Keresés

Részletes keresés

Hannibalbarkas Creative Commons License 2004.04.14 0 0 1182
Szép jó napot mindenkinek!

Ha előbb olvastam volna B_B verseit, tegnap nem kellett volna saját kútfőből rögtönöznöm.:)

Gombóc és életkora altopikcímhez:
Lehet, hogy '29-ben született???? Bocs.

B_B Creative Commons License 2004.04.14 0 0 1181
Jó reggelt. Vagyogatok, olvasgatlak beneteket.
y42 Creative Commons License 2004.04.14 0 0 1180
Mindenkinek köszönöm a szülinapi jókívánságokat. Természetesen vendégeim vagytok a Restiben egy, két,....... italra. Ki mit szeret!!!
Aranyosak vagytok!!
y42 Creative Commons License 2004.04.14 0 0 1179
Jó reggelt!! A kávémat szeretném kérni!!
A terhes kismamáknak egy könnyű alkoholos ital dukál, ami nyugtatja a simaizmokat:))
Gombocfönökúrasszony (a 39-es lábán) már hozhatja is:)) (látod Gomboc! Csak kitatláltam, hogy mi is az a 39:))))

Egy egy mondatos majdnem utazás történet:
Mint tudjátok az idén nyárra Mallorcára fizettem be. A családom (velem az élen) el is kezdte a nyafogást, hogy miért nem Tunézia. (ez egy hónapja még úgy szólt, hogy unjuk már Tunéziát). Sajnos a Neckermannál a lemondás már most is elég jelentős költséggel járna, ezért meg kell elégedniük az idén Mallorcával.
(bocs ez nem is volt olyan érdekes........:)))

Előzmény: rozoga50 (1157)
mariska_xx Creative Commons License 2004.04.14 0 0 1178
Jó reggelt!
Jöttem kávézni egyet...
Utána sajnos mennem kell dokihoz, meg benézek munkahelyre, hátha kell valamit csinálni.
Jó dolog, ha Virág resti-baba lesz, remélem néha vállaljátok az őrzést ;)
Előzmény: satine (1177)
satine Creative Commons License 2004.04.14 0 0 1177
Gombóc, bekészítettem a reggeli kávét :))
Mire nyittok, már úton leszek, és csak éjjel jövök, úgyhogy holnap és csütörtökön is a zárást vállalom :))

Remélem, szép tájakon jártok most épp - álmaitokban, legalább...

satine Creative Commons License 2004.04.13 0 0 1176
Na, olvasni hamarabb megy, mint írni :))

Köszönjük a sok klassz verset, a locsolkodást is meg mindent! Vagy én legalábbis :))
Egy évig már biztosan nem hervadunk el!!! Dejóis!

Mariskánk, vigyázz magatokra! Egy egész RESTI drukkol nektek!

Gombóc, vagy újabb neveden: Gömbóc (asszem, y42-nem ma elnézzük, hogy elkeresztelt, ugye?),
te tényleg mindannyiunk napját bearanyozod, és ez jól tud ám esni :))

Raggi is eltűnt!
Hol vagy? Merre jársz?

Annyira gyorsan akarok írni, mielőtt megint "megszakadok", hogy már önmagam sem tudom követni :))

satine Creative Commons License 2004.04.13 0 0 1175
Üdv mindenkinek!

Már nagyon hiányoztatok,
de tegnap este azért is üzentem Gombóccal, mert nem akart bejönni nekem a Zindex, na, ma este is dettó... Aztán meg nem is volt kapcsolat, szóval hálózati zűr volt.

Asszem, lesz mit visszaolvasni :))

satine Creative Commons License 2004.04.13 0 0 1174

Y42!!

Éltessen az Isten sokáig!!! Boldog szülinapot!

mariska_xx Creative Commons License 2004.04.13 0 0 1173
Ugyanmár, az évek száma tökmindegy!
Kispapa azzal cikizett, hogy legyen rendszámom -973.. na, ezt azért nem vállaltam volna be. Nem akartam én olyat kérni! Kaptam helyette másmilyet: -976.. ez pedig az ő születési éve. Mikor megláttam, majd leestem a székről. A nickem is azért xx, hogy ne kelljen módosítani, meg ne is legyen ciki...

Neked pedig jóéjt!

Előzmény: gombóc29 (1171)
mariska_xx Creative Commons License 2004.04.13 0 0 1172
No, éppen az ilyen kalandok megelőzésére kellett nekem az új kocsi. Előző seatom egy ibiza (ez is:)), 12 évesen még nem hagyott cserben, dehát én nem is vagyok olyan ügyi, hogy aláfekvés, szerelgetés, megtolás...áááá...ha laállt volna, én otthagyom, mint a huzat!
Előzmény: rozoga50 (1169)
gombóc29 Creative Commons License 2004.04.13 0 0 1171
mi korosztályunknak való
Na má megint, kor!
Mingyá egy egész korosztály! :)))))
Na, mindegy.

Igen, láttam a képeket a naplementéről
tényleg csodálatos lehetett
és többezer ember?
Fantasztikus élmény

Mondjuk énis írtam már Horvátországban
csodáltuk minden este a naplementét
3000-es volt a kemping
de több ezren nem voltunk! :(((

Mariska!
Nem tudom mennyire taglóz le
de nekem most sürgősen le kell lépnem
de ha vmi még eszedbe jut
vesd papírra és holnap kitárgyaljuk.
Ne hari tényleg
Nekem a szemem gyengébb az átlagnál és
az utóbbi időben adtam neki bőven!

Azt mondták nagyokosok, hogy ne csináljam, mert ráfázok!
Ez van

sziasztok és puszi mindenkinek!

Előzmény: mariska_xx (1167)
mariska_xx Creative Commons License 2004.04.13 0 0 1170
Rozoga, drága!
Arra gondolsz, hogy írtad, unalmas új autót vezetni? Ebben igazad van, részben.. vagy nem erre gondoltál?
Előzmény: rozoga50 (1169)
rozoga50 Creative Commons License 2004.04.13 0 0 1169
ezt megusztam!

mariska nem olvasta az új autó vezetéssel kapcsolatos észrevételt!na jó most nincs szüksége izgalomra.. inkább leirom a hétvégi kalandomat az autóinkkal. audi 100(22év)csütörtök indulás tekézni (sport nap) soroksári út ,kocsi füstöl . ugy ahogy félre állok , szemrevételezés- generátor nem forog az ékszij elfüstölt. aláfekvés kiszerelés némi kalapálás után belátom javithatatlan .tekézés nincs irány haza! egy felüljáron lefuladok a csucsforgalomban. leizzadok az 1600 kg csak 10 métert kell felfelé tolni onnan lejtő, és beindul kár (volt a megváltót szidni húsvét előtt) innen sima hazatérés.péntek szabi nap, irány a balaton renault 5(24év) nem férek bele. kormány a két térdem között de ezt megszoktam induláskor a váltó rudazat szét esik! alá fekvés drottal rögzités jó! de 1-2 sebb. nincs a helyén ,háromszor négyszer kell probálni mire bele találok. lámpánál stb nagyon fogyokura! lágymányosi hidon váltógombot kitépem a helyéből, most már ezt is teszegethetem a helyére. autópálya matrica nélkül már nincs gond azon kivül, hogy állandoan a fél éve nem létező 5 sebességbe akarom tennia váltót(fogaskerék törés , után sima kiszerelés)). nyaraló semmi gond áll a kocsi! badacsony nem lehet inni! haza felé ugyan azok a gondok vasárnap.hétfő reggel jön a lány a locsolók elől menekülve és éktelen zajjal kispolski (26 év) vigyem be javitani! badacsonyi bor fogyasztás. kedd reggel kispolski nem indul égve maradt a rádió meg a külön ablak fütés, sebaj az audi generátorát is meg kell csinélni irány az audi 200méter totál defekt, sebaj majd a renault úgyis kell valamit csinálni a váltóval, beszenvedés... metró haza

mariska hát érdemes új autót venni?

mariska_xx Creative Commons License 2004.04.13 0 0 1168
Aztán pedig még ott van San Antonio is. Ez a világ hatodik legszebb strandja címet kapta. Olyan, mint egy karibi sziget, a vízben a kék és zöld minden árnyalatát látni. Igaz, Ibizán nem volt éppen sok kulturális látnivaló, de ettől függetlenül mondhatom, hogy nagyon emlékezetes nyaralás volt.
Előzmény: mariska_xx (1167)
mariska_xx Creative Commons License 2004.04.13 0 0 1167
A számnak és a kezemnek azé nincsen baja!
Hmmm. Ibiza...az indulást már mondtam. Nagyon jó helyen laktunk, olyan igazi buliszálloda volt, de nem az a tinibulis, hanem a mi korosztályunknak való. Jó programok voltak, mindig szólt a zene, közel volt a part. Jajjj, és a part!! Hogy az mlyen szép volt. Kemémyhomokos, sekély, kellemesen langyi, és kristálytiszta víz! Gyönyörű panoráma. Ami most először eszembejutott, az az, hogy itt van a leghíresebb neaplemente. Hallottatok már a Cafe del Mar-ról? Ott van egy zenész, aki fenetudja, milyen régóta ott zenél, nagyon kellemes hangulatú a zenéje, tényleg naplementéhez való. Az emberek oda járnak naplementét nézni. Szerintem párezer ember mindig kivonul oda, a parton ücsörögnek, ameddig a szem ellát. Közben a háttérben szól ez a zene, az emebrek lesik a napot. Aztán pedig amikor a látóhatár alá bukik, megtapsolják. Eccerűen fantasztikus hangulata van.
Előzmény: gombóc29 (1163)
gombóc29 Creative Commons License 2004.04.13 0 0 1166
Gyerekecskék, ha vki nem jelentkezik be
azért IZGULUNK ám!

HB???????

gombóc29 Creative Commons License 2004.04.13 0 0 1165
DE HOL VAN SATINE?????

gombóc29 Creative Commons License 2004.04.13 0 0 1164
Vagy nem akarlak nagyon fárasztani
ücsörögj csak....
Előzmény: gombóc29 (1163)
gombóc29 Creative Commons License 2004.04.13 0 0 1163
Holnapig mi is izgulunk
Mert akárhogyis
Ő már RESTI-baba! :))))

Ha már itt ücsörögsz
Ibizáról még nem is meséltél.

Előzmény: mariska_xx (1162)
mariska_xx Creative Commons License 2004.04.13 0 0 1162
Nemtom, komoly-e, majd holnap kiderül. Fájogatott meg keményedett a hasam, ígyhát inkább feküdtem.
Holnap megyek dokihoz. Terhestopikon mondták, hogy ez nem játék, ezért sem autóztam...
De itt ücsörögni a restiben, azt még lehet...
Előzmény: gombóc29 (1159)
gombóc29 Creative Commons License 2004.04.13 0 0 1161
Y-ka bejelentkezett
B_B is itt járt
Mariska bekukk
Rozogácska dettó
Gombócról már nem is beszélek

DE HOL VAN SATINE?????

gombóc29 Creative Commons License 2004.04.13 0 0 1160
Rozogácska, lelkecske!
Mit vétettem én néked?
Próbálok a kedvedben járni
(már mindent felvettem az itallapra, amit csak kívántál)
és ez a hála?

Arak?
Máris hozom!!

Utazás a munkahaelyre autóval
hazafelé busszal.
Ellenőrök nem voltak.
Ez jó! :)))

Előzmény: rozoga50 (1157)
gombóc29 Creative Commons License 2004.04.13 0 0 1159
Mariska, ugye azért semmi komoly?

Hallja mindenki?
Jó a kávénk!!! :))

Előzmény: mariska_xx (1156)
mariska_xx Creative Commons License 2004.04.13 0 0 1158
Y42!
Vedd úgy, hogy énekeltem neked egyet szülinapodra.
Előzmény: y42 (1154)
rozoga50 Creative Commons License 2004.04.13 0 0 1157
Hiii!

Y42 boldog szüli napot! különben ne bánd ez még csak csikókorhatár . majd 50 felé az a veszélyes!
hú nagyon jó még valaki ki gombócfőnökurasszony korával foglalkozik!csak boncolgassuk igy legalább eltrelődik a figyelem az öreges kiszolgálásról! reggel a mariska verte az asztalt, most meg én nem kapok arakot! hogy egy kis utazás is legyen milyen volt az első munkanap a munkahelynek nevezett túlélő táborban?

mariska_xx Creative Commons License 2004.04.13 0 0 1156
Jó sokat írtatok ám!
Azt elárulhatom, hogy nem autókáztam szinte semmit, mert feküdtem :(( Hétfőn vittem családot rokonokhoz.
Locsolók le voltak állítva időben ;)

A kávé miatt pedig csak azért vertem az asztalt, mert itt jó kávét adnak, na!

Előzmény: gombóc29 (1149)
gombóc29 Creative Commons License 2004.04.13 0 0 1155
Mondottam volt egyszer ó, hős lovag,
hölgy korát és súlyát nagyon ne firtasd! :))))))))

Lehet, hogy lemaradtál arról a részről,
hogy Gombóc még e héten föllő portáljára
egy (két) fotót becses személyéről
és mindenki tippelje meg maga-maga.
Csak nekem el ne mondjátok!
Mert harapok! :)))))

Szerintem ez a 29-es mizéria nagyon
letaglózta a jónépet, mert ide se kuksiznak.
Vagy ez még húsvéti macskajaj???

Előzmény: y42 (1154)
y42 Creative Commons License 2004.04.13 0 0 1154
Hát igen. Y42 mától már 44, de gondolom a Gombóc29 is már van vagy 30:)))
Utólagos locs-locst küldök minden Resti látogató hölgynek!! Neked Gömbóc locs-locs-locs-locsot:))
Már megint bearanyoztad a napom:))
Előzmény: gombóc29 (1152)
gombóc29 Creative Commons License 2004.04.13 0 0 1153
Namost kedves B_B, ezeket a
locsi-verseket tegnap mind el is szavaltad?

Most megpróbálom kitalálni,
melliket kinek is mondhattad!? :)))

Előzmény: B_B (1151)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!