pls Vki írjon egy Öfo-t a mai részről, mert olyan cool volt a céges bulin a karaokezás, hogy sikeresen lekéstük :) így csak Bennetek bíz6unk! köszi előre is & Merry Xmas mindenkinek!!! Zsu
Tisztelt Zsüritagok! A mai péklapátot, kérném Attilának kiutalni. Lehet Attila irl "alakítójának" is, mert, amit ez az ürge alakítás címén nyújt (beszédtechnika stb.), az talán nem is péklapátot, hanem fém kukafedőt vagy üveges lengőajtót érdemel. Másra nem is emlékszem a mai penzumból, csak erre az idegesítő hanghordozásra, meg, hoyg Baltazsóti egyszerre jót akar a Paligyereknek.... Ja, és, ha a drága Panda megbocsát Zsótikkomának, akkor neki is kérnék kiutálni egy szent kézigránátot, vagy egy gyilkos nyulat bele a torkának...
Nem csodálom! Bennem is vigyázzba állt a sz*r. Micsoda karizma! Milyen pontos, sallangmentes, lényegretérő fogalmazás! Huuuuhh!!! Érezni benne az ellentmondást nem tűrő nyers férfierőt! :)))
Ez a szüzességelvesztés engem is idegesít már. Olyan hidegvérrel beszélnek róla, mintha nemistudom milyen üzletet kéne lebonyolítani. Egy kis romantika, egy kis lányos zavar, egy kis fejelvesztés??
Basszus én már nem is nézem (legalábbis egy ideig), mert halálra idegesít, ez a szüzességelvesztési nyúlós dolog, meg egyáltalán az ifjak problemái valahogyan nem ragadnak magukkal... de vazze éppen az imént kívántak boldog karácsonyt hát ez azért már mindennek a teteje, énnekem ne kivánjon egy ilyen balfasz csakis simlisségekben erős banda boldog karácsont, akkor inkább a szegedi Csillagbörtön lakói... :-((( - azokról még el tudom képzelni, hoyg megjavulnak!
"barátságunk ennek a folyamtanak az eredméményképpen átlényegült: mélyebbé és bensőségesebbé vált. Ám ahhoz még nem telt el kellő idő, hogy nevet adhassunk a jelenlegi érzéseinknek"
A Barátok közt sorozattól és férjétől is búcsút vett Farkasházi Réka, aki jó celebhez illően sajtóközleményben tudatta, hogy gyengéd szálak fűzik a sör nagykövetéhez és az idősek gyámolítójához, Németh Kristófhoz.
Kvíz A nap celebje Farkasházi Réka HCI: 61 pont, 322. hely Farkasházi Réka Feljelentő
* Farkasházi Réka az étteremben sír * Fodor Gábor bevásárlóközpontban magasodik * A Korda-villában hiányolják a romantikát
Feljelentek! Forduljon hozzánk bizalommal!
Farkasházi Réka elhagyta a férjét
* velvet
2005. december 20., kedd 8:55
A Barátok közt sorozattól és férjétől is búcsút vett Farkasházi Réka, aki jó celebhez illően sajtóközleményben tudatta, hogy gyengéd szálak fűzik a sör nagykövetéhez és az idősek gyámolítójához, Németh Kristófhoz. hirdetés
Farkasházi Réka sajtóközleményben tudatta a nézőkkel, hogy többé már nem tagja a boldog családnak, amelyiket a Story magazinban még nemrégiben láthattunk, ugyanis vélhetően össze fog jönni, sőt talán már össze is jött színészkollégájával, Németh Kristóffal. "Való igaz, hogy hatalmas fordulatot vett az életünk, olyan fordulatot, amelyet nem lehet megtartani magunknak. Többéves barátságunk ennek a folyamtanak az eredméményképpen átlényegült: mélyebbé és bensőségesebbé vált. Ám ahhoz még nem telt el kellő idő, hogy nevet adhassunk a jelenlegi érzéseinknek" - áll a közleményben, mely a Blikkben jelent meg. Pszeudovérfertőzés
Farkasházi Réka a Barátok közt forgatásán ismerkedett meg a Németh Kristóffal, a sorozatban testvérpárt játszottak, egészen addig, amíg a Farkasházi Réka által alakított, nem túl színes egyéniséggel rendelkező Mónikát ki nem írták a sorozatból egy jó kis brüsszeli állással. Farkasházi akkor azt nyilatkozta, utálja, hogy mindenki sajnálja, szánakozóan néznek rá, amiért kiírták a sorozatból, de beismerte, tele van kétséggel a jövővel kapcsolatban. Akkor úgy tűnt, problémája inkább az, hogy elvesztette munkáját, nem pedig, hogy beleszeretett saját sorozatbeli testvérébe.
Információink szerint Farkasházi Réka nemrég elköltözött a férjétől, ám ő kérdésünkre csak annyit mondott, egyelőre nem kíván nyilatkozni az ügyben. "Nem szeretnék semmit mondani ezzel kapcsolatban. Egyelőre legyen annyi elég, amit a közleményben kiadtunk, arra kérek mindenkit, ezt értse meg. Nem magam miatt, de van ennek a dolognak több érintettje, akiket nem szeretnénk még jobban megbántani, és kérek mindenkit, erre legyen tekintettel." Hoszzútávú kapcsolatok
A Barátok közt-ben debütált színésznő férje Sárközy Bence szerkesztő. Négy éve kötöttek házasságot, de jóval régebben ismerik egymást, gimnázium óta együtt járnak. Két éve született meg első gyermekük, Benjámin. Nemrégiben Farkasházi Réka azt nyilatkozta, még legalább két testvért szeretne kisfiának, mivel ő is nagycsaládban nőtt fel. Németh Kristóf, - aki a színészkedés mellett arról is ismert, hogy ő a magyarországi sörnagykövet, valamint rendszeresen részt vesz az időseket támogató Tisztelet Társasága gyűlésein, - két hónapja szakított barátnőjével, akivel négy és fél évig járt együtt. Farkasházi Réka Farkasházi Réka, 1977-ben született Cegléden, édesapja biztatására kezdett el énekelni, majd középiskolás korában került közelebbi kapcsolatba a színészettel. 17 éves korában szerepelt Elek Judit Ébredés című produkciójában, és saját bevallása szerint akkor eldöntötte, hogy színész szeretne lenni. Gór Nagy Mária Színitanodájában tanult, szerepet kapott néhány darabban, valamint Erdőss Pál Gyilkos kedv című filmjében, és 1998-ban válogatták be a Barátok közt című sorozatba, ahol 7 évig játszotta Kertész Mónikát. A szintén a Barátok közt-ben debütált Juga Veronikával közösen kiadtak egy szakácskönyvet, Csemetéink csemegéi címmel. Pár hónapja távozott a sorozatból, jelenleg a Vidám Színpadon játszik, valamint egy meselemez kiadására készül.
van egy keményebb, vállalkozófejű csávó iszonyat bp. angol kiejtéssel rappel Stop the war meg hasonlók... a kórusban meg ott Takács Tamás asszem... arra nincs linkje valakinek?
Okés, a hétvégén láttam a Csak szex és más semmiben én is, így neki is egy szavazat ;o) Apropó, nem lehetne a mostani BK sztoryizéket is úgy megturbózni, hogy olyan filmet, sorozatot tudjanak csinálni, mint a Csak semmi szex áll. valaha szintén BK-t író stábja? Mitől tud így valaki felturbósodni? (jó, régen egy hajszállal jobb volt a BK, mint mostanság, de még így is fényévekkel jobb a film, mint a valaha volt legeslegjobb BK rész)
én meg a pasim azt nem értjük, hogy ha valaki bejön a lakásunkba éjjel, úgy hogy mi még fent vagyunk (égett a lámpa a hálóban) akkor az 7szentség, hogy hallani fogjuk, ha motoszkál a nappalinkban. Lehet hogy mi rendelkezünk szuperextra hallással, (apám arra felébredt anno az első emeleten, hogy az ablak alatt kinyitották a Ladánk tankját...)vagy Lacikám benthagyta a füldugót?
Miután Réka (Mono) két etetés között -gyermekét "nőrsz"-re bízva beviharzott a Fehérvári úti Retekklub székházba, az idő az épületen kívül sóhajtott egy utolsót, majd feladta. Úgy döntött, a várakozó álláspont lesz számára a megfelelő ezekben a nehéz időkben. Sarki boltjának ajtajába kiakasztotta a "Rögtön jövök" táblát, majd ismeretlen helyre távozott.
De az épületen belül felpörögtek az események. Réka, miután a biztonsági őrök -hanyagságuk már csak értelmi képeségükkel versenyezhet- átengedték a fütyülős-csipogós ajtón, Kalamár Direktor úr irodája felé vette az irányt. Az "előszobában" a határozottan oda-sem-bagózó titkárnőt egy Hong-kongi akciófilmben látott ninja csellel kikerülte, és majdnem ártalmatlanná tette, de aztán győzött a józan ész. Ezért csak a három és fél szál, kissé zsíros haját mutatta meg neki, ami elég volt arra, hogy Manyika -Kalamár úr sokat próbált, és kipróbált jobbkeze- sikoltozva meneküljön ki a házból, rúzsát, körömlakkját, és alapozóját szana-szét szórva.
Mono belépett az irodába, és rögtön a lényegre tért:
-Itt vagyok! -kiáltotta, miközben kezeivel kőröket írt le ellentétes irányba, amibe egy idő után bele is zavarodott, ezért abba is hagyta. Körülkémlelt a szobába, és megkönnyebbülten konstatálta, hogy a direktor nincs a helyén. Ezért a tükör elé lépett -ami az iroda egyik oldalát fedte egész hosszában- szemben a háromszor három méteres kanapéval, hogy mégegyszer végiggyakorolja mondókáját.
Alig kezdett bele, mikor megérkezett Kalamár. Megvetően végigmérte a monokiniben feszítő Rékát -akinek a száját csak az imént hagyta el az utolsó:
-Óóóóó, óóóóó, te Isten! Ne hagyd abba!! Most a jóóóóóó!! -kezdetű, szakszerűen megfogalmazott "beolvasó" mono-lóg. És csak ennyit közölt vele, foghegyről:
-Ki vagy rúgva!
Réka, nem erre számítva, először meg sem tudott szólalni. Egy kis időt kért, hogy a gondolatait, és ruházatát rendbehozza, majd kihúzta magát, amitől még jobban eltűntek a "mellei".
-Akkor szerelmes leszek a Kristófba! -játszotta ki utolsó aduját.
-Felőlem... -fogadta a hírt Kalamár, és töltött magának egy fél konyakot, majd miközben kézmelegre "löbögtette" az öblös pohár tartalmát, feltette lábát a mahagóni íróasztalra.
Ezt már Mono sem bírta elviselni. Kirohant az irodából, az épületből, és pont belebotlott az időbe, ami nem neki dolgozott. Sőt... Mondhatnám senkinek, mivel épp nem volt dologidőben. De aztán ránézett Rékára, és döntött.
-Visszamegyek "dolgozni". Megérdemlitek!
Majd elindult a lenyugvó nap nyomába. Mégegyszer visszanézett, vihogott egy kicsit, de csak úgy magában, majd eltünt, óriási kavarodást okozva a BK rendezői stábjának körében.
eff Fú,a Terézanyut ma néztem vissza videón, hát, én is "belezúgtam" két perc alatt a Csányiba, de nagy élvezet volt László Zsoltot csukott szemmel hallgatni is...! Szóval tobzódtam..!
Mi azt nem értjük a pasimmal, hogy ha valaki kimegy a saját lakásában a saját klotyójára éjszaka, akkor miért vesz föl köntöst? Mi aztán nem szoktunk, az is biztos.
K.Z.J. nem kell! Hozzáment ahhoz a Douglas-gyerekhez. Rájöttem, hogy se szeme, se ízlése! :))) -Amúgy ha nem hibázott volna ekkorát, szivesen látnám a sorozatban. :)
szólni??? édesem, kinek? itt én vagyok élet-halál ura!:-) De! kérésed számunkra..., hát tudod.... ügynökeink egyeztetnek, de nem kell aggódni legroszabb esetben előhúzzuk a talonból a Ralph Fiennest, úgyis tele a hócipője az örökös sekszpírrel, meg a Szabóval és most itt volt ez a voldemort is neki... szal kihívást keres, de hát én nem tudom igazából... A Brednek is mondtam, hogy még fejlődnie kell, mert ez nem egy limonádé a hétszázát. A Friends-be belefért, de hát ez itt ugye profi munka profiktól na!
Mostanság Roberto Mancinit is fel kellett vennem a listámra , ajánlom neked szemrevételezésre! :-) (másra nem is tudnám:-))
áhh bocs édes, de elveszett a számod. tudod mostanában annnyira vacak dialógusokat írsz, hogy alig tom leforgatni ezekkel a C kategóriás "színészekkel".
pááá drágám, majd csörrenj rám ha van valami jó 5leted.
Jaj, milyen már, hogy valaki a blikknek ad ki sajtóközleményt! Mindezt egy olyan ember felesége, aki Magyarország vezető könyvkiadójának a szerkesztője! Szegény Bence! {szönyülködéshegyek}
Demagóg pletykafészek vagyok, de jó ez most nekem!
Ott cseszték el a történetet, hogy nem kérdeztek meg engem (pedig csak egy telcsi csöri), hogy mi legyen, na ezért nem jó a BK, mert a szövegírót félreértik.Csá!
talán 1 hónapja volt a nőklapjában Monoval nagy cikk amiben még édibédi módon (hazudott) hogy újabb gyerek jöhet és milyen nagy harmóniában vannak. Hányinger. A francért kell válaszolni magánéleti kérdésekre ha nem akar, inkább kamuzik az édibédi családi harmóniáról. Broáf.
Mindy, ezért jöttem! Hogy ezt kommentáljam! Durva, mi? Most akkor igaz is?
Ha visszaírják a Mónikát a sorozatba, akkor javaslom, hogy legyen az, hogy nem is a Manyusék gyereke, hanem elcserélték a kórházban, és felbukkan az igazi lányuk (aki valójában a Maya, mondjuk, de nem kötelező, csak hogy izgibb legyen), és akkor még a békában is összejöhetnek a Gézával, ohne vérfertőzés. De tulajdonképpen lehet, hogy a vérfertőzés még az elcserélt gyermeknél is izgisebb.
jah a Moncsi/Réka meg akart egy címlapot. bár hozzá kell tennem, hogy a Blikk mindenképpen az a mértékadó hirforrás napjainkban amire mindig bizton támaszkodhatunk uggggye...
Szerelem szövődött Németh Kristóf és Farkasházi Réka között. A Barátok közt szereplői hosszú évek óta jó barátságban vannak, ám érzelmeik nemrégiben váratlanul megváltoztak. Kristóf néhány hónapja szabad ember, de Réka férjnél van, kisfia, Beni még kétéves sincs.
Egyikük sem akarta, mégis megtörtént. Megannyi akadály állt a két fiatal, Farkasházi Réka és Németh Kristóf kapcsolatának útjában, mégis egymásba szerettek.
A sorozat két fiatal színésze hét éve, a Barátok közt stúdiójában ismerkedett meg egymással. Ők alakítják a Kertész házaspár, Magdi anyus és Vili bá gyerekeit, Gézát és Mónit. Kezdettől fogva rokonszenvet éreztek egymás iránt, sokat látták őket a stúdión kívül is együtt, ám akkoriban még négyesben. Réka ugyanis férjnél van, párjától, Bencétől kisfia is született, Beni még kétéves sincs. Kristóf évek óta Zsófival járt, sokan már házasságról suttogtak, de két hónapja váratlanul szakítottak. A párok sokáig baráti viszonyt ápoltak, de az érzelmek Réka és Kristóf között megváltoztak, szerelemmé alakultak. Úgy tudjuk, ekkor még Kristóf is együtt élt Zsófival.
- Bár a gyermekáldás hatalmas öröm volt Réka és férje számára, mégsem tudta megfékezni az elhidegülési folyamatot: ekkor kerültünk egyre közelebb egymáshoz. Való igaz, hogy hatalmas fordulatot vett az életünk, olyan fordulatot, melyet nem lehet megtartani magunknak. Több éves kapcsolatunk átlényegült: mélyebbé és bensőségesebbé vált - közölte Kristóf, aki azt ígérte, hogy amint tisztába jönnek érzelmeikkel, megosztják őket a nyilvánossággal. B. R.
Ha az nem sérti senki jóérzését, ahogy beszél, viselkedik, akkor a nyilvános főbelövés sem sértené.
Ez nem is péklapátot érdemel, hanem kést a nyakához, amig meg nem ígéri, hogy megjavul.
Elmehetne a Moszkva térre, mint a haverja. Vagy gyesre, vagy mittom én, csak el innem.
Amúgy a mentsük meg Emma szüzességét akció tényleg nagyon irritáló, a kamaszok ezt nem ilyen bután intézik. Sookal több esze van annak, aki meg akarja tenni, nem körülményeskedik ennyit a zicher.
Pedig könnyű lenne megnevelni: mikor Májköll meg Etnóra beharangozták a szülői hegyibeszédet, ő meg elengedte elménc kis piszkálódását, csak annyit kellett volna mondaniuk, hogy "eldöntöttük, visszaadunk az intézetbe, a francba, mert tele van a hócipőnk, hogy egy ilyen tenyérbemászó görénnyel kínlódjunk. Megvan nekünk a magunk baja, viszlát" Talán megúsztuk volna Tónió további péklapát díjas alakításait. De, ha ez túl drasztikus, és sértheti egyes nézőink vallási vagy erkölcsi meggyőződését, elég lett volna egy géppisztoly sorozat....
Ezt az undormány fejű Tonyót addig verném, amíg meleg. Hogy lehet ilyen görény szerepeket írni kamaszoknak? Jóérzésű szülő ezt el nem tűrné, ez a két hülye meg pedálozik neki.
Küggyék vissza az utcára, hát ha elkapja valani b..zi.
Dévid, a macsekodnak örök hála, remélem méskor is ráül a távirányitóra!!! :-)))
Viszont emberek ez a Zemma szüzességét hogyan őrizzük meg vonal annyira de annyira idegesítő, hogy alapjában véve prűd termlszetem most legszivesebben az uccára vonulna szeretkezz ne háborúzz jelszóval, komolyan... fujj. (Nem Ricsinek meg Emmának - akit nem nagyon csípok) hanem a hülye Zsubálna luvnyának fujj, rohadék kielégítetlen kurva aki mások szüzességén őrködik mennyen a picsába.
Szvsz. ilyen lehet alapból... Ez sajna nem múlandó állapot. És 1et értek tavir kollégával, miszerint:- nem igen kell foglalkozni vele. Ha nem kap véleményt, -akár pozitív, akár negatív megfogalmazásban- abba fogja hagyni a beírogatásnak ezt az értelmetlen formáját.
OFF
u.i.: SZIA FŐNÖK!!! (mik a hírek Sopron-országban?)
Kezdem megérteni azokat a kedves topiklakókat, akik Tóniót is Arany Péklapáttal szeretnék jutalmazni. Bár, itt volt az ideje, hogy a társadalmi folyamatoknak megfelelően ne csak nőnemű jelöltjeink legyenek ;o), és ige, Tónió igazánkemény munkával közdötte fel magát az esélyesek közé. Sőt, ha javasolhatom, a mait ítéljük is neki oda!
A nap mondata, amit is a mai epizód zászaljára tűznék (netán ofő mottójául) Kingubingué volt, melyben azt fejtegette, meeeeennyire büszke Géjzura, hogy ő tudta, hogy Géza egy JÓ ÜZLETEMBER Én ezen a ponton kiejtettem a teásbögrét a kezemből, úgy elkezdtem röhögni (és oltári szerencsém volt, hogy már egy kicsit kihűlt löttyel sikerült végigöntenem magam) Köszönöm a BK-nak, hogy felvidította az estémet. Ez nagyobb poén volt, mint bármi, amit utánuk Fábry elsüthet.
Tudtam, hogy a mai részt meg kell néznem, különben valami nagyon fontos dologról maradok le, amit semmi képp nem szabad kihagynom.
Legutóbb akkor tudtam csatlakozni a központi agyhoz, amikor EtNo, és Zsu együtt vesézték ki Májkül félrelépését, és egyeztek meg abban, hogy minden emberi teremtmény véglénnyé válik abban a pillanatban, mihelyt a félrelépés bűnébe esnek. ...Mit mondjak... az ő szájukból ez kb. úgy hangzott, mintha Darth Vader két szörty között tüsszentett volna. Na, mindegy...
- A Ricsi (pfsszzz!) vett kondomot (pfff)! -ssssss...
-Na de Zsuzsa! Tudnod kéne, hogy nem csak azért vesznek a fiúk gumit!-közölte Bandrás. Szoktak vele játszani is. Pl. amikor teleengedik vízzel, és kidob...
-Hát pont ettől félek!(pfff-pfffssz) Még csak az kéne, hogy M.ma fejére ejtsék, vagy ami még szörnyűbb, (ssss-ssss) a lába közé! Még nagyon fiatal (sss-sssz) hozzá!
-Ez igaz. -gyúlt ki a fény Magtalan nyakán hordott részén. Akkor most mi legyen?
-Esküdjünk össze(pssss-sz)!
Itt azt hiszem, elkezdtem lerágni a lábujjaimról a körmöket, így ki kellett mennem, hogy egy kis vizet sört igyak rá, és mire visszaértem, a következő kép fogadott:
Géza az újdonsült boltjában egyik kezével műanyag motormodelleket szerelt össze, míg a másikkal Manyust terelgette el az alkatrészektől, aki közben folyamatosan kérdésekkel bombázta Kling-Klanggal kapcsolatban. Ezt GézenGézu legértelmesebb testrésze sem bírta tovább és feladta, nyillaló fájdalom kiséretében. Gézu egy pillanatig bambán állt, mire rájött, hogy valamelyik-még nem tudta eldönteni, hogy melyik lábán- lábujjának körme- tovább nem bírva a megpróbáltatásokat- elkeseredésében bebújt a húsba.
Közben bejött a boltba Minden Motoros Réme Csákó, melírozott hajvéggel, és hidrogénezett szakállal, amitől úgy nézett ki, mint aki nem tud rendesen tejfölt enni, de azért folyamatosan próbálgatja.
Szóval bejött, és szerelmes szavakat kezdett el sugdosni a bolt közepén álló moci blokkjának kiálló csücskéhez, majd mikor meglátta, hogy más is van a boltban, zavarában rögtön meg akarta vásárolni azt. De mivel Gézu a nagy titok elmondásával volt elfoglalva, így meg sem hallotta Melírt, aki megkönnyebbülten kivánszorgott a boltból, miközben egy utolsót kacsintott a motorra, és halkan- hogy csak az hallja- odabúgta:
-Még visszajövök.
Ezalatt Géjza megeskette Manyust, hogy senkinek egy szót sem, mire anyja csak annyit válaszolt, hogy:
-Bízhatsz bennem fiam! Én a titkot a sírba viszem magammal-csak előtte azért elmondom itt-ott... És menj el pedikűröshöz, azzal a megijedt körömmel!
Nos, eddig láttam, mert megszólalt az UFO-k szirénája.
Mottó: "A te házasságodnak már úgyis mindegy, de az Emma szüzességének nem! Berényi Zsuzsa, 2005. december 14.
Agyoncsaplak, te dög ! - kiáltottam a macskámra, (igen, már ilyen feature is van a háztartásomban, bezony), de már késő volt, rátenyerelt a távirányítóra, s éppeg a Barátok köztre kapcsolt. Természetesen a szignál ment már, s hosszú évek kitartó munkájának eredménye képpen, ha azt meghallom, a fotelhez szegeződöm, légzésem felgyorsul, anyagcserém lelassul (nincs wc-re menés), szemem a képernyőre szegeződik. Ennek következményeit olvashatja most az, akinek van gyomra hozzá.
Kleóka még mindig az udvaron vitatkozott a fiatalokkal, aki figyelmes volt, láthatta, a hátára volt ragasztva egy felirat "Elloptam 30 millió forintot, de már visszaadtam, ne bántsanak kérem!", viszont Zsófi egyelőre hajthatatlan volt, kijelentette, elköltözik, egyetlen Ferencéhez, illetve a Andihoz, a szomszéd szobába. A vita hevében a felek a szokásos módszerhez folyamodtak, érvek helyett a decibelek növelésében látták az igazságuk bizonyítását, ezt már a hosszú hajú asztalos is kényelmetlennek érzete, de le lett hurrogva Kleó által, úgyis mint felbujtó. (Ismét egy olyan szó a BK-ban, amit élő ember nem használ, ja, legfeljebb valami büntetőügyben.) A kis csata hamar véget ért, Klau vágtában érkezett Pandicsekhez, lebeszélni a szobakiadásról, így akarván sakkot adni az unokahúgának, logikus, az egész városban nincs más szoba, mint a Szilágyiék lakásában, így majd biztos nem költözik el. Azonban a fekete büfésnő emlékezetét azért még nem gyakta le teljesen a BK szelektív-memória-és-kettősmérce generáló berendezése, ami valszeg a kapubejáratba van applikálva, s ha valaki áthalad alatta, rögtön kap egy adag sugárzást a fejébe, szóval kirúgta az egyre zaklatottabb üzletasszonyt, tolvajokkal nem tárgyal, oldja meg a problémáit egyedül. Ferkó közbe persze boldog vót, hiszen van klassz albérlete, beújított egy csajt is, szép a Zélet. Még dobozokat is szerzett a költözéshez, azonban abból nem lett semmi. Zsufi kikérte Tilda véleményét (vagy lehet hogy nem is kérte, mondja az magától is, ha köll, ha nem), az meg kifejtette a barinőjének, jobb lenne vigyázni ezzel a különköltözéssel, hiszen hősnőnk nem egyszerű eset, tele van rigolyákkal, keveréssel és kavarással, igazából Kleó volt eddig az egyetlen, aki hosszútávon elviselte. Ennél udvariasabban kifejteni valakinek, hogy egy hülye picsa, még nem hallottam. Nem is örült neki az ifjú festőnő. És a buksi fejében addig forogtak a kerekek, hogy közölte Ferivel, inkább mégse költözik, szereti a nagynénjét, még akkor is, ha a szipirtyósodás tünetei igen előrehaladottak nála. A végére aztán meg is érkezett a villába, batyustól, Klau a nyakába ugrott, volt öröm és boldogság, csicseregtek a madarak, pillangók röpdöstek a nappaliban, sőt, a mélynövésű örökösnő még abba is belement, hogy Feri legyen az unokahúga új lovagja, annak ellenére, hogy nem tudja megkülönböztetni az operaáriákat és nem tudja melyik késsel kell a ráknak nekiállni. Szép dolog a családi szeretet.
Ricsmond szűzoltó akciójának előkészületei egy igazi abszurd revübe torkollottak, kellett hozzá két doboz koton, egy bálnaszerű mostohaanya és néhány szerencsétlen véletlen. Andris reggel kést élezett a konyhában, szemöldököm felugrott, hátha megjött az esze és feldarabolja a családtagjait, korra, nemre, felekezetre való tekintet nélkül, de hiába készültem egy kis izgalomra, semmi nem lett belőle. Zsu meg a tisztítócédulát kereste, s rögtön el is húzott a plázába a holmikért, ahol csodálatos népmesei fordulattal éppen Tónival meg Ricsivel futott össze, akik izgatottan tanulmányozták a frissen vásárolt óvszereket, de amint érzékelték, hogy valami eltakarta előlük a napot (ez volt Zsu teste), rögtön megpróbálták eldugni. Ez olyan jól sikerült, hogy leestek a földre, kész volt a lebukás. Próbálkoztak egy béna mesével, hogy akcióba' kapták a tyúkszem tapasz mellé, de Zsu nem vette be, hogy focizás meg kung-fuzás közben tyúkszem nő az ember lábafejire. Sokat sejtető tekintettel hagyta ott két feltüzelt ifjút, s Nórához kocogott, kideríteni, Tóninak van-e esélye a segédeszközök rendeltetésszerű használatára, mert ha nem, akkor ugye Emma van veszélyben, már ahogy azt ő a fejében megfogalmazta. Nóra nemigen kattant rá a kamaszok szerelmi életének problémáira, de azért annyit megjegyzett Zsunak, ha még el sem kéredzkedett a lány, akkor mit pörög itt, mint bádoglavór a jégen. Több se kellett az ekkorra már szinte önkívületi állapotba került ex-butikosnőnek, Tildát nyaggatta, este otthon lesznek-é, mert ha nem, akkor biztos odaszervezik az eksönt a gyerekek. Közben Noémi az előjáték keretében nekiállt szőrteleníteni Emmácskát, egyelőre csak a lábán, de persze gyantával, gondolom ezzel egyben a szado-mazo szexre való felkészítést is le akarta tudni. Zsu mikor hazatérvén ezt észrevette, már nem is kellett több bizonyosság, ezek a kölkek készülnek valamire és az nem esti verstanulás lesz a másnapi irodalomórára. Immár sokadszor tört rá Nórára, újságolni a híreket és a terveket megbeszélni, reméltem az fejbecsűri végre egy köteg Magyar Közlönnyel, sajnos nem következett be, csak a kifakadás, hagyja már őt békibe, a gyermekek, ha ma este nem, majd máskor bepótolják a hanyatt-tornát, kétlem, hogy ez a gondolat célba ért volna a bociszemek és a szőke hajzat alatt lévő, koponyacsonttal határolt sötét üregben. Tóni még időben tudta figyelmeztetni haverját, hogy vigyázzon, mert szorul a hurok körülöttük, mi lesz még ebből nem tudom, csak annyit tennék még hozzá, ha Ricsi ennyi izgalom, keverés és szerencsétlenkedés után összehoz egy normális merevedést, vendégem egy sörre.
Nóra azért volt ilyen mufurc Zsuval (azon kívül, hogy minden normális ember idegrángást kap, ha meglát egy ilyen hegyomlásszerű nőt), mert megindult a harc a gyermekért, vagyis Tóniért, ki ne szeretne egy több éves kapcsolatból kilépve, új életet kezdve még egy neveletlen kamasszal is vesződni, mindegy, tartsuk tiszteletben embertársaink perverzióit. Ebben a háborúban a felderítést mellőzték a harcoló felek, hiszen jól ismerik egymást, rögtön a nehéztüzérséget vetették be: Nóci indiai csirkét csinált, Tóni kedvenc ételét, Miki meg lecsapott két jegyre, amit Laci adott neki, egy vízilabdameccsre. [Mókás volt, ahogy Lackó elmondta, miért nem szereti a vízilabdát, hanem inkább a focit, mert a vízben csak úsznak meg dobnak (tán ezért nem hívják magasugrásnak – a szerző megj.), az izgalmas dolgok a víz alatt történnek, amit nem látni. Hát nézzék, ha valaki érdekesnek tartja, hogy felnőtt, sokszor egyetemet végzett férfiak egymás tökét csavargatják, meghagyom neki ezt a szórakozást, maradnék a víz feletti látvány megtekintésénél.] Az első csata már-már eldőlni látszott, Tónika persze a meccset választotta délutánra, hiszen nem azért adta az Isten a mikrósütőt az embernek, hogy csirkét ne lehessen később is enni. Szegény Nóra meg ott állt kis kötényben és teljes kétségbeesésben. Azonban Miki – valszeg nem szándékosan – elszólta magát, megemlített a válást kifelé menet, Tóninak meg nagy csörrenéssel leesett a tantusz, itten vetélkedés folyik az ő kegyeiért. Felpaprikázta magát, elhajtotta Miklóst a kaszás méteres kékeresére, s majd’ kitörve a lengőajtót, visszarohant a lakásba, gondolom ma este Nórának is leüvölti a haját. Helyes.
Akkor festették ilyen undorszínűre a falakat, nem? De tényleg csak egy szobát adtak el nekik, nem az egész lakást? (mert az így elég gázas, de, hát, ugye ez a BK universe, nem a valóság) Egyébként, azt hittem, mikor Tóni bedobta, hogy bútort is lehetne cserélni, hogy a felújítást fogja javasolni, és Nóra épp azzal ért lelkesen egyet, hogy ráférne már egy újradesignolás a lakásra. Bár, van esély, hogy még undorítóbb lenne, mint az üveg étkező asztal, zöld fal, bordó szatén ágynemű által képviselt jelenlegi sztájl.
És ott pont az volt a hibája, hogy NEM akart ütni ;o) Erről külön lehetne egy mini series-t írni, hogyan jutott el a nem ütős rendőr a pszihopatás Marciig. (frusztráció, visszafojtott vágyak???)
Valóban ennyire kevés magyar színész van, hogy egy csomó Szomszédok epizodista bukkan fel a BK-ban, és egyéb szappanokban (immár nagyobb szerepben?) Vagy csak ezeket jegyzem meg?
Épeszű ember nem megy el farkát behúzva a SAJÁT lakásából, csak mert a picsa neje csúnyán néz rá.
De Májki nem épeszű.
Most azért a storylájnerek villanthatnának valamit. Egy jó kis zaftos válás, jó ügyvédekkel. Saját vagyon vs együtt szerzett vagyon (ugye nem voltak öt évig házasok?). Előkerülhetne egy házassági szerződés, piciháteri elemzés a hüjepicsa érzelmi labilitásáról, jöhetne CBpeti tanúskodni stb.
Sőt, ha jól emlékszem, mindehhez még egy Audi TT-je is volt, ott parkolt vele a "lakása előtt". Majd` megszakadtam a röhögéstől, hogy a sztoriizék szerint egy ilyen autóval bárki is a nyílt utcán parkol. Ráadásul a környék, ahová Nóra lakását berakták (Bakáts tér, IX. ker.) tipikusan az a környék, ahol kizárólag ilyen autók parkolnak....és teljes biztonságban. én két sarokra lakom onnan, nekünk csak kétszer akarták felnyomni az autónkat akkoriban, pedig nem egy Audi...
Akkor kénytelen leszek ezüst és bronz változatban is kiadni a díjat (ez az ezüst és bronz dolog most úgy is aktuális ;o) ), mert én Nórát is honorálni szeretném (indiai grillcsirke,a mivel bizalmas beszélgetésre lehet ingerelni?????). A bronzot meg odaadom Zsófinak, az utolsó három epizódban tanusított következetes, átgondolt véleményért és viselkedésért + kitünő arcjátékért. De a Golden Péklapát életmű díja még mindig Manyusé, ez a sok zsebsárkány még csak meg sem közelíti az öreg csótányt, az tény ;o)
Hmm..! Jó kérdés!!! Tucc valami olyan szereplőt mondani, aki a Hold setét oldalára költözött? Esetleg Zsuzsa mehetne utána...
Egyépként a mai GP díjat nem osztjuk meg, egyértelműen Zsubálnáé. Ugyan Nóra versenyt picsálkodott vele, de ugye ez az antidugás vonal csakis az övé. Bár szerintem egy Manyus Emlékdíj is mehetne mellé neki, amolyan Bonus Trackként, kiválóan ápolja a vén kavarógép szent hagyományait.
Nem lehetne megosztani Nórával? Vagy alapítsuk meg a csoportosan kapható Golden Péklapátot is, mert ez a két HP már több rész óta folytatólagosan követi el a GP díjas párbeszédeket...
Egy szerencsétlen BK fan koll.nőmmel tárgyaltuk a következőket (alap vm női lap, ahol interjú jelent meg V.I-vel + vm másik fórum, ahol ő fanoskodik) : Varga Izébéla még kettő gyermeket akar a jelenlegi mellé, és, mikor rákérdeztek talányosan, hogy, netán, ha jön a követkőző, akkor tervbe van véve a sorozatban, hogy megint lelép-e Parizerbe, csak talányosan mosoylgott. Netán erre megy ki ez az egész idióta szál, ami Maja bedöngicsélésével kezdődött? Úgy elválnak, hogy Nóreszból pillanatokon belül Mme Cillit de Beng lesz, és nem csak az ősz,ahnem ő is beszökik a Szt Mihály sugárúton Párizsba??? Mind a ketten, mintha úgy látnánk, hogy a többszörös péklapát díjas művésznő fel is szedett magára mostanság, nem? Lehet, hogy már folyamatban van a dolog és megint egy HP-vel kevesebb lesz???? Zsuszát kihez tudnánk hozzáadni ;o) ????
Asszem előbb utóbb abbahagyom a nézését ennek a sorozatnak, mert csak felidegelem magam vele tényleg.
Ez az óvszer dolog is oylan, hogy úgy látszik az egyik sztoriizének nagyon megteccett a Kamaszkorom legszebb nyara c film.. ilyen egyszerűen nincsen.
Zsuza mai szereplése meg a "hogyan védjük meg 16 éves mostohalányunk szüzességét, annak ellenére, hogy én anno már 14 éves koromban átestem a tűzkeresztségen" címszóval, hát egyszerűen undorító!!! És megalázó, kikérem magamnak az összes tinédzser nevében, komolyan. Itt már mindenki elmanyusosodik??? "Nem direkt akarom megakadályozni, csak azt akarom, hogy a helyzet olyan legyen, hogy meg legyen akadályozva"... broáááá :-(((
Klaudi meg hülye, úgy láccik klímaxol vagy mi, Szopiliát haza kéne paterolni Napoliba.
Nóra meg mennyen az annya picsájába ezzel a fene nagy csalódásával, mikor ő tünt el Páriszba Cillit Benggel, akkor mi volt??? Arról nem is beszélve, hogy miféle vagyonmegosztás? Ott ül a Májki lakásban és még feltételeket szab? Megáll az eszem... remélem azért vannak még olyan ügyvédnők is, akik fel bírják fogni a jogi alaphelyzeteket is - napersze nem a BK univerzumban.
„...a kapu előtt állt : már megint zárva volt! A doktor közeledett , ő várt rá már mióta, és ruhája rejtekéből elővette a kést a pillanat törtrésze alatt s szívében hangzott el a végső döfés ahogy vájta húsába az élt., és kezei le-föl mozogtak ,ájultan esett el a doktor nevető szemei közepette, a kapu előtt rogyott össze.”
Így volt eredetileg, csak kissé rosszul értették, a férfi akarja leszúrni a lányt, amúgy Fény a címe a könyvnek, és pszichiátria helyett elmegyógyintézetbe kerül a lány.
annyira utáltam, hogy habár Zsufi azon nyekereg órákat, hogy a nagynénje őt látni sem akarja, meg sosem fog megbocsátani, meg ilyenek, amikor a Clau jön, hogy elnézést kér, és vacsorázzanak együtt, akkor megjátssza a könyörtelent. mire jó ez?! főleg karácsony közeledtével... figyeltétek, micsoda imidzsváltása van a Gereblyének? én még sose láttam farmerben és pólóban. melegítőt is csak takizni vett fel. idomul a pasihoz;P én szívesen lennék a clau unokahúga.
Ja, sajnos nem sikerülhet minden, csak azért, mert nem lesz BK.... Viszont ezek miatt tuti nem lesz ingerem még bekapcsolni sem a tévét, tehát azért mégis kész nyereség... Lehet, hogy jól jönne már egy újabb Való Világ: akkoriban annyit tologatták a többi műsort, hogy inkább egy RTL-s műsort sem néztünk (nem vártuk ki, mire Pipi megdugatja magát Csocsival vagy Butykó letolja a fürdőnadrágját a pezsifürdőben)... Sőt, szinte tévét is alig néztünk, mert még kapcsolgatás közben is akaratlanul is belekeveredtünk valami VV, BB, CC, XX ajánlóba, meg szavazásba, meg ilyesmibe. Tök jó volt. Szóval, valóságshow-k rulez! Hajrá Cini, a műsoroddal milliókat vehetsz rá, hogy beszélgessenek szeretteikkel, olvassanak, szórakozni menjenek! ;o)
Meg vagyunk mentve, kipihenhetjük ezeket az orbitális baromságokat fordulatokat, amik mostanság történtek. Lesz cserébe sok-sok már leadott másdokategóriás amcsi film, és pénteke, a Lost előtt (minden nem lehet tökéletes) valami Zalatnay-s műsor , Cini szabad karácsonya címmel. Lemaradtam volna, hogy nem kapott kegyelmet????? Jó lenne, ha a storyizék is szabit kaptak volna az egy hét kimaradás miatt, hátha legalább hozzávetőlegesen felfrissül, ami az agyuk helyén van ;o)
- Claudia már miniszterelnökként behívja az Ovális szobába Baltazsótit
- Manyus széken állva pakol a konyhakredenc tetején és épp azt mondja: "Ne szólj szám, nem fáj fejem!" amikor Vilibá behátrál az ablakpucoló kittel és véletlenül kirúgja alóla a hokedlit. Manyus elharapja a nyelvét.
Én szeretem Klaut! És hiába költözik el Zsufi, már látta a kört, és kész. Remélem, Winnetou elintézi egy fűrésszel.
Ja, és mosógépet igenis láttam a BK-ban!!!! Manyus akart venni. Vagy a Vili által meg nem nyert Milliomos pízből, vagy Barnus természetgyógyászára költötte, már nem emlékszem. De a racionalitás, na az tényleg hiánycikk. Volt viszont kutyaesküvő.
nem bántani szegény klaut, ki vele lakott vagy megcsalta s meghalt titokzatos módon (palik lászlót a bkba), vagy kirabolta, vagy meghalt, vagy buzi, vagy robotember volt (2 különböző verzióban), vagy leszbi, vagy művészlélek ami a legrosszabb de ez általános körforgás most épp fúj fúj utáljuk.
tegye fel a kezét aki látott valaha esernyőt, esőt, kenyeret, mosógépet, áramszünetet, fogkefét, reklámújságot, taki bácsit s racionális gondolkodást a bkban.
6 éve nézem, sok újat nem tudok mondani, olykor még mindíg halálra röhögöm magam, és ez pont elég:)
Az előbbi hozzászólásomat,nem ebbe a topikba szerettem volna,hanem egy másik topikba tenni,csak hát a kedvencek listámnál rossz helyre kattintottam!De már intézkedtem,hogy vegyék ki az előző hozzászólásomat! Elnézést kérek a figyelmetlenségemért!Üdv:ARIBOY
Nórának anno az irl Bakáts téren volt a saját lakása, ami nem tudom, hogy futott a sorozatban (gyönyörű lila függönyök voltak), de nem a házban lakott. Nem is emléxem, mi lett vele.
Viszont, be kell vallanom, tévedtem: Zsófi mégis elvitte Zsubálna elől a Péklapát díjat, mikor a békülni készülő és vacsorára invitáló nagynénire úgy nézett vissza, mint egy darab szarra, és hatalmas mimikájával alátámasztva undorát, közölte, hogy vegye úgy, hogy már el is költözött tőle, mert nem kíván vele élni.... Vazze, ez a Klódia egy önuralmas nő lehet, mert én ott helyben fejbe nyomtam volna valamelyik kertiszékkel...
Nóra új ágyneműt vett, hogy ne emlékeztesse Miklósra. És jó ötlet Tónitól, hogy esetleg a bútorokat is lecserélje, ugyanebből a célból. Esetleg nem a LAKÁST kellene elcserélni, ami a Miklósé????
Zsuzsának meg már most megszavazom a napi péklapátot: "minél többet költessz, annál jobban érzed magad"+"de szép ez a cipő, akkor, ahogy nézem, a nehezén már túlvagy".
Én Dallas-fordulatot várom:) Kíváncsi vagyok, Clau mikor ébred fel és jön rá,hogy az egész csak álom volt és Zoli még mindíg él. Kezdődhetne az egész elölről....az volna csak a csidicsudi jó:) Attól félek, hogy a nagy mesemondó, K. Tamásbátya ezt a poént télleg ellövi majd...
Mindy kedves, Mr. 47 egy sz.gépes játék főhőse. Egy csendesen lopakodó bérgyilkos, kopasz fejjel és vonalkóddal a tarkóján. Azért merült fel, mert páran FogyiPapiról rögtön rá asszociáltunk (még a sötétben sunnyogva tevékenykedés is stimmel az öltönyön meg a tar fejen kívűl).
még vannak tipikus és cross-story fordulatok (kíváncsi vagyok ki hányat ismer fel)
- sok év titkos tervezése után nácik megszállják a Mátyás teret, hogy onnan törjenek világuralomra az RTL és TV2 hívők egymásnak ugrasztásával
- felbukkan András gonosz ikertestvére Gonzales
- Vulkánkitörés fenyegeti a Mátyás teret
- Danit elviszik Over There (anyák sírnak, apák sóhajtanak - ezúttal a boldogságtól)
- Clau padlásán találnak egy tükröt, ami egy alternatív dimenzióba vezet, ahol mindenki gonosz akinek kecskeszakálla van (beleértve őt is), de a többiek rendesek és normálisak is
- Egy meteorit fenyegeti a Mátyás teret
- A Borg megpróbálja asszimilálni a Mátyás teret, de végzetükre Manyussal kezdik. A kollektíva elhelyezkedik a takarítóiparban
- Zsuzsa fejbelövi magát, miután kap egy levelet "Tudom, hogy mit tettél, undorító, el fogom mondani"
- Jégkorszak fenyegeti a Mátyás teret
- Miklós egy terepfelmérés ásatásai után váratlanul régiségkereskedés-hálózatott indít, agreszíven terjeszkedik, és néha megvillan a szeme
- Óriás mutáns Jegesmedvék terrorizálják a környéket, Andi rábukkan a Rózsa raktárában a polcok mögött egy titkos bunker bejáratára
- Szökőár fenyegeti a Mátyás teret
- Tilda váratlanul rángógörcsöt kap, állapota stabilizálódik, de a CT kideríti, hogy egyáltalán nincs sem szürke sem fehérállománya. Egy négyfős orvoscsoport a Princtone-ról megpróbálja kideríteni az okokat, hogy kezelje
- Danit megvádolják, hogy erőszakot alkalmazott egy kecskével szemben, aki azonban beépített CIA ügynök volt. A JAG és a NCIS közösen vizsgálja az ügyet
- Óriáspocok invázió fenyegeti a Mátyás teret, Ricsi (vagy mi a fene a patkányos kölök neve) furulyaleckéket vesz
- Claudiá-t a remek munkája eredményeképpen felkérik miniszterelnöknek
- Géza listát készít minden eddigi gonosz tettéről, és megpróbálja azokat jóváténni
- Egy frusztrált bíró nyomására felelevenítik a Mátyás térhez kapcsolódó tűzeseteket. A hihetetlen horderejükre tekintettel nyomszakértők, halottkémek, antropológusok és úgy általában mindenféle szobatudos dolgozik a megoldáson, míg az igazi rendőrök szabotálják az ügyet mert lusták dolgozni
- Egy "alvó sejt" fenyegeti a Mátyás teret
- Ismeretlen tettesek elrabolják Csongort. Zsófinak 24 órája van, hogy egy értelmes mondatot mondjon, különben kivégzik
gyerünk, adjatok még ötleteket szegény storyizélőknek
ááá nem kell hogy lemészárolja az egész bandát, éppen csak néhány éppen aktuális célpontot. Mondjuk fénymásolónak álcázza magát besurran a novákfutárhoz és hátulról péklapáttal szájon veri az ott lebzselő libákat, mire feleszmélnek már az új pincérsrácként keveri a Rózsában Barta kávéjába a harmadikszemnövesztőt. Mire Biklopsz a tükörbe néz, már Bandita játszótéri kispajtásaként háromnegyedig elfűrészeli a kanapé lábait Zsutik alatt, mire Banditának lejár a büntetése, Mono szobájának új albérlőjeként csempészné bele a lemonpájba az ajakösszetapasztót. Mire eltelik egy péntek és mindenki gyanakodni kezd, már régen távozik a helyszínről Berci kutya hasa alá kapaszkodva.
Különbenis ha serial killer minősítésre hajtva mindenkit lemészárolna, akkor szomszédokokat (etus! égessük meg! boszorkány! engem mágenhejmé változtatott!) vagy jobban rosszabbat (michel wild még szerepel benne?) kellene nézni.
Tisztellek, becsüllek, de nem vagy magadnál! Silent Assasin?! Akkor csak 1-2 célt szed le... ha Mátyás tér, akkor legyen szadista tömeggyilkos... (a második résszel játszottam, és már a bemelegítő pályán összejött, lehet, nem értettem a koncepciót rendesen...)
HVGVáratlan tőkeinjekció a Fejsze Rt-ben
Az elmúlt hetekben számos tőzsdei spekulációra adott alapot a Fejsze Rt (FR) várható kivonulása a Budapesti Értéktőzsdéről (BÉT). Mint közismert, a FR a közelmúltban elvesztette törzstőkéje nagy részét, és már csak nehezen tudta visszaverni a konkurens Clau Rt felvásárlási törekvéseit, miközben a hitelező RaSzab konzorcium is előtörlesztési igénnyel lépett fel. A legutóbbi tőzsdenapon azonban közvetlenül zárás előtt a FR saját részvényeire névértéken történő vételi ajánlatot tett, amely feltételezi, hogy eddig ismeretlen partner jelentős tőkét injektált a cégbe. Ezek után elemzők a hitelezőkkel való gyors megegyezést várják, valamint azt, hogy a FR a pénzt a jelenlegi partnerek tulajdonrészei kivásárlására fordítja.
BlikkElőkerült a 30 millió!
Hihetetlen izgalmak után előkerült a B. Zsolt (36) által elrejtett, de a rejtekhelyről eltűnt 30 millió forint. Mint korábban írtuk, a hányatott sorsú papírzacskónak a egy 24. kerületi vendéglátóhely irodájából kelt lába. Ahogy azt a helyiség tisztántartását menedzselő cég vezetője. K. V-né, Magdika (63) elmondta, elképzelése sincs, hogyan kerülhetett ki az irodából a pénz, amit az étterem vezetője minden bizonnyal a széfbe zárt. Általános meglepetésre az érintetlen zacskó egyszer csak ismét B. Zsoltnál bukkant fel.
Index.hu
Megkérdeztük Dr. Kolláth György alkotmányjogászt
- Jogi szempontból nem ilyen egyszerű a feladat. Mert nézzük csak, mi történt miután ráutaló magatartással kölcsönszerződés köttetett a két fiatalember között. Találunk-e bármilyen, akár csak jellegében szerződésre emlékeztető dokumentumot, mely a megállapodás létrejöttét igazolná? Ugye nem. Tehát itt már az idegennevű úr követelése elég gyenge lábakon állna, bár a gyakorlat azt mutatta, hogy a gyenge lábakat kemény érvekkel képes pótolni. Aztán kövessük tovább a pénz útját. A pénzt átvevő fiatalember teljesen érthetetlen okokból a bankókat tartalmazó zacskót a szemetesbe rejtette, ahonnan az iroda takarítását végző hölgy munkaköri kötelességének megfelelően távolította el azt. És itt jön a legvitathatóbb rész a szövevényes ügyben. Vajon bekövetkezik-e a lopás tényálladéka, midőn az üzletasszony a szemeteszsákból kiveszi a pénzt tartalmazó papírzacskót, nem várva meg azt, hogy a takarítási folyamat végén a ház hulladékgyűjtő konténerébe jusson. Véleményem szerint, ahogy a szemeteszsák elhagyta az iroda területét, a magántulajdonból kikerült, és a zsákból való kiemelés nem tekinthető lopásnak. Ezek után pedig az üzletasszonyt legfeljebb a jóérzésre apellálva lehetne, mint becsületes megtalálót kérni, hogy a talált pénz eredeti tulajdonosát megkeresse.
Kacsa Magazin
2006-ban bevezetjük az eurót!
Szentmihályi Zsófia agysebészi vizsgát tett!
Az Újpest az őszi első!
Csók és könny
Claudia tudta, még ezt a csapást el kell viselnie. Amikor megszólalt a csengő, érezte, most minden erejére szüksége lesz, és nem, semmilyen körülmények között nem mutathatja ki, mit érez. Bár úgy tűnt, Sophie távozása óta évszázadok teltek el, és millió könnyet hullajtott utána, minden erejét összeszedve kifejezéstelen arcot öltött, és elindult az ajtó felé. A tükör előtt elhaladva még megigazított egy tincset a homloka felett, és keményen a saját szemébe nézett. Menni fog! – gondolta.
Újra megszólalt a csengő, ezúttal hosszabban.
Rohadék! – gondolta. De megfizetsz ezért… Ezért is!
Nagy levegőt vett és kinyitotta az ajtót.
Nem lepődött meg, hogy Gianni állt az ajtóban. Igen, ezt a hanyag tartást, pökhendi tekintetet várta, ahogy idejön diadalt ülni felette. Nem engedte be, de Gianni sem erőltette a házba hatolást. pedig jól ismerte a járást… Claudia szívét újra jeges kézzel szorította össze az iszonyatos megaláztatottság érzete. Igen, ugyanaz a lekicsinylő mosoly… vagy inkább vigyorgás. Óh, milyen bolond volt, hogy hitt neki! Hogy gondolhatta, hogy Gianni a macsó, női szívek rabul ejtője az ő szikkadó testére vágyik. Egész teste megremegett az emlékre, ahogy Gianni átölelte, és szerelmes szavakat súgott a fülébe. Akkor is átverte. És még csak bosszút sem állhatott. Bár, talán a börtönévek… Kedve lett volna felkacagni, ahogy eszébe jutott, talán Giannit is pont úgy ölelték át a börtönben a behatolás előtt.
Elment, ennek is vége.
Ahogy becsukta az ajtót és a szoba felé indult, hirtelen tört rá az összes veszteség mindent összetörő, lesújtó fájdalma. Lába megingott, alig tudott a székig tántorogni. Lerogyott és az asztalra borulva már nem volt ereje visszatartani a mélyről feltörő zokogást.
:):):) Nekem is ippeg ez jutott eszembe, mikor pénteken felbukkant a plazasarokból és az az elszánt tekintet: Mr. 47!! vonalkódot neki mint a tesco akciós bundatangának. A tegnapi zseblámpázáskor már nagyon vártam, hogy előkapja a zongorahúros kézséget és végre nekiáll silent assasin mínősítésre teljesíteni a Matthias Rex pályát.
Esetleg adhatnának rájuk valamilyen ellentétes viseletű ruhát is: mondjuk az egyik csak pirosban, a másik feketében jelenne meg. Olyan hülyék vagyunk mi nézők, hogy KELL az ilyen kapaszkodó. Egyébként is,lehet,hogy ázsiai exportra is fog menni a sorozat, és mivel ott ugye minden fehér embör egyforma, maximuma szinkron hangokból tudnák megkülönböztetni a nézők, hogy ki a jó, aki szereti Doktororsit, és ki az,aki csak diliházba akarja juttatni. Tehét, nemis piros-fekete megkülönböztető szerkók kellenének, hanem egyenest a kabuki színház ősi maszkjait kellene használni. Úgy végre nem csak érdekes, de látványos is lenne a sorozat...
Gnácikám, ha ezzel további örömöt szerezhetek neked, elmondom, hogy szombaton is meg vasárnap is emlegettelek, éspedig hangos szóval és hálatelt szívvel :) Tanúm is van rá.
de drága Alíz, és hogy a fenébe számolnál el a lelkiismereteddel, hm??? (Zsufi számonkérő fejét képzeld ide)
Zsufi ezért a húzásáért megérdemelné, hogy a Feri feleségül vegye és örök életre albérletben lakva, pincérlányként/takinőként keresse a lóvét (nem a 30 millát).
Vagyok én állandóan, csak annyira szar a BK, hogy már írni sincs kedve róla az embernek...
Most nézd meg: két éve Alice még esténként összefoglalót írt, aztán reggel David, most meg elveszíti a fonalat. Ezt a tömény fost nem lehet ihlettel bírni.
Én különben értem ám, hogy a csendes mindennapokra senki sem kíváncsi, de ugyanakkor minden ilyen sorozatnak ez a veszte.
Mindenki kavar mindenki ellen, állandóan. Mármost így nem lehet élni.
Normál esetben az ember elmegy dolgozni, délután hazaesik, főz valamit, megnézi a TV-t, leül internetölni, esetleg elmegy berúgni, a szomszédaival hetekig nem is találkozik. Nem szövetkezik jobbra-balra.
De ezek nem. Ha ezek kiteszik a lábukat a falanszterükből, akkor követik őket, elvesznek, balatoni tragédia ér őket, megerőszakolják, stb.
A kézenfekvő konfliktusokat már régen kimerítették, cigánytól kerekes-székesig, mi marad, a szarkavarás a köbön. Mert az megunhatatlan. Mármint nekik...
Ugyanezen okok miatt laposodott el a 90210, Melrose. Az első pár sorozat teljesen jó, aztán jön az ármány hegyekben. Folyton meghalnak, kórházban vannak.
Mondjuk itt az eleje is szar volt, arra sikerült rátenni még sok lapáttal.
Az nem úgy volt, hogy elmondta neki, hanem egyenesen ők ketten tervelték ki az évszázad lehúzását.
Miki ugye kapott új állást, úgyhogy ő kiszállt a szövetségből, mert itt mindenkinek szövetséges kell, mert ha nem lenne szövetséges, akkor nem lenne, akinek eljárhatna a lepcses pofája.
Akkor lett Manyus a szent szövetség tagja, csak ő közben rádöbbent, hogy ő katilizé, és ez bűn.
Na és akkor lopta el véletlenül Manyus Balta Zsót szemetes kukáját, benne a 30 misivel, Klaunak isteni sugallata támadott, beküldte valami ürüggyel Zsufit meg a satrafát a szobába, ő meg fintorogva előbányászta a lét a kukából.
És még azon melegében a ház kukái előtt meg is mutatta az idióta mittoménkijének.
Úgyhogy a hp. kezdettől be volt itten avatva, csoda, hogy csak most gyött ki belőle az aggodalom.
Én Klau helyében a kerületből is kitiltatnám a Zsófia nevűt, nemhogy a házamba nem engedném be. Még a végén teleköltözteti hajléktalanokkal.
Ez a Levente kavarás meg már annyira szánalmas, hogy nem igaz.
Asszem ez a topic már nem éri meg a 200 ezret az biztos... :-(((
Valahol anno elvesztettem a fonalat, ez a hülye Klaudia elmondta Zsófinak, hogy nála van a pénz???
Hát már a klímax előtt meghülyülhet ennyire egy üzletasszony??? Megáll az eszem komolyan... Zsófira meg Tildára meg az összes picsafejű hülye ifjúra nincsenek is már jelzőim, mert ilyen ifjak egyszerűen nincsenek is na.
Megmondom én mit tennék, ha "találnék" 30 millát (még akkor is ha tudnám hol kell utána turkálni egy kicsit a kukában).
Hallgatnék mint a csuka.
A pízt elraknám egy biztos helyre (bankszéf jó ötlet, egészen biztosan nem a papírkosárba raknám...) , aztán mikor már mindenki akit utálok kinyarta magát szépen elővenném és elkölteném. Mert én egy gonosz vagyok. De én még az imádott férjemnek meg a lányaimnak se árulnám el, csak legfeljebb időnként mosolyognék sejtelmesen...
Ez a Gázláng effektus meg Orsiéknál is tök idegesítő. (Először is miért lett kopasz Levente, ez valami új trend, hogy a kopasz férfiak a vonzóak? Nem szégyen a kopaszság a férfiaknál, de azért nem is előny... a nő ha amúgy rendben van a pasi ezt megbocsátja nade diirekt kopasszá lenni... mindegy mellékszál, nem értem az idők szavát, azt se értem, mikor egy pasi szivesebben simogat egy szilikonnal felfujt mellet mint egy természeteset...:-((( )
Mi a francot akar Levente elérni?? Hogy legyen nála Nojemi? Hát vigye vazze, vigye!
Jaj Istenem, a fél életem ott zajlik a környéken, még uszodába is oda járunk....a végén majd még tele leszek ilyen izé...celebhírekkel, hogy Kinizsi Ottó kézenfogva érkezett a tévé épületébe szerelmével Deutsc Anitával, és kislányukkal, a kis Emmán rózsaszín tipegő volt vagy a Bercikutyát alakító Berci ma reggel épp dolgát végezte a közeli kis parkban, mikor meglátott egy macskát, és ülve ugatta????
asszem ezernégyszáz négyzetméteres saját műtermet kapott a BK! ha ennyit belefeccölnek, akkor tuti, hogy még sokáig akarják tépázni megviselt idegeinket!
férjem egyébként azt mondta, hogy nem kellett volna eldugni a telefont, csak felhívni valakit és vonalban maradni :-)
Ezek bizony jó kérdések!Leventének nem kellett volna a lakásból kivinni a mobiltelefont,hanem még akkor este ott valahova eldugni!Egyébként a Fókuszban hallotam,hogy a Barátok közt is költözik a Nagytétényi útra,az RTL KLUB új székházában fogják azt is forgatni,most alakitják ki a műtermeket.
Jaj, hát a logika az ide be nem teszi a lábát ;o) Ha meg nem viszi ki, akkor min izgultál volna egy egész résznyit? Hogy Barta elköltözik-e vagy, hogy Tilda mit főz vacsorára, ha nincs semmi otthon? Orsinak meg már azt sem hiszik el, ha kérdez. De komolyan, ezután a rész után felrémlett a régi sláger: "Most kéne abbahagyni, elfutni, elrohanni...."
Hát, tény, hogy az eddigi BK szarkeverések mélypontját volt szerencsénk látni. Majdnem csak simán mélypontot írtam, de írás közben felderengett, hogy én azt csak hiszem, hogy ennél nincs lejjebb, pedig még lesz rosszabb is. Ezek már a péklapátot sem érdemlik meg. Ciánozni kéne, de, úgy, hogy a storylinerek is ott legyenek.. Anyám, ha belegondolok, hogy a régi tévé mentes hétfőkkel mindezt megúszhattam volna!
nem értem, Leventének miért nem volt elég eldugni valahol máshol a telefont a lakásban, miért kellett kivinni s majd (kockázatos módon) visszahozni? Oké, hogy ne csörögjön, ha hívják.De ki is kapcsolhatta volna. Ha ki volt kapcsolva, akkor az miért nem fura Orsinak, hogy ő bekapcsolva hagyta? Vagy bekapcsolva találta meg Imi? Vagy ha le volt merülve, akkor miért is vitte el a Kopaszember? Na mindegy, ehhez már túl álmos vagyok.
Hú, rögtön két nagyon valószínű dloggal nyitottak: Panda hazajön, és nem, hogy nem vágja ki a volt szeretője által IDEIGLENESEN odavett alalbérlőt, akit ő korábban nem is ismert, hanem biztosítja róla, hogy azt hoz fel, akit akar, és addig marad, ameddig akar.
Aztán ugyanennek a Mme IQFighternek nem elég, hogy igazi naiv HP módra megsajnálja Bartát, mert megverték, nem elég, hogy együtt érez vele, és borogatja a sebeit, de ő adni AKAR neki 30 millát, ami ugyan magának sincs, de mit neki ennyi pénz? Szeretném, ha Andrea engem is megsajnálna. Sőt, lehet, kicsit kevésbé, mint Bartát, ha az is megér pár millát.... Ja, hogy korábban vissza akarta vásárolni tőle a fele Rózsát, és azt most is megtehetné? Na, ne, az nem volna elég alátámasztása, hogy ő mennyire tud valakit sajnálni.... Tiszta Teréz anya...
Mondjuk , a történések nagyjából azok lehetnek a mostani "prominenseknél", ami a BK-ban vagy a jófajta szappanoperákban megy (mindenki mindenkivel, hosszába-keresztbe, orrba-farba), oszt, elég hozzákölteni néhány ilyen elizélt becenevet, és kész a pletykalap ;o)))) Ha senki nem érti, legfeljebb le lehet őket hülyézni, hogy mi az, hogy nem ismerik ezeket a HAAATAAALMAAAS sztárokat...? ;o))))
Vágja a rosseb. Hallottam valamit, aztán abból építkezem. Ez kb. olyan, mint amikor III. gimiben egész órán a kötelező olvasmányról dumáltam irodalomórán, pedig elő sem vettem. A titka: sok rizsa + minimális konkrétum + magabiztos duma: senkinek fel nem tűnik a turpisság.
Hú, micsoda prominens személyiségek, de ki a fenék ezek, hogy így kenitek, vágjátok? Innen csak a "Ramóna" mond valamit, meg Fresh Andi, de ő is csak Fábrytól, aki azt mondta rá, olyan a neve, mint egy légfrissítő ;o) Viszont az összesből csak a Tóth Norbert nevű személynek van rendes, emberi neve, amit a javára kell írjak, még ha focista (vagy annak nevezi magát),a kár nem....
Aztán meg Freshandi kavart Zsufival, és Majka Frenkivel. Utána bejött a képbe a focista gyerek, majd KoVi elrendelt 10 perc pihenőt, majd bedobott egy sonkás pizzát. Tudom, ott voltam, én voltam a statív.
Fresh Andi kavart először Majkusszal,a ztán Frenkivel,de már szakított az "álompár". Ramóna a Lilu levetett vőlegényével jár most, a focista Tóth Norberttel.
egyébként meg, lafno kolléga, nem hinném, hogy a bk agyafúrt forgatókönyv-íróit zavarná, hogy sztív idősebb kingusnál. még az is lehet, hogy nem is idősebb, sőt az is kiderül, hogy sztív valójában lány, csak a kinga megpróbálta rábeszélni, hogy legyen világbajnok súlyemelő, s emiatt túl sok férfihormont nyomtak bele, ráadásul még ánuszpumpát is felhelyeztek neki.
En csak egy szinkronjara emlekszem szerencsere, az is sok evvel ezelott egy 2-3 mondatos szerep volt: a Die Hard 3-ban volt egy afroamerikai 40-es no, aki valami telefonkozpontos a rendorsegen, es meltatlankodik, hogy eldugultak a vonalaik, anniyan telefonalnak.... :)
Ma délutána Dunán adtak egy Poirot történetet, amiben egy nevelőnő magyar hangja Manyus volt. A hideg futkosott a hátamon, pedig igazából, valahol nem volt rossz a hangja a karekterhez (a "Bridget Jones anyukája" volt a nevelőnő) , csak épp mindig Manyust juttatta eszembe minden mondata, az meg pont nem volt odavaló :o( Ebből is látszik, hogy a szappanopera öl, butít és nyomorba dönt..
Steve ne gyöjjön vissza, mert régen is halálra idegesített. Még képes lenne visszajönni miatta Mono is Bruxellesből. Magdit megtámadhatná valami gyógyíthatatlanság, persze az is csak azokat támadja, akiket nem kellene.
szerintetek ki lesz kinga szomorú sorsú, megkesírett életű öccse?
szerintem csurgó pista. kiderül, hogy egy súlyos balesetnek köszönhetően amnéziás lett, és kinga - hogy jót tegyen vele - beköltözteti a mátyás király térre, ahol mindenki emlékezni fog pityura, ő viszont senkire. vagy visszatér a régi, néma bandita, akiről kiderül, hogy harmadik zabinővére - kinga - miatt némult meg.
Tegnap a Gálvölgyi Showban volt a berregős-autóhangutánzós srác azt hiszem, Skoda reklámjának paródiája, aminek Gálvölgyinél az volt a vége, hogy a srác beindult, és tépett a kispolákkal, mire valaki egy szívlapáttal szépen szájba kapta. Be kéne vezetni itt is... Elnézést az off-ért, ez csak azért jutott eszembe, mert ma is tülekedés volt a szív és péklapátokért...
De hogy fogja megkapni kiértékelésre a kitöltött kérdőívet? Szondás Ipsének adja ki magát? Vagy van annyira tökös, hogy átképzi magát telefonos kérdezőbiztosnak, és sk, azaz pontosabban s.szájúlag kérdezi ki majd Kingubingut? Istenem, ezek az izgalmak... Bár, ha belegondolok, én is mindig elmondom az ilyen kérdezőbiztosoknak az életem sötét kis titkait. Csak bemutatkoznak, és már nyomom is, kiket, hogy tettem tönkre, hányszor vezettem alkoholos befolyásoltság alatt stb.
Most nézem a mai rész ajánlóját, amiben Andrea meglátja az összevert Bartát, és Barta aszondja neki, hogy a Csirekapu verette meg. Szerintem, ha én tartoznék egy maffiózónak harminc milkával, aki már számos alkalommal, hogy úgy mondjam, sürgette a pénz visszadását, sőt, kilátásba helyezte a kemény eszközökkel való behajtását is, mindez a verés előtti este, akkor nem a néhai (naiv és butácska) kedvesem mogorva üzletember apját vádolnám, hanem sikítva adnám vissza Radnics pajtásnak a millióit.
A gyerek nem üvölt, megette élete első répapüréjét, a maradékot egyenletesen felkente az etetőszékre meg a hajamra, és most a jólvégzett munka örömével horpaszt. :-) Egyébként meg csak az apja tévéfügg, az anyja nem. Ő netfügg. Pláne, ha öfókat is kap. ;-)))
Antennacsere volt nálunk, ezer új csatorna, Ember kapcsolgat (naná :-) ). Valami celeb-tévéből Bozontosszemöldökű Merlini osztotta az észt. Ez egy ilyen nap. :-)
Őt megismertem, de Vilibánál épp nem figyeltem. Nem tudom, mi történt életem párjával, hogy retrózunk, de megfeküdtem a röhögéstől. Ezek a velős, filozófiai mélységű gondolatok. :-)))
A Szomszédokban most: Vili bácsi gondatlan atyaként a Dagályban (a gyereke a csúzdán medence törést szenvedett, pedig nem is a kamikázén, hanem a lassún mentek)... Hihetetlenül fiatalnak látszott, sőt deltái is voltak, igaz, pocakja is! De nem is nézett ki rosszul! Igazából a hangjáról ismertem csak meg, és kétszer meg kellett néznem, hogy tényleg ő-e...