Keresés

Részletes keresés

Megdobbent Creative Commons License 2006.01.30 0 0 1304
A vevörészt:))) wehehehe mi az a vevörész....1 tükör kell szélessávú fejjel ,a lakásba pedig egy beltéri. Ahaha lamak lamaja, ha ezt nem erted, hogyt boldogulsz az utcan az emberekkel?! Nalad a belteri vesz, vagy a tukor a fejjel? No melyik?! No akkor melyiknek melyik lehet a szlengje? Uuuha, mit lophatnak el kintrol? No, eros agy kell, mi?! Eddz inputban jobaratom :>>>>
Előzmény: antonio007 (1296)
Megdobbent Creative Commons License 2006.01.30 0 0 1303
<i>UPC Direct Müholdas,ergó ahol felfelé látod az eget ott tudod fogni(na yo ez nem 100%ig van igy de erre kár 1 vita)</i>

Ez 50%-ban sincs igy, ekkora benasagot nem hittem volna, hogy feherember leir, de lam megiscsak :) Javaslat: iziben (1-2 evre) mokany inputba allas, de rapid modon, mert masokat leszolni, es kozben ilyeneket irni ep esszel... Huuu ember.
Előzmény: antonio007 (1292)
Megdobbent Creative Commons License 2006.01.30 0 0 1302
Megiscsak nezz utana annak a gyogyszernek, nem lehet mindenhol hianycikk :)))
Előzmény: antonio007 (1282)
Bíborkékhóvirág Creative Commons License 2006.01.29 0 0 1301

Ha ez úgy van, ahogy mondod, akkor már csak azt nem értem, hogy miért veszik az országos földi adókat (m1, RTL KLUB, TV2) az Antenna Digital csomagjából, ha állításuk szerint az onnan vett csatornáknál csúszik a hang!

Ki érti ezt?

Előzmény: No!Kia? (1299)
No!Kia? Creative Commons License 2006.01.29 0 0 1300

antenna digital élből kilőve...az upc direct-hez a vevő részt olyan helyre tudnák csak rakni ahonnan valszeg 2 napon belül lenyúlnák..

És szerdától választhatod a DigiTv-t is, mely baromi olcsó lesz, ráadásul az első évben nem kell havidíjat fizetni. Magyarországon az EMKTV fogja üzemeltetni.

Info:

http://www.trinit.hu/content/content_16.html

06-40-180-180

Előzmény: nicko (1293)
No!Kia? Creative Commons License 2006.01.29 0 0 1299

Most meg román nyelvű felírattal, de magyar hanggal jön a VIASAT explorer!!!!

Hogy mindig van valami! :-<

Ez azért van, mert már a DigiTvről veszik a jelet(mely a lakosság számára 1-én indul) és ott a kezdetekben egy csomó adó magyar hanggal és román felirattal fog jönni. Viszont olcsó lesz.

Gondolom azért veszik onnan, mert így egy csomót tudnak spórolni. 

http://www.trinit.hu/content/content_16.html

Előzmény: Bíborkékhóvirág (1276)
Bíborkékhóvirág Creative Commons License 2006.01.29 0 0 1298
Ezért is írtam, hogy függ a környezeti tényezőktől (ilyen lehet az enyves kéz is, amely a drága Hirschmann fejet ellophatja) :-((
Bíborkékhóvirág Creative Commons License 2006.01.29 0 0 1297
Nálam pontosan így van, ahogy írtad: vagyis a bejárati ajtó előtt ott van a T-Kábel vége csak rá kellene csatlakoznom (DE NEM TESZEM!).
antonio007 Creative Commons License 2006.01.29 0 0 1296
A vevörészt:))) wehehehe mi az a vevörész....1 tükör kell szélessávú fejjel ,a lakásba pedig egy beltéri.
antonio007 Creative Commons License 2006.01.29 0 0 1295
És  öszintén mondom de komolyan.Ne irj olyanról amiről fingod sincs,félrevezeted a népet.Ha valamihez LÁMA vagyok akkor passzivan szivom magamba az inputot,javaslom tedd te is ezt.
Előzmény: nicko (1290)
nicko Creative Commons License 2006.01.29 0 0 1294

még1x..

itt nincs semmi más kábel csak emktv.

választhatok emktv és emktv közt, valamint nem megoldható a parabola sem..

nicko Creative Commons License 2006.01.29 0 0 1293
antenna digital élből kilőve...az upc direct-hez a vevő részt olyan helyre tudnák csak rakni ahonnan valszeg 2 napon belül lenyúlnák..
Előzmény: Bíborkékhóvirág (1291)
antonio007 Creative Commons License 2006.01.29 0 0 1292
Ember ne vezesd félre a népet,UPC Direct Müholdas,ergó ahol felfelé látod az eget ott tudod fogni(na yo ez nem 100%ig van igy de erre kár 1 vita)A másik hogy elég sok terület van pl asszem Biborkéknél is ugy van hogy a T-kábel és at EMKTV kábele is az ajtajánál..Azt választ akit akar.
Bíborkékhóvirág Creative Commons License 2006.01.29 0 0 1291

A UPC Direct minden olyan elérhető, ahol a műholdast vételt nem zavarja környezeti tényező.

Az Antenna Digital minden olyan helyen elérhető Budapesten és környékén, ahol a Széchenyi hegyi adótoronyra a rálátást nem zavarja környezet tényező.

nicko Creative Commons License 2006.01.29 0 0 1290

A X.kerben most dobtak be UPC-s tájékoztatot, hogy hamarosan Önnél is elérhető lesz...

ilyet kb 2 éve a XIX. kerületben is bedobtak már, valszeg aki elvállalta nem tudta, hogy ide nem fog kábelezni az upc merthogy azon a papíron a kábelről volt szó ;)

jelenleg magyarországon amelyik cégnek levan fektetve a kábele ott nem jelenik meg másik cég akinek szintén kábelezni kéne...emktv is 20 évre bebetonozta magát nálunk...csak akkor lesz váltás ha az UPC vagy a T betüs felvásolja őket...emiatt több helyen az országban nem lehetséges választási lehetőség kábeltévé terén.

az upc direkt amire állandóan hivatkozik itt a kis james bond...nem érhető el mindenhol.

Előzmény: hungeorge (1284)
Bíborkékhóvirág Creative Commons License 2006.01.29 0 0 1289

Mivel eléggé puskaporos már a hangulat, ezért csak félve merem leírni a véleményemet (remélem, hogy alaptalan lesz a félelmem)

Szóval, az igazi verseny az lenne, ha a lakóhelyem több kábel tv szolgáltató közül lehetne választani (az egyéb alternatívák mellett), mert akkor már (remélhetőleg) verseny alakulna ki az előfizetőkért.

Ahol én lakom, ott lehetőségem lenne választani a T-Kábel szolgáltatását, de nem választom a pénzügyi húzásai miatt (bár tudom, hogy minőségben jobb (is) lehet).

A Szüleimnél UPC kábel tv van, amely évről évre egyre drágább, és ami a legfontosabb, ebben a kábel tv-ben jelennek meg legutoljára a UPC Direct csomagban is kínált adások, pedig náluk még cégen belül is van (ezt én sem értem, hogy miért, de így van => csak évente változik csatornakiosztás, és akkor is előre be van jelentve hetekkel korábban levél útján). Több, mint egy évvel ezelőttig (amíg ott laktam), addig én is élveztem a szolgáltatást: a tv rendben volt (csak az a fránya csatornakiosztás (ebben az EMKTV jobb); az Internet-tel voltak problémák, de egy-két napon alatt megoldották.

A feleségem szüleinél pedig a TVNetwork kábel tv van; itt nincs alapcsomag, vagy ha a legkisebbet annak nevezzük, akkor annak a díja igencsak húzos, ahhoz képest, hogy ha alapcsomagnak nevezzük. Sajnos nincs információm az adásokkal kapcsolatban, mivel a szülök nagyon ritkán tv-nek, de amikor még is ezt teszik, akkor van adás. Internet szolgáltatás nincs bekötve, így arra sem tudok nyilatkozni. :-((

Nálam most jó a minőség (remélem, hogy az is marad), kívéve HBO, ezért ezt a csatornát kénytelen voltam lemondani (élvezhetetlen zajos kép)!

antonio007 Creative Commons License 2006.01.29 0 0 1288
Át nem veszi a területet,max épit ö is 1 rendszert,te meg dönthetsz,végre megszünik a monopol helyzet felétek ennyi.De a tény az hogy valóban kicsit drágább..
Törölt nick Creative Commons License 2006.01.29 0 0 1287

jaj sracok, van rajta spala, nincs rajta sapka estet.

Nezzuk a tenyeket:

Emktv = olcso, szar minosegu szolgaltatas, elerhetlen ufsz, stb

UPC = dragabb, jobb minosegu.

es en nem kamubol beszelek. en miutan meguntam az emktv hulyesegeit, UPC directre fizettem be ket eve. havi szinten ~6000 huf, de! mindig minden jo minosegben jon, ha akarom magyarul nezem ha akarom angolul (discoverynel nem mindegy pl.). van AXN, filmuzum, cool tv, 5 fajta mtv. nekem ezek szamitanak es ezert hajlando vagyok tobbet fizetni. a 2 ev alatt 1x vol szolgaltatas kimaradas amikor is orulet nagy vihar volt.

az emktv-nel toltott ket eve alatt legalabb 3x volt olyan hetvege amikor egyaltalan nem volt szolgaltatas.

jelzem mindez az upc direktre vonatkozik, kabeltverol nyilatkozni nem nagyon tudok. mondjuk anyosomeknal az van es eddig meg nem panaszkodtak.

H.

hungeorge Creative Commons License 2006.01.29 0 0 1286

Hi ! aztán az internetszolgáltatás egész jól működik, amióta az új modemmel üzemel. A kábeltv-nél azért ez nem telejesen igaz, de azért ha most UPC átveszi a területet, akkor megint nincs választási lehetőség... hol van itt a szabadverseny ?? üdv

Bíborkékhóvirág Creative Commons License 2006.01.29 0 0 1285

Hát, ezt már én is akartam mondani ...

(a UPC-nek jó a minősége, de kicsi a választéka és a választékhoz képest drága is)

hungeorge Creative Commons License 2006.01.29 0 0 1284
Sziasztok ! A X.kerben most dobtak be UPC-s tájékoztatot, hogy hamarosan Önnél is elérhető lesz....viszont kb. ugyanannyi csatotnával az előfizetési díj havi 1000,-ft-tal több. éves szinten 12000Ft, és mire fel ? Az sem lesz sokkal jobb :-((( lehet, hogy visszasírjuk az EMKTV-t :-(  egyik kutya, másik eb.... ciao
Mumu Creative Commons License 2006.01.29 0 0 1283
-:))
Előzmény: antonio007 (1282)
antonio007 Creative Commons License 2006.01.29 0 0 1282

TE,ember szerintem egy topikban vannak vélemények ill ellenvélemények,ti ketten az ujdonsült napi 5000hsz-t iró barátoddal felvettetek egy igen bicskanyitógató stilust

De mivel utállok bunkókkal levelezni+utállom a rasszistákat is+mindenkit aki  általánositgat ezért majd passzivan röhögök hogy dühöngsz 1 feliraton stb....

Irjál minden szolgáltatónak levelet,stb.......Gondolom ez tölti ki silány kis életed nagyrészét.MIKIMAUS az egyetlen ember itt aki tényeket ir és nem hülyeségeket,régen is és most is,de szerintem mostmár ö is feladja mert ilyeneknek kár irni .......

Ja a románozás uncsi,most Árpádsávozol?

Előzmény: Megdobbent (1278)
nicko Creative Commons License 2006.01.29 0 0 1281
most sincs rendben....
Előzmény: Bíborkékhóvirág (1263)
nicko Creative Commons License 2006.01.28 0 0 1280

:)))

olvastam a hdsnet topicban ezt az ip dolgot azért vagyok képben...és ez törvényes amúgy? Magyarországon szolgáltató cég román ip-t ad magyar usereknek?

ezt levetítve az itteni problémákra, lassan azt hiszem a kábeltv is azért ilyen amilyen, mert onnan jön légi úton és a kárpát medencében leül a jel mikor a jurón kimaradások vannak ;)

Előzmény: Megdobbent (1277)
nicko Creative Commons License 2006.01.28 0 0 1279
szerintem már direkt csinálják ;)
Előzmény: Bíborkékhóvirág (1276)
Megdobbent Creative Commons License 2006.01.28 0 0 1278
Elkepzelheto lenne, hogy hanyagold ezt a topicot, ha mar ilyen kis arpadsavos vagy? Nem kene itt teblabolnod, valahogy nem passzolsz a postolok koze ilyen hangnemmel. Kosz, viszlat, majd ertesitunk :)
Előzmény: antonio007 (1273)
Megdobbent Creative Commons License 2006.01.28 0 0 1277
Mert ezek romanok es igen, en irtam le, hogy szorostalpuak :) Es tartom is. Mielott meg horogve nekemesik a nagymagyar hivok dicso tabora elmondom, hogy ha mittomen indiaiak lennenek azemktv-nel, akkor a szentteheenes anyjukat szidnam messzemeno kovetkezetesseggel :>

Dehat aki gyenge ponttal es folytonos hibakkal (ld. roman felirat magyarorszagon egy magyarnyelvu csatornan), az kicsit se sertodjon meg, ha elokerulnek a vaskos jelzok es joggal evekig tudjak magukat tartani.

Tehat: mi itt MAGYAROK vagyunk. Az emktv altal romannak latszunk a neten (hdsnet) illetve roman nyelvu csatornakat nyomnak rank a penzunkert, de ha minden kotel szakad: romanul feliratoznak adasokat. Tehat akkor, bizti, hogy nem helytallo a romanozas ? :)

Biborkek: nyugi, ciklikusan ilyen itt a hangulat, de meg sosem folyt ver, es nem is fog. Szoval ne partolj el tolunk :)
Bíborkékhóvirág Creative Commons License 2006.01.28 0 0 1276

Most meg román nyelvű felírattal, de magyar hanggal jön a VIASAT explorer!!!!

Hogy mindig van valami! :-<

Bíborkékhóvirág Creative Commons License 2006.01.28 0 0 1275
Elszomorít, hogy milyen lett a hangulat! :-((

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!