Masik keresem lenne: a Baratok kozt cimu RTL-es sorozat focimdalanak egyszer hallottam egy technos (vagy inkabb rockos? De reg volt mar...) valtozatat, esetleg megvan valakinek? Nem mintha neznem a sorozatot, de az a zene allati jo volt :)
Honnan töltöd le? Ha nem torrenttel, DC-vel, meg ilyesmivel, akkor ne fáradj, csak adj egy linket. Ha mégis, akkor előre is kösz!:) Az Ártatlan évek-et le tudom tölteni, de a többit nem találtam.
Két szoba közt a csend,de végtelen nagy távolság S mi otthonunknak hívtuk egykor ezt a két szobát Esténként úgy vártalak, tudnod kell ez nem panasz És nem sírok csak bánt, a cigarettafüst attól könnyezem..
Refr.: Boldogság gyere haza Késő van, gyere haza Honnan jössz, nem érdekel Gyere haza csak ennyi kell
Néha féltem, hogyha nagyon megnéztél egy csinos lányt De elfeledtem mindent úgy öleltél éjjel át És ma sincs nálam boldogabb, ha velem vagy s ez nem panasz És nem sírok, ne félj, csak erős ez a fény, attól könnyezek
Refr.
Kinnt sűrűbb lett a homály, az utcazaj is elcsitult Nézem ahogy csöndben álmodik a kisfiúnk Én gyűlölöm az álmokat, s Te tudod, hogy ez nem panasz És nem tudom miért, hisz sírni szeretnék,most mégsem könnyezem..