Keresés

Részletes keresés

mash Creative Commons License 2001.02.18 0 0 671
666
HACKETT.NO1 Creative Commons License 2001.02.18 0 0 670
Tudjátok mi jutott eszembe!

Annak idején Amiga'n volt nekem két hatalmas játékom a:

Manchester United Premier League Champions & a másik a Manchester United The Double.

Mindkettő megjelent PC-re is, nem tudjátok véletlenül megszerezni.Mindössze 2+3 flopy kb. 7 MB a két game, Isten áldja érte a Krisalis't.

Annak idején mindkét játék benne volt az 576 kbyte magazinban is.Már 3 éve hogy PC-m van, de még mindíg nem tudtam +szerezni. :(

HACKETT.NO1 Creative Commons License 2001.02.17 0 0 669
Srácok!

Valaki féjkelni fogja a nickem.Erre sajnos most - de lehet hogy már későn - jöttem rá, mert regisztráltattam magam, egy másik nicken ugyanis a HACKETT-ett törölték, a HACKETT77 helyett egy kérdőjel jelenik meg, ezt meg lehet hogy féjkleni fogják, nehogy bedőljetek a sunyi cigánynak.

Tehát van egy ilyen HACKETT.NO1 és lesz egy ilyen:
HACKETT.N01; itt az O helyett itt egy nulla szerepel majd.Ez FAKE!

Előzmény: HACKETT.NO1 (668)
HACKETT.NO1 Creative Commons License 2001.02.17 0 0 668
"Eszement szep mindketto..."

Azt elhiszem...

Előzmény: Gabo_d (667)
Gabo_d Creative Commons License 2001.02.17 0 0 667
Ajandekba kaptam, de a mezrol tudom, hogy 35font volt. A konyv (is) eleg huzos lehetett, ha abbol indulok ki, hogy egy itthon kiadott jo minosegu konyv mennyit kostal. Eszement szep mindketto...

HAJRA ETO&MU!!!

HACKETT.NO1 Creative Commons License 2001.02.17 0 0 666
"...a csapat 2003-ban az USA-ba szervez egy túrát.

Pontosabban nem a csapat hanem a klub.

Előzmény: HACKETT.NO1 (665)
HACKETT.NO1 Creative Commons License 2001.02.17 0 0 665
"...Allat jo a cikk.Na ez a szerzodes elso hatasa..."

Ja és mkég az is, hogy a csapat 2003-ban az USA-ba szervez egy túrát.

Előzmény: lulant (659)
HACKETT.NO1 Creative Commons License 2001.02.17 0 0 664
Ja és míg el nem felejtem közölni: Andy Cole után Jaap Stam is egy újabb 5 éves szertődés írt alá a klubbal.
HACKETT.NO1 Creative Commons License 2001.02.17 0 0 663
Az igen!

Ajándékba kaptad?Ha igen akkor nem kérdezem meg mibe is került mindez...

Előzmény: Gabo_d (662)
Gabo_d Creative Commons License 2001.02.17 0 0 662
Kapaszkodjatok meg fiuk!
A mai napon ezen ket targynak lettem tulajdonosa:
-ENGLAND `60 RETRO SHIRT-WHITE
-The illustrated history of MANCHESTER UNITED 1878-2000 by Tom Tyrrel and David Meek, eloszo: Sir Bobby Charlton

A mezrol ime a kep:

Ugy kepzeljetek el eloben, hogy egy pamut, vekony anyagu, hosszu ujju, feher, kornyaku "pulcsi", egy angol cimerrel a szivnel. Nem tudom, hogy lesz-e szivem utcan is viselni...

A konyv meg egy 216 oldalas BIBLIA, gyonyoruen szerkesztett, a klub egesz tortenelmet feldolgozo, csodalatos fenykepekkel teletuzdelt alom. Szerintem ennel szebb MU konyv nincs is.

Mutasson valaki nalam boldogabb MU&ENGLAND drukkert a vilagon...

Gabo
HAJRA ETO&MU!!!

HACKETT.NO1 Creative Commons License 2001.02.17 0 0 661
Ez nagyon pozitív hír.Akartam is írni, hogy attól mert te idáig nem találkoztál United rajongóval a tengeren túl, még nem feltétlenül jelenti azt, hogy senki sem ismeri odaát szeretett klubunkat.Sőt!Nekem meg van a United hivatalos magazinjának - Manchester Unietd Official Magazine - jónéhány száma, és pont ott olvastam a klub amerikai szurkolóiról -akik történetesen épp New York'ban nézték végig a Champions' League finálát, ugyanis New York'iak.Arról már nem is beszélve, hogy rengeteg amerikai United page'n jártam már a legutóbbin épp tegnap előtt, ahonnan tök yoo chant'eket töltöttem le.De van egy király rádioműsorom is (kb. 45. min), amit amerikaiak készítettek, és csodálatos tálalásban ismerteteik meg a hallagtóval a Manchester United'et.A Sports Illustrated magazint csak hírből ismerem, ha van scannered és időd légyszi szkenneld be, és küldd el e-mailben valamelyik címemere:

hackett1977@hotmail.com
hackett77@yahoo.co.uk
hackett77@unitedsupporter.com

Az tök yoo ha már a Medison Square Garden'ben is árulnak United mezt, de az ára az horribilis.Én találtam egy amerikai site'ot
www.bigsoccer.com - itt félelmetes a választék, és az árak is jóval kedvezőbbek.A meccs tényleg sz@r volt, de odahaza szerintem nyerni fogunk.

UNITED4EVER!

Előzmény: lulant (659)
HACKETT.NO1 Creative Commons License 2001.02.17 0 0 660
Manchester United

lulant Creative Commons License 2001.02.17 0 0 659
Mindenki!!!!!

Lehet ,hogy igazatok volt.Az e heti Sports Illustrated amerikai szamaban MU melleklet van.
Felmeresi adatok:
Ismeri a MU-t?
Megkerdezettek 74%-a ismeri.
Tele van az ujsag kepekkel,hirekkel ,adatokkal a csapatrol.Ugraltam a postaladanal mikor meglattam a boritojat az ujsagnak.Allat jo a cikk.Na ez a szerzodes elso hatasa.
Most jon a masodik:A M.S.GARDENBEN lehet kapni MU mezt.Ott van Amerika es Kanada osszes csapatanak a meze mellett.Sajnos Juventus es Real Madrid mez is log mellette.A mez ara,kapaszkodjatok meg 119 dollar.
Ennyi a hir az Ujvilagbol.Sajnos csak most neztem meg a meccset videon,mert el kellett utaznom.Lattam elotte a ket jellemzo kepet a meccsrol,hat sajnos nem izgultam szet az agyam.Ezt a Mendieta-t szivesen latnam voros mezben.
Na udv mindenkinek! lulant

Mirrmurr Creative Commons License 2001.02.15 0 0 658
Buenas días!

Őszintén szólva nem ezt vártam. Ha nem ittam volna meccs előtt egy jó teát a Manchester-bögrémből (:-)), tán el is aludtam volna. A meccs legjobbja egyértelműen Stam volt, nagyon magabiztosan hatástalanította a támadásokat. Ez az Aimar srác rendesen osztogatta egyszer-kétszer a csörgősipkát, szintúgy Mendieta. Rájuk nagyon kell figyelni legközelebb, de ez nem újdonság! Berthez csele tetszett, volt egy jó védése is, de ezen kívül a világát sem tudta, pár kifutásánál a párnámat rágtam ijedtemben, Mendieta bohócot csinált belőle (akár az egész védelemből), de valószínű, hogy látott már magyar focit, mert a befejezés teljesen olyan volt, mint amit itthon láthatunk párszor.
Bízom a jövő heti jó (sokkal jobb) folytatásban, viszont valószínűleg nem adja egyik általam fogható TV-csatorna sem:-(

Hajrá, ManUtd.!

Gabo_d Creative Commons License 2001.02.15 0 0 657
Ajjjajjj. Nem rossz a dontetlen, de tenyleg siman verheto volt a Valencia.

Ami nekem nem tetszett az Beckham jateka. Nem hozta a szokasos szelso jatekot. Nem futott el szelen, majdnem mindig egy vonalban maradt a kozepso kozeppalyasokkal, hogy "kicsibe" passzoljanak neki. Ezert a jobb szelen nem is nagyon voltak inditasaink, elfutasok. Nem gyozom hangsulyozni, hogy ugy lehet a legjobban kamatoztatni az O zsenialitasat, ha elfut a szelen, aztan bead, elfut, bead. Ha egy vonalban marad a Keane-Scholes alkotta kozepso resszel, akkor mit tud csinalni, ha megjatszak? Semmit, totyorges utan esetleg a csataroknak passzol egy ivelt labdat. Az oka, hogy ilyen felfogasban jatszott szerintem az, hogy iranyitani szeretne. Tudjatok, egy csomoszor hangoztatja a valogatottban is, hogy legszivesebben kozepen lenne. Szoval ez volt egy negativum, a masik a csatarsor gyengelkedese, ami tulajdonkeppen egyenesen kovetkezett a jobb szarny mukodeskeptelensege miatt.

Giggs az elso felidoben nagyon hasznosan jatszott, sokat futott el, cselezgetett, szolozott. Ez a masodik felidoben hianyzott.

Tovabbi pozitivumok: Silvestre jateka. Eddig lathattuk, hogy nem igazan erzi a jatekrendszert. Ezt bizonyitotta a palya nem egyszer. De gondoljunk vissza Stamra, milyen volt, mikor hozzank jott. Ugy meg volt zavarodva eleinte, hogy a sajto is kikezdte az elso hetekben. A vedelembe beepulni nem olyan egyszeru, ehhez ido kell. Mivel mostanaban egyre tobb lehetoseget kapott Silvestre, kezd belejonni. Jol hasznalja ki testi erejet, magabiztos a mezonyjatekban, ha kell megindul elore.

Stamot is dicsernem, de elfogytak a jelzok. Mindenki latta, hogy O a vedelemben az alap piller.

Barthez miatt ma "nehany" millio MU szurkolo nagyon megoszult...

Azert a tavalyi BL dontostol 4 pontot szerezni nem rossz. Ja, Ti meg nem tudtok rola, az Old Trafford-on 3-0-ra legazoltuk oket. (Giggs, Cole, Sheringham) Hat nap mulva meglatjatok!:-)))

HAJRA ETO&MU!!!

HACKETT Creative Commons License 2001.02.14 0 0 656
Néhány kép a mai összecsapásról:


HACKETT Creative Commons License 2001.02.14 0 0 655
Valencia CF 0:0 Manchester United
UEFA Champions League Group A

Valencia: Canizares, Carboni, Pellegrino, Ayala, Angloma, Mendieta, Kily Gonzalez, Baraja, Aimar, Angulo, Carew. Subs: Palop, Deschamps, Djukic, Alonso, Vicente, Sanchez, Albelda.

Manchester United: Barthez, Silvestre, Stam, Brown, Gary Neville, Giggs, Keane, Scholes, Beckham, Sheringham, Cole. Subs: Van Der Gouw, Irwin, Butt, Phil Neville, Yorke, Solskjaer, Chadwick.

Referee: Dick Jol (Holland)

Végülis elégedettek lehetünk, hisz idegenben(!) nem kaptunk gólt, és 7 pontal vezetjük az A csoportot.Másrészt egy picit szomorkodhatunk is, ugyanis simán meg lehetett volna verni ezt a Valenciát, mert nyomaiban sem emlékeztettek az előző szezonban mutatott nagyszerű formájukra.S ez nagyban köszenhető annak, hogy egy-két játékos, ma elég halovány teljesítményt nyújtott.Gondolok itt elsősorban Becks're - aki tőle elég szokatlanul - elszórta a labdákat.Az ékpárok közül Cole pocsékan játszott, Teddy pedig önzetlenül próbálta - mindhiába - kiszolgálni Cole't.Érzésem szerint Fetrgie előbb is behozhatta volna Solksjaer't, mert Cole játékán nagyon érezni lehetett, mennyire nem találja a ritmust.Scholes el-el tűnögetett, Keano a tőle megszokott "zakatolós" "zongoracipelős" csupaszív játékát muatatta, Giggsy't pedig elég jól semlegesítette Angloma, bár - és főleg az első félidőben - voltak csodálatos sprintejei és magmozdulásai, de ezen a pocsék talajon nehezen tudta kamatoztatni gyorsaságát.A védelem ma(is) szenzációsan focizott Stam - Brown - Silvestre nagyon jól játszott, talán Gary Neville volt csak egy picit haloványabb, akinek voltak suta megmozdulásai, rossz beadásai, és ha jól emléxem volt egy rettentően gyatra pontrúgása: saját térfélről rúgott taccsra egy labdát.

Mint mondottam én speciel elégedett vagyok, hisz hat nap pihenő után jön a visszavágó, amelyet odahaza játszunk, és amit érzésenm szerint meg fogunk nyerni.

UNITED4EVER!

HACKETT Creative Commons License 2001.02.14 0 0 654
Hát mit is mondjak...hmmm...nem egy nagy meccs, ami abszolut nem rajtunk múlik.Az ékeink elég haloványk, bár inkább Cole az aki nem nagyon találja az ütemet.Becks is elég sok labdát szór el, viszont a védelem remekül zár, bár voltak hibák, de nem egetrengetőek.Sokkal veszélyesebbnek gondoltam a Valencia játékát,
de ez a mai csapat simán verhető lenne.Úgy gondolom Fergie be is fogja vetni Solksjaer't, de lehet hogy Yorke'ot is.Én mindenképp győzelemben gondolkozom.

COME ON YOU REDS!

big l Creative Commons License 2001.02.14 0 0 653
Ezen az esős napon minden össze jöhet ......
Előzmény: HACKETT (652)
HACKETT Creative Commons License 2001.02.14 0 0 652
A sört előkészítve, a mezt épp most húztam magamra
sza'l minden kész.Reménykedem abban hogy a fiúk kitesznek magukért, ezen a kibaszott nehéz összecsapáson.

UNITED4EVER!

Előzmény: HACKETT (651)
HACKETT Creative Commons License 2001.02.14 0 0 651
daze!

Köszike ez yol esett!

Előzmény: daze (649)
big l Creative Commons License 2001.02.14 0 0 650
Come on Manchester United !!!!!
daze Creative Commons License 2001.02.14 0 0 649
Sok sikert ma estére!!
COME ON ENGLAND!!!
COME ON MU!!!
(de csak a kupákban)
Előzmény: HACKETT (647)
HACKETT Creative Commons License 2001.02.14 0 0 648
lulant!

Majd még írok, de amúgy soha senkire nem haragszom
ha az illető MANCHESTER UNITED szurkoló.

Előzmény: lulant (646)
HACKETT Creative Commons License 2001.02.14 0 0 647
Hi!

Így kezdünk:

Barthez

Silvestre, Stam, Brown, Gary Neville

Beckham, Keane, Scholes, Giggs

Sheringham, Cole

Subs: Van Der Gouw, Irwin, Butt, Phil Neville, Yorke, Solskjaer, Chadwick.

lulant Creative Commons License 2001.02.14 0 0 646
Mindenkinek igaza van abban,hogy a MU fanok ne csesztessek egymast.En nagyon orulok,hogy itt az ocean masik felen is tudok a szent csapatrol konzultalni mas igaz hivokkel.
Tudom,hogy a Yankees egy baseball csapat.Az ezt "uzemelteto"ceg vezeti ezen kivul a Devilst,Netset, Giantot.En csak azt tudom itt kint,hogy a ket nagyobb klub javara a Nets a hatterbe van szoritva.Itt egy dolog szamit:a penz .Remelem a MU fele ez pozitiv iranyba fog megvalosulni.En orulnek a legjobban,ha itt lathatnam a fiukat jatszani.Bizom a klubvezetes korultekinteseben es remelem,hogy ez a szerzodes
gyumolcsozo lesz.Amugy NY irek lakta negyedeben Keane miatt nagyon nepszeru a MU.A ST-Patrick napi felvonulason van a mezt abrazolo auto.
Remelem nepszeru lesz itt A Csapat.Amerikaban amugy a fiuk nem fociznak.En jarok Jerseybe egy sportkomplexumba focizni spanyolokkal,de ott a mexikoiakon es rajtunk kivul csak csajok fociznak.
Rengeteg lany focizik,es nagyon jol.Itt a foci csupan egyetlen okbol nem nepszeru: Nincs sok szunet,igy nincsenek reklamok es nem lehet pletykalni,falni a szunetbenSajnos itt a media a meghatarozo a sportban.Itt egy akarmilyen meccs,egy reklammal telenyomott csaladi ,barati klubdelutan.Hulyek ezek az amerikaiak,nekem elhihetitek.
A MUTV pedig iszonyu jo.Sajnos csak neha nezem,mikor Ianeknal vagyok,de a video gyulik rendesen.
Hackett! Bocsanat,ha kisse tul nyers voltam tegnapelott,de zavart ahogy fogalmaztal.Miert tapossuk el egymast?Minek emlegetni a kopkodot?
Kozos bennunk egy dolog:MU szurkolok vagyunk!!!
NE CSESZTESSUK EGYMAST!!!
HACKETT Creative Commons License 2001.02.13 0 0 645
Bocsika!

De csúszok még egy napot.

(nagyszerű este volt a mai: Leeds, Arsenal)

UNITED4EVER!

Előzmény: HACKETT (643)
Mirrmurr Creative Commons License 2001.02.13 0 0 644
Holnap lesz a napja, hogy a Manchestert ismét láthatom a tévében. Valaki észbekapott a M1-nél:-)
Egyébként jó néven venném, ha Magyarországon is létesülne egy ManUtd. futballiskola, tehetség itt is akad bőven, milyen jól hangzana pl. egy Manchester-Debrecen Tehetséggondozó Futballakadémia:-))) Elvégre mindkét klub Vasutas SC-ként kezdte.

Hajrá, Manchester!

HACKETT Creative Commons License 2001.02.13 0 0 643
lulant, Gabo & Mirrmurr!

Nemrég lett kész a gépem, úgyhogy ma már sajna nem érek rá reagálni, de ígérem holnap megteszem!

Üdv: ManUtdFan

UNITED4EVER!

Gabo_d Creative Commons License 2001.02.12 0 0 642
Szerintem nagyon nagy dolog ez a szerzodes. Igaz tudtommal baseball csapat a Yankees, es nem kosar...
Persze, az USA egy kulon vilag a foci terkepen. De ettol a szerzodestol senki sem azt varja, hogy az USA-ban mindenki MU-fan lesz. Ez gazdasagi szempontbol fontos, azaz penz, penz es penz all a hazhoz. Ez ismet csak elosegiti, hogy a vilag leggazdagabb klubja maradjon az MU, es ot ev mulva ne a hitelezok hada lepje el az Old Trafford-ot. Figyeljetek meg, ez az MU taktika. Ezzel a szerzodessel szovetsegest talal a tengeren tulon, aztan reklamozza magat, kicsit kesobb nyit egy-ket megastoret talan, majd megnyitja kapuit az MU-focisuli, jonnek a tehetsegek... Ugyanez megy Azsiaban, Del-Amerikaban.

En sem vagyok hive, hogy az MU-sok egymast cseszegessek...

Gabo
HAJRA ETO&MU!!!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!