Ezt a fórumot azzal a céllal hoztam létre,hogy aki kedvet érez kistraktor,csettegő,és egyébb háztáji gépek sajátkezű építéséhez csatlakozzon.De akinek van ilyen gépe az is szóljon hozzá.Itt megoszthatunk az ötleteket,tapasztalatokat.
hornyak6321@freemail.hu de ha tudsz még valamit akkor ird már meg vagy valami mert az ilyen alkatrészek érdekelnek nagyon még lehet a vázat is meg tudjuk besz.
am mennyiért adnád??????? csak ugy viszonyitás képpen
Tudnátok nekem abban segiteni hogy kitöl tudom megtudni hogy az a HEBA 2 kistraktor alváz kinél tudom megérdeklödn!!!!! Ha tudtok telefonszámot vagy valami elérhetöséget légyszives segitsetek!! Elöre is köszi!!!
Szerintem is olyan 5 mázsára gondolj. Biztosan találsz olyan utánfutót ami megfelel, csak arra figyelj, hogy a forgalmid szerint mit vontathatsz, nehogy gond legyen. Amit valamikor készítettem és eladtam trabi motorost -igaz elöl nem volt hajtás, de hátul keréksúlyok voltak - az 400 kg körül volt. Gondolom ezen van még osztómű plusz az első híd ennyivel több. Minden gond nélkül szállítható volt az utánfutón.
Hátramenet készítését én is tervezem a közeljövőben. Én is csak pár képet találtam róla és az ezermesteres cikket. A fogaskerekek már megvannak és egy blokkfél is, hogy ne kelljen széthúzni addig a gépet amíg kész nincs.
Egyébként ha szétszeded a blokkot és megméred a tengelyek távolságát akkor már az esztergályos haverod meg tudja csinálni, mert a többi adja magát. Én is a 4. helyére szeretném de nemtudom el fog-e ott férni. Az biztos ha el is fér, a fogaskerekeket keskenyebre kell venni.