Keresés

Részletes keresés

Mighty Mike Creative Commons License 2001.10.07 0 0 1739
United line up Parma's Cannavaro for Ł28m

Sunday October 7, 2001
The Observer

Manchester United are planning to solve their defensive shortcomings by smashing another world transfer record, according to sources in Italy.
They are said to be preparing to make the Italian international Fabio Cannavaro, aged 28, the most expensive defender in world football by persuading him to move to Old Trafford from Parma for Ł28 million.

The move would run counter to chief executive Peter Kenyon's recent insistence that the club would not make more big-name signings this season, but manager Sir Alex Ferguson has expressed concern at his side's recent defensive frailty. After selling Jaap Stam to Lazio, Ferguson signed the former France captain, Laurent Blanc. But the move has failed to plug the defensive gaps and United have conceded nine goals in their past three away games.

Talks are understood to have taken place between United and Parma during the last week with a view to completing a transfer within the next few weeks. If a deal is done before Christmas, Cannavaro would be eligible to play in the second phase of the Champions League, starting on 20 November, even though he appeared in the summer qualifying competition with Parma.

Cannavaro became a cornerstone of Italy's national side after joining Parma in 1995. He stands only 5ft 8in but has won 49 caps since moving from his hometown club, Napoli. His strength is timing and his wonderful reading of the game.

He was a ballboy at Napoli during the Diego Maradona-inspired glory years in the late 1980s and he began his career there at 16. In 1995 he moved to Parma and won Uefa Cup and Italian Cup winners medals in 1998-99. A source close to Parma said: 'United are keen and the player has been flattered by their interest.'

Kola Creative Commons License 2001.10.05 0 0 1733
Edzében az angol válogatott...

[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]

poiuztre Creative Commons License 2001.10.05 0 0 1732
sziasztok!
Mondjatok már nekem lécci híres játékosokat az MU történetéből, akik a 7-es mezt viselték!
Kösz
menyusi Creative Commons License 2001.10.03 0 0 1731
Kedves Keano!

Meglátogattam az emlitett oldalt (ami ha jól vettem észre még fejlesztés alatt áll), és h. őszinte legyek elakadtam a regisztrácionál, amikor egy "oldalat", és annak jellemzését kéritek. Milyen oldal ? Sajnálom, ha a kérdés hülye, valamint a válasz triviális volta miatt megkérdőjelezed szellemi képességeim, de lécci ird meg, mit tegyek.

Előzmény: Törölt nick (1714)
adwizer Creative Commons License 2001.10.03 0 0 1730
MU is still the best, but the MU topic is off my kedvencek.
J-MAN Creative Commons License 2001.10.02 0 0 1729
Hackett!

Add meg légyszíves a mail címedet, amelyiken elérhető vagy, szeretnék írni.

j.man@freemail.hu

Mighty Mike Creative Commons License 2001.10.02 0 0 1728
szoval azt varod tolem, hogfy miutan valaki leanyaz meg jopofizak, illetve ha nem teszem(bar nem anyazom), meg en kerjek bocsanatot. na nem.

en csak megvedtem magam es ezt eztan is megteszem minden egyes alkalommal.

a valaszt a Hackett topikba ha lehet.

(ui. azt ertsd meg, hogy a manias depresszio elnevezesben a manias nem egy jelzo, hanem a ketto egyutt adja a betegseg elnevezeset, de mondom, hasznalhatom a bipolaris betegseg elnevezest is, ha az jobban tetszik)

Előzmény: Törölt nick (1727)
Törölt nick Creative Commons License 2001.10.02 0 0 1727
Mit kellene megértenem?!
Ne erről az idióta betegségről vitatkozzunk már, hanem arról, hogy amíg nem vagy hajlandó bevállalni, hogy bizonyos dolgokban bizonyos szempontból a másiknak is igaza van(márpedig akármekkora zseni vagy, nem lehet mindenben igazad), toleránsnak kell lenned.Ha úgy tetszik, okos enged -> szamár szenved alapon.Azért kell bocsánatot kérned, mert miután felkaptad a cukrot, igenis fikáztál Te is, csak "kultúráltabban", de mint említettem az ilyen jellegű sem sokkal jobb.A jó ügy érdekében.
Hackettet ugyanilyen nehéz lesz meggyőzni erről, és nem mert "beteg", mivel nem hiszem el, hogy az, hanem mert ő (gondolom számodra is érthető) ugyanilyen magabiztosságggal állítja, hogy Nektek nincs igazatok.Ha nem kérsz bocsánatot, miután ő megtette(pedig az nagy szó), azt agressziónak vesszük, és bombázunk!
:)
Mighty Mike Creative Commons License 2001.10.02 0 0 1726
depresszios inkabb!!!

persze, hogy lehet, valaki depresszios anelkul, hogy manias depresszios lenne, mert ez ket kulon betegseg(a manias depresszionak a masik neve bipolaris betegseg). es nem egy jelzo. ertsd meg!!!

de miert is kene nekem bocsanatot kernem??? ezt meg mindig nem ertem, en kulturalt hangnemben vitatkoztam, semmi mast nem tettem.

Előzmény: Törölt nick (1725)
Törölt nick Creative Commons License 2001.10.02 0 0 1725
DepresszÍV periódus:)
Egyébként nem mondtam, hogy ismerem, csak tudok róla egy-két dolgot.
Azzal pedig arra akartam utalni, hogy egy ember depressziós időszakot átéllhet anélkül is, hogy mániás depresszióban szenved...ez pedig így van.Márpedig abban a szóhasználatban a mániákus igenis egy jelző.
NEHOGYMÁR ERRŐL VITÁZZUNK!:)

A lényeg, hogy Hackett bocsánatot fog kérni, amennyiben Ti is UGYANEZT megteszitek.(a végén még azt fogod gondolni, hogy skizofrenia-ban szenvedek, és valójában Hackett is én vagyok:)
Komolyra fordítva:
Tegyétek már félre az ellenségeskedést!
Ahogy mondtam.Bocsi-bocsi, és innentől kezdve jókat röhögtök majd együtt itt a topicban, és el lesz felejtve a mocskolódás!(holiday!!!):)
(szívesen megnézném pl. amint prof. és Hack úgy vitatkozik valakivel, hogy egy álláspontot képviselnek)
Naív vagyok?Miért?
Peace!

(úristen, ez én vagyok?!:)

Mighty Mike Creative Commons License 2001.10.02 0 0 1724
a manias depresszio az egy betegseg(maskeppen bipolaris betegseg), amikor a beteg a hangulati skala mindket vege kozott csankazik. vannak manias idoszakai(indokolatlan jokedv, nagyon aktiv,kis alvas igeny, nagy tervek szovogetese, ellensegeskedes) es depresszios periodosai is(azt mondod ezt ismered. ez egy betegseg elnevezese, itt a manias nem egy jelzo.

na hogy is kezdodott, valakit lefaszszopozot, illetve fasszopozott,ezt kijavitva mash javalortta neki a bebisinteri allast, mire en megjegyeztem, hogy ugy masfgel ev mulva szuksegem lesz egyre. erre le zsido fattyuzta a leendo gyerekemet.

na ki provokokalt???

en azert avlaszolok itt, mert te szolitottal meg itt, de ha gondolod valaszolni mar ott valaszolj - ha hackett bocsanatot ker, a reszemrol ok, de ketlem hogy megtenne.

Előzmény: Törölt nick (1723)
Törölt nick Creative Commons License 2001.10.02 0 0 1723
"tenyewrbemaszonak"?
Inkább olvasd vissza:)

Figyu!
Ha valakinek az orrára annyit mondasz:"de csúnya orrod van", az hagy.ért.véve nem trágárság, számomra mégis ocsmányabb, mintha tárgytalanul odanyomsz neki egy k***a anyádat.Tehát ne mondjátok, hogy nem provokáltatok, mert itt is kettőn áll a vásár.Ha meg elmebeteg, akkor miért vitáztok vele, és nem hagyjátok békén?Ráadásul ez egy ManU topic.Ha nagyon akarod, neked sem kell ide írnod a vitában, hiába mondogatod, hogy nyitottál egy saját topicot neki.
A depresszió fogalmáról pedig én is tudok egy-két dolgot, úgyhogy biztosan állíthatom:az, hogy valaki nincs megelégedve a környezetével -> el akarja hagyni,de nem képes -> depressziós lesz , az még nem MÁNIÁKUS betegség.Azzá válhat, de önmagában nem az.
Hagyjuk ezt, jó?
Hackett bejön ide, bocsánatot kér az anyázásért, erre Ti is bocsánatot kértek -> szent a béke!
Nem egyszerűbb?!?!?!

Mighty Mike Creative Commons License 2001.10.02 0 0 1722
hat igen, ezek szerint annak is van kapcsolata a valosaghoz, ha azt mondom, hogy nekem van a legtobb penzem a vilagon.(hiszen en is, penz is, vilag is van):)

hackettnel a kovetkezo "kognitiv torzulasok" fordulnak elo: tulaltalanositas, felnagyitas es alulbecsules, onkenyes kovetkeztetes.(Aaron Beck alapjan, szerinte a "depresszios egyenek gondolkodasara nehany olyan szisztematikus hiba jellemzo, amelyek miatt ugy eszlelik a vilagot, hogy erositse a negativ ensemajukat"(Atkinson)).

en meghallgatom hackettet(es nem pocskondiazom), aztan megcafolom, erre o le zsidozz/buziz/kopetez, ja es le is alltam(itt), erre ot tvan a "hackett fanek, ide" topik.

A Magyarorszagrol alkotott (negativ) kepe egyaltalan nem valos, mert csak a rossz dolgokat erzekeli, mintahogy az Angliaraol alkotott velemenye sem az(ott pedig csak a pozitivakat)(szelektiv elvonatkoztatas, felnagyitas/alulbecsules).

annak a mondatnak az lett volna a lenyege(csak nem szoktam visszaolvasani amit irtam), hogy ha te ezt tenyewrbemaszonak erzed, sajnalom, de ilyen a stilusom.

Előzmény: Törölt nick (1721)
Törölt nick Creative Commons License 2001.10.02 0 0 1721
Abszolút van kapcsolat!
Nem értem, miért mondod, hogy nincs.Hiszen a valós világra épül!!!!
Könyörgöm, hisz a történelem legnagyobb költői majd' mind álmodozók voltak.Már megint elkanyarodtunk!
Egy egyszerű dolgot mondtam:ÁLLJATOK LE!Hallgassátok meg a másikat, és érveljetek megalázó irónia, lehordás, pocskondiázás nélkül.Ezen NINCS mit vitatkozni!
Egyébként ha már kérdezed:A magyarországról alkotott képe igenis nagyon valós.Sötét, de a valóságtól nem sokban tér el.

"ha tegesd ez a edes egy komad kitetel bantod, hat nekem ez a stilusom."
Erre meg bocs, de nem tudok válaszolni...
...mit jelent?
:)

Mighty Mike Creative Commons License 2001.10.02 0 0 1720
ha tegesd ez a edes egy komad kitetel bantod, hat nekem ez a stilusom.

hackettrol, pedig, aki ilyeneket ir:"Tudod bogaram, nem fordult akkorát a világ, hogy a germán származású fehérember (ez volnék Én), egy zsidó fattyának a dadusa legyen.", annak egyreszt valaszolhatok ilyen hangnemben, nem? en visszafogott vagyok

nem ismerem hackettet szemelyesen, de a manias oldalat ismerem elegge, es sajat bevallasa szerint is depresszios, igy raktam ossze a dolgot(nem volt nehez). de nem azert mondtam ezt el itt, mert besarozni akartam(akarja a fene), hanem, mert o azert viselkedik igy mert MD, tehat ez alaposan idekapcsolodik. de: szerintem bekene fekudni egy psychiatriara par honapra - jot tenne neki.

en meg nem talaltam olyan megjegyzeset,ami igaz lenne(illetve igen, de most nem egyes focistak megiteleserol van szo), de az hogy teljesen torzultan latja a vilagot(a sajat vilagaban van logika, csak epp nincs kapcsolat a valosag&az o vilaga kozott), az is a betegsegere jellemzo. szoval legyszives, mondd mar meg, szerinted miben van igaza.

Előzmény: Törölt nick (1719)
Törölt nick Creative Commons License 2001.10.02 0 0 1719
Azt hittem elég meggyőző leszek a rohadt k***a anyád!
:)
(ez elég gyenge poén volt)

Mikey!

"tudom neked edes egy komad a hackettke"
Ha már értelemről beszélünk, nem fogom: ilyen megjegyzésre miért volt szükség?Erre gondolok, amikor tenyérbe mászó iróniáról beszélek.
Más:Nem ismerem Hackettet személyesen!
Lehet, hogy Te ismered, lehet, hogy amit mondasz róla, igaz.
De ha értelmes lélek vagy, ahogy állítod, kérdem én: Miért nincs benned annyi tolerancia, hogy ezt nem kiáltod világnak?!Ha összeveszel valakivel és erre ő elkezdi kiáltozni, hogy impotens vagy, mennyire tartod a tettét emberségesnek,igazságosnak?!
DE ami igaz az igaz, valóban szimpatikus számomra, hogy kiáll a gondolatai mellett, és nagyon gyakran olyan jól mutat rá igaz tényekre, ahogy val'szeg én nem is tudnék.Ez nem azt jelenti, hogy én túl hülye vagyok(bár megeshet:), hanem, hogy teljesen indokolatlanul tartjátok őt magát ostobának, ill. blődségnek azokat a gyakran feltétlenül értelmes dolgokat, amiket mond.Ezen kéne elgondolkodni.

Mighty Mike Creative Commons License 2001.10.02 0 0 1718
ja az elejet az UTE-Fradi haboru cim. topikban talalod, nem itt.
Előzmény: Törölt nick (1716)
Mighty Mike Creative Commons License 2001.10.02 0 0 1717
tudom neked edes egy komad a hackettke, de: en nem gyulolom ot, csak sajnalom szegenyt: egy manias depresszios gyerek, aki jol belekot mindenkibe, osztja az eszt, karomkodik, szidalmaz(ugyen hol hallottal engem mast becsmerelni?). mert ide mindig a manias allapotaba jar, amire jellemzo az ellensegeskedes, a szitkozodas. ilyenkor dezorientalt es zseninek kepzeli magat. amikor meg depresszios allapotaban van, akkor nem jon ide, hanem csak gubbaszt a szobajaban.(ezert nem jelentkezett itt se, nalad se sokjaig:))

mondd mar meg hol gyulolkodtem en, hol szidtam hackett anyjat, esetleg a eljovendo gyermeket es hogy miben van igaza keves komadnak.(ja voltam en mar az utolso kopete a vilagnak is, csoportosan)

valoban nevetsegesnek tunhet kivulrol a vitank: ennek egy oka van, ha egy (finoman fogalmazva)bizarr gondolkodasu emberre akarsz hataqst gyakorolni(i.e. meggyozni), akkor el kell fogadni a gondolkodasanak szabalyait es azokon keresztul kell meggyozni, mert maskepp csak lehulyez.

Előzmény: Törölt nick (1716)
Törölt nick Creative Commons License 2001.10.02 0 0 1716
Off(oda kell még írni?)

Hi Guyz!
Elolvastam a vitátokat az elejétől a végéig és őszintén szólva ennél nagyobb állatságokat még soha nem hallottam, ill. olvastam sehol!
Ha az Index nem vágja ki innét az egész bandát, könnyen lehet, hogy szegény Manchester rajongók másik topicot kell, hogy nyissanak...
Nem akartam beleszólni, de miközben olvastam a marhaságaitokat, felgyülemlett bennem sok indulat, gondolatok tömkelege, etc., úgyhogy most írnom kell!
Először is a hangvételt tartom mulatságosnak.
Elképesztő, hogy képtelenek vagytok a másikkal emberi hangon beszélni.Minden egyes megszólalás tele van azzal a tenyérbemászó, mérhetetlen gyűlöletet sugárzó iróniával, ami érezhetően csupán arra szolgál, hogy a másiknak a szívét lelkét próbálja bemocskolni, földbe taposni!
Nekem egy hasonló vitasorozat után valami "magyaros" topicban volt egyszer egy kitörésem.Az is tele volt fikázással, mert azt hittem, hogy így nyomatékosíthatom a másik agyában azt, ami számomra nyilvánvaló, és amit ő látszólag nem képes megérteni.Rá kellett azonban jönnöm arra amire -úgy tűnik- eddig Ti (áll. diplomás emberek)nem: egy elfogult embert nem lehet dühből meggyőzni.Valószínűleg EGYÁLTALÁN nem lehet meggyőzni igazunk 100 % - os realitásáról, úgyhogy vagy kötünk egy - úgymond - kompromisszumot, vagy ideggörcsös rángásban, saját nyálunkban fogunk megfulladni.Jelen esetben mindkét oldal elfogultsága félreérthetetlenül valós, tehát (legalábbis ha szeretnénk ezt a jó kis topicot megint olvasgatni) időszerű lenne végre kölcsönös elnézéskérések közepette, őszinte megbánó mosollyal nyugtázni:NEKI MÁS A VÉLEMÉNYE.HMMMMM.VAN BENNE VALAMI.
Emberek!Ha ismernétek egymást, lehet, hogy a legjobb haverok lennétek!
Vágjátok?
Hagyjátok a gyűlölködést, és mérjétek fel, hogy Hackett-nek egy csomó dologban - ha a magyar fül számára nehéz is ezeket hallani - de Igaza van!Nem mindenben, de sok mindenben ugyanúgy, mint ahogy nektek is igazatok van a témában más megközelítésből.
Legyen ez a végszó!
Próbáljatok már egymással egy kicsit megértőek lenni, mert amit csináltatok itt az már szinte röhejes...

Youme Creative Commons License 2001.10.01 0 0 1711
Én mi van a Manchester United csapatával? Most vagy a topci címe rossz, vagy néhányan eltévesztették a házszámot...
Professzor úr Creative Commons License 2001.10.01 0 0 1710
Bohóc!

Némileg pontosítanom kell magam,ugyanis ezúttal valóban nem a megfelelő szót használtam a tüneteid kapcsán.A diszlexiád is valószínűsíthető ugyan,de itt a fórumon közvetlenül csak diszgráfiás zavarokat produkálsz.

Tehát:Diszgráfia - az írási képesség zavara. Jellemző: betű- és szótagkihagyások, hosszú-rövid megkülönböztetés zavara, szavak egybeírása, betűcserék stb., vagyis írásban jelentkező hibák.

Előzmény: Professzor úr (1709)
Professzor úr Creative Commons License 2001.10.01 0 0 1709
Tamáska!

Annyi hülyeséget összehordtál,hogy fölösleges válaszolni mindegyikre.Szerencsére MM-nek van még erre energiája.(Magyar falvak stb.)
A "grafológus" fogalom feszegetése kapcsán pedig rohadt nagy öngólt rúgtál.Sajnos ez esetben is csak a diplomával rendelkező MM értett meg engem,szemben az érettségin átrúgdosott alakokkal.Kisfiam,továbbra is azt mondom,hogy egy grafológus megállapítaná NYOMTATOTT SZÖVEG alapján is,hogy a Professzor úr nicket használó egyén (azaz én) ír-e Dino Grandi néven,vagy sem.A jelek szerint te nem vagy tisztában a grafológus szó jelentésével,hiszen az íráskép vizsgálatára korlátozod tevékenyégét.Az említett problémát(,miszerint én írok Dino Grandiként vagy sem)egyébként megoldaná egy jó magyar tanár,sőt,esetleg egy pszichológus is.Ezek után elég butaság lenne a fejemhez vágni,hogy nem vagyok tisztában egy magyar tanár feladatával.Az a nagy helyzet öcsi,hogy jelenleg nem létezik olyan szakma,melynek elsődleges feladatát a nethuligánok írásainak összevetése tenné ki.Ezért is említettem meg múltkor a grafológust,aki szakmai tapasztalatával sikeresen megoldaná ezt a problémát is.
Példa:Öreg néne macskája felszalad a magas fa tetejére.Nem azért hívja a tűzoltókat a mentési munkálatok elvégzésére,mert nincs tisztában azzal,hogy nem ez az elsődleges feladatuk.Egyszerűen csak tudja,hogy ők képesek segíteni,mivel olyan szakmai tudás(nincs tériszonyuk stb.),illetve eszközök(hosszú létra)állnak a rendelkezésükre,melyek ilyen esetben is kiválóan hasznosíthatóak.
Miért rúgtál öngólt? Tudod,elmebeteg barátocskám,azért,mert te vagy az,aki erőlteti az idegen eredetű szavak használatát,méghozzá siralmas módon.Számos esetben egyszerűen nem odaillő szavakkal dobálózol.A legújabb példa a "patetikus" kifejezés.Öregem,tisztában vagy a jelentésével?Aligha...

Az egyetemi végzettségemmel pedig csak akkor büszkélkedem,ha a hozzád hasonló taplók osztják az észt.

A fociról pedig tényleg nem kellene vitatkoznod,mert évek óta csak Borsodi Ligát,m1 BL-t nézel.Elhiszem,hogy relatíve sok angol/olasz bajnokit láttál a '90-es évek közepén,éppen ezért javaslom,hogy ezzel kapcsolatos topicokat nyissál,és oda írjad a baromságaidat!
Egyébként megkérdezném,hány maláj,sri lankai,afgán bajnoki mérkőzést láttál már?Nálad ugyanis az a mérce,és ez alapján teszel olyan nevetséges kijelentéseket,mi szerint az angol foci a legjobb a világon.

A diszlexiás zavarodat már próbáltad kezeltetni?

Előzmény: hackett1977 (1700)
Mighty Mike Creative Commons License 2001.10.01 0 0 1708
marmint magyarul.
Előzmény: Mighty Mike (1707)
Mighty Mike Creative Commons License 2001.10.01 0 0 1707
most mondhatnam, hogy nem en kezdtem(mivel nem en kezdtem), de nem mondom, en ezentul(is) a hackett fanok, ide topikba varom labilis gyori baratunk valaszait. nem tudom megfigyelted-e, hogy ki volt vulgaris ebben a topikban: nem en.

ha az angol cikkek beillesztese zavar, akkor szolj, ha van igeny ra egy kis osszefoglalot mindegyikrol irhatok angolul.

Előzmény: menyusi (1705)
menyusi Creative Commons License 2001.10.01 0 0 1706
Egyébként Veron többet ér, mint az utóbbi évek összes nagy igazolása (Bartez, Ruud, Blanc), igencsak nagy klasszis, aki ezt vitatja, azzal gondok lehetnek (de lehet, én vagyok elfogult).
ja, és az előbbi hozzászólásom utsó mondatában a "néha"-t tekintsétek semmisnek.
menyusi Creative Commons License 2001.10.01 0 0 1705
Fasza, ha nincs tapio, negyedóráig kellett volna görgetnem az oldalt, majd lapoznom, hogy végre valahára magyarul olvashassak a MU-ról, s a nem mindennapi bravúrjáról a White Hart Lane-en.
Nem lehetne nyitnotok (mm, hekit, prof) egy uj topicot, ahol mindennemű tartalmi megkötöttség nélkül egymást leanyázva megvitatjátok pszichés, szociológiai, történelmi, faji és egyéb nézeteiteket? Nem mintha néha nem lenne felettéb alpáriságában szórakoztató pár hete a topic, de talán mégsem ez a megfelelő hely erre.
Tapio Creative Commons License 2001.10.01 0 0 1704
"...de mivel nem látták, megmaradnak a sötét kis balkánjuk szánalmas világában, ahol még mindig azt gondolják, hogy a football nevű jatékot a sötétbőrű és agyú latin tepedék fikahalmazok játszák."

Erre válaszul idéznék néhány dolgot, szintén ebből a topicból:

"But there was more to come and in the 76th minute they succeeded in turning the match on its head when Juan Sebastian Veron hit home United's fourth goal from the edge of the area."

"Itt van a hivatalos oldal elemzése a mérkőzésről:

V FOR VICTORY
I never thought I would see the likes of Eric Cantona again, but there he was parading his incomparable skills against Everton at Old Trafford in this match.

Only now he is called Juan Sebastian Veron, a player I am convinced is destined to become the new "Dieu" of Manchester United.

The Argentinian midfielder, dubbed "the little witch", is now beginning to open up as he settles into the team, and what a box of tricks he revealed today. His ball skills are so reminiscent of Cantona, his passing has the same visionary touch and his positioning in all quarters of the field is tireless, just like the French star."

"Veronhoz visszatérve, nézd meg a hivatalos oldalán, kb. 80%-al vezet a meccs embere cimert. Ez nem semmi."

Íme egy részlet tőled: "Veron tényleg nagyszerű futballista, de kiabáljuk el a dolgokat."

Keno mondta: "Fantasztikus mérkőzés volt. Most derült ki milyen jó vétel volt Veron"

Azért idézgetek, mert nem értem miért kell "alázni" a latinokat...ezzel a saját csapatodat is "alázod", vagy nem?!

Végezetül: ezúttal én is sajnálom, hogy nem láthattam ezt(Spurs-MU) az összecsapást, valszeg jo kis meccs lehetett, bár úgy lett volna élvezetes nekem, ha a végén Ferdinand-ék örülnek, hiszen egy kicsit szimpatizálok a Tottenham-el.
Mindegy, mert J.S.V., aki ezen a Földön -Jari Litmanen után- a második számú játékos, sorsdöntő gólt szerzett, és ez azért pozitívum valamennyire :) ,attól eltekintve, hogy a United 3 ponttal gazdagabb lett :))

Előzmény: hackett1977 (1671)
Mighty Mike Creative Commons License 2001.10.01 0 0 1703
"The power of Man Utd

Look. I'm sure I'm just being naive here. But all this power over the game United now have - where the hell has it come from? If the FA (or anyone else, for that matter) were to treat United the same way they do everyone else, what would United do?

Nothing. They can't do a thing. They have a voice, one out of twenty, in the running of the Premiership, but then, so have Watford. So why is everyone so scared of them whenever they want something? Because they'll run off and form a
Super League? No. They wouldn't go into that so lightly - it'll take much more than a bit of even-handedness for them to leave English football.

For years the game has continued to exist solely because there are a few (albeit, very few indeed nowadays) principles of equality at the game's core. So much of this has already been eroded away by commerce. There's no need for anyone to
start throwing it out of the window.

Rob Marriott"

Mighty Mike Creative Commons License 2001.10.01 0 0 1702
eloszoris, en csak reagalok rad, de fel is hoztam neked a hackett fanek, ide c. topikot, ahol ott van az igereted is(8.13-arol, hogy valaszolsz nekem, dehat nem teszed azota sem), valaszolj ott.

latod, a te Magyarorszagrol irt hulyesegeid, meg az Angliaval kapcsolatosd elvakultsagod bizonyitja, hogy mennyire pontos voltam, amikor azt irtam, hogy alomvilagban elsz.

csak, hogy tudd, tiz napra hazajottem, ezeket a sorokat(&a tegnapiakat is), itthonrol irom. akkor leirom a tisztanlatas kedveert, hogy mi tortent abban a topkiban(az FTC-UTE haboru c.-ben) mi is tortent:

te megjelentel, olyanokat irva, hogy "ti vagytok az utolso kopetei az orszagnak", ami nekem nagyon nem tetszett, es kerdore vontalak, hogy hogy irhatsz, aztana vita arrol szolt, hogy vajon Anglia tokeletes-e(nem, mintahogy semmi sem az), es nem is arrol, hogy a brittek a legnagyobb alkeszek(bar szo, mi szo, Europaban nagyon ez a hiruk), hanem arrol, hogy miutan megcafoltam minden teveszmedet, azzal hozzakodytal fel kb., hogy Mo. a vilag legszarabb helye(persze nem Gyor, mert az maga a csoda).

ott is leirtam,, miert hozom fel ezeket a peldakat: hogy arnyaljam a te Angliarol kialakitott keped & esetleg a Magyarorszagrol kialakitotatt is(mert mindaket elkepzelesed hamissaga ugyanonnett taplalkozik), azzal, hogy az egyikrol megmutassam neked, hogy az egyik nem olyan szep, a masik pedig nem olyan rossz.

hidd el, itt is arrol (is) soroznek az emberek, hogy minden szar, "meg nem jovok ki a penzbol", lehet, hogy magasabb fizeteseik vannak, de a problemak hasonlok.

ha olvastad a DKt, mikopzben nem voltal itt, akkor tudod, hogy egy hajlektalan kirabolta az asszonyt egy nyilvanos helyen, azert hogy leihassa magat.(az trecseldebe olvass vissza)

mondhatnam hogy arrol, csak te tehetsz, hogy nem tudsz elkerulni ebbol az orszagbol, hisz masoknak sikerul: itt vagyok en: ket diploma, egy PHD, rengeteg palyazat, munka&most mar Angliaban dolgozom. ha valaki ul a seggen, nem tanul, nem dolgozik azzal semmi baj, de azert mert nem sikerulnek az eleteben a dolgok, azert nem mindig mas a hibas. (most halal komolyan Angliarol mennyit szoktal beszelgetni a psychiatereddel? mer hogy segitsen rajtad, errol az elvakult rajongasrol tudnia kell!!!)

dehogy megnyugtassalak, en legkesobb 3 ev mulva hazakoltozom, mert a eletemet(es a csaladom eletet) csak Magyarorszagon tudom elkepzelni leelni. es ezzel egyetert a mennyasszonyom is, azota is, amiota megismerte(mar amennyire az idobol kitelt, de hidd el, nem a Vajdahunyad varat, meg a Vaci utcat mutogattam neki, de Fradi meccset igen) Magyarorszagot, azota meg inkabb egyetert velem.

arrol, meg ne beszeljunk, hogy a te magyar falvakat leiro soraid milyen primitivsegrol tesznek tanubizonysagot. jartam falun,sot Gyor melletti falvakban is(anno volt egy Gyor kornyeki baratnom). es ha te is jartal volna arra, akkor tudnad, hogy ott se mindenki primitiv, meg lecsuszott. ilyet mondani olyan lenne, mint ha azt mondanam, hogy ebben a topikban mindenki olyan buta, elvakult es primitiv, amiert te vagy itt a leghangosabb.

es, hogy miert"rajoskodsz[om]andóan körülöttem, a topic 'jaimban". nos hat azert, mert ezek nem a te topikjaid, te nem vagy semmi csak egy hangoskodo okoska. en szeretem az angol focit, sot kedvelem(bar nem rajongok erte: csak egy csapat van, a Fradi)az MU-t (es ha valami nem, tetszik korulotte, az a tehozzad hasonlo divatemberkek, akiknek csak az kell, hogy masok lassak, ok mekkora nagy szurkolok). es valoszunileg regebb ota, mint te-mar a nyolcvanas evek vegen az angol bajnoksagban az MU-nak szoritottam, sot a Heysel-beli meccset is mar egyertelmuen angoloknak szurkolva probaltam nezni.(persze keptelen voltam). es ellentetben veled en olvasom is ezeket a topikokat, nem csak hihetetlen nevetseges(bar rettento vicces) kinyilatkoztatosakra hasznalom oket.

(a ruhakrol meg: nekem a PS ugyanolyan, mint az agressor, meg a devergo. ugyanaz a kategoria, csak az egyik az egyik helyre, a masik a masikra jellemzo - szamomra ez is, az is a hordhatatlan kategoriaba tartozik. nekem ennel "igenyesebb ruhaim vannak":))

Előzmény: hackett1977 (1699)
Professzor úr Creative Commons License 2001.10.01 0 0 1698
MM!

Pszichopata az ürge,ez teljesen világos!Az a legfélelmetesebb az egészben,hogy a munkahelyén valószínűleg ki sem szúrják a dilijét,mivel nyuszi módra meghúzza magát.Aztán este hazamegy,és bosszút áll a világ(hál)on.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!