Mindenkit szeretettel várunk erre az oldalra, aki Krétára szeretne menni szállodába félpanziós ellátással, vagy AI ellátással. De azokat is szeretettel várjuk, aki apartmanba megy.
Fordítva :) Az időpont megvolt és gyorsan kellett hozzá egy normálisabb gép. Szerencsére az ősök beszálltak és így volt lehetőségünk megrendelni a vasat. Ma már tűkön ülök, várom hogy megcsörrenjen a telefonom, hogy itt a váz...
Tegnap jöttünk meg Krétáról. Elöljáróban annyit, hogy az Elektra Hotel Kalamakin ellátás szempontjából hanyagolható... no választék, no minőség. Végigmásztuk Szamáriát, voltunk Gramvousán és Elafonisin is. Nagyon szép volt, csak visszafelé a gép ismét késett, 11.45 helyett 13.45-kor indultunk
Miért kell emlegetni ezt a "bő lé"-t. Ez olyan negatív jelző?? Szerintem nem, sőt! Legalábbis én így látom. A "bő" az részletes, sokoldalú, nem egy mondatos. Így kell értelmezni. Még mindig jobb ha sok van, mert ha valakinek infó kell, akkor ugye "olvasni köll", ha csak általánosan akar érdeklődni, akkor "nem köll olvasni". Itt már két választás van.:-)
Nem azért írogatok vissza mindenkinek, mert el vagyok ájúlva a saját hangomtól, csak ha már Te megtisztelsz, hogy az én nickemre kattintva válaszolsz, akkor ezt én is megteszem.
Nem misztifikáltam semmit, csak visszaolvasás után, nem akartam kellemetlenkedni. Nem szeretem én sem a csúcsra járatott túrista lehúzó helyeket, meg a tömeget sem, inkább magam válogatnám meg, hogy ki léphet a lábamra a strandon és ki nem...:-) Az is igaz, hogy egy eseménydús nyaraláson nem a szállás az első számú dolog NEKEM, de miután,hölgy társaságom is van (hál' Istennek), így ilyen földi dolgok is érdekelnek, hogy mászkálnak e csótányok a drága szállásunkon, vagy a kajánkban, mikor este visszaesünk, ne érjen nagy meglepetés.:-)
Értem amit mondasz, voltam már Görögországban, Krétán még nem. Azért megyek oda, mert nekem bejött akkor...
A "bő lé"-t nem negatívként írtam! Akkor olvasd el még egyszer, pont, hogy negatív jelzőkkel illettem, márha illethetek én itt valamit. Pont azt írtam, hogy fasza, ha nem jött volna le.:?-)
Nekem nehogy sértődés legyen ebből is, mert tiszta ovoda...:-))))) POÉN VOLT!!!!
Nem merek már semmit írni, mert utána "mosni" kell magamat egy fél napig. Pedig lehet, hogy hülye az vagyok, de nem rosszindulatú!:-)
Azért mennek kevesen oda, mert Dél, kavicsos partok, gyorsabban mélyülö viz, kevés, sokkal kevesebb arra a turista. Éppen ezért jobb is mint a Turista központ: Malia, vagy Chania körzete.
De én inkább ide mennék, ha vissza megyek, mint az északi részre.
Nem kell misztifikálni a "másik" topikot, ott a szállodák reklámozását nem szeretjük.
Továbbá többen leírtuk, sokszor, hogy Kréta megismerésében és élvezetében a szálloda vagy egyértelmű akadály, vagy ha nem az, nem oszt, nem szoroz Kréta megismerését illetően, ezért hanyagoljuk ott az ilyen infókat.
Én olvastam már az első hozzászólásaidat is, de mivel nem tudtam semmi érdemlegeset mondani sem a szállodával, sem a többivel kapcsolatban, úgy gondoltam, hogy inkább nem írok semmit. Szerintem nagyon sokan vagyunk így :)
Na pont ezért készült uraaam, és az én hozzászolásom is, hogy ha valaki akar tudni valamit, igy felhasználói és nem marketing anyaghoz jút. Erröl kéne szóljon a topik, ez is, a másik is.
Nem értem miért irtad be hogy "Bö lére" . Oka volt, mikor én készültem, elolvastam a másik topikot ugy kb 2 évet vissza, mellette a hellasz.hu-t. meg még vagy 4-5 hasonló krétával foglalkozó oldalt.. nagyon kevés infot találtam, de összeségében mégis mindent. Mikor krétán jártam megláttam egy helység nevet és tudtam mit lehet, érdemes ott megnézni.
És ne essetek egymásnak már itt is. ha nem olvas vissza valaki, vagy kap választ vagy kénytelen lesz használni a google-t.