Kérdezz, jár erre pár guru. Hamarabb kapsz választ, ha precízen leírod mi a baj (oprendszer, sw verzió, hibaüzenetek, egyéb) - de kérünk, egy kérdést ne írj bele több topicba, kérdezés előtt keress vissza, hátha már volt a problémád.
Ja, és amennyiben warez windowsod lenne, ez nem az a hely ahol segítene bárki. És kodekpakkot, soha, sehova sem teszünk fel.
Ha esetleg nem működne, de van egy működő Windows 98-as vagy XP-s géped, akkor arról gyárthatsz egy 98-as boot lemezt, pl. 98 esetén a FORMAT A: /S paranccsal, míg XP esetén a Sajátgépben jobb egér a floppy meghajtón, Formázás, és bejelölöd alul az "MS-DOS rendszerindító lemez létrehozása" opciót.
Szóval akkor továbbra is az a kérdés hogy hogyan kell kinézni annak az MS-DOS indítólemeznek amivel le akarok futtatni egy DOS-os progit amivel 2GB-nál nagyobb NTFS meghajtót low level formázhatok ? De lehetséges e hogy nincsen ennek semmi köze a DOS (sajátosságaihoz/elavultságához) hanem egyszerűen ezeket megoldja SUTIL a DOS-tól függetlenül ? Lehet hogy hülyeségeket beszélek mert utóljára talán 97'-ben láttam parancssort, azóta kimardat az életemből.
Így ránézésre nem igazán látok különbséget a középső és az alsó között. A Google viszont ezt mondta a SODIMM-re: "Small outline dual inline memory module. Smaller and thinner than standard DIMMs, SODIMMs are typically used in laptop computers." Ezek szerint mégis van különbség: ez egy normál DIMM-nél kisebb memória modul, ami notebook-okba jó.
kicsit bővebben: Egyszer kivettem hogy másoljak ra egy másik gép HDD-jéről és azóta le van lassulva meg amikor bootol az XP a képernyő alján először végig fut egy fehér csík, a diagnosztizáló probramok szerint nincsen semmi baja, lemeztöredezettségmentesítő nem segít mert aszondja hogy inkosziszatncia van a filerendszerben és 7%-nál mindig megáll.
Sziasztok! Ezt a SUTIL nevű MS-DOS programot akarom lefuttatni hogy csináljak egy low level formatot. De fog -e ez úgy működni hogy felteszem egy lemezre a command.com-ot meg a SUTIL-t és kész ennyi ? Hogy NTFS fájrendszer van a winyón meg 2 Gb-nál nagyobb az nem fog némi kompatibilitási gondot okozni ? Ha igen hogy kéne lefuttatni ?
Miféle tesztet? És mi lett az eredmény? Audacity: bocs, lehet, hogy azt nem, de egyébként elég sokat tud {és az ára sem rossz ;-) }. Ha már egyszer sikerült olvashatóvá tenni az Audacity számára, akkor nyert ügyed van.
Fapados megoldás: - WinAMP-hez FileWriter plugin beszerez (szerintem a site-jukon van, vagy lehet guglizni) - WinAMP-ban Input .mpc, Output .wav a FileWriterrel (de ha van jó minőségű .mp3 codec-ed telepítve, mehet rögtön abba is) - .wav a szükséges formátumba ízlés szerinti programmal átkonvertál
Azokban az igen ritka esetekben, mikor mindenféle kóbor formátumú hangfájlokat kell ehetővé (értsd: .mp3) tenni, jobbára ezt a módszert szoktam alkalmazni.
Szerintem indítsd el a Nero programot, és abban keresd! Pull-down menü, az ablak fejléc alatt, nálam ilyenek vannak benne: Fájl, Szerkesztés, Nézet, CD/DVD-író. Na erről beszéltem.
Meg magamnak is, az Index ragyogó programjának köszönhetően: Módosít gomb van ugyan a Link alatt, de ha módosítja az ember a linket, akkor így jelenik meg, azaz nem lesz belőle link. Újabb gratuláció az Index program alkotóinak!