Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

TaS76 Creative Commons License 2005.06.13 0 0 8722
Üdv Urak!

Összejött egy kis zseton a Sárga Villám felújításának elkezdéséhez. Lesz is jó sok munka vele, ezért kérlek Titeket, ha van valami tipp akár a felújítással, akár alkatrésszel és megfelelő szakemberrel kapcsolatban, ne tartsátok magatokban!!!
Motorcsere/felújítás, első sárvédő elemek cseréje, lehetőleg a teljes kocsi lakatolása, fényezése van tervbe véve. Kinek mi a tapasztalata, mennyibe fáj majd ez nekem?
Nagyon hiányzik megfelelő lökhárító köténylemezzel előre és hátra is pl.

zsolt ('87-es 353W DeLuxe)
WarbiRunner Creative Commons License 2005.06.13 0 0 8721
Mostanában nem hiszem, hogy tudok menni, de a nyár második felében lesz időm, és kedvem is találkozóra menni. Kösz a dícséretet amúgy! Most szinte minden hétvégén programom van kb júli végéig. Különben honnan szoktál értesülni az aktuális talikról? Jó volna itt is jelezni minden találkozót! WR
Előzmény: Irmscher 353 W (8706)
Irmscher 353 W Creative Commons License 2005.06.13 0 0 8720

Hali!

Arra, ami egy kis utcánál van, s egy rakat dísztárcsa van kirekva, ha az a Guláy koli ami ott áll (egyedül álló többemeletes panel épület:), akkor az:)

Solct!

20-a az most hétvége, nem?! Huhh, szerintem okéjs, de szal, nahh, optthon rákérdezek, h minden problémamentes lesz-e...

Fúró van...

Te figy, Te be tudod állítani jol a gyujtást, h ne csörögjön a motor hirtelen gyorsításkor?! Meg hogy menjen, mint a golyó?!:)

Előre is köszi!!!

Egyébként egy pontos árat írhatnál az emilemre majd, mert a szerelési költséget is megtérítem neked!!! (irmscher@freemail.hu :)

Előzmény: gaabika (8719)
gaabika Creative Commons License 2005.06.12 0 0 8719

Hi Irmscher!

Debreceni vagyok ;) Koszi a tippet, probalkozom a Csap utcan, a masikat nemtom pontosan melyikre gondolsz, legalabbis csak sejtem: arra gondolsz amelyik a Sumen utcan van a Gulyas koli mellett nagyjabol?

Udv! Gabor

Előzmény: Irmscher 353 W (8716)
solct Creative Commons License 2005.06.12 0 0 8718
Akinek kell Elektronikus gyújtás az írjon egy mailt a solct@freestart.hu címre "Index-Wartburg elektronikus gyújtás" tárggyal, és legyen benne a postai címe, és nickneve.
A készreszerelt elektronika, beépítési útmutató, 7500HUF+postakt.
A beépítéstől számított 3 hónap garanciát adok rá.
solct Creative Commons License 2005.06.12 0 0 8717
Jun. 20.-a körül kell költöztetni a nővéremet gyik albérletből, a másikba, akkor talán megoldható majd a személyes beszerelés.
Fúrógép kellessz majd!
Előzmény: Irmscher 353 W (8716)
Irmscher 353 W Creative Commons License 2005.06.12 0 0 8716

Hi!

Gaabika!

Nemtom, de ugy rémlik, h debreceni vagy, ha nem akk uccsem fox eljönni ide:)

Szal a Csap utcán van egy bolt, ott szét lehet nézni, nekik még van Wratburg alkatrészük, illetve, van egy a izével szmeben, majdnem az Albert-tel szemben, ahogy mész fel a hídra ami a Nagyállomásnál van...

Solct!

Én nem szóltam senkinek, h Te csinálsz ilyet...

Egyébként, ugy kb mikorra lehet rá számítani?!

Csak azért, mert még akkor törnöm kell a fejem, h a szülőket hogyan pumpoljam meg, mert minden pénzem elmegy a hifire...

egyébként várlak, ha még áll a dolog azon része!!!

Mindenkinek!

Ki megy a Rétság-i találkozóra?!

Mert én szeretnék, de ahoz kellene vki, akivel lehet menni, mert egydeül uncsi addig elmenni, 1 autóval, ugy nem mókásos...

Szal megy vki Debrecenből?!

gaabika Creative Commons License 2005.06.10 0 0 8715
sajnos a csapi bt-ben nem sikerult mutatos kombimuszert kapnom :(((((
nem tudtok veletlenul boltot ahol eselyes lehet?
elore is koszi!!!
Gabor
Előzmény: warti88 (8646)
F.E.K. Creative Commons License 2005.06.10 0 0 8714

Az enyémet is számoltad? ;)

Előzmény: solct (8710)
twk004 Creative Commons License 2005.06.10 0 0 8713
AWE, Tibi!

Szerdán beszéltem telefonon Hajtós Péterrel (aki esetleg nem tudná: a hivatalos MNASZ Historic Rallye-bajnokságban induló egyszem Wartburg 353 "WR" pilótája), és Ő meg azon bosszankodott, hogy Dornburg egybeesik a Szombathely Rallye-val, pedig már egyszer ki szeretne oda menni, de hát ugye másodikak a bajnokságban, és indulni kéne Szombathelyen. Többek között egy garnitúra ADMV felnit szeretne venni a versenygépére a dornburg-i börzén. Hogy ez a fránya Dornburg mindig rossz időpontban van... :o)))

twk004
Előzmény: wartburg312 (8709)
Sihuhu Creative Commons License 2005.06.10 0 0 8712

Tényleg, a németek sem rukkoltak elő előgyújtás-szabályozós elektronikus alaplappal?

Zsolt

Előzmény: Sihuhu (8711)
Sihuhu Creative Commons License 2005.06.10 0 0 8711
Már három: én is rendelek egyet.

Zsolt
Előzmény: solct (8710)
solct Creative Commons License 2005.06.10 0 0 8710
Igen, már 2 rendelés is befutott elektronikára azóta :o)...
Mostantól állok melóba.
Előzmény: Irmscher 353 W (8706)
wartburg312 Creative Commons License 2005.06.10 0 0 8709

Hehe!

Jól félre vittem a témát :o)))

Az egyik előadó a következőt mondta: Úraim! Ha eljutottak idáig, az Isten se menti meg önöket a diplomától!

A legnagyobb szívfájdalmam, hogy Dornburg pont akkorra esik :o(((((((((((((((

OFF!

Üdv, Tibi

Ui: Tanulunk vazze? Tanuljunk vazze!

Előzmény: Sihuhu (8708)
Sihuhu Creative Commons License 2005.06.10 0 0 8708
Üdv TWK004!

Velem meg kidolgoztatták egy államvizsgatárgy tételsorának felét (másik felét egy másik delikvens). Erre a tárgyra még senki nem jelentkezett államvizsgázni, bár évek óta lehetett, és akkor ketten is jelentkeztünk rá - nagyon büszke volt a tárgyat oktató tanár. Lehetett súgni neki, hogy a kidolgozott tételek közül kinek melyik tetszik. Be is jött... Sőt az oktató mondta elötte: "tudom, hogy nem ez a legfontosabb tárgyatok, és szeretném megkönnyíteni a felkészülést azokra". (Hosszútávon azért mégis a tanár érdeke, hogy a tárgyához államvizsgára kedvet teremtsen a következő évfolyamoknak...)
:-)

Zsolt

Előzmény: twk004 (8707)
twk004 Creative Commons License 2005.06.10 0 0 8707
Üdv, Zsolt!

OFF

Na, hát ezt írtam én is! :o) Volt olyan vizsgatárgy állavizsgán, amelyből kissé süket voltam, de azért a tanár elmondta helyettem...

ON

twk004
Előzmény: Sihuhu (8702)
Irmscher 353 W Creative Commons License 2005.06.09 0 0 8706

Solct!!!

Nekem kell gyujtás!

=> Ezexerint vége a vizsgaidőszakodnak?!:)

WR!

Te mész vmi találkozóra?! (Mostmár hódítanál néhány klafa Kupát a szépségversenyen:)

Csak azért kérdem, mert én mennék néhányra, s félek h ugy szinglibe szülők nem engednek el, mert ugye jo vas  a Wartburgunk, de egyedül sok km-re nem merek elindulni vele:)))

Szal, inkább igy kérdezem:

Nem megyünk vhova együtt találkozóra, mint Debreceniek?!:)

Előzmény: solct (8697)
F.E.K. Creative Commons License 2005.06.09 0 0 8705

Jé, új Wartburgos!

Üdv a 'klubban' :)

Címekért (és egyéb okosságokért is) érdemes visszaolvasni a topikot!

Előzmény: kkklaci (8704)
kkklaci Creative Commons License 2005.06.09 0 0 8704

Sziasztok!

Már elég régóta olvasom a topicot ,de most elhatároztam magam ,hogy egy kicsit kipofozom a család 1986os fehér Wartburgját. Az az igazság még most csinálom a jogsit is,de már alig várom ,hogy hosszabb távon is vezethessem! A homlokfalat az elsö lökhárítót és a spoilert akarom kicserélni ,mert pár helyen meg van húzva és a festék is kezd lejönni. Van vkinek ilyen eladó alkatrésze?  Akinek van az küldjön egy mailt ,címem:kukklaci@freemail.hu

Mindenkinek jó Wartburgozást!

Laci

WarbiRunner Creative Commons License 2005.06.09 0 0 8703

Csak egy otlet.. de szerintem a kuplungod halt meg. Csekkold eloszor a bowdent!

Azutan a kiemelo villat, hogy nincs e eltorve, lattam mar ilyet!

WR

Előzmény: warti88 (8684)
Sihuhu Creative Commons License 2005.06.09 0 0 8702
Üdv!

Off topic:

Ha már egyszer eljutnak a halogatók (hallgatók) államvizsgáig szigorlatok és vizsgák tömkelegén keresztül, akkor már a tanári kar is úgy áll hozzá, hogy lehetőleg jusson át mindenki. Ezt a halogatói státuszt hívják a Miskolci Egyetemen "Isteni Fényben Tündöklő Dicső Firmának". Addig az ember úgy 65 vizsgát tesz le, és számtalan zárthelyit ír meg...

Miskolcon a Gépész Karon az un. "választóvíz" az ötödik félév végén a rendes négy szigorlat közül az utolsó, a fizika szigorlat volt. Ha ezen átjutott a halogató, akkor az Isten sem mentette meg a diplomától feltéve, ha túl nagy disznóságot nem csinált.

Legalábbis ez volt a helyzet annak idején, 1985 és 1990 között, amikor az egyetemi előadókat és tantermeket koptattam arrafelé.

Zsolt
Előzmény: twk004 (8701)
twk004 Creative Commons License 2005.06.09 0 0 8701
AWE, Tibi!

OFF

Készülj az államvizsgádra, VAZZE', mert sose lesz belőled Mérnök Úr! Mondjuk, utána pont úgy fogod érezni magad, mint előtte... :o))) Igazság szerint ez az államvizsga-dolog egy formális cucc, "lezárása" a tanulmányaidnak, ha előtte 25-30 félévi vizsgán át tudtál menni, akkor már ott se égsz le val'szeg.

ON

twk004
Előzmény: wartburg312 (8700)
wartburg312 Creative Commons License 2005.06.09 0 0 8700

AWE!

Bevallom, csaltam. Úgy rémlett, más szájából még nem hallottam, hogy standardnak hívja a gépét. Aztán stimmelt az évjárat, és az első mondatod után nem volt kétségem...

Most majd kapok a pofámra, hogy megint nem az államvizsgára készülök :o(((

Üdv, Tibi

Előzmény: twk004 (8695)
vasalo_ Creative Commons License 2005.06.09 0 0 8699

annó volt nekem is egy 2Tm. Én először egy trabant röpsúlyos gyújtás vezérlőjét operáltam bele. túl sokat nem javitott, de érezhetően szebb lett az alapjárat a kisebb alapelőgyújtás miatt. jobban is pörgöt a motor mivel nagy fordulaton, pedig nőtt az előgyújtás.

Később nekiálltam egy mikrovezérlős vezérlésnek. ez már sajnos nem készült el teljesen, mivel egy teherautó véget vetett warbeszemnek. nagyából már működött, csak a helyes előgyújtás értékek kimérése lett volna hátra...

ha valaki hasonló fejlesztésbe vág akkor annak szivesen segitek ha tudok...

gsanya Creative Commons License 2005.06.09 0 0 8698
Hali!
Padlóváltós a géped? Nekem van egy gyári zsír új váltóm , ha érdekel szólj.
Sanya
Előzmény: warti88 (8684)
solct Creative Commons License 2005.06.09 0 0 8697
Hi!

Kinek kelett építenem, elektronikus gyújtást Debrecenbe???
Nincs időm elővakarni a mail-t.

Továbbá, Debrecenben láttam egy 4T wareszt, piros színnel, két fehér csíkkal a géptetőn, és "Ízirájder öcsém" felirattal a szélvédőn, APB-773-as rendszámmal.
Fórumos az illető? ;o)
warti88 Creative Commons License 2005.06.09 0 0 8696

Szia!

Az 1-2 és 3-4 síkja között tudom mozgatni, csak az egyes sebességekbe nem tudom berakni, ha erre gondoltál. Hátramenetbe viszont bemegy.

Ha meg tudjátok mondani, mi a gond, azt köszönöm.

Előzmény: Atomi (8688)
twk004 Creative Commons License 2005.06.09 0 0 8695
AWE,Tibi!

Képes voltál mind a 40-et átolvasni? Amúgy stimmel... :o))))))))

twk004
Előzmény: wartburg312 (8670)
kt78 Creative Commons License 2005.06.09 0 0 8694
virin=vitrin
Előzmény: kt78 (8693)
kt78 Creative Commons License 2005.06.09 0 0 8693
Ha hól tudom Úgy 74-75 körül váltottak ,valószínüleg a dobféknél. Amúgy a virinemben van egy ilyen zsír új műszerkomplexum ,ér ráadásul krómkeretes műszerekkel. Büszke is vagyok rá
Előzmény: b.lac (8682)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!