És mellesleg a francia riviérán mi?! :) Cukor a rendszám. Mennyibe kerül az egyedi? Hétfőn megyek az autómért gondolkoztam rajta, hogy valami egyedi rendszám kéne.
én is szórakoztam effélével, jelenleg a projekt keretében egy halott MK3 és MK4 figyel a polcon. NaviProfival beszélgettem, a javítás legalább annyiba fog fájni, mint amennyibe egy magyarítás kerülne, ráadásul a TV modul impozáns képét nézhetem jó darabig. Úgyhogy csak óvatosan!
e39 limuzin komplett fabetét szettre volna szükségem. Változott valamit a betétek kialakítása a felszerelség függvényében (légzsákok száma, stb.), illetve a ráncfelvarrás előtt/után?
OFF, de nekem teccik az új 1-es (állítólag 2-es) lépcsőshátú változata. (Ld címlap)
Nna, szerintem amiről a múltkor beszélgettünk, hogy kéne még vmi kisebb hobbiautó, annak ez tökéletes lenne. Kár, hogy mire kijön, és elavul, kb. 8-10 év múlva lesz számomra elérhető...
Továbbra is keresek jobboldali körhelyzetjelzős fényszóróhoz búrát, esetleg komplett lámpát! Valamint krómnélküli díszléceket a 4 ajtóra és a 2 sárvédőre, vagy krómost cserélek krómnélkülire.
Szerintem a hétvégi csak is mini taliként működne, mert kellene egy kis idő a megszervezéséhez (időpont, hely...stb), de nem is ez a legfőbb probléma, hanem , hogy mindenki időben értesüljön. Viszont egy tavaszi NAGY talit el lehetne kezdeni már most szervezni, így gyűjtve az ötleteket és időben mindenki szabaddá tudná tenni azt a hétvégét.
Mi lenne ha ma du. esetleg jövő szombaton Pesten valahol lenne egy mini tali?
épp ideje már jaja! Sőt lassan elkezdhetnénk egy tavaszi nagytali szervezését is, a tavalyi mintájára, 1,5-2 hónap alatt csak megtaláljuk a mindenkinek megfelelő időpontot és helyszínt!
jut eszembe van lökösöm és két db ködlámpám hozzá, méghozzá faceliftes, 2001.09 havi, kerek ködlámpás. Díszlécek meg minden, kompletto. Sajátomon volt de én M-esítettem.
Ködlámpából, simából, létezik valami utángyártott is bagóért, szerintem a törött helyett azis jobb, M-esből csak gyári, énis azt kényszerültem venni, egy hónapot talán bírt is. A kő az szinte kizárólag balszerencse kérdése, semmi köze az úthoz, pont hogy sima úton repül ki az elöttemlévő kerekéből az elözőleg beleszorult kavics..
Következőre olyan vastag fóliát ragasztok amekkorát csak tudok :-)