Keresés

Részletes keresés

AliceCsodaországban Creative Commons License 2003.02.05 0 0 359
Ha senki ide se néz, minek folytassam? :-((((
Hüp..hüp...
Előzmény: AliceCsodaországban (358)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2003.02.05 0 0 358
Na szóval folytatom a mesét.
Volt az udvarban egy ikerpár, akik utálták egymást, mert egyikük afféle kis görcs volt, aféle maradék, és mindig irigyelte daliás bátyját, akit mindenki szeretett, őrá meg mindig olyan sajnálólag néztek a nagynénik, nagybácsik, odadobtak neki egy csokit, hogy "nőj nagyobbra öcsi", meg ilyesmi. Nagyon fruszrált kisfiú volt, és csak az volt az egyetlen vágya, hogy ő is olyan nagyra nőjön, mint a bétyja. Ezt a fiúcskát Deninek hívták, a bátyját Arnoldnak.
No ez a Deni állandóan ott sertepertélt a varázslódoktor körül, mosta az üvegcséket, meg takarította a labort ilyesmi, és közben unalmában mindenre odafigyelt.Eleinte egyáltalán nem érdekelte a kirurgus mesterség, de mikor azt látta, hogy a királyfi mekkorára nőtt, ördögi terv vázolódott fel az elméjében. Ez a terv egyre ördögibb lett, pláne azóta, mióta azt is látta, hogy a királylányból milyen fantasztikusan nagydarab amazon lett - mindig is gyengéje voltak a szép nagydarab nők, akiken volt jó sok fognivaló. Titokban arról ábrándozott, hogy egyzer talán őt is észreveszi, és akor olyan, de olyan szerelmi éjszakájuk lesz... ha máshogy nem tudja megoldani, megcsókolja a köldökét a szép királylánynak - de belülről!

Egyik este elbújt a vizsgálóasztal alatt, és közben jól megnézte, hová dugja a varázslódoktor a növekedést elősegítő kotyvalékot. Szép kék folyadék volt, mihelyst elment a varázslódoktor, magához vette az úveget, és a helyére betett egy kis vízzel feloldott tintát. Kinyitotta az ablakot, majd hazament. Otthon becsomagolt magának némi élelmet effélét, és bevette magát a sűrű erdőbe. Már jóelőre kinézett magának egy jó kis konfortos barlangot.
(Holnap folytatom, úgyse néz ide senki.)

Előzmény: AliceCsodaországban (357)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2003.02.04 0 0 357
Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy egy boldog kis hegyi nép, akik kecsketartással, gombagyüjtéssel, gyógynövénytermesztéssel és homeopátiai gyógyítással tartották fel szerető és kicsiny népüket.

Nem is tudták mi a boldogtalanság egészen addig, míg a nép fővarázslója - aki az orvosi feladatokat is mindenki megelégedésére ellátta - mivel túl sok ideje volt, hiszen az egész nép csupa egészséges ételt evett és sokat mozgott, kisérletezés közben fel nem találta a növekedést serkentő gyógyfüvet, illetve ennek ellenszerét is. Maga se tudta mire lesz ez jó, mindenesetre boldogan elujságolta, hogy mire jött rá.

Szegény naív jóságos orvosvarázsló nem gondolta, hogy ezzel szlet vet és vihart arat. Ugyanis először a királylányon és a jövendőbelijén próbálta ki a nedüt. Mivel a varázsitalnak meglehetősen pálpusztai sajt szaga volt, ezért jófajta borban feloldva adta be nekik. A királylány éppen csak belekóstolt a gyógyborba, de a királyfi igencsak meghúzta. Lett is erre nagy galiba! Elkezdtek nőni mint a bolondgomba, ez mind a királylányt, mind a királyfit nagyon aggasztotta. No meg rettenetesen meglepődött a varázsló is, maga se gondolta, hogy TÉNYLEG hatása van a gyógyitalának.

A királyfi nagyon magasra nőtt, már egyszerűen meg se tudta csókolni a királylányt, mert ehhez fel kellett emelnie, holott a királylány is szép derék fehérszeméllyé növekedett. A varázsló újabb kisérletett tett: megitatta a királyfit a növekedéscsökkentő itallal - természetesen borban feloldva - és jó szokásához híven, no meg bánatában, hogy olyan régen tudta megcsókolni a királylányt - megintcsak jól meghúzta a flaskát. Sikerült is az ellenkúra, csak éppen ő maga újra normálissá vált, míg a királylány megmaradt olyan szép derék termetes asszonyszemélynek.

Volt a varázsló udvarában egy testvérpár. Nem testvérek, hanem ikrek voltak. Sajnos nagyon utálták egymást, ugyanis egyikük Deni de Víto-ra, másikuk Schwarzeneggerre hasonlított, merthogy nem egypetéjűek voltak.

(Holnap folytatom a mesét, már kezd összeállni.)

vkibitoroljaanevem Creative Commons License 2003.02.04 0 0 356
:) azér remélem nincsenek többen, és melák is kiszúrja a törpöt, mer nagyon beleolvad a háttérbe:)
Előzmény: AliceCsodaországban (355)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2003.02.04 0 0 355
Feltekertem, télleg van ott valami, de ha ott van, akkor lehet több is, csak nem látjuk. Lehet egy egész hadsereg is, csak éppen mi ezt a hármat látjuk. (Háttal van? Nekem már káprázik a szemem.)

Lehet, hogy ez valami Odusszeia szerű dolog?
Bár ennek a melákbak 2 db szeme van.

Előzmény: vkibitoroljaanevem (354)
vkibitoroljaanevem Creative Commons License 2003.02.03 0 0 354
most vettem észre, ha nagyon feltekered a fényt, ott egy törp(egy igazi:) )a kép jobboldalán. a legszélen
Előzmény: AliceCsodaországban (353)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2003.02.03 0 0 353
Én a Melákkal együtt látok 4-et.
Te hol látsz még egyet?

Na odáig eljutottam magamban, hogy ez a 3 ember valamiért be akar jutni a barlangba. Tudják, hogy van odabenn valami nagyon kellemetlen, de valami másra számítanak. Ha nem tudnák, hogy van odabenn valami vagy valaki, nem lapulnának a falhoz azok ketten. És a földön térdelő, a mozdulatáról ítélve egészen másra számít.

Előzmény: larcher (350)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2003.02.03 0 0 352
:-DDDDD!
Kham, te egyszerűen felülmúlhatatlan vagy!
Ehhez képest nekem még gondolkodnom kell, mert már képtelen vagyok kikapcsolni az agyamból a Mónika sót, és így elég nehéz egy mesét kitalálni!
Előzmény: Kham (351)
Kham Creative Commons License 2003.02.03 0 0 351
A képen bepillantást nyerhetünk a bronzkori Mhon'icha Show kulisszái mögé. Mhon'icha, aki egy örökké vidám mosolyú ogre, egy népszerű délutáni trécselő showt vezet unatkozó háziasszonyoknak és szabadságos zsoldoskatonák számára. A mai Showműsor címe: "Ma beszólok Mhon'ichának!". A kép főkompoziciója a showműsor sztárházigazdája Mhon'icha, aki bikanyakroppantó mosollyal invitálja beljebb első számú vendégét. A háttérben világító stúdiófények méginkább kiemelik Mhon'icha több női és férfi magazin címlapjáról jól ismert bájos mosolyát. Mhon'icha, akit a Griff ruházati szövetkezet öltöztet, a kor divatjának megfelelő keresztpántos gallért visel amit a nőnemű közönség és rajongók általában csak "megfelelően férfias, de mégis visszafogott"-ként szoktak általában jellemezni. Ruházatát a főképpen sztárműsorvezetők és független menedzserek körében elterjedt szőrős ágyékkötő egészíti ki. Jobb kezében laza eleganciával tartja a kor műszaki színvonala felett álló műsorvezető mikrofont, amely annyira illik a kezébe, hogy anélkül meg sem ismerik a hentesnél amikor nyers és kivérezetlen húst vásárol kislánya esti vacsorájához (akit természetesen egyedül nevel).

Mhon'icha előtt az egyes számú vendég Loui, (aki Louimizséről érkezett; mottója "Egy ogrénak nem való a showbiznisz.") látható, ahogy jobb kezével a földre esett színesített kontakt lencséjét keresi enélkül most az egyik szeme kék, a másik vörös. Bal kezével Mhon'icha felé int és egy pillanatnyi türelmet kér, nehogy már az első pillanatban nevetségessé váljon egész Louimizse előtt (később persze amúgy is ez lesz a sorsa).

A stúdióbejárat bal oldalán Eehvi látható. (Eehvi nem régen nyert meg egy BigBrothel nevezetű valóságshowt a helyi amfiteátrumban, ahol 12 hímnemű ellen állt ki, a nézők szemének állandó kereszttűzében. Minden nézettségi rekordot megdöntött Khre Nato-val a minótaurusszal vívott utolsó csepp testnedvig tartó végső párbaja. Eehvi mottója "Egy humán hölgy jobban illene a műsorhoz.") Eehvi rezignált utálkozó arckifejezéséből, (amit a stúdióba lépve ragyogó mosoly vált fel) tisztán látható hogy nem szereti Mhon'icha-t és már unja hogy mindenféle showkba cipelik. Lábával unott-lazasággal támaszkodik a falhoz, miközben haját kétkezes rövidpengéjű fésűvel fésűli.

A stúdióbejárat jobb oldalán Good-zsef látható (Good-zsef Stonemine-ról érkezett a stúdióba mottója "Eddig minden Mhon'icha show-t megnéztem.") Good-zsef álkomor arckifejezéséből tisztán látszik, hogy alig bírja visszatartani a nevetést, amíg Mhon'icha fejbe nem sújtja a mikrofonnal a kritizálóit. Eközben a falhoz is lapul mert nem akar útjába állni a folyton rohangáló alacsony szakállas és háromszög kalapot hordó főrendezőnek.

Előzmény: goldfinger (332)
larcher Creative Commons License 2003.02.02 0 0 350
És a negyedik mit akar? Az alultáplált mellett jobbra, még van valaki.
Előzmény: AliceCsodaországban (349)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2003.02.02 0 0 349
Szvsz. melák őriz valamit, amihez a 3 emberszabású hozzá akar jutni. Már amennyiben a 3 emberszabású BE akar menni valahová... Még mindig az az érzésem, hogy a térdeplő rémült az éppen valamit varázsolt, csak hamarabb jött az eredmény, mint várta. Ez esetben viszont a két lapuló hamarabb felkészült.
Melák nyakában is van valami vaskészítmény, első pillanatra olyan, mint egy óriási lópatkó. Szóval túl van a vaskorszakon őkelme, tehát nem valamiféle ősember.
Persze a kulcskérdés még mindig az számomra, hogy Melák BE akar-e jönni, vagy éppen ŐHOZZÁ akarnak-e bemenni. Ez ugyanis nem derül ki egyértelműen a képből.
Előzmény: vkibitoroljaanevem (348)
vkibitoroljaanevem Creative Commons License 2003.02.02 0 0 348
hátjó, akkor legyen a lány egy nagy harcias amazon:) a zérdelő, szerintem hímnemű, mindenki hosszú hajú a képen. viszont én most melák bunkóján tűnödtem el; ami elsőre egy primitív fadarabnak néz ki, az ha jobban megnézzük komoly munkával előállított eszköz. maga a bunkó egy fáklyanyél szeű foglalatban van és pici fémgolyók vannak belegyógyítva. és mintha még egy boxer is lenen a kezén. egyre inkább úgy látom, h semmi esélye a hosszúhajú bandának:) ja, és amennyiben mi vagyunk barlangban, így ez egy belső terem, mert az tényleg egy boltívszerűség a háttérben
Előzmény: AliceCsodaországban (346)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2003.02.02 0 0 347
És igen, én is felfedeztem a boltívet. Ez a 3 ember be akar oda menni valamiért. De miért?
No mindegy, van idő gonúkodni, Goldi úgyse rak fel új képet, csak akkor ha már könyörgünk neki... :-)
Előzmény: AliceCsodaországban (346)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2003.02.02 0 0 346
Namármost a rémült térdelő is kisebb mint a falhoz lapuló nőféleség, tehát azt elvetettem, hogy pusztán arról lenne szó, hogy különböző távolságokban vannak a szereplők - vagy nagyon tehetslgtelen volt a képfestő, aki nincs tisztában ezekkel a dolgokkal. A legelső dolog, ami engem megzavart, ez a méretaránytalanság. Ha egymás mellé állítanánk a 3 szereplőt (melákot kivéve) nagyon fura dolog lenne. Lenne egy drabális nő, meg egy kicsike férfi, meg egy harmadik, akiről még mindig nem tudtam eldönteni a nemét meg a korát.
Arrólmeg tovább lehet morfondírozni, hogy most mi is a helyzet: mi vagyunk-e a ketrec mögött, vagy minket néznek?
Előzmény: vkibitoroljaanevem (345)
vkibitoroljaanevem Creative Commons License 2003.02.02 0 0 345
ebben van vmi, lehet, h mi vagyunk a barlangban, bár én még tartom a tippem, h a fény melák konyhájáról jön:) és mintha lenne egy boltív is a háttérben.. a ffi télleg kisebb mint a lány, (bár messzebb is van), de azt, h törp szerintem kizárhatjuk, azok azér zömökebb/alacsonyabb figurák. szerintem csak nem evett elég vitamint kiskorában:))
Előzmény: AliceCsodaországban (341)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2003.02.02 0 0 344
Szvsz. a barlang előtt (mögött?) térdelő igencsak meglepett illető - így hátulról nagyon ijedtnek tudom elképzelni az arcát - valami varázslóféleség, aki maga is megdöbbent attól, mit is hívott életre.
larcher Creative Commons License 2003.02.02 0 0 343
A kép előterében látható breaktáncos, a fagylaltos üzlete előtt ropja beastie boysra. A fagyis örül a vendégcsalogató shownak, ezért hoz egy extra adag áfonyásat a rongylábúnak. Azonban valaki közben az ablakon keresztül bedobott egy molotov koktélt az üzletbe, nekem gyanús az a figura a jobb oldalon, aki csak félig látszik. Lehet, hogy a szemben lévő cukrász inasa? Balra egy rendőrnő, a gumibotját pörgetve felügyeli a rendet. Jobbra egy féllábú koldus olyan régen áll már ott, hogy betemette a hó, irigykedve nézi az áfonyás fagyit. Szegény fagyis, pedig olyan szimpatikus :(
:)
Előzmény: goldfinger (332)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2003.02.02 0 0 342
Ott van a képen nagy durunggal, éppen rád vár! :-)
Előzmény: NyaliCica (340)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2003.02.02 0 0 341
Jó lenne tudni, hogy a nagy melák éppen kijön valahonnan, avagy éppen bemegy valahová. Azaz a fény a barlangból jön, vagy mi látjuk a barlangból a képet.
A guggoló figuráról nem tudom eldönteni milyen nemű, öreg-e vagy fiatal.
Még egy érdekesség: a baloldali lapuló nő(?) sokkal nagyobb darab, mint a jobboldalon lapuló fickó, az afféle kis filigrán fajta. Lehet, hogy valami törpenemzetségből származik?
NyaliCica Creative Commons License 2003.02.02 0 0 340
szasz mindenki, mizújs skacok?van itt jó hapsi?
goldfinger Creative Commons License 2003.02.02 0 0 339
Szia!

Dehogy kell belépő.:-)

Előzmény: komancs (335)
goldfinger Creative Commons License 2003.02.02 0 0 338
Oké, bízom bennetek, én pedig igyekszem majd hétköznap azért nethez jutni, hogy felrakhassak valami képet.

Sziasztok!:-)

kaviat Creative Commons License 2003.02.02 0 0 337
és vajon mi az a hatalmas fény a háttérben?

.kav]4t neofittnesspop

AliceCsodaországban Creative Commons License 2003.02.01 0 0 336
Most csak arra van erőm, hogy közöljem, hogy épp azt akartam beírni, hogy annyi bajom van, legalább egy új képet lássak, de ím ez teljesült, szóval köszike, köszike, majd holnap még töprengek is rajta, szóval kösz.
komancs Creative Commons License 2003.02.01 0 0 335
Sziasztok!
Csatlakozhatok a társasághoz, vagy van vmi belépő?

Szerintem a melák vmi fényes kincset őriz amit ez trió meg akar szerezni.Cselhez folyamodnak, a lány kivillantja combjait, a zöldruhás alázatosan bókol, a kékruhás belesímul a falba. Talán azt várják, h a melák átbukik a térdeplőn és akkor a lány beront nagy merészen.

Előzmény: goldfinger (332)
goldfinger Creative Commons License 2003.02.01 0 0 334
Reméltem, hogy valaki még ír, mielőtt lefekszem.:-)

De most bedőlök az ágyba, hello!

Előzmény: vkibitoroljaanevem (333)
vkibitoroljaanevem Creative Commons License 2003.02.01 0 0 333
hmm, első nekifutásra;
a barlangi troll v. hegyi óriás (továbbiakban melák) éppen rég nem látott cimboráját várja vacsorára, aki meg is érkezik, és harsány kiáltással tudatja ezt. de a bejárat előtt nemsokkal megbotlik a gondosan előkészített csapdába, és leesik a szemüvege. miközbn keresgéli a két betörő (mert feltételezhetően azok) az ajtóhoz lopózik és megbújnak. melák annyira megörül barátja érkezésének, h csapot papot otthagyva széles mosollyal arcán, kicsit kezdetleges fakanalával a kezében rohan ki őt üdvözölni. és sajnos a 2 galád is pont ezt várja, h majd jól megszúrkálják és kirabolják.
most ép itt tartunk; melák jön örömködve, barátja a kotrgálás közepette felnéz és üdvözli, szemüveg hijján mit sem sejtve a készülő merényletről. a rablók meg már felkészültek. ahogy elnézem a lány fog elölről támadni és társa hátulról. hát, szomorú történet lesz ez, hacsak pl. ki nem derül, h a vendég titokban nagy kungfu mester:) bár azért melákot se kell félteni, látszólag tud vigyázni magára, bár a kardok csúnya sérüléseket okozhatnak neki, ami mindenesetre a kellemes vacsorát el ronthatja..
Előzmény: goldfinger (332)
goldfinger Creative Commons License 2003.02.01 0 0 332
No, mégis feltettem egyet, lehet kalkulálni!:-)






goldfinger Creative Commons License 2003.01.31 0 0 331
Sziasztok!

Bocsi az elmaradásért, a héten végig 12 óráztam, az albérletben pedig nincs netem.
Most értem haza közel 3 órás vonatozás után, úgyhogy egy kicsit fáradt vagyok.:-) Megnézem, hogy a tárhelyen van-e 100k alatti kép, mert most nincs kedvem Photoshopozni.
Ha van, akkor még most beteszek egyet.

"gyermekkori trauma miatti festőgondok...":-DD

vkibitoroljaanevem Creative Commons License 2003.01.30 0 0 330
segítek:)
képet kéérünk!! fejtésnek céljábú.
igaz az előző még tartalmaz néhány kérdőjelet, de hát ettől jó:)
Előzmény: AliceCsodaországban (329)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!