Keresés

Részletes keresés

Mirrmurr Creative Commons License 2001.02.12 0 0 641
Kösz, Lulant, a választ!
Én azt mondom, nem kell aggódni, egy ilyen patinás klub nem hibázhat akkorát, hogy egy ekkora volumenű szerződés tönkretegye. Nem hinném, hogy egyhamar - a szó rossz értelmében - globalizálódni fog.
A MUTV-ért meg kimondottan irigyellek:-)

Hajrá, ManUtd!

Előzmény: lulant (640)
lulant Creative Commons License 2001.02.12 0 0 640
Igazad van,de egy kicsit felek ettol a szerzodestol.Nem tudom ,hogy miert,de ismerem az amerikai mentalitast.Valo igaz,hogy nem jo dolog egymast szapulni,ezert is bant egyesek egoista szovege itt.Ezt nem rad ertem,de szerintem mindenki tudja kire gondolok.Az iget pedig terjesztem,ahogy mondtad.Kosz ,hogy valaszoltal.A kulturalt kritika az ember szamara mindig epito lehet.
Előzmény: Mirrmurr (639)
Mirrmurr Creative Commons License 2001.02.12 0 0 639
Lulant!

A szerződésről: valahol el kell kezdeni a népszerűsítést is. A focit is csak megismerte valahonnan az a bizonyos kissrác, még ha a MU-t nem is ismeri. Így legalább már hall róla. Márészről én is sz*rok a Yankees-re, de attól még nem sz*rok a szerződés jelentőségére. Ők tudják, mire lesz jó.
A köpködésről: jó lenne, ha legalább a MU fanatikusok nem cseszletnék egymást saját topicjukban, az ilyet hagyjuk meg a kispestieknek! Nem akarom ManUtdFant védeni, de nem kell folyon bizonygatni, hogy ki mekkora fanatikus, nekem is van eredeti MU cuccom, mégsem írom ide minden áldott nap. Én nagyon örülök, hogy Amerikában is van Manchester-szurkoló, legyen is minél több, terjeszd az "igét":-)
Köszi, és bocs, ha "beleuagtó" voltam.

Hajrá, Manchester!

lulant Creative Commons License 2001.02.12 0 0 638
Hackett! Itt New Yorkban le se szarjak a szerzodesr,sot le se szarjak a focit.Ram ugy neznek a MU mezembe,mintha a Holdrol jottem volna.Volt aki megkerdezte,hogy mi a szar ez rajtam,mert O ilyet meg nem latott.Itt soha nem lesz nepszeru a MU,sot a foci se,ugyhogy ez a szerzodes csupan(remelem) anyagilag lesz elonyos.
Kulonben is,mi koze a szent csapatnak egy szar kosarlabdacsapathoz.Jo a Devilst en is szeretem,de az sem ugyanaz.Az itteni hirekben le se szartak a szerzodest.Sot,van olyan ismeros kissrac aki focizik es fingja sincs a MU-rol.
Kulonben is mit vagy ugy oda magaddal?En gyerekkorom ota MU szurkolo vagyok es mindennap megnezem a neten mi van veluk.De elmondom neked azt is,hogy az unokatesom ferje angol,es itt NY-ban elofizetoje a MU Tv-nek.Ha naluk vagyok,megnezem mi ujsag.Ugyhogy ne legyel magaddal annyira eltelve,mert idegesito a nagykepu hangnemed!Ki vagy Te?A soderolason kivul mit tudsz felmutatni?
HACKETT Creative Commons License 2001.02.11 0 0 637
HACKETT Creative Commons License 2001.02.11 0 0 636
Na mit szóltok hozzá?

UNITED4EVER!

HACKETT Creative Commons License 2001.02.11 0 0 635
Manchesteri rekordszerződés

A világ leggazdagabb futballklubja, az angol Manchester United ma írja alá a világrekordnak számító marketingszerződését a New York Yankees baseballcsapatával. A szerződést egészen a mai, manhattani aláírásig titokként kezelték.

A Manchester United a világ legnagyobb marketingüzletének a részévé vált - harsogta a Daily Mail című angol napilap.

A Manchester ügyvezető igazgatója, Peter Kenyon már New Yorkba repült, hogy aláírja a szerződést.

"A United egy olyan csoportba kerül, amely nemcsak a világ egyik leggazdagabb klubját, a Yankeest, de a jégkorong Stanley Kupa-győztes New Jersey Devilst és az NBA-ben szereplő New Jersey Nets-et is magába foglalja", mondta Kenyon.

A BBC Sport elemzői szerint a szerződés által annyi pénz ömlik be pluszban a manchesteri kasszába, hogy már nem okozhat gondot Zidane megvásárlása, vagy Beckham és Keane heti fizetése.

Mint ismert, 1998-ban a Rupert Murdoch tulajdonában lévő BSkyB egymilliárd dollárért megvette volna a M.U.-t, de a brit monopolellenes bizottság meghisította az üzletet. Amerikai pénzügyi szakemberek szerint a Yankees "értéke" 600 millió dollárra tehető.

Forrás:

HACKETT Creative Commons License 2001.02.11 0 0 634
A M.U. a legnépszerűbb

A kölni "Sport und Markt" kutatóintézet felmérése szerint a Manchester United a legnépszerűbb labdarúgóklub Nyugat-Európában.

Az adatgyűjtés során közel háromezer 15-69 éves embert kérdeztek meg Angliában, Spanyolországban, Franciaországban és Olaszországban. Az 1999-es Bajnokok Ligája-győztes csapat mögött a második helyen a Real Madrid áll, harmadik a Juventus. A további sorrend: Barcelona, Milan, Bayern München.

A leggazdagabb futballklubként számon tartott M.U. eközben - 500 millió fontos tőkéjének és tengerentúli népszerűségének növelésére - rekordösszegű szerződést kötött a New York Yankees baseball-, valamint a New Jersey Nets kosárlabda-csapatot birtokló YankeeNets céggel.

A közös tevékenység elsősorban a marketingügyekre, valamint a tehetségek felkutatásával és gondozásával kapcsolatos információk kicserélésre terjed ki.

A megállapodást, melynek anyagi vonzatát nem hozták nyilvánosságra, Londonban és New Yorkban egyszerre jelentették be.

www.sporthirek.hu

HACKETT Creative Commons License 2001.02.11 0 0 633
Cantona nem tér vissza a "maffiába"

Eric Cantona, a francia labdarúgó válogatott hajdani sztárja kizárta, hogy játékosként visszatérjen a sportágba, amely szerinte a maffiához hasonlítható.

- Egyre több pénz van a futballban, s ennek következtében már nem a játékosok és a szurkolók érdekei számítanak - nyilatkozott a France Football című szaklapnak az egykori 40-szeres válogatott futballista. - Tulajdonképpen ezért hagytam abba az aktív játékot. Nem tudtam tovább nézni, ahogy a vezetők mindenkit becsapnak.

A 34 éves Cantona - aki 1997-es visszavonulása előtt az angol Premier League-ben szereplő Leeds és Manchester United csapatát is erősítette - a tavaszi szezon rajtja előtt visszautasította korábbi klubja, a francia bajnokságban gyengélkedő, a jelenleg csak 15. helyezett Olympique Marseille szerződésajánlatát.

Forrás:

HACKETT Creative Commons License 2001.02.10 0 0 632
Ja és barátaim!

Szerdán az m1 élőben közvetíti a Valencia v Manchester United BL összecsapás.Szóval majd egy év szünet után ismét láthatjuk a fiúkat a magyar tv jóvoltából.

Köszönjük!

Előzmény: HACKETT (631)
HACKETT Creative Commons License 2001.02.10 0 0 631
Chelsea 1-1 Manchester United
Hasselbaink 24 - Cole 69
FA Carling Premiership

Chelsea: Cudicini, Babayaro, Leboeuf, Desailly, Terry, Ferrer (Lambourde 87), Wise, Dalla Bona, Gronkjaer (Jokanovic 70), Hasselbaink, Zola (Gudjohnsen 90).
Subs Not Used: de Goey, Stanic.

Manchester United: Van Der Gouw, Gary Neville, Stam, Brown, Silvestre, Giggs, Keane, Scholes, Beckham, Solskjaer, Cole.
Subs Not Used: Rachubka, Butt, Sheringham, Phil Neville, Yorke.
Booked: Scholes, Cole.

Att: 34,960
Ref: D Elleray (Harrow-on-the-Hill).

MAN OF THE MATCH: ANDY COLE (MANCHESTER UTD.)

Volt szerencsém az egy röpke összefoglalót látni.Hááát...egyik nagy kendvencem Scholes valami akkora hibát vétett, hogy maga is csak a fejét fogta: gólpasszt adott Hasselbaink'nak.Remélem Scholsy renndbe kapja magát agyilag, mert szerdán iszonyatosan nehéz dolgunk lesz.A Valencia még a Chelsea'nél is sokkal-sokkal veszélyesebb támadó futballt játszik.

UNITED4EVER!

HACKETT Creative Commons License 2001.02.09 0 0 630
Drága műértő barátaim!

Ismét hozzátok szólok United hívő testvérek.Az elmúlt másfél hétben kényszerpihenőt tartottam, de ígérem holnaptól ismét minden a megszokott kerékvágásban fog pörögni.

A klub háza tája körül olyan nagy dolgok történtek és történnek, aminél max. egy óriás meteroit földbe történő becsapódása lehet fontosabb - amire egyébként b@szok - ha az az EGYESÜLT KIRÁLYSÁG és ANGOL FOCI létét nem veszélyezteti.

Szóval holnaptól hírdömping.

De mára - mint Isten a 7. napon - megpihenek.

HACKETT Creative Commons License 2001.02.09 0 0 629
Bencus!

Pajtás te nagyon friss hajtás vagy még, úgyhogy ne nagyon játszd el az okosTónit (pláne ebben a toicban!) mer' eltaposlak a gecibe.

Világos?!!!!!!!!!!!!!!!!


Előzmény: vbence5 (626)
HACKETT Creative Commons License 2001.02.09 0 0 628
Andreonyálazzo!

Jól one elismerem - kicsit elragadtattam magam.Csakhogy nyomós okom vol arra, hogy így 'bekkattanjak'.Ugyanis ha azt mondod nekem, hogy a (614) hozzászólásod nem provokáció volt, akkor egyedül önmagdnak hazudsz.Mert poénnak ez qrva gyenge volt öregem.Te pontosan tudod azt, hogy az ilyen dolgoktól mászok leginkább a falra.

A mocskos hazugsággoktól!

A köpködőben 1000 és egy érvet sorakozattam fel, az már más kérdés, hogy én bármit írok, bármekkora részletességgel és bármekkora terjedelmben, mindíg ellenállásba ütközöm, tudniilik az én világképem merőben más mint bármelyik drukkerkocsmás törzsvendégé - itt azér' megjegyzeném Gabo & Mirrmurr nevét, akik azért "sejtenek valamit" a fociról (főleg Gabo aki talán még nálamnál is járotosabb egy két témában).Sajnálom hogy ilyen sötét buta embereknek kántáltam a számomra szent ANGOL FOCIról, mert most már tudom azt, hogy minden egyes billentyűleütésem elpocsékolt időnek bizonyult.Sajnálnom kéne azt is, hogy a sárga földig aláztam azokat az embereket akik radikálisn szembefordultak velem, merthát nem ők tehetnek arról, hogy "A mindenek feletti Magyarországon" - ezen a vegetatív plagizálós dumán röhögnöm kell - még egy valamire való bajnoki meccset sem lehet végignézni.
Persze nem ti tehettek erről sem.Nem is ez a probléma.A probléma az igényeitekkel van, merthát azok nektek vitán felül állóan nincsenek.

Nagyon szépen megkérlek arra, hogy máskor ne fáraszd le az agyam a Nemzeti Sport amúgy hitelt nem érdemlő firkálmányival, mert a felbosszantásomon kívül mást úgy sem érsz el vele, aztán abból újfent csak nyafizás lesz.Az'szem világosan fogalmaztam.

Kár volt hozzámvágnod a vitathatalanul csekély popularitásom tényét, mert ez engem még annyira sem érdekel mint a gennyes szar olasz labdrúgás.Sosem azt tartottam fontosnak hogy szertenek e vagy sem, hanem azt hogy kik és miért.

Majd valamikor nyitok egy új topicot ahol még durrantok egyet, aztán befejezem a felesleges vitázást a Drukkerkocsma csekély igényszintű törzsközönségével.

Pusszantom anyátok!

Előzmény: Andreoragazzo (627)
Andreoragazzo Creative Commons License 2001.02.01 0 0 627
Ki a fasznak képzeled te magadat??? Buzzancs a jó édes kurva anyád, aki ilyen magyarellenes szarcsimbóknak nevelt téged. Vedd már észre magadat teeee.
Próbáld meg higgadtan visszaolvasni, amit írtam! Mi volt ebben sértő, vagy bosszantó amire így bekattantál te keljfeljancsi? Ha jobban megnézed minden rossz szándék nélkül copyztam ide a cikket, amit itt a neten találtam a sportban. Azt is sejthetnéd, hogy csak érdekességből raktam ide a cikket, a poén kedvéért, mert tisztában vagyok az NS hasonló cikkeinek súlyával... Hogy a Köpködőben ki kit szopatott be azt ne nagyon vedd elő, mert épkézláb érvakkal egyedül Gabo szolgált (ha jól emléxem, de a foci témában), te csak a szokásos minősíthetetlen baromságaidat taglaltad oldalakon át - eredménytelenül.
Szóval ennyi, csak olvasd el amit írtam és ahogy reagáltál erre és rögtön képben leszel, hogy miért is örvendsz közutálatnak.
Szerencsétlen...

Magyarország mindenek felett!

Gabo!
Ok, akkor mind1.

Előzmény: Mr. Watson (621)
vbence5 Creative Commons License 2001.02.01 0 0 626
Beleolvastam a "nagy" mencseszteriek kibaszo*tt szinvonalas topicjába és mit látok!:

Ekkora bunkot mint ez a MR."faszkalap" Watson!
Atyavilág....Ki ő itt??!!Nem kéne lebas*ni az embereket mert NS-t olvasnak,"Uram"!!!!Milyen büszke lehetsz magadra!Jol kisziv*atok a West Ham-től!Gratula "Mr."!

Fas*kalap...

Gabo_d Creative Commons License 2001.01.31 0 0 625
Andreoragazzo!

Nem voltam meg az nb1.hu chat-en.

Gabo
HAJRA ETO&MU!!!

big l Creative Commons License 2001.01.31 0 0 624
Most már értem !
Köszi !
Előzmény: HACKETT (622)
mash Creative Commons License 2001.01.31 0 0 623
http://forum.index.hu/forum.cgi?a=t&t=9030046&uq=1
Előzmény: Mr. Watson (621)
HACKETT Creative Commons License 2001.01.31 0 0 622
Big I!

Pedig nagyon egyszerű!

HACKETT'et letiltották egy hétre.Így ás nicket kellett találjak magamnak.Mr. Wtason átmenetileg átvette HACKETT szerepét.

Ennyi a rövid történet.

Előzmény: big l (618)
Mr. Watson Creative Commons License 2001.01.31 0 0 621
Nem Anderonyálazzo!

Egy icicpicit sem zavartad meg nívós topic'om menetét, és mégcsak nem is OFF'oltál - nem úgy mint a bőrfejű haverod - így nincs miért haragudnom rád.

Nos emléxem annak idején anno a köpködőben, hogy aláztalak le benneteket, ám ezt most nem kell megtetennem, mivel te magad váltál nevetségesé azzal, hogy a fröccsördög-szotyalaköpdöső, minden magyar divatdrukkerek legócskább és leghiteltelenebb szennylapjából: a Nemzeti Sportból karcoltál ide egy szösszenetet.

Nézd!

Nem kívánok sokat foglalkozni az NS'vel, egyrészt mert magyar - így szinte törvényszerű hogy szar - másrészt mert ilyen sztorikat az NS tucatjával szivárogatatott már ki, más kérdés, hogy ez a lap pont az ilyen dolgokkal vesztette el azokat az olvasóit, akik jóval tájékozottabbak a sirlalmasan buta magyar átlagnál.

Szóval addig amíg internet előfizető vagyok, és hazzá férek a BBC a Sky Sports vagy éppen a Reuters híroldalaihoz, addig nem fogom egy Mórickák által összefércelt hiteltelen magyar sportújság hasábjait böngészni.

Csak a miheztartás kedvéért egy NS által közzétett firkálmány:

Cantona a napfényes itáliába vágyik

Aztán a Vörös Eric így kommentálta visszavobnulását:...a legnagyobb dolog egy labdarúgó éléteben csakis az lehet, hogy a Manchester United játékosaként lép pályára ANGLIÁban és szerte Európában..."

Szóval kiscsávó te csak álmodozz tovább, hisz neked mást úgy sem ad az élet.

Más kérdés, hogy most épp be van kapcsolva a szobámban TV, és az "új" TV2 most pubklikálja a legújabb szaftos olasz futballbotrányt: több milánói labdarúg szexbotrányba keveredett.Néhány "neves" olasz labdrúgó az interneten kínált eladásra prostituáltakat...

Na erre mitlépsz kis buzzancs?

Hát az'szem erre mondják, hogy öngól!

Szerencsétlen...

Előzmény: Andreoragazzo (619)
Mirrmurr Creative Commons License 2001.01.31 0 0 620
1: NS értesülésre nem adunk, ld. Király Gabi - Arsenal hír.
2: Legrosszabb rémálmaim egyike lenne, ha ez a csere valóban létrejönne. Del Piero egy kiégett vacak, a juventus (szétdoppingolt játékosaival együtt) meg az egyik legellenszenvesebb klub a szememben. Nem csoda, hogy Ronaldo is a serie A-ban sérült meg súlyosan, ott csak tönkremegy a futballista. Brrrr...
Andreoragazzo Creative Commons License 2001.01.31 0 0 619
Hackett, vedd meg a mai Sportot, szó van Beckham és Del Piero cseréjéről... Ezt írja az NS: "...ráadásul Beckham és a felesége, Victoria valószínűleg szívesen otthagyná a ködös szigetországot a napfényes Itáliáért. "
:) Csak a Köpködő beli társalgásunk emlékére.
Na ennyi, remélem nem zavartam meg a topic menetét.

Gabo! Nem voltál véletlen vmikor a héten az nb1.hu chaten?

Előzmény: Mr. Watson (617)
big l Creative Commons License 2001.01.30 0 0 618
Mr. Watson ! Te most Hackett vagy ?
Ezt nem értem .................
Előzmény: Mr. Watson (617)
Mr. Watson Creative Commons License 2001.01.29 0 0 617
Részemről is.

Pá!

Előzmény: mash (616)
mash Creative Commons License 2001.01.29 0 0 616
nem gondolod, hogy elég cinkes dolog okoskodni és ekkora bakot lőni???

és csak azt mondtam, arra céloztam, hogy ha ide
irsz és nem mész át anyázni, cigányozni más topicokba akkor nem rakják ki a szűröd!
Ennyit akartam mondani.
Részemről lezárva a dolog!

Előzmény: Mr. Watson (615)
Mr. Watson Creative Commons License 2001.01.29 0 0 615
AKADÁLY!

A spiclire céloztam aki felnyomott:

az pedig te vagy öregem!!!!!!!!!!!!!!!

Ja, és abba a topic'ba írok be amelyikbe csak akrok.Vagy már ezt is te döntöd el?

Előzmény: mash (612)
Mr. Watson Creative Commons License 2001.01.29 0 0 614
Manchester United 0-1 West Ham United
Di Canio 76
AXA FA Cup Fourth Round

Manchester United: Barthez, Irwin (Solskjaer 78), Silvestre, Stam, Gary Neville, Beckham, Giggs, Keane, Butt (Yorke 79), Sheringham, Cole.
Subs Not Used: Van Der Gouw, Phil Neville, Chadwick.
Booked: Beckham.

West Ham United: Hislop, Tihinen, Stuart Pearce, Dailly, Schemmel, Winterburn, Lampard, Cole (Ian Pearce 90), Carrick, Kanoute, Di Canio (Soma 89).
Subs Not Used: Forrest, Potts, Moncur.

Sajna ismételeten nem láthatam a meccset.A gólösszefoglalóból én úgy vette ki, hogy a védelem no és Barthez óriásit hibáztak, ugyanis nehogymár ők döntsék el mi les és mi nem az.
Röhej!

Mindenestre a lehetőságünk megvolt az egyenltésre azonban ez a meccs nem rólunk szólt.Ezzel - bár mennyire is fáj - elbúcsúztunk az F.A. Cup további küzdelmeitől.

Gratula a Wets Ham'nek!

UNITED4EVER!

Mr. Watson Creative Commons License 2001.01.29 0 0 613
Manchester United 0-1 West Ham United
Di Canio 76
AXA FA Cup Fourth Round

Manchester United: Barthez, Irwin (Solskjaer 78), Silvestre, Stam, Gary Neville, Beckham, Giggs, Keane, Butt (Yorke 79), Sheringham, Cole.
Subs Not Used: Van Der Gouw, Phil Neville, Chadwick.
Booked: Beckham.

West Ham United: Hislop, Tihinen, Stuart Pearce, Dailly, Schemmel, Winterburn, Lampard, Cole (Ian Pearce 90), Carrick, Kanoute, Di Canio (Soma 89).
Subs Not Used: Forrest, Potts, Moncur.

Sajna ismételeten nem láthatam a meccset.A gólösszefoglalóból én úgy vette ki, hogy a védelem no és Barthez óriásit hibáztak, ugyanis nehogymár ők döntsék el mi les és mi nem az.
Röhej!

Mindenestre a lehetőságünk megvolt az egyenltésre azonban ez a meccs nem rólunk szólt.Ezzel - bár mennyire is fáj - elbúcsúztunk az F.A. Cup további küzdelmeitől.

Gratula a Wets Ham'nek!

UNITED4EVER!

mash Creative Commons License 2001.01.29 0 0 612
És senki nem akadájozhat + ebben!

akadály!!!!

és még te okoskodsz hüJe gyerek!!!
nevetséges vagy!

Se Gentben, se Brüsszelben, se Rotterdamban, se Amsztderdamban, se sehol nem láttam MU eredeti mezeket, egyedül Mainzban volt, de nem zipzáros!

maradj ebben a topicban + a Premier-ben és akkor valószinüleg nem vágnak ki a moderátorok!

Az a szerencséd, hogy nem én vagyok az!

Előzmény: Mr. Watson (611)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!