Hiszen kb. olyan remekül elvagy az összes ellentmondásoddal: Hát nem épp Te kötöttél belém "szakmai alapon", hogy hülyeséget írtam (annak alapján persze, amit Te elővezettél!) a HBO-szűrős dolgokról. Nem egyszerűen kijavítottad volna először ugyebár Ténmagad, hogy nem pont úgy volt (ha már), és utána minden felesleges szakmai kritika helyett elmondhattad volna, szerinted mi is történt.
És elhiheted, hogy ez esetben én kértem volna elnézést, hogy bizony nem volt akkor jogos, amit írtam Néked.
Aztán nég egyszer (de Isten úgyse, hogy utoljára) leírom, hátha talán megérted: nemhogy soha nem MINŐSÍTGETTEM románozással nemcsak ezt hanem egyik céget vagy szeméyt sem (ahogy magamat kivéve ;-D nem zsidózok senkit sem pl.).
Egy,a tulajdonosi szerkezetre vonatkozó, korábbi hitetlenkedésemre írtam, hogy "igaza volt annak aki románozott".
Max. figyelmetlenül nem tettem idézőjelbe, de legalább akkor most beismerem, hogy hibát követtem el esetleg, - igaz ez úgy érzem az összes többi értelmes és embernek itt (azonos tartalmú a két halmaz azért nagyrészt ;-D) egyértelmű volt.
DE: ez a visszahivatkozásom nem mérhető sem a korábbi, sem a későbbi zsigeri gyűlölködő és/vagy bunkó módon előadott MINŐSÍTGETÉSEK-kel.
És NEM vagyok jó fej, vagy legalábbi snem tartom magam annak: feledékeny és egyre inkább hülyülő vagyok így 38 évesen - sajnos.
És tökre nem vagyok jó fej, mert az ilyen alakok (ti. akik az álnevük mögül taplón viselkednek, pofátlankodnak és ehhez képest még vádaskodnak is), mint Te épp a már engem is zavaró naivitásom (jóindulatom) miatt képesek valósággal kihozni a sodromból: ahelyett, hogy magasról sz.nék a a fejükre.
No és nem mintha épp Neked tartoznék beszámolóval, még annyira sem bármiféle alapon bírálhatnál bármiért is, de:
Azt is leírtam előre (!) amikor már látszott, hogy egyéb ügyeim (munka és egyéni szoc. problémák...) miatt és nagy bánatomra nem tudok majd elmenni a tárgyalásra - ehhez képest senki más sem ment el.
És nem lett rosszabb a szolgáltatás - ez nem védelem, csupán saját alanyi és előfizetői (!) jogomon tett olyan megállapítás, mely egyrészt nem jelenti, hogy a szolgáltatás akár közelítőleg is megfelelne az általában elvárhatónak - azt meg persze végképp nem jelenti, hogy alkalmazotti vagy bármilyen egyéb kapcsolatom az előfizető-szolgáltató típuson kívül lenne a CÉGGEL. Azt pedig elég sokszor leírtam, hogy - nem előjogokat élvezve, hanem inkább pofátlanul - a cég főmérnökével és Nagypál Bandival és alapvetően e-mail-ben, de kizárólag az igazán fontos közlésekre (műszaki bejelentésekre) szorítkozva tartom a kapcsolatot - de ezt BÁRKI MÁS is ugyanilyen (előfizetői) jogon megtehetné.
Aztán talán a nagy ellenérzések dacára AZT mégsem kellene beképzelni NEKEM, hogy épp a topik lanyhulására időzítettem volna bármikor is bármilyen cselekedetem, megnyilvánulásom itt! Szabadjon megjegyeznem, hogy NEM kell egyazon rugóra és időrendben eme topikban járnom vagy tevékenykednem.
Én akkor, ha egy európai kultúrális (viselkedési) szint melletti kiállásomat bárki is szánalmasnak tartja, inkább vagyok SZÁNALMAS, mint egy olyan primitív bunkó, aki a 3 éves gyerek szintjén (mert még egy majom sem utánozza le egy társának sem olyan tetteit ami miatt a közösségből kiüldözik, pl. oktalan verekedést!) azzal mentegeti magát, hogy "csak egy már elhangzott mondatot megismételt" és közben többedszerre újra és újra elismétli a szemetjét.
Legyél boldog náció és esetleges egyéb gyűlöleteddel, gyűlölközéseddel együtt és kívánom Neked, hogy életedben senki se legyen Veled olyan gyarló, aljas és tapló, mint amilyen szinten Te itt névtelenül "alkottál", miközben persez egyetlen hibát se kövess el - vagy ha mégis, úgy biztos vagyok abban, AKKOR is Neked lesz igazad és a másik lesz az ilyen vagy olyan fajta, féle...
Szép és nyugodt álmokat kívánok (erre minden esélyed meg is van, hiszen olyan, hogy lelkifurdalás, Nálad nem létezik ahogy az itt kisült) még
Üdvözlettel
Maus Róbert
PS És ezek után bízom abban, hogy a XIX. kerületi ügyfélszolgálatosok közül egyszer valaki aki itt is jelen van (passzívan vagy aktívan) egy elszólásod nyomán azonosítani fog és ha egy kis esze is van, beveri az orrod, mert szvsz bőven megérdemled.
PS (2:) Az már korábban is megfordult a fejemben Veled kapcsolatban, hogy vajh férfiú vagy nő (na hölgy az biztos nem!) lennél... A Nicko ugyanis "biszexuálisan" asszociáló ;-D Való igaz, hogy "motorikus" érdeklődésedet támasztja alá GYIK-ed és a képek, de ettől még bőven lehetsz - rossz értelemben véve - emancipált nőszemély is. No azért persze messze nem érdekel és ezért sem olvasok utána a szvsz az izgágaságig sok, majd' 170 ezer (!) hozzászólásodnak (ami 10 év alatt is napi 40-nél több - azaz úgy hiszem nem én vagyok túlpörögve, vö gyógyszerhiány ;-D), de ha mégis nőnemű lennél, akkor itteni viselkedésedet egyebek mellett még az értelmes, kedves nők (a többség) megalázásának is tartom.
Én most felvettem az EUROSPORT csatornáról azért, hogy lássátok, hogy milyen minőségben lehet a csatornáról felvenni (szerintem szép és éles a kép tiszta hanggal).
Bár azt írtam, hogy nem akarok találgatni, de az jutott az eszembe, hogy ha ez hőmérséklet függő, akkor lehet, hogy a műholdvevő fejkonvertere túl melegszik, és a szerkezet, hogy megvédje magát a túl melegedéstől, ezért lekapcsolja magát, majd amikor biztonságos hömérsékletre visszhül (kb.: 30-60mp), visszakapcsolja magát. Ezt arra is alapozom, hogy az EMKTV az EUROSPORT műsorát a Hot Bird 5 (Keleti 13 fok) műhold 12,558 GHz transzponderéről veszi le, és erről a műholdról más csatornát nem vesznek le.
De, mint írtam, nem vagyok szakember!
Hát ez biztos, hogy nem normális, bár én nem tapasztaltam ezt a jelenséget, amit írsz, de gyorsan hozzá is teszem, hogy alig-alig nézem az EUROSPORT műsorát (ennek elsősorban az időhiány az oka).
Érdekes lenne kikérni egy szakember véleményét a jelenséggel kapcsolatban, mert ez a tavasztól őszig tartó időszak nem lehet véletlen (találgatni meg nem akarok).
április végétől, október elejéig csak az eurosporton elmegy a hang és a kép 30mp-1 perces időkre. A hűvösebb idő beköszöntével a jelenség megszünik.
azóta van mióta megszüntették a XIX. kerüületben a fejállomást. magyarázatot évek óta nem tud erre ez a Bukaresti bejegyzésü cég adni "dolgozunk a hiba kijavításán" mondják már kb. 4 éve ;)
ez leginkább a 3 körversenynek köszönhető (Giro, TDF, Vuelta) mert a család akkor nézi 3-3 hétig mindennap a csatornát.
Természetesen más cégnél nincs ez a hiba jelenség (UPC) akkor abban az időpontban
... de engem is nagyon felháborít, hogy miközben sorra jelennek meg DVD kiadványok, azokat az egyes kiadok úgy adják ki, hogy azzal a mű élvezetét tönkre teszik.
Mire gondolok?
Sajnos egyre több kiadványnál tapasztalom, hogy a kiadó egy művet többször is megjelentett, de úgy, hogy az már az anyagi pofátlanság határát is súrolja (egy mai divatos szóval élve => luxus profit).
Első kiadás: mű felíratosan
második kiadás: mű felíratosan extrákkal
Harmadik kiadás: mű szinkronizáltan
Negyedik kiadás: mű szinkronizáltan extrákkal
(további ötleteket nem adók a kiadók számára sem)
Ezért aztán nem kell csodálkozni azon, hogy egyre nagyobb a felháborodás, a polgári engedetlenség, amely kitermeli azt, hogy "jótétlelkek" ezt felismerve pótolják az első kiadás hiányzó részeit (kivágott jelenetek, eredeti szinkron, extrák felíratozva) és új kiadványt hoznak létre, amelyet az Internet illegalításában terjesztenek INGYENESEN!
De nem csak ez a baj, hanem az is, hogy a kiadványok minősége is jócskán hagy maga mögött kívánni valót.
Bíbor és fekete - végig remegett a kép
Legyetek jók, ha tudtok: kb. 5 perc kivágott jelent
Magas szőke + 2 szőke: a kép jobb oldalán a film alatt végig zöld csikok váltakoznak (ezt hiába cseréltettem ki, a mindegyik hibás volt, így készítette el a kiadó). :-((
Hiába na, ez van, ha csak az anyagiak megtérülése számít kízárólagosan! :-((
Nekem azt nyilatkozták, hogy szerződés alapján továbbítják a három országos tv csatorna (m1, RTL KLUB, TV2) műsorát az Antenna Digital csomagjából, mivel csak így tudják azokat megfelelő minőségben az előfizetők számára továbbítani.
Ami a film+ csatornát illeti, azt nem tudom, hogy ezt is az Antenna Digital csomágjából veszik-e le, vagy sem, de az biztos, hogy én is és az EMKTV szakemberei is észlelték a hangelcsúszást a Barátok közt sorozat alatt, DE CSAK AZ ALATT!
Na azért is mondom azt, hogy nem biztos, hogy csak az EMKTV-n múlik a jelenség elhárítása, de ami rajta múlik, azt hárítsa el!
no miután rád elég a hibbant jelző is mást nem is aggatok rád ahogy te teszed;)
szóval nem tudom mióta kell egy ügyfélnek értenie a kütyükhöz?
És nem jól értelemezel..a 6,7,8,9,10,11. emeleteken ahol fizették a HBO-t egységesen nem lett adás a lopások után nem csak nálam. Innentől kezdve nekem tök mindegy mi a neve a lényeg, hogy nem volt kép, hang..a többit már leírtam.
De nem baj ebbe is beleköthetsz ;)
nem baj jobban nem tudod már leégetni magad mint eddig :p
én csak leirtam egy mondatba azt amit elöttem többen, és Te is helyeseltél azóta hibbant lettél ;)
Mindemellett itt irogatsz már régóta és futtatod magad hogy te mekkora jó fej vagy, meg mész ezerrel 2005-ben tárgyalásra és fú meg izé meg minden...aztán? :D
és mindeközben csak rosszabb lett minden a szolgáltatás terén vagy van ami nem javult egy jottányit sem.
Egy ilyen szar cégnek a negatív reklám is reklám...biztos hogy nem az alkalmazotjuk vagy hogy ennyire véded őket? Mikor meg semmi mocorgás a topicban elkezdesz bemásolni paragrafusokat, hogy éppen hol vétettek a jog ellen? :p
Végre valaki aki egyetért (nagyképűen szólva) velem, hogy nincs elég szinronos DVD és még azoknál is "kispórolják", ahol a mozikban felkeverték még.
De erről - mármint a kalózkodásról ;-D - jut eszembe: állítólag az EMKTV NEM jogszerűen veszi át az AD adásait, ráadásul nem csak a közszolgálatiakat vagy az eredetileg az AH-nál földi sugárzásban meglévőket pakolták át... ha tudsz igazolj vissza mert amikről hallottam (Film+ pl.) nem tudom ellenőrzni sehogyan sem a középső csomagommal.
Szvsz volt már róla szó, épp az AH/AD ügyekkor (TV2)...
De most komolyan (és nem feltétlen Neked szól ;-D): Mi a túrót elmélkedjek, ha lövésem sincs (és nem csak nekem) arról, mi okozhatja?
És ha ha épp (!) az AD rendszerének "végpontjainál" sehol máshol nincs meg ez a jelenség bennfentesek szerint?
Rozsnyaiéknak megírtam, és ahogy a M-ATV akkor újsütetű, de hasonló gondjait egyszer csak megoldották, ezt is kisüti valaki.
Ezt a hibát vagy inkább zavaró jelenséget a magam részéről (szakmai alapon!) nem tudom a nemtörődömség kategórájába sorolni és ezért "dádzul" küzdeni ellene ;-)
Na figyuzz - én végig igyekeztem minden oldalról körbejárni az etikai kérdéseket, és most is minden bekezdésedet figyelembe és számon veszem.
A 6 budapesti és 3 vidéki (ebben pl. én tévedtem mert konzekvensen 2 vidékit írtam) kapcsán alkalmazott PR (!!!) szövegeik nem érdekelnek.
Egyrészt mert több tucatnyi helyen, alkalommal és féltucatnyi irányban (személyek felé: Nagypál, Csordásné, Rozsnyai, Sárai etc.), fax-ban, e-mail-ben és itt fórumon is minden általam észrevett stiláris, tartalmi vagy akár "iárnyultság beli" hibát, elírást, rossz publikációt a számra vettem már.
De attól, hogy valaki(k) nagyképűen ír(nak) vagy hagy(nak) írni, még nem kell őket az OBJEKTÍV jelzőkön kívül önkényes és valójában nem a témáról szóló jelzőkkel illetni.
Én magam is elég sok szennyesnek minősíthető (szakmai, emberi) jelzőt aggattam rájuk, de úgy érzem egy megfelelő kultúremberi határt betartottam.
Az, hogy VALAKI (akárki!) a XII. század technológiájára hivatkozik, legfőképp szemfényvesztés, de ehhez elég SZDSZ-es hírközlési miniszternek lenni 2006-ban ;-D
Ettől sem lesz valaki románabb - megfordítva: attól, hogy akárki akármilyen nemzet(iség) tagja, nem lesz ilyenebb vagy olyanabb.
Egyébként pedig ha viccelődni akarnék épp velük (is) és önnön "sorsunkon" is: akkor a XXI. század épp 94 éven át fog még tartani, úgyhogy bőven van idő a fejlsztésekre ;-DDD
A "tetű banda" még elmegy a szabad vélemények között, de a "szőrőstalpú román (ráadásul) menekült" nem.
És ha hiszed, ha nem, amikor észbe kaptam - ti. nem minden hsz-t olvasok el vagy olvasok el megfelelő körültekintéssel, mea culpa! - nem egy alkalommal már másnak is szóvá tettem a dolgot.
Amúgy pedig tudsz Te olvasni?
Mire is hegyeztem ki arcátlanul elferdítve kiemelten visszaidézett mondatomat?
"az FB fele is román, őket Nagypál Bandi képviseli (mindegyiket!):"
És ha még azt is ideírtam volna, hogy a korábbi állapotban nem is magyar ajkú románokkal volt tele ez az FB, akkor sem egyenértékű az Általad VALLOTT (!!!) mocskolódással.
És én keverek?! Há bizony Te a szezont a fazonnal!
"Hogy lehet az, hogy egy cool tv is romániai bejegyzésű miközben feljelentés alatt állnak bizonyos műsorok miatt?
Valszeg egyszerű a válasz...ellenük nehezebb eljárni mintha magyarországi bejegyzésű lenne..."
"Pirinyó Bernard!"
A Cool ÉPP az itthoni agymázas szentfazékok miatt menekült román BEJEGYZÉS-hez.
És igaza is van...
JA: az "elődjei" (F+/M+, Humor) között voltak eleve román bejegyzésűek!
Az "UGYANCSAK román", de pesze helyesen CSAK tulajdonosú (!) és ehhez képest persze Budapesten bejegyzett EMKTV pedig épp a Cool TV eme elődjeit - úgyismint a Kábelszövetség dacos tagja, ahol ugyanis Nagypál Bandi igen régóta, azaz a kezdetektől szepelő "nanagyágyú".. - próbálta kizsarolni gazdaságilag meg erőfölényileg az UPC-vel és a T-Kábellel közösen, amikor el akartak indulni!
Ha még emlékszel, ehhez TÖRVÉNYTELENÜL aszisztált a drága ORTT is.
Egyébként nem kellene kétségbe esned: RÓLAD és mindazzal kapcsolatban, ami Veled akárcsak érintőleges kapcsolatba kerül is, nemhogy ÓDÁKAT, de Ponyvaregény-eket sem lehetne méltón megfogalmazni ;-DDD
És nem elég, hogy bunkó is vagy, ráadásul pofátlan is.
Végig HBO-szűrőről írtál: NEM lukszűrőről vagy csapdáról!
És ezek szerint ráadásul hazudtál is!
Azt írtad, hogy NEKED nem volt HBO-d amikor kilopták aközös térből a szűrőt: ezzel ellentétben most már arról csacsogsz, hogy csapda-szűrő volt és csak átlag két szintre jutott 1 darab (?!)
"11 emeletes házban minden 6. emeleten raktak egy ilyen szűrőt NEM NEKEM a többi emelet és lakás felé, hogy szűrjék a fizetőket a nem fizetőktől....mintegy erősítő gyanánt."
El kellene ám dönteni, hogy akkor most
szűrő volt (már megint ezt írod!),
erősítő volt ??!! 8-[
vagy épp csapda?
Ami utóbbit viszont ha kiszedik, bizony:
Akkor NEM NÁLAD nem lesz HBO (mert Feléd épp semmiféle csapda nem lehet a házerősítőtől!).
Vagy mégis HBO szűrő volt az:
Akkor nem CSAK Nálad nem lehett volna ADÁS (mert akkor épp amiatt volt máshol csapda, és ki a fene az aki csak a csapdát lopja el, sőt!)
--- csak gondold végig!
DE az biztos, hogy Te még egy EMKTV-szintű legutolsó leágazás-javító alsegédnek sem való vagy, ha képes vagy erősítőnek nevezni egy passzív eszközt!
És persze Magadat minősíted, újra-újra:
"a többi hülyeséged el se olvasom amit csinálsz annak kurvára nincs köze a topic címéhez..a végén még én fogok bopcsánatot kérni egy ilyen trehány mihaszna bandától "
De bizony olvasd csak el, vagy ne szállj vitába (illetve, ha már ezt és így mégis megteszed, ne csodálkozz, hogy bunkónak és pofátlannak nevezlek nyíltan)!
És NE TŐLÜK kérj bocsánatot: egyebek közt engem sértettél meg azzal, hogy kénytelen kelletlen (azaz amíg el nem tűzöl a francba az EMKTV-területről 'faluba', abból is a sötétebbikbe) előfizető-társként a Te véleményeddel, annak MINŐSÉGÉVEL azonosulnom kell.
A topik címéhez meg ha nincs köze a dolognak, majd Mumu eldönti talán...
Afelől pedig, hogy az Általad elvárt témában miért nem szólalok meg, nyugodtan lehetnek kétségeid: talán olvasd mégis el ast a sok hülyeséget...
Nem tartottalak nacionalistának - valamit elég rosszul értettél.
A Sárai meg nem Bandi, az a Nagypál aki Bandi ;-DDD
A Sárai az Endre ;-)
(Így jár amúgy, aki bennfenteskedik HeHeHe!)
És azon se csodálkozz, hogy "megtámadtalak":
Mivel Te nem AZT nevezed meg, akinek a viselkedésével nem értesz egyet.
Hanem éppen engem 'belecsúsztatsz', aki nem oly rég épp ugyanilyen (azaz a Tiednek megfelelő) intelmet fogalmaztam meg.
Tetted ezt ráadásul azt a látszatot keltve, mintha az az EMKTV-s levél éppen egy ilyen szövegbéli minősítésemre adott válasz lenne (ráadásul épp az utolsó levelükben kértek ki mindenféléket: azaz még ülhet is annak, aki nem néz-olvas utána!)
És még akkor is, ha mindezt akaratlanul tetted is, sajnos egy alapvető pozitív tényező miatt is félreérthető nevem szerepeltetése: Az egyébként kifejezetten KIMÓDOLT és láthatóan odafigyeléssel megfogalmazott tömör megszólalásodat többször olvasva jutottam akkor arra a logikus következtetésre, hogy nem véletlenül az én nevem maradt meg, hanem mert engem akarsz "kioktatni".
Ha egy kis esélyét is tapasztaltam volna, hogy félrefogalmaztál, nem megyek Neked.
És most megint: vagy direkt fogalmazol mellé, vagy nem tudsz fogalmazni mégsem!
"A puska visszafele sült el ebben az esetben, mert az összes átok, szidalom, stb. az mind a magyarokat jellemzi és nem a románokat. Ez van, persze ezt nem tudja mikimaus sem elfogadni, inkább nekem támad, inkább tereli a szót..."
Mert csak én reagáltam, ugye? és az én reakciómból az jött le Neked, hogy én szeretek románozni vagy egyetértek azzal aki szeret, ugye?
És mi az a "nem tudja mikimaus sem elfogadni"?! Könyörgöm, hát OLVASD EL amit írtam! Amit korábban és amit nem csak neked! Vagy ha nem érted, kérdezz rá!
Itt dögöljek meg, hogy rongyosra tépem már a szám valami ellen és újra megvádolsz ugyanazzal - házt ez tényleg bohózat, de én már eléggé unom!
Na mindegy, feladom, legyek én a mocskolódó, a végén úgyis nekem lesz "kabátügyem" ***************
Hát emberek, ez jobb mint a kabaré!:)) Komolyan mondom, könnyesre röhögtem magam.
mikimaus(szigorúan kis betűvel, ahogy ő kéri)először nekem támad, hogy én őt egybemosom a nacionalista nézeteimmel, és őt is annak tartom csak azért mert megemlítettem a nevét a hozzászólásomban, mint valakiét aki kapott egy faszverő stílusú levelet a cégtől. Most mit csináljak, ha ő kapta ezt a levelet? Aztán meg megvádol azzal, hogy én EMKTVs vagyok, csak azért mert Sárai Bandit leurazom, de Teszári Zolit meg nem. Hát ez röhej.
Aztán meg nicko(köszi!)beirja a korábbi hozzászólását, melyben igazat ad azoknak akik rasszista módon lerománoznak, leszőröstalpúznak egy olyan céget, melynek a románokhoz vajmi kevés köze van, ugyanis többségi magyar tulajdonú, csak azért mert Bukarestben van bejegyezve.
Én csupán azt próbáltam kifejteni a hozzászólásomban, hogy egyrészt undorító, másrészt kretén dolog lerománozni, szőröstalpuzni egy olyan céget, ahol a tulajdonostól kezdve, a főnökségen keresztül át az utolsó szerelőig mindenki magyar. Így tehát nem állja meg a helyét a románozás, de az annál inkább, hogy ebben az esetben az EMKTV töketlenségét, a belső problémákat, a sok hálózati problémát, az ügyfelekre nagyivben sz*rást szintiszta magyar embereknek köszönhetitek.
A puska visszafele sült el ebben az esetben, mert az összes átok, szidalom, stb. az mind a magyarokat jellemzi és nem a románokat. Ez van, persze ezt nem tudja mikimaus sem elfogadni, inkább nekem támad, inkább tereli a szót...
Ezért is irtam, hogy a magyaroknak minden más nép rossz, mindenkit leszóltok, megbélyegeztek, debezzeg a magyar az okos, az hibátlan... És most pont bebizonyosodott az ellentéte, hát most jól beszoptátok!!!
Ez a jelenség függ is, meg nem is az EMKTV-től.
Függ, mert nem kellene a három országos adó műsorát az Antenna Digital-tól venniük (bár amikor ezt említettem nekik, akkor azzal védekeztek, hogy csak így tudják megoldani a jó minőségű vételt ezen adóknál), illetve nem függ másrészt más csatornánál is előfordult ez a jelenség, és abban semmilyen sara sem volt az EMKTV-nek.
Az én megítélésem szerint a jelenség elsődleges oka a digitális tömörítés nem megfelelő használata (spórolása) a sugárzásban ÉS NEM A VÉTELBEN.
Mindegy, így is, úgy is, már sikeresen leszokok a tv nézésről (és még azon csodálkoznak, hogy folyamatosan nővekszik az illegális tevékenységek száma => dvd kölcsönzés utáni másolása, másolt dvd-k közzététele az Interneten letöltésre, sőt DVD-k újra keverése, ha a DVD kiadó volt olyan pofátlan, hogy "alap" filmet (a későbbi újbóli haszonreményében) szinkron nélkül adja ki!!! pl.: Vaklárma)
Érdekes, amikor én írtam ide, hogy csúszik a hang és kockásodik a kép, akkor arra nem reagáltatok rá. :-((
Egyébként a Cool TV az ORTT hatásköréből kíván azzal kicsúszni, hogy átjegyzi / átjegyezte a céget Romániaba (ráadásul ezt felismerve több tv csatorna is hasonló tettre készül).
Cégünk, az Egyesült Magyar Kábeltelevízió Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (EMKTV Kft.), 6 jól működő kábeltévé szolgáltató cég beolvadásos egyesülése után jött létre 2000. december 31-én.
Ebben igazuk van azóta lett 1 db trutyi...
A 6 cég Budapest bizonyos kerületeiben (VI., IX., X., XI., XV., XIX.) és vidéken (Dorog, Hatvan, Kiskunhalas) is, már az egyesülés előtt magas színvonalú kábeltelevíziós szolgáltatásokat nyújtott, melyek az egybeolvadás következtében még magasabb színvonalúbbak *********** és még korszerűbbek lettek.
sikerült a jót rosszabbá tenniük...
Fő tevékenységünk a földi, műholdas és kábelen vehető műsorok elosztása, de foglalkozunk még szélessávú adat- és Internet szolgáltatással is. Programcsomagjainkat úgy alakítottuk ki, hogy mindenki, saját igényeihez igazítva megtalálhassa a számára ideális csomagot, mindezt megfizethető áron, kifogástalan minőségben nyújtjuk ügyfeleinknek.
ha ez így lenne ez a topic sem jön létre és nem írna már ide senki ;) A meglévő hálózatainkat folyamatosan átépítjük, felújítjuk, hogy a legmodernebb technológia adta lehetőségeket elvihessük minden háztartásba. Célunk, hogy minden szolgáltatási területen elérhetővé váljon a tökéletes kép- és hangminőségű kábeltévé szolgáltatáshoz és a nagysebességű adatkommunikációhoz szükséges rendszer, hogy Önök is élvezhessék a XXI. század technológiájának minden előnyét.
a célt kitűzték csak még nem érték el...az internet szolgáltatásuk a kábeltévétől is rosszabb mínőségű a XIX. kerületben..
jut eszembe a céget ért jelzőket alkalmazták itt mások is annak miért nem volt ekkora viszhangja? :p
ZE válasz | megnéz | könyvjelző 2005.06.16 12:36:37 (701) Be fogják tenni, és fel fogják emelni az előfizetési díjakat, hivatkozva a tömeges "igenigenigen" szavazásra, amin _bárki_ szavazhat. Vagy... te még nem ismered ezt a tetű bandát??? Megdobbent válasz | megnéz | könyvjelző 2005.05.19 22:42:05 (681)Hat mondom en, hogy szanalmas, alpari, szorostalpu roman menekult mind :) Mast sem mondok, miota bedugtak az arcukat a hazba :)))
mikimaus válasz | megnéz | könyvjelző 2005.07.08 16:54:20 (779) ÉS: bizony, igaza volt, aki lerománozta őket, az FB fele is román, őket Nagypál Bandi képviseli (mindegyiket!):
Romanian Cable systems Rt. RO- Bukarest , Sfanta Vineri 25. A társaság irányítását biztosító befolyásolás mértéke: többségi
Hatályos: 2004/04/30 - ...
A Romanian Cable Systems Rt. (Romania, Bukarest Sfanta Vineri 25.) mint az EMKTV Egyesült Magyar Kábeltelevízió Híradástechnikai Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (Cg.: [01 09 667975]; 1135 Budapest, Váci út 34.) tagja bejelenti, hogy a társaságnál többségi irányítást biztosító befolyással rendelkezik, mivel 2004. április 30-tól a szavazatok 60%-ával rendelkezik.
[Megjelent a Cégközlöny 2004/24. számában.]
és hogy a "vér vért szül" dolog sem új keletű ebben a topicban:
Megdobbent válasz | megnéz | könyvjelző 2005.08.24 05:45:59 (844) Szanalmas. Viszont, hogy nyilvanvaloan es egyertelmuen hazudnak amikor csak modjuk van ra, az tenyszeru, es ha eddig igy vegulis nem mondta volna ki senki (persze a folyamatban levo perek, illetve a buntetesek mellett), akkor kimondom en. HAZUDNAK. Es meghogy meghatarozzak, hogy ki mit engedhet meg maganak veluk szemben, ugyanmar kerem, ha majd nem vernek at minket (elofizetoket) arcatlanul pimaszan, akkor alkalmasint szamithatnak baratsagos hangnemre. De ugyhiszem minden akciora jogos egy reakcio.
Tehát "kedves barátom" mikimaus...ne keverd a turmixot és ne azon regelj ódákat, hogy én miket írok, hanem azon hogy ez a cég miért létezhet még mindig? Hogy lehet az, hogy egy cool tv is romániai bejegyzésű miközben feljelentés alatt állnak bizonyos műsorok miatt?
Valszeg egyszerű a válasz...ellenük nehezebb eljárni mintha magyarországi bejegyzésű lenne...
Tehát akkor úgy érzem ezt a dolgot lezárhatjuk és terelődjön a szó arra hogy 2006-ban miért csúszik a hang egyes csatornáknál, miért megy el a kép és hang az eurosporton évek óta tavasz és ősz között ;)