándulójáratot a Váci-Dunaágon Esztergomba, valamint a Surányi hajóállomást...nem semmi :))

Előzmény: muggli (2430)
viking star Creative Commons License 2003.03.30 0 0 2435
Mmm!....szép! és ha jól látom be is engedtek :)), a Gyöngyit nem láttad belülről, folyik az átépítés?, én is voltam ott, és nekem teljesen úgytűnt, hogy valaki megvette, aztán ott úgy elvan rajta..:))))
Előzmény: muggli (2434)
muggli Creative Commons License 2003.03.30 0 0 2434
muggli Creative Commons License 2003.03.30 0 0 2433
Valaki árulja már el, mi a fenét csinálok rosszul!!! Vagy a linkelés rossz, vagy a képtárban állítottam valamit rosszul, DE MI AZ???
muggli, az elkeseredett!
muggli Creative Commons License 2003.03.30 0 0 2432
muggli Creative Commons License 2003.03.30 0 0 2431
img src=http://kep.tar.hu/muggli/index.phtml?aid=27559548&pid=2103313
muggli Creative Commons License 2003.03.29 0 0 2430
Ahogy az időm engedi, úgy zsugorítgatom és teszem fel őket. Van még egy néhány. Amíg bejárok a Közvámraktárba, addig még gyarapodik is. :-))) Eddig a kutyát sem érdekelte, hogy mit fényképezek! :-))) Ha kell, akkor 1600x1200-ban tudok küldeni belőlük. Megpróbálok majd bejutni Újpestre is, ha sikerül lesznek onnan is képek. Most legutóbb egyébként egész flottilányi magyar hajó volt bent. "Tisza", "Csepel", "Baja", "Eger", "Miskolc", "Szombathely" (sajnos az a hír járja, hogy leszerelés és lángvágó előtt van!:-(((( ), sőt még a "Rendező1" is akkor jött be. Két boxer dolgozott, a "Sajó" és az "Ipoly". Bent volt még az "Altmühl" és a "Schondra" is. Tényleg! Ez az utóbbi milyen jószág? Lakórész van rajta, személyzet is, de kerékállás nincs! ???
muggli
Előzmény: viking star (2429)
viking star Creative Commons License 2003.03.29 0 0 2429
:))))
Szép!!!
Nekem a Miskolcos és a Leás tetszik a legjobban!!

Tényleg, azt tudja valaki, hogy a nyolcvanas években az Ukraina hányszor telelt a Szabadkikötőben??

Előzmény: muggli (2427)
contestant Creative Commons License 2003.03.29 0 0 2428
Az ÁPV Rt. valóban döntött a tengeri hajók eladásáról; 2000 augusztusban, tehát ez nem újdonság. Más kérdés, hogy ezt mostanában senki sem feszegette, mert egyetértés látszott abban, hogy jelenleg "nem adottak az értékesítés feltételei". Az a baj, hogy egy unatkozó újságíró a Magyar Nemzetnél valamivel piszkálni akarta az ÁPV-t és bedobta újra, hogy minek eladni a két hajót, amikor azok gazdaságosan üzemelnek. Erre lecsapott az MTI meg a Metro újság, így aztán hír lett belőle. Mindenesetre tény, hogy a "Pannon Star" fél éve üzemel, az első személyzet már váltott is. Az ATV-ben vasárnap 7.50 körül pár mondatban tisztázzuk a dolgokat. Üdv: contestant
Előzmény: jakyg (2418)
muggli Creative Commons License 2003.03.28 0 0 2427
PC tanfolyam! :-(((((
Bocs a felizgatásért!
muggli
Előzmény: muggli (2426)
muggli Creative Commons License 2003.03.28 0 0 2426
Na még egy próba, aztán ha nem jó, akkor egy PC tanfolyam! :-)))
muggli Creative Commons License 2003.03.28 0 0 2425
Valamit el......m!
Előzmény: muggli (2424)
muggli Creative Commons License 2003.03.28 0 0 2424
Egy kis ízelítő:
a muggli
muggli Creative Commons License 2003.03.28 0 0 2423
Hát Jó Napot Urak!!!
Hát Urak! Elkészült az első néhány kép már ott is van! Megnyílt muggli képtára .
gumidani Creative Commons License 2003.03.26 0 0 2422
Az Érsekcsanádról hallottam egy pletykát:
Amikor a németek felfedezték, hogy az egykori Ruthof a Lágymányosi öbölben pihen, jelezték, hogy megvennék. Állítólag a magyarok mondtak egy (ócskavasnak jó) árat, azt a németek elfogadták.
Mire x et. felháborodott és elküldte a sameszét, hogy tárgyalja újra a dolgot. Az illető mondott egy nagyobb árat, a németek azt is elfogadták. Erre valami még nagyobb et. kijelentette, hogy ezt az értékes műszaki emléket (amely az említett helyen rohadt) nem lehet ilyen olcsón elkótyavetyélni. Így ismét kerestek egy újabb embert, akinek volt pofája előállni az újabb árral. És végül csak megegyeztek.
Előzmény: tpuppi (2419)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!