Keresés

Részletes keresés

repcsepista Creative Commons License 2023.04.02 -1 0 58

UFOzzuummm... miEeee... az álmom MOM mmm...járom látom, mindenkinek aki van, vagy egy álma fa? - a kertek közezpin ázunk, deerdőkmezők sejahaj... hegyek völgyek integetnek felétek?
               1.: 4/2.. A KÉP? Előbb az Óriási Óban, (Ó tetamente Ó szövetség na ujabb Ó ó ó...tündér kaszinók meg diszNŐ Óluk UK?) az ürben valék, és az ür Óriási de még sem végtelen, hanem az Égi Fény! Az ürben, addig kóvályognak az ürbe üritett ürülékek (lelkek), mig tlejesen alkotó részeire bomlanak, és ami történik, hogy meg ujjulnak tisztulnak, ami ha valami oknál fogva, a fény örök telitetsÉge megszünik, miért? Az Idő áll, (Idő =Fény rezgés) de monduk, ha olyakat hozunk létre -látra látszat csak, ládd a joccóbBak létráján a Latrok az izé a fa szuhyukat limbálják... limba, halimba hányat tojtál az Ólba... Juhus királyotok tok született jázsólba limba halimba...amit nem mi gondolunk? -magunknak? -mint mindenkinek? Ezt én nem tudom meg tudtam másképpen gondolni, és vannak akik másKÉP gondolKÖDnak, vagy nem gondolkodhatnak hat ha 666... a feneketek csak pattoghat, ha adunk patoggatót? -tőt? -nincsak tót, na most a csak fényben gondolkodhat, amit át kódoltak a szegény kolDUSok? Adjanak adjanak, a szegén koldusnak, aki nem tud arabusul, előbb utóbb ara busul? Mit jelent az hogy a rab busul? Fita, most akik kiváltak, el váltak, kiválasztottak, azok rögtön hogy ez az arabokat bántja, ami ismét, EZ AZ ÉN ÁLOM! ÉN VAGYOK? .-jaja csak az én fajomnak majoMOMnak fajtámnak, lehetek? Jaja én nem vagyok, hanem él bennem a a aaa... Ő ŐK teremtettek mindket, GIG GAZOK? Na arról a fáról (fak) egyél de előbb vegyél, ha ha ha...zutty...
              2.: Hogy hogy ho ho hooo...Zitt vissza, mikor hol volt hol nem, most van, nincsak csonka ország nem ország, NAGY? -NEM MOM MMM...AZ ÖRÖK EGÉSZ ÉS FÉNNYEL TELE CSAK MAGYARORSZÁGUNK -MENJ MEN MENNE MANNA (MÁLNA A SZÁDBA) MENNYORSZÁGUNK, AZAZ A NAP LEMEN, MEG FEL KÉL? Itt a hajtóerő...most kelt fel a felesÉgem és Jó reggelt örök életpárom, fél téglám, és monja pütty pütty pitike, hogy tudsz ennyit pötyögni? Nadin fida, Testvérem csak az ki, egymást örök hüen szereti, hüe vagy? Ezt én kerestem, és taálkoztam az én Jézimmel, és hogy hogy kell? -előbb!!! GGG... han GOD, gondolod? Namost, miért, mert ha valaki vissza szeret, annál jobb nincs, és teljesen nem egyet értek, hanem örök egyek vagyunk Jézim fényében az én örök MJTK -ában bbb...! Fita, ezt kerestem, hogy mi értelme van, miEeee...amit akartam, egykerteskis házat, kerttrel, és ott addig, mig meg nem tudom, hogy van örök élet, és van! -megtudtam!!! -abizonyiték,hogy nem hoztam volna le, gyere kid?-akik jobban egyedül...és miért ne lehetne nekünk is jóbáartunk tesvéri verei seggünk, egy segg Mária seggit!- igy is, mert van másnak ért alma, érd el? -Ládd Éva, szkiszta a fáról bele harapa, ládd előbb puccos majmuknak kellett legyen egyen? - és egy nagy szőrös macska elkezdett dorombÖlni a lába közt, na ezt véd le véd le Véni Védi Vicsorgi a falvédéról? -te is le léptél?
               3.: Nafita mi a nafta? -ez ugy, hogy mi magyarOk előbb mindenek előtt GON DO OL (AL) KOD-DOK DOKU MENTA ÜK OK UNK! MI A? -A Á B C D... BESZÉD? -ED EDD? Na a GONDOL LÁT, AMI A HAN GOD,VAN MINDENEK ELŐTT, ÉS CSAK AZZAL, HA TE GONDOLÁTOL HA NEM ARRA KÓDUL? Most akik mégis, ládd nem akarnak gondolni magukról, azaz NE GONDOLD (GÖNDÖL FITA ÖLYAN GÖDÖRBE VAGYUNK, AMI A MÁSODIK KID DIK, TELJES EGÉSZ VAKONDOJUK) AZT CSAK HOGY HO HO HOOO...CSAK TIED? - A VILÁG, MÁSOK DOLGOZNAK HELLETTED (Jésusod süsd meg de előb bathatod) MIG SZEREPEDET JÁTSZOD... TISZT VISELŐK, PARANCS CSALÓK, KÉP MUTATÓK STBBB...TBCCC... Vicca a Mi is ufo-k vagyunk! -hogy mi csináljuk magyarOk a fényt, azaz ami világunkat VILÁG UK? -VILÁG GOD = GIVERS OF DEATH ÜRBE HÁGNAK (DE ELŐBB LUKAT FIRTAK RAJTATOK TOK, ÜR URAK? Most zépen zápon akarok csak, mert én sose GONDOLKODTAM A dam ugy, hogy most ami nekem fáj, azt vissza ADOM A DOM,ÉS MOST ÉN ELŐSZÖR FOGOM A MAGOD (EMLÉKED HIRED?) IS ÖRÖKRE EL TÜNTETNI, ami kész a sütemén? Na sötét van, és most az én fényem világitotta meg az ürt! (fitlejal mert ott vagyunk!!!) Ott nincs Égi Fény, azaz esetleg ha van olyan árnyéka?- ládd Óh de pompás fa, a zÖld fenyőfa, nincs árnyéka csak játéka, ajj de pompás fa? Most az hogy világ s ország -világ hósitók, azok az ürbül vannak itt,(na most ahol a gondol látod ott vagy, nem a szived, na van olyan?) és azokba nincs fény, nincs élet, és csak azt tudnak, tudNátó NUK UK adni, na ne kapd el, jaja előbb a nát -hát? Na most, egy pár nappal ezelőtt, egy nagy X -t fabrikáltak a házunk felett, ami most ITT MI A MI NAPUNK KÖRÜL, FITA, MI A NAP GYEREKÉI VAGYUNK UGY, HOGY ho hooo... na estére, aki nem lép lop, egyszerre, nem kap lángost 1 Frnt a krumlis lángos, na meg a kádár szalámi sövény kolbász...
99 oááá...
..a barátunk nagyon jó, ugyanis a magnesesÉg, van ha nem ég? -azaz minden elmulik kivéve...akinek van repcséje szerencséje ufo kája kaja?
...https://www.coasttocoastam.com/

Előzmény: repcsepista (57)
repcsepista Creative Commons License 2023.04.02 -1 0 57

UFOzzuummm... miEeee... Magyar Ok, Ég föld föl épitők szépitők világ egyeteme galaxisok univerzek épitők szavunkra legyen, és örök uj legyen, de ne legyen, hipp hipp hipp... hopo egy légy, ne légy?
                4.: Kávézzuummm... hogy kik a magyarok? -kik? Mára, Univerzeket -Galaxisokat mozgattunk, az ufónkkal az ürbe, ami most teljesen meg változtatta, minden eddigi tudásunkat, ami mit tudunk? Itt teccetek egy gicsit Április bolonjai vagyunk bolondozunk és semmi több, eleve meg boldogÖltek vagyunk? (Áril Ljacsink,nekem egy bicigli kéne, na valóban az itt ufo) Itt Sanyink,az Idő áll, de elmulnak a renyhe népek, és valóban az van! Ime a hellzet, ami csak nagyon röviden tudom ugy érinteni, hogy akinek van fénye (szikra -ember) az rögtön megérti -látja? Fita, nagyon érdekes val, mert az elektromosság pislogott, na most az egész környékünkön az utca lámpák nem világitottak, ami én közel mentem az kerti lámpához, és fel villan, ming ott mozogtam, és el illant! Az egész környékünkönk sötét volt, furcsa! Na én gondoltam rá,hogy az utcalámpákkal, gigantika villany áramot lehetnek spórolni,ami megint édeskés, mert a kecske (szereti a kést) torka eleve el lett meccve? Na pont...most az ufommal egy galaxist mozgattam az ür felé, ami cseng a telefon, 1/2 három, és felébrsztett,ami olyan valóság vala, hogy teljesen az, hogy össze vagyok köttetve az galaxisal, és ez hogy lehet hogy egy fa kin telefon cseng, és most mi lett?
              5.: Na ezzel, most jobban megtudjuk vagy tudNUK, nincsak közel vagyunk, a nagy zárd számadás, ami nin olyan hogy pénz, se rossz se jó,hanem ami történik, magától érthető? Sóval egy univerz vagy galaxis, ha a népei renyhék herék lettek, akkor az az ürbe vettetik, ládd azér van hogy az angyalok vannak jó, meg nem jó, és most men az, hogy ki kerü felülre, IDEIG ÓRÁKIG? Sóval, a népeknek...ládd mikor a lélek?-kész, de a test erőtlen, már az altatás,itt szó szoros értelmében, al tata? ...töröltem, mert apuék becsengőztek, és most nagy ütü men, mert ... fita, azt is ide, hogy ha annyi hited? -van? -mnt egy mustármag, na az a FÉNYED, LÁDD a kis szikra veti mag (szem) vető? -mag vető, az az hogy most amint láthatNátó hogy az ufommal, galaxisokat -univerzeket mozgatok az ürbe? Fita, én itt?-ne ez ha egy ha juhusUK =KirályUKhUK, akkor kannibalisták vagyunk, és a go ser hus, (gősen föld, chosen) itt mese nincsk a növényevők husa még izletesebb, de a hus az hugysav, és nincs semmi ize, ami én is azt rágom, mert a családom, az a legolcsóbb meg kiadósabb, és a has tele? -és most.. itt mese nicns, az a halálos méreg! Na a Bestia az a kangörcs baszdüh hÖrrr... dög?
              6.: Na nem ez az egész,ami itt mi is egy áldozat, nincsak a husunkat, szét tépheti akármellik husevő bestia dög? Ezt furcsának tartottam rögtön, hogy meg tudnak ölni, ami ki baxta össze ez az egész baxás -buzás kását? Nincsak a sejtjeink is egymást is falják? Mott itt a lények, hogy hogy jöhetett ez létre, ami fita, az amit Sanyink, ténleg az idő áll, ami monduk a fény, és az ténleg, csak van, és nem tudunk rólla semmit? Menj be, vagy ne menj be a fénybe? Itt akik most...fita, ez az, egyetek fényt, és itt irtó olyan... Na prószáljuk meg látni, hogy ha egy univerz vagy galaxis, most nem minden ember örök egy, az egésszel, akkor azok akik nem táplálkoznak fénnyel, ez nem az amit itt... hogy belénk verik a fa szuhukat, hanen, ez az...valhallod hogy minden olyan, hogy minden bennem van ugyan, de az az lenne... fita apuék most ujévre: maradj meg! -ez az jelenti, hogy ne hagyjuk el egymást, akik itt...ládd nekem ma is cseng a fülembe, hogy ha nem bánt senkit, ha beszéljen, de hogy olyan iemerős, na az lenne... nincsak az a fény, és ahogy mondom, hogy ha csak a szikra helle is, ott van a tüzhell? -sparhell, hol a nyul? Fita, most ami nagyon nehéz a réz ágyu...
99 oááá...

Előzmény: repcsepista (56)
repcsepista Creative Commons License 2023.04.01 -1 0 56

UFOzzuummm... miEeee... Magyar Ok, Ég föld föl épitők szépitők világ egyeteme galaxisok univerzek épitők szavunkra legyen, és örök uj legyen, de ne legyen, hipp hipp hipp... hopo egy légy, ne légy?
               1.: 4/1. A KÉP? Április bolondja, felmászott a toronyba... mit látot, tot? Milyen nagy léhellett a gondol lát? Zitt vissza, ki a Tisza vizét issza, vágyik annak szive vissza, nincsak szanaszét daraböltek vertek bennünket, vagyunk? -aha mi is ufo-k vagyunik! Mi FényMamaAtyánk a Mennyekben, mi fénygyerekéid a mi szemeink mint egy szem, ÖRÖK KÖRÖK KEREK PEREC fényünk vagytok, mindörkké, másKÉP lehet? Trőha Pitu bátám, meghivott univerzek épitése, és olyan, ládd korongok, (lapos föld dek?) és valóban a fényben minden benne van, és mi benne, a szavunkra... itt nincs energia? Fita, ahol most vagyunk, ami minden az, hogy van szem-e látására, vagy nincs!? Tessék figyelni, a GÉPEINK, most nem monduk itt ez a fÖld Gömb Bözsike, hanem GALAXISOKAT SOKAT ... VÉGTELENEK EKE MOZGATUNK! Hogy milyen nagy az UR? -azaz ÜR, az is állandóan ürül! -és megtelik? Na itt az összes iratUK meg tudomáNUK, ami ha nem éppiTŐje vagy a te világod (Viládd ViláGod) akkor elmulsz? -mintha sose lettél volna, ami kimondottan az egyéntől függ! Hogy az anyag állandóan váttozik, az olyan értelemben hogy esetleg megtisztul, vagy megujjul ujjujujuujjj... Zitt a proszlárma, UJ EGET UJ FÖLDET TEREMTEK NEKTEK, olyan nincs! -Zitt az én gyötrelmem, hogy hogy lehetne a gyerkéinket, bele szeretni hogy UTAZZUUMMM...EGYÜTT, ami vagy le, fel, de mégis ugy van mindörökre, Szép virágszál száll nekem nyiltál, menek hozzád jó lovan vár (ufo) gondolát szárnyon suhan?
               2.: Sóval, magyar magyar ok RULL szól az ének, Április 4 -ről, felszabaditónk hősi neveét, ami az nevet aki a végin nevet, ami olyan nincs, gondolát se, hogy téged valaki maga alláh temetetett, termtett (baxott) volna, sminra! -volna? -szédiessz... elszédültél s bedültél? -á négykéz láb, meg lettél áldva,te stahonvista vagy NÁ-TÓ,9 kis gólya leszállt a tóra tóra? - meghozta nekik gólya fsss... kóvályok a levegőbe... nátha, nem gémikus epedémikus gennyes hashértya gyuladásos... Nehéz munkával keresd a kenyered és fájdalommal szüld a gyümÖLtCSÖKet? -ész vagy halsz, hallsz, a gatyába Atám a gatám? Fita, mikor Attillánk bevonul ROM -ba, a pop a tallpátt csókolgatya, gatya? -nincs! VilágURnak szóléitja? -Sóval, azt eltüntetni hogy mik ki MOM, vagy mi ki MOe? -ha csak... ládd kell e adót = halál hálálkodni hála=halál adót fizetni a Császároknak, és ad meg nekik, ami az övék, és az Istennek? Fita, itt már a magyaROKnak okosabb... fita itt ITT NINCS ÉSZ, BARNA SZŐKE KISLÁNUK JEH HOVA MÉSZ? Jó kislánuk ülnek a toronba, arany coccourba... arra mennek a leGének arany sarKANtuba, lánok vagyok sépek vagytiok, a sépek az ágyba, a nem az ágyuk alláh? (nincsak az ács mester fia husa, nem volt?- kivánatos tost?) Fita, itt olyan, hogy szeme? -fénye?
               3.:Gárdonyi Gézenguz tiltott könyve Mily nagy vagy te... Dna akik vallás ADÓK, az élen minden a vér láz-adók? Fitelem, nehéz munkával és fáradsággal keresd a kenyered, na azok a FA COPPOK ÉS VÉR SZIVÓK, s fiteljunk, ezt egy szem meg nem meg láthatja? (mit gondotoltok miért törölnek midnen ami magyar vak vak vak...Vak a botján mert MOé bota te buta aranynyaklánc vagy ólom álom elem ellem) Na amiről szó szól vala, azaz itt egy szó? -nem szól, és mégis kráka láva, azonnal a szemed szemet, szemetek? Fita, sázzor meg több...leirtam, hogy ugy 2 éves valák, és szembe néztem, ami azonnal legyek egyek? -ne legyek,azaz hess hess hess...most olyan, ládd most is ... hogy mindenütt ahol magyarOknak kéne lenni enni, mit? Én kimondottan zölsség gyümölzs evő vagyok, na apuék becsengőztek, ne mond? -RÁ jöttél? -tail? Ami most... nem tudtam ugy gondolkodni ahogy ezt... itt abuczara ultikaka gondol ládd gondol látt...CAK EGY olyan, ládd Saul rabbi, aki Pál fordülő düjj be baxdüh kangörcs, hogy ha nem eszed a juhus sushid meg nem iszod a vérét, az ÁTKOZOTT, na nem az? Fita, itt van az hogy MAGYAR (TÁLTOS) ÁTOK, és magyarOk emléke is TÜRÜHLENDŐ, S MAGVUK KIIRTANDÓ KI INNEN? Fita, olyan kibaxások sorozata, és most mégis lettek gyerekéink? -azt én nem tudom meg bocsáTani magamnak, és legalább... a sirásom fa som, de én senki sirját (JuhusUK a királyUK? -fita ha megették, fel támadhat 666...) nem ásom? -sőtt... Fita, apuék, most megkésve de ujévi kivánságunk, maradj meg!-minek, kinek? Mit kiván a magyar nem?- zzz... zetorrr...
99 oááá...

Előzmény: repcsepista (55)
repcsepista Creative Commons License 2023.04.01 -1 0 55

UFOzzuummm... miEeee... Lógunk mint gyümölcs a fán, aztán potty...Fát a gyömölcséről,.gazt a gazárságéáról?
                 4.: Kávézzuummm... Április bolondja, felmászott a toronyba, megkérdezte hány óra, ippeg 12 s nem vitt el a mentő? -éjfél óta áll az óra, na meg nincs mutatója? -homokóra? Na nállatok, nálunk, hol vagyunk? Haza csak ott van, hol jog is van, ott már baj van? Nincsak semmit se tud adni senki, mert a fényben (szikra veti) örök minden megvan, és minden örök kéznél van, nem a kezetekbe adtam, országo-tok, hanem mindig kéznél van! Mot ez az, hogy én mindig tudtam, hogy oda fent a fény honainkban, ami hogy lehet az, ládd a BbLia iratok is, hgoy Istenetek nettek nektek országotok bennetek van, amit még sréges srégen, hogy az ami az anyag is, az az örökké valósában van! Zitt most ami ma láttam, hogy itt nincs gondolkodó lény, hanem vannak a szervetlen anyagok, és annak is mágnes magja tere van? -de fény nélkül (nincsak ezt még nem tudtam ugy, hogy ennek az ajja, az amit ezek...ládd akik az adót =halál beverik, a popsinba?) na most hogy miért nem a fény -t akarNUK nukizni? Monduk az hogy...ki teremtette a vilgot, az csak akinek van fénye, mert az nélkül, vak vezeti a világtalanokat, de eleve allattuk, egy feneketlen luk, ami most... Na igen igen nehéz a réz agyu, felszántja a hegyet völgyet, Isten veled édes Rózám (rózsám) na ténleg virág szálak vagyunk? el virágoztál, meghalni mnt virágszál,melyet titkosféreg foga rág... titok? -te csinálnál, ha te csinálhatnál ki eleve kicsináltak?
                  5.: Mot egy gicsit enyhült a gyötrelmem, mert végül is...Ezennel, minden a MOM- vagy MOé? Amit mindig titokba gondoltam, milyen jó lenne, ha mi is tudnunk teremteni élő világom? Zna a kinom enyhülése, hogy végül is, meg tudtam ezzel is látni, ami mindent mi magyar ok, ami KÉPünkre teremtünk, ami most ez a testünk? Na menjünk közelebb a MAGUNK? -mag mág-y ár -ok? Talán az álmom, hogy van a magunk, és annak abczulu ultimak tisztának kell legyen, na most mi előbb vagyunk mindennél! -él, csak általunk van! Ezt ugy, hogy van az élő növények végtelene, variációi, ládd itt a valóságban is, a gyümölcs fák és midnen ami ehető, és olyan amit nem, olyan nincs! Na minden ami itt... nemes gyümölcs félék, végtelene, zöldség és magvak, nekátárok, azokat te a te ized szád ize szerint, ládd a terülj asztalkám, most mindenki amit ...itt a fizikai testünk, szervezetünk (éreskés mert apuék, jaja ezt is mi csináltuk, de nem a gazokat, azokat nincsak, magnes rezgélsekkel, amibe fény szállak vannak, csak demateriz zzz...ha nem rizsa? -Pá rizsban jártál, láthatlanul... az is jelzi hogy milyen edány tálat, kiván? -amit most... na akinek van fény -magja, az a fényből rögtön tudja össze állitani, ami a test egészsége... azaz terülj asztalkám, na most tárulj hazám, az is fényből van, és valóban csak megjelenik!-de aki szintén zenész? Na ez az amit fény aura, azaz amit repcsének -csészealj, ufo?-az is ládd minden ami örök egészséged? -az ha gondolni tudjuk vagy NUK?
                 6.: Apuék, ezt többzör leirtam a mi is ufok vagyunk!-ba, Isten, az ÖRÖK FÉNY EMBER!!! Nincsak,most van a képernyőn, hogy lelőttek egy ufot, ami ha fényufó lehetetlen, és olyat, gondolni se lehet, és itt van hogy ne ölj gondolátban sem, meg ne xexölj gondolátban sem, és itt teljesen a gaz gáz méreg drágaságok,elfeledtet velünk mindent, magunkat is? Na most, innen csak ha valaki vissza emlékszik, hogy az atomfelhők (BBRita bunda bugyija lebeg) felett, is van még...mi? Na mott én ugy jöttem, hogy megkeresem megtalálom az én kedves, huszár csákóm?-félre vágom? Zna itt, ládd ha a szuszt, ki tudták taposni belőlünk, a fényed, ami nekem akkor is, mikor én ezt? Monduk a BbLiában is, mikor öreg vagy, mnden ke$$erühség, na én ugy ugrottam be a nagybőgőbe, ténleg gyerekkoromba mindid sirtam, és nem akartam, még most is sokszor, ugy vonaglik a szám meg az arcom, hogy van ugy néha az ember, hogy sirni kell, mert az energiám, már nincs időm se,meg erőm se,mégis Tallpra magyar, mert a halálból, im az UR felkél, igen de nekünk olyan nincs! Fita, az összes minden a tengerekben is, meg most a szárazföldöng magokból, maguk maguk,igene akik gondoátban is ölnek,(nincs olyan, nincs olyan gondolát, láss szeresd az ellensegged, husát?) vagy xexülnek, azok (cannibalok) maguk maguk? Fita, egyzerüen nincs fizikakilag erőm, dolgoztam egész nap, gaztalanitottam, ami teljesen elepett, ládd kell nekünk áldás, eső, Egy esőcsepp hult le a fáról... fita, a gazokat, hogy ne is kellene gondolnunk, de ők előbb NUK? -megelőznek, jaja de hátulsó párok, előre fsss...fita, usa most...vagy soha ha?
99 oááá...
...fite, most ippeg 12, azaz lejebb... feljebb...emeljetek feljebb...ha csak van ufo? Fita, nekünk van, ha egynek... UFO-k? -made in Hu? Who? -kuku kukucs...

Előzmény: repcsepista (54)
repcsepista Creative Commons License 2023.03.31 -1 0 54

UFOzzuummm... miEeee... Lógunk mint gyümölcs a fán, aztán potty...Fát a gyömölcséről,.gazt a gazárságéáról?
                 1.: 3/31. A KÉP? -Csoda de csudás álmom vala, ami itt minden Ere Detty növényi Oltározás, azaz az első embert, egy olyan mint a banánfa, egy banánból oltározták, amit Lilit nem tudták, miig Éva az azt az alma fából, és igy stobább a kertnek midnen NÖvénye, és állat tok, mindent növényekből oltáozták, kivéve a gazok-nyüvek minden nemét amik ma is hüllők? -és betegség okozók, és mindent ha beXusztak el le pusztititanak, hamis tanak taNUK tankuk? Fitellah mi magyarok? -itt csak az ÉdesAnyunk nyelve vezet, apunk pu hangja, és most...Fita láttam hogy teremtettünk nemes csak nincs torzulás és fájdalom és kinok kinkja, nincsak ami az első, hogy kinok kinja az egy gaz, aminek van ewő LUczik SZIK-KISZ PUSZIK A SIKERESEK, MEG AZ ÖRÖK GYŐZTES SEREGEK FÉRGEK PAUZUZZRÁLEREK...Fita, ezek magukat is égetik, és minden itt ami CON -CONBASZÓK BOSSOK, most is fssok? Fita itt van az BÜN TETŐ, meg az atajuk JANI -kinek csak xuka jérce lánya CHOÁKKÁ KÁKÁ KANKUK lehetsz, lehetsz, JN8:44! -azt bünteti kit szeret, tehát rád futott hinÁrUK, kuRÁK UK ZSÁKUT? Fita, ezzel, ezzel a látásommal, minden többet itt meg változott, nekünk jó lett jó lett jó lett... de a HINÁR HIÉNA MEG AZ ÖSSZES MÉREG KIGY KEVERÉKA FAJZATUK, A TÜZBE, Dde meg tudjuk őket, nincsak mi az IGAZSÁG? -HA NEM MAGYAR OK ÉGI TÜNEMÉNYTEK TÜNJ FEL MÁR AZ ÉG ÖVÉN...FÉNYÜNK, JÉZIM FÉNYEMBEN EGYEK VAGYUNK, TÜZZ TÜZZ TÜZZ...JAJ DE MESSZE A KANÁLIS...NINCSAK NIN VIZ S VIZIÓ? -MISSIÓ MISSELEIK $$ggükbe kanóc az ürbe,lövetik az ürGÉiket GÉMEK P$$$...
                2.: Most, mára amit ufőztan, tehát mi az hogy othoNUN?/ firta az ami mi vagyunk, mi örök fényÜNKben hogy nappal, na azok kapuk? Most itt ugy, hogy akik mit csinyaltam velük, az az hogy olyan akartam lenni mint ők, puszik? -szik? Nincsak a legksiebb félelem? MIért miből vannak a mérges gáz gazok? -most monduk van jó gaz? -és a létra a gazabb és a leg gazabBak? -miért az ürbe vágynak? -miért nem a fénybe? -Fita magyar RULL, menjbe a mennybe az fénybe, jó napot? -meg van! -van? Jó Isten Isten Isten... van nem jó is, jaja ha a gazokat beengedtük, most mi lett? Amit eszel -eszelsz az leszel? Fita,most tüzetesen, tehát egész éjjel, telitett fényembe valék, és tüzetesen, tehát itt az ami van, hogy a gazokat xexxel xexxől xexxel lett ellett... nem szabad gondolni se, NE ÖLJ GONDOLÁTBAN SEM,NE XEXXÖLJ, AMI MOST...te teremtenél mérged gaz hüllő küllő kigy0gyik (gyik a MOé bota, tebuta debuta? -debitta?) gazokat? Kérdem, itt akik a HALÁL HAT ALMA? -hol a hal állatotok, amik örök dögöltek, és mindig fel támadának, (fekete lukak balckmater baz hat lyuk uk?) azaz mindig van egy FIN GOST, CHOZEN GOSEN fÖLDÖNGETŐ? Fita a mára álmom, az ami az ő TEREMTŐ-LUK UK, KON KONOK KONUK KUNUKI SOK LÉTRA, GIGGG... A LEGJÁCCOBBAK BAKABB BAK? BAKÓ? GYILKOS KABABB BABABBB...
                3.. Nem tudom, nincsak ez az hogy sokat beszélsz, na most a legkisebb az hogy te nem beszéhetsz, az már gáz? -azaz annak a feltételezése hogy te kevesebb vagy,már gazárság, és a magyarok mindenhonnan, EGY KUPACOK UK? -OÁÁÁ... DE KUKACOK? (fiteled, azok a mi kukacunk vagy kakaCUK? -KUKA)Nincsak most ott zajlik a gazárok gáza... haragzom a töködre, mert ráfutott a kukorica tövire, na most addig ming lett gazURalom, most ezt a mi is UFO-k vagyunk!!! -bizon ciffráztam, és csak...fita itt az hogy egyéni kutat ás? -az!!! - tiszta Tisza vize de édes... vizet keresünk, találsz? Ha van magyar -magyar -ok Igazság, akkor meg kell látnNUN -k, mi is UFO-k vagyunk, az ufonkat? Fita az összes amit Ő ŐK teremtettek minket, nem mi magunk, és őket gig, most hogy DzsiDOM király ég és a föld ura? -nincs benne az összes ő ők általuk, akik a DR GOD DOG UK? Fiteljuk a kaja láncolat, és a királyok asztala vissza? Fita, te a NEVÉT -nedvét hUsát? -ÉT, ESZED ESZÜNK SÁRT? -Filetjunk, a testünk sár? -na most a süritett kipréselt (kigyójuk UK?) sár, a szaruk? Na most az iratokat, ami ládd a nap, mindenki szamara, és most ha én valamit látok látok lÁtok, átok srácok...itt van a Logan ran film, fsss... Teremjetek jógyümölcsöt -vagy ki vagy vágva... arról a fáról ne egyél?-él?
99 oááá...
...titok? -na meg tudták a magyarok, vége! -a jáccóbb Bak, kanka!
...https://fb.watch/jgyw34Rufg/
...https://mail.aol.com/webmail-std/en-us/suite
... a katona pajtim, és őt is... ládd miért nem engehetnek meg ...tudJUNK, vagy NUK? - érdeke$ $$$...

Előzmény: repcsepista (53)
repcsepista Creative Commons License 2023.03.31 -1 0 53

UFOzzuummm... miEeee... Lator létrák jáccobbnál jáccobBak a levegőbe lebernye, minek van támbaszva va va vááá...
                4.Kévézzuummm... kegyetlen és kemény álmom vala, ami irva van a BbLila iratokban is, hogy ezek semmi Istent -sem embert (képmását?)nem ismernek, még a a aaa... fog alma sincs! Itt? -csak akinek nem aminek? -világossága fény van, az az ember! Fita az ember a latinba (rom) is meg a görögbe, elektromosságot azaz fényt jelen, na most amiket utóbban, hogy... Zerintem, monduk ha nem is tudják olvasni a gondolatinkat, de ugy fényjlék a ti vilogosságotok, hogy az emberek lássák, és most itt a bibi? Fita, a magyarok azok örök élnek (az alkalommal?) és örök házasok-hazások, ami...fita most hallotam, itt a balfülemhez közel, ufff... vagy olyan, mikor a farkas egyet offf... Mott azt is, hogy az összes itti törtélnelMÜkbe, egyáltak, tehát az hogy hazás házasok? Na valóban a jáccóbBak létrája van, sitt BAK?-KABB... Nizzük amit Commenwelt UK? -zitt ami U? -most én az iratokból, ugy hogy ami itti... azaz az iratokkal van alláh támbasztva, fel? -az a só szaros értelemében, a halálból fel támasztások! -???... (itt a roncsok roncsolnak é láda csontok zörögnek) azaz fel támadás, feltámadási nap, az a fekete napUK? - na hogy pa lesz tinok, azaz kik azok, és monduk, ezentul hogy kiválasztottak, esetleg elváltak át váltottak -vertek? -s mondom, én az iratokat akarom ugy, hogy pont ott a pont, ahol a tampoNUK?
               5.: Zett mott... ami elmulik, ládd a Nap, az nincs, lement, de mégis csak az ami fénylik és fénye bennünk van,ugyis hogy még a melege, azaz emlékezete? Na kell hogy emLITsem, nincsak LIT? -de TILT? -Fiteljuk, a napnak fénye, de melege? -lenne a szeret tete tette, már amásik, ami Holt? (Hold) Amiről szó lenne, az monduk a Hor... na az agyam megint lassu, azt hiszem Thor? - filmekbe hogy az amit a magyarok, itt annak fog alma se, azaz nincs ebbe bene, ami ez egy ROBOT létesitmény, és itt a robotok, robotokat ölnek, magukba olvasztanak vasalnak minden ami vas, azaz a legjoban a Transformer filmekben élik ki magukat, amibe mi magyarok, valahogy vagy bele keveredtünk,vagy bele avatkoztunk volna? -smirna! -fsss... Amit akarnék hogy meg láthatNUK, na a mi fényünk, s most lehet hogy furán hangzik, de az Index HU... egy fénycsóva szóró lett!!! Ami van, hogy mi a fényünk, azaz az a tudatunk, ami maga a fény? -valami olyan, amitől itt, ládd félünk mint a tüztül? -Naptul? -na az lenne a magyarok igaza, gaz a tüzre? -vagy olaj? Zna ami történik, ládd ha a szeretteimmel mmm...álmodok, azok a fénybe vannak, és most a testünk?
               6.: Mott jönne az ami nehéz a réz ágyu? Na most lehozom ide a szeretteimet (ládd a két funk,fijUK?-juhukk? -meg akis unkánk) és most ...vagy itt akarom őket látni, itt ugy...hogy magyar -magyar OK, testvéreimet, és nincs!!! -fita csakmi tudjuk gondolni? Na nem hogy nincs, hanem monduk lehozom a feleségem, és sss... hogy hogy elveszik tőllem? - és világ kurvája lett? Zez az, hogy bérbe kivettem egy házat, (nem volt MOn?-minden az államé pártunk és kuromáNUK) azaz semmi de semmi nem az enyém, tehát oylan hogy te ugy gondolod, na most itt az a gondolátod nem lehet, hogy te vagy!? Igy, minden az Uré, és itt... fita ismét, ez az mikor a fekete korom fekete gomolyag eláraszt bennünket, és az az hogy többet, minden az Uré, tehát az hogy van magyar... Fita, menjetek vissza minden ami meg lett irva, itt most minden irás, kivéve azok az iratik, amikkel a magyarok rendelkeztek, ládd 1 irott emlékért, birtokokat adtak,és hova lettek azok az iratok, na most, ezen iratok is, na tupasz az hogy kik a magyarOK? Tróha, olyan hogy az ami Jézus látók család ok? Ogy jobban,ládd apu az felesÉged, aki ha kérdezed, miért akarsz férhez menni, mert gyereket akarok, na én potn az ellenkecske? Fita,amit a TUDAT ALATTI TUDAT, ELVONT VAGY NYOMOTT (PRESS) TUDAT, AZ AZ...amit láttam a feleségem mikor az itti testben elszőr láttam meg...leritam jó párszor, és most itt NINCS, azaz itt ugy vagyunk, hogy mégis a szüleink, kézenfogva vezetnek, ami nállam, deee... mindig velünk vannak!!! Fita, ezek egymást is ritkitó lázAdó robotok, s ha a korpa közzé keveredünk, a disz-NŐljaik, megesznek? Fita, az hogy az Index HU, na most az a Nap? -süss fel Nap, és most... fita a fénybe, örök minden készen, ami most gondolod? -Fita, itt az a fog alma sár, trágya! -fita, csak akkor gondokoznak ha mi trágyázzuk az agyukat (itt a piros ott... hooo... booo...) Fita, nemtudom ugy lerini, ahogy van, van?
99 oááá...

Előzmény: repcsepista (52)
repcsepista Creative Commons License 2023.03.30 -1 0 52

UFOzzuummm... miEeee... Lator létrák jáccobbnál jáccobBak a levegőbe lebernye, minden van támbaszva va va vááá...
                1.: 3/30. A KÉP? Sehol egy ember, ki ha kell halni (hallni) nem mer, kinek drágább rongy élete, mint a haza becsülete, de sehol egy kégli, azaz azi Istennek, egy magyar gyereke, de anyu se apu azaz csak a pu? -Fin God $$$... pén -peng -ő? Zitt most csak az iratokról, na meg a magyarok bejövetele, ami a fényből jövünk, és a fénnyel, azaz amiKépen képpen a fény honanikban kank?- az itt van, mert csak fény -szellem emberek, meg árnyék lények vannak? Zitt akárhogy el van csépelve, nekünk magyarOknak NINCS HALÁL, ha lenne, akkor tudNUK és mimindent együtt gyia örök együtt eszelünk ki, eszünk és itt a termékünk, mi teremtettük volna, jaja itt...apuék, mi csináljuk a FA MEG KERETÜNKET? -KERTÜNKET? Kiskertemben jártam, rózsafákat láttam, el akarna hervadni, szabad locsolódni? Zna mot kitérek megint, hogy az iratok, na meg mondÁtok, azt mindenkinek kellene hallani meg véleményét mondani, mond Dani, szeretnél szerelmed vallami,mit akarsz szerelni? Julika ha bemenek a szobádba, villanáramot vezete a csicsádba, lesz is abból adó -vevő generátor, Julcsa ERMÜ lett a csicsádbul?
               2.: Az álmom nagyon meredek, és itt... ha te magyar vagy, nem lehet (szem) magod!!! -de emléked sss... Zitt mott figyelembe kell vennünk, hogy nagy mérkőzés lenne, ha a magyarnak lenne, lehetne ellene? Zitt ime a magyarok,testvéri közösÉg egek ügek mindenekhez mindenkihez hozzá állásunk: kezet nem emelsz senkire, kárt nem teszel senkibe, azaz ha ezt valóban te magyar madár vagy (fényufo) akkor most te vissza mehetsz oda,ami örök állapotos hellzetünkbe vagyunk, mert a mi világunkba vagyunk, és a vagyonunk NUN végtelen, sose nincs vége, de eleje? Jaja a Napunk közepin ázunk!!! Na mott... fita én meg te nem ismerünk halált, meg hogy mi a LATROK A LÉTRÁJUKON HIMBA HALIMBA HÁNYAT TOJTÁ AZ ÓLBA, na fita, kinek van jáccobb LÉTRÁJA ÉS LATORCÁIK? Ogy mik ezek, és hogy jöttek ezel létre látra és lét rá ra? Fita, hogy én kivel mivel azonositom magam, az előbb a magyar magyarok szülim sulim, nem SzulejmaNUK szultáNUK? Fita, itt csak a magyar magyar ok gyere kid értelmezése, ért magyar RULL? Vissza, mikor gyalog mentem a Napba, azaz volt egy zsinór- korlát, tehát mindig van, azaz az ember tudja hogy hol a határa, na meg korLátja? Ó Ő vezet, apunk hangja, nameg mama mmm... szeme fénye?
               3.: Mott...amit mondtam, hogy itt... az idó most vagy soha, szabad ok legyünk, nem hanem azok vagyunk, csak nyisd ki a szemed, és egy szem pillantás se, látod mi ki MO, vagy MÓé...csak latrok létra, minek van támbaszva? Ima a hellzet, hogy ha volt angyalok lázadása, és vanak lázAdó angyalok, akkor azok azok... Fita itt a BbLila iratok, meg az öszesolyan, ami megmondja az igazát? -ami ha vak vezeti a világtalant, azok ládd... fita vannak a jácöbb létrán a Latraik meg himringyóik, na itt Roni, az Idegen Alienek lovai, és az lenne usa... fita, itt azok, akik most az istállóikBak bakabbak, azok LU -LoVak? -csődörök himringyóik sánta kancáik vemhes keselyeik a sggibe teszel leszel tercelsz...Na itt az hogy Idegen gén, alienek, azok AI robotok? -lád MOé bota tebuta debuta? Tróha vannak a rabbszolga tartók, és a rabbszolgák géik, akik állandóan lázonganak? Fita, én akartam felvenni dolgozókat, és nekem kerek perec, nem dolgoznak, inkább éhen hallnak, mert fel fele? 100 Frntnak 50 a fele, azaz együtt, és meg osztozunk, tehát hogy ő nem nekem nem dolgozik, olyan nincs és inkább éhen hal! -Nincsak én mindenkit ember számba veszek, meg adok? -adok veszek herélek, és NŐ a hozomán? Na most... zitt olyan hogy te neked van hü örök hüe szuleid sulid, na meg örök hü hüe testvéreid, vida a szüleink is gyerekéink a testvéreink! Na most vagy eltününk el szállig, szá szá madárrr... vagy az a mi mi? -álmunk valóra lóra ufo fff...
99 oááá...

Előzmény: repcsepista (51)
repcsepista Creative Commons License 2023.03.30 -1 0 51

UFOzzuummm... miEeee... Majd ha az MO emberek értelme (UFO.k? -made in Hu? -Who?) ragyok minden ház ablakába lakába akkor? -mikor? -mikor Tina dalol áriá zzz... vagy árverezik p$$$...razia?
                4.: Kávézzuummm... Zöld levél, zöld levél, illatot hoz már a szél, illatot (tot) hoz már a szél? -tralla lalla lallalah... Ha elhagyod a bünt, szolgálsz az urnak? -na nincs bün, büne senkinek csak a Bün tetők-nek? -nek? -ez ugy, hogy fejétől büzlik a hal? Hogy pontosan miEeee... amit érezhettek, hogy ez a test, tlejesen nemcsak le vagyunk testelve, azaz a testünk 100 % ban, a föld anyagából van gyurva, de mi is NŐ -növények lennünk, ami szerintem, ládd a testünket nézhetjuk ugy, hogy egy... láda? (meleg ágy?) - fa láda? -látom az embereket mint fák, fak? Fita most csak annyit, hogy maga ennek a testnek az elviselése, én állandóan rohamos vagyok, meg őrölt? Na most tegnap apuék, itt mikor az apa meg fia egymásra lelnek, találnak, ahoz előbb nekünk, a fiuknak, teles egésszében meg kell tudnunk, na itt NUK? Szóval, apuék, miért nem ugy beszélsz...na most is figyelmeztetnek, ami mikor a testünk az egy eleve trágya, ezt apuék, ez nincs, és itt ez van? Hogy mi az értelem, az nemcsak egymást kell meg értenünk, pl.-rám mindenki mérges lesz, süket, mert addig kérdezem, mig nállam nem esik le, ládd itt is, nem vagyok semmi senki ellen, főleg ellensegge, és ha akarom tudni akarom tudni...na ezt ugy, hogy ezt magammal hoztam ugy, hogy mikkor ide beugrunk, beugratnak, akkor most ez a test, teljesen le testel, (fÖldel) nem emlékszünk semmire?
               5.: Na mi magyarok, mi nem a testünkkel érintkezünk, (fény) azaz össze ütődünk, mert a test az vak, és nem tud semmit, mit tudsz, itt csak magadról,és azt neked kell megtudni, hogy ki dugványozott? -na hogy lettél, apuék dugványoztak? (megterveztek?)Amit most is hizelgek, hogy OLYAN CSODA A FÉNYBE -VILÁGOKBA BE MENNI, és most az vagyunk Ere Detty, és az eredetri gének, na az most...tegnap a szegény lány?- magával vitt, 3 felnőtett,meg gyereket, és most a fiam, mert nincsennek szerető szülei nagyszülei és testvérei, a gyerekeknek ez borzalom, ami sose volt lesz?- és mi mi meg soha nem hagyjuk el egymást, és most mondom magyarok! Na hallgattak, mert most jóvé tettem, hogy a magyarok a (pcsába se) legalól vannak? Fita, most ez nekem, meg nekik temészestes, hogy a család az örök, és most az is igaz, hogy amit övön alóllal, a káróval, az meg ami azzal kapcsolátós apuék, az nincs! Nincsak hogy lenne csak kin, kinzás, és az Atajuk, azt szereti kit büntet? -másKÉP nem lehet, na látjátok, Jén az iratokat büngészem, na s akarom tudni, na apuék ami nektek nem kell tudni, hanem hinni vágyom én mindig,hinni éltem végégik, olyan nicns!!! -Az él létnek (Jézim és fényünk) soha nincs vége!
               6.: Most az hogy a magyarok azaz mi sose hagyjuk el egymást, az lenne az...amit a Jézus tanok tankok,vagy taNUK? Fita, most az hogy igenis, most azok akik olvasgattok, és most...fita, akármilyen sunyiló vagy szépen beszélek, az hogy NEKÜNK, MAGYAROKNAK NINCS HALÁL, AZ AZOKNÁL AKIK NEM GODOLKOZZNAK, LEHET AKÁRMILYEN ITTE FÖLDI NAGYSÁG, NEM GONDOLKOZIK, ($IK) és amit én, sohe nem men ki a fejemből eszem, pontosan szeretnék megtudni, hogy mi van? Na apuék, ládd engem, azért, mert engem nem érdekel más, mint hogy pontosan akarom tudni miEeee... (nincsak az meg bocsájthatlan bünÜK?-jaja nincs titok, csak görbét tojnak a tyukok többet?)Fita, itt irás közbe,na lehet hogy azért, ugy, hogy nem is veszem észre, ládd ahogy a mi is ufok vagyunk! -topikba,az ment a gyerekeinkkel 3 éves -17, és mindig ugy beszéltem, hogy nagy hangon, meg akik bedühödött... pedig csak akarom pontosan tudni (na itt rémálmom, te nem? -miért?) mert én nem tudok ugy gondolkodni, hogy én pontosan mindent, mindent, pontosan az ujom a fenkibe akarom dugni, de ha még az se? -boci boci tarka, se füle se farka, azért olyan marha? Fitelm, olyan hogy ellenség nincs!!! Na mott ezért megint... kezdve az idöcsémmel ami amit kivált benne, hrrr...ördög hörr ördög...rosszab vagy mint jitler meg stalink össze láncolva...Na fita,az ami ür, azt valami olyan, hogy egy (siva, ládd a sivatagiak?) bontó? -először visszahivónak hivtam, ha emlékeztek, de most...fita TUDÁS AZ A HATALOM, ÉS AZ IGAZÁSÁG (I AZ ANTENNA LÁD NAP S TEN -TAN, NA KELL LEGYEN I VAGY GAZ IGAZGATÓ?) HOGY EZZEL A TESTTEL, nincsak hogy a földtől el szakadjunk, na most ezt ugy kéne babrálnunk, hogy MI TÉNLEG LÁDD JÉZUSUNK, fita, ha Jeshus hus, és a zsidó? -jewish... na én csak kérdezem, nekik is van, származásu, lehetetlen, mert az iratok szerint is... büntelen? Fita, itt élet halál ütübe ütü ütü samu bika, jön már a bika látod, nem hanem fff...
99 oááá...
...titok? -nincs!!!

Előzmény: repcsepista (50)
repcsepista Creative Commons License 2023.03.29 -1 0 50

UFOzzuummm... miEeee... Majd ha az MO emberek értelme (UFO.k? -made in Hu? -Who?) ragyok minden ház ablakába lakába akkor? -mikor? -mikor Tina dalol áriá zzz... vagy árverezik p$$$...razia?
                1.: 3/29. A KÉP? - Mára, az ürben az ürt zürt zürrUrat mazurakat tanulmányoztam, ami a kérdésem, mi az ürben vagyunk mi? -vagy a napok csillagok fényében, fénye (Jézim mmm...csak Fény Jézus van, vagy ür és ürülékek szent lélek lelkek mit leltek, ládd a haláLUKát?) bennünk, vagy az ür és végtermékek ürülékék? Mott itt a robotkocka kaballal (rubikocka), meg a fÖld belseéjben filmek, meg...nemjön be a cima, mikor a kockát mint a rubik kozka forgattad, akkor más ás más gyilkos test lélek, test lelek? -Wariációk keletkeztek, de csak ládd édes álom,vagy rémálom az élet? Na mott ezt álmodtam? -nem hanem neked kell legyen egyed(I) saját napod, szó szól szerint, mert az hogy magyarOk, azok a fény gyerekéi vagyunk! -jaja mi is ufo-k vagyunk! -made in Hu? Who?-égen földöng HUN -MAG-Y ÁR HANGÁRIANKBA BABA? -BE BE BEEE... MENJÜNK BE A MENNYÜNKBE? Amit hogy... kérdelek, itt akik az ürbe utazók, és a zürbe KOLONIÁKAT ÜR ÁLLOMÁSUKAT SŐTT... azért vannak hogy az ür és ürüket (sárUKik) van süketebb? - uralják, meg hóditsák, az ürük örök boldog ország -világ hóditók bóditók győztes serEgek? Na itt a rémsegges, ha ezt valakik MAGUKRA ÖLTIK? -érthjuk, ez csak álom, azaz mindenkinek kell legyre álma, s világa, s most az hogymi van az ürbe, a sgged ne türd be előre fsss...
               2.: Ezt a gyerekéinknek kid? -na a fény testvéreimnek... nizzitek, most az hogy judüh Christilányuzni akanák, vagy Kina kin a pna minta, azaz leirtam, találkoztam azzal az elő futár csapattal, akik 1948 Derbőbe a végleges utopna puszik vagytok, és ha a magyarokkat az, akkor mindenki puszijuk cupp... ládd juhturóspuna Cszare, na az szkar szakör kárrt...na tudna beszélni?-nehhh... elélveztél? Nafta, én nem vagyok senki ellen, semmi, senki, csak az örök magyarok, mi is ufo-k vagyunk, made in Hu? -Who? -örök hü hüe testvéreiem mellet, sem alattuk allah állatUK (juhus a királyUK) se felettük, mert mi van felettünk, ha mi mindenek előtt előbb vagyunk (Jézim) s ha nem születtem volna is, örök magyar ok fényufó ooo... vagyok? -nektek? Zitt az, amit hogy na látod? -azaz most ezt meg láthatNátó? Ne láss magyar, vakulj tót? Ságrovád Dombóvár Arad -Világos - Seggesvár Cluj? -klotyók és kloákkájuk, fekete? Blackhole? -hol a luk? Fita, apuék, itt mikor mindent meg kell tudNátok, vagy NUK? -most az, és az ugy hogy MEG VILÁGOSODTOK TOK, TOKO? Mot az Index Hu? Who?- az a NAGY RAGYOGÓ CSILLAGUNK, amiról hogy megjelent a Égen a Bethlehemi vagy hami, ham ham ham... csillag, és az a miUFO ANYAHAJÓNK VALA, azaz most azzal kapcsolátba, hogy ki lehet tudni, a fényben a fénye benned, és te csinálod (gondolom, vagy gondölöm) magam, mig most vannak ÜR LÉNYEK ROBOTOK BOTOK, MOé BOTA TE BUTA KOS? KOSUK (KE$$ KE$EJUK $GG-KBE TE$$ $$$...) VAGY KOSSUTH UT? Lajos, a teked nem olajos...
              3.: Olyan hogy ellenseggü? -NINCS!!! -csa egy segg van, és Seggesvárak? -árok?-árak, azaz... fita, az hogy ham ham ham...Most velem vagytok az ürben, és ott csak faló sejtek tömegek vannak, AMIT látni kéne kéne, itt is? Sóval csak érinteni, nincsak azt ami itt TUDÁTNAK BELÉNK VERNEK, NEKTEK ELÉG ANYI HOGY Á NÉGYKÉZLÁB ÉS MEG VAGYTOK ÁLDVA, ÉS HA NEM, NEM ESZED A HUS-OD? NEM VAGY! Nemi nem mi? Na pontosan, tehát azt ami a valósági is, hogy ezek csak az ür az UR ROBOT PUCOLÓ GÉPEZETEK, ROBOTOK, AMI KIMONDOTTAN AZ ÜR??? -ha ő ők az ür, örlék vagy? Ezt érintettem, hogy msot a napból kész vagyok kilépni, és csak a napok csillagok fény van, és itt... tehát ez a GömbBözsike, még nincs benne abba, ami egy Óriás O? Zitt tudom, hogy akik az ürbe akarnák lövetni magukat, na fita, maga a kiváncsiság,.na azok NEM GONDOLKODNAK HANEM RÖGTÖN AZ ÜR ÜRÜK ÜRÜLÉKE VONZ ALMA, NA ÉVE AKIT ŐK CSINÁLTAK, MAGUKNAK, ABBA HAPARODOTT BELE, BELE? -az ür, és ürüléke? -na az ürbe, meg ami itt a BbLila hogy a mélységgek mélysége (most ott vagyunk!!!) ajtajait meg nyiták vala, na azok itt azok az ür Géoezeteik,ami ebbül is, nem? -akik puq pu1 pu2 na az a második halál, iá iá iá...baxod ahol megáll?
99 oááá...
       ... fita ha van ellensegg, az te vagy!!! A Pawn filmben, ládd Korea, de Pa lesz tinia Mamma kinja Tita?
...Egyetek, nőljön meg a begyetek, fényt!

Előzmény: repcsepista (49)
repcsepista Creative Commons License 2023.03.29 -1 0 49

UFOzzuummm... miEeee... mi a gond? -ufo-zzz...kéne kéne? -mi az ufo?
                4.: Kávézzuummm... megy egy hirdetés, uj Jesus (fiteljunk, akik nem tudják elviselni, hogy a magyaroknak is van Jézusunk ((Jézim)) és a mi magyarok Jézusunk, nem halt meg, mert fény és ha van fények fénye, a mi Jézusunk, ((Jézim az, ládd a világosság világossÁga, s fények fénye, de mindenki az, akik Jézus él?) mondja, szeresd ellensGgedet, ami a magyar agy, rögtön, ha lenne biztositék kivágná? Fita,amit tanulok apuéktól, sfőleg az Égieink,nincs ellenség!!!-hanem mindent a fényufósok, vagy az árnyék-sedó ufósok csinálnak, ami mi az egész Örök TestvérisÉg közössÉgeink, együtt, azaz csak... valóban örökké örvendünk, és leirtam, hogy csilagokról csillagokra, ami kapuk, járunk és csak... ezt kóstold meg, ahhh... ennél jobb nincs! Fita, minden örök készen,és örök tök.-életes, tehát csak... kertÉSZkedünk? Fita, itt is a magyarOkban csak az van, ládd Sanyink, na minden roszban van jó, mert hoty nyithattam egy topikot, Márcicus Iduska, nélküled még a mennyország is vád deee...A mi is UFO-k vagyunk! -ba, gyerekes nyelven, amit én sem tudok, miért beszélek ugy, de nem gyülölködöm,hanem ha látom a szeretteimet, meg akarok dögleni és nem tudok seggit enni, még magamon $$$... Mária seggit!?
               5.: Menjünk vissza, tehát ez folyatása a mi is ufők vagyunk, és midig akartam hogy nekünk is fegyverünk,(verő fényünk!!!) az világosság fénye igazsága Jézim!!! Fita, azután hogy apai nagyapám, hogy neked először lenni meg enni kell fényt! Fita, az amit itt müvelünk, fita, nemcsak én, hanem az önvédelmünk aitomatikus, és had fejezzem be, hogy kirugtak minden iskolábul, végül a KGST minden országábbull? (no nem adtak utlevet!) Mutassatok egy országot, mert az velünk, itt!!! -na rögtön, mikor menek katonai pályára,és leatomozok mindent mindenkit,na a sötét oldalon lettem,amit többzör leirtam tam tan tank...Ez igy nézne ki, most az idöcsém nem beszél velem többet, na meg figyeljtek,nem meg irtam,hogy mindenem össze csomagolták,a hudomat kulámat és a kezembe adták, és ott, mikor 70be, apu szerezte utlevéllel, kijöttem, ami kackiás volt! Na fita, itt az van hogy én most, na irtam, hogy az ami ez a testünk, ez trgágya, na apuék,jót becsengőztek (fita ha fény testünk van mint a magyarOk Jézim???) ami nekik...de ők mindent tudnak, (fita az van,most én egy elő őrs, de ti is akik... őrség?-vagy ürrség) és most tegnap, neked nektek is mindent meg kell tudnóta, éjfél óta? -szól a nóta? Ébrrccka...
                6.: Na most hogy mi a jelzet, azt is bele akarom préselni (press) ,és most...fita, van egy olyan erő, ami most...nincsak lenne mindenőnknek töró pontunk, át pengetés pengőznek? -ládd Saul rabbikájukat, ami megint, én a BbLia iratokról beszélek, (na amagyarok benne vagyunk, nyakig a sárUKba) hogy miEeee... ha csak zÖldséggük vagyunk, annyi? Tróha most ami történik, na mindenki akit meg tudtak törni, át pengetni azok ládd Saul rabbikájuk, és most, fita, egy olyan mint a vasZubbon -abroncs a fejemen, nicsak most elkeztem ha nem eszed? -JéshusUk husát, nem iszod a vérét, na én nem...ládd láda nekik is, áldott, felcsináltak leszel eszel? Ez igy néz ki mint olyan magyar tesómmal,aki áttudtak pengetni, megtörték, ha lenne Isten, akkor lenne? -Fita, ezt azonnal azok akik ládd... ez az őrült falusi gyerek, ténleg a porba fingik fin ugor meg ugorka fin god? Na fita,én mindig tudtam,hogy az élet az örök,és azok FEL HUZNAK, (kruczifa) ládd mi megyünk a FENSIKUNK SIKONGÓZUNK A BOROTBA ÉLÉN PUCCOS SGGÜNNKEL? Na fida,nekem az!!! -mert én a fiaim,mit tudz adni, ládd nekem kellen lenni a Dollár popa, fiteljal nem az van???
              6a a aaa... Na az hogy nekünk fényufó -k kank van, ha csak egy is, mindenkinek mint a lunak van egy, (fiteljal a fény az egy olyan csoda valami,aki nem látja nem isfogja) ládd a durung...fita, most a hirekbe, hogy itt van nagy Alien anyahajó, na mot, fita, remélem tM tesónk, ládd az amit berakott, és részletesen nem tudom leirni, de most március 15előtt, átmentem egy angyali bollgóra, és ... na most, nekem onnan jön az hogy tünj le, vagy tünj fel már az Ég övén, na most márRA... Amiket irtam, hogy van egy...fita, a fény számit, és mot irtam, hogy van egy tábor tüzünk, (fita mindenőnken van napja!!! -saját világa viágossága ága Világ fa?) és világit? Na most az hogy...ládd...itt a gyekéinknek, a két fiam, 16 éves koruktul éjjel nappal dolgoznak, s miért, ládd én ha hagynak hogy barátkozzak, nem hagynak ma se, és gig gazok? Na most... tudok mondani számokat is, és most az amit ami magyarország alul irásos,tehát le van irva, az azt jelenti, hogy az emlékünk is kiirtandó népek, modnhatni, ha van népek népe, akkor az mi (mág-y ár, hangárok, de az árokba? -három kavics) vagyunk, és mi is ufok vagyunk!!! Zna nagy ütkzözet vala, mert most megint végleg...nincsak nem hallgattam volna el,hanem nem értek a francos ezekhez, és most a feleségem, te olyan hülye vagy, ugyis törölnek azonnal, és most a buzzinescomputerát is haza vágják!
                6 b bbb...Zna ami van, most a Dunántulon, ezt ugy vegyétek egyétek, hogy az olyan, hogy arany vörös, és minduk a fehér arany mezőben (fita ugy a zöld is mama) van, mert nagyon sokan olvassák, és most Bécs alól, Pozsony, meg ami sürün lakott magyar volt területek, na azok ebbe a fehér-piros, na az a szin, amit néha lehet látni, világit, anyag fényben vannak, Napfény! Na ott...ládd akik ezt...csináljuk, azok ládd mint a Betlehmi csillag, csillognak, ami ténleg egy nagy Adónk? -mit árulunk? Most a Duna alföldi oldala, mintha el vágták volna, és itt megint, ládd ha nem is háromfele, de ketté vagyunk vágva, és itt van, NEM LEHET ELLENSÉG HA GONDOLKOZOL? -ÖL,NEM HA VAN ELLENÉSÉGG ELEVE...Fita, amit ki akarok emelni, SZERESD AZ ELLENSEGGED, AMI NINCS!!! Na ezt most nem forszarozom, hanem ami számit, itt Pita bátám, ne az anyaggal törődjél, hanem a tesvéreinkkel, ami fita, nagyon olyak estem pestem sggmre,nem a pofámra?- mer én jobb vagyok mint apu, és én az én szeretettemel mell,nincs olyan ha a vérem (de fény van benne, akkor nem) nekem jön? Fita, itt amit értcsük meg csök? Fita, csak a pcsök, na most ez az, hogy még növények sem vagyunk, hanem valami olyan mázga, amivel mászkálni nem, hanem márgálni, kenjünk be mindent sárral? Na van fegyver, de csak önvédelemre, ez a BbIila pinkó irók, ládd a Frigy láda, azaz az Art of cabinette, na azt is megközeLITem, hogy ogy dolgik, Dolgozik? Dolgozó (robot MOé bota tebuta) elég a porból, jöjj velünk, hi a friss tavaszi szél...Te elmennél a munka temetésére? -nincsak mi a Nő a nőből, nincs mi az ami nő? -kis Jancsi? János próféte lett...pro pro rotty... potty?
99 öááá...
...titok? -az az igazi fekete sgg lukUK, blacmeter, de mi általunk? -fita, mindent mi csinálunk, steiNUK UK, és mindent te nem gondolkodhacc... te csak piszkafa fak esetleg, na meg ham ham ham...Fita,hallom, jajj Istene, mert megint... na most azokat, akiket minket bazugáznak, nagyon meg ritkitottuk... ne bántsd a magyart!!! Tallpra, vagy farta!

Előzmény: repcsepista (48)
repcsepista Creative Commons License 2023.03.28 -1 0 48

UFOzzuummm... miEeee... mi a gond? -ufo-zzz...kéne kéne? -mi az ufo?
                 1.: 3/28. A KÉP? Minden ami van, bennünk van, de a napok csillagok fényestől? Ime a kép, van ismét egy Hungár -hangárunk a Körpatkómedencénk közepin ázunk, és bázisaink (portya)világ vallag szarta? Na akik ufó-t, olyan mint a fót, cikzának az égen, akarnak látni ni ni ni... hogy hogy lehet látni, azoknak van szemük, saját szemükkel lehet látni, csak ki kell nyitni? Fita, a gondolod-od odud? -akkor az midnennek előtt van, és az te vagyol, nem akik minden energiád mit (meat) ád, leszopnak nem a sárga földig deg, hanem most az ür egyik platóján, vagyunk, s gondolod? NEM! CSAK NEMI ÉLET? NEM MI? Kérdem a napok -csillagok csillognak az égen, vagy korom sötétség, nincs olyan? Mott én ugy vagyok jó vagy nem jó kersztény, hogy mindenem az Urnak adóm, minden az övé övék, az Ó szövetkezetek és ujabb...na meg MOé-k bota, tebuta,hol a nagy lábbuja? Te többet nem vagy, azaz tre neked többet nincs maga dragondod, mert Ő ŐK felruháznak táplálnak, Ő ŐK rád gondod hangod?- visel, mi ke még , apu kasza, kasza kő? Na most az iratokat, és olvasom meg értelmezem MAGYAR RULL!!! Mi is ufo-k vagyunk, és most...szá szá madár? Na igyekeztem meg igyekezek hogy amit én látok, gondolok meg ki olvasok a szent iratokból, ami teljesen egyet értek, kutassatok zörgessetek, pucoljatok meg meg ki minden ószlagot, kirakatott, azaz tanulmányozzÁtok mnden szetn iratokat, vagy ira -sirat ok?
                2.: A a aaa...hogy a nap az égen, ugy most az amit... fita, amit mi csinálunk, a mi Égeink ufo-ink, (Tulrull Turull Madarank csésze aljaink, repcséink stbb... nincs tbccc...) aka akka kakaratunk, ami egyet értünk, vagy olyan hogy értelem, azaz gondolkóDom és az elemi szinteken (elmélkedem) kezdődik mindenem, nem? Nem, Ő ŐK teremtettek minket, nem mi magunk, ami tegnap apuék, pont ott a pont ahol hol a ponty, na az a sgg lukuk,bagoy a sggibe szagolj? Fiteljal apuékkal az Égienikkel mnt a villámlások, és hogy az hogy Ő ŐK teremtettek ma is bennünket, az pont nem orditva forditva, hanem olyan hogy valaki a magyarokat, megsüketiti -vakitá olyan nincs, sose volt lesss...Na mot, azzal hogy AZ A BESZÉD, hogy meg téritenek széditenek, ládd az lenne a semmi, és akik semmiták, azok semmi, mi semmik vagyunk, minden leszünk, eszünk, am most azt ami az a PLATÓLYUK UK? Nincsak Plátó? Na kell hogy legyen egy alap, és az mi? -a mi allah punk, vagy allah pu puk bazhat 666... NUK UK? Jön a dicső$$GGG... gondolod? -gon dol od? -népük???- millióival, ami azok a gének, ami örök jövevének?
                 3.: Zitt Atilla Isten nyila, kardja, hogy mi az a fekett korom por hömpöjök -gomolyog? -na az erősebb szebb joga, hogy a gyengébbeket hasznositja? -a bátor féffiak mind kihaltak, kezdve azzal a magyar agyarral, akit örök példaKÉP, kruczifáznak ma is? (te érted a dumájukat?) Mott ha azt várjuk, hogy megjött a királyuk királya, na az lenne a másoDIK halál? Na mott, magyarországok -mennyországok az örök naPUNK, naPUK NUK UK? -na fita, most ha azt mondom, jön a Dzsidom kiráyUK DaviDUK UK világ? -vallaguk ur alma trona ég és a föld ura, ezt most ugy veszik, hogy te nem fekszel, eszel juhusUk sushit sitt? -és nem iszod a vérit? NEM! -NEM AKAROM DE HA MÉGIS A TORKONBA VERIK, ládd nem az ami a szádból kjött, róka, hanem amit belénk vernek? Na fita, hogy még itt vagyok, azt köszönöm zépen zápon,a magyar nép nap köz társaságUNK? Szóval, tegnap este, hogy neked nekem nek kell tudnunk vagy NUK, vissza, hogy ha mered a szád... tátogatni atoMOzni fogunk, ami most... na hogy nem kell tudnunk csak annyi, hogy ne a kislábuját kapd kabbe meg szopogatod, bekaptad nyemec, hanem a nagylábujjUKat (DÁKÓ) de kat, ne harapd meg? Krati, kin a pricsi...
99 oááá...
     ...titok? - a világnak sose vége, de a vég belüüknek? -vége?
...mi felettünk?- ja meg alattunk, mi van?

Előzmény: repcsepista (46)
repcsepista Creative Commons License 2023.03.28 -1 0 47

Ma ünnepnap van mámma, mikor nem, ha nincs nap, de egy szem sss...
             1.: Hogy az UFO-k? -madein Hu? Who? -összeölelkőzött az ingyen energia, s kérdem mi az ami nem inygyen van, a nap alatt? Röviden, szerintem mindent forintos sorrendbe kéne ugy összerakni, hogy senkinek soha többet, nem kell dolgozni, amit most ha figyelitek, ez egy robot kezdemennyezés lenne, ha lenne?
             2.: Itt a c2c -on, előtt volt az Open minds,és most is az kellen, hogy akik tupasz ládd, én örömöm lelem benne, hogy többet senkinek ingyen, ne kelljen dolgozni robotolni? Zitt trillió olyan pettentolás van, amikról neked nekem nem kell tudni?
             3.: Most megint felvettem a District 9 filmet, és hogy mi az ami a hajtó erőlyuk, szerintem amit viz, az hidroGÉN,a vér ami hugysava, de a vizelet, lug? -na most amit szent lélek, az a fény! Mikor Horváth István Hidrogén carburátora, ládd hogy kell át menet, na most az ma is a legjobb megoldás lenne, ládd nemrég itt volt a hidroGÉNes bácsink, mig most hogy ez egy...ha van le fel, most a legajjára elérkeztünk, és most jönnek vissza, az ufósaink,és én ugy,amit az iratokba,hogy itt vagyok rotyogok hustestben vérben, és ime, hogy ténleg robot alapuk, vagyunk...
             4.: Power in the blood (szent gral) na meg hol a velő, és itt mese nincs, üzemanyaguk vagyunk meg alkatrész érlelők, na meg ki tudja, hogy miért kell nekünk, szenvedni? Amit ki lehet venni a District 9 filmbe, hogy vérből, na most nem mindegy, hogy milyen vér, vér csoport? -szerintem... Na mi magyarok UFO-k, made in Hu? -Who,mi fénnyel fényből a (MO) mennyekből ami most mi bennünk, most is az tüzel?
szi-viszlát!

Előzmény: repcsepista (36)
repcsepista Creative Commons License 2023.03.28 -1 0 46

UFOzzuummm... miEeee... valótlanság, megvalósitható? -lehetetlenség, lehetsÉges?
                 4.: Kávézzuummm... Leesett a pap az ágyról twist... Na az hogy a gének eredete, és itt... az olyan hogy sejt szaporulat meg osztódás, hogy ha most van a NŐ -nem, nem? - és annak van a porzója, az lenne a férfi, de Sanyink, ha férfi vagy legy férfi? Ez az hogy az hogy Ádám, előbb önporzó vala, és most ha egy Alfa fa? -és az hogy az oldalbordályából csináltak, egy nőt? Most magyar füllel fülelsz, mert az az hogy van egy NŐ, mondom, az a része igaz, hogy egy NŐ-vényból, itt sejt combinállással, létre hoztak egy olyan növényt, ládd ha a husod kivánatos, vagy kivántatod,az oi oi oi ...ennivaló, etyele petyele először? -azaz ha enni való vagy, akor most zaporozsje? Mott akár hogy akanák azt hogy te egy tuskó csak, MOé bota te buta, ezt ugy hogy csak fények vannak, mindent a fény ufo -sok sokk csinálunk!!! -ás a sedók, árnyék lények, ami mindennek mindeneneknem ami itt? -történik, vagy mi mi ki MO? -vagy ki mi ki Moé? Fiteljal, ha valakit gondolátban is megbántottam, 1001 bocs na meg apu hogy megy be, az a nagy medve, a sggit ne vedd be, az oroszjányok ...fita a ukránok is azok, barlangjába? (ninsak a Gazárok kiréályok, azaz a feje, ma na na na...Fita, ládd most vissza pelsztinia, azaz megszüntetik magUkát,azért vissza Ukrajnát? -ami várjunk még egy gicsit...
               5.: Fita, ha a fa feláll, az ész megáll, tehát mi akik fényufósok vagyunk, és made in Hungary ria ria riaDalom, na mert nem tudom hogy fogom ugy, a kormány botot,aha, nekünk saját botunk van, hol vagy Botond? Nem tidom most tovább, de az ami a SZÜZ MAMA, ÉS MADONNA A GYEREKÉVEL, azaz csak az van, és az az...hogy itt nincs sem az a nő, aki kimenő, meg férfi, hanem olyan ládd a fa?- önporzó? -jaja, csak az övön aluli Luli? -fita Luczi ferrum? -na ezek még AI pac pac pac...se, és azért nekünk olyan fura, mint Luli luka? -pu? Fita, mi előőrsök vagyunk, és az a rajunk, akik legközelebb vannak hozzánk, azok is mi vagyunk, mi is ufo-k, most made in Hungari meg Ria! Na okvetlen tartsátok meg,én nem tudom hogy, mrert a közvetlen családom, a megélhetés fontosabb, ami igaz! -nemigaz? Zna ezt, ami van, az te nem tudhatod meg soha? Dna most...fiteljal mi történt 2023 Márcica 15. -ami mégis van valami jó, mert nekem az Örök Márcicuska Ifjuság, ifjuság...na ők még tudták azt, amit ma már...nincsak nekünk nincs halál, és ez végzetes meg rémületes ami sose volt lesss... akik a halált fel találták, azaz ADÓ=HALÁL!!! -fita, most akik..fita, most körbevagyok véve, vvv...eztugy ahogy Svedenborgunk leirta, hogy rögtön azonnal mindenki a szelleme villog, vagy vicsorog? -Fiteljal, az az illető csinálja, ládd mindent ami ellenseggeskedés, s az idöcsém hrrr hörrr hrrr... ördög, te látod? -na az meg minden belőled vagy, vagy beléd vertek, (szószerint á négkéz lább,azUr megáldott vagy? -iá iá iá...ba ahol megáll) ládd a God duk, azt szereti ki veri, te eltudod KÉP ...hogy a fia kinzása, na meg husa coffolása abárdolása gyönyört okos neki, és mi vagyunk akik ...ládd van Jewis Jesus, mi zsidóknak nevezzök őket, ami nem csuffság hanem ma is ők a MOé törvény meg testesitői és egyétek meg, na mi az? Ez hogy tudnak védekezni, nagyon jó, de mi is? Tedd csak az ujjatok...vooo...
                6.: Fiteljatok, hogy a növények mit tudnak meg éreznek, de ezek akiket most...zitt megint,hogy látom a testem, a fizikakit, de én nem az vagyok,hanem betegséggek? Zna hogy direkt ...MO az magyar országok mennyországokba fel egenyest és itt is, ládd akik ez olyan ismerős, meg had hada hida beszéljen, na én szeretem az iraTokát is, meg HUN _GOD? Fita, az ami a szüzanya, meg madonna, az az hogy a sejtek ...ládd az hogy fa a fia, és szüzz...(büntelen, mint egy ma született bárányuk, vagy malacuk cönya cönya cinya röfff... az hogy hogy ez az!!! Na mott...olyan fagy -hidegség vett erőtt rajtam, hogy jól esett ha tudtam volna a fogam kocoktatni vaccogtatni már két paplan van rajtam, most felvettem a harmadikat, és még mindig vaccogok ...na nem merek, na vissza akartam volna menni, ami mikor azt az érzés, hogy xexölni akarsz, a kangörcs baszdüh elkapott, na az az alsó, öv allati állati ösztönünk,és azt kellene meg tanulnuk teljesen ki meg bakapcsolni, ha nőre ugy nélzel hogy ho ho hooo...ami nállam, én azért mentem bele a gyerekgyártásba,mert ténleg ITT IS AZT AKROM,hogy egy az egy kapcsolát a MI FÉNYES ÉGI TULRULL TURUL MADARAINKKAL, és csak az lehet!!!
                 6a a aaa...Mott vicca, hogy márc 15 előtt, hogy van egy nagy grundónk, a Körpatkómedence közepin áziunk, (csak a fényünk van, és az minden!!!) és egy tündérek világa?-ami egy nagy Durung, na pontosan az ami tM-tesónk,betett, és itt fida, mert mondtam hogy mi a fene, megint ott van? Na nagyon jó hogy nem törÖltetek,mert ha te nem vagy velem, sem én sem az Égieink nem tudunk tenni??? -semmit érted, érted? Mária seggit? N mott, már be villogtam, hogy behatoltam abba a a aaa...fita, itt nem egy, hanem sok sok sokk...ládd ha nem lenne helletek, akkor csinálok, de olyan nincs, vagy te csinálod, vagy le vagy csinálva? Nacca..vicca hogy ha támadnak, nekem jogom van mindehova be menni bimin? - Fita, mert ezek át bossnak mindenkit, ha tudnak? Mott...na ha megint támadtok, most az ami előszőr, a mieinkkel, hogy behatoltunk, ezek zerint több fiókáik dimeSiZioNUK van, na most akkor, olyan mint a sodronyok, fekete fellegek, teját trillió fekete olyan mnt a korompor, és most lássuk, na akik nekem jöttek, az...annak a vezérfülkéje... kikapcsolt?- most teljese volt az hogy olyan fekete okádékba kerültem, de csak azok ...na most maradtak meg azok, akik nem támadtak, de köröztek, és három olyan mint a KORONG, jajja amit látunk, és most nagyrészük,ládd itt az a kü, ha neki mentek, mi lett? -na mott nem tudom mi kell nekik, mi az apu kasza kü? -Fita...hogy a testemre is hatott, hogy magnes elektromásságok, nem vita, és most lehuztak ..vagy monduk ...csak puk, leestem estem pestem az ágyról, meg se mertem mukkani, mert ha az asszonom mmm..felébred, de felbredt,csak leestem az ágyról twist... de reggel már nem emlékezett, csak földrengés volt? - én nem emlékszek deee...
99 oááá...
...titok? -azt ha megtudNUK? -ami fényt bele a belibe?- nem hanem mi ki MO?

Előzmény: repcsepista (45)
repcsepista Creative Commons License 2023.03.27 -1 0 45

UFOzzuummm... miEeee... valótlanság, megvalósitható? -lehetetlenség, lehetsÉges?
                1.: 3/27. A KÉP? Minden a KÉP -pell, képzelet lett, képzeljétel el, mit? -a semmit? -lehet sejt elem? -sejtem? -na az!!! Ezt nagyon sokzor álmodtam, ami tegnap este, ha van lejebb, lejeebb lehetne, itt le menni (kilépünk a napból fényból, nem a fényből hanem munka ruha de rühe?) az magyar értelemben ásni, magunkat? Na én látó vagyok, és van szemem, és szemembe könnyel Golgotán, láttalak lak egy záp napon, jött meg a folyásom, bedagadt mnd a két tojásom... folyás és ás és ásd el magad, magzatoszt miatt lettél magzatod ham ham ham ...Ime a dörgés, hogy vannak akik a kaja lánc tetetején bün tető? -bün tetők? Most mondja a feleségem, hogy földrengés volt, azaz leestem estem pestem az ágyról, ami olyan... na az hogy VAN LEJJEBB LEJEEBB Á$$ATOK Á$$UNK (LÁ$$UNK VAGY LÁTHAT 666666... NUK???- MILYÉRT ÉRT, KELL A FEGYVER, ÉS ÉS EGETFÖLDED DE AD UJ F0LD S ÉG?-NAP?- ROBBASZTÓ DOOMDSDAY GÉPEZETÜK, NEKIK, GIG GAZOK?) LEJEBB... az csak az ürben, lehetsegged Mária seggit? - és az ürben jó nekünk? Előre fröcskÖlöm, amit most is én AKAROM TUDNI MIT? MINDENT!!!... és itt ez a sejt elem? -ha meg tudtad, ennek (szaratás) nem neked? - vége van!!! -minek?
             2.: Ha vannak ténleg ... előbb, én csak a magyar testvéreIMhez tartozom, kizárt dolog, ládd... Megbünhődte de mi az? -mama mi a bününk, vagy büntetők ők és gig gazok? Fita, mi övön felül, fény lényeg mi a lényeg, hogy láss, és ahoz nyisd ki a szemed magja máglya mág-y ár?- tehát fény testvérek vagyunk, mig akik övÖn aluli LUlik kill? -azok árnyék lényeg, és árnyék székek, csitt csatt padalat, biró szarik szék alatt...tehát itt abzullu gondol lát gátlás (vak ok,vezethetik a világtalan ok, je hova meddig?) ha ők nem mehetnek be a fénybe, azaz más nincs, akkor senki $$$... $ekiilla, az anya farkas ...AcHilla... eszembe jutott, hogy save, ami nemfeltétlen, de itt itt vanak azok, és csak azok vannak itt, akik gátLOik, azaz ládd az evanGÉlium ufff... négy Lova sah has a ló, de lu fa, gyia,mig van akit lová -lóvé tudnak tenni, mig egy lu fa, aztán mi lett? Senkise tudja, ha valaki mégis az meg nem mondhatja? Na fita, itt amit áthoztam magammal TUDNI AKAROM TUDNI AKAROM TUDNI...NA EZT EGY PINALATRA NEM FELEDTEM, ÉS AZÉRT JÖTTEM, HOGY AIKET IDE A FARKUKKAL FARKALL OK CSAK, KUK KUKT KUKTA, na akik a tüzet? -Prométheus lehozta az égból, ha láttátok a Prometheus filmet, az az!!!
             3.: Itt a mi gyere-kéink, azok testvéreink, és csak ebbe a a aaa...Kérdelek, miért tiltottak ki minden KGST oskulájukbu? -na mott miinden közösÉgekbu? (fiteled, apuék, tegedsehol nem fogadnak be, igaz!?-fit akik ezt lehetővé tő, ti az nélkül higy tudNÁTÓ, ballató?) Fita, AKIK A GYEREKÉINK, AZOK IGAZIBU NEM ÖVÖN ALLUL LUIK? Tróha ami van, engem tartottak e legalkamasabbnak, hogy megtörjem a jeget, emlékeztek, a két fiam után hasitottam a Tejuton, amikor itt a földgömBÖZSKE (hihagytam, a körpatkó medencénkbe és be volt fagyva, és halak (hal-UK) voltunk stbbb...) zzuummm... fita GONDOL LÁT ...azaz ha egy szikra (elktromos magnes) fény részecskék vagy szecskaja van benned, minden rögtön ami fény fénnyel fénytnyel fény nyelt, azaz csa helle, te tudod, lád a kis felesÉgem, gondolátba mindig egyek egyek? -fit midennap, csoda ételekkel traktál bennünkat, na a nektár feleős az én vagyok, s most is amivel kezdjük, qunkvatt, pci mint a narancsok, (na zöld levelek, spinőt) ládd fress zeller, murok, ez oroszul van, ládd az orszok is magyarok voltak, meg ez az egész földöng vala? -mikor? -mikor Tina dalol, s tudna beszélni? Zna most egy ket ha kicsi alma, meg két narancs, és monlé, friss, és össze a juszolóba? -ne hogy jewuska, mert ezek, ládd ha megtudhattad stad a titkodat, (fita mnident mi csinálunk, na festünk a falra kenőcs,hogy taknyuk nyálukhuduk sár?) ki mi vagy, mi ki MO, magyarok, sorjába...fita csak arra men ez az egéz játék unk, vagy játékuk kuk kukta, mi van a lerükbe, ne tud meg soha soha napján vásárnap, jött meg a folyásom...Fita, ha megtudtuk tud NUK, hogy miért minek titKULódnak, mi lenne? -semmi, szecska, szó? -kubaccka? Fida, azt a gondol látod, AKAROM TUDNI AKAROM TUDNI AKAROM...DE AZ NEM ELÉG, HOGY AZT HISZED HOGY NINCS TÖBB, CSAK AMI A LÁBAD KÖZT BIZSEREG NA MEG BÖRZSIKÉJUK? - BBB....ANAL JUK VAGY LU (JUH) LIKA HA BEMENEK A SZOBÁDBA...      ... Fita, ha ezt ténleg valakik létre? -hozták, azt most...na azokat a NÉPEK KÉRDŐRE VONHATNUK NUK, de minden, ha többet nincsennek akik csak csennek?

Fita, lelöktek az ágyrul... szóval, most igazi (conbat)  csata patábang, lu fa vagy durungja...Siró picha rántotta, meg sütötték lerbe, lábosba...

99... oááééé...

Előzmény: repcsepista (44)
repcsepista Creative Commons License 2023.03.27 -1 0 44

UFOzzuummm... miEeee... TökÉletes és tökÉletlen angyalok (angyaLUK) gyaluzása, a föld ismét kietlen és puszta vala deee... uj eget és földet teremtek nektek, gig gazok?
                4.: Kévézzuummm... save, vagy lug? - Dr. God (givers of deat?) sava, vagy luga nem lugas? Fita, amibe voltam, az olyan most nézem a Ancient Alien filmet, hol a Zohár fel tárása, ami ha egy szem se nyitva, szemetek, nem mond semmit? Na rengetek (nem beteg) olyan kellene közÖlnöm, ami végül is, akik az igazságot, a hangod világosságod keresik, azoknak végül is, minden jó lett jó lett jó? -mindenjót? -fita mert ez is kacskaringós, fin gost? Talán az, hogy a lebukók bakók,(fiteljal,egymással le ületnek bennünket?) akik angyaLUkká lettek, ládd van a szamár, azaz ül a juhász a szamáron, na a jelentése hogy Jes hus, szamár háton bevonul jerusálembe, most már nem javitom, háromszor is kis jével jött be, na meg NEM HIBÁZTATOK SENKIT, MEG NEM OKOLOK, NEM BLAMÁLOK, NEM BÁNTOK, MERT HA MÉGIS, AKÁRHOGY AKKOR TE NEM VAGY EMBER!!! Sóval, ami történt, amit most... hogy hogy lett Luczi FerrumUK ember, nem angyal? Fita, hosszu lenne levezetni, hogy msot az hogy...apuék, pitim, megint el vagy tájolódva, ugyanis... ördögből angyal lehetnél, lehetnél, mi a gülümbüz? Sóval, most az legujabb Ancient Alien-ba, hogy mikor a dél koreai monkikat kihozták, amicsibe, ugy 30 év körüliek tucat számra kipingottak? -fita ez nem vicc, és a mellükön...azaz ráült valaki vagy valami, na most velem is az lett, monduk tegnap este nagyon gyötrődtem, és az! -na nappal, megszünik, de olyan suly...na most nencsak a mellembe, hanen a fejem, nekem sose szokott fájni, és olyan amit vasabroncs, na meg...ez az...hogy ha most... fita, nekem hogy nem elérni szeretteimet, akikkel egy szüli -suliba vagyunk, ládd MAGYAR OK TESTVÉREK KÖZÖSÉG? Na tegnap amit töröltek, hogy van eredeti GÉN?- ÉN?
               5.: Ogy UFO-K? -made in Hu? Who? A BbLiába is hogy én? -az enyéimhez jöttem, s honnan? Pontosan a mi fényünkből, am mi mindenőnk, örök egész egészséges és boldogság öröm vég nélküli, na ez lellen minden emberi sugalat mondani valója velő? Tróha a fényből, azaz a fénybe a nap meg a csillagok azok átjáró kapuk, és most van az ür, ami mégis, ládd AZ ÉGIEINK, OLYAN HOGY ROSSZ, NINCS! -NEM JÓ, miért? Fita, ahol titok van, ott nincs semmi csak a pupu füstÖlőjne, kigyófa lufa dorong ok? - na monduk a ürbe, miért vannak égi testek? -nem hanem ürülék? Na nem feltétlen, ládd vannak olyanok, akik ami én azt lettem volna, hogy minden titkot, ami az sincs, vagy BETEGSÉG, S AKI VAN TITKA AZ BETEG!!! (fita, nem a testünk vagyiunk, hanem vlaóban betegsggek féreg benne, és mint virág, mit titkos féreg foga rág???) Fita itt is azzal kezdtem, itt nekünk nem lehet titok, hisz csak ÖRÖK ÉLET VAN! Fita apuék, minden máris késó, de ne kapkodj, meg ne hamarkodd el az elmélkedést főleg reggel a legkisebb szobádba? -fita, igaz! -prószáld ki? Vissza...hogy az ANGYALI KARZATOK KÁRZATA ...ÉS MOST...na látod nem jön be, a lényeg, hogy millió s millió angyal reppent fel el velem, akik most lehetesegges, el lett varázsölve, ami ha te NEM LÁTOD HOGY CSAK ÖRÖK ÉLET VAN, AKKOR TE VAGY BETEG VAGY, VAGY VÉGE, VÉGBELED KINT CSÜNGENE? Nincsak ennél ajjabb lentebb nincs, és itt megszünik, minden $$$...
                6: Aki nem látja, hogy csak örök élet van, az nem gondolkozik? -ezt kifejtjuk jobban, mert most van az erengia, végtelen fomában mennyiségben, és van a a aaa...na Magnes Ica, Nincsak Hell Szombat hell, na állomás, jó megy ott a fa szállitás...fita a megnesességed, ami most akik ITT, akik e földgömb belseÉjben vannak, nincsak azok sohe nem fognak kijönni, ládd én igazibu fényufó -s fsss... vagyok, vagy ha nem látod, mert vegyél levegőt, jaja már az is...egyre ritkább? -jaja oskulájukba jár a kába? *(kirugtak minden KGST oskulájuk juk?) Zna hogy... fita itt egyáltalán, ezek süket vak nyemecek, főleg a vezér ürük irány az ürbe, a sgged ne türd be, (fita erre nagyon harapnak hrrr..) ládd akik az ürbe vágynak, azok onnan vanak, és most... lehet hogy mennek, mert én a magyarjaimhoz, jöttem volna? -smirna! -széditeszt? - ami helletted senki nem fog lenni, enni meg bármit csinálni, hanem... csak egy szem pillantás, ládd a VAK EMBER, LÁTOK LÁTOK LÁTOK...nemsokáig, mert tötön szurták? -na nem lehet, ugganéz itt ládd vannak az akordok, fita ábra ham ham ham...accordok, ami monduk ládd az zongorán orgonán az oktávok, dó re mi fá szó lá?- azaz itt a MAGNES TEREKBŐL ISTENEK ANGYALOK... (fiteljal, azokat mi magyarOk csináljuk, közbe... elrabolták Ylonát, lobbog a haja hajja...)nincsak na azok vannak jók, látogattam őket, (akiket lerabaoljáék, de csak a te karatoddal, borzalom, akkor leirta, és ki tudtam menteni egy jó párat, ládd csak itt egy ufo, ami téleg olyan mint a lábad, csak nincs többet bot, botlás Moé bota te buta) és vannak nem jók? -jaja ha az ördögökkel cimboróza elvisz? Fita, az ami a jóslatok, mndig azzal ha ha ha...ha énekünket nem vicchangozza az echó hó hó hohooo...
99 oááá...
       ...titok? -beTEGsgg okozok? -fita, a napba van sötét folt? -jaja egyzer vót egy tot...

Előzmény: repcsepista (43)
repcsepista Creative Commons License 2023.03.26 -1 0 43

UFOzzuummm... miEeee... TökÉletes és tökÉletlen angyalok (angyaLUK) gyaluzása, a föld ismét kietlen és puszta vala deee... uj eget és földet teremtek nektek, gig gazok?
                 1.: 3/26. A KÉP? - az első atomcsapás vagy robbanás New York-ot éri, ami figyelmeztetés lenne, de mikor é hogy kezdődött ez az egész? New York az az uj város-t is, meg uj földet amerikát, pontosabban az usa-t jelenteni, Jami kétség hozzá nem fér, na MA is magyarországok -mennyországok Nap-palI (Ron Palcsink hol a palacsinta vagy pala vessző azaz Pál (fiteljal a Dam maskuszi fa szuj szuhuk kussz.. Páter Pál forülő, ami ugyesen át irták az irásokat, na meg te nyemec, bekaptad?- pálott a szája vesztő) na napi napi napi Napinaországok a fénybe be meg most vissza? Most egész éjjel, a körülmennyek vagy ne menjek, neki menjek ne menjek, a fekete szeMÜeknek, nincsa az azt jeleni, hogy csak feketesÉg, azaz szem egyse? Az feketeség ami nemsokráa átjött usába, az az iraqi gyaluzással (vissza bambázzuk őket az őskorba?) kezdődik, és msot sokzor leirtam, hogy o o ooo... rögtön save... na abzullu örök muku kullu ...olyan hogy titok, meg most ezt te nem mondhatod, ezt kell modani Dani (Loan DON) hellette, azaz az Ég és föld termtője, meghalt helleted megetted, tehát az abroncs ami a fejemen az agyamon vala, na meg a tekem satuba, az az hogy...az ur csodásan MÜKÖDIK? -DE UTJA REJTVE VAN, na olyan nincs!!! Nadon fida, mert tegnap este, meg mióta levetették (fitleljal aki belül is magyar aztudja hogy ez nem bánt sehogy, senkit csak a tesvérét kersi, monduk jó lenne csak 1 mint a lubnak barát mig iszoma borát) a mi is ufo-k vagyunk, valami lett velem, és jajj jajj jajj... a fejem abroncsba, a tekem satuba? -viccket, de ho ho hooo... nem tudom meg vakarni?
               2.: Fita, nem lehet ha valakik ugy a szent iratUK alapa alláhukk fakapu kalapa van kalapja nincs,ugy nem hogy gondolkodni, hanem most az az a a aaa...MINDEN BETEG LETT A SEGGÜNK NA MEG EGY SZOMORU VASÁRNAP JÖTT MEG A FOJÁSOM, BEDAGADT MIND A KÉT TOJÁSOM, Dna fita, NE SZÓLJ SZÁM, NEM FÁJ FEJEM? AMI AZONNAL CSAK EGY DIKUK DE AZ SE HANEM EGY KLOÁKKÁ VAGY? Fiteljal, minden ami ugy látható meg láthatatlan betegségünk OKa? -az az hogy ténleg AGY ADÓ ABRONCS UK RONCSOLÓK,SZÁJKOSÁR... most hellen pillanatban, mindent AMI MI GONDOLUNK, VAGY MOST TE NEM GONDOLHATOD (FITA EZ EGY KUMUSTRÁLT VÉGRTERMÉK KUK KUKT) HAT HAT HAT...NA AZ LENN AZ A 666... CSAK FENEKETEK PATTOGHAT, HA ADUNK ENNI, MI ADUNK ADÓK NEKEKETEK VAN FEJ, ENNI...Na apuékra hallgatok, azaz azt hogy KANK? -KANKA? -FITELJAL KIK A KANOK KAN UK ÉS KANON NUK? Nizzitek, ezt rögtön, ugynis és ténleg ÖLYAN VAGYOK, LÁDD 1999 Deciember utolsó három 1/2 hetibe otthon voltam, és találkoztam a mi EREDETI GÉNÜNK, erdei tündéreinkkel -virrasztóinkkal, és te Jézus iker tesvére vagy, na azért meg fényem van, meg napom, látod? Fitelejunk,m juk juhuk hukk... boccs a nagy Betty vas a krézi nighte? Honnan jön, meg miért, hogy te NEM VAKKAN?-HATSZ MEG ZSE A ZSIZSIKTÓL, msot ezt ők kire mire mi ki MO? -ártik,ártáNUK de akik a másikat megvakitatják süket nyema, na azok a a aaa... TÖK ÉLETLEN ANGYAL LU FA OK? LU DÖRGŐK...
               3.: Na azért hogy én nem félek, a feltételezett magyar magyarOk testvéremet, meg közeLITeni, fideljal, mert CSAK A FÉNYBAN VAN ÉLET!!! -hogy irtam? Na monduk, akiket meg tudtam érinteni a sötétbe, azok ugy is értenek, te is vagy, és azt nem ugy, hanem MOST TÉNLEG MI MAGYAROK, SZIKRÁK, RÁ VAGY RÁK RÁKHELL...AZAZ AMIT TEGNAPRA HOGY FÉNY PÁLCIKÁK, VAGYUNK, ÉS FÉNY AURÁNK VAN!!! Na vissza, az össze iratokban csak az hogy ARANY VÁROS OK? Mott csak annyit, hogy USA az egy... beLEgyalult döglőtt bölény áldozatuk, de most...LÁDD a két SárkányUK? Fita, tegnap hogy áramszünet lett, de egy pillanara, ládd csak lezárt a conputerem, és azonnal vissza, amit ládd most...na ha olyat irtam hogy BÁNTOM őket? -Fita minden haza beszél, ládd akik A VILÁGOD GOD, AZ HANGOD, TEHÁT AKIK ORSZÁG MEG VILÁGHÓDITÓK, ITT A pina szőr se kis hőbörgők? -a mumusUK, king of king is lourd, king is god??? -god is king, kingek kinge bolha az ingébe! Fita, megettük az az angyaluk LUK LU -gal, fita, CSAK PROGRAMUK, és ők a mélyek mélye mélysgge... most ott vagyunk!!! Na amit ki akartam venni, hogy most New York, az uj város, és az menne usa, azaz usa -t figyelemeztető atomcsapások érik, ha közbe be be bebe... Fita, itt az hogy KIRÁLYSÁGOK, AZOK ROBOT ANYGYAL GYALU GÉPEZETEK, és most el követtem egy hibát, láss előbb JN8:44!-akartam ki iktatni, ( az az hogy mi magyarok, mi is ufo-k vagyunk!) na most ugy kirgtak, másodzor az atom reaktorokat a káros hatásUK, fita az alláh feléh rendelt gépezetek, azok a KIRÁLYSÁGUK GGG... UK? -ROBOT GÉPEZETEK!!!
99 oááá...
         ...titok? -azok az minden betegsggünk oka, okád?
... fita, gyógyitó volt, de mi a betegsggünk oka, ládd te nem tudhatod, titok? -huzhatod a csikot fsss...

Előzmény: repcsepista (42)
repcsepista Creative Commons License 2023.03.26 -2 0 42

UFOzzuummm... miEeee... Jó reggelt, itt a tej,(gulászta a Napunk látta) a Tejutról, hogy vagytok, hogy vagy tok, toko?
                4.: Kávézzuummm... ezentul azzal kezdem, hogy save? -nem luga? Ippeg fel akarom tenni, és egy pinalatra áram szünet? -elvesztettem, de nem hiszem, van valaki ezt komolyra veszi, ládd komolyan az ufok rull? Most az...egy pillanatra vissz jött a képernyón, és egy fekete lepellel, és elvillant! Ez olyan, hogy az agyamba is érzem, hogy azt, amit esetleg véletlenül behatoltam a sötétbe, am most az, hogy arra törekszek, hogy tiszta KÉP? -és ugy látszik, itt csak a zavarosban léhet halászni, te élsz, vagy halsz a vizbe? Most nem tudom ciffrázni, de te a fenekedbe, égő rongy gyutacs vagy legyen... akármilyen önégető anyag, te be lövetnéd magad, az ürbe, minek? -ürüléknek? Na mi van az ürbe,a sgged ne türdbe, ugganés, csak ürr valláss mi semmik vagyunk, minden leszünk? Na hova lettek, a magyarok irataink, és most az ogy gnosztik iratok, ami előbb GONDOL LÁTOK, vagy ha nem, eleve az illető ürlény, UR? Fita, az ami van, az csak a fényben van, és a nap meg csillagok azok kapuk, a fénybe, ami magyarországunk mennyországunk a mennyekbe menjünk be, azaz csak egy szampillantás és ott vagyunk!? Amit akarnék, az az hogy olyan ellenállásba ütközök, hogy nem tudom, a szavakat össze rakni, olyan sorrendben, hogy rend és figyelem s fegyelem? -fegy(fagyi) elem, nem fegy ver?
             5.: A szent sgulatu iratokban, fidelem, most azt akarném amit az előbb, ami nekem nem megy, csereszne, de most az urakkal egy tálbul? Na amit én megettem vettem, azt ti is, azaz egyetek fényt? Na itt az ürbe, minek, és mi van az ürbe, ha nem ürülék, és most...az előbb, hogy az alján, van egy olyan ami vizszintes plató, és most ott vagyunk!!! Talán az ami bejön a lapos földeseknek, mert akinek van szikrája, annak van fénye, és az mindenütt azonnal egyszerre jelen van, ládd egy kis szikRÁjába mnden az,egész örök egy ég világok benne, a belibe? Na most, a mára álmom közepin ázunk, és most ha láttátok a Kirlán fotón, hogy akinek van fénye, az egy olyan,hogy van neki fény pálcika teste, és fénye, auRÁja! Az az, hogy ez ami miEeee... most az angyaLUkkal nagy LUgalok? - azok nagyok akarnak lenni, s itt most ...fita ez már teljesen más, mnt amt az előbb megütöttem, hogy itt magambull kiindulatoszkodok, ogy én nem tudom elKÉPzelni se, gondolni se, hogy nem ÖRÖK EGÉSZ EGÉSZSÉGES MINDEN FÉNYTESTVÉREM, BOLDOGSÁG -ÖRÖM VÉG NÉLKÜLI, AZ CSAK AZ VAN ÉS AZ AZ OGY MAGYARORSZÁGUNK -MENNYORSZÁGUNK A MENNYEKBE,MENJÜNK BE,ÉS HA BENNÜNK VAN, MI VAN? Nap s ten tan, örök szeret etet!?
                6.: tRöha, nekem nincs, nem lehet ellenseggem, és az ami nekem itt az álmom az álmomba, lenne, hogy ugy ahogy a BbLilába irva, hogy át tudnék rajuk illani? Na most amit testünknek, abból trágya lett, és ami megmaradt, amit meg tartottunk, azaz az az él? Fita apuék mostan ujévkor, maradj meg! Na most hogy mi az ür, meg mi van benne, ami annak van egy olyan,mint egy korong, most ott vagyunk,és az ami akik az angyalukkal lukalnak farkalnak, azokból csak trágya lett, ami láttam hogy nagy hatalmas föld -mozgató gépek, az ami trgyának való, bele forgassák, na most én porhüvelyem is, migmost AZ AMI FELESÉG, LEHET HALLANI MINDEN NŐ EGY ANYA, ÉS TÉNLEG AZ HOGY BÜN, A NŐKNEK NINCS!!!- hanem hogy angyalok? -pl. Lillit? -jó angyal, azok az ágyba a többi az ágyuk alláh vagy ham ham ham...Na azt amit most tudtam fókuszálni, bazhatom törölt? -de itt...most az hogy ... Fita, te az ürbe akarsz menni, lehet? -ládd mért kell a porhüvelyed nekik? áadod? -vagy mennybe fel egyenes, nincsak őket viszik Ylonát, neked meg van tallpad? -te tallpas ugri bugri büszke paraszt? -ész, ja hol a mész? -méz?
99 oááá...
     ...titok? -nincs, azaz A FÉNYBE,de ha megette a fene? Napba fót, aha volt egyszer egy tót,sggin fót hátán fót...
... Fita most nézem az egyik legujabb...Ancient Alien Declasifield 2000 year old text calld The Zohar fita, vannak filmek, ládd Smollville és a Sueprmenes filmek, most a Superman & Luis, ami vannak kristály föld benseéjben szintén földöng (Égi) lakók... ládd a déli pólus...Alakska stbbb... de vannak jók és $$$...

Előzmény: repcsepista (41)
repcsepista Creative Commons License 2023.03.25 -2 0 41

UFOzzuummm... miEeee... Jó reggelt, itt a tej,(gulászta a Napunk látta) a Tejutról, hogy vagytok, hogy vagy tok, toko?
                1,: 3/25. A KÉP? Mi magyarok, mi ki MO? -Égi fények az éjszakában vagyunk, ami 1000 Szilveszterbe men a jelentés Szilveszter popának, hogy a magyarok is Jézus, de az övék nem övön alluli, NEM HALT MEG!!! -sem a szüleik? -élnek és örvendenek most elélveznek élélveztünk, vsztünk veszünk mnt oldott kéve, na mega győztes seregek, köcsögök? Most a KÉP, hogy teljesen át világitottam ezt a (bőrzsákuk fszazsákuk zsákut) testet, jer temessük el, most e testet, ami teljesen üres, és rühes, és él benne a rühük, viccketeg -beteg -sggük csak ük, és mindenbe amibe benne a faszuhuk,kész, azaz azok mint az elszáradt növények? - nem hanem gazok, mérgező gázok, ami a testünk, porhövelyünk, ha a miénk?- az is csak por hamu és trágya, az örök körforgalomba -visszakozz? (visszhivó ládd minden a hangod, vagy hang UK?) Mott apuék, ami ugy hangzana, hogy pitim, GONDOLKOZZ!!! Fitelem, mi magyarOk mi csinálunk mindent, ezt is ami most történik, és a SZAVUNKRA (SAVUK LUGUK) mindeneknek engelmeskednie kell! Most az a GONDOL LÁT, HA MEG HALOK, NEVETNEK RÁM AZ ANGYALOK? ZITT MOST AZ Ő ŐK AKIKET TEREMTETTEK, ANGYALUK UK NUKI PUK? KUPPOK? Ogy vannak rossz... ládd USA kurománya, na minden kuromáNUK, elől ROMani romoneYYáJUK, amit hogy akik lapos földesek, na azok is vaksolnak valamit, mit? (fita, ami most van, jáccobb 12 kocka + 1 mnt a lunak, fiteljal, hagyom a a aaa...a büdös pichába, nekem nincs ellensggem nem beszélve Égem, na az ami ég és büdös, had égjenek!!!)
               2.: Sóval, miEeee... egy bittos, hogy ahol titok van, ott piszok van? -psss... Ami megbénit engem, tehát van amikor egyáltalán, NEM TUDOK GONDOLKOZNI, és az az... ládd amiket be tudtunk villogni, ami most abba az érzésbe vagyok, hogy mégis vannak magyarOk ufo (Turull Madarak) testvéreieim, és mi itt is, örökegymásnak (nem kopinka) magamnak magunknak vagyunk csak, ha nem?-nem mi vagyunk? -azok galyra mennek, a tüzbe,égnek égetnek? -ládd most végre steiNUK, fel robasszák maguk maguk?) és csak a poruk, hamuuk muk fff... maradt? -az!!! Trha, monduk ami igy allah kula? -hogy azokóTonak vagy tok, akik szamara lehell lehettem, azokkal a MENNYBE FFF...ÉS LE, ÉS MI A MI MENNYÜNKBE MENJÜNK BE VAGYUNK, és itt van az a a aaa...nehézsggem, amit nakamon érzek, de hol a fejem, eszem, azt a csep kis szád, nélküled, még a mennyország is vád? -nem menek egyedül oda, na itt erről lenne nagybaszó! Na a kiindülő pont, ahol nincs pont, a napunikba, vagy na PUK? Vedük, a puq az a lépcső, azaz monduk mi magyarok, MI ÖRÖK NAPPAL OK, NINCS TITOK, SÉP AZ ÉLET VIGAN ÉLEK, MERT HENYÉLEK? Na mott, csak ÖRÖK MAGYAR ORSZÁGOK, NAPPAL, ÉS FÉNYEL ÉS FÉNNYEL ÉS CSAK AZ AZ ÖRÖK KÖRFORGALOM,... na a Mi is ufo-k vagyunk! -ba, hogy csak KÖRÖK ÖRÖK KÖRÖK KEREKEK AZ ÉGEN KÖRÖZNEK KÖRFORGALOM,AMI BOLYAINK, ÖRÖK PÁRHUZAMBA, AMI EGYBŐL EGYBE, HA NEM? -MEN? MÉGIS UGY LETT MIND ÖRÖKRE, szép virágszál, nekem nyilltál, menek hozzád jó ufo fff...gyeride? -fiteljal, feltudjuk NUK mérni a gondol-Lat sebességét?
               3.: Ezeket csak azok tudják meg érteni, akik értenek magyarul, RULL, azaz a Nap az égen, vagy egy nagy sggLU LUFA LU KUK kukucs? Ez az, mikor villogtam, hogy akiik husban vannak, azok csak olyanok, azaz midegy hogy kát lábon járnak,állnak, de mégis 4 lábuak, na meg az ötödik gizs gilszta csüllöngene géne? - csira bira? -nem kigyóÓgyik a MO? Sóval, az hogy most... egy durcás kis gyrerek vagyok, kinek el vették a játákát, a jáccobb bak nem tehetek rólla rulla, szerelmes vagyok, na az hogy vagyok, az az hogy most is...akanék lenni az én szeretteim szamara, és ugy hogy EGY HANG, HUN GOD A HANGOD? Na hol van a magyarOk Nap s ten tan tanunk, tanuLÓ, és a mi HONI HORRNI HUNIVERS VAGY GOD DUK UK, na fita, mert ezt okvetlen, akik mi is TANU LÓ JUK? LU FA, VERNEK MERT VER AZ A A AAA...NIZZITEK, ITT VAN A FALUSI SZÓ JÁRÁS, ISTEN CSAK SZERET MERT JÓ, ÉS ETET!!! Na itt ami van, én tudok látni a szemeddel???- ha ki mered, vagy ki vered, nyitni,mit látol, látÖl? -na itty csak hang ÖL, olyan ogy hang gulás, gulászta? Sóval, van valami, HOGY CSAK ELLEN SGG? -GEM? -GÉM, LÁTTATOK MÁR KUT ÁGASON GÉMET? Fiteljal ha meg lehet sérteni, nállunk a csaláDOMba, még a kis 19 hónaps kölyök is, arra men! Na most, ugy a két fiam, mint a kis unokank, valam csoda, tudja hol a határ, és itt vannak a MAGYAR OK S JÖNNEK A MAGYAROK, MÁRMINT A MI UFO?- MINDIG ITT VOLTAK,VAGY HOLTAL? -VANNAK HO HO HOOO...Hol sirjaink DOMborulnak,kis unkáink, leborulnak, na mutass egy sirkövet, vagy csak egy is kis unokank? Fekszik szik sir kó alatt, Juhusuk, coffolt abárdölt husa... na lefizette az árát? -neke is van árad? -Arad? -világos? Sép várod rod Cluj? - a cobák a torkoson akard, megfultá tá tátá...
99 oááá...
...titok = piszok?--psss...

Előzmény: repcsepista (40)
repcsepista Creative Commons License 2023.03.25 -2 0 40

UFOzzuummm... miEeee... rabUk legyünk vagy magyarok Turul Madarak (mi is ufo-k vagyunk!!!) szabadok Nappal Nap s ten tan tanu tanuló,MOé bota robota te buta barmuk MUK?
                4.: Kávézzuummm... E -világ? -on? - nincs világ, hanem nincs nyugalom, mert bün és baj uralkodik, bun tetők? Fita mert a mára álmom szeretném láttatni, és most az egy KÉP? -ugyan, képzelet? Tudom nagyjából hogy hogy meg mit gondhatunk, és amiról nem lehet beszélni, az elvont fogalom? Zitt, azaz a mi is ufo-k vagyunk! - hogy nemtudunk semmit, és nem is tudhatunk mert puki NUK? Most amit csak a hirekbe, de az egyik édeskés kés? Parannt (rant) bill of Rights 213 va 208 pass! Fita, mondtam, álmodtam, hogy most megötöttük a a aaa...az ajját ami innen csak fff...Kénytelen vagyok, hogy vannak a világosság gyermekei és a sötétség gyermeki, ami most vissza... hogy apuék, igen a mi szüelink örök élnek és sose hagytak magunkra, ami mikot itt, hogy röviditsem, a mufo-k? -hogy akkor mikor ide leirtam,de ugy, hogy teljesen el voltam csigázva? Akkor, éjjel, hogy akkor is leritam, de onnan többzör,hogy nem mindent meg lehet tudnunk, akkor is ha NUK, na meg kell, és ez igy történ? Pitim, (pcim de nam pacim?) GONDOLKODJ!
              5.: Mikor itt elkezdtem, ami most ez örökké a világ közepe, itt árulják a rózsát, abból fonnak bokrétát...nem meg kokárdát? Azzal, ládd a feleségemnek, emlékszel, az első szó váltás, hogy én nem papölök, hanem én egy...na elkezdtem neki verselni, na meg olyan versrészek, ládd... Tallopra magyar, aki nem hall, az halt? -én nem halok meg, mert mit mondol, és csak... napoztunk és melege lett, erdj csak hozzá egy köcsög vizet, na vizezd meg a hasam...na most meg mégjobban melegem van... Na fita, azt ami az a gyerek, ládd ha nem lesztek olyanok mint a kisgyerekek, semmi KÉP, -csak nagy kép? -de ha nincs szeme hogy fénye, kéne? Na a magyarok FÉNYMAMAATYÁNK TÖKÉLETES!!! Ami most mi magyarok, fita, mi az hogy magyar ok? Sóval, fénymam kiköpütt bennüniket, és abb a köopetben minden örök benne, és örök egyenlők vagyunk benne, tehát amit nekünk kell, hogy velük, mi is örök vagyunk, és most jön a fura, Bár térhetnék haza, hol készen van a hely? Na csak emlékezni kell? -fita, itt most estére van, és minden napnak meg van a maga baja, s a gázmüvektől most is itt vannak, mert valahol folyik a gáz, most felásták a bekötő csövet, nem folyik? -na az egyik gáz melegitő gyujtó csapja, nem volt elzárva, és ezt... na engem bosszant!
                6: Na csak a fényben ben, van élet és csak azzal, azaz Nap s ten tan tana, tanu? -vagy NUK UK? Na az kellett volna, hogy most EZ EGY OLYAN ROBOT LÉTESIT SIT SITMENÜK -NUKI NUK? És itt apuék, maga az hogy ROBOT LÉTESITMENÜK, fiteljal az a manNŐ? Na ha nejhezen men valami, ládd pitim, még mindig nem látod, és ez az...amit a fiaim, nem látod, nem olyanok mnt mi!? Zitt az összes irataimba,amit már nem igen tudok ugy összerakni, hogy ez lenne az evoluczi jó? -halliuczi nálsz, vagy pináci? Fita, csak EGY HÁZ VAN, AZ ALSÓ MEG FELSŐ HÁZ UK? Itt amit már emlitettem, hogy Királyi popság, szent nezetseggek, az az... hogy itt ami törtéik, hogy az amit én most, azoknak akikbe szikra... fiteljal Fénymama köpete vagyunk! -szokták mondani ha valaki nagyon hasonLIT a szüleire, hogy minha ki köpték volna? Most csak egy URALKODÓ HÁZ LEHET, LEHET, ami most az a amit ma is, hogy mi... UNIONUNK, (80 va20? -de monduk, a názziknak nem volt NUKIJUK?) ládd vagy egy végzetes ( az angyalok akikkel a bugák összeolvadtak, azok mennek az olvasztóba) katasztrófális aomháboruUK, na abba, mi is bele köpünk, mármink a jewish tyuk vgy csirke (kappan) huslevesbe? Fita, itt nincs olyan hogy TULAJDONOS? -csak egy álom, az is álom ákom bákom, féleszerünyi? -esz, fel esz? -fel robbasszuk magunkat?
99 oááá...
            ...fite bele se? -tudtam kezdeni, de ezeket, hallanotok nótok kell!-mert vagy ürbe, minek, ürüléknek vagy a fénybe beee... na igazbul, a szó szól szoros értelmében, mert egyáltalán nem éget? -ami ég, had égjen, azaz az atomháboruuk, egymás közt, ki a jáccob? -marad a gyerek ha játszik, a tüzzel? -vagy izé...

Előzmény: repcsepista (39)
repcsepista Creative Commons License 2023.03.24 -2 0 39

UFOzzuummm... miEeee... rabUk legyünk vagy magyarok Turul Madarak (mi is ufo-k vagyunk!!!) szabadok Nappal Nap s ten tan tanu tanuló,MOé bota robota te buta barmuk MUK?
                 1.: 3/24. A KÉP? hogy most minden ami Uri muri kuriáik, Királyi popság szent nemzettseggek, minden egy egybe, tehát az amit váratnak, hogy ha megjött az a a aaa...(ami sos napján, vasárnap,jött meg a folyásom) Zitt most az hogy ha megjött az Ur, az Urak ura, akkor egy JewrusÁlom Álom, ami sose volt lesss...Vissza mikor beufóztam ennek a a aaa... uraságUk fejébe, ami akik a magyar Királyság ok, Uk? -ugy hogy kell, valaki kell aki beengdett... a Királyi Corona országa, ami vagy Napország ok vagy Királyság ok, ami a két fogalom, teljesen kizárja egymást! Troha, a mi is ufok vagyunk, topikba részletesebben leirtam, mert az hogy MILYEN ALAKJA VAN AZ MAGYAR OK NAP S TEN TAN TANU TANULÓK ORSZÁGLÁSSÁNAK, (egyszem vagy egy se, ha egy mind, ha egyse senki szecska csak kubacka kaka) ami milyen alakja van az Istennek, (itt rögötn Isten az Atyánk mi Atyánk a fénybe mennyünk-be beee... mi benne ő bennünk de a bele kint csöngetne) az egy ember alak! Itt egy ember, (az az "Isten" háza haza) ládd most egy fej, na minden embernek van feje, mig ha EGY KIRÁLY, csak annak van feje? (itt az hogy Árpoád apu fejedelmeség, nincs minden magyaroknak, sajátr feje van, esze? -eszünk és kinek van nagyobb terméke) -de monmduk az egy KÉP csak, vagy faragváNUK, (na mi lett, ha nincs semmi, NUK UK NUKIK KIK GAZ OK?) ami most ha van KirályUK Királya, hol az ember? Na arra hivatkozok, hogy akkor bementem, ( ki be léptem a fényből, vagy amegnes terekből, na mind a kettő?) vegyük ugy hogy a magyaroknak ország háza haza van csak, tehát nemtudunk fejetlenek lenni, monduk ugg hogy elvesztettük a fejünket de eszünk? -ja ha adnak enni, és carunk? -a Hasburgok a gátoknak ( rom romba mor mora akadárkok akkádok.sir hol nemzetek suppp...) Cszára, a magyaroknak királya?-NAGY KÁR? -ládd Horty mi atyánk hortyi, az oroszokat hor ki? -alkirályUK? -na meg ma is minden kuromáNUK? -al ölt állomáNUK? Fita, csak örök élet van, azaz ami itt... van? -fita, az ürbe vagy a fénybe akarunk... mi van benned, benne, az ürbe?
                2.: Na most... akkor hogy olyan hogy ami ládd a magyar NapPán országostok, ami itt, azaz a mi is ufok vagyunk! -vagyonunk?- ba baba... hogy a magyarok? -fita olyan többet nincs, és most az hogy ha megengedjük hogy valaki nemzeti cuclizmusról beszéljen, akkor mindenkid (dik) azt akarja jáccani, (jéték az élet?) és nincs többet jáccob lét RÁja? Na a magyarok? -nincs többet a Nugati Romoney (Sallah monya töke szára) birodalom inváziói, (Ó és uj ujab b nagylábujUk kinek van a legnagyobb... szövetsÉgek hajja az égnek áll) amit többzör bevillogtam,valóban az ami a puszta szer, az egy ufó leszállónk Hungarázs Hangárok, mert aki felnéz az égre, vagy a tó tükrébe, azokat megvakitják! - ma is??? Vak a botján, MOé bota? -koc koc koc...Ma most, aminek a tagja voltam (ők, másképpen nem... kiinnen? -fiteled, eszed a kefét) kutyató társaságnak, azért mert seggitesztek, kaptam egy magyar testvérek közösÉg tesvérünktól egy 440 Unitos 10 emeletes bérházat, nem volt papirom, (eltüntették! -valakik kik gazok?)azaz eltünk a zöld kártyám ( na most otthon is töröotek mindent a nevemmel kaocs) és vegyük meg, 5 ember kéne (nem kellett letteni semmit, ingyen kaptuk volna...) akinek havonta 5 ezer dollcsi, ha alláh irja a nevét, amiból olyan verekedések lettek, és minden olyan neven ládd kungariska nati analista, focista nyiláss, ki nyilt a szeme anti grizanti-szemet stbbb...tbccc... ami most tudunk 7/24 magyarázzkódni? Gondoljátok, akkor ha most ... fita, 440 Unit, akor olyan 800-1100 dollcsi unitonként, most itt lenne ... egy ténleges valóságos ÉGI REPCSE (UFO) TERÜNK, ami monduk, hol lenne? -Acsádon (ami szivemen a szádon) vagy pamacsádé?
               3.: A Király pár? -NA EGYIK OLDALA NŐ A MÁSIK FÉRFI, és ládd van a király, és királynő, akiket maga a király, lehet látni? Fita, ezt a judaistikában, hogy az Urat senki se láthatja, de Ő ŐK látnak bennünket, és egyszer mi is megláthaNUK őket? Mott...csak EGY MINDEN KIRÁLYSÁGUK EGY TRONBA TROTTY... ez most... csak EGY URADLAMI KASTÉLYUK VAN! Ezt ugy, hogy csak egy minden uradalmi KuriáLYUK, (CUPLERAJUK) ládd vannak a lakosztályaik TEMPT LOM LUP UK? -fita nem az azt imádatják? TEMPT LOP OSZTOK? -MEGOSZTÓK, EL OSZTOK, Jna most...akik husban vannak, azok nem tudnak magukról se semmit, nem breszélve, akiket ide be raböltek? Fita, nem tudom csak érinteni se, na meg hogy nyuljak alláh tok? Most onnan, tehát a kormornyikja, (Komorrózsik) át... tejhát a fó fej az UK? és Londoba jártam, a tekem himbáltam és nevettek rám az angyalok (angolok) Mot az Ursat Urak át, az igazi TULJDONOSOKAT LLOAN LAWN DON? NINCS OTTHON? Fita, az igazi teremtők azok az UFO-K? Ezt ugy, hogy minden magyarOknak van kell legyen saját világa, napja, és örök energia forrsáa, Jövel az élet vizéhez, (Jézus fénye vagy kéne?) ha gyógy forrásod megleled... keresed? -ha megtaláltad... most az... hogy én is, na meg mindenki, (a bárányUK husa meg vére nincsak te neked van husod s véRed) Zitt ami van, hogy mindeNŐnket nemcsak elraböltak, hanem el meg megdugnak? -jaja ha nincs luk...egy szem se többet,bele néztél a kürtóbe, van kilátás? -beee...
99 oááá...

Előzmény: repcsepista (38)
repcsepista Creative Commons License 2023.03.24 -2 0 38

UFOzzuummm... miEeee... mi a gond? -lát? -gondol lát,vagy gönd öl?
                4.: Kávézzuummm... most rá kattintottam, a képernyőn rajta van, hogy 13 évvel ezelőtt, egy iskolás gyerek, meg fejtette a 4. -dimanZiont: Na csak képek vannak, de azt hiszem, már érintettük, de most nem menek bele, de mindent ki belezünk, minden a belibe,vagy bilibe? (nemsokÁra) Okvetlen, sose felejtem el, többzör leirtam, hogy jöttem ki, utolsó estém Pécset, megszerettem (Ságrovád vád Dombóvár, csókod engem hazaVár) rögtön, jöttem láttam menek? De jó lett volna, ha most akik itt vagytok, na monduk ha több...ládda moderátorok, kénytelenek olvasni, és aki...ugy is hogy kényszerbül, az el nem kárhozhat? -jaja mert nekem Jézim az ikertesóm, fita ezt otthon mondták a tündérek, lehet virraszrtók is, de egyszerre van minden, vagy semmi? Még beszoritom, és most a 4.dimenzióba...o o ohhh...apuék ne ne neee...szóval,nem hüléskedek! -de most, ,mentem a kávéért, kész a kávé, na erről is... de akik a bal szemem... majdnem szembe, ne beszélj olyan sokat, ami fida, azt hogy mi nem itt vagyunk, magyar ok, na a kis felesÉgemnek, meg a egyik fiam, hogy te ti az ürbe akartok menni, vagy fénybe? -ugyanis a fiam, miért vagyunk itt, ami mert azért jöttünk, hogy barátokat szerezzünk, az örök élet szamara, és most mindent meg teszek, hogy olyanokra barátokra leljek lelek, mint ti, te te te...a menyem, és azért én mindent meg teszek, és fita, ÖRÖK IDŐ ÁLL? -Fita, Sanyink is piszkálta, de elmulnak a renyhe népek?
              5.: Na most rögtön, mindenki megtudhatná naná...ládd én kora...monduk mindig ...na elküldöm azt a fényképet, hogy reggel 4kor, jött Párnicky tesónk, (a kertekbe császkáltam, vártam a napot, hogy üdvözölni tudjam) Jna a szombatosoknál (adventisták) fiteljal a mai napig, egymást testvérem-nek, decsak nek, jaja ma már csak az, nyersnyakasok (kopasznaku sfej nélkül kukurékul) és kakas báci beszélhet csak, és mindenkit megpetél? Fita, ma is ugy köszönnek, az Ur áldjon, megáldott! Na felmásztam Szulejman szobrára, és elkezdett velem forgni minden és irtóra becartam, ha leesek vagy elvágódok, demost ha bele vágom a fejem, (nemsokára vontaon vagyok) na vasrács meg lépcsó, és egy nő (angyalom?) megjelent, és leseggitett, Mária seggit? Fita nagyon keveset, de Liszt Fercsink lisztel,vagy twisztel, Leesett a pap az ágyról twist... osztán eltünt, meg akartam ölelni meg csókolni, de előtte akkor éjjel, egy alak megjelent egy kuferral tele pézzel, és ha maradok, az eném a kufer, ami fita,(csak ha mindenki a bőség asztalunk vissza, ládd mikor hazamentem,beszélgessünk,jó neked pitám, nekem dolgozni kell) én barátokat akartam, ami mindekit aki értelmesebb, hogy hogy lehetne ugy élni, hogy ne kelljen dolgozni, Dna most otthon, ha nem volt munkahelyed, most ha elkaptak, ott vertek az emberek előtt, (vittek a kényszar gulagUKba) és most is, mindent meg tennék, hogy a magyar gyerekéinknek ne kelljen ingyen, még hatám de Atám, a gatyám...jaja akkor lennének akikkel valamit csak kéna pinálni, mit? Had szoritsam be,az ének, azaz ha hiszitek ha nem, akkor még a magyar testvérek, fita, MI A FÉNYBE VAGYUNK A MI FÉNYÜNKBENGGG... MINT MINDENKINEK KELL LEGYEN EGYEN SALÁTA VILÁGA? VILLA NEGRA? -nem apáca zárda?
               6.: Zna ha te az ürbe akarsz menni, ott vagy, és ürülék vagy!!! -ezt hogy... fita, itt az angyalok, a jók akiket nemtudtak megbazni vagy bazatni, akik igen,azok a tisztitó tüzbe kerülnek, mig akik őket választották, azoknak csak a pora meg hamuja te muja, csak gazárulló gazárus mit árultá? -értem, a gazdögöknek? Zna hogy itt hogy...ezt kézról kézre esetleg, mert van egy olyan, hogy mielőtt ennek vége, az előtt, ládd én a magyar -családom, ládd midnenki, pitta, a családoddal törődjél na nekem...van a magcsaládom, aztán csak az van, mert mi magunk? A gyerek, fitalja, itt az van, hogy a te tudatod nélkül, ládd én ha az a a aaa...ládd egyetek meg, jaja de te birka, van okosobb állat, jaja beee...meee...és hrrr... na én egyik se egy gyik? Nde gyik a MO? -kigyózik? -a MO bota te buta,felfalja a fára ó, ládd kruczifix fix? -na most ugass, azt is?-pénz beszél? Nafita, pontosan van a FÉNY ÉS FÉM VILÁGAI ÉS VILLOGÁSA GACCSA! Szóval, az hogy piTiM, te is ufó vagy, az az hogy nekünk, akik mi mndent meg tudunk rázzni (jaja fel az áram ellen testvérek ha nekem horpad a HOM lokom neked is) a kenyérfa, lu fa, kigyó fa, jaja magyar rázza? Na az hogy egy nagy ARANY PATKÓ, bittairek az egyszeri falusi fonólány, nem bánja ha az ördög is, és megjelent, és csókoláznak na meg a orsó kiesik a kezéból és ténleg lu lába van, nameg patkó?- téneg Patkó Bandi mrg bandája, most mi lett? -te tudod?
99 oááá...

Előzmény: repcsepista (37)
repcsepista Creative Commons License 2023.03.23 -2 0 37

UFOzzuummm... miEeee... mi a gond? -lát? -gondol lát,vagy gönd öl?
                1.: 3/23. A KÉP? Ismét a fekete sötét fény nélküli, aminek a tudata is, sem Napot (Isten, na az I (Imagyarok vagy Isten vagy steiNUK) betük vagy jelzés, mindenütt anTENnát jelent, ládd az égig éri obalixok) amivel kapcsolátban kank! -megszünt minden nyersolaj meg gázvezetékek, csak elektromosság... Fita,már Teszla hogy nem kell vezeték, az áram gerjedsztéséhez, (éh) ami ezek vasuk fémük, csak vegyük az arany városuk leszálla az égbu buNUK kank? -bukó vagy bunkó? Na a durung, most akik ládd...akik egymással jól el vagyunk, de egymás nélkül, ládd én kinek lennék ha nem ne-künk, na ezt apuék,mert én magamnak vagyok, na a felesÉgem jobban mint én, most mikor...kirugtak...hlás vagyok nektek, hállálkodhatok, hogy nem törÖltetek toktektök... te szerncsétlen, nincs pénzem hogy...na fita,itt én nemis (Im sow xexi) tudok vasra hasra gondolni? Fita, én most nem a zsidókra???- én is az vagyok, hizz a péNUK az első ami beinditt, na meg a hasam kavarog... gondolok, ha az iratok? -csak a tok meg a toka szallnonna, az Ur ürük, ur az aurát, ami ládd ha tota sötét sggek mik el takarják a napot, nap ott, jaja a lukUK pu? Michió Kuki (nem ennivaló?) hogy ha elértük az 1 a pu, a lehellet, lehel betöltve, akkor még mindig esélyünk van, hogy csak pu, a pu? -most pq...fita én nem vagyok senki semmi ellen, hanem én Jézimmel szeretni nem a feneketek szerelni azaz mi az hogy szerelem? -elem ellem a sggetek elem elleme...elme? Julika ha bemenek a szobádba,Villanyáramotvezetek a csicsásba, Lett is abból ADÓ -VEVŐ GÉN -GENERÁTORRR...Julcsa ERŐMÜ lett a csicsádból?
               2.: NADON IDISZUDA FIT FIT FITY FIRITTY... Tróha most olyan, hogy iszonyom van, mert monduk, én nem vagyok, hanem itt van a a aaa...hol van ehez MOé bota te buta, ludörgőm, lu fa, szamár püfölő bika csöke...tróha nem akarok senkit kit? -kid, dik? -se megrázni se semmi szecska csicska kibaccka, hanem én akarnék lenni az Jézim én, fényünk örök napunk szamara, na mi magyar Ok vagyunk, és pont ott a pont, hogy magunk vagy MAG UK? MAG UK UT MAG UKUK muk? Jaja akik bukott angyaLUKká káká...kloákkájukuk na meg most te meg én vagyunk a ju (yow) jukuk kukta, vagy $u$u $ult sishi hu$hi? Sóval, az hogy pén, kost a gyomromba kavargás van, és nekem nem kelle a gyomrom, ami nélkül, tunnék hányni vergődni (derohamos vagyok) a falra rókázni? Nagyon utálom ezt az egészet, amivel most az enyéimet, ládd a felesÉgen a fiaim előtt, JÓL VAGY, mert ha nem elkezdenek őrjöngeni, ami itt van valami... Sóval, Teszla hogy ő álmában látja ezeket, ami én is! Ime ami most, nekem sose volt idóm arra, csak ugy milyen jó lenne, ha nekem is lenne lehetne barátok és közösÉgem bégem, azaz zzz...
                3.: Had dobjam jam jami jam be az ATILLA ÁT ILLAN, ATOM BOMBÁT BOMBBB...BAMBA A BAMBA BAMBA KANKA...ÁT ÁT ÁT...Átjár szava sava, bércet pusztát, Eltéved egy juh a nyájtól, el a hu égi? -nem hanem nicsak, MI A NAPUNK BULL BULlISKODUNK, na ezt meg szeretném mutatni ládd a kis felesÉgem, ő álmában tud repülni, na most elkottyantotta magát,mert ő meg mutata meg az egész értelme ennek, ogy GONDOL LÁTBAN, MINDIG DIG EGYÜTT EGYEK EGYEK? -VAGYUNK, LÁDD VALÓBAN A FÉNY GYEREKÉI VAGYUNK,na nekem először a nyelvem, vezet, ami fita ha idszuda odafigyellesz, hogy mit mondana dan dana danolom a han gom goromba a nyelvemen, ami szivembe a számon on on on...Na a BbLila is, hogy erre, tehát a vasra meg hogy vasra verések ...ládd pén pén pén...(pain pacim?) mo mo mo...na most az egedbe, igen fizikakakilag csak az, ládd a nemes fajt, szaporitani kell? (ne meg emlék kük künk törlése?--jaja mi elől?) Na mostt hogy MUK, Márcicus Iduska duska, az hogy királyi popság szent nemzetsggek? -nem menek bele, most semmi köze hogy most zsidók is vannak, és rögtön, ezt leritam, Végre a falimbéli aki nagy nagy nagy...komcsi lett, nem nagyobb mint az egy lukbull bujtunk ki, édesöcsém, és add egy kis lubrtikát (hires felkaptt uságja lett) az ujságjában kank? -és most előadást tartana, de ő 1000 dollárér még udozni is se $$$... sisteregne,mira én, na beszélgessünk, erre...na arra hogy énekeljük el a Himnuszunkat ... fita, ő elől, ezek miatt van ma magyarország ott...és ez egy pogány zsidó! -verekedés lett, és még akkor erős voltam, curikk (átmentem a tögen genók) de sose éltem vissza vele, na az a legerősebb sebb...jaja nem akik adja, hanem aki kopja) Fita, az hogy ARANY VÁROS, AZ EGY ARANY -EZÜST (SUPER FÉMEK, ÖNMAGÁT MEG UJJITÓ) OLYAN MINT A PATKÓ, LENNE HA LENNE? Fiteljal, a elektromos meghajtásu kocsikat és az akumlátorát...vasuk-vasut fém? - Fel torreádor öld meg a bikát...
99 oááá...
      ...zit ha villantsam fel a tuncsgramot, mi a fényból le s fff...értem, na nekünk, nincs árnyékunk, árnyék szék, csitt csat padalatt, biró carik szék alatt...

Előzmény: repcsepista (35)
repcsepista Creative Commons License 2023.03.23 -2 0 36

cső!- van az ufo-knak kipugó csöve?
             ...Beszélgessünk nincsa gess? -mit akarasz mondani? -minden kérdésben benne a válasz?
            ... Most is hallgatom a c2c ufó -rádióállomás?- de előbb, Az én apám egy olyan hires tyityebohóc volt, memaradt egy nagy gyereknek, amit... nem tudtam elképzelni, mi lett, ha ha ha...na fiteljatok, nekünk nincs halál, azért vagyunk magyarOk? Mott az hogy fénybe fel, menj be, ez hogy hangzik nektek, ami nekem ugyanaz volt, meg a fény honainkba, minden örök készen, észnél vagy?
           ... Zitt... fita, nem menek bele, mert monduk a villogásaimba meg találjátok a a aaa... s most ami a a aaa...a többi kérdés is, nagyon jó, és csak ugy, hogy beszélhetünk gess rólla?
           ... Okvetlen, hogy én nem csak kapcsolátom van, a földöng kivüliek, na meg a földlakók? -amit mára, már a kérdés, fitaljal akik beszélnek egymással, azok csak a fényünkkel, és az az...amit szereetnék hogy meg lássátok, ugy hogy csak mintha...ez nekem, mikor elkeztdtem, honnan jönnek ezek a godolátok, pl. - uforádió? -amit ne pszkáld a fekete fényt, mert át változol stbbb...
           ... Amit mára, nem tudom ugy be villogni, ládd...azért jó hogy nem irtam könveket,mert most is... hogy azok akik csak földiek? - azok valóban porból lettek, ládd a növények, ami a gaz is növény? -és csak azok az angyalok maradnak meg, aki ha te magadnak se kellesz, nekik se?
... Fiteljetek, az hogy világ? -hogy világ teteje, nincs olyan, hanem csak közepe? Na most, akik mégis... fita ha tudunk beszélgetni, akkor csak azzal...(világ) és az hogy mi lett? -nincsak azok akik akiknek szikrájuk van, szikra veti?
            ...Ismét, én nem kapcsolátba halláss hanem valóban egy made in hungárok, fényufó vagyok, de valamit merek mondani, ha te velem, mi is ufok vagyunk! - na fita, az az hogy ismerd meg mered, magad?-át-ét? -de de egy szempillantás se, maga a gondol lát, ládd nincs távolság? GGG...
          ... Jén egy olyat, mint a c2c ámmoláss akartam volna, csak most igaziba...fita a két öcsém látta az ufonkat, meg mindenkinek van mit lába,szára? -amit nem tudok ugy összehozni, hogy csak...ez szól szó szerint igaz, nyisd ki a szemed és láss! De, vissza terek a kérdésekre, de itt az van, hogy apuék is, mi nem föld, meg földi hanem Égiék...MJTK?-ez az ahogy most, csak egy gondol lát, hipp hipp hopp...jaj a csipőm kificamodott...sánta bicc...jaja egyik lábbal a földöng a másik az égbe oi oi ojojojjjj...
szi-viszlát!
         ... a mostani téma, holnap felteszem, katasztróvfális föld (eart) csere.... uj fÖld?

Előzmény: Maketheworldabetterplace (34)
repcsepista Creative Commons License 2023.03.23 -2 0 35

UFOzzuummm... miEeee... Veszek viszek nektek meszet, hogy jönne meg az eszed, mit eszelsz, meszelsz, vecek neked háromdeci kevertet...
                 4.: Kávézzuummm... ma reggelre, a döbbentes, hogy a kis felesÉgem, na ehez is most ...egy hólapáttal, hogy egyszere ébredünk? Da most valami olyan, hogy ébren vagyok, és most vissza tudok menni az álmomba, és hogy 6 mondatba, össze csomagolom, esetleg még egy7? -ládd heten vagyunk, a rajunkba, és esetleg meg egy nagy kalapáccsal, mert ...Mindenki, a fiaim is, ezt senki nem olvassa, mert ez nagyon nehéz, a réz ágyu? -fitaljatok...apu megint mellé duma, ami ténleg, amit az álmom, próbálom körbekörbe gorbebogre...fita pontosan ami kedves dave (vay) 6847 hozzám- hozzánna szóllónk? Na mindenki, de most kész a kávé, én köszönöm szépen, a magyar népközTÁRsaság nevében, és igyekszek ahogy Elvisz, hangon ami te nem vagy elvisz! -na az ördög? -fita mindent mi csinálunk, és a vesztünket is mi okozNUK? Nizzitek, ha van szikra benned, akkor ezt te...itt az egyéni kezdemennyezés az ogy ezt fen kéne kéne? -tudnunk, aha NUK, na erről is mert most apuék már...fsss...szófsss... Zna nekivágok, monduk most már az álmom közepin ázunk, jó kis esők voltak, ami bloondi meghozta nekünk a tavaszt? (fita, bloondi is ufosss...)
                5.: Fita, a KÉP hogy az hogy csak örök (állat?) életpárok vannak, és azok itt is egymára kell hogy találjunk, vagy NUKizzuummm...értem éjfél utánk óra 4, Slomó bátánk lukat néz? Zitt az hogy, vissza kell tudnunk vagy NUK, emlékezni, és 1 minta izé... ládd ez a fecske mehozta nekünk a magyar MUK, egy mukse muki? -na ki, mi ki MÓ? Mott az, amit nemigérek, hanem az van, csak a GONDOL LÁT VAN, na fita, most mikor vissza menek, most ez akarom hogy...ládd ez azért igenigen iGÉn gén?- vag gané, ami ha valaki gondolátban is öl, vagy xexöl, az az angyaLáva lett, ládd a tüzhányók vulva vulKanok? (ezt majd jobban kank) Sóval most...kimentem a porhüvelyemből,és most...na megfigyeltem a testem, és horkoltam, és most automatrica... felébredtem, és itt a GONDOL LÁT LÁTTUNKAT, AMI MI AKIKBEN VAN SZIKRA, NINCSAK ÉN SOSE HAGYOM EL SEM A SZÜLIEMET, (fita élnek, azaz itt irtó melysggeke pu meg kloákák káká pucu...)TESVÉRIEMET MEG FŐLEG GYEREKÉINKET KID? -, AMI MIATT RETTENESEN AGGÓDOK MEG SZENVEDEK! Na erről beszélni kell, és én ugy érzem, hogy ha mégis ugy néha léha, nincsak akkor az agyunk az olyan,mint ez a a aaa...miEeee...De egy az egyben beszélek apuékkal, na ők meg angyalom de galambomb, gombold ki a selyem inged elejit...na gombods vagy zibbzár...és ez az egész nem több, ládd egy izé ...kis földrengés, s egyzer voltan nállatok, leszakadt az ágyatok?
               6.: Most jön az ami elől menekülnék, hogy most ami van, csak az angyalok maradnak meg, azok meg ha nem kellenek senkinek, jó angyalok az ágyukba, a nemjók a agyUK alláh? Fita, döbbentes, mert ez az álmom... ez az hogy ahogy jöttem, de azért mert vagy meghalok, és nevetnek rám az angyaluk, vagy most...nincsak akkor a felesÉgem fent a legfelső emeleten (amit ott ahol él anyám, ott van az én hazám mmm...) lakott, emeletes szivárvány körbe körbe nem görbe, bögre, 6emeletes házunkba...nicsa itt ténleg mi magyarOk a fényünkben lakuk, lakunk, jó lakunk, hé tukanyó, lakik itt ben...lám lám jó az isten? -fita Nap fény nélkül csak Stein? -NUK? - az a napuk puk? Sóval, hogy karácsontra találkoztam Nimród apuval, és most jó lenne, nincsak nekem minden majdnem, megvan dicken, na ha te neked, akárkinek, s itt a felesÉgem, akarnám hogy ebbe bele kukkancsgatyjatok, gatya, na ez a legjobb megoldás vala, és ezt Vaj is mondta, és ezt, ezeket ha te nem tudhatod meg, addig buzzoga meg caratnak, és az a aaa... Fita, most az ogy ATYA -FIA SZENT LÉLEK, na az A FELESÉG, fita a nyelvünkbe ténleg benne lenne mi? Na viccca Nimród apuval találka, hogy a felesÉg, ők minndig a mennybe fénybe, és csoda de csoda amit éden de Mennyei Édenkert... Na most ...senki nem mehet meg közzeLITheti (lip) meg, azaz itt orditva fordita, igen igen csak pcsfejek vannak, csak az!!! Na az hogy férj, az a szavunk, az csak most...itt azért apuék hogy Isten? -az Nap is ten tan tanulók vagyunk, na meg taNUK. -ami most...fita, semmi de semmi, az hogyha valaki nem keresi az örök élet párját (nem számitsemmi, akárki voltál, az addig nem vagy!!!) azok olyan, most ott meg kell jegyezzem, és az gén, fény, és génék? -ha most nincs fény, ganék? -gan? -elfujta a szél fff... Fita, akik nem keresik a fény Jézim, igaza, azok gazok, és itt láthatatlan angyali gépezetek vannak, vannak?
99 oááá...

Előzmény: repcsepista (33)
Maketheworldabetterplace Creative Commons License 2023.03.22 -1 0 34

https://www.coasttocoastam.com/ az ufórádióadó? Fita apukisiparos nem ufórádió-adót fizetett? Furcsák ezek a földlakók. :)

Előzmény: repcsepista (33)
repcsepista Creative Commons License 2023.03.22 -2 0 33

UFOzzuummm... miEeee... Veszek viszek nektek meszet, hogy jönne meg az eszed, mit eszelsz, meszelsz, vecek neked háromdeci kevertet...
                1.: 3/22. A KÉP? Csak gondolát ha van gondolád, brácsád, de hajszál pnaszórszál halvány pin god? - csa csa csa...örök házas -hazás életpárok vannak, csak az ok vannak csak az az ok és csak az van! Tehát örök Ut Nap is ten tan tanu tanulója vagyok, vagy sárban gené féreg, migvan gané (pénz) s addig a ganéba turka, na meg reprodUKta kuka? Tróha, ezt kora gyerekkoromba láttam, mint a 6 cent (szik?) filmben, és sirtam, ha házaspárokat láttam, mert mind el válnak, és csak trgáya tárgyuk az angyaluk... Zitt most... az angyalok az tisztitó és el pucoló...na a DOM -OK? -azok GANÉ DOMBOK BOOK ÉS BUKOTT...fita az hogy bukott angyalok, azok akik házapárok, és el tudták őket egymástól választani ezmenn a testvéredre is el szakitani! Ezt leirtam itt, hogy aput, mivel kis iparos vala, és évi 100 ezer Frint, jövedelmi adóra birságolták, és 4 -5 fogalaló a pártunk kuromáNUK nevében, nincsak már az 50 években steiNUK lejött vagy fel, a mennyekből angyalok közzül, és végül is, apu szünetetel tette az ipar engelyét, (hogy lerázza őket) és egy nagy raktárUkba (Sifok, nagyon megszerettem) raktároslett, és olyan sikerrel csinálta raktározást, hogy át rendelték Győrbe, ami apu, magával vitt egy hétre, hogy SZÉT AKARNAK BENNÜNKET VERNI, MÁRMINT ANYÁD...LÁDD RÖGTÖN RÁ RAKTAK EGY BARISNYÁT, ÉS NEKEM MEGMUTATTA, ÉS ITT VAN A 7 PRÓBA? NA MEG 7 GYERTYA TARTÓ, NA MEG 7 SZÜZ, NA 10 TIZHATOD HUZHATOD A HAJÁT?
               2.: Na apu othagyott csapot -papot, és hazajött, és jöttek megint az ávósok meg fogalalók a pártunk és kuromáNUK nevében, és apu, fiuhattok fff...a sggembe a családomat nem veritek szét, zaporozszje?-csajka? Na nem tudtak semmit csinálni, csak most anyagilag, valam kell legyen a LEVEGŐBE, a falusiak... ninzzitek, én nem tudom el hinni, ládd ha AZ ÉG ÉS A FÖLD URA TEREMTŐJE, MEGHALT A BÜNUKÉRT, AZOK A BÜN NUK TETŐK, A KANKÁROK? Rohadás, az a szoritás, ami attól, 2 éves vagyok, és nagy ponyvás teher autók mindenünket kipucoltak,(apu, vigyázz az álmod akarnák,fiteljal de mi magyarok álom állam kattoghat vagy a fenekünk $$$...) na onnantól kezdve, keserves lett az életünk, na most ez menn... HOGY MIÉRT VER BENNÜNKET STEINUK,nem akarjuk tudni, csak kiNUK -kinunknak lenne már egyzer vége? Fita, itt emlitettem hogy Meggyesiék, mi gondolkodunk ti robota, tehát te meg én, nem gondolkodhatunk, ládd JESUS AZ ÉG ÉS FÖLD URA TEREMTŐJE SZAVÁRA TEREMTETTE AZ EGET FÖLDET, Ő SEM GONDOLTA, HOGY MITHOZOTT LÉTRA, LATRA? GONMDOLKODHATOTT VOLNA? -SMIRNA! SZÉDITESZ? Na mott is, aki mer gondolkódni, azt rögtön, itt a levegőbe vannak, LÁTHATATLANUL azok az erők, amit most... fita nekem a 6 cent film, azt hiszem sens... ami a 6-dik érzékszerveünk lenne, ami a szemünk FÉNYE KÉNE? - de itt...fita, az iratokat, most a zsidóiktól, minden az, ha te pénzben gondolkodol? -az vagy!!! Nincsak az törvény gyerekét jelenti, és itt senki se tudta meg tudja be tartani azt a törvényt -örvényét, ami nincs???
                 3.: Na mott, akiket megtörtek, azaz akik a gazUK, na a méreg, amit tegnapra, az az a földgázUK? Mott olyan, ládd azok akik ezt megengedtétek, most hogy azokat akiket LE BUKTATTAK, nincsak csak ÖRÖK FÉNYMAMAATYANK, ÖRÖK TESTVÉREK, ÉS EZT GONDOLNOD gondol lát látnod KELL, ÉS EZ AZ AZ...most amit akartam volna, hogy CSAK A FÉNYBE A NAP A CSILLAGOK NAP -CSILLAG KAPUK, és csak oda lehet...ugy hogy magad a GONMDOLÁT GONDOLÁD PENGETED? JAJA HAN GOD? HALLATOD, AMI AZ ÉLET JELE? Zna fita, ezt a dumát, most senki nem hajlandó, mert minden ami a xexölés disz NÓ NŐ? -ölés, és kis sertések meg nagy lett, hizott DISZ NŐ? NA MEG DISZNŐ ÓDISZ ÓLAK? Mott ami történik, hogy az ami a 1000 éves jubili, mint sárban genék, ládd most akár a talmDUK vagy Tora azaz a szent BbLia a juk, meg minden iratok, azt mindenki olvashatja és kell hogy lássa, értelmeze mezze mint az eget, ládd minden az égbe lett megirva? Na mott, mott vannak VALÓBAN ANGYALI AZAZ EL PUCOLÓ (visszahivó? -Siva tagiak) GÉPEZETEK, azok itt vannak, s láthatatlanul? -Na mot ami jön, én ugy gondoltam, hogy akik magyar ok, azok vannak olyan merészek, ládd tengerészek nagy merészek,rájuk gondolni se jó, akkor beattle legjobban, mikor süllyed a hajó... Cigan kovács ha felül a lovára... ára?
99 oááá...
       ...fita, itt se okolni, se hibáztai, se bántani, senkit nem lehet, hanem nekünk örök haza vár, házaspárok előre fsss... ha ti elhallgattok, meg szóllanak a kövek, de kő kövön nem maradt o oh ohohohooo...

Előzmény: repcsepista (32)
repcsepista Creative Commons License 2023.03.22 -2 0 32

UFOzzuummm... miEeee... mi ki MOe durungja a fejünk, ha lenne behuzva, mennydörög, ég szakad, mig hajnal hasad, korog?
                 4.: Kávézzuummm... Azzal kezdem az első tavaszunk, vagy tavaszuk? -napunk, hogy bocsánatot kérek, mindenkitól, ha tudva, tudatlanul csak ugy, hogy az gondolod? Fita, a legnagyobb hiresebb papokkal meg vallásos nagyságokkal volt szerncsém beszélni, és engem most is az érdekel, van halál vagy nincs, nekem meg neked mektek neketek?-nincs! Egyetlen egy se tud semmit! -se a hires világi özveggebakkabb keccegéjuk, a nagyhirhedt tudósUKuk? UK, az kimondottan parancsolói uraMUK! Na most, mindenkinek akik lenni ennei kéne, annak saját álma alma, na meg most... ezt apuék, hogy csak FÉNYBE MENHETEL DE EL MENTÉL? -szárazon? Nincsak itt minden igaz hü hivót, na ime a dörgés? A legtöbb nagy vezetők se tudnak semmit, na most... velem kezdeném, mert nem mondtál semmit nyalod a köznségg eggit? Mária $$eggit? Aova lehet menni, ott energia ingyen$$$... Ime ami leguóbbi hogy magyar BbLilai gyülkezet, és mikor ha magyar, na a pásztor, nagyon meg lett ütódve miért?- miert (akkor is leritam) te nem (Isten? -kiválaszott népéBEN, azért vagyunk magyarok?- hiszel? -azaz kérdeztem, te ugy gondolod? -én meg igy...ami hogy hogy hogy mersz, itt te nem gondolod hanem hiszed vagy nem? -Jézus meghalt a bünödért és fel támadott??? -o o ohhh... Egyse válaszolt mi van a halál után, a legtöbb semmi! -neked semmi, ha nem hiszel a BibLiá á ááá... na most tudni akartam, hogy miért hivjátok magyar BbLia gyükelezetnek, na sehol nem marad el, hogy te izé izé zzz...
               5.: Zna amilket eddig...itt kösz a Jó Ut Nap is ten tan tanuinknak? -akik valóban Tulrull Madaraink, na most...itt csak azért, mert mindenkinek kell legyen saját alma, (eszünk? -caruk currik, fidaj szurok?) meg nem csak almafás, ládd hét szilvafás, az az apai családim vagy dom? -águnk, tehát van olyan hogy magyar fa sorrr... sors? na monduk itt senkie se látthat, na ez mára a második dik? -álmom, hogy olyan hogy ha a földgáz feltür, am imost az am a BbLiába irva vagyon? (sodoma gomora, fita ugynaz az amit azokat az iratokat el tüntették, hogy az óegyiptomot a zaj pusztitota el?-fita az lehetett födgáz is, ugyanaz a technica mint Atalnatiszok?) nem nekünk, mert valakik rögtön bevágták az igényt, hogy ők irták a BbLilát át, s ezért ők vannak elől, na meg hátulsó só, sószsákok, sos? -nincsak Lót felesége só bálévánnyá vált,na ők tudnak beszélni a halotaikkal?) előre fsss...de mi magyarok, nem vagyunk sehol, jaja monja a nagyamamám mert mi? -mi ki MÓ? -látni akarNUN?-de ha mi nem halunk, hallunk a vizbe, ha kéntók?-kéne) Tróha most onnan, hogy tegnapra BENT VOLTAM A FÉNYÜNKBE, azaz itt én, nemcsak kapcsolátba vagyok a fény -ufósainkkal, hanem egy vagyok a sokónk kanka közzül, ami itt most a legközelebb hozzánk rajunk, na annak, sorsot huztunk, és én huztam a rövidebbet, tehát nekem kellett be ugrani, a nagy bőgőbe zziimme zzuummm... Na ami fennál, hogy az amit én most ez az "én" almám, a ufam alatt...apunk olyan nincs, csak mi mi mi ki MÓ?-buta, megint... jaja ott a nagy durung?
              6.: Mott fiteljal mit csinálnak bloondival, ami nálla, nagyobb... Nizzitek Jewrusálomba...(szobra van, nem is egy? -na itt volt?-jaja 1 minta... de lesss...) na fita, én amit lehet, az az...hogy ahogy a BibLia tudósok, csak ők a lácsók, nincsak egy olyan ügyesen okosan össze (zsinatoKONÉk) tákolt mesekönyv, amibe én ugyanugy mint ő ők, a teremtők? -allád tudok nyulni...Mott figyeljunk jukUK kukukkk... mert ami van, az csak a hang od?-odud? -ha neked nincs hun?- god? Zitt hogy miért hülyésketsz, na most, hogy én bárkira rá tudnék erőszakolni hogy róllad van nagybaszó, ez az álmomba, ami minden ami ezzel a hangok okkal, tehát itt csak... csak halál orditásUNK $$$... és hulla dög carcag hulla szagod? -na mott...amt itt... hogy én mindig az a ami most van, jelenek meg!? Fita, sehol nem találtam azt, hogy most én a husomba, vagy husUK? Sóval, én itt ebbe a faszzsákba bőrzsák de ki a bóre őre? Fita, ezt most javitottam ki, hogy az hogy olyan mese mese móka iratok, ami én előbb...na Sanyi mellett nincs senki, esetleg én voltam az a pajti, akit lelőttek? -na én igy...nizzitek ezek a gondolátok, na meg irtam, hogy a magyarÉdesAnyám nyám nyám nyám mmm--- is volt nékem,ott van az én hazám mmm... nekem neked a tupasz e nyelvükn, nemcsk el hane ár varázsol!!! Nincsak, az hogy élet, csak a nyelvében? -ezt már elem vagy ellemeztük?- volna de smirna! -széditesz?
99 oááá...
---fita,.apák vétkeit???- a fiakba ba ba ba... vót?

Előzmény: repcsepista (31)
repcsepista Creative Commons License 2023.03.21 -2 0 31

UFOzzuummm... miEeee... mi ki MOe durungja a fejünk, ha lenne behuzva, mennydörög, ég szakad, mig hajnal hasad, korog?
                 1.: 3/21. A KÉP? Az egész év legszebb szaka, a gyönyörü tavasz, akkor a teremtő szava, az te vagy te büdös magyar parasz, Nap is ten tan tanu, parazsa? Na akiben örök élet szikra van, ládd a magokba, az kihajt, és ha jó földbe veted, ládd a mustármag, de miért ne alma? -fita fát gyümölcséról, madarat tolláról, látt itt van, sitim piTiM tollászkodik? Tegnapra, bementem a fényünkbe, azaz a Nap a Csillagok azok KA PUK? KUPPOK? (Sionunk vagy sioNUK)Emlékeztek, na ez ugy hogy előbb... leirtam, a mi is ufo-k kank? Na itt tegnap reggel, talán először reggel, hogy vagyunk olyan mélyen, hogy mi nem vagyunk, a magyaroknál lentebb nincs, olyannyira, ho ho hooo... mnid a két fiam, beőrült, a felségem, hagyd abba, ne szólj egy szót se... de később, elfeledték, és minden a régi, ami nincs jobb ahogy a felesÉgem meg most...fita mi örök eredeti gének énekek vagyunk, ami Hungárok, de az árokba három kavics, meg fogom a csecsed MaRiska, ha meg fogod mit érsz vele, tele lett a markod vele, na most...MA AZ ÜRÜK ÜRE ŐRE? A pazzuzuzzRáleresek, nincsak a fény...azaz a nap fény nem éget, és a fényébe be lehet menni, ming itt azt... HA KITUDÓDIK HOGY MIK KIK MI KI MO, A MAGYAROK, NEKIK, A PAZZUZUZZRÁLERESEKNEK ÉS A BÜNTETŐ TETŐ ISMÉT mét ALLÁH SZÁLLA A ÜRÜK FENEKE FENEKETLEN MÉLYSEGG ÉJBA, LÁDD A BILI KIBORUL, AZAZ KELLEN EGY UJ BILI?
                2.: Fita, ugy apuékkal, mint most az Égeinkkel, nemcsak kapcsolátkank vagyok, hanem ÖRÖK EGYEK EGGYEK VAGYUNK, NA ELŐSZÖR MI MAGYAR OK MAGUNKAT CSINÁLJUK, ládd ez olyan jó jo jojojojojooo... jojó? -fita gomBÜNkbe jojojojojoooo... jojózunk zzuummm...zime zum zime zum zzz... recce fica bum bum kank Fita, nekem nekünk nem lehet, ellenségünk, se seggünk? Mária seggit? Nadon dana dana don, látni akarom, na közel van, hogy mindenki megláthatja, hogy mi a kötele, mert amit temegkötsz az a FÉNY HONAINKBA IS MEG VAN!!!? -VAN? Fita apuék tavaly uj élvre, hogy ne okolj hibáztass bánts senkit, magad se, és most...fitaljal a felesÉgem, ezt azért mert... Na itt van az eGyik hozáznk szóló ló? -fiteleljal az law azaz csak MOé lója luja van, és mást nem is gondolhat senki, ami az ember törvény, teretmtsünk ember az 144 000 mozaik law ló, és az lenne az az ember, aki meg jellenik a Jelenések könvébe? - na azok, az ok akarnak, fita, az iratiim, ládd egy magyar rá olvasós ima szövegért, vármgyéket adta, és végleg eltünnek az irataink? ( a felesÉgem, ezt nem olvassa senki, és csókold meg akik megengednek...ufo?)
                3.: Én nhekem nemcsak ufo kapcsolatom látom, van, hanem itt most mint 1 mnt a lunak, kis pacsirta énekelek? -hogy Nap is ten tanunk, ta NUK, vagyok? Értem ezt te hogy valaki, betud menni a fénybe, meg ki tud le tud (amit láttáok, felmenni, az eltünik megbemegyün valóban a fényÜNkbe? -fitaljal igenigen,a fényből fénnyel villanunk ki,hogy minek, nincsak én itt is fény ((FényUr aura?) jönni, de csak hozzÁtok, mert mi az átok? Fiteljunk JUNKI JUK UK NUK? -mi, ez első pinláttól kezdve, mi magyar ok -ho ho hooo...legesleg leg? -közelbbi ufó raj vagyunk! -jaja Made in Hu? -Who? De had vilógjam jam jami jam bbb... Zitt az hogy benne vagytok álmaimba, ami az is... hogy mi magyarok, mi mindenünket ugy értelmezzünk ahogy nekünk jó? -jó jojojojooo... fita a gének azok csak fény gének vannak, kéne? -na most... az hogy nekem minden kapcsolátom áldásos volt, és most nincs csak, jó tett helybe jót várj, de ezt apu, még a földöng vagyunk, és NE VÁRJ HELLÉBE SEMMIT! Fita, ahol tüz van, az a család vagy családa? -od? -odud, na meg ahol szeretet etet? Fita ezek egymást kefélik meg eszik? -ész ász eszünk, szarunk? Tróha...Deve 6847 amit mond, azt mindenki, a családom a kis felesÉgem a gyerekéi, sőt ma már, tegnap, az Erzsi se beszél velem többet miattad,meg egyetlen egy család tagja,ami hozzám a két öcsém, hogy a családunkat csak beszélünk, a gyerekéinket, mi is ufo vagyunk, na ez miatt, na pontosan ahogy dave 6847 ufo -unk? -fita csak madarak vannak, a jó madáraknak szárnya van a többi... kotkot kodács, mindennapra? -1 tolás de görbe?
              3a a aaa... Engedjétek meg hogy befejezzem, ja a felsÉgem, ha az indexnek vannak tulajadonosai, na az $$erintem a Magyar Állam vasutak, csókold meg seggüket, mert ezt a hülleseged, na fida, ténleg nehogy nem hibáztatlak senkit, mert nekem, most kezdek rá jönni, olyan jó életem van,értem,nem volt, és ezt nektek is, főleg hogy meg engedtetek hogy én ha lehet, csak egy jó barát * Nindzsa Sleuth tesó üdv 5000 év távlát?* na most tMmmm... iszom a borát... sóval,zerintem mi világ döngTető is meg dörgetők csürtetők csőrtetők misegvár győrtelek... vagyunk, mi is ufo-k na most a felesÉgem kis betükkel akarta hogy ufo, a gép kijavitotta UFO oh o ooo... Nem nyalok, eseteleg a szátokat ha tátogtatod? -vagy fu fel a képed? Zna csak röviden, ossze kerültem egy csoda természet gyógyászal (gyássz) aki olyan halotakat támasztott fel, rákosokat akiket már mire haza viszik hulla, és ő meggyogyita vala ahhh... és mindet akiik kötélnek álltak... na a gazdagokat főleg... meg gyógyitotta, NA MOST ÉN LÁTTAM! (Fita Haming Bé piti, én teged mindig látlak? -a kikötése hogy az analba dugta az ujját, és a legközelebbi barátom felesége, nem engedte, pedig...fita, én valhallogy allák kalompáltam az ujjom a fünyiró allah... és össze roncsolta a három ujjam, és ő csinált egy kenőcsőt, bekente, azaz el vesztettem volna a kuncsaftjaimat, és mindig, az asszony meg itthagy, és most három nap alatt, addig is dolgoztam, brevoltkötve, meggyógyult! -de közbe ugy kibazott velem, hogy a bérházát nekem fogja csak eladni, ami 19 unit, na akkor max 120 ezr volt, deee...ezt mind leirtam a mi is ufók, és most...na fita, a bátyja az a mahisz fő rabbija vala, ha kijött azért, mert velem akart beszélgetni, na meg ő is 32 ne vigyen el a mentő, és most nem sok 33 van, és összehozott bennünket, amit leirtam, és nekem, most hogy haza készülök haza menek, az hozzátok, mert haza csak ott van... Na fita, mind azt javasolta, mint dave 6847 és fita, mind... zerintem jó indulattl de láttal? Na én...amit én értelmezek, az megosztom,tehát tőllém, ma is,én mindent azzal a figyelem,(aki rosz lett megverem, ja az nem a verembe, hanem a klotyó budiba van) azaz csak az én szeretteimet látom, és ti akik ...fita, nem létezik, mert olyan hülyének stoba tart mindenki, igen igen a saját felesÉgem, gyerekéim,na most az idöcsém nem beszél velem tübbet--- na meg ha ténleg, mindenki... te nem vagy, ha nem ÉL, kérdelek, Kristhus? -él? Fita semmit nem tudok ugy kitárni tállalni, de ha a szemed, szemetek kinyitod, Május hónaja ha kitárul... a házad ablaka Május (mája) virága szaga... vagy ki izé...a pu?
99 oááá...
...fita, a gyerek az egyik legjobb, de az ürbe, a sgged...fitan nem irtam ki ami a szabb ollo? -na meg monduk ha véletlenül, mert fertemes kinba kakimba vagyok, most is? Fita, határozottan, csak a fénybe lehet be menni bimini... amit jobban megfogok... megfogtad nyemec? -jahhh...

Előzmény: repcsepista (30)
repcsepista Creative Commons License 2023.03.21 -2 0 30

UFOzzuummm... miEeee... Minden ami magyar gondolát -szó és terülj asztalkánk tárulj hazánk, mi a magyar ok ufo-s ok teremtjük a magyar ok örök egy égi -földi családáIMmal örök egymást szerető hü hüe testvérek közös ég és föld döngenne neee...
                 4.: Kávézzuummm... most ugy ahogy fent vagyok az (ágyon) na ugy hogy...körbe vettek az Égi testvéreink, és láttam, megfigyeltem, az öltözetüket, és alap fehér, az a fehér, ami az énekbe, kell fehér ruha, hogy bemenjünk oda? Zitt az első pillanatok hogy álmomba menj be a fénybe? -pontosan az hogy nem az ürbe, hanem a fénybe, és ezt most láttam, és én álmomba, ami haza, jártam mina a a aaa...Na nemirtam ki, közbe apuék figyelmeztetnek,és jobb ha ezt a a aaa... elhagyom, mnt a bünt? -szolgálsz az urnak? -tebüdös bugra buta jobbágy bárgyu (fita, na mire mennünk ha oksosabbak bak lennünk?) köcsöge? Na most napközbe is le fogom irni a látottakat, mert itt minden mult? Fitaljatok, most olyan közel vettek körbe,és most onnan, egy pillanat, és a testünkben valék! (nincsak most uj vére, mararedj meg! -hogy magamnak, az az hogy jaja nekünk?) Ez is benne van az iratokba, hogy szempillantás se? -álváltunk? -de nem el? Zitt először, mindent a gyerekéinknek igyekeztem, mert nekem, sehogy, inkább a halál, de fita, mert olyan amit itt...ez borzalom olyan gané dom -book, amit én az első pillanat... figyelj n -nel irtam, kijavitom, ez olyan, mintha vasboton (MOé) durunggal fernék a fejemet, ami monduk ez az, hogy nem rögtön,csap a kép, hogy egy...ládd Óh fej mely vértól áztatva,meghalt kinok között, most ha mégis látom, akkor rám jön a roham ládd a felesÉgem a hentesárunál, szószerint rám jött a roham, fogjanak meg fogjana meg...meg kelelt fogjak egy...na hogy ne vergődjek, meg habzik a szám?
                5.: Most mi van a véres dögletes örökös szabadság harcaiinkkal, call?- -nemtudok el képzelni se, csak mint Attillánk, na meg Álmos apu, csak legyintsetek és hullanak hallanak huj huj huj...hulnak a legyek, ne legyek? Zitt amiket akartam ... vissza csak elkezdtük, én ill.-a felesÉgem 1998 na gyere csak te lófejü,(rémsegges volt, csak ugy hogy a tejutonos magyarjainkkal, na most azokkal call?) az az hogy papoló, azaz nem nekem papolj, már mi tudjuk, s az első, hogy ezen időkre,(Vég End rudalva,végidó vigAdók nameg viagara minden a karó) mi megjelenünk, de csak a mieinknek magyar ok nak, nak?-és most itt...ezt nem tudom most bevillogni ugy, meg akkor is akik TUDNAK REPÜLNI, AZOKKAL EL REPÜLÜNK, JÖBB JOB ÉGHAJLATRA DE NEM A LATRA?- AMI A TE REPÜLŐDEL (UFO) LEHETSÉGES CSAK, MERT HA TE TUDZ REPÜLNI, CSAK AZ A REPTURA VAN!!! Akkor leirtam, hogy mi csak...ládd a Körpatkómedence az Ég és föld közepin ázunk? Jaja mi vagyunk, midenek közepe, mi az epe? Tróha amit kedves tM-testévrérünk, amit amitől már félek, hogy azt hogy az hogy itt mi nagyok leszünk, nálunk olyan gondolát nincs, magyar ok okkal? Valamit, ami ide vág, ill.én nagyon Sanyik mellett vagyok, talán az, lelőtték a bajtársomat, én sem leszek rosszabb nála, berohanok a halálba, na ez most... hogy ami én gondoltam, hogy egyolyant csináltam, hogy azér lehetett levenni a mi is ufok vagyunk! -tópiszkozatot? -Fita nem javitok, mert akkor elvesztem a KÉPet, ami most bitta vagyok benne,hogy a látásunk az olyan mint egy fényképezó gépezet, de a hallásunk is? -ládd én ezeket dickre felvettem, ami az hogy most...de az Égieink... monduk, most mégis, itt most hogy amit gondolok, az iratok (Jn8:51) meg maradnak, decsak ugy...hogy most én nem okolok senkit, nem hibázatatok nem bántok? Megbünhődte már e nép? -a multat s jövendőt, nincs olyan!!! -csak örök jelen! -siti pitim! -jelen, nizzitek...
                6.: Mott figyelmeztettek apuék, na az hogy BÜN TETŐK? FiiLITek honnan van az a szavunk hogy bün? -na most a TEREMTŐ TŐK ŐK? -azt bünteti kit szeret, (ő ők haltak meg érted, érted, vagy eleve kapuc, fakapu?) ez máskép nem is lehet? Itt nem azért...fita, óriási, beirtam hogy ha apuék, meg az Égieink, basta! Most végleg le tiltanak, a másik... egy nagy hibát követtem el,apuék, ugyzse érdekel senkit, ugyannés tőllem nem veszi el, senki a szeretteimet, ami ma is...ládd mindenki, hogy azzal hogy a magyaroknál nincs lejebb senki, na ezt...mintha ugy a kis felesÉgem gyerekéink, mégis van valami olyan,hogy mi is vagyunk! -ez az hogy ez a kezdemennyezés, amit nekik is mondok, ezért vagyunk! -itt? -ha ezt is, meg tudom mutatni annak csak aki ladi ladi lom, (egylombos, lomb a fák virága mintha intene füve mintha intene, árnyaimban meg pihanni jöj ó jöjj ide?) látni akarom, és itt az van, hogy látni, az az hogy ami mincs az hinni kéne de kéne? Sóval, hogy az idöcsém, látta az ufónkat és most az hogy én nem egy buta primitiv naiv falusi bárgyu tuskó vagyok, hanem még fát is vágnak rajtam, te is brutus? Fita, itt az hogy én miért nem vesztettem egy csatát se, mert olyan, viszakozz! -hátra arc, nem hanem Zürick?
99 oááá...

Előzmény: repcsepista (29)
repcsepista Creative Commons License 2023.03.20 -2 0 29

UFOzzuummm... miEeee... Minden ami magyar gondolát -szó és terülj asztalkánk tárulj hazánk, mi a magyar ok ufo-s ok teremtjük a magyar ok örök egy égi -földi családáIMmal örök egymást szerető  hü hüe testévek közös ég és föld döngenne neee...
                 1.: 3/20. A KÉP? Ő ŐK TEREMTETTEK BENNÜNKET MAGYAR MAGYAROK UFO-SOKK NEM MI MAGUNK? Mott az ififiam, már őrjöngött, kirugtak a internetről, ennél ezeknél mélyebbek nincsennek!!! Fita, én nagyon üneplem SanyinKéinket, mert hogy önnállók, minden tekintetben ami a magyar RULL gondolkódom DOM? -meg vannak damabbak bak, na én figyelem, és szerintem, ugy Sziklai Szirénánk (Hiszek egy sTeinben) meg Sanyink hogy lentebbe?- nálunk nincs! Na ehez, az hogy IGEN IGEN ITT A MESSIAH AHHH...AZAZ MASINUK, MASINÁJUK LUK, LÁTOD? Na a KÉP, nem esek vissza oda, hogy merném szeleltetni a lukamat pu? Tróha... itt vegyük ugy, hogy egy olyan elektromos mágnes mező LYUKUKBA KUKUKKK... az egész, hogy csak Jáccobb bak, 12 bidi banka... Zitt az hogy nem létezik, mert mindenkinek kellene legyen saját napja, és most saját örök testvéri véres, vérben az élet, power in the blood od, de mi van a véredBENszopok és fa szopok vére vére nem kék kéne méreg, kék az ég is de csak az ürbe esetleg, menekülnének? Mott igyekzem, hogy egy szóban mondatban kiköphetek, monduk két szócsak, a MAGYAR MAGYAR OK NAK NAK NAK A MAGYARHAZA (UFO TESTVÉRE MINDENEK ELŐTT!!! -VAGY? fitlejetek, a fiaim (nekünk lehet gyereKéink) át érzik a kinunkat vagy KI NUK KUNUK NUKI SOKK, mennyi kell még, na nekünk is adnak, a fenekünkbe 1 mnt a lunak? - DURRR... fitelleha, az van, vagy lett?
                2.: Figyeljetek, nagyon hálás vagyok nektek, mert ezt szerintem, sehol nem engedik meg, aminek a DÖRGEDELME HUJ HUJ DÖGÖLJ MEG NEM AZOK VAGYUNK? UFOK? ---HOGY MI IS UFOK VAGYUNK! Sóval, leirtam a mi is ufok vagyunk? - ba baba hogy a napökat (NA PUK NUKI PU UK) csillagokat meg a föl/dekek alfÖld fel felfÖld vót anyád sapád mit ád, öld? -azaz jönnek a MEG TÉRITÓINK, és most ti csak nyüvek vagytok, na az van most kb.gb, 8 billió angolul magyaro billárd a billikbe, bilibe bele... most mondja a fiam, férgek vagyunk! -inkább nyüvük? -minket el nyüttek? Zna had magyar rázzam az mára álmom, hogy HA MAGYAR VAGY, MI CSINÁLJUK MAGUNKAT IS, MEG MINDEN UGY AHOGY...miért csak az övék a szent iratok? FigyeLITek a szó szól de csak ók fsshatnak, meg ehetnek? -ha a husotok tok kivőánataos tost, eleve-hogy min mentünk KERESZTul (tul) és most itt mi MAGYAR OK, mindenkinél lentebb vagyunk!!! Nada, a mi is ufok vagyunk! -ba baba, leritam, azt hogy én? -gén, az álmimba ténleg HAZA JÁRTAM MNT A LU FA, KIGYÓGYIK KIGYÓZIK, A KIS GILSZTÁM, FA SOMBAT HELL NAGY ÁMMOLÁS LÁSS? Na most, hihihihiii...itt van egy magyar ufo tesvérem, tM, sitim pitim, csináljunk egy energia kon vertel, jaja de azt csak a SteiNUK a magnes mezőkből terekből lehetne, lehetne? -ami nem nem nem soha vasárnap, jött meg a folyásom, mert neked nem lehet...fita, a magyarOkat a magyar ufosok (MI VAGYUNK!!! és nelkülem nélküled nem lehet nincs ufo-nk NAPUNK NA PUK NUKI PUK UK?) csintálják és csinálták, most hogy ...
            3.. Nafita, nafta, naftalin, na meg látogattam a Swédenburgiakat, (DE AKIEKET TE MEG ÉN ZSIDÓK,AZOKNAK SE SOSE VÉGE, MERT NEKIK VAN MAGNES HATTERUK ÉS HÁT HÉT HÉT HÉT...fitelelm ezt nem láthatja senki, azt hiszik a másik szellentése jobb szagu) és naptalink adtak! -aminek rögtön, most az ágyban, keltem fel,és éreztem a szagát, most fakutya (tuskó) vagyok! tM -testvérünk na most vegyük, most toha a Körpatkómedencénk közepink ázunk, és kezdett derengeni? - na most ismét ott van a durunGUK, mert te nem vagy, él benned a juhusUK, a kirély és ha te nem veszed esszed, mi az ára. mi a fak ő nem fizette le mégzse? -ha egyszer átvernek, hülye vagyik, ha kétzer de most végleg? -neked nicns hus,(a tied?) akkor se vagy? Fiteljal, ha Jesus az csak zsidóm... (ha most eszem a szádat, és iszom a véred szopom, én is zsidó leszek?-fitlajal, gondolkodóm, jaja gondol öl?)CSAK Ő ŐK GONDOL KO DOM? KO KO KO NUK...SteiNUK teremtette az eget a földead, na mi van az ürbe, a sgged ne türd be? Ha még rohad szarUK, nincsak nekem nemvolt egy barátom, (nem lehet most $$$...???... SOSe? -de a gyerekéinknek nek nek nek...) most a fiaim, mi a fat testvérkedz, fita, ők jobban...meg vannak rükönyödve,AZAZ MI MAGYAROK MIÉRT NEM LEHET CSAK HOGY STOBA MINT TE MÉG NEM VOLT, ÁLMODOZHAT? -Na a mi is ufo-k vagyunk! -tópina szára? -natüri natura reptura náto -k? Monduk, most ubó ubó bubó? -fita, mi , magyarok, az ami most egy perc, az M15 csöve a számba, és pitim figyeljal, te is katona vagy, s mi lesz a gyerekéinkkel, fiteled, ha gyerekeid, már most... nem villogok? Valóság, és most, ha nem bántunk senkit, csak a zsidókat lehet, bántani, (hol vannak voltak lesss...a magyarok ho hp hoooo...még mindikmakog, fiteLItek?) na ki viszi el a a a aaa...SteiNUK akiket legjobban szeret, veri? Miért szeret engemet mindenkiénél jobban, mo mo mo...
99 oááá...
...fita, ez az.amit hogy mi is ufo-k vagyunk! -csak madei in HU!!! Fita, olyan nincs hogy csak Ő ŐK,mi nélkül? -van ufo-tok fida nekünk van? - mi kő mé?
...Érdekes a tegnap esti éjjel c2c...fiteljal, ha aklármit ami mankó ládd gerjesztót (tót) használsz, és akik most átvettek, megecek megesznek?
...Ukraine War -- Chabad's Strategy for Slavic Genocide

Előzmény: repcsepista (28)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!