Szlovén autópályamatrica eladó!2016. júl. 12-től tudjuk átadni, júl. végéig lesz érvényes. Átvehető:júl. 12-én Szombathelyen, utána: Esztergomban Érd.: 30 294 3925
Tökéletes állapotban, blokkal, hátlappal 08.04.-ig érvényes szlovén szgk. matrica eladó, féláron, 4500Ft. Budapest és környékén átvehető vagy előre utalással postázom.
2014. december 31-től 2015. január 20-ig érvényes szlovén (havi) autópálya matrica féláron eladó, (ellenőrző blokk és vásárlási számla rendelkezésre áll). Átvehető Budapesten, december 31.-én.
2014.szept. 21-ig érvényes havi szlovén autópályamatrica ellenőrzőszelvénnyel, blokkal eladó. Teljesen sértetlen állapotú, átvehető személyesen Sopronban ill kérésre postázom.
Üdv mindenkinek ma mentem át a határon szlovén autópályára hülye módon kérem a kövér nőtől az első kuton a matricát adja 40eu okés transitba ragaszt meg, megallitanak hogy ez nem jó 150eu ki ugrott egyből meg magyaraznak valami 200eu-rol adnak róla papírt mert nem 2b-vettem azon kívül hogy száradjon el mind mit tudok tenni mert ez nagyon sok pénz és nincs.
Aug 29-Szept 7. között érvényes sértetlen, bizonylatos matricát keresek Borsod,Hajdú megyében, illetve 29. esti budapest M3 vagy M7 bevezetőnél átvehetőt. 20-527-4103