Mindenkinek köszönöm a szülinapi jókívánságokat. Természetesen vendégeim vagytok a Restiben egy, két,....... italra. Ki mit szeret!!!
Aranyosak vagytok!!
Jó reggelt!! A kávémat szeretném kérni!!
A terhes kismamáknak egy könnyű alkoholos ital dukál, ami nyugtatja a simaizmokat:))
Gombocfönökúrasszony (a 39-es lábán) már hozhatja is:)) (látod Gomboc! Csak kitatláltam, hogy mi is az a 39:))))
Egy egy mondatos majdnem utazás történet:
Mint tudjátok az idén nyárra Mallorcára fizettem be. A családom (velem az élen) el is kezdte a nyafogást, hogy miért nem Tunézia. (ez egy hónapja még úgy szólt, hogy unjuk már Tunéziát). Sajnos a Neckermannál a lemondás már most is elég jelentős költséggel járna, ezért meg kell elégedniük az idén Mallorcával.
(bocs ez nem is volt olyan érdekes........:)))
Jó reggelt!
Jöttem kávézni egyet...
Utána sajnos mennem kell dokihoz, meg benézek munkahelyre, hátha kell valamit csinálni.
Jó dolog, ha Virág resti-baba lesz, remélem néha vállaljátok az őrzést ;)
Köszönjük a sok klassz verset, a locsolkodást is meg mindent! Vagy én legalábbis :))
Egy évig már biztosan nem hervadunk el!!! Dejóis!
Mariskánk, vigyázz magatokra! Egy egész RESTI drukkol nektek!
Gombóc, vagy újabb neveden: Gömbóc (asszem, y42-nem ma elnézzük, hogy elkeresztelt, ugye?),
te tényleg mindannyiunk napját bearanyozod, és ez jól tud ám esni :))
Raggi is eltűnt!
Hol vagy? Merre jársz?
Annyira gyorsan akarok írni, mielőtt megint "megszakadok", hogy már önmagam sem tudom követni :))
Már nagyon hiányoztatok,
de tegnap este azért is üzentem Gombóccal, mert nem akart bejönni nekem a Zindex, na, ma este is dettó... Aztán meg nem is volt kapcsolat, szóval hálózati zűr volt.
Ugyanmár, az évek száma tökmindegy!
Kispapa azzal cikizett, hogy legyen rendszámom -973.. na, ezt azért nem vállaltam volna be. Nem akartam én olyat kérni! Kaptam helyette másmilyet: -976.. ez pedig az ő születési éve. Mikor megláttam, majd leestem a székről. A nickem is azért xx, hogy ne kelljen módosítani, meg ne is legyen ciki...
No, éppen az ilyen kalandok megelőzésére kellett nekem az új kocsi. Előző seatom egy ibiza (ez is:)), 12 évesen még nem hagyott cserben, dehát én nem is vagyok olyan ügyi, hogy aláfekvés, szerelgetés, megtolás...áááá...ha laállt volna, én otthagyom, mint a huzat!
mi korosztályunknak való Na má megint, kor!
Mingyá egy egész korosztály! :)))))
Na, mindegy.
Igen, láttam a képeket a naplementéről
tényleg csodálatos lehetett
és többezer ember?
Fantasztikus élmény
Mondjuk énis írtam már Horvátországban
csodáltuk minden este a naplementét
3000-es volt a kemping
de több ezren nem voltunk! :(((
Mariska!
Nem tudom mennyire taglóz le
de nekem most sürgősen le kell lépnem
de ha vmi még eszedbe jut
vesd papírra és holnap kitárgyaljuk.
Ne hari tényleg
Nekem a szemem gyengébb az átlagnál és
az utóbbi időben adtam neki bőven!
Azt mondták nagyokosok, hogy ne csináljam, mert ráfázok!
Ez van
mariska nem olvasta az új autó vezetéssel kapcsolatos észrevételt!na jó most nincs szüksége izgalomra.. inkább leirom a hétvégi kalandomat az autóinkkal. audi 100(22év)csütörtök indulás tekézni (sport nap) soroksári út ,kocsi füstöl . ugy ahogy félre állok , szemrevételezés- generátor nem forog az ékszij elfüstölt. aláfekvés kiszerelés némi kalapálás után belátom javithatatlan .tekézés nincs irány haza! egy felüljáron lefuladok a csucsforgalomban. leizzadok az 1600 kg csak 10 métert kell felfelé tolni onnan lejtő, és beindul kár (volt a megváltót szidni húsvét előtt) innen sima hazatérés.péntek szabi nap, irány a balaton renault 5(24év) nem férek bele. kormány a két térdem között de ezt megszoktam induláskor a váltó rudazat szét esik! alá fekvés drottal rögzités jó! de 1-2 sebb. nincs a helyén ,háromszor négyszer kell probálni mire bele találok. lámpánál stb nagyon fogyokura! lágymányosi hidon váltógombot kitépem a helyéből, most már ezt is teszegethetem a helyére. autópálya matrica nélkül már nincs gond azon kivül, hogy állandoan a fél éve nem létező 5 sebességbe akarom tennia váltót(fogaskerék törés , után sima kiszerelés)). nyaraló semmi gond áll a kocsi! badacsony nem lehet inni! haza felé ugyan azok a gondok vasárnap.hétfő reggel jön a lány a locsolók elől menekülve és éktelen zajjal kispolski (26 év) vigyem be javitani! badacsonyi bor fogyasztás. kedd reggel kispolski nem indul égve maradt a rádió meg a külön ablak fütés, sebaj az audi generátorát is meg kell csinélni irány az audi 200méter totál defekt, sebaj majd a renault úgyis kell valamit csinálni a váltóval, beszenvedés... metró haza
Aztán pedig még ott van San Antonio is. Ez a világ hatodik legszebb strandja címet kapta. Olyan, mint egy karibi sziget, a vízben a kék és zöld minden árnyalatát látni. Igaz, Ibizán nem volt éppen sok kulturális látnivaló, de ettől függetlenül mondhatom, hogy nagyon emlékezetes nyaralás volt.
A számnak és a kezemnek azé nincsen baja!
Hmmm. Ibiza...az indulást már mondtam. Nagyon jó helyen laktunk, olyan igazi buliszálloda volt, de nem az a tinibulis, hanem a mi korosztályunknak való. Jó programok voltak, mindig szólt a zene, közel volt a part. Jajjj, és a part!! Hogy az mlyen szép volt. Kemémyhomokos, sekély, kellemesen langyi, és kristálytiszta víz! Gyönyörű panoráma. Ami most először eszembejutott, az az, hogy itt van a leghíresebb neaplemente. Hallottatok már a Cafe del Mar-ról? Ott van egy zenész, aki fenetudja, milyen régóta ott zenél, nagyon kellemes hangulatú a zenéje, tényleg naplementéhez való. Az emberek oda járnak naplementét nézni. Szerintem párezer ember mindig kivonul oda, a parton ücsörögnek, ameddig a szem ellát. Közben a háttérben szól ez a zene, az emebrek lesik a napot. Aztán pedig amikor a látóhatár alá bukik, megtapsolják. Eccerűen fantasztikus hangulata van.
Nemtom, komoly-e, majd holnap kiderül. Fájogatott meg keményedett a hasam, ígyhát inkább feküdtem.
Holnap megyek dokihoz. Terhestopikon mondták, hogy ez nem játék, ezért sem autóztam...
De itt ücsörögni a restiben, azt még lehet...
Y42 boldog szüli napot! különben ne bánd ez még csak csikókorhatár . majd 50 felé az a veszélyes!
hú nagyon jó még valaki ki gombócfőnökurasszony korával foglalkozik!csak boncolgassuk igy legalább eltrelődik a figyelem az öreges kiszolgálásról! reggel a mariska verte az asztalt, most meg én nem kapok arakot! hogy egy kis utazás is legyen milyen volt az első munkanap a munkahelynek nevezett túlélő táborban?
Jó sokat írtatok ám!
Azt elárulhatom, hogy nem autókáztam szinte semmit, mert feküdtem :(( Hétfőn vittem családot rokonokhoz.
Locsolók le voltak állítva időben ;)
A kávé miatt pedig csak azért vertem az asztalt, mert itt jó kávét adnak, na!
Mondottam volt egyszer ó, hős lovag,
hölgy korát és súlyát nagyon ne firtasd! :))))))))
Lehet, hogy lemaradtál arról a részről,
hogy Gombóc még e héten föllő portáljára
egy (két) fotót becses személyéről
és mindenki tippelje meg maga-maga.
Csak nekem el ne mondjátok!
Mert harapok! :)))))
Szerintem ez a 29-es mizéria nagyon
letaglózta a jónépet, mert ide se kuksiznak.
Vagy ez még húsvéti macskajaj???
Hát igen. Y42 mától már 44, de gondolom a Gombóc29 is már van vagy 30:)))
Utólagos locs-locst küldök minden Resti látogató hölgynek!! Neked Gömbóc locs-locs-locs-locsot:))
Már megint bearanyoztad a napom:))