Az egész Világ eladó! Speciel itt minden ami Minolta/Sony!:)
Licitálós portálok linkelése nem megengedett és tiltást von maga után.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Jó a kérdés, az 50-es fix után mindegyik javulás lenne ebből a szempontból:) csak ha már veszek egyet, akkor valami olyasmit szeretnék, ami nem lesz fölösleges darab.
Pl a beercant eladtam, mert azt nem használtam, de ezt inkább kihasználnám.
Amúgy sem vagyok pro, nem is próbáltam igazából ilyen obikat soha:( szóval nagyon szívesen rátok hagyatkozom, főleg, ha valakinek van konkrét összehasonlítási alapja.
A CZ-től sem zárkózom el végülis, de amellé pl van értelme a 10-20-asnak?
Én egy Sigma 10-20 F4-5.6-ot használok. Nagyon jó kis obi, a zoom alsó végén brutális perspektívával, és relatíve olcsón hozzájutsz használtan. Van "nagytestvére" is fix 3.5-ös fényerôvel, az valamivel többe kerül.
Univerzális nagylátó-kistele obinak a CZ16-80, vagy a SAL16-105 tökéletes választás.
A szettemből válogathatsz, esetleg a 18-70es obim hátha érdekel:
Továbbra is eladóak az alábbi cuccok:
- Sony Alpha 200 DSLR váz, gyönyörű állapotban,minden cuccával együtt, kijelzőn kezdettől fogva fólia, keveset használt, akkumulátora gyári állapotban van, egy töltéssel kb 700 képet tud még mindig!! - Sony DT AF 18-70mm/F3,5-5,6 alap objektív +2 védősapka - Exakta 70-210 mm AF f/ 4.5-5.6 tele objektív +2 védősapka - 8 GB 400X szupergyors CF kártya - Sony napellenző - Akkumulátorhoz töltő - Vezetékes távkioldó, ÚJ dobozával együtt! - Konverter gyűrű (a teléhez makrózáshoz) - Ledes objektívre rögzíthető Makróvaku!! - Gyári Sony Alpha narancs-fekete kis táska vállpánttal! - Profi Olympus E-System fotóstáska, minden belefér, variálható belsővel!
Keresek sérült vagy hiányos Minolta 35-70 f4-es obit. Alkatrésznek kellene, és aminek hibátlan állapotban kellene lennie, az a szűrőmenetes első rész. Ebből kifolyólag, ha valakinek csak az eleje van meg, az is érdekel.
Az sem baj, ha megvan az első lencsevédő sapka és a napellenző része is.
Eladó, cserélhető egy újszerű állapotban lévő fekete Sony NEX-3NL/B gép+16-50 kit+gyári táska. 200alatti expószám. Épp csak ki lett próbálva, minden tartozéka, garanciája, számlája megvan. Sony szalonban lett vásárolva. Cserébe érdekel optikai keresős gép pld. Sony SLT, Canon 550-600-650D, Nikon 3200 v. 5100D, Pana G sorozat.