A szlovákhoz külön gratula ! Afgánnal nem volt semmi megcsinálni ! Még akkor sem, ha Hanky oda hazament. :-)
Nem tudom mi lesz még, majd alakul, most tényleg elvagyok havazva, bár nagyon csábitóak a yugo kiállitások.
Igen amikor leirtam, a sok embert akkor már éreztem nem kellett volna, de leirtam marad, ez van, sőt sokszor igaz is. Nem irhatok mást.
Majd odamegyek, ha lesz kedvem félrelöködni embereket.
Na ezt ne ird, mert akkor megint magammal fogok irogatni és magamat fogom dicsérgetni, felejtsük el a rágalmakat. Nem vagyok mindig sok emberrel körülvéve és ha mégis van ott valaki, akkor is gyere oda nyugodtan.
Nem tudom még hova megyek. Nem szoktam mindenhova menni. CACIBOK-ra biztosan megyek, a CAC-okat még nem tudom. Külföldre kellene vinnem Honkyt, 1-1 CAC hiányzik neki a ch-hoz.
"Kanitkabir, esetleg Dandera, vagy Hugi-Bugi minek nevezzelek?"
Csak Kanitkabir vagyok, ezért kérlek, csak akkor irj nekem, ha velem van problémád.
"az ország egyetlen afgán tenyésztőjének tartja magát"
Soha nem tartottam magam afgán agár tenyésztőnek. 11 éve vannak afgán agaraim és 2 almot csináltam.
"ügye biztos nem emlékszik rá hogy kb. 8 évvel ezelött velünk volt kint Marhegg-ba 3 kocsival voltunk"
Emlékszem.
Zardin !
"egy nyílt fórumon, egy létező személy nevében rágalmaz meg egy tenyésztőt "
Milyen jogon rágalmazol ? Ellenőrizd le az állitásaidat, mielőtt egy nyilvános fórumra felteszed. Itt engem támad mindenki, holott senki nem adja a nevét hozzá és légből kapott vádakkal probálkozik.
"Te most az Ő nevében, a tudta nélkül bemocskoltál mindenkit"
Kanitkabir nem= Hugi-Bugival
békabéka !
"Szilvi, itt az ideje, hogy magadba nézz és erősen elgondolkodj, vajon az önbecsülésed veled lakik-e még..."
Ha ez az utalás rám nézve, elismerem, ez a nevem. A tieteket viszont nem találom sehol.