Én nem igazán értem, hogy miért szerződik valaki Albionba, ha az élettársa kifejezetten "nem szereti" a ködöt és az esőt! Ha a kicsike depis lesz az összefüggő felhőtakaró látványától, esetleg időjárással szemben támasztott igényeihez és temperamentumához közelebb áll a mediterrán stilus, mér' nem arra ment 2 éve a tar törpe?
.m.
ja és: hány éves is van der Gouw (vagy hogy is irják)?
Ugy terveztem, hogy majd a velemenyed elolvasva kifejtem en is az allaspontom, de nem koptatom feleslegesen a billentyuzetet, mert csak teged ismetelnelek.
Eddig azt hittem, hogy csak en magyarazok be magamnak olyan dolgokat, hogy rosszabb a sracok hozzaallasa, a csapategyseg, nincs meg a kello motivacio, atuto ero stb... De ezek szerint nem en vagyok paranoias, hanem mas is latja, hogy valami nagyon nem stimmel.
Az a kazetta a "MU:Tul az igeret foldjen" cimet viseli.
1. Peter Schmeichel (óriási kedvencem, lehet, hogy vannak nála jobbak, de a szívem azt mondja, hogy legyen újra MU játékos)
2. Edwin Van Der Saar (évek óta jó formában van)
3. Király Gábor (ezt félkomolyan mondom, de higyjétek el, felnőne a feladathoz)
4. Bíró Szabi (viccelek, azon túl, hogy most nagyon jó formában van)
Leginkább angol kapus kéne, fiatal, határozott, "ordibálós", amolyan Schmeichel 2.
Fabien Barthez, a Manchester United labdarúgócsapatának kapusa az idény végén el akarja hagyni az angol klubot.
A Daily Mirror cím? napilap értesülése szerint a világ- és Európa-bajnok francia válogatott játékos menyasszonya, Linda Evangelista topmodell miatt szeretne költözni.
A cikkíró Barthez közeli barátjára hivatkozva azt állítja, hogy a hölgy nem érzi jól magát Manchesterben, mert túl ködös az id? és gyakran esik az esö.
A kapust még ötéves szerz?dés köti a manchesteri klubhoz."
Ugyanezt a hirt, tegnap is hallottam a rádióban.
Amúgy jó uton halad, hogy elküldjék.
"Barthezre eltiltás vár
2001.11.27. 11:49:05
A szegény ember és az ág esete most tökéletesen illeszthet? Fabien Barthezre. A Manchester United francia világ- és Európa-bajnok kapusa két kapitális bakija mellett még mutogatott is az Arsenal- szurkolóknak a hét végi bajnokin, így az angol szövetség még el is tilthatja.
Barthez eltiltása esetén a veterán van der Gouw állhat a bajnokcsapat kapujába
Negyedik vereségét szenvedte el a Manchester United labdarúgócsapata az angol bajnokság 14. fordulójában, ám Sir Alex Fergusonnak nem csak ezért f?het a feje. A skót tréner szemmel láthatóan kapusgondokkal küzd, hiszen a világ- és Európa- bajnok francia Fabien Barthez ebben a szezonban több kárt okozott a csapatnak, mint amennyi hasznot hozott.
A hét végi londoni rangadón a kopasz hálóör 1-1-es állásnál elöbb egyszer?en Henrynak passzolta a labdát, aki az üres kapuba gurított (2-1), majd egy hosszú indításra kivetödve átcsúszott a labda alatt, és Henry ismét az üres kapuval "harcolhatott" (3-1). A gyengélkedés persze felbátorította a hazai szurkolókat, hogy gúnyolják Barthezt, aki "bemutatott" a nézöknek. A mozdulatot még edzöje, Ferguson is végzetesnek titulálta. Az Angol Labdarúgó Szövetség (FA) szóvivöje azt mondta, megvárják a játékvezet?i és ellenöri jelentést, és majd utána döntenek.
Az utóbbi találkozókon több hibát is vét? kapust eddig nem cserélte le Ferguson, hiszen mögötte csak az "örök tartalék" 41 éves holland Van der Gouw, valamint a fiatal, rutintalan amerikai, Paul Rachubka áll, pontosabban ül a kispadon. Most lehet, hogy a FA megoldja a problémáit."
Ilyet még olvasni is szörnyű, nemhogy belegondolni, hogy igaz-e!
Én inkább szeretném hinni, hogy nem így van. Az valóban igaz, hogy Linda Evangelista el akar nmenni Angliából, de Bartezről nem tudok ilyet feltételezni.
Végülis a "bakik" előtt végig jól védett. Én - szerencsére - már voltam United meccseken: egyszerűen nem tudom elhinni, hogy ilyen lenne a hozzáállása, valahogy nem ezt tapasztaltam idáig.
Remélem nekem lesz igazam...és talpra állunk.
A Bajnokok Ligája csoport nem vészes, innen simán tovább kell jutni, a bajnokság meg? Messze még a vége.
Bocsi, de: Beszarás! Most hogy mondod, igencsak gyanúsak a francia törpe megnyilvánulásai itt-ott.Az a legfélelmetesebb benne, lehet hogy igazad van!
brrrrr, Ebbe még én is beleborzongok!Alávaló hitvány tar féreg! de ha a fentiek csupán fikció tárgyát képezik: 1Xűen csak "szerencsétlen", és mielőbbi jobbúlást kivánok neki.
Bár nem nagyon (pontosabban nagyon nem) látok MU mérkőzéseket, de merem remélni, hogy ez csak egy hullámvölgy. Nem hinném, hogy a srácok elfelejtettek volna focizni, elveszítették volna becsvágyukat vagy befásultak lennének. Ott a példa: a Bayern sem muzsikál úgy, ahogy tavaly.
Ne feledjétek, a Manchester mindig a végére javul fel, és az utolsó pillanatig veszélyes. Nem lesz ez másképp a BL-meccseken sem.
Gondolkodtatok már azon, hogy Barthez nem-e szándékosan játssza folyamatosan a labdát a saját kapujába.
Ilyen durva hibákat még a leggagyibb kapusok sem csinálnak, ráadásul ? meccsr?l-meccsre ezt csinálja.
Azt olvastam valahol, hogy Barthez felesége nem érzi jól magát Manchesterben és elakarnak jönni onnan, de a klub nem engedi a szerz?dése miatt.
Ezt pár hónapja irták.
Ha elakarna jönni onnan és nem engedik, akkor az a legegyszerübb, hogy szarul játszik és akkor elküldik.
Mind1.
Azért a gólok után szépen összemosolygott Henry és Bartez.
F?leg a 3. gólnál, amikor megfogta a labdát, aztán "kidobta" Henry elé.
Igaz a 2-odiknál is hasonlóan csinálta.
Sajnos mindenben igazad van:" Nem azt irtad: helyettesitette ..... ....
...amely félne tőlünk, mi fogunk félni tőlük, és saját magunktól."
Mi lesz most velünk? . meg a muval?
ja de erre is válaszoltál: egy csapat leszünk az angol bajnokságban.
Fortune még igencsak távol van attól, hogy Giggset helyettesitse akár egyetlen félidő erejére is! (Talán Kily a Valenciában, aki a bolygónkon hasonló kalibert képvisel.)Sokat fut, de van egyfajta minóségi váltás az ő és Ryan játéke között, remélem nem kell részletezni, (talán meg kellene néznie a srácnak az értelmezőben, mit definiálnak "csel"-ként)
kvázi: Giggset nem lehet helyettesíteni (sehogyan)!
.m.
Szarul eshetett!
De hát a francia az francia pontpontpont
Egyébként Mindent összevetve (leszámitva azt) jók voltunk, nem hiszem, hogy más többet tudott volna az olimpiai stadionban!
Számomra egyébként a leginkább zavaró Veron teljesitménye! Amilyen fasza volt a Lazioban, olyan silány és ötlettelen az eddig általam nézett mecseken! Pedig az olasz bajnokságban meghatározó alak volt minden csapatában, itt meg...
A labdákat tucatszám adja el (depor elleni szégyenletes hazai mérkőzés!) nem kéri a játékszert, azonnal tovaadja, nem indul meg vele, és 90 perc tulnyomó részében a kreativitás legkisebb jelenlétét sem lehet a játékán felismerni!
Számomra ez idén a csapattal kapcs. legnagyobb csalódásom!