Keresés

Részletes keresés

buGri Creative Commons License 2000.10.25 0 0 267
Új barátnő? Az előző már menyasszony volt, vagy tévednék? Bugyi témában ezek szerint minőségi csere volt. És egyébként? (Bár nem szeretek emberekről így beszélni.)
Bár érzem a lelkesültséget benned.
Sok boldogságot! A lapodat majd megnézem.
buGri
Előzmény: kgb11 (266)
kgb11 Creative Commons License 2000.10.25 0 0 266
Gyerekek!

Akkor kezdhetem a Bugyi Nélküli Lányokkal foglalkozó lapom elkészítését? Eddig Muffvadászon kívül senki nem kommentált. Lehet, hogy azért mert szeretnétek, ha a lapon levelezési adatbázist is létrehoznék?
Más. Sajnos jön a tél, egyre kevesebb a bugyi nélküli lány az utcákon. Az új barátnőm talán kivétel ezalól.
Addig is gyönyörködjetek frenetikus lapomban: http://www.extra.hu/kgb11

voiture Creative Commons License 2000.10.24 0 0 265
A topikról jut eszembe, hogy láttam egyszer a metrón egy ápolt, csinos de/és gyanúsan roma csajszit fehér sztrecsnaciban (nem ma volt az divat, de az eset sem ma történt...) és nem volt alatta bugyi. A dolog annyiból volt érdekes, hogy - sötét hajára és szorzetére tekintettel - tökéletesen átlátszott a fazonírozott nyuszija, és mókás volt, hogy az összes körülötte ülo férfi (köztük gyarló tenmagam) meredten bámulták/tuk a közkívánatnak tudatában lévo nostényt.
bastyaelvtars Creative Commons License 2000.10.23 0 0 264
Nagyon eröltetett az a vigyor...
Előzmény: Trish (263)
Trish Creative Commons License 2000.10.23 0 0 263
Aggódni? Miattad? :)))
Előzmény: bastyaelvtars (262)
bastyaelvtars Creative Commons License 2000.10.23 0 0 262
Nem csodálom, hogy nem jut el a tudatodig, hogy ez az akció most a te viselkedésed (és direkt felszólításod) eredménye. De még nincs ám vége, ne aggódj!
Előzmény: Trish (261)
Trish Creative Commons License 2000.10.23 0 0 261
És akkor most ki megy ki után? Most is Nick meg én kísértünk téged, igaz? Szegény bástya...
Előzmény: bastyaelvtars (260)
bastyaelvtars Creative Commons License 2000.10.23 0 0 260
"Sokáig nem tudtam mit írni. Most se nagyon"

Hogy ez engem vajon miért nem lep meg?

"Asszem Nőgyógyász 249-esével kell egyetértenem"

És mi lenne, ha egyszer netán lenne valami önálló gondolatod is?

"Muffvadász!
:)) "

Hát ez nagyon kellett. Mint minden második hozzászólásodban.

Előzmény: Trish (257)
Trish Creative Commons License 2000.10.23 0 0 259
Szia Vahren! :)
Először is: ari volt a közvetítés! :))))
Mellesleg: vajon nem vág az a szilikonpánt? Ha igen, akkor tényleg le vele! Csajok! Van itt valaki akinek van tapasztalata a szilikonpántokkal kapcsolatban?
Előzmény: Vahren (258)
Vahren Creative Commons License 2000.10.23 0 0 258
Hova tűnt Trish, hova tűnt Trish??!! ITT JÖN TRISH, és... te jó ég... nincs rajta bugyi!!! Ahhhhh - Palik kiütve. :-)))

Tudom, hülye vagyok.
Na jó, velem is volt, lett volna ilyesmi.

Szal hugom szalagavatóján volt egy lány hosszú piros ruhában, oldalt
kivágással. Értsd derék közepétől az aljáig. Bugyi pántját csak nem tudtam
rajta felfedezni. Jól nézett ki Ezt mások is kiszúrták. A ruhához idétlen lett
volna, ha kilóg az alsónemű pántja.

DE

Másnap hugom közölte, hogy tévedtem, szilikonpántos bugyi volt a csajon.
Szerintem le a szilikonpánttal!!!

Vahren (aki '76-os évjáratú)

Trish Creative Commons License 2000.10.23 0 0 257
Sziasztok! :)
Sokáig nem tudtam mit írni. Most se nagyon... Asszem Nőgyógyász 249-esével kell egyetértenem... Na, ha ezt Nick elolvassa...! Le leszek hurrogva.

buGri!
Az útvonaltervet nem olyan egyszerű elkészíteni. A Forma 1-es versenyzőket folyamatosan testőr kíséri. :))))

Muffvadász!
:))

Ethan Hunt!
Na, erről jól lecsúsztunk. :( De Szegeden nincsenek csajok bugyi nélkül??

Pusz Mindenkinek!
Trish

Ethan Hunt Creative Commons License 2000.10.23 0 0 256
Trish Kedves!
Most olvasom egy másik topicban, hogy Szegeden voltál. Ha én ezt hamarabb tudom... nagyon megnéztem volna, hogy milyen egy lány bugyi nélkül a kutyakiállításon meg a kínaiban :)
Muffvadász Creative Commons License 2000.10.18 0 0 255
Én is imádom a Forma-1-et, ha lesz valami szóljatok, de remélem nem a Palik közvetíti. Hétvégén nem érek rá mert a Maláj futamot nézem, de utána egész tavaszig akármiben benne vagyok ami Forma-1-el kapcsolatos, pláne ha Trishnek is köze van a dologhoz.

Üdv Mindenkinek

buGri Creative Commons License 2000.10.18 0 0 254
:)))) Fülig ér a szám! Köszi! Még, hogy harag! Ki hallott már ilyet? (Tudom, Te.) Azért is fülig ér, mert sikerült most megtalálnom egy volt osztálytársnőmet, akit már nagyon rég nem láttam, és a hétvégi érettségi találkozónkon ott lesz. Ja, bocs, csak olyan lelkes vagyok.
Útvonaltervet még nem kaptam, pedig már készítem a Forma 1-es bizonyítványt. Azt csak személyesen lehet átadni!
Pussz!
buGri
Előzmény: Trish (247)
kgb11 Creative Commons License 2000.10.18 0 0 253
Kedves Trish!

Te nő vagy, nyilván nem lesz olyan kellemes mint nekünk férfiaknak.
Muffvadász lelkesdik az örömtől, hogy készítek egy lapot ami a bugyi nélküli lányokkal foglalkozik. Neked mi a véleményed erről?

Előzmény: Trish (238)
Muffvadász Creative Commons License 2000.10.18 0 0 252
Úgy látszik öregszem és kezdek szenilis lenni.

Üdv Mindenkinek

Előzmény: Trish (251)
Trish Creative Commons License 2000.10.17 0 0 251
Pedig korábban már írtam, hogy veszek... Nem figyelsz... :)))
Előzmény: Muffvadász (250)
Muffvadász Creative Commons License 2000.10.17 0 0 250
Szia Trish!
Akkor félreértettelek, azt hittem a miniszoknyához sem veszel bugyit. A tanga melegen tart, vagy netán budás tanga.

Üdv Mindenkinek

u.i.: Ma is fehér tanga van a koleginán.

Előzmény: Trish (244)
Nőgyógyász Creative Commons License 2000.10.16 0 0 249
A tanú enyhén szólva elfogult, nem tudom, így elfogadhatjuk-e a szakvéleményét...
Előzmény: Nick Grabowski (248)
Nick Grabowski Creative Commons License 2000.10.16 0 0 248
Trish Forma 1-es.
Trish Creative Commons License 2000.10.16 0 0 247
:))) Mondták már Neked, hogy aranyos vagy? (Csak nehogy elszomorodj, hogy ezt írtam. Van egy kedves ismerősöm, aki nem bírja, ha azt mondom, hogy aranyos. Mondván: miért nem mondom egyszer azt, hogy fantasztikus vagy tök jó pasi vagy vadállat, de hogy aranyos... :))
Előzmény: buGri (246)
buGri Creative Commons License 2000.10.16 0 0 246
Na, jól lemaradtam.
Így jár az ember, ha közben kap egy telefont.
Azért az a csípőnadrág mégiscsak érdekel! Merrefelé mozogsz? Jöhet emilben is, nehogy Forma1-es versenyzőnek higgyenek a téged követő nagy tömeg láttán! Persze lehet, hogy Forma1-es vagy. És én ezt hajlandó is vagyok bizonyítani egy útvonalterv ellenében.
Előzmény: Trish (244)
buGri Creative Commons License 2000.10.16 0 0 245
Kedves Trish!
Felfelé csúszó miniszoknya, amit nem ráncigálsz le, és mindeközben nincs rajtad bugyi? Ez őrület! Mikor lesz már nyár? Vagy ilyen időben is?
Pusz,
buGri
Előzmény: Trish (239)
Trish Creative Commons License 2000.10.16 0 0 244
Szia Muffvadász! :)
Hát, ha itt nem is, de más topicokban azért előfordulok mostanában is... De én is örülök, hogy újra 'látjuk' egymást! :)
Asszem igazad van. Télleg egyre csak romlanak az esélyek. :( Bár én még mindig csípőgatyában bugyi nélkül vagyok látható amerre járok... Viszont azt be kell vallanom, hogy miniszoknyát sosem veszek fel bugyi nélkül. Csakis tangával. Az azért túlzás lenne. Vigyáznom kell az egészségemre... :)
Előzmény: Muffvadász (243)
Muffvadász Creative Commons License 2000.10.16 0 0 243
Szia Trish!

Már hetek óta nem láttalak erre. Örülök, hogy megint itt vagy. Én is ezért drukkolok, ma reggel vett föl egy fehéret, sajnos. Hátha majd holnap. Csak az a baj, hogy jönnek a hidegek és szerintem romlanak az esélyek. Addig szívesen megnéznélek egy csípőgatyában vagy miniszoknyában bugyi nélkül.

Üdv Mindenkinek

Előzmény: Trish (240)
Muffvadász Creative Commons License 2000.10.16 0 0 242
Ilyen jó volt a könyv?

Üdv Mindenkinek

Előzmény: Szerdzso (241)
Szerdzso Creative Commons License 2000.10.14 0 0 241
Vonattal mentem haza Kaposvárra. Egy miniszoknyás lány ült velem szemben. Hiába rakta össze a lábát, láttam, hogy nincs rajta bugyi. Ahogy a lábaink összeértek egyre jobban felizgultam. Próbáltam kifelé nézni az ablakon, a többi utas nem vett észre semmit. Amikor a lány a kiváncsiskodó tekintetemből látta, hogy tudom a titkát, és a többi utas semmit nem vesz észre finoman széjjel húzta a combját. Azt hittem ott megyek el. Gyorsan beletemetkeztem a könyveimbe. Nem mertem megszólítani.
Trish Creative Commons License 2000.10.14 0 0 240
Na! Ezek szerint mégiscsak van, akinek ez is tetszik! Bocs Muffvadász, nem olvastam végig a topicot, mielőtt megírtam az előző hozzászólásomat - szokásomhoz híven... :) Hát, akkor drukkolok, hogy egyszer elfelejtse azt a tangát! :)
Előzmény: Muffvadász (237)
Trish Creative Commons License 2000.10.14 0 0 239
Szia frankw! :)
Köszi, hogy megírtad a véleményedet! Hát, az az igazság, hogy ha elől látszik ki a naciból a bugyi, az még annyira nem is gáz, de mikor egy csípőfazonú gatyából hátul kilóg a tanga teteje, az már nem biztos, hogy kétesélyes lenne... Úgyhogy az illető nadrágot 'kénytelen vagyok' bugyi nélkül hordani. Ugyanez fordult velem elő a nyáron, csak szoknyával. Mármint hogy kilógott a tangám a szoknya alól, mikor leültem. Kicsit zavarban voltam miatta, mert nem biztos, hogy szép látvány volt, de aztán rájöttem, hogy ha ráhuzigálom a felsőmet, az feltűnőbb, mintha nem foglalkozom a dologgal. Ugyanígy vagyok a rövid szoknya folytonos lefelé húzgálásával, ami elég elterjedt mutatvány a lányok körében... :) Ha huzigálom lefelé, azzal _inkább_ felhívom magamra a figyelmet, mintha hagyom, hogy picit feljebb csússzon a kelleténél...
Előzmény: frankw (235)
Trish Creative Commons License 2000.10.14 0 0 238
Szia kgb11! :)
Megnéztem. Nem olyan jó. :(( Pedig olyan lelkesen írtál róla, hogy utána kellett néznem... :)
Előzmény: kgb11 (233)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!