Életembe' egyszer láttam síugró sáncot, Besztercebánya mellett. Csak alatta mentem el, felnéztem és már rosszul lettem, pedig gondolom nem is az a legnagyobb.
Konkrétan azt mondta, hogy "tönkretette az öccse életét".
Aztán ködösített, meghagyva a lehteőséget a nemzetközi helyzet fokozódására.
Az ügyes, jól szervezett, jól működő, profi retekonlájn viszont nem titkolózik: "és elmondja Gézának: az ő felelőtlensége folytán lett nyomorék az öccse, és a szülei ezt soha nem bocsátják meg neki"
Ha megnyerte, hadd vigye...remélem, messze költözik majd vele. Nagy könnyebbség lenne ;o)
Én egyszer égve hagytam a lábos alatt a tüzet, mire hazaértem, pont akkor kezdett feketedni, szerencsére, csak addigra forrt ki a tartalma. Akkor most nekem is jegyet kell váltanom a gumiszoba?
Ha a volt feleségét is akarná Mr. Fogyi, akkor azért nem így kellene udvarolni, nem? Vagy, csak ő lesz, aki elhiszi, hogy nem bolond, és ezzel visszanyeri a szimpátiáját? Szép, életszerű vonal lesz ez is akkor....
Én azt nem értem, hogy mééér jó az neki ha konkrét bolondnak állítja majd be Orsit? Mert biztos az lesz, hogy a hüje Orsi jól elfelejtette kikapcsolni a vasalót...és biztos bolond. (ez esetben én tuti félhüje vagyok) :-)
Ja télleg ! Csak teljesen összezavartak. Amúgy az önkormányzat tényleg nyilvántartja a disznóságokat, nekem is volt egy, szabálysértés és 800 Ft (!) volt a vége, igaz 13 évvel ezelőtt :) Csak a leendő anyósom meg ne tudja :)
"Anyád azt mondta, hogy hozzalak ki az épületből."
Vadász biztos megszerezte valamelyik teremőr elektromos sokkolóját és végigvadászta a kedves tanúkat. Szinte látom, ahogy Orsi a megvillanyozástól Jimi Hendrix szerű hajjal, haldokolva hörgi: "Hrrr... juttasd ki Nyomit az épületből... hrrr!"
Azt hitte a Büdös Banya, hogy az Önkormányzat minden lakosról tart Honlapot v.Hollapot (by Manyus) és azon a sötét titkai is rajta vannak a Kingának. :-)))))
ott lakik a Szabó család is??? még a végén az Onedin is feltűnik. Már megéri visszajárni ide - pláne ha ki is osztanak rendesen jövendő sportújságírók...
Azzal az energiaval,hogy leirtad masodszorra,akar valaszolhattal is volna,de ehez valami kell meg..joindulat.Koszi a tanacsot,magamtol ra sem jottem volna.Bizonyara ez igy mind egyben le van irva,es nem kell tizen.. oldalakat atlapoznom.
Sziasztok,en mar kb ket honapja nem tudom,mi van a sorozattal.
Kinga es Geza jarnak meg?Riicsi es Emma?Mi van Noemivel?Miert verette meg Radnics Bartat?Iminek van uj csaja?Nora mit szolt,hogy Miki megcsalta?Mi van a takaritionovel?Danika ott van meg?
Miután váltig állítottad, hogy ott van az előzetes, meg a dátumra is utaltál, rájöttem mi a megoldás. Ki kell egy hétfői napot valasztani 18 utáni időpontra. Ott már tényleg van tartalom.
Legalább lesz, akinek az öreglány odaadja Gézu szülinapi ingét... Bár, félek, hogy milyen szellemileg retardált, faarcút bírnak (tak) megszerezni a szerepre (internetes válogatás vagy valamelyik Valóvilágos "sztár"?????).... De, a BK még az elvileg jó színészekből is képes élettelen fabábút csinálni.... (csak a legutóbbi példa: a Maját játszó színésznőről is sok jót hallottam itt és máshol, de speciel itt nem lubickolt a szerepben...persze, lehet, az ő hibája csak annyi volt, hogy elvállalta ezt a szuperül megírt szerepet)
A negyedik Kertész gyerek? Ő még mindig talonban van.... Ahogy az eddig megismert hármat elnézem, Magdi anyus a mennyiséget, és nem a minőséget tartotta szem előtt anno :o(
Miklós tesz egy utolsó kisérletet házassága megmentésére. Claudia és Szabolcs kapcsolata nem várt fordulatot vesz. Kinga titkolózása elősegíti Magdi tervének megvalósulását. Pál veszélyeztetve érzi állását. A Kertész család életét váratlan látogató érkezése kavarja fel.
Van valamelyik csatornán (néha ahogyan kapcsolgatok odatévedek) valami brazil sorozat, tele jó mellű nőkkel. Az is jó sorozat, bár nem tudom ki kivel van... :-)
Ma spec. kivételesen nehéz odaítélnem az Arany Péklapátot. Ebben az epizódban szinte mindenki megérdemelné, de a végső győztesem: Klau! (paranoia és Manyusmódra beleugatás mások magánéletébe témakörök)
Ma mindenki extra barom. Manyus extra idióta Vilibá extra papucs, ZsuBálna extra kanál minden lében, Pálci extra karótnyelt, Klau extra paranoid, Ricsi extra tejbetök.
Új vagyok ebben a topikban és valószínű nem is leszek törzsvendék, csak egy gyors segítség kéne: Lehet valahol neten keresztül nézni az RTL klubot? Előre is köszi!
ez kevés, feketese..ű lettél, és ebből itt nehezen fogsz kimosakodni. talán ha megpróbálod néhány sörrel kiengesztelni bolest a legközelebbi topiktalin... :)
Levente ármánykodása újabb vihart kavar a Novák családban. Zsolt tudtán kívül, a szívügyekben jártas Kinga tanácsot ad Andreának. Zsolt egy véletlen találkozás révén furcsa információ birtokába jut. Egy sürgős egyetemi esszé még közelebb sodorja egymáshoz Zsófit és Ferit. Emma és Ricsi életük első szerelmes éjszakájára készülnek. Zsolt önzetlensége nem várt jutalmat eredményez. Mialatt Claudia azon kesereg, hogy elidegenítette magát családja nagy részétől, Zsófi anyagi segítséget nyújt bajban lévő kedvesének.
Nem is ez a baj, hanem egy napi szakmányban forgatott sorozattól senki nem vár el Matrix-szerű trükköket, akkor meg minek ez a bulvárfelvezetés egy szimpla verekedéshez ? Izlés kéne, meg mértéktartás, na ez hiányzik sokszor Kalamárból. Vagyis inkább mindig.
Budapest - Véresre verik ma este a Barátok közt rosszfiúját, Bartha Zsoltot. A férfit Radnics Szabolcs emberei ruházzák meg, ugyanis az üzletember még mindig meg van arról győződve, hogy Zsoltnál van az eltűnt 30 millió forintja.
A sorozatban nem ez az első alkalom, hogy a simlis Zsolt verés célpontjává lett, a közelmúltban Balassa Imi tört szét a hátán egy gyümölcsösrekeszt, de volt barátnője, Szilágyi Panda is egy hatalmas pofonnal zárta le kapcsolatukat. A Barthát játszó Rékasi Károly (43) azonban már lassan sajnálja a karakterét, amiért mindig ő húzza a rövidebbet.
- Komolyan mondom, több verést kapok, mint az összes többi szereplő összesen - viccelődött Rékasi. - Persze aki ennyiszer kihívja a sorsot maga ellen, az igenis megjárja. Megértem én a jó öreg Radnics barátom idegességét, de azért kérhetné szebben is azt a pénzt!
Természetesen az ilyen típusú felvételeket alaposan előkészítik, hogy ne történjen sérülés.
- Nincs a mi jópofaságunkra bízva a dolog, hiszen ha valaki megsérül, akkor a forgatás is veszélybe kerülhet. Van egy szakértőnk, Kivés György, aki ezeket a jeleneteket betanítja, hogy minden jól süljön el - mesélte a színész. És ő tudja, miről beszél, Rékasi Károly ugyanis elárulta, hogy főiskolás korában maga is dolgozott kaszkadőrként.
- A Linda-sorozat egyik részében én voltam Kozák András kaszkadőre, én verekedtem, karatéztam helyette.
Most az lesz szerintem, hogy Klau összefossa magát és visszaadja a dellát a Zsóti nevű színészóriásnak, aki viszont nem lesz hülye, hogy eltántorítsa attól az elhatározásától, hogy ő lopta el Zsufit. Mert ugyan ebben az elkefélt sorozatban soha senki se veszi fel a mobilját, vagy ki van neki kapcsolva, de éppen ez a gyanús, mert csak.
A Barta nevű színészóriás jól elmondja a frankót a Panda nevű színészóriásnőnek, aki rögtön átlát a szitán és csakazértis visszafogadja a Barta nevűt.
Mert nincs neki agya egyáltalán.
Pedig én sokkal jobban örültem volna, ha Zsóti jóarcú tréleres haverja lebukik az ótóval, berántja Bartát is, aki alig bír kikeveredni a szarból.
De nem, így aztán indulhat az évszázad vendéglátos pénzmosodája egy kültelki presszóban, csak hogy ezt a csökött vonalat is 3 évig lehessen görgetni, mire végül az agy nélküli Panda is rájön, hogy ővele éppen ki van cseszve.
Nekem egyébként, időnként belepillogva a Győzike egyértelműen stoliizék által bonyolított családi drámáiba, fixa ideám, hogy Barta Zsolt és IRL felesége drámája is az RTL-es sztorigöngyölítők szüleménye.
Sok esze van Claudiának. Bendegúz közli, hogy csak véletlenül járt erre. Erre Claudia nem azt a következtetést vonja le, hogy hazudik Zsófi, hanem azt, hogy elrabolták. nem sok esze van...
Elrabolták már Zsufit? Valamilyen előzetesben Klaudi nagyon aggódott, hogy nem ért oda, ahová ment, és a mobilját sem vezsi fel... Pont most nem írsz "minutes of BK-t", mikor nem látom???? ;o)
A labik valóban nem agarak, de Berci hm...hogy is mondjam, hogy ne sértsem meg (és rajta keresztül Téged)....valamelyest kihívásokkal küszködik e téren... vagy legalábbis az látszik rajta, hogy régen volt utoljára vadászni vagy vizimenteni, és jobbára csak apuci nadrágszáránál üldögél a forgatáson...(kivéve, ha valóban nagyon élethűen játsza a valóságtól eléggé elrugaszkodottan megírt szerepét) Szóval: Berci forever! vagy Berci for President! netán Oscar for Berci! ;o)
Nekem is ők a kedvenceim, Berci is az egyik legjobb színész a sorozatban, de ülő kutya ritkán támad...(márpedig, ha jól emlékszem, ő ült, mikor a rosszfiúkra ugatott) Ráadásul a népi mondás szerint, az ugatós kutya nem harap...(mert televan a szája ugatással???)
Berci nem volt hiteltelen.. Bár a labradorok nem vérebek, nincs az az elhízott jámbor kutya aki ha úgy érzi veszély van akkor ne támadna de legalábbis ugatna. Külömben is ne bántsd, mert Ricsivel ők a legnormálisabbak pedig még Színművészetibe sem jártak és egyikük senem jár Andy Vajnával. :-))
Maga a jelenet sem volt piskóta (átélt színészi játék + magának a jelenetnek sem volt sok értelme...szerintem), de ráadásul azok a képek egy sima fénymásolópapírra, házilag nyomtatottan voltak mindkettejüknél.... Vajon, miért nem lehetett egy ennyire "kedves / fontos" képet (az esküvői képük volt, ráadásul??) egy fotópapírra kinyomtatni???
Nekem megint tecc tegnap Berci pittbull alakítása! Szegény, annyira békés, és elhízott (látszik rajta, hogy magától egy lépést nem tesz), vajon miért kell macsót alakítania, aki Bandikát, Ricsit, mindenkit mindig megvéd???? Jó, tudom a választ...
Mit mondana? Mármint Radnicsnak. Fogalma sincs róla továbbra sem, és kész. Bár azt ígérte, a végén majd úgyis visszaadja a tulajdonosának, csak ahhoz ki kéne találni valami új mesét. Bár, rájöttem, a BK-nak ez a fő témája: ki, mikor, milyen cselt talál ki mások hülyítésére. Rém érdekfeszítő.
én azt nem értem mit akar (és meddig) Klau a pénzzel? Mert az okés, hogy most Radnics segítségével elhajtotta Baltát de ha elüldözték őt akkor mit fog mondani Radnicsnak? Vagy mégsem adja vissza neki a pénzt?
"Helyszinelők.. :-)" Végre egyszer az életben nem értek ki a rendőrök két és fél percen belül, ha valami történt a Matthias rex téren.... Igaz, hogy Klau sem sietett nagyon, hiszen a lopás (Laci tanácsa szerinti mielőbbi) bejeletéséhez először hazament (villamosozott???) minden persze nem jöhet össze. De legalább értem, mit akart Zsótibá a Volvo lopással... Zsufit vajon milyen díjazásért rabolta el volna bárki is???
Nem jár már ráadás nekem Nincs is semmi baj, csak egy apró folt a lelkemen Hűvös szél lettél a testemen Mára vérré vált a csend, semmi nem mondd rád igent
hivatalosan asszem ő most Lady Machbeth. Ajánlanám a szerzőknek-szereplőknek, hogy ha modern változatot keresnek, akkor ne a brutálszappan műfajban keressék, hanem mondjuk a BSG 2003ban...
A Csak szex és más semmi Goda Krisztina első nagyjátékfilmje. Korábban több kisfilmet és reklámot rendezett, valamint a Barátok közt és a Jóban-rosszban című tévésorozatok egyik forgatókönyvírója volt. A filmet Gulyás Buda (Őszi almanach, Hamis a baba) fényképezte, a producer Kálomista Gábor, akinek a keze alól olyan sikerfilmek kerültek már ki, mint a Valami Amerika és a Vakvagányok.
Az autók egész biztosan a gyártó cég tulajdonai, nyilván a dolgozók használják. A Volvot, ami valóban lehet, hogy S60, gondolom a Kalamár, mert annak GMO-001 a rendszáma, de a többi is GMO-s, gondolom Grundy Magyarország.
Mongyuk én szarok az auto tipusára, mert ennek semmi de semmi értelme nncsen csakúgy mint annak, ahogyan ezt a kocsit ellopatták... ha céges autó, akkor in real live Klau a biztosítótól kapott pénzen vesz egy msikat, addig meg nehény taxiszámlával lesz csak megkárosítva.
Az autótolvajok meg nem igy szoknak lopni na. Nem kell nekik "füles", ők kinézik oszt annyi.
De ez megint mellékes, mert aztat mr tuggyuk, hogy a BK-ban az életszerűség semmi, csak olyan sztoriilájnert veszenek fel, akinek elszállt az agya és részegen ír bármit, a Mátyás tér egy külön universum, ott csak és kizárólag a BK szereplői laknak, rájuk még az idő-ntervallum se vonatkozik, van úgy, hogy egy részben hirtelen eltelik két hét, meg van úgy, hogy két hétig csak fél napot dolgoznak fel...
Én meg már nem is szólok komolyan, egyszerűen ez már annyira ciki, hogy cikizni se érdemes.
Különösen érdekfeszítő szok leni az ifjak történlse... kérem jelentkezzen az, akinek oylanféle ivadéka van, mint mondjuk Tóni vagy Tilda, vagy Pálci vagy Vigvamferi, vagy Szopília... nem hiszem, hogy tolonganának.. egyetlen üditő folt pillanatnyilag Ricsi koma, de val.szeg rövid időn belül őt is tönkreteszik...
Hogy a picsába sikerült pl. Zsubálnából kihozni ezt a mostani énjét ami már vetekszik Manyséval???
Hogy sikerült Bandrásból és Klauból ilyen fastfejeket fabrikálni, akik egy Zsubálnától megijednek?
vagy ha már csak egy kicsit is rebdesebbek lettek volna, akkor legalább Klau szájéba beleírhattak vlna annyit (miközben zsubálna ultimátumát hallgatta), hogy édesem, ha ez az ára a családhoz tartozásnak, akkor én egy ilyen családhoz nem akarok tartozni - mert mondjuk én kapából, minen sztoriizé képzettség nélkül ezt mondtam volna.
Ha már autó: Ugyebár az autóknak itt csak másodlagos a szerepük, egy Knight Rider sorozattal ellentétben. Így gondolom, hogy nem tartanak fenn féltucat autót csak a forgatások kedvéért. Így az autóknak kell lennie IRL tulajdonosuknak. (Eltekintve az eleve összetörés/felgyújtás/felrobbantás céljára kiszemeltektől.) De kik azok? Az RTL-klub tulajdonában vannak, vagy a szereplők IRL-kocsijai, vagy stábtagoké? Vagy minden esetre van példa?
Szerintem az csak egy S40. Vagy legalábbis az volt, mikor Gézu esküvői fosőrt játszott anno, még, mikor Bringa volt Klau rendezvényszervező ügyvezető igazgatója (újabb szál, amit nem egészen a való világról koppintottak, de mindegy) De a mostanit nem láttam, lehet, hogy tényleg S80, és Klau ennyire feltört? De harminc milla fejében ellopatni még egy S80-ast sem egy nagy bolt... S40 olyan cca 5-6 mila, S80 ÚJONNAN olyan 10-12 mila lehet, tehát még ebből, és nem a használtból is legalább hármat kellene ellopni (és nem lopott autóként értékesíteni, és még risztelni a bevételt), hogy visszajöjjön a Klau által szemetesből kihorgászott pénzmag...
Állt bután és meredten nézte az üres parkolóhelyet, ahova persze nem parkolt be senki.
Jól ki lett baszarintva Klauval, akitől ellopták a céges autóját, amit kifizet a Casco.
És nem is vette észre senki a tréleres akciót. Pedig zsezsegnek állandóan. Kutyát sétáltatnak, boltba mennek friss kifliért, de még az ablakuk is oda néz, de a szirénázó S80-as senkinek se gyanús.
1. Igazából a sztorilájnerek nem győztek meg erról, hogy az autótolvajnak miért érte volna meg a kocsiért kapott pénz felét a Zsoltnak adni, amikor száz másik kocsiért az összes pént megtarthatta volna. Ez annyira gyenge volt.
2. Amikor a Zsófi észrevette, hogy nincs a Klaudia autója a helyén, legalább egy picit körbenézhetett volna, én legalábbis ezt tettem volna. Ehhez még színésznek sem kell lenni. Persze a rendező is mondhatta volna neki. Ez is gyenge volt.
Igen, arról volt szó, hogy csak ráijeszt a Claura nem pedig elpasszolja az autót. Viszont ha így van akkor mit vakerolt az autótolvajnak arról, hogy annyi pénzt kap mint még sosem? Egy volvo új ára is "csak" 10 millió, így meg max 500 ezret kapna érte orgazdéktól..
Hát én nemtom, de a Nojémitől meg lehet ijedni, frankón, ahogy kinéz.
Továbbá tetszettek a méretkülönbségek: Laci egy nagy drabális állat, Zsolti mondjuk kigyúrt, de hol van Lacihoz képest, és hát Imike, a hámozott giliszta... enyhén röhejes volt ebben a társaságban, szegény.
Most szegény Tilda és Zsufi egész hétvégén ott bolyonganak a Wekerlén egy piros verda után kajtatva. Ez nem volt szép, lájnerek!!!
Kangácska nagyon nézett Radulovics után. Megeszem a kalapom, ha ez nem valami dramaturgiailag odakészített pisztoly, aminek majd el kell sülnie... Lehet, hogy Géjzu ismét szingli lesz, és Kanga lelép Radniccsal?
Egyértelműen Zsubálna a mai péklapát winner. (vagy, lehet, hogy most nekünk kéne meghallgatni a storylinerek javaslatát, és SZÍVLAPÁT-ot osztani, az nagyobb is, meg fémből is van!) Szerencsére mostanában Zsu nem nagyon szerepelt, de a mai "vígasztalásával" akár egy álló hétre megelőlegezném neki a díjat.... Pedig aspiránsok megint voltak szép számmal, de ezt überelni legfeljebb Tilda tudja a tegnap előtti beszólásával Bencsi és Zsufi előtt.
Ha az a megoldás, hogy Baltazsóti a 30 mila fejében akarja ellopatni Klódija autóját, akkor gratula a storybigyóknak. Klódi legalább hat olyan autót vehet majd a lenyúlt pénzből...nem beszélve a biztosításról... Vagy, mindennap elküld egy darabot az autóból: egy fél visszapillantót, egy fél autószőnyeget, és, ha Klódi nem bírja tovább, akkor kifizeti a váltságdíjat????
Ugyanakkor, ha az én testvéremnek nem lenni hol aludnia (bármekkora lúzer is, és bármit is csinált előtte), és beállítana hozzám, nem kérdeznék senkit, hanem megágyaznék neki, ha máshová nem, akkor a nappaliba a földre, de nem küldeném ki az éjszakába. Anyuci / apuci meg mehetne kapálni a szabad véleménynyilvánítás jogával. Pláne, ha ugye, mint tudjuk a tavaly karácsonyi különszámból, a Berényiek jócskán megtapasztalták anno lelenc korukban a híd alatt alvást.... De ez a BK universe, köze nincs az általunk ismert világhoz, ne felejtsük!
zsuzsa minden olyasmivel szemben érzéketlen, ami nem vele áll szoros összefüggésben...ha öszinte akarok lenni(márpedig mér' ne akarnék) akkor azt mondanám, hogy egy hihetetlenül KÉTSZÍNŰ,önző, irígy, kiállhatatlan picsa...de ha ő állna ott pizsiben miklóséknál mert andrás kivágta (ahogy már régen kellett volna) akkor eljátszaná a nagy kisemmizett, oktalanul-bevádolt-megbántott nagyhalált...
Ki bizony! Képzeld, még azt sem engedte meg szegénynek, hogy szépen elegyengesse a holmijait a bőröndben. A záróképben meg szomorúan álldogált egyik lábáról a másikra Andrásék előszobájában, vajh a sógorasszony megengedi-e, hogy ott alhasson.
Este tíz után mást is mondhatna ;o) , akkor a Szügyvédnő hátha nem jutna szóhoz.... Megint kimaradtak részletek, de tényleg mondott olyat, hogy nem is az a baj, hogy megcsalta Majával, hanem, hogy hazudott, és nem tud neki hinni?? A párom valami ilyesmit idézett, amikor gurgulázó röhögésben találtam meg a BK előtt. Hülye pincsi. Felőlem egész évben bőghetne, ha ennyi esze van a diplomájával, a praxisával meg a hatalmas élettapasztalatával...
Ja, pedig mennyivel faszább lenne: Májki tölt magának egy konyakot, hátrdől a fotelben, láb (cipőstül) az asztalra, oszt "Jól van kisanyám, ha nem bírod a búrámat, lépj le"
És ezen fognak még heteket elnyammogni. Sajnos, Miklóst valóban le kell fokozni főgonosz keverőgépből lúzerré. Jockey Ewing ilyet soha nem tett volna! Miklósnál meg már Lacapussz vagy Bandrás is bőven ravaszabb.
A lejjebb említett két lány arról is bőven beszámolt, hogy túlnyomórészben azok jelentkeznek pszichológia szakra, akik eleve küzdenek mentális problémákkal, és azt remélik, hogy így a kezükbe kerül a Bölcsek Köve. Ez persze nem jön be, de remekül felfedezik mindig azokat a mentális betegségeket magukon, amiket éppen tanulnak.
(Karinthy Frigyes: Utazás a koponyám körül c. művéből kiderül, hogy a tünetek "felfedezése" az általános orvos hallgatók között sem ritka.)
Ja és a pszichiáterség sokkal súlyosabb. Márcsak azért is mert ott aztán tényleg durva dolgokkal lehet találkozni és ezeket igen nehéz feldolgozni, pont azért mert sokkal empatikusabb egy pszicho mint más emberek.
Azért az túlzás, hogy betegek lennének de tény, hogy mindegyiknek van/volt valami kis traumájuk amitől úgy érzik (félig meddig jogosan), hogy fogékonyabbak mások nyavalyáira is.
Na végre valami, ami életszerű! Én még életemben nem találkoztam olyan pszichomókussal, aki normális lett volna. De persze előszerettel látnak maguk körül mindenkiben skizofrént, paranoiást, autistát, stb.-t. Miközben ők maguk a legbetegebbek.
Na, akkor, ahogy olvasom megint nem kell manikürre menni, mert tövig fogjuk rágni a körmünket... Ez az izgalom majdnem feledteti velem, hogy mennyire sajnálom, hogy nem "Antalról", "Richárdról", "Ferencről", "Zsófiáról" beszélnek, ahogy szoktak, hanem teljesen "normálisan" emlegetnek mindenkit, pedig ezen mindig jókat szoktam röhögni...
Barátok közt (magyar tévéfilmsorozat, 1998) 3195-3196. Novákék félnek, hogy Orsolya megtébolyodik. Vajon Zsófi minden hidat feléget maga mögött Feri kedvéért? Emma és Ricsi elhatározzák, hogy elmélyítik kapcsolatukat. Nóra mindenképpen el akar válni Miklóstól, Tóni viszont nem tudja megemészteni, hogy felbomlik a családja. Szülei kapcsolatának megromlása miatt az elkeseredett fiú úgy dönt, megkeresi korábbi családját. Kinga önállóságra buzdítja Gézát, de ez nem nyeri el mindenki tetszését. Az aggódó Berényi szülők ravasz tervet szőnek annak megakadályozására, hogy Ricsi és Emma között komolyabb románc kezdődjön.
David elvtárs Önnek egészen jó írói vénája van.:-))
Ilyen kitűnő öf-öket gyakrabban is írhatna..
".Ja, később még befutott Bendegúz is, egy frappáns „Helló, csajok ! Mizu ?”- val nyitott"-,mint a legendás Boutabi ikrek a Diszkópatkányok című örökérvényű alkotásban.
Hát, te meg hová mész ? – kérdezte Dr. L. Megnézem a Barátok köztet, megnézem én. – válaszoltam, s lehuppantam a fotelbe, a kedvenc Micimackós zoknim volt rajtam, más semmit nem viseltem. Szeretek veszélyesen élni.
tőlem is megkérdezte a minap a kolleganőm és én összefoglalva elő is adtam neki, és utána mondta hogy egy kurva szót nem értett... Persze, mert én a szereplőket az itt emlegetett neveken neveztem, és ugye aki nem olvas, az nem is ért.)))
megjegyezni kívánom a tennapi részhez, hogy ha én az urammal hazatérvén éppen elhálni akarván az estét egy idegen nagyon szőke nőt találnék a hálóban ingszabdalás utáni állapotban, én nem várnám meg, míg valaki valamit szól, nagyon megverném a nőt..... egyrészt az elmaradt elhálásért másrészt az ingekért.....:)
Egyébként az előbb a kolléganőm megkért meséljem el, mi volt tegnap a BK-ban. Ki kellett mennem a wc-re, annyira kellett röhögnöm. :) Aztán visszatérve végülis elég jól előadtam, mintha én is csak fél szemmel néztem volna, ááá, nem is érdekel stílusban :)
De mennyivel izgalmasabb lett volna, ha Don Michele méltó ellenfele lett volna, nem egy lúzer és pitiáner anyámasszony katonája, aki hülye fotókkal bizonyítja be az "ártatlanságát". Valamint igenis Maja vághatott volna az ingek helyett mást. Ha nem BK szereplőt, akkor fekete kakast, pontban éjfélkor (így az orra + kis bibircsóka + alig használt takarítóeszközök, mint seprű) is szerepet kaphatott volna
Mottó: „Magdolna, Magdolna, nem értelek én téged.” Kertész Vilmos
Hát, te meg hová mész ? – kérdezte Dr. L. Megnézem a Barátok köztet, megnézem én. – válaszoltam, s lehuppantam a fotelbe, a kedvenc Micimackós zoknim volt rajtam, más semmit nem viseltem. Szeretek veszélyesen élni. Gézu Ferkóval sörölt éppen a Rózsában, s panaszkodott: most hogyan vegyen ő varrógépet ajándékba, nem varrodája van neki, hanem motorboltja, persze elismerte Manyus egy karburátort kevésbé értékelne, az biztos. Kingának azonban elég volt egyet csippentenie a szemével, Gézu hanyatt és homlok rohant a boltba, hiszen nagyon szeretné ha barátnője végre kibékülne a leendő anyóssal, ekkor még nem sejtették, nem lesz ez olyan egyszerű. A szóban forgó közepesen taszító külsejű hölgy a konyhában még éppen a Zsoltival való találkozást dolgozta fel, végül is elég nyugodtan vette tudomásul, hogy az általa gondnokolt házban az egyik lakó éppen faforgáccsá alakítja át a bérelt lakás berendezését, de nem volt idő ezen tovább rágódni, ugyanis Gézu gyorsan elintézte a varrógépvásárlást, s csörtetett befelé az új szerzeménnyel. Nagy volt az öröm és a vigasság, Manyus szemei előtt már vadonatúj rózsás és pettyes otthonkák lebegtek, persze előtte még meg kellett küzdeni azzal a problémával is, hogy megtalálják a készüléken az on/off gombot. Éppen ezzel a bonyolult feladattal küzdött a háromfős kommandó, mikor Gézu ugye teljesen véletlenül bedobta, Kinga ötlete volt ám az új varrógép, lám rendes lány ő, csak néha vetkőzik le újságokban, akkor is kizárólag pénzért. Nos Manyus arcára ráfagyott a mosoly, mint sarkkutatóéra hidegfront idején, s közölte, vigyék innen azt a gépet, ne is lássa, őtet nem lehet ilyen könnyen lekenyerezni, inkább áttér a horgolásra vagy a cipőfelsőrész készítésre. Gézu, legnagyobb szomorúságomra nem küldte be fejjel előre a konyhaszekrény üveges részén, hanem kérte, gondolja ezt át reggelig. Sokat nem használt a gondolkodási idő, mert reggel Manyus ugyanolyan bicskanyitogató arckifejezéssel csöngetett be az ifjakhoz, hogy Géza tüntesse el a gépet, mert különben ő kirakja az udvarra, lesz ami lesz. Fiacskája csak tanácstalanul széttárva kezét kérdezte Kingát: „Most mit csináljak vele ?” Azért ezt bosszantó, ebben a topikban időt és pénzt nem kímélve évek óta adjuk a jó tanácsokat az ilyen helyzetekre, a péklapáttól kezdve az úthengeren át a láncfűrészig, aztán nem hallgat ránk senki. Pukkadjanak meg.
A másik vonalon Feri és Zsófi románca futott, izgalmas volt, mint egy, a gyomortükrözés új módszereit megvitató orvoskonferencia. Imó volt az, aki folyton rágta az asztalosok gyöngyének a fülit, ne adja fel egy ilyen Bendegúz félét nehogymá ne tudjon lenyomni, megnyerő külsejével, sármjával, választékos stílusával. Meg is látták a színházból vidáman hazatérő Zsófiékat a teraccon üdítőzni, Imó addig lökdöste Ferkót, míg az végül csak odaódalgott, s mondta a leányzónak, jóvóna ha még egyszer átbeszélnék a kapcsolatukat. Ekkor eresztettem le félig a szempilláimat. Bendi, aki arcformáját tekintve egy vándorpatkány és egy erdei pele aktusában foganhatott egy 80-as évekbeli német animalpornó film forgatásán, még haza is kísérte partnernőjét és megpróbálta Zsófinak minél udvariasabb formában feltenni Feriről az ilyenkor adekvát kérdéseket: kiféle, miféle, kefél-e ? Válasz magabiztos volt, ők csak barátok és kizárólag a külvilág megtévesztése céljából pirosodik el és kezd el 140 bpm sebességgel levegőt venni, ha csak rágondol. No, másnap persze Tilda faggatózott az irodában, mivót előző este, a tyúkudvar kiskutyafüle volt ahhoz képest amit rendeztek. Ezt már Lackó sem bírta idegekkel, lelkükre kötötte dolgozzanak szépen, csendben, rendben s távozott. Én is ilyen főnököt szeretnék. Végül a kotkodácsolás addig fajult, Tilda lezavarta a barátnőjét (majdnem azt írtam, munkatársát, de a szó első fele ugye hazugság lenne) Ferihez, mondja meg neki jól, hányadán is állnak. Le is kocogott a pincébe Zsófi (aki valami gonosz manónak nagyon a bögyében lehetett, mert valamikor levágta az egyik copfját a hajából az éj leple alatt, azóta elég hülyén néz ki ezzel a frizurával), Feri közepes lelkesedéssel fogadta, főleg mikor elhangzott a világ legszemetebb mondata: „Azért barátok még lehetünk.” Annyit még kért Zsófitól, estig gondolkozzon még rajta, hátha meggondolja magát, mert szerinte nem fogja így jól érezni magát vagy valami hasonlót pampogott, de ekkor én már teljesen lehunytam a szemem és egy távoli galaxisban lévő, BK mentes világról álmodtam. Ja, később még befutott Bendegúz is, egy frappáns „Helló, csajok ! Mizu ?”- val nyitott, én Zsófi helyében erre biztos megküldtem volna a lukasztógéppel, sokat nem rontott volna az arcberendezésén. Persze lehet, Tildának kellett volna tartogatni a praktikus irodai eszközt, mert nem kevéssé volt bunkó. Zsófiék éppen a délutáni randit tárgyalták le, mikor beleszólt, de hát te a Ferit komálod, nem ? Kis hatásszünet után Zsófi rikácsolni kezdett vele, Bendi meg elhúzott, ez volt az egyetlen jó döntése eddig.
A horrorvonalon Mikiék érkeztek meg a vacsoráról, a családfő esti tévézést javasolt, de Tóni netelni akart, Nórába meg belebújt a kisördög , ágytornázni akart, lehet hogy én öregszem, de teli hassal eszembe se jutott volna. Legalább 5 percig kell pihennem a kettő között. :-) Azonban a hálószoba úgy nézett ki, mintha két betépett kínai pólóárus betört volna a konkurens butikba, minden ruha, ing szétdobálva, megszaggatva, a két lemming csak döbbenten nézett. Maja meg előlépett a konyhából és hátulról jól rájuk ijesztett, nem tom mi lett volna, ha valamelyik családtag előbb megy a konyhába, mint a szobába, tán leszúrja. Jól kitálalt Nórának, aki a szépségdíjasat alakított hüledezésből és szájösszeszorításból, viszont sajnos megakadályozta, hogy Miki & Maja verekedéssel intézze el a nézeteltérést, a szőkeség gyorsan távozott is gyorsan. Otthon síri hangon bejelentette Manyuséknak, elhagyja a Mátyás teret és környékét, de oly drámai volt, az öreglánynak csak annyit volt ereje kinyögni: ezek a mai fiatalok… Miklósnak meg persze otthon be kellett vetni a nehéztüzérséget, páncélosokat és minden fegyvert ami a keze ügyébe akadt, hogy elhitesse Nórcival, ő nem tehet semmiről, ártatlan, minden este imádkozik és kezet mos pisilés után, szóval jófiú, mióta csak újra összejöttek. Végül a fényképek győzték meg – átmenetileg -, hogy Mikiit ezúttal egy, a mátyás-téri átlagos futóbolondoknál is nagyobb őrülttel hozta össze a sors. Volt mosolygás meg ölelés is. Miki másnap már a győzelmet ünnepelte fent az irodában, milyen ügyesen verte át ismét szeretett feleségét, Andrisék meg vidáman bólogattak mellé, indulatosabb feministák biztos kivágták a tv-t az ablakon. Közben Maja még meghúzta az utolsót: felvitte a szállodaszámlát Nórinak, a vége a döbbenet és messzibe nézés volt Nóra részéről, ahogy azt már megszokhattuk.
Hát én ezt a számla-vonalat már nem tudom követni, nekem ez túl bonyolult, de viszont meg kell állapítsam, hogy ez a Maya-sztori ez egész izgi, egy igazi őrült nő, nagykéssel, aki ingeket vagdos, tisztára Jane Eyre (bocs, Charlotte, de tényleg).
Kíváncsi vagyok, mikor írják ki hirtelen a sorozatból, mert az úgy szok lenni, és utána nem is említik többet.
Na, akkor még rövidebbre zárom: Májki NEM ÍRTA ALÁ azt a szerencsétlen számlát.
Az eredetit ugyanis széttépte és kidobta, a Cihopitscha meg titokban kért egy másolatot a recepción. Amin értelemszerűen (még a BK-ban is!!!) NINCS eredeti aláírás.
Ne aggódj, ha nem most kavargatnám az első K.V.-mat miközben éles fénnyel sikít a szemembe a monitor és próbálok magamhoz térni, én sem lettem volna ilyen tömör és velős.
Későbbi reklamációt elkerülendő? "Pénztártól való távozás után reklamációt nem fogadunk el!" Ha egyszer kifizette ott és akkor, akkor mi a bánatos fityfirittyet reklamálna később....???? Ráadásul, bár voltam már Mo-on egy -két helyen szállodában (igaz, nem pásztorórán), de ilyen velem még nem fordult elő (mármint, hogy aláíratták volna a számlát)! Persze, attól még a BK Universe-ben, ahol a golden retrieverek a házőrzők, és szemetesben tárolják a 30 milát, valamint a kutya nem nyomoz egy gyujtogatás után (Panda féle étterem) ez normális, megszokott dolog lehet... ;o) Ha az ember ezt elhiszi, akkor tényleg az sem lehetetlen, hogy Nórika egyetlen vágya, hogy beszélgessen (és el is higyje, amit mond), azzal a nővel, aki az engedélye nélkül, ellopott / elcsent kulcsokkal, a távollétében belopódzik a lakásába, és miszlikre szabdalja a gardrobe tartalmát.... Na, jó, hagyjuk ;o)
Ez egy jó kérdés,hogy vajon a Barátok közt szereplői illetve alkotói olvassák e ezt a topikot!Bár néha van olyan érzésem,,hogy az alkotók olvassák eme topikot!
Kérlekszépen, maradjunk annyiban, hogy ez a Nóra is egy hülye.
Mert kéremszépen én először is, ha már gyerekkorom óta ismerek valakit, és arról tudom, hogy időnként akárhogy is fogja vissza magát egyszerűen nem bír tök becsületes maradni, akkor ezt elfogadom - vagy ha nem, akkor nem megyek hozzá férjhez!
De ha igen, akkor behúnyom a fél szememet minimum.
És ha neadjisten valaki az orrom alá tól erőszakosan valami ilyemsit, én azt olvasatlanul a szájába gyömöszölöm, és a két lába közé célzott rúgással kipenderítem az ajtón (miután biztosítom arról, hogy a tönretett gardrobe anyagi vonzataival még találkozok vele a bíróságon).
De Nóra ugye a tök becsületes tök korrekt stb... az már az én bajom, hogy utálom az ilyen asszonyszemélyeket is, akkor már milliószor inkább Klaudia az ő kis húzásaival.
MIndegy, ugorgyunk.
Bendegúz engem - elnézést, hogy iylen hasonlattal élek, semmi köze a politikai véleményemhez - az ifjúszocialista törökök egyik jeles képviselőjére emlékeztet.
(Amúgy ez a fazon az, akivel akkor se ha 100 puncim lenne tartalékban...)
Miért, alá kellett írni a szállodaszámlát? "Jogi eseteimből" eddig ez sem rémlett (csak a kiadó írja alá, a számla hiteléül nem????)
Hajaj, kezdek teljesen elveszni a BK világ útvesztőiben. Nem nekem való az a világ, ahol: -gyerekek ülnek tehervonatra a londoni gyors helyett, -ahol golden retrieverek harcias pitbullok, -ahol nem választják az ügyvezetőséget, hanem Danaszan örökli majd, -ahol a szállodai félreketyegésről saját névre kérik a számlát, és nem utolsósorban: - ahol valaki nem tiszteli képen egy óriási péklapáttal az olyan embereket, mint Manyus, Tilda, Zsubálna, Gréta, Pálcika stb. stb. Szerintem EZ a világ sokkal exotikusabb, ismeretlenebb és érthetetlenebb, mint, amiről Kepes csinál riportokat mostanság...
Kövezz meg, de én jót röhögtem az arcberendezésén. Mellesleg olyan fülei vannak az ürgének, hogy csak fel kéne ültetni a Zengőre, a seggébe dugni egy drótot, a drót másik végét meg bekötni a NATO főhadiszállására, fel sem kéne építeni drága pénzen a radart.
Bár meg kell adni, életszerűbb ez a csóka, mint a szeress fost szereplői, ahol mindenki marha szép, meg jóképű.
Hát az nagyon csúnya dolog lenne, ha azon röhögnék, ahogy ez a Bendegúz gyerek kinéz, hiszen nem tehet róla, de ő is tekintettel lehetne másokra, ezt a fejet nem lenne szabad emberek 10 ezreinek mutogatni.
Én bármikor és szívesen átvállalom tőle, ha netán nem akarná bántani a legjobb barátnőjét (ugye, madarat tolláról.....) Igaz, karatében nem vagyok erős, de isteni fém kukafedeleink vannak a cégnél, és a fonák valamint tenyeres ütéseim sem rosszak ;o)
Elnézést kérek, de mostanában csak hiányosan bírom nézni a BK-t, mert egy percnél tovább nem bírok ki, ezért időnként hiányosak az ismereteim. Szóval, homályosítson fel valaki, kérem: Miklós nem azt magyarázta Etnórának az első részben, hogy ez a Tűarcú taksiné mindenre képes, még egy szállodai szobát is kivesz, meg ott is alszik, meg ilyesmi? Szóval, én azt hittem, a szállodai számlát már ezelőtt a dialógus előtt odaadta Ms Paranoia, de ehhez képest csak a mai zárójelenetben történt meg, így viszont nem értem, mi szerepe lesz abban, hogy Nórika megint ne higyjen az ő lúzer urának, kai olyan barom, hogy saját néven ketyeg egy szállodában....
Vagy félreértettem, kihagytam, nem láttam valamit?
Teljesen össze vagyok zavarodva, talán elaludni sem tudok majd, hogy MIÉRT kell temetni azt a házasságot ettől a számlától???? ;o)
Mondjuk az is igaz, hogyha egy ilyen Bendegúz üldözne, sikítva vetném magam én is a Vadász Feri karjaiba inkább. Mindig bírnak egyre undormányosabb szereplőket szerezni, hát meddig mehet ez még, én nem is értem.
A válások / házasságok számában érheti utol Rosst ;o Ha EZEK beégnek, vagy önteletek, abban tényleg nincs semmi báj, pláne mosolyogni való, legfeljebb a rossz májamnak tetszik, de már annak se nagyon...
Tényleg! A bejelentőt ugyan mindig kitöltetik, de még az életben nem kértek tőlem belföldön semmi igazolványt vagy olyasmit, amivel a beírt nevet össezhasonlították volna. De, aki olyan hülye, hogy saját néven megy pásztorórára, az tényleg megérdemli, hogy Maja a húsbárddal kergesse a Matyi kir. tér körfolyosóján körbe-körbe...
Igen, de mint tudjuk Nóra hüje és biztos elhisz mindent amit Tűarc mond.. :-( Mondjuk kíváncsi vagyok, hogy ezúttal végleges lesz a szakítás köztük vagy újra összeházasodnak. Mert akkor már utolérik RossGellert. :-)))
Meg különben is, olyan névre kérek számlát, amilyenre akarok.
A múltkor pl addig basztattak egy bútorboltban, hogy márpedig mondjak nevet a számlához, amíg benyögtem, hogy "Orbán Viktor". Szó nélkül kiállította a számlát.
Aztán persze az árukiadóban elég ciki volt, hogy üvöltöztek: "Orbánviktor, orbánviktor" és nekem kellett jelentkezni a cuccért.
Én is meghökkentőbb dologra számítottam. Mondjuk egy kedves kis légyott alkalmával, illetve végeztével Maja a kést Mikike nyakához szorítva megfenyegeti. Netán ágyék környékén megsebzi, akkor aztán magyarázkodhat Nórának. Pfúj, de perverz is vagyok.
Komolyan azt hittem, valami sokkal fantázia dúsabb szerepe lesz annak a késnek. Mondjuk Tűarc beszabadul a Rózsába, (a haját, Rambo féle pánttal lekötve, arcán terepszín csíkok), és az ott ünneplő Berényi családot csúnyán lekaszabolja. (Meg néhány egéyb szereplőt is, csak, mert bonus pontokat akar szerezni a játékban) De ingeket vagdosni???? Ez tényleg csak arra jó, hogy bebizonyítsa, piszopatája van... Miklós helyében meg én azonnal tálaltam volna Nórának, hogy eddig nem akarta ugyan ijesztgetni, de ez a kis taksinéni zaklatta őt (késsel is!), és sajnálja, de ezért kellett hazudoznia egy kicsinyég (az üzleti vacsorák helyett megpróbált Majácska lelkére beszélni stb), de mostmár tudja, mi volt az oka, mert keményen nyomozott (újabb hazugságokba keveredve). Szerintem egy csomó olyan tény volt (pl. az edzésről eltünt cuccai esete), amit így tálalva, Etnórának kétségei nem lennének a férje tisztessége felől...akkor aztán Majácska mutogathatná a szállodaszámláját, akinek akarja :o( De, már Miklós sem a régi, csak álgonosz és álkeverőgép lett belőle.
csak tudod sok múlik azon, hogy ki honnan jött, volt-e szerető családja vagy sem. ha nem,akkor hajlamos még önmagát is feladni (eleinte),azért, hogy legyen. De tök igazad van, én is tudom, csak öt év kellett hozzá:-( Bocs az Offért
Nézd, szerintem ha két ember között kölcsönös antipátia van, akkor kár is pedálozni, mert nagy összeborulás úgy sem lesz ebből. Jobb ilyenkor távolságot tartani és lehetőleg nem kínálni támadási felületet. Legalábbis ez nálam működik.
Nem, szerintem tuti nem az. Annak még "érdekesebb" feje van. Viszont közben továbbgondoltam a dolgot, és még valakire emlékeztet Tepsiarcú Ben The Goose (TepsiGoose). Neked nem ugrott be valamelyik másik közszereplő is róla? Nem annyira pofára, inkább stílusra hasonlít. Nem jut eszembe, és fenemód idegesít...
Na most jelentem, csalódott vagyok. Nagyon mertem remélni, hogy Balta legalább egy kicsit megtépi Manyust. Erre csak kitessékelte... szörnyű.
Ellentétben beugrott, kire emlékeztet ez a tepsiarcú Bendegúz gyerek. Teljesen olyan a feelingje, mint annak az autó hangutánzós májernek abból a mittoménmilyen autóreklámból.
Persze, én sem vagyok ilyen. Én már régen megöltem volna Manyust. :-)) De ismerek ilyen birkalelkű embereket akik szeretnének megfelelni, akár egy Sárkánynak is. :-))
Jó, hát biztos vérmérséklet kérdése... mondjuk csodálom (és baromira furcsállom) az olyan embereket, akik akár csak a 10%-át eltűrnék Manyus húzásainak.
Kinguci: "De én nem azt akarom hogy elviseljen, hanem hogy szeressen!" (már hogy Manyus)
Na most ez is marha életszerű: valaki, akivel egy másik valaki ritka genny módon viselkedik, nem elküldi a répára, vagy nagy ívben sz*rik rá, hanem a szeretetére vágyik. Ahha, én meg vagyok a Dalai Láma...
Nem semmi, mire odaléptettem (van valami egyszerűbb módja, hogy odatalálja?). Azért ez nekem nem bizonyíték, de azért az elbizonytalanításomra teljesen jó volt:-)
az egy dolog, hogy olvassák de néha nem ártana megemlíteni. Mondjuk az ilyen fókusz féle magasszintű műsorokban. Így lenne korrekt.
Egyébként Glenn Close és Nyári Szilvia is ronda tehát van hasonlóság. :-))) Ráadásul ha kedves férj kiakad tőlünk akkor keresse fel a Maja pcihomókusát. :-))))
Én csak annyit szeretnék üzenni Khamnak és Zumwohlnak, mint BK inszájder, hogy aktuális műveiteket egy kedves kolléganőnk kinyomtatja és kiteszi a büfé mellett a faliújságunkra. Amikor éjjel írtok úgy indul a reggelünk, hogy elolvassuk, amikor délben, akkor azt csak másnap látjuk. Igazából nem nagyon szoktuk nézni az aktuálisan futó részeket, de a jobb érthetőség kedvéért néhányan mi is függők lettünk. Szóval kőkemény kritika, nem rosszindulatú fikázás és fetrengünk a röhöéstől. Sokszor miattatok kell újravenni egy jelenetet, mert eszünkbe jut, hogy majd mit fogtok erről írni és röhögésbe fullad az egész. Bocs az OFF-ért! Sziasztok!
"A napokban igen csúnya hozzászólást olvastam egy fórumon, az nagyon rosszul esett. A férjem vigasztalt meg azzal, hogy sok olyan néző van, aki nem tudja megkülönböztetni a valóságot a filmtől."
Ha erre a topicra gondolt, akkor a férj igen nagyeszű egy ürge lehet. Mi azt írtuk itt, hogy Ny. Sz. marha ronda. Hol itt a valóság meg nem különböztetése a filmtől???
Ha, ha! Íme, az eredeti, na, miből van? "És szólt az Úr, mondván: Húzd ki a Szent Biztosítószeget, majd ezután számolj el háromig. Se többet, se kevesebbet. Három legyen ameddig számolsz, s ameddig számolsz, az háromig legyen. Négyig ne számolj hát ezért, sem pedig kettőig. Hacsak nem folytatod a te számolásod háromig. Az ötöst szádra ne vedd. Midőn a hármashoz érsz, mely sorrendben a harmadik leszen, eldobandod te az Antiochiai Szent Kézigránátot a te ellened felé, ki-mivel nem kedves nekem-megdöglend..."
Nnna, akkor gyártsunk forgatókönyveket jövő hétre?
Méhecske valahogy ledöfi Miklóst. Ez tutifrankó.
Lássuk a módozatokat.
1. Meghívja egy szállodába, lenyomnak egy lepedős menetet (esetleg bilincsekkel fűszerezve, amit az italba tett bódító szer hatására tud elérni Méhecske), majd a gyönyör tetőfokán, amúgy Elemi Ösztön-ösen előkerül a (jégvágó helyett) Magdianyus legjobb Tramontina-utánzata, és (a 18-as karika beúsztatása közepette) Don Májkül de Korleoné befejezi földi pályadugását.
Innen két verzió működik:
a. beletörődünk, és áttérünk a Lucecita folyamatos nézésére.
b. felvesszük a kapcsolatot az "Izaurát Felszabadító és Bobby Lyúingot Feltámasztó Rajongók Országos Szövetsége"-vel és visszaállítjuk Miki szerepét a helyére.
2. Maja az irodában éppen azon mesterkedik, hogy Mikit hogy szúrja torkon hátúlról, amikor belép az irodába Csirkefater, és látván, hogy Maja mire készül, az ajtóból hozzávág egy 12 darab, a gyermekeinek hozott és frissen vágott csirkét tartalmazó IKEA-s szatyrot a felbőszült nőhöz.
Ettől Maja elvéti a szúrást, ledöfi Miki kedvenc pucérnős képernyővédőjét, és amint a kés áthatol a TFT monitor rétegein, egy kóbor (12V-os!) áram sz@rrárázza.
Csirkefater erre csak annyit mond, hogy: "Na, majd lesz itt megint rend a lúdbőrös kutyaúristenit még máma a sok hülye libájának!"
(Közben azon röhögök, hogy a Retekklub motort mutat be a tél elején az autós magazinjában.
"Tudsz élni!")
Nnna.
3. Magdianyust kiírjuk a sorozatból.
Miki éppen meglátogatja Kertészéknél Maját, valami hülye takarítási dumával.
Miki az ajtóban áll, Manyus tökfőzeléket kavargat, Vilbá issza a málnaszőrt.
Maja az szobaajtóban áll, és szép lassan kicsúsztatja a kést a joggingfelső ujjából, majd elborult aggyal, és előretartott késsel elindul Miki rekeszizma felé.
Manyus meglátva rég nem látott kedvenc kését, egyből odaugrik Majácska elé, mondván, hogy: "Jaj Majácska, csak nem megtaláltad a kedvenc késemet?", de már késő, mert Manyus Miki elé ugrása, és Maja lendülete egy közös pontban találkozik, és ez nem más, mint a Manyus repülőbordája alatti hús-rész, ezért hát Manyus (mivel nem kedves neki) "megdöglend".
Innen megint minimum két verzió jöhet szóba.
a. Vili bá, amint meglátja vérbefagyott nejét, felkapja a kempingasztalt, és körgallért formázva Maja nyaka köré nyomban agyonüti azt.
b. Miki nyomban leüti Maját Vilibá sörösüvegeinek egyikével.
c. Manyus nem hal meg teljesen, utolsó erejét összeszedve kihúzza a kést a bordái alól, és azt a jégggémeredt Maja torkába döfi az "Ezt Malackáért!" vagy az "Insalada Fritta á lá Escorial" -felkiáltások valamelyikének kíséretében.
4. Maja felmegy Mikiékhez, és beszélgetni kezdenek.
Elborul az agya, mindent összehord Mikinek, majd egy váratlan pillanatban combondöfi Mikit.
Mielőtt Miki észbekapna, kihúzza a kést, és egy "Mindig szeretni foglak!"-felkiálltással átvágja a saját torkát fültől fülig.
Erre lép be Nóra, és azt ordítja a kamerába, hogy: "Tudtam, te szemét!", mire Miki: "De ő még most is tud, Nóra!". Snitt.
Zsóti és Radulovics hajléktalan terrorjánál beadtam a kulcsot. Szegény hajléktalan majdnem, hogy somolygott, és az egész olyan gáz volt, hogy a mait kihagytam inkább. Azt úgy is tudni lehetett, hogy pénteken nem döf le senki senkit... Már csak azt nem értem, mire megy majd Don Miklós Méhecske fotóival? Nem mindenki terhes, aki nőgyőgyászatra megy, és nem mindenki őrült, aki a pszichiátriára....
Hallottátok, mi lesz az idei karácsonyi meglepetés? Egy sztárbox szerű részben összeengedik Panda volt verekedős hapsiját (Ross dr magyarhangja), Winettou apját és Maját. (ki volt még ilyen patás a sorozatban?) A nézőtéren a Matthias Rex tér lakói szurkolnak majd nekik.
De az IGAZI meglepetés a nézőknek az lesz, hogy a Majáék a nézőkre vetik magukat, és megtizedelik (esetleg ötödölik, karácsonyi ajándék gyanánt) a szereplőgárdát ;o)
Szavazni is lehet, hogy kiket nyírjanak ki a www.peklapat.com oldalon.
Hát ha hűen követik a Végzetes Vonzerőt akkor GlennCloseMaja a Májkit fogja leszúrni aki meg majd jól lelövi... de aztán elolvastam én is rádióújságot és csalódnom kellett,mert garantáltan mindenki túléli. Pedig egy jó kis szouszparkos Kennys trancsírt megnéztem volna. :-))))