ufo fff...
A szakmám ufo? - és akik szakmaiak, akiket érdekel az ufo? -repcse, csészealj, uso, (turul madár -főnix stbb...) és akik lady lady láda lom, látni akarom, itt az alkalom, ladi ladi lom, látni akarom?
UFOzzuummm... miEeee... Akinek van szive, (szivünk = szavunk!?) tiszta, azok a (szivárványa) fénybe -mennyükbe vannak, sziv -visz -lát! 1.: 4/20. A KÉP? A sziv mi, hus vagy acél, a sziv az acél, fita, a Cél, egyesitjük juk? -sziveinket, hogy a CÉLunk, vagy juk, CéLUK, érjük el? Az nem lehet hogy annyi sziv, hiába onta vért, keservben annyi hü kebel, szakad meg a honért, mi az, ott -honunk vagy HO HO HOOO...NUK, HÓ-NUK ALJUK? KUJÁÁÁ... (a fiam most, akik a tornyba berepültek, két CIA szija, szivózz... hattok?-nincsak a mindentudók azok tudták, fita minden Uj Sikágó (zsák husIzsák, na az lett az legujabb Uj Jewusa álom állam város) érdek tröbbet) Tregnapra, hogy MI NEM HUS, FŐLEG HUSUK VAGYUNK, hanem NAP s Ten -Tengerek -Tan taNUK, na az lenne az a NUK? -ke NUK -kend töte csöcse kint csünGene? -KUNUK kuncoghattok? - azaz mindent vissza az A DÓRA DURRR... Amit adsz, azt kapsz csős-csősztől adóstul kamatostul, na meg ki mit vet, azt arat? -a halál? -van olyaN mag? -magnes? Fita, mit ránkkentek a századok, lemossuk a gyalázatot, na most az lehet fény is, a Napunk (puNUK) fénye? -világa? Ugy fényljék (fényel fénnyel fennel vagy fenek?) a ti viLágosságotok tok? Zna itt van a nehéz a ráz ágyuUK, felszántja a hegyet völgyet, sfita Isten velked édes Rózám, el kell válljak tőleld, azaz a PÉNZ URAINKÉRT NEMCSAK MEGHALNI KELL, HANEM EL KELL KÁRHOZNI ÖRÖKRE? (fita, a férje, meghalt Wietnamba (én csak ugy, ha allájuk irod a papirt, hogy azonnal mész Wietnamba, na mikor kijöttem, az első nap, USA kapitulált vége) s az egészséges mét családok, szétverése, most midnen habirukuk rukuk oka, okádékuk??? -jön a MasszásUK, ami most átváltott New Chikágók örök doberdók adók az egedbe hujjj...nemcsak a kacsótok na meg lábfej, hanem előbb a lukatokba -kloákkátokba NUKi puci, nincsak eleve AI pac pac pacrühük rühühühüüü... 2.: Itt van a katona pajtim, akivel inkább 100 halál, de mi nem lövünk senkire, a cseh hekk? -senkire (nincsak vissza adják a területet a magyarokknak, nem kellett több s egy lövés se?-kivéve Juhlika luka... mert gondolátbang se ölj, na meg ne xexÖlj, ugyanis gyere kid a testvéred? -a Nap alatt? -minden ami mozogna mocorogna ládd a szive még ver? Mi van ha nem? Fita, most ez lett, ez a harCUK -arCUK kuc kuc ArCUK Ál arcuk,, lett a végsó SOW-sav (savuk hasuk) -vasUK? -haSUK, kuss...Fita, ténleg vannak LUCZI FERRUM ADAM-UK, ami ha kinithatNUK a szemünket, SZEM MÜK? SEMMITÁK, és te te te...(Anti semmita?) azt meg mered látni? Zna a nehéz az ime ami a SEGGEM A NYAKAMON ÉRZEM, SEGGEM MILY NEHÉZ? - fita, ez a valóságban, ládd most eg ggicsit megfájdult a derekam,(megerőltettem magam) és egg gicsit meghajlottam, és ha kihuzom magam, ládd két krumpli egy zsákba, na az a fizikaki erőnkel kell, az történiik? -akkor nem fáj, ha jót toszol eszel emelt fővel járj... meg van irva? -Többet észzel mint a fa xukkal gerendási? -xuku xuku jérCégek? Fita, ezek akik itt hancuroznak, ölnek öletnek gyilkoltatnak kárhzotatnak (szivük vicchanga lenne) azok feket naPUk bolygóikról vannak itt, (gigazok?)és mennük kell vissza, na meg aki Tisza tiszta vizét itta, vágyik annak szive vissza? 3.: A végtelen Világ -Mindenség kozpontja a SZIV-VISZ VISZHANGA HUN GOD?- jah meg Dobog a KŐ, ehh mi a kő? Itt? -a magyaOk, szive kő? -fita a BbLia iratok, na mindegy mit villógok mint gyümölcsök a fán, vagy siratok mert a sirotok... vagy egyszer voltam nállatok, le szakadt az ágyatok? -az agyatok? -szét robbant bank, bent? -NA AMI DEMATARIZÁLHATÓ, AZ MAGÁTÓL DEMATERIZÁLLÓDIK GYERE KID? Fita, itt csak ÖRÖK HÁZAS HAZÁS PÁROK VANNAK, és az ami ládd...nincs közvetlen a Nappal -fénnyel fényt nyel kapcsolát, az csak szalma láng? -alma? -sara? -lemossuk, ládd az lenne az igazi be meritkezés, azaz meg kell tisztulNUK? -na most azok akik NEM-MEN, NEM MI VAGYUNK? NemiÉlet?-csak nemigaz? Fita, ezeket a iratokat, ami mégis, ha van valami mi? -lehet látni? -NEM, Mindenem az Urnak A DÓM?-minden az ÖVÉK AZ ÖVÖN ALLULIK? KU LIK KILUK LlA KÉT HEGY KÖZZÜL, MI MÁSZ KI? Minden IRATUK csak nekik lukasa? Ki mi lát, sitafita,mert monduk, nem is a NUKI PUPSIK NUKI PUSA USA RUSSIA? -HANEM VAN A SALAK ALATT... A FINANCIA = MÉRGES KIGYÓ FÉSZKEK? Zitt fita, aki a Rich ded por ded könyvet irta, hoogy MONEY = GOD, ÉS GOD = GIVERS OF DEAT!!! Na most, azok akik nemtudják hogy MONEY = DEAT? -AZOK NEM MEN, NEM MI? -nemigazok, -VANNAK? Eh mi a kő, apu kasza? -kő? -vagy mi a Kőszivü ember fiai (filuk -láNUKisok) brrr... Innenn... Leesett a pop az ágyról twist... ...titok? -a nap alatt, felett? -mellett...maga megellett... jaja de ki kik mik terméikenyitettek ettek meg?-vétkezünk, de vétkéinket mi az? ( büneinket) megbocsá csá csá Krati, kinba a pricsi...fita,én rajtam a Világ terhe he... (szeme szemetek?) kinja, na magamra vettem a Napruha ha ha ha...vagy rühe? 99 oááá... ...https://www.coasttocoastam.com/
UFOzzuummm... miEeee... Öröm öröm nincsüröm többet, MOM MOM MOM...mostmegnyilt Magyarországom -Mnnyorszázgom nekem, MOM MOM Mom... mindig a mámára gondolok... 4.: Kávézzuummm... Azt hiszem, a BbLia iratokban is, hogy keressetek kutassatok, törjetek be minden ószlagot kirakatot, az összes látók? Itt álljon meg a vonat, fütyül a bakterház, ami az hogy nyisd ki a szemed, az csak az embernek van látásra, ami olyan, hogy most önkéntelenül látok látok látok, csak ne mond senkinek? FiteljÁtok, itt mikor elkezdtem, az ölyan 1998, a feleségem vett egy conputert, és behoztad az ördögöt a házba? Na ráadásul, gyere te... mind a két nevet használta, te kutyafejü, mert egyszer hajnalban dörömböltek a kapunk, és egy nagy kutya, ami te voltál! Fita, ez vissza, mikor gyerek koromba, hogy az álmom össze folyik ezzel, csak érteni kell, ami a gyerekek kutyák voltak,hogy én is, valószaru! _ A másik, te lófejü, ami ne nekünk (papló) papölj, gyere csak térisd meg a magyarjaidat,minket már nem kell? Na elkezdődött, ő zongorázott én meg furulyáztam, de nem lehetett ládd ha megakadtam, eredj vizelni,vagy igyál vizet, és gyere vissza! Ha megfigyelitek, azaz ha NEM BELÜLRŐL jön, akkor az nemigaz, mert csak belső bél, vagy benős ember is van, és az az ember? 5.: Ezt sokzor leirtam, de ez az, hogy ő látta, hogy ténleg meghaltam! -ez ma is az, hogy nem tudom el hinni, ami az egy olyan, hogy nem is lehet, mert NINCS HALÁL!!! -zitt rögtön, ezt apuék, és csak ÖRÖK MAGYAR (MAGYAR OK) TESTVÉREK KÖZÖSÉG VAN, na ,most ezt eddig, nem hogy valaki el tudta hinni, hanem örök verekedés van, nem azonnal, hanem jobb ha befogod a pofád, egy szót nem akarunk, és mondom, csak annyi, NEKEM, NEKÜNK, NINCS OLYAN HOGY HALÁL, és ezt...fida, most rögtönte, GONDOLOD VAGY GÖND ÖLT VAGY? Azt is miliószor leirtam, hogy 1000 -ben, Szilveszterbebe ment a jelentés Szilveszter popának, oi oi oi ...ma is oi ennivalók, hogy a magyarok is ismerik Jésust, de nekik nem halt meg, mert csak fény Jézus van!!!- (zitt apuék, fitelem, neked!!! -most, és annak akik oi oi oi..l ismerősőm lenne, had beszélje HA nem bánt senkit de harap, nem hanem Égi málna mállik a szánkba, oh be tuszik ez a faszánkó) na ez azt hiszem, ma is meg van az iratuk? Na most, én az elős nős pillanÁtok, teljesen el tudtam hagyni a porhüvelyem, és ezzel... ami egyszerübb, hogy ezt és ezt álmodom, és minden álmom eddig valóra vált-válik, még az övön aluli is, miután a kis, igy köszöntöm mnden reggel,(de egyszerre ébredünk, na ezt mikor főzi a kávét kész a kévő, ez az hogy gyerünk, tollbamondás... jó reggelt örök életpárom, féltéglám, és szereti!!! (később, tudod mit, ahogy én szeretlek nem szeret ugy senki, erre olvadozik) Na fita, nem tudtam megcsalni, na most ha mégis álmomba, AZ NEM AZ ÉN ÁLMOM!!! MOM MOM MOM...MINDIG CSAK A MAMÁRA GONDOLOK!!! Fita ha van feleséged, de az az...ami az örök, az villámháritó is, és most ha hiszitek ha nem, aki itt a husIzsákában is a feleségem, az örök feleségem, és ezt ő is tudja, a gyerekek is, na most az én családomból, csak a iföcsém beszél velem, az idöcsém, most mielőtt leszedték a Mi is UFO_-k vagyunk! (nem emlékszem, kis az hogy ufo... a lények az hogy mi is vagyunk, magunknak, ami apuék jaja nekünk)Többet nem beszél hozzám, nagyon gyalázatosan beszélt velem, s az utolcsó két alkalommal, te meg az öcséd, nem tudjátok hogy ő milyen nagy ember brrr...hogy benne volt a keze...na apuék most, NEM!!! 6.: Most nem kelle ez a trágya körfogása kása, lakása? Fita a városi gyerekek jöttek, ki és ni ni ni..ezek trágyából csinálják a házukat? -jja meg a te nyáladdal? -éhesek voltak! Sóval, itt most az, hogy NYISD KI A SZEMED, az ténleg, ugy ogy ...Fita nekem apuék mindenek előtt fellett most is, és ténleg igazuk vala,volt? -Watt a fak? -hogy... na a Magyar Testvérek KözösÉge... ez az hogy NÉZZ FEL AZ ÉGRE, MERT A SEGGIT S ÉG ONNAN, MEG MÁRIA SEGGIT? Na meg a tisztatói itató tó tükrébe, nincsak a marhák fel néznek az égre...na meg az Ég szemébe? -stbbb... tröha, most ez azért, mert ténleg igaz vala, és ezt meg láthatjátok, ha mertek GONDOL KOZZ -ÁTOK? -a tok? -de toko? -tokiyo töki jojooo...tök jó? -gondolkozni? Fita, most ez ami itti...Na fita, miért akanák azt a GONDOL LÁT? NEM, ITT NEM LEHET, ÉS AZÉRT RÖGTÖN, ITT VANNAK A FEKETE UFO-K, ÉS RÖGTÖN MEGPRÓBÁLNAK KIHERÉLNI, LÁTOD? Mott nagy csatározásuk, fita, ha te benned szikra veti, azt meg sem tudják NUK? -közeliteni, de most a legközelebbjeidet MEG VESZIK, ÉS VESZETT hrrr... LETT MINT EGY KUTYA DÖG,ÉS MOST... Na hoogy az amit szent, na az már ládd NINCS FÉNY ÁRNYÉKA $$$... Fita, EGY KRÉZINGER BANK RACCA, EGY ONE WOLRD ARMYLUK UK, S EGY RENDŐRSÉG,EGY LEHETETT EGY PU NUK? 6a a aaa...olvad a málna mállik a szánkba, Na a hellzet, most ÉN MINDIG BE TUDTAM MENNI A FÉNY HONAINKBA,ÉS AZT AZ PÖCSÉTELTE MEG, MIKOR ITT, HOGY EGY PERCRE SE VOLAM, HOGY KÖVETEM JÉZUSt! -ÉS MEGJELENTEK ELŐBB HANGOK, ÉS AZ ÉGEN HÁRMASÁVAL HUZTÁK A CSIKOT, MEG 6 MEG 9 ÉS MOST... NE HAGY MAGUKRA A GYEREKÉINK!!! JAJA DE JÖNNEK UTÁNAM, FIUK, NEM!!!- A MI FIUNK!!! Jah igy már künnyü, nem? Most az éjjel, ezt sokzor, sőt amire itt szükséggem van, azt is én csinálom,de apuék, jaja mi hol vagyunk? Ját nem beoltódtunk brazziLiába? (na most azik akik maguk maguk _RÁ harapnak, nemvagytok? -tok?) Ez az, hogy az ami a iratok, na most hogy valakik kisajátithatják hogy te NEM... LÁTHATOD DE HA MÉGIS, ZAKROLYTYE POFA, AMI KEGYETLEN VOLT A FEUDALIMUMUSUK IS, A KIVÁLASZOTT UTTÜRŐK ÜRBE HÁ HJÁH? .ROTTY...ÉS MOST AZOK KIVÁLTSEGGESIK, NA ITT AZ HOGY I.Q. -AZ AZ HOGY KINEK VAN A LEGNAGYOBB GANÉ DÓM ROM MÓRA SÁRA? -TÖKÖLŐK, ELŐL? Sóval, most az hogy ostya, na van a gyertyatartók, és monduk három a baloldalt, három a jobb és középen van egy mint a lunak? Zfita, most ugy gondolom, hogy ugyzse tudom most, MERT meg látni kéna, azaz itt amiket be villgok,ládd BbLila utolsó lapján, ezt neked, le kell tudnod ami azonnal NUK, s most itt... fita, az mi Isten eledel -ital, ahoz nem kell ez a ganék,meg gané dom book, hanem rögtön, ládd VIRÁG illat, Ott éded édes virág illatt, öröm vég nélüli...jaja de kell fehér ruha? -lett, és most virág pora, meg nektarina, Marina Marina Mari na,kérlek hogy légy az eném.. Mária seggit? Innen... Leesett a pap az ágyról twist... ...titok? -nem lehet, hanem ezek piszkok, gané dom book, blokkok akadályok...Nincsak a házad ajtaja küszöbén állnak... 99 öááá...
UFOzzuummm... miEeee... Öröm öröm nincsüröm többet, MOM MOM MOM...mostmegnyilt Magyarországom -Mnnyorszázgom nekem, MOM MOM Mom... mindig a mámára gondolok... 1.: 4/19. A KÉP? -ogy a magyarOknak van MOM, magyarországok fény országunk mennyországagUNK UK?- az Egekbe ügetünk... Fithellem, ténleg NEKÜNK JÉZIM (JÉZUS ÉL!!!) FÉNY -MEGJELENÉSÜNK VAN, ÉS CSAK AZ AZ EMBER!!! TURULL MADÁR MAGYAR RULL!!! Egész éjjel, ugy hogy 3kor vizelnem kellett, vissza ugyanoda, ami most... Fita, a magyarok iratainkat, tüzzel vassal eltüntetik (fita ezt ládd 1000ben BEN horrr... és 1023 éve élve esznek? -ma meg most mi is??? -egymást, ládd ők legláabb egy mást, tebuta debuta kos okos?) na ezeket az iratokat a SÁTÁN cSZARTAN GANÉ SOK SOKK ÉS ÁR DOM BOOK KOSUK fsss... azaz ezek a GAÉNÉJUKBANK SZARUKBANK FÉRGEK CSAK!!! Na amit át tudtam paszirozni, na meg most bonus egy egy... málna, olvadna málna a szánkba? Fita, itt minden hullArabbikáik (nincsak bikáik, mng csak klokkÁtok van tröbbet AI pac pac pacaluk na meg LUK) rablok hadoba habiruzásaik, kezde? - nincsak aHola kezdett ott a LUK, SauLUk vezir hullaraBOOKkal, na meg MOé bota te buta Adam, meg Ive? AI pac pac pacaluk, disz no? -odisz oljaik, na most ha ezt magadra veszed, ugyis veszett vagy, te az vagy, ugyanus én az iratokat értelmezem, mez? - máz, mész, de ész, azaz sart eszünk, aranyat szarunk, vagy szarató szaraTUN Nátun? -vagy $$$ ... spanulla nátha hapci tbccc.. aha ha be oltatnak? OLT ÁROZNAK? 2.: Fita, teljesen mindegy mit krákogok, mert mi magyarok NAP S TEN TAN TANULOK? -ÖSSZENŐTTÜNK A LUVAL (UFO-K) DE LU BAXÓK? AZAZ NAPOZUNK, NA MEG EVICKÉLÜNK A FÉNYÜNBEN, ÉS MI FÉNY GYERE KID, fita, mi ÖRÖK FÉNYBEN JÉZIM MMM...JEZIMARIN SEGGIT, GYERE KID??? - ÖRÖK ÉLET PÁROK VAGYUNK, ÖRÖK FÉNY JÉZUS HUS JUH HUSUK HOOKKIZUNK CSUSSZDA PUCCOS SGGEL A JÉGEN? -HOGY TUDOD ELŐBB A GONDOLÁT LÁTOD, AZAZ FÉNYED MEGÖLNI? JUHUS LETT? Fita, ez a fekete üszög, azaz még ha föld lenne, de ez egy...fita, minden ami elmulik ládd málik, ládd az Égi málna, mállna a szánba, de sose mulik el, mig a szartan sátán gané gané DOM -BOK ÉS AI? Adam meg Iva, ládd tudNátó damabbat kitalálni, de létre hozni látra? -a nap világRA? DANGA BIG BANK DANGGG... Naccóval, IME AMI MOST... FITA EZEN IRATOK,...fita, ezek amik ÖN MAGUK MAGUK férgek, ezek azét vannak, hogy ..ládd a sebet...amit most a JUDÁSAINK JUH MÖRDÖR VASIPAROSOK -HUSIZSÁKOK HÁTIZSÁKOK PESTI MAG A PESTI, nincsen hányan ülnek a nyakunkba, és csüngenek... mig csak egy SZEM PINALLATY, és ők is haza mentek, meg mi meg ÖRÖK OTHON VAGYUNK HISZ A NAPUNK PUNK? Fita a Napok a Csillagok az a mi seggünk LUKa pu? Nincsak honnan vannak az ÜR ÜRÜLÉKEK? BIG BANK DANGGG... DE EGY KÉZ BANK ÉS BANGGG...NINCSAK A FINGOD...AZ SE LEHET, LEHET? KI FONGOTT? 3.: Szóval, IGAZ VALA Eeee... a TÁRULJ MOM HAZÁM, ÉS TERÜLJ ASZTALKÁNK, na az OSTYA???- MEG A NEKTÁRIN DE RI NUK??? Fita, az amit a IM LEJÖTT A MESIÁS, MESE, DE KIMONDOTTAN TAN DE TE VAGY A TANUK?- RÉGI STORY MAGYAROK KÖZT LENNI ENNI? AZ IS SRÉGEN RÉGEN MEGIRTÁK, AZ ÉGEN BÉGEN, na olyan hogy volt, na meg Watt a fak? -na meg majd ha ha ha... Juhlika juhturós puna danol, de tátong? a nyelvetek, -tudod mikor? Fita, mindegy hogy beszélek, beszÉlünk, na ezt azok, akiket A SÜTÉT AN GYALUK UK, MEGSZÁLLOTTAK, sehogy, értem, egy magyar krükk ugatás meg kutyafejüt nem akarnak látni!!! Sóval, most TEREMTETTEM ÉS MEGPRÓSZÁLLOM., MINT EGY MEGSZÁLLOTT, fita ezek amik csak juh hukk, na a fene bestia dögjeik egymást is nyelik, ládd a KIGYÓÓGYIK A MO? A GYÁR MEG VASIPAROSUK (VASBETON DZSUNGELUK LUK?) HUSGYÁRAK NAGY LU FA SZUK? LU DÖRGŐK SZAMÁR PÜFÖLŐK, BIKA CSÖKEVÉNEK, HUS HEGYESEK ZSIR TORNYOSULÁS AZ EGEKBE (ÜRBE A SGGIT NE TÜRD BE) NEM BABEL TE FA FEJ? NA MEG ROHADNAK, ELEVE ELEVENEN? Fita, mi VIRÁGOT ÉS NEKTÁR, esetleg virágpor,(méhpempő?) na most VAN A MAGNES MEZŐK, és most nem kell föld, ami még hatyám, Atyám a gatyám, teliStÁR, Na ime a sznet hármas három van három (hárem) gömb,de előbb az két gömb és a magnes VÁZA? (fita nekem van fekete ufo és az is, három...két kör és egy gomb) Nincsak itt az a POR HÜVELY!!! (vita két felül angyal közePibe tyuksár kotlósárUK) Ládd DR GOD DUK ELEVE DÖG ÖLT DÖGÖLŐKÖD Ő ŐK? - GIGAZOK NINCSA AZ EGYRE PÉNZ ÉHES SEKK SAKK SZARDOMBOOK KOSOK F$$$?- NA INNEN... de du. -én is szaladok a fing után, utól is értem talán tán tán ha tánci tánci... rázzuk a feneküket?-férges? --jajja villan áromot belejuk (tecnika nem combaxó többet?) Juhlika... Innenn... Leesett a pap az ágyról twist... ...titok? -na azok eleve gané (ÁR nem RÁ?-nincsak az Ég és földöng TEMTŐK?- teremtője????- ura is lefizette az ÁR -ÁR TÁN DE TANUK) dom book bukk... ...https://www.coasttocoastam.com/ 99 oááá...
De régen láttalak, törölték a topicodat? Miért? De legalább most már lehet neked írni? :)
Kitartóan írod a mondókádat... az egyszer biztos. (hány éve is?) Egy ismerősömnek megmutattam, és ezt írta rá:
"...érdekes-ismerős irásmód...vannak amikor belülről jönnek a képek racionális-gondolkodás nélkül,mint egy jóslat,akkor irsz igy....maró-vizek,tudati modositó szerek,beavatások után jönnek igy...."
UFOzzuummm... miEeee... mik kik azok, akik a fényt (magyarok Turull Madár fény UFO-k? -made in Hu? Who? -hukk) nem fogadják be bebe beee... 4.: Kávézzuummm... nagyon kemény és olyan, hogy ha van lenne titok, ami nincs! -ha van azok nem emberek!!! Na ami leesik esetleg olyan, hogy ugy nézne ki hogy vergődök, és az az...hogy nem létezik, hogy vannak ténleg akik a magyarok emlékét is törÖlni, de ho ho hooo...Álmomba is rémisztó, pedig a FÉNY -VILÁGUNKBAN VAGYOK, tudatosan, és látom... most közvetlen felettünk valék -voltam? -s ime a hellzet, minent ami magyar ... na magyarok is vannak? Na fiteljunk, mert nekem nincs ellenségem és nem vagyok semmi senki ellenséged, sehogy! Ami nekem nagyon tetszik a BbLila iratokba, hogy az aki ládd...Jézim testvérem, át men az őtt megliincselő tömegeken (fita nálam mindig az vala) na csak az az ember!!! -van, van? Na mott, apu még itt vala, ebben a husIzsáKába, és NEM EMBEREKKEL ÁLLUNK SZEMBE, AZ A NAP TÜKRE LENNE, ÉS OLYAN VALAMI BORZALOM GYÜLÖLÖLETTEL, ami itt engem, a szó szaros értelmében, na fita, A FÉNY VILÁGUNKBAN VAGYOK, ÉS OTT IS MEG DERMEDTEM! Igaz, hogy már ez? -na ez egy olyan állat valami, hogy mégis ki vagy be hatással van, amit lélek, az fény!-emberre? 5.: Na tessetek figyelni, mert az ami a magyar iratok, azért vármegyéket adtak, ha valaki irásos emlékeket tudott... csak ugy is hogy (besugo) tudott olyat, és most... Kérdelek, egyetlen egy (eredett magyar irat) is előkerült? Itt az, amit most legutóbb, hogy a magyarok azok igy is, itt is a saját egyéni világunkban vagyunk, na most... ezt ugy szeretném, hogy olyan hogy titok, sose volt lesss... na a BbLila iratokba is, minden titok a napfényre, ez most érdeskés, mert mert...Bitta hallottáto a Rákóczi indulót, vak pali vak pali mindent lát, szemüvegen át, pápa szemen át...na fita,akik csak a magyar Édesanyánk nyelvét... a szánkba? - azok is fénybe vannak, és mondom, hogy ha te magyar énü génü vagy, akkor neked szikrád, ami az, hogy minden ami fekete nem tudom, nem lehettudni, na most a magyar dacc, azért is? -ha minjárt az ingem, gatya... Vicca, mikor olaszban a táborban tanultam egyszerre az angolt,meg olaszt, most lent... nadon fita,mert KIK A MAGYAROK? -ITT OLASZBAN OLYAN MAGYAR OK AMI MONDHATNI MAGYAR OK OLASZ TESVÉRI KÖZÖSSÉG (na az igazi MOM USA is az!!!) AKIK ISMERTÉK APUÉKAT, ÉS RÖGTÖN, AZ ÁTLAG FIZETÉS 3 -ZOROSA...NA ŐK AKKOR MÉG JÓ MÓDUAK VALÁNAK... Fita, ezt akik velem voltak a táborba, látták, és vagy 100 ide adta az otthoni cimét is...de az hogy saját földöng, meg olyan anyagiakkal rendelkezzünk, hogy a magyar gyerekink (fita gyere kid, az a tesvéred, mert ez az övőn allati nekünk nincs, pcsölés?) itt is együtt lehessünk ehessünk... 6.: Most igen igen gyorsan, ládd EZEN IRATOK, szikrát pattogtatnak, 666...na fenekünk is pattoghatna? - jaja lura? -de előbb ébrracka talipra... Monduk az ufo? -UFO-k? -made in Hu? Who? -ami mindenkinek, akinek siTiM-piTiM a baráta, pösze Jézim, fita te örök vagy és GONDOL LÁT SZÁRÁNYÁN, NEM FÉNY SEBESSÉG, HANEM MIDNENÜTT A VÉGTELEN VILÁG MINDENSÉGBEN OTTHON VAGY? Fita na nekem nem volt más, mert olyan magyar gyülület van, amit zerintem, ha vannak még magyarok, az érdekes,sokan vagyunk, és ez vágta ki ki? ---Na most, olyan hogy mindent, mi magyar gondol lát is, ha leirod..zitt most vannak a TITKOS TÁRSASÁGOK, (ami nem a nappal a nap alatt,az nincs!!!) ami azok nem emberek!!! Fita, ahol meglátogattam 1986 Szilveszter...pont éjfélbe,Beneséket, azok angyalok!!! Akinek van ellenésége, azok az angyaLUK luka pu? -mellesleg puq az amit a Q körzés, és az hogy PU1 PU2 AZ LENNE HOGY AZ ÜRBE KOLÓNIÁKAT VÁROSOKAT ÉPITENEK, AMI KAKA PUPU? Ami az ürbe került,na oda, ha van lett ellenseged, a BbLia azok kezébe adtad magad... Zna fita, ha van fekete de fekete, ládd mikor a titkos iratokat végre... szabadalmázzék, akkor a sorok be vannak feketitve, és most az ami a magyar...csak a finGod, az rögtön, az egész, tehát maga a fingod, olyan hogy ...mintha fekete kezek benyülnak, vagy lehet hogy...Fita, amiket, ládd én ide is , az vagyok, aki vagyok, csak aki van, volt? Senki se küldött, hanem magam álltam kötélnek... 99 oááá...
UFOzzuummm... miEeee... mik kik azok, akik a fényt (magyarok Turull Madár fény UFO-k? -made in Hu? Who? -hukk) nem fogadják be bebe beee... 1.: 4/18. A KÉP? -mik kik a magyarok, azt akik a fényünkkel sose nyü el, minden örök benne (Jézim mmm... mell sziv visz lát) él, azaz a magyarok Nap s ten tan taNUK, ami itt, csak egyedileg (legend end?) tudhatNUK meg, de ahoz kell egy... ÉGI FÉNY EMBER (siTiMpiTiMink?) MAGYAR OK EMBER gyere kid? -dik? -töketlenkedik? AKI NEM FÉL, SENKITŐL SEMMIKTÜL? Zitt most az, hogy MI KI MOék, bota te buta, azaz itt??? - az ür ürüléke lények lényeg, gennyek gének kények vannak, ami magUKkal semmisitnek meg testet lelket, az a FÉNY OLYAN HOGY SEJTELME SE $$$ ...HESS HESS HESS ÁCSI ÓCSS MESTER, TERÜLJ ASZATALUNK VISSZA? Most teljesen egész ugy, hogy nekem mindig az a TUD ATOMOM VAN, HOGY NINCS TITOK!!! AZ HOGY VAGYOK? MOST IS GONDOKÓDOM ÉS CSAK UGY (MAGYAR OK!!! -SZÜLEIM MMM ... MELL...EGY SZIV VISZ LÁT SULLY TESTVÉREIM VAN? -VAGYOK, AZZAL VAGYOK, NA MEG AKIK MEGTAROTTÁK NEM A SZENT GANÉ DOM BOOK -KOSOK OKOSOK, A KIGYÓ MINDEN ÁLLATNÁL OKOSABB VALA? PARANCCSAL CSALOK, TENT LOP LUPIK LU FONGOD VEREBEK A PIAC KÖZPIN A DISZNŐSZARON CSIRIPELNEK OSZTOZÓK AZ HUSIZSÁKMÁNUKON... meghalt már Vájc KálmáNUK, egyáltalán volt, lesz, van? -többé nem mászkál mán? -se hire se hamva? -ládd a Dragon GOD DUK, aki mindenkit megdugott dögölt, eleve? Fita, a magyarok mi MA IS A MI FÉNYÜNKNBEN NAPUNKBAN, CSILLAG TENGERINKBE VAGYUNK, ÉS MI LÁDD FÉNY = JÉZUS HUS? -HUSUK HUKKT? -MARCINGA? COFFOLT ABÁRDÖLT DÖGÖLT STBB TBCCC... GONDOLKODOL DE MAGYAR RULL? 2.: FiteLjatok kis Nap s ten tan tanulók, azaz A VILÁG EGYETEM AZOKÉ, AKIK TANULNAK VAGY TUN ÖLNEK, AZAZ $$$... HA$ALJ HASADJ, VEDELJ, VEDLECC LECKE -EVICKE VICCKET A LUKATOK, A HUSOD A BŐROD A VÉRED SZENT ELEDEL HA HA HAHA... CSIH HA HA HA...FELÜLTÉL VAGY FELÜLTETTEK A VONATUKRA? -VASUT ARANYVAROS KISZÁLLÁS NAGY SPSSÁLÁS SÁRLÁS...Mott mégmndig teljesen bent vagyok a FÉNY HONAINKBA A FÉNY -VILÁGINKBA, ÉS MOST... Fiteiljatok, mert MI AZ IGAZ, (GAZ GÁZ?) ÉS MI A VALÓSÁG, és et próbáltam, hogy a magyarok azok ÉGI FÉNYEK ÉS FÉNY MADARAK TURULL MADARAK AZAZ FÉNY UFO-K, made in Hu? -Who? Ime a hellzet, minden a pénz által, és azok akik az által vannak, AZOKAT ÁT VETTÉK AZOK AZ ANGYALUK, fita miért nem lehet beszélni MOM? -MAGYAR ORSZÁGOK MENNYORSZÁG OK? Fita, ha a náziik pnázik-ról, hagyjuk őket beszélni, mindenki (96%) -azt akarná, nanáááá... Most minden ami a MAGYAR OK OKKAL, KAPCSOLLÁTÓS, (KONEKTOR) TÜZZEL VASSAL AZ EMLÉKÜNKET IS, na most, nagy razia van, mert amiket a Mi is ufo-k vagyunk! -ba baba, nem megszületett kis Jakabb, hanem a a aaa...Jönnek a magyar ok jönnek a magyarOk jönnek...Fita, itt senit nem hallottok ugy beszélni, hogy ÉLET CSAK A FÉNYBEN VAN, ÉS CSAK AZZAL, ÉS MINDEN ITT IS AZZAL LÁT OK LÁT OK?- CSAK ABBA VAN, ÉS VAN A A AAA... Fita, amiről lehetett hallani, hogy miután a magyarok, bejöttünk a Körpatkőkömedencénkbe, FITA MI A NAP GYEREKÉI VAGYUNK, lehetne azt mondani hogy a Nap az a magyoroké, de ugy hogy nemcsik mi találtuk ki, hanem mi is csináljuk, azaz a fény a fény gyerekéi csinálják, mig akik kakik? 3.: Na a villogásaimat, most végre észre, NINCS ITT NINCS ÉSZ, SEM ÉRTELEM SE EMBER, DE MÉG SEJT ELME? AZ $$$... Zitt az hogy MIÉRT VAN TITOK,ÉS KIK A TIKOS TÁRSASÁGUK TRGÁRSÁGUK, AMI NINCS, NEM LEHET, ITT $$$... csak trágÁrságUK és trógerságUK, akik NEM ÉLŐ LÉNYEK!!! Na most, minden IRATOM, ami benne van az iratokba, BbLila hogy ha tudNátó hogy milyen sötét a sötét, akkor esetleg, meg iijjednétek? -rögtön az ijjadhoz kapnál? Fita, EZ AZ ÜR EGY TISZTITÓ DEMATARIZÁLLÓ EMÉSZTÓ OLYAN SZERKEZET, AMI CSAK A FÉNYT, AZAZ AMI NEM AZZAL, AZAZ LÁDD ÖRÖK KÖRFORGALOM VAN CSAK NAPOK -CSILLAGOK KÖZÖSÉSE,(MAGYAR OK TESVÉRES VERES KÖZZZÉG) ÉS AZ AMI KISZAKAD A NAP S CSILLAG LUKAKON KERESZTÜL, DANGA!!!- AZT OLYAN ROBOTOK, AMIT HOGY HOGY...TE AZOKAT LÁTOD CSAK ÉS FÉLED ÉS IMÁDOD??? IMÁDTATOD FÉLTETED, LÁDD A KIVÁLASZOTT (MI AZ A RACCIZMOS ÖK) ZSIVÁNUKAT ÉS AZOK ZSIVÁNUKIKAT? S JÖN A ZSIVÁNUK ZSIVÁNA NIRVANA, AMI AZ ÜRBE, NINCS GONDOLÁT MÉG A SEJT ELME? -ESETLEG $$$... PAPA< JN8:44!!! LÁNUK ÖLNEK A TORONBA ARANCOCCURUBA ARENYERÜK ÁRUBA LÁDD AZ ARANYUK ÁRA BOCI BIKA EGYRE BIKÁSABB? Fita, most az az ISKOLA, ami most megnyilt a MENNY...jajaj nem menünk mi sehova...Csiga biga gyereki kid, ég a házad ideki... 99 oááá... ...FITELJUNK, ÉN AZ AMIT LÁDD A JÉZUS MAGYAR OK TÖRTÉNETÜNK, AZAZ ÉN FELVETTEM, NA A HUS, AZ EGY NÖVÉNY FÉLE SZÖRNYÜ MI? -NA CSAK AZ ANGYALUK VÉGZIK A MUNKÁJUK KAJA? Tróha, itt senikit kivéve ti ti ti..tá tá tá...tátogatNUK a szánkat? Fita, he neked olya eget földet robbasztó POKOL GÉPEZETEK, de fénél hogy egy girnyó, a száját tépi? ... fita, La Marzulló, mieg mind a kiválasztottak elő vagy utó futára, s midnenki, ezen kivül? -van számotokra hell hell hell... ...https://www.coasttocoastam.com/ ...ami van,az előttünk van, vagy utánNUK? -midig döhöngök, mikor le csücsülök, nincs előttem a csülök...
UFOzzuummm... miEeee... Megbünhödte már e nép, a multat s jövendőt, hol vagyunk? 4.: Kávézzuummm... ismét az a döbbentes álmom vala, hogy csak állatok, na a növényvilág, az ma is, hogy kint vagyok a kertbe, és valóban, az életet fény sugároz, ugy is hogy látható, meg láthatatlan (Óh természet dicsó természet, mely szem nem láthat téged?) amit a magyarok, hala vada jó falat, na most minden szemne szájnak ingere... (látod a környezet mnden?)Fita, ami most van, hogy előjött, hogy van a KÉT ANGYAL, azok láttak, és most oda huztak, azaz itt minden az ANGYALUK által van, ami a teremtésükkel a Dammal, na az egy robot -Gépezetük, ládd ő volt a kert igazgatója?-karban tartója,ami ma is azok? Fita, mikor az oldalbordályábul Iv? Nincsak ha a teremtők, embert teremtettek, és most onnan, ládd kellett hogy XEX A.I? -IVI? (örömlánuk filukák) Fita, itt nincs a fog alma se, hogy mi az hogy ember, mert az ÖRÖK VAN, ÉS ÖRÖK FÉNNYEL FÉNYEL FÉNYT NYEL VAN, CSAK! Zna most, hogy mi a zür, ami a pénzzel kezdődik, meg most az azok az ürbe hullanak, hulladékok és ürülékek, ezt jobban meg kell (pin)pennázNUK -nunk? Fita, a gyerek, akik minden sarokba egy ATOM GENERÁTOR, na az hogy I??? -fita, az egy ANTENNA és I s Ten -tan tanu tanuló NAP LOPOK? Na akiben fény szikra, csak az az ember, és a fényben, egy szikrában és benne örök benne van minden, mert monduk, hogy FÉNY ATOM? -MOTA? -adom oda, vagy a DÓM ÁR -DÓM BOOK -UK? 5.: Na az a KÉT EMBER =ANGYAL, mindig dig -kid?-kettesben vannak, és mentek fel az ÁR DOM -BOOK -UK? Na az angyalok látnak engem,meg most titeket is, mert ti is, akinek szikra veti vank, annak ugyanaz a fekete kenőccsel bekent felkent ruhÁtok van, mint az angyaloknak? Amiról nagyba szó lenne,hogy IME A TIZ NYIL TÖRZS SZÖVETSÉGEK, amik mig a magyarok... ládd megtudtak osztani bennünket, ami megint, ez nem az hogy ez szeint irat, hanem ugy látszik? Nincsa fény fény ellen nem lehet!!! Sóval, itt hogy...meg lenne minden városnak meg szék helleiknek az amit SioNUK? Fita, itt akinek szive van, meg tiszta, az az ember, és most ládd ISTEN DE STEINUK ALAKJA IS, VAGY AZ EMBER, ÉS AZ A TÖRZSE? Itt az összes irataim, megkönyiti a további TUDASITÁST? -ugyanis, amig ebben a állat bőr zsák husIzsák-földIzsák, szarzsákukba kukta vagyunk, amit ismét... EZ MINDEN AMI MONDUK NÖVÉNY EREDETÜ, EZEK TÁPLÁLÉKA, A STEINUKNAK -CZIBORGIÁK ORGIÁK? Zaazaz itt egy valóban az amitől most félnek, ládd A.I: -ez az!!! -nem volt nem lesz,hanem ezek... MONMDUK ha gondolkodnak is, az csak retardi...reakSionÁris,ládd a KÉT EMBER ALAKU ANGYAL, szembe jött velem, ahol előbb, mi a fene A RÓZSA DOM -BOOK, na most azok akik csak xex -szuk? -szukáik, van kanangyaluk? -na az őket is, a teremtőiket is meg tökÖlik? -az történnt? -a dolgok, cupán csak érzem? 6.: Mott kénytelen vagyok megint, hogy itt vak vezeti a világtalant, tehát ezek gondolkodása az az angyaluk? Most mégis, az ürbe, csak azok az angyalok, és az amit PAUZZUZZUZZ ...(fita mióta ide betörtek hullotak,mi van? Fiteljal, azok esetleg TÖBB OLYAN, LÁDD FEKETE NAPUK? PUK? Ami van, most megint azt is kénytelen, husvét napra, hogy csak GONDOL LÁT LÁT -OD, azaz ezek, itt senki rajtunk kivül nincs, akik látná, magát a nap tükrébe, és a fénytestvére szemében? Fita, az hogy a Körpatkókühümedencénkbe C? Na kellett legyen Judás meg JumördörIzsákuk, AMI MOST MINDEN AMI AZÓTA, AZ AZ HOGY LASSAN ERESZKEDÜNK LE...amit ismétlek, a fizikai testünkkel, ami az angyalok (jaja azok az idegen alinek meg sötét ufo-sokk eledele... ládd az Ég és föld...itt nem az amit a magyar, hogy VILÁG ÉS VILÁGMINDENSÉG TEREMTŐJE, ami megint...lehet hogy ők azaz a FEKETE NAPOSOK, ládd a nyemecek nélkül, ezek sehol nem lennének a hőzöngésbe, na meg a magyarok? Itt volt egy film, Hell planet, mikor egy pokol bolygó közeledetett a földhöz, és pont afrikan amaerikan elnök vala? (na most itt van, és még jobban meg láttAtom)Jah, biztos lehettek benne, hogy csak a MAGYAR RULL, ezt apukék itt nemrég, hogy amit te gondolsz, az miden, és azzal te magad...nekünk, azzal örök vagy mert mindenek (miért minek?) előtt vagyunk? jaja mi is ufo-k vagyunk! -na ezt ti rögtön ...ládd a kis felesÉgem, mi mindig együtt vagyunk, gondolátban bank? Fita, maradjunk meg, ezt nemcsak nekem, mert apuéknak csak egyfiuk vagyunk, na a lányok a lányok angyalok... 99 oááá... ... fita,aki azt nyomja hogy én az u.n.-szent iratuk ellen vagyok,azaz mi magyarOk Isten az Nap és fényébe az Atyánk, na a BbLila is, most fita mert az MAGYAR OK FÉNY JÉZUSUNK? JÉZIM, MERT NEKEM VAN,AKIT ÉN ÖRÖK TESTVÉREM (IM) ÉS SZEMEM FÉNYE... NA AKKOR TI IS TI TI TI ..TÁ TÁ TÁ...TÁTOGNA A SZÁTOK? ISTENEK VAGYTOK!!! Fita, ez elég lenne, hogy a szikra robbanjon...jaja te nem gondolkodol, kudulsz, adjanak adjanak, a szegén koldusnak... Mária seggit!-gondolod?
UFOzzuummm... miEeee... Megbünhödte már e nép, a multat s jövendőt, hol vagyunk? 1.: 4/17. A KÉP? Minden ami husba gusba van, ládd hukkt s kukd? -azaz gerezden gerendán kerszten kifeszitva, az ember? -vagy járomba barmaik, azaz olyan terheket raktok (gig gazok) rájuk, amit nem tudnak elviselni? Na most ismét az hogy ember, az az ami ez a majom forma, és nincs az ami a törzse (na mnden csak négykézláb azaz nncs az a törzse, mint a káposztának, feje?) és itt a magyarok, 10 nyil egyenes törzs-szövetségek? Közbe nagy nagy razzia, delirium a világürbe, ugyanis csak az az ember, aki mer (ide lüjjetek, ne dölj be) azaz GONDOL LÁTOK -LÁTOM -LÁTOD -HALLOD? -HANGOM = HANGOD AZAZ ÉRTED, ÉRZED ZZZ... Fita az hogy a bölcsesség kezdete az Ur félelme, azonnal lőttek!!! Zitt amit megszoktam, hogy félelem vissza, na most hol van, ha megbünhödte már e nép? -a multat s jövendőt? Fita, most hogy ti NEM VAGYTOK TOK, AZ $$$... Most az embert az embere érti csak, amihez magyarok MAGYAR RULL TULRULL TURULL MADÁR (UFO) értelem kell, mi az? -Fita látás, és te meg én nem láthatunk, Látlak e még fecske madár, lesz a tavasz, lesz e még magyar nyál? Fiteljal, itt az hogy Jéhus ut? Na ha nem születtem volna magyarnak, ami én örök csak az vagyok, és csaka nemcsak a nyaka nyers, kopasznyuk csak, magyar madár (ufo) testvéreimhez jöttem... NA HOL VANNAK A MAGYAR EMBEREK? MAGYAR ÉSZ, MÉSZ JÁRÁS? 2.: Zitt olyan rohamosan kezdtünk (Óh Égi fény, tünj fel már az ég övén?) villogni, ami ládd napkelettől -napnyugatig, villámlátok?- villám háritók? Most tegnap, abba a MAGYAR SZÜLI SULY ISKOLÁBANK, nagyon sokan voltunk, és az iskolát, fel robbantották, és most...szóval sokan voltunk magyar OK? Fita, most mi GONDOL LÁT LÁTOD, FÉNYED -NAPOD SŐTT A VILÁGOSSÁGOK VILÁGOSSÁGA S FÉNYEK FÉNYE S NAPOK NAPJA CSILLAGOK CSILLAGJA VAGYOK, azt ugy, hogy minden az emberért van, s legfőbb érték az ember?-jaja de nincs ember, nincs probléma? Fita, mára kb... nemtudom de sok, talán több mnt egy s kettő s három... millió magyar ok, magyar szüli suly (schully) iskolába jár a kába? Most pontosan, a pénzük miatt van az az irtózatos felelmük, ami sose volt lesz, ami csak annyi, mégis megtudták a magyarOk, a magyar Nap -is ten tan tanuk, a magyar ok eredetünk netudki tuttit fruttit? Na fia, csak ÁR -DOM BOOK? Nincsak az Ég és föld csillagok -világmindenség teremtője alkotója is lefizette az árát? (kiknek?-de miknek? -MI KI MÓ bota,tebuta,debuta? Most megint neki mennek a nagy falnak, azaz ha becsuktuk a szemeinket, bizon ezek mindent mindenünket fel falnak? Ábram ham ham ham... neked aDOM a földet? -mi a kikötés, vaggis az barom állatot...pórázzák? -át rázzák, átverik, ár verzik? -vérzik, Az nem lehet hogy annyi sziv? -hiába onta véft, Keserbben annyi hü kebel, szakad meg a honért? -na hon van? 3.: Most az hogy ember, ezt csak aki ember tudhatja, tudja? 10 TÖRZS SZÖVETSÉG SŐT VÉR SZÖVETSÉG? A VÉR VIZZÉ VIZELETTÜKKÉ VÁLHAT? Fita, ez vala, és a Mi is ufo-k vagyunk! topiszkozatuknba, olyan relytéjek vannak, amit a kezdetüktől fogva, ha meg szimatolnak, itt a vallaguk vége? Na ezek, akiknek meg lett mondva, ne xexÖlj gondolát?-ban sem, ne ölj gondoltában sem, ezek azok az angyaLUK, akikikel az emberek (na ha van bukda az csak ember ÁRNYÉK SZÉK kukta lehet, ládd a KruczifakUK)össze szürik a levüket, ládd viz vér meg szentélek = ugyanaz a a aaa... vérben az élet, power in the blood? Na most, az evett meg vett? -Fita, ezek a kezdetüktől fogva, rom -mor hegyesek begyesek ORGIÁZNAK (KUKORA B -ARANYUK BOR NYUK BIKA LETT..) mig lett kit...mig van hus!!! Na nem tudom ugy körbe bögre sárga, tehát midnen ami itt látható, azt a FEKETE NAPUK PUKUP UK NUKUK? Értem, maga akik husbank van, az állat és nincs büne, de mit láttok a VILG MEGVÁLTÓJA A VILÁG HIRADÓKON KONÉK (MOék ROMba tökölők MOrék) KUNCOGÁSA (csak az???) HALLHATÓ? Zett mott ugy, nincsak ezeknek a pislog kezd a szeme helle, rögtön hókon vágni? Na most, mi ki az a GOL GO TÁN? LÁTOD A KERESZT UT? AZ EGY RONCSOLT EMBER ALAK, (jaj mit tett velem, es a benő? -bendő)VAGY TÉNLEG EGY JUH HUKK? Na az hogy a feudalista hullarabló rendszerek, at vágnak a total nihhilizmusukba, na meg most a tetőn a hullarabló kapitál? -csak az a baj, sehol egy kégli? Emlékeztek, ha valaki bement a városba, és akármellik bér vagy áruházba, végleg eltünt? -mint Sanyink a ködbe? 99 oááá... ...https://www.coasttocoastam.com/
UFOzzuummm... miEeee... Maradj meg! -magyar szüleinknek, örök suiink, testvéreinknek, és nálad sose volt rettegett félelem, de szivünkben (Jézim fénye) egy-egy-egy...egyén?- szikra veti? 4.: Kávézzuummm... az utóbbi időkben? - nemhajszoltam, hogy csak a fény gyerekéi vannak, és azok csak életet fény adnak, és nem tudnak mást! Hogy vannak sötétség gyerekéi, azok mit tudnak adni, és hogy sötétÖltek s ölnek? -hogy lett a sötétség? Fita, ezt meg nem érteni, az aki ezt nem látja, az vak lett, és az az hogy el lett hitetve -vakitva -vakulo vakölve! Tróha nem vagyok senki ellensége, mert akinek van szikrája, azé az örök csak csa csa csa... világ miindenség, és vagy teljes egész ládd a mi Atyánk a mennekben... Fény .Honainkbam s mi most rögtön, nem tudunk máshol hol? -lenni, vagy nem? Értitek lenni vagy nem lenni? -az a halál, mert meg se mukkanhatsz, mert fény Napfényt okádunk? Na most nagyon fida, mert én az vagyok, akik A FÉNYES ÉGI JELENSÉGEK, JELEK AZ ÉGEN, AZAZ UGYANAZ AMI LÁDD A BETLEHEMI CSILLAG, AZ EGY NAGY ANYAHAJÓNK, ÉS AZ MINDIG ITT VAN, AZAZ AKIK ÉLNEK, AZOK FÉNYLENEK!!! Röviden, azt azokunk számára, hogy kellene egy olyan, hogy minden ingyen, ami az lenne ha lenne nem lenne pénzUR? Ez az, hogy akkor mi a magyarok, most mi vagyunk, most is a FÉNY ORSZÁGOK FÉNYORSZÁGA...na kezdet nincs! -de állandó kezdemennyezés azaz hol a plafon? 5.: Ezt azoknak, akik most...fita lehet hogy egy málnával több lett, de ami most történik... azt szeretném tudatni veletek, mert most bizon... sokkal többen vagyunk, mint akik nincsennek maguk maguk, magunk szamara? -Tfita az a sötétség gyerekéi, akik nagyobb vagyok nállatok, egyszer voltam, nállatok, leszakadt az ágyatok... Na ami a magyarOk testvérek közösÉgei...fita, ott voltam, apuék, talán 7 volt magyar tesvérek közösÉge (1965re, mind eltették a lábUK alláh?)tagokkal, hogy mindenkinek legyen saját megélhetése földje vagy üzelete -szakmálya, s ne legyen adósága magyar tesvérek mozgalma, az egész Tiszántult Duna -Tisza köze, és most a Dunántul kezdtük magyar szabaddá tenni, amikor...fita azt nem lehetett volna köztudottá tehát Szadam se meg egyzse akire rávarik a (Hiszler) tüzet, azaz azért pukkantották ki a forradalmat, és most is mindenütt, a PÉNZ MIATT GYILKOLNAK A A AAA...fita, mert most meg akarom veletek láttatni, hogy ezek... sintetüke -artifaka- robutika na a cziborgok,azok a legfelső azok, ládd a BbLilába Davidnak kiráLYUK királya van egy Betséeba felesége,meg most 999 mind cziborga, minden ami ládd ...7férje van, mellik az igazi gazsi? -egyzse, és csak ÖRÖK ÉGI PÁROK VANNAK,tehát ha te mást gondolsz, azaz xexölsz vagy egyáltalán rituállatiasan (fita te tudod mit gondolsz???) áldozol, te fél holt,na élő, az csak állat, mig az állatoknak NINCS BÜNE, EGYNEK SE!!! Na ha gondolátban is xexölsz, na csak ha ember, azok örök párárba,és sose halnak meg!!! -hallnak hallunk, vagy haluk, azaz you jukuk s juh juk hukk? 6.: Most hogy a Tejut fel fele elágazásánál, találkoztam magyarokkkal, és vissza jöttünk, és a Tejutról le, itt magyarok vannak! -azt torpedőzták, most a 8,-emeleten van egy iskolánk, most az itt van, kézben, és most... nagyon sokan vagyunk,akinek meg van az angyali man in balck kenőcse, és most szét robbantották azt az iskolát, fita MAGYAR -MAGYAR OK SULY SZÜLI ISKOLA, azaz most nem menek bele a részletekbe, most ez a végső ütközetük, ami ládd... IDE NEM HITT (má nem élek, él bennem a juhusuk CHRISPIHUSUK) HIVÓ EMBEREK EMBEREK ITT A PNA HEMPEREG KELLENEK, hanem akik világosságot keresünk, és most ha kezdünk látni, ni ni ni..egyforma ninni..fitaljal azok csak ugy is, hogy erőszakot gondolnak, végük!!! Na most, A PÉNZ AZ EGYETLEN FIZIKAKI FEGYVERÜK, AZAZ TE MEG ÉN KÉPTELENEK VAGYUNK A LEGKSIEBB OLYAN, HOGY ELLEN SZOLGÁL TATA? Na fita, ne adjuk meg magunkat olyan könnyen, mert amit a legkisebb olyan hogy jutAlom, véged!!! Sóval, a Mi is ufo-k vagyunk!- ba, ha lehet tartsuk meg az iratokat, ami fita, bennem irtó keserüség van, meg gyötrődöm a gyerekéink miatt, akit nekünk kellene szülőzni -sullizni, ládd engem, ami apuék, ha ők azt mondják, hogy a magyar testvéri közösÉgeknek nincs halál, na ma is pitim, gondolkozz...Fita, érdeskés, mert az hogy RDOM, én is rögtön, a rózsadombóósokra gondoltam, de minden rohadás okozója,ládd ÁR DOM BOOK? Na most, azok aki a két valaki, most hogy honnan jönnek, amit még jobban, amit lehetett hallani a fekete nap bekotor, és az! Nincsak akik most...azt válasszák, azok mennek a zürbe, ami ott nincs nem lehet gondol? -na csak akik gondolátban is...DE OLYAN NINCS, AKI ÖL AZ ÖLT!!! 99 oááá... ...fita, az amit láttok, amit nem lehet tudni, azaz NINCS UFO? -NA ÉN AZ IS VAGYOK, MEG MOST MI MÉG, MI KÉNE KÉNE MÉG, APU KASZA, KŐ? Van fekete ufok is, és azok azaz azok a DR. DOG GOD UK, VAGYIS NICSAK, ITT GIG AZOK, NUKI SOKK? Fita, A GONDOLÁT LÁT -OD, AZ VAGYUNK,ÉS AZT NEM LEHET...ELVENI? a szüzességed? -IGEN? HOGY ÁT PENGETTEK, DE MÉG AZOK IS, ládd akik beléje verték a szeget,lu fa,az az ő ők...alma fa fak ut uk! -ütü samu ütü... ...ja, mi a feleségem és a gyerekéink, lefizettük a házat mind a két öcsémnak, akét fiamnak, és 73 éveskorunra miénket, na most itt nncs más földi mennyoszág, és a feleségem itt ezt a magyar falut akart, ami én meg magyar testvérek közösÉg oááá... ... na megint, csak örök egyén kezdmennyezés, hogy én ÖRÖK VAGYOK, A MAGYAR OK SZÜLEIM ÉS TESVÉREIM SZAMARA IÁ IÁ IÁ...NICNSAK AZT GONDOLÁT LÁTNOD KÉNE KÉNE...A NAP TÜKRÖDBE BEEE...BENNE?
UFOzzuummm... miEeee... Maradj meg! -magyar szüleinknek, örök suiink, testvéreinknek, és nálad sose volt rettegett félelem, de szivünkben (Jézim fénye) egy-egy-egy...egyén?- szikra veti? 1.: 4/16. A KÉP? Nektek meg kell maradnotok! Nótok? Mott amiket prózálgattam, az az...amit itt soha senki eddig nem beszélt, és az az... hogy ha magyar ok vagy? (egyes egyedül hegedül) te gondol lát,(a te szemeddel) látod, azaz csak te vagy, (de ha van magyar Jézim szmeed eszed eszel fény?) és az a te gondol lát -od? Itt most oda érkeztünk, hogy a pusztitó utállatok (puq -pu1 -pu2 pu2 1/2 az ürbe zzubbzzz...) el pusztitják magaukat, de neked magyar RULL magyaIsten Nap is ten nem tente esetleg napuzz tanuk tanulók, meg kell maradnotok! Benne van az iratokban, amit te is láthatnál, de midnennek a temetője a pénz vak vasuralom és imádatUK!!! -többet min soha napján vasárnap,jött meg a folyásom... Zitt most maradunk az hogy TE GONDOL KODOLSZ, VAGY KÓDULSZ? (fiteljad meg az irás turóikat juh turós puna? -fa szuh) -ami azt hiszed, (NINCS MÁS, MÉG KRDS DE GONDOLÁTOD,MAMA MIA???) hogy Ő ŐK TEREMTENEK TÉGED, ÉS CSAK Ő ŐK GONDOLKODNAK HELYETTED-HELYETTETEK! AZ ÉG ÉS FÖLD TEREMTŐJE URA, ISTENE UR ISTENSÉGE MEGHALT HELLETTED ÉRTED???- ÉS TE MOST...NEM VAGY, HANEM ÉL BENNED A KRISPI HUSUK YOU HUS JUH HUKK... Fita, ha gondolkoztok, akkor mikor Izsákot belevágja a pestizsákba, és viszi fel MOR _ROM hegyre, és ne edd meg magad a fiad, hanem itt egy buta kos, aggancsa az bokor aggancsába akadva? (fita az akik itt a vak vas halál URUK ürük azok valóban GÉpek és Angyaluk nicnsak pusztisd el emléküket?) Az angyal megfogja a tőrkés birka nyuzó kést a csuklóját, nem látod (nem azaz vak vezeti a világtalnt azaz ország -világ hóditók bóditók, abram neked adtam a földet, de monduk Nap ott...hole) ott van egy buta kos? 2.: Olyan terheket raktok, a buta barom marha barmaitokra, tok? - toko, (fita te mit látsz a kruczifán? -magad, azaz juhu???) fita neked nincs fejed, eszed, ja a gyerkéitek kid, dik? Fita, az ATAJUHUKK...JUHBŐRIBE GYÖNYÖRÉT LELI FIA KINJA MINT SOHA KÉJPEDOFEKA KÉS SZADICA KÉJ KANBIA KENI BELLA MY BELLÁMI BEEE A BELEMBE... kérdelek, ha most a magyar szüleidre -testvéreid, na az ami itt husIzsákokba (jaja de a te fényed, még csak ugyzse, hogy téged,gondolni ölni tudna?) na itt van, hogy vannak kiválasztottak, azok pénzee HUSIZSÁKOKBA PESTITI ZSÁKOKBA... fiteljal pénz vagy élet?- pénzURaik BANGOG S MAKKOG DR GOD UK DOG DROGONUK kiválasztotjaik, és ti vagyok a zsákba macckaRUKik?- vagy a véka dézAa dézsma (horrAdóik) allatt? Kérdem, van Eeee... nagyobb teher mind a magyar szülőd, testvéred, gyere kid -dik? -kinja kinod? Fita, piti, ha most nem hozatod ki az idöcséd, meghal! Ogy én Turul tulrull Madár magyar RULL turbékÖl, jah a fényem, meg hogy én magyar RULL GONDOL KO DOM? Ime mikor kihozattam az idöcsém, a mi is ufok fokáik vagyunk! -ba leritam! Teljesen őrjöngött, három napig, mig csomagolunk, és mensz haza, mert elveszik a munakhelyét, ami borzalom, és rá adásul ott van a család? Fita, nekem (Jézim családom dom dami?) az mindenem és azt elhagyni ha magyar vagy, nemtudod (már nem vagyok, él bennem khrispi husuk vagy buta bira beee... egenest a beletekbe,na azök a FEKETA UFOK!!!) meg nem is lehet!!! Ha elhagyod a büntetőket, (MI A BÜNÖD, VÉR PIROS??? VAN MAGYAR TESTVÉRED SZÜLŐD MEG...FITA AZAMI A A NEMI ÉLET, AZAZ TE NEM A HUSUK VAGY!!! -OI OI OI...KIVNATOSZ ÉS ENNI VALÓ VELŐ ) ami most monduk, van két testvérem otthon, akik most... FITA TE A GONDO LÁT LÁTOD MAGAD??? -VAGY CSAK!!! ŐK,ÖRÖK HŐK GIGGAZOK? 3.: NA A PÉNZ URAK MEGETT CSAK A SEMMI ÉS CSAK A SEMMITÁIK VANNAK, AMI MÉG AZ IS HOGY FENEKEK FENEKETLEN FENEKEKE KAKA IS TULZÁS! Tróha, most olyan van, hogy csak pénz kene, ami a fiaim, tudod mit lehet csak beszélni ha magyar ok? Tudod mit apám, csak pénz kéne, na most...Az hogy maradj meg,az az hogy AZ HOGY MAGYAR OK, TE MINDENKI MINDENEK ELŐTT, IGEN A PÉNZ VAK VAS UR ALMA ELŐTT IS, TE MAGYAR NAPJÉZIM TESVÉREIM RULL GONDOLKODOL OL, AZ AZ EGÉSZ!!! Ezen iratok, rögtön, ha te ezt gondolod, akkor BEGYULADT AZ EGÉSZ BAGÁZSI JUK? -UK? -FAR KUKTA!-FITA MÉG CSAK SGG LUKAK KAK SE! Atillánkék gatyátlanok!!! Na most ha ezt is olvasod, csak ezt, most ugy meg rémültél dermedtél, mert sTEINUK ELLEN BESZÉLSZ? Fita, mindenki egyes egyedül oi oi oi...egyedüli egyén örök EGY ÉN VAGYUNK, MAGYAROK, amit neked kell, egyes egyedül gondol lát, a tied, nem tud senki kényszeriteni hogy te nem azt gondold az, hogy csak tied a világ, csak az!!!-azzal örök minden!!! -és lőn világosság, saját napod, jó napot! Amit ezek, akik ISTEN A MENNYÜKBU JÖNN MÁR A BIKA FU AZ ORA LIKA, EZ AZ UJ HÉT ÉHES BIKA, MIG A MÁSIK 7 MENN HENTES FELE, LÓG A TÖKE 1000 FELE, NINCSAK MIKOR VETTÜK MAGUNKARA A GOLGOTA ÉS KERSZT, NEKÜNK ÜDVÖT CSAK AZ EREZ A FA SZUK?-KUSSZ... -HALÁLUKAT, LUK UK (KLOÁKKÁJUHK) KUNUK NUK UK? Fita, amit most hogy AI? -itt azok az angyalok (AKIK KIK-MIK A JUDÁSUK?) akik itt mident ők épitenek (TEEMTETTEK???) és birtökÖlnek, és esetleg, ládd mikor többet senki nem gondolkodik MAGYAR RÁZZKÓDIK hogy van, na az lenne az a KULCSUK, VÉR BULCSUNK? Fita tök egyedül vagy, és rá vagy kényszaratva hogy GON DOL KOZZ ...NEM VAGYOK EGYEDÜL FFF... A NYUGALOM...VAGY GÖNDÖRÉK GOND ÖLNEK? 99 oááá... ... fita, én az vagyok, aki vagyok! -ami? -hol a bili? -fita, mert elég egy (Jézim) szikra? -veti? -EZ AZ EGÉSZ?- BAGÁZSIJUK (MNDENHOD) LE BEROBBANT?-BANGGG... ...https://fb.watch/jAS6N-Y9QN/
UFOzzuummm... miEeee... Kié a fényes ég nappalokkal csaillagokkal, kié a föld? -aki meg müveli? -vagy öli? SteiNUK a mennyekből, angyaluk közzül, sehol egy ember? -gigé az ür? 4.: Kávézzuummm... az örök szeretet szikRÁja, ami az Égi -ember gyereke, deee... Ezeket,főleg ami mára,érintettük Mi is ufok-k vagyunk tónk, tükrébe? Tróha az aki itt vagyunk, az Isten gyerek, de az is akik nagy gyereke,és csak örök Isten az Atyánk tökléetes a mennyekbe, azaz milyen kicsi lehet egy szikra? Na ez a szeretet, és az akinek van szikrája, az csak... ez ideiglenes, és erre nekünk, nincs szükségünk, ellenberger? Akikben még van szikra,azokat meg kell tudnunk, vagy NUK? -közeliteni,ami itt midnen el szigetel bennünket a fény -honaink emlékétől is, ami mégis...Fita, ez ugy történik, hogy itt... a mi mindennapi fény eledelünket,add meg nékünk ma is, na meg hogy tudjunk NUK? -tenni valamit, elszigetelt, meg némitett (nyemec)testvéreinkért, és itt... Na ugy M.-Pita bátám, mint most a MJTK-kánk kank, hogy mi az, amiért, ide be ki? -jöttünk, ami szó Szól szerint, világosságot hoztunk, de nem a véka alláh? -duggintotta, nem lehet, mert engem el hallgattatni senki se tud, hanem csak ha én el hallgatok? -most hallgatok de azt amit adnak, ne tedd zsebre?-se az otp.- be? 5.: Na amit itt ami az lenne a földi mennyország,de nincs! Zitt kénytelen vagyok A KÉP mára, azt már feszegettem, láttam, a mi is ufok vagyunk, vagyonunk NUKUNK?-nekünk is van?- hogy kéne röviditeni... talán mukvuk? Amit mára, hogy egy fekete NAGY Ó -NAP? Fita, nap volt? -ami lehetséges, mert Ég és föld elmulik, de az én beszédem, na most fita, ha Jézust nem engedték be, fita mert minden hang rezzgés GÉs, jaja dó re mi fá G? -na c -d -é -fe -G? Ez itt, mert mi minidik ezt beszéltük, ha nem volt besugó? Fiteiljal, itt vannak akik hasonlók, na a magyarokra irtóra rá jár a rud, és most...ha fss be fss ki, ami igaz! Sóval, most ismét abba...és valóság, ládd a gnosztik iratok, ez is az, és azokat eltüntetik, soha elő többet nem kerülnek, na ezeket a gyerekéinknek, és irtóra megrázott, mikor törölnek, de most azokat a iratokat, akik szintén zenész, szerintem...fita, ezt senki, és ráadácsu én vagyok az utolsó mohikan? -értem,ha a moha nem megy a kanhoz, látom az embereket mnt fa fak, most kénytelen a kan, kanonizál? Na ami 10 NYIL EGENES TÖRZSSZÖVETSÉG, most még sincs el veszve semmi, mert vesziteni tudni kell? Itt nincs győztes, hanem amit pedzegetek, tróha most abba a NAGY 0 TOJÁSBAN VAGYUNK, és amiket mukvuk? -ba, hogy monduk, a magyarok be jövetele, azaz ha mi A NAP GYEREKÉI vagyunk, és most az... ládd irtam Levédiáról, az nem feltetlen az ami a magyarok be jövetel, hanen le, azaz bejöttünk abba az 0 -ba, itt a nulla szám inkább ovális tojás alaku,tröha ha ha ha... Most még fény nyilások vannak azon ami most total teljes zárt, és mostjöttünk lefele! -fita itt a bAtom? 6.: FiteLITek, ezt semilyen kszörülmények közt, most akik csak abba a fekete naPUKba napoznak, nem engedig meg, ládd itt csak vak barmuk állataik vannak, na most azok akik abba,azok...Zitt most, hogy előjönnek a robotUKkkal, ládd most, na az a bárány, aki megváltotta a világ? -ezek nem is tudnak gondolni se, meg sejtelmük nincs, mi az hogy világ!? JN8:44!!! Na mott... itt apuék nem hibaztass okolj ökölj bánts senkit, és itt csak A SÖTÉTSÉG ÉS VILÁGOSSÁG GYEREKÉI vannak, na mott ez igen igen érdeskés, mert az ami ez a fa fak? Ezek ténleg csak növények trozitások, torcsok, és csak torcsolnak? Na az aki meg váltotta a világ büneit, az báránynak néz ki? Fita ezért azokat, akik VILÁG VEZETŐK, nagyon is, ki kell őket kérdezni, és most az irásokra, ami ha vak vezeti a világtalant? Na megint vissza 1984 -Julius 4. -hogy amit tegnapra, hogy a FÉNY SZÓRÓNKKAL, fita, ezt nem akaném elhamarkodni, mert itt ténleg angyalok... na vissza, most usa -nak vége, ha nem lesznek olyan ok, akik megszólalt az ember benne, ládd bloondiba, független anyagilag azaz a földükkel teljes egésszében nemzetek, im amirican first, és im an nationalizta ládd pita? Igen igen...még jönni kell egy 666... mikor mindenki feneke pattoghat meg kaka... 99 oááá... -fita a semminek van csak vége, azzz ami van,az örök van, van? -nappal vagy nap sose látta? -nem Szól benne csaoloogán, gan?
UFOzzuummm... miEeee... Kié a fényes ég nappalokkal csailagokkal, kié a föld? -aki meg müveli? -vagy öli? SteiNUK a mennyekből, angyaluk közzül, sehol egy ember? -gigé az ür? 1.: 4/15. A KÉP? Fényes Égi honainkból, kijönnek lépünk le? -a falvédőről a magyarok? -akik emlékÜnket megtartottuk, és a mellék termékek, akiket ő ők teremtettek, bebarmoltak boronáltak? -voltak lettek? -mazUrak ürülékek, Jna mott, miért csak az ürbe mentek? -mi van az ürbe? -ürülékÜK nélkül lenne? Fita, itt egy magyar kuk? -csak kukta, siró picha rántotta, meg sütötték lábosba,mielőtt meg Szollal 666.... Ólba (jász) szóga? Ciróka baróka hányat tojtá az ólba, jaja, de az csak kakukk...fiteljuk az uj hitre? -térités, ahol a magyarok emléke is?-törÖlése? Fita, mind a mai napig, tudjad hogy mit beszélsz, ezt nemcsak az SteNUK kloákkák akik (féljed az Urat, a te urad SteiNUKat) csak egy SteiNUK KUN NUK UK, hanem a nem SteiNUK nincs Stein de NUKUK? -Zitt ma is az ország -világ hóditóink, monduk itt a négy szinezett (LO VAS A LAWUK) torrr.. Zuggnak a GÉpek az öntődéikbank, versenyre cseng bonggg... És NEM de ZZZ... TORRR... közivé? -.lett? -ma holnap? -hol a nap? Fita, én a napba a fénybe lépek be,mint GONDOL LÁT, és MOM? Fita, a MI ATYÁNK, tökéletes, és csak ÖRÖK FÉNYE VAN, most az hogy menj be a mennyedbe, de mi az? -vagy ki? -mi ki MOék? -Moé bota te buta (lefizzetted az árad, azaz a kloákád illatárad) debuta? 2.: Az összes villogácsa gacsa? - libmáj kacsmáj ne degenerálj? Fiteljal, hogy itt elkezdtük, na ide... legelőbb a MTA-nak volt, ijjen féle valami, na oda? Fiteljunk, itt MINDEN EGY (JN8:44!!!) KÉZBE? Most hogy levették a Mi is UFO-k vagyaunk! -na most...fita, én fényből bőven a fénybe, járok, és azt... Fleteszem a krds: minnek van a fény?- nadon fida, mert itt a fénnyel, azaz midenkinek kellene legyen saját ufo-jah de csak a yyahwah csajka? Most amitket irok, ennek az ellenkezője itt az igaz? -nemigaz, csak? Na apuék, hogy örök élet, neked! Fita, a BbLilai iratok, azért jöttem hogy fényt hoztam nektek, kik az ok? (fita, azok akik olyan imsrős, s had hadobáljon ha nem bánt senkit, ami az hogy ha magyar ok vagy, neked fényed van, és abba azzal?)Hogy a KÉP, tejes legyen, hogy minden ami itt muallndó, az a fekete halál, halál adók? (fita itt ténleg egy ür pucoló (pauzzuzzuzza lerek) angyali GÉpezetek, és csak azoké, akik ha meghalok, nevetnek rám az angyalok?) Na mott, a legels legközelebbjeim is, ládd a felesÉgem, tudom, de én még NEM akrok még meghalni,(fita, most ha felvettük a husIföldIzsákot, nncsak neki kellett volna, azaz őt megeneni hellett??? -ste ste SteiNUK kloákká te stoba? -fita,te egy fa szuh zsákuk kukta vagy?) és abba maradt, hogy egy szempillantás se, de most ahoz, ládd SteiNUK Harlyval (seggükbe égő rongyuk kanóccal) járnak az ürükbe vannak?-, és gázt okádnak szarnak? Na fita, mindenre emlékszek, hogy Levédia? -hogy jöttünk, azaz magyarország -fényországok -mennyországok MOM, mi fentről, de az a Nap? -süss fel nap, kertek alatt kis báránkáim (fita rajtam kivül?) meg fagynak.. fogynak? Ládd ha nem zabálod a husát, nem iszod vérit, na van még KUXXIFAKÖLTEBB ORSZÁG? -fita Corona orszaga, ládd... na én csodának tartom, hogy még mindig diged van szarszagom, avaga nem e beszari mojMUK vagyunk? -vad mi is ufo-k vagyunk? 3.: Idő nincs, de mégis el mulnak a renyhe lusta népek, én ezt, én mindig magyarok vagyok, hizz... apuék, kisfiam, mi nem zsidók mi az zsidó ok? -mi magyarok vagyunk, tehát mi nem fizetünk adót senkinek, na az most is... ládd ők tudják, kik mik a magyarok, és monduk az eget, a földet el tudják pusztitani, puQ-pu1 -pu2 és van egy pupuk2 1/2, (nincsak Saul rabbika hol van) és ezt most mindenki csak a zsidókra érti? Fita, magyarország mindig mit nap csillagok az égne, de most mi az előtt, és mi csináljuk a tüzet okádunk, és miértünk van a fényünk? -és nem kell mennünk se hova, az ürbe? -csak ki merNUK az az igazi NUK, a szemünket? -jaja de KUNUK? - Fita, hogy anyum itt volt, testben, és az az, hogy tudom hogy örök imádkozott (értem értünk?) azaz tudom hogy hangja?- na most is hallom? -meg akik szeretnek apuék? Fita, az hogy Jézus? -él, éllel, az az hogy 2002 -2-22. -hogy a MI ATYNK csak szeretni tud, na most minden gyerekéje kid?- vagy vissza szereti vagy nem, Ő AKKOR IS CSAK SZERET ÖRÖK SZERETET ETET! Fita, itt most ezt, rajtam kivül, csak akik még...nizzitek, ez óriási valami, mert itt midnenki fél, ládd szeretni egymást tesvért =halál?-és csak a husát? -biztos (bubu2 1/2 halál! Na most hogy jöttünk mi, le? -na fita, a fiaim szerint is,mi vagyunk az ajja, ha akáérhol szólnának, rögtön neki menne mind akik...Ha meghalok, nevetrnek rám az angyal UK?- csak ezt csak ők mondhatják? Hiszek egy SteiNUKba, buj be (bossnak) Sára ára luKába? -s ubó ubó ki sárlanak? 99 oááá... ...nagyon jó duma vala...https://www.coasttocoastam.com/
UFOzzuummm... miEeee... Stongóla, gólya orod a dugója, szól? -a csa csa csa... a Mexikói Meduza? -a bednégók UFO-k made in a pauzzuzzCártelek végállomás álmodás, Conqesztódorok sógorok jajj de comelom az anósom, adósom, Hejj neki menjek ne menjek a fekete szemeteknek.. 4.: Kávézzuummm... nagyon zépen zápon kérek mindenkit, hol volt vagy van, hogy én az irások ellen vagyok, és hogy amit én kiolvasok, az valakit, valakit is ugy érint, hogy nemigaz? Igy hogy most akik mást látnak, vagy hisznek, mert ég és monduk a szemét az elég? Most, azok, akik Jézus látók, azok ide mint én, nem be, hanem ki léptünk, leléptünk va fal védöröl? Ime amit én megtettem, utat, ládd Jézus ut? Azt akiknek van szikrája, ember gyerek benne, az ugy, ahogy én mikor olvasok valamit, akkor azat át szemem nemcsak végigjárja, hanem most gondolátban, mndent le lehet ellenőrizni? -ellen őr? -mi igaz, és mi gaz, nemigaz? Értem, ittvan, amit az iföcsém, legutóbb felorditott, ENNEK NINCS ÉRTELME? _Fida, korontsem tudom bevillogni ugy az álmom, hogy most TI IS VELEM VAGYTOK, S LÁSSÁTOK? ÁT OK? . NA ITT ÁRVERNEK BENNÜNKET MINT SÁRT A PALÁNKON,A BUKOTT ANGYAL LUK UK CALL? Az összes irataim, annak a láthatatlan ufózásunk, amit csak akinek van szikra veti, az ahogy be villogom, most az az Ut, amit ki be járok, és mi magyarOk,mi valóban madarak, Turul Madarak vagyunk (ufo) ha nem használod a szárnyad, tyutyuk lettél,lett tail? -tolatás, jaja iá iá nagyszamár, izé... 5.: Ma mi magyarok, mi az Égi Honaimból vagyunk itt, mert olyan nincs, hogy te ide nem jöhetsz, hacsak nem az állataik -barmaik, ami most... Fita, EMLÉKEZNÜNK kell, és ezért ha valaki vissza emlékszik, szik?-kisz, maya kipufogó? Mikor elleinte,hogy addig, mig megvolt a fényszórónk, addig távol tudtuk tartani, amit Atillánk is...mi az fekete korom por hömpölygó fellegeke, gomolyagok, na most... Rögtön, hogy találkozunk a rajunkkal, pitim,te is katona vagy,ami most is, nekem nem parancsol senki, s itt van a katonapjtim, hogy mi nem lőttünk volna senkire de csehekhez már mi lettünk volna az első század, és mi az elsőpillanat, lelépünk, és ez az, hogy itt van a pajtim, és ez az, hogy csak ezt tudtuk volna? -igen! Sóval, találkozunk a mi rajunnak, fida, meg valóban magyarok elő őrsük vagyunk, na most én meg a rajunk, felderitők, és ezt megtudjátok látni, ha az irataimat, ami nagyon is piszkozat, eleinte nagyon torzitottam, és az...ládd ujjá kell születned, mert ime a mai évre, apuék: pitim, maradj meg! (fita mi nem hagyjuk el egymást mert nem is tudjuk tudNUK?)Sóval, most egy pár nagy olyan, hogyha nekimensz a künek,mi lett? 6.: NA AZ A NAGY FÉNY SZÓRÓNK, de vissza, hogy ITT VAN AZ AMIRŐL ÁLLANDÓAN,HOGY LEHET HOGY EGY KOROM FEKETE ÓRIÁS GÖMBBE VAGYUNK,(Fita az a GONDOL LÁTUNK, MIT?) na itt teljes ANGYALU LUK LUKUK ALLÁH FESTÉS, AZAZ ITT NINCS EGY SZIKRÁNYI FÉNY ÉRTELEM SE SOSE NAPJÁN VASÁRNAP, JÖTT MEG A FOLYÁSOM...Ami a sötét s ég? -fita itt nem aza ami Égi és égi fény, hanem ez egy olyan, hogy az ami ezek, a nagy épitmenek jönnek, na most apuék... Azok akik itt NAGYOK VOLTAK, WATT A FAK? NA ITT VANNAK MA IS!!! Mikor először mentem pestre, már zuglónál kotlós szar meg kotlós tojás szag vala, most a 33 végállomás, és ott van domb, amiről beláttam az egész Budapestet sirtam, meg sokzor de már... ha most is rámjön, csak az inger, az nemjó, nem jó sirni!!! Na akiknek van szeme fénye, te vagy velem tudz jönni, vagy most azt az utat, ami monduk mára, az te teljesen be tudod járni! Na a rajunnkal, a második alkalommal, már ennek a fekete (pcegoddör)piszkukba voltunk, azaz egy teljesen angyal Ok ktyafolmánya, és minden amit itt csináltattak kézzel vagy lábbal, az fekete unodorUK, és undertákó, hol vagy Pákó? 6a a aaa... akinek sok a 6 alma, vége, egy se? Na a rajunkkal, most ugyanaz, és az hogy... Akkor villámkorbácsoltuk őket, de most az ami addig, hogy volt FÉNY SZÓRÓNK, addig mi voltunk vagyunk?- a a aaa...urak meg mert azok ür és ürülékek, azaz itt semmi se semmi meg nem marad,még az emlékuk se!!! Szóval, hogy itt volt, az az hogy Mexikó? Na minden ami testünk is, megminden ami itt anyag forma, minDen amit ők hogy a TEREMTŐJUK TEREMETETTE ŐKET IS, NA MOST A (AMIT ŐK FORMÁTAK NAYAGOK) TESTÜNKBE IS ŐK VANNAK, AMI HA MOST TE MEGÉREZTED ŐKET, AKKO AZ LENNE AZ A SZARASZAG BESZARI...HOGY ATYÁM, A GATÁM,na én meg verekedtem velük a testembe, leirtam, és mindig ha egy gicsit lelustulsz, jönnek vissza, sőt minden az ami itt lette, amit a sumákjaik magától lett kocc kocc kocc...ugyanazok? Sóval,most ITT VAN, MEGINT MEGVAN AZ A FÉNYSZÓRÓNK, AMIT CSAK UGY...HOGY EZEKET AZ VILLOGÁSOKAT, MEGPRÓSZÁLJUK HOGY EGYED, NŐJÖN MEG A BEGYED, MERT ITT...FITA SEHOGY, HA AZ IGAZAK GŐZETEK IS CSAK GÓZPÖFÖGÉSZETITOVALÖKÖDŐ...FITA NEKED VISSZA KELL NŐLJÖNK A SZÁRNYAD (UFO), AZ AZ HOGY ÁLMODBA TÉNLEG TUDZ REPÜLNI, LÁDD A SUPER MANÓK? 6bbb... Most ezek, az egész bagzat, az egy KÁBITÓ SZAR -SZAROZÁSUK, itt csak egy pinalat... Amit bejáccanak belénk verik a világ vége, az téged meg engem, nem is érint? Ha te azt bevetted, akkor véged!!! Azaz van egy kulcsod, az az hogy te végül is neked a saját pájzod van, ezt apu magyar rázzta nekem, ha az odaaod,(nincs nem volt nálad nagyobb balek) de el tudják venni, az az hogy TE EGY... OLYAN BAROM BALEK VAGY, HOGY TE MOST TÖBBET TÉNLEG NEM VAGY, na marad valami, de te többet...ládd ezek EGYZSE, SENKISE MISE, NEM GONDOLKODNAK!!! Sóval, figyeljetek, ezek ninden formákat emi létre hozattak, ládd azok akiket megvakiTanak, ládd most rögtön azönnal, itt van az hogy mindenkinek mindene megvan, és nem kell semmi hanem természetes és a természet adta? Sóval, ugyanaz...most itt a Mexikó határnál, A FÉNYCSÓVÁNKKAL, s fideljetek, most előbb...itt amit leirnak, hogy Pietró...fideljal magyarOk mind meg ufósok, itt az hogy magyar ok, mit gondoltok? Na rögtön, minden ház, minden az adóz tatók,amt csak ők láttaMOzásUK által, ezek nem emberek, azaz itt mindenbe benne a tesben is ládd 1984 Julius 4re, hogy tele vannak ... sötét szellemekkel, és azok ahogy energiádhoz jutottak, rögtön a sarokba szarukba vágnak, klozet? Most nagyon gyorsan billentyüztem,na most ...FITA KELL MINDENKI HOGY LEGYEN FÉNYE,S EZEK AZ IRATOK, ODA VEZETNEK, ÉS MOST UGY HOGY... na az ufóik, azok fent vannak, és most az ami korom porok, azok a a aaa...momduk mindenbe benne vannak,mint a férgek, és most ugy...ládd az épületek megmaradtak, na a nagy öszpontositásuk, mnden fém és vasak és fém ötövözeteik, és most...olyan fényvihar, ládd mind s az UFOIK, itt vannak a fejünk felett, és most...na olyan fegyverünk van, ami a fény igazság? Fita nagyon csak ugy, hogy kapkodok, levegő után? 99 oááá...
UFOzzuummm... miEeee... Stongóla, gólya orod a dugója, szól? -a csa csa csa... a Mexikói Meduza? -a bednégók UFO-k made in a pauzzuzzCártelek végállomás álmodás, Conqesztódorok sógorok jajj de comelom az anósom, adósom, Hejj neki menjek ne menjek a fekete szemeteknek... 1.: 4/14. A KÉP? -Ha ha ha... magyarOk vagy, akkor A MI FÉNYATYÁNK(FÉNYMAMÁNK) MOM, A MENNYEKBNE, ÖRÖK TÖKÉLETES, ami van töke? -na meg vannak a gatyátlanok töketlenek, nem? -nem mi vagyunk, nemigazok filuk vagy lánuk? Znadon fida, mert Már minálunk babám, már minálunk babám, az jött a szokásba, Nem szedik a meggyet, nem szedik a meggyet, fedeles kosárba, Felmen a legén a fára, a fa tetetére, Lerázza a meggyet, gyere babám szedjjed, rózsás köténnyebe, Nem eszik forron a kályhát, de ha berepültél a Lerükbe? Ládd Géhus Krajzler lerestól, sült tyukólustul tyuksötő hegyek lerek Kentöky fry? Tróha a KÉP, most mi az egész -világmidnség örök Nap (Csillagok) Nap apunk, fény csilkkói MOM szeme fényei vagyunk, az az ami MAGYAR OK!!! -ne feledd, ha ezt te ol vas, olvasztani tudod? (minha Égi málna, olvad szánkba)Vas Gyuri, Győri? Nincsak mikor jött az IDEGEN GÉN GENYÓ IMÁDAT, DIVATBA NÁLLATOK? Fita, vannak tökösök, és töketleNUK? KUN A BÁRÁNY, BENT A FARKASUK? Ezt ugy, hogy a MAGYAR OK, nincsak mindenki töketlen, aki ládd... látod? -Krati kin kinba a pricsi? Fita, ezt most mint kis ingó pinkó pingó bingó, porbapuzzó kis gyerkőc vagyok, NEKEM ÖRÖK ANUKAJÁM -APUKAJÁM, VAN, ÓH BE HÓ A HABOS SÜTEMÉNY, MOGYORO VAN AZ Ő TETETÉN OIJJJ... BEJÓ, A HABOS SÜTEMÉN... 2.: Örök Egy egyél egy él Anukám -Apukám van nekem, na meg örök egy egybe testvéreiem, Nekem neked is van, A NUKId a pu kid? -dik? Nadon fuida, ezt azoknak, akik BE ENGEDTETEK A SZIVETEK ELŐTT KOPOGOK, KI AZ KI AZ KI KOPOG,VÁRJCSAK VÁRJCSAK KI VAN OTT, HÁT EGY HALOT? HALLOD, OI OI OI...ISMERŐS? Menjetek vissza, nada...most jönnek a gatyátlanok -töketlenek smindent romba,tökölnek, ha nekik nics tökök, senkinek? Haragszom a töködre, mert rá futott a kukorica tövire? Na most canmijobbra kell firditsam a szót, ami találkzotam a PERUI BUGYMANUNKKAL BUGU BUGU, na most...Hogy ha valaki, amiiket itt be villogtam, na az zöldmezőre viszen, nem lett hiány semmiben, monduk minden ami ehetőzöldség, az le be daráltam, de most hogy UFO-k? -made in Hu? Who? -itt má málna Égi málna, málik a szánkba, tápláld bágyadt... fita, ha sehol egy HANG? -HANGOD HALLOD? ÉRTEM? NEM, CSAK NEMIGAZ ÉS NEM MI MI KI MOM, VAGY TRÖBBET CSAK MI KI MOéké, ekevasuk, még hagyám de vasut, vasuk, jön már a bika, fff...az ora luka, Men a Magyar tarka bika, hentes fele, lóg a töke 1000 fele? 3.: Na ezt az ébred ó, mi ki MOM, vagy MOé bota te bita debuta? Fite, itt most nincs olyan hogy zsiDO re mi fa szól... fasor, hogy zsidózok? Mert csak ÖRÖK TÖK TÖKÉLES MAGYAR OK LÉTEZNEK, ÉS ÉN AZ VAGYOK, NA MEG A TÖKÖSEINK, TÖK ŐSIEINKNEK (akik szabadon éltek élnek halnak vagy hallnak?) ROZSDÁS KARDJA, FOGASON FÜGG ROZSDA MARJA, TE MARHA? -JÓSZÁGUK LETTÉL S ETTÉL, MIT ESZEL,(magad magod? -allatt vágod GOD A FÁDAT? .VOLT ANÁD APÁD?) AMIT ADNAK? Adjanak adjanak, a szegén kóDUSnak, Mária seggit? Fita, itt msot mikor találkoztam a mi FÉNYUFÓ-INK, MADE IN HU? WHU? Fita, most az hogy MI VAGYUNK, DE MINEK? -KINEK KIKNEK, ÉS HOGY, HOGY MI ÖRÖK VAGYUNK, TEHÁT A MI SZÜLEINK TÖKÉLETESEK? TÖK ÉL? -KÖT? AMIT MEG KÖTSZ, AZ A TIED, AMIT NEM NA AZ A $$$... (Dr drog droNUk TRÓNUK HAN GOD?) SIR, HOL NEMZETEK SUPPP... LŐTTEK, VAGY HARANGOZTAK? Jó estét kivánok, megjöttek a oNDÓVÁRI IDEGENYŐ (FRANCOSOK FRICCESEK LABBANCUK CUKI PUKI HUSZÁROK) huszárok, Jöttel láttak lőttek, sok kislány meg főztek... a csirkét meg főzik, a csirkét meg eszik, a csikét tenyésztik, pac pac pac... hányat tolytá az ólba kot kot kodácc DÁCC lácc? Na fita, itt vissza apuék ho ho hooo...fita, MI AZ AZ ÁBRA, LÁDD JÉZUS ÁT MEN A FALON,NA MEG A TÖMEGEKEN, ÉS UTÁNNA HOGY SENKI SE SECSKA, SICC... KUBACKA CSAK $$$... Nincsak, ha most engem ti nem fogadtatok be, jöttem láttam lőttem? Fita a szó legszaroasabb értelmében VILÁGOSSÁG OTT, HOL HON, HÁT AZ ÉGI HONUNK? -HA HON UK, KUN NUK UK? 3a a aaa... eggrizs extra málna, olvad a szánkba, vagy itt az ostya, juhussá válik a szÁtokba, na meg a vére, meg elevenit, power in the blood, de a tied? -nincsak neked van olyan? Zna a követkeccő a hellzet, most amikor itt találkztam, az itt a a fényben van, és ha nincs benned, te az amit a BUKOTT ANGYAL LUK? -TE AZ VAGY, EGY SGGLUKUK KUKUKK... ÉS KLOÁKAJÁJUK JUHTURÓSPUNA TÁTONG? (SOHA OSTOBÁBB LÁDD BAXXATOKMEG MEG ZAPOROZSJE, AMI MOTT... FITA, CSAK AKKOR LETT VÉGE, MIKOR EGY MAGYAR AGYAR TÖBBET NEM CSDATTOG HA HA HAAA...) Na most, amit mostis, mi menük? -nem mi nem menüük vagyunk, hanem fény pacsirták? ---és menünk a MEG VILÁGOSOSODÁSUNK FELÉ? -AMI KÜ SZIRTEÜNKRE FEN SIK? KIS MY A$$...Sóval, hogy hogy...HA EZ VALÓSÁG, HOGY A FÉNYBE VAGYUNK, AZ ÉGI FÉNY BENNÜNK, NA FITA, TE UGY SZINTÉN ŐŐK SZINTÉN MINT ÉN, mert pitim, te is katona bácsi haptákba, jaja (ufo) nálam már csepegi... vagy, defita, itt mi...FÉNYESEK ami ugy látszik szik, kisz, a ti cslekedeteitek, hogy VAN A MAGYAR OK ELEVE EL TÖKÉLT VAGY TÖKÖLUNK CSAK, TÖKÉLETES SZÜLEINK NAP IS TEN TAN NA PU PUZZ SULI A MI ITT IS AZ LENNE? HA LENNE, ÉS MIT ENNE HA LENNE ...MAGA MÁLNÁT NYELNE?- OLVAD A SZÁNKBA NEKTARINA? Fita, most...na esetleg du. -szaladunk a fing után, de a miénk? KI FINGOT FIN GOD ? BEFINGOTT TERCELT? NEM KI? A GATYÁBA, ATÁM A GATYÁM... 99 oááá... ...https://www.coasttocoastam.com/
UFOzzuummm... miEeee... Ismét ujbo ufo találkozunk a szobornál, vagy vasut kerszteződésnél, ajjaj fekete vonat... hu hu huuu... 4.: Kávézzuummm... Magyarok a nagy -Világokból, villogjatok, Index hu bibipp bibipp... mig a vakok, meg nem látnak, de akinek a szeme hunyva, az is hunyó? Most megütöttük, a mélységek mélysgge, ami most tovább sggelni nem lehet, hanem tallpra magyar, jaja de előbb ébraccka? Ogy a Mi Atyánk(MOM mamánk) a mennyekbe, az a Fény Honaink, tökéletesek, és a gyerekéik is, ami ÖRÖK EGÉSZEK ÉS EGÉSZSÉGESEK ÉS SOHA NINCS SZÜKSÉGÜNK SEMMIRE, azaz ami itt, az rosszabb a halálnál, az a vakság s tehetetlenség -kiszolgáltatottság, aminél... Itt én azért voltam igen igen szégyenlős, meg gátlásos, meg örök öngyilkossági (szivroham) rohamain, mert abszolut, nem kiszolgáltatottság, hanem OLYAN KÉJPEDOFEKA -KÉJSZADISTA -KANNIBALISTA KINZÁS, AMI MONDUK,LÁDD AZ ÉG ÉS FÖLD TEREMTŐJE, AZ ATYA A FIA KINZÁSÁBAN AMI SOSE VOLT LESS, GYÖNYÖRÉT LELI, ami nincsak? - Ami mi magyarok vagyunk, mi a fényből ahol örök EGÉSZ VAGYUNK, azaz mindenki az, és nincs olyan gondolát se, hogy neked be kell dölni, hogy adjanak enni? (hogy mindenki egyen, és ingyen, azg most rögtön meg lehet valistani, meg minden igyen?) Na próbáljátok ezt meg látni, hogy ha te MINDENT TUDSZ, ABSZOLUT ULTIMA, MINDENKI MINDENT TUD, (ez ugy is, hogy itt is teste tökletes karban tartása meg ujjitása és mincs kin? -nincs titok, nincs adó, nincs halál) ÉS MINDENT AMIRE SZÜSÉGE LENNE, AZT RÖGTÖN A FÉNYBEN KÉZNÉL VAN, SŐT MINDEN GONDOLÁTRA ELŐ ÁLL LÁDD FA FELÁLL ÉSZ MEGÁLL? Zitt amit én éreztem meg... hogy hogy ARRÓL, HOGY KIK MIK A MAGYAROK,most akik magukat magyaronak tartják,azok rögtön krucifaKölnek, azaz ahogy mondom, NEM CSODA AMI ITT HOGY SENKI HALLANI SE AKAR, HOGY VAN EZ NEM IGY IS? 5.: Ahol most vagyunk, az annak a fekete napnak az ajja, ahol most csak Virusok és Antivirusok s választanod kell, és ha nem? Fita, a BbLiai igazságok, azaz ahoz fény kell, fény nélkül nincs semmi? Na most... ez már a Mi is UFO-k, már nem emlékszem hogy kis ufo, na mi is ufok vagyunk! -vagyonunkba, hogy a testem mellett van, azaz itt most,nekem egyfekete (ANGYAL mert az a kenőccsel) man in black testem van, de az ami itti mi? .látom az embereket mint fa-fak? Na azt ami ez a hustest, ezt teljesen át vették a Virusok és anti Virusok, azaz a többi betegsgg okozókkal, momduk hamost két olyan, ládd vannak akiket a virusok átvettek,és a (hil hill?) bachillusok, na azok, akiket át vettek, azokat ezek a ajja emésztő (elektró magnetikus korompor) lények, teljesen dematarizálják, ami van a fel is ut, az az hogy NINCS, NEM LEHET ELLENSÉGED, ÉS AZ AZ HOGY AZ IGAZSÁG...Fita, azok a fény -emberek, és az az...amit mára, hogy azokban, akikben még...had nemondjam ugy, akiben van haza =tesvére szeretete, annak fény ládd Kirlán foton, fényes ember, ez az hogy fénnyel teli szellem, (spirit az virit, és az is szikrát jelent) olyan alakja van, amit most Jézim! -na meg vissza, hogy a Mi Atyánk a Mennyekben, az a fény honaink, és fényből van és olyan az alakja, ténleg mint a Napba öltözött ember! 6.: Fiteljal, a magyar gyerekek azért szégyenlősek,meg gátlásosak, mert EZT NEM TUDJUK SEHOVA TENNI, miEeee... és magunkkal se tudunk semmit kezdeni, de ha gondolni... na azt sem, mert itt főleg most, lent vagyunk ott, ahonnak már lejebb nincs! Sóval, az a kis szikra veti kis gyerek ember, ki ha kell halni, hallni? -nem mer? Na itt az hogy...nincsak a magyar ember (gyerek) még csak fel sem sóhajt, hanem ha lenne valaki, azaz kell lenni egy?- hangnak? -Na most, MI ONNAN, A FÉNY HONAIMBÓL, ÉS MI VALÓBAN ÖRÖK ÉLET TÜZE, AMI NEM ÉG EL KI, SOHA, FAGYUNK! Fita, itt most azért jöttem, hogy mi magunkat csináljuk ugy, hogy a mi Atyánk a mennyekben TÖKÉLETES, és itt előbb, magunkRÁ kell találNUNk, és ha csak egy pajti, piTiM? Ez az hogy ha sLeuth tesónk, lehel betöltve, és most tMünk, na most nem A MI ATYÁNKNAK MEG TESŐINKNAK KELL HUSSUKKÁ KÁKÁ KLOÁKÁKÁKÁ... LENNI, hanem nekünk kell, FE REZZEGTETNI MAGUNKAT, MAGUNK? Na 1948 Március 15? Éljen a magyar szabadság, éljen a haza, ami akik fegyvert fognak, zitt most igaz hogy védelembül, de akik KIEGYEZTEK, azok... ládd itt ezt, e mi vagy ez ti? Egg gicsit olyan, hogy ha ide be(KI)gyünni TÖKÉLETES FÉNYÜNKKEL, LEHETTLEN, (fita, a gondolát -od vagy, ha nem, vagy? -ha látod, akkor csak ha fénymagod is van, van? -vagy petróleum lámpa) CSAK EGYÉNI KEZDEMENNYEZÉS LEHET, LEHET, AZ AZ HOGY MOST... LÁTOK LÁTOK A SZÁM TÁTOG ÁTOK...Na ez az...ha te tudod ezeket az villogásokat látni, azaz vissza hogy a MI ATYÁNK TÖKÉLETES, ÉS TE IS AZ VAGY, CSAK AZT...NEKED KELL TUDNI, HOGY TUDNI AKAROM TUDNI DUGNI, NEHOGY JÓZSI MEGLÁSSA? Fita, akinnek ellensgge van, volt? -Nincsak Álmos apu, csak legyintsetek, na most nem a test -azaz minden ami anyagi nyögi, még csak fény anyag sem, haneee... Most érezned kell, hogy az aki vagyok, én vagyok én vagyok én... 99 oááá...
UFOzzuummm... miEeee... Ismét ujbo ufo találkozunk a szobornál, vagy vasut kerszteződésnél, ajjaj fekete vonat... hu hu huuu... 1.: 4/13, A KÉP? -az idő valóban áll, de elmulnak (nem ha Égi málna mállik a szánkba) a renyhe népek, ami mindenek előtt, keressük ÖRÖK LÉTÜNKET -VALÓNKAT...Itt akik láttátok a Swordfish filmet, az az hogy most fizikailag (az az Jézus fénye test és fényed, véred?) láttalak benneteket, akikbe még van hazaszeretet! -tett? -csak szeretni kell, meg csak azt lehet!!! Hogy most hogy tudnám bevillogni, az az most, hogy 1848 Március 15 előtt meg után, és az az hogy mnden a vasut, és akik itt akarnának földi mennyországot, ami a sötétbe? Jaj idesanám meghalok, házasodni akarok, ides fiam ne halj meg, inkább házasodjál meg a sötétben! Kezdjük azzal, hogy ha vannak magyarok, azt én elől az éllovas (ki az az öreg ember ottan, oi oi oi tüzes lelki állapotos) ufo fogammal körmömmel kedemennyezem, de nem kell, mert MOMunk az örök állapotos jellzet, és az örök van, és csak az van a magyaroknak, és az örök készen van! Na most vagy shhh... akikben MOM mennyei béke(örök Napa) van, ami most... A magyar ÉdesAnyánk nyelve vezethet csak, csak ugy, hogy NYIZSD KI SZEMED, és láss, és most azt áriázd, amit látsz, vagy a látszata $$$... ajjja fekete vonat, el vitted a páromat hu hu huuu... Minden kezdődik a haza =testvéred szeretetével, amit állandóan, hogy az örök élet tudata, hogy te szeretetben vagy, azaz A NAPODBANK!!! 2.: Nincsak Sanyink, Édesanyám ha látnád, mily nyomorban élek...itt először szellemi nyomor van, ami akik itt? -akanák megvelősitani azt az életet, ami előbb fénnyel, Jézim fényünk nélkül, NINCS, NEM LEHET ÉS CSAK KIN? -LEHET! Na mott, itt 1948 vagy meghalunk, egy szállid, vagy a MI HITÜNK???-magyarOk álmunk? -ÁLMOM! -vaLOvé vállik? Fita ugy a náci mint pináci a nemzeti zlotyi is hitel? Zitt ha nincs ADÓ MOék TÖRVÉNYE, azonnal megnyillik az Ég, a magyarÉg, és most amiénk ismét a nagy Világ ugy, hogy az EGÉSZ VILÁGMINDENSÉG NEMCSAK RENDELKEZÉSÜNRE ÁLL, HANEM A MIÉNK, MI CSINLJUK UGY HOGY RÉSZÜNK VAN BENNE, az lenne (akik kakis meg nagy vállkozás országod a válladon, vagy a kezedbe?) a kis világunk, az itt Nádfedeles kis házikónkat, az első hogy midnen tesvéreünknek itt is legyen saját házi tája meg élhetése, és nincs adó, sehogy, senkinek az lenne a halál adó? Eeee...világ? -lufa meg fejfa, hol hove lett a fejed? Kápószta? Az hogy REFORM KOR? Fita, Pitu bátyám, előszőr a testvéreid meg keresése -találása lássa, fiteljetek, MINDENT LEHET NEM (NEM MI ÉLET???)JÓRA, MEG JÓRA, ÉS JÉZIM, AKI LÁDD MOST AZ BESZÉL? -JAJA MERT ÉN ÉS AZ ATYÁNK S MOST GYEREKÉIK -TESTVÉREIM, ÖRÖK EGYEK EGYEK MIT? FÉNYT!!! A MINDEKORI HORRNI ZSIDÓK??? MI AZ KI AZ MI KI MOK?- FEGYVER NÉLKÜL, EDDIG MINDEN VILÁGOD DÖNGETŐ ORSZÁG -VILÁG HÓDITÓ BESTIA DÖGÖKET, ALATT VALÓIKKÁ ADÓ FIZETŐ (GIG ÁLTAL VANNAK A KIRÁLYUK UK?)LYUKKÁ TETTÉK, FITELJAD AZ ÖSSZES NAGY VALLAGOD KLOÁKÁK KÁKÁ CSAK NEKI TÁTOGHAT BESTIA HORR...DÖG DÖGÖLŐK, ALLATUK, KEZES BÁRANUK, EGYETEK MEEE... KI A ZSIDÓ? 3.: ITT VAN, A MI MINDENNAPI ELEDELÜNKET, KÉRÜNK SZÉPEN, ADD MEG NEKÜNK MA IS, CSALÁDUNKNAK GYEREKÉINKNEK SZERETTEINKNEK -MAGYAR TESTVÉREINKNEK S BETEGJEINK HOGY MEG MEG UJJULHASSUNK KIGYÓGYULGYULLHASSUNK HASUK BAXUK A MÉREG KIGYÓK MÉRGEIBŐL, ÉS TEKERVÉNYEIIKBŐL, most a zsidókat bántom? Tiszta őrület, hogy milyen buta süket vakok vagyunk, és senkinek ha neki nincs hangja, senki szecska se kubacka? Na mott, én látlak benneteket, akiben még van szeretet, ( csak azt lehet látni, de ahoz Jézim látó szem ke!!!) de ti nem láttok még, de akiben szeretet van,az KI AKARNÁ NYITNI A SZEMÉT, SZEMÉT? -MI AZ AKADÁLYA? Fita, nem részletezem, de MOST az ami Széchenyék, azaz azzal, hogy KÖRVASUT azzal, mindket kizártak, vagyik ÉN TÉNLEG TULRULL TURULL MADÁR VAGYOK, és az az hogy nemcsak a vizen tudok pisilni, hanem a levegőből is a vasutat, arccal a vasut felé, jaja de ha neked csak NAP -OD OVODÁD (MELEG ÁGY)VALA? Fita, most annak a magyar családomnak, akikbe még van szeretet, na most láttalak benneteket, és azok...most van két testvér, akik az egyik karhatalom rendőr FŐNÖK...meg az öcse, s ők láttak? -nem vagyok benne bitta, de érezték a jelenlétem? -s ezt mondtam, mikor... dematatizállódtam, de a szeretetem, (nincsak az egy és örök és ugyanaz!!!) hogy én szeretem a magyarokat, addig, és ne tovább szi-viszlát? Fita, nekünk nincs kalicka! Börtön? -börtönéjből szabadul sas lelkem, na a madár, Turul Madár szá szá szá... 99 öááá... ...https://www.coasttocoastam.com/
UFOzzuummm... miEeee... Örök körök körözés, ki be le fel rezgés rezeg és zzz... sss... zzz... Jöj hát velem és csössz... 4.: Kávézzuummm... zizegjünk, ami mikor talélkoztam, meg látogattam Lehelünket, egymás lehelljétek, ami ténleg, itt csak fel hevülés ülés gyülés ölés? Melyik disznót vágjuk le, disznő torrr... Figyeljuk a legnagyobb disz NŐ ólak, ami örök orgiáik, azaz egy egy kövér disznó, fel lett áldozva, esetleg diszNŐ ódisz, ólastul? Most ami történik, azaz valami oylan erőkkel támadnak a lentiek, a mélységek (pauzzuzzlerek) Fita azthogy iz izé zizé...most én amiket látok, meg csinálok, azaz most rögtön, én ugy, hogy az egész világmindenség utazója, meg most itt a magyarOkhoz, jöttem volna? -smirna! -volna! -széditesz? Fita, ma olyan vala, hogy mi egy olyan, amit a BbLila iratok, NEKEM ADATOTT MINDEN HATALOM FÖLDÖNG ÉGEN? -közbe egy zabszem nem men bele a fenekemlukbe? Fita, azért mégis, ládd apuék, téged senki sehol be nem fogad, s akkor, jaja husIzsákuk engedlmes vala, valószari tiszta kövérje pacal, pörköltnek, disznő? -na mig juhusUK, fita az is büntelen? -szeplőtlen, kifogástalan, az meg milyen hus? -jaja a hasukba? Fita, az I -az félre érthetetlenül egy I zsák? Mott hogy szóvolt, hogy van a a aaa... Kkkk... a gyerek aki behivott...hogy I -azaz csak egy antenna, és magnes -elektromos erővel... fita, nemcsak azzal menne, hanem az körbeveszi, és most...ha itt van még tMünk, akkor nekem van, megvan az a DRONUK? -fita itt a SteINUK, azaz azok olyan robotuk, ami itt is, ládd ITT NINCS ÉSZ, TE ESZTELEN MEZTELEN HOL A MÉZ? 5.: Kenetik, ládd Kentöky fray chikken? -kenetik (energia)motor, és nagyon sok patent van, ami addig, MOST AMI VAN, MOST AZON A FENEKEN VAGYUNK, ahol fenekebb nincs! Naccóval, az ami az itti fekete ufók, nekem megvan, vagy nekünk, mert apuék ugyan nem csörgettek dörgettek be, de pitim,mi van neked? Fita, az összes ideig másztunk felfel a fenisk fele, na mikor leszünk eszünk ott? Közbe, had mint egy gyerek, csacsogjak gőgicse össze vissza, mert ha itt...itt megállás nincs! Rohad minden szana szét! -Fita, most az hogy UR? -ládd azelőtt Fényur, na most az ür is mese nincs, az az ür! Elment a repülő, üres az állomás? Fita, tMünk, hol a szemünk? Már próbálkoztam egyjó párszor, ide erre a szintre csináltam olyan jármüveket, amit nem lehet ide behozni, mert az ÜR AZ UR!!! Fiteljatok, itt NINCS SEMMI, EGY ÉP GONDOLÁT SSS... nincsak $$$... $u$u bolondsgg skész veszed elem, na ami van, az a magyar ÉdesaNyám Anyánk nyelvezete, azaz csak MENJ BE A FÉNYBE, AZAZ A NAP KAPUKON (A CSILLAGOK IS ZZZ...) A FÉNY -BE, AZAZ ZZZ...Mi is UFO-k vagyunk! -He nem az, akkor UFO-k? -madein Hu? -Who? -csinálnunk, de ha van, azaz olyan, ami sose romlik el, meg nem megy neki fejjel a falnak, villanoszlopok? 6.: Egyrézt, nagyon hogy ha nem is szeret vissza oda vicca? -senki, de ha had beszÉljen, nincsak itt olyan egyszerü minden, mnt egy köpet, jaja de ha a fogad? -értem pofán vágtak? Na monduk, Jézimmel találkozni, ami csoda és olyan valami ...ládd előbb nekem a HANG? Na most az hogy a NÉV? -neve? Nem hanem az amit mára, hogy NEHOGY AZ ANYAGNAK BENNE A FÉNYANYAGOK IS KÖZE LENNE AHOZ HOGY VAGYOK? -NA A GONDOL LÁTOD? Nincsak itt ez a duma, ládd apuékkal állandóan erről beszélgettünk, és hihihihiii... ÉS A GONDOL LÁT,-TAL, ez az hogy NYISD KI A SZEMED! Tróha az ufósaink nélkül, ami megint, itt vagyok, és én is ufo-ss vagyok, és ezt... na Jézus az olyan, hogy most itt te találkozol egy... ime most az hogy magyar testvéreddel, és és az tudod érzed, hogy szeret téged, és te meg azért, ládd apuék, éreztem hogy szeretnek, ami most is szeretnek, és az az al (gond ol, vagy öl?)lapja, az olyan, hogy mikor talákozok Jézimmel, akkor most hogy kell szeretni, ami előbb, defita, mármost Jézimmel, tehát az az erő, hogy tudok szeretni, és leirtam, Jézim nem látod, és nem látta, pedig látta, hogy én milyen gizs geccike vagyok? Vissza, a NAP TÜKÖRBEN, LÁTOD, OLYAN VAGY MINT ÉN! Fita, nagyon szereetném, ami most nektek ugy minden nekem, MINDENED MEG VAN, ÉS MINDEN AZ EGÉSZ VILÁGMINDENSÉG A TIED IS, DE NEM CSAK A TIED!!! MIÉNK!!! Miénk a gyár, miénk a föld, kalásza virága nekünk terem, Pajtás, daloljunk szép magyarhazánkról,mely a bőség kincsét ontja ránk, de ha mégis a murgya a vége...fsss... 99 oááá... ...https://www.kindness2.com/a-zene-eredete.html
UFOzzuummm... miEeee... Örök körök körözés, ki be le fel rezgés rezeg és zzz... sss... zzz... Jöj hát velem és csössz... 1.: 4/12. A KÉP? Az összes irataim, a mi magyarok MOM, azaz mi a Fény Honainkban vagyunk, és mindenek előtt Jézimmel mi mindenek előtt GONDOLKODUNK! Ami legyen a fény -anyag, vagy most a kihült danGod? -anya az anyag-od, és aki abba meg abbul, az csak féreg lehet esetleg? Leesett a pap az ágyról twist... Itt valami, mikor Atillánk meglátogatja ROM? -fitaljal itt nem csak rom mindent hanem sár (szar) az már ha szent lélekkel kevered, foss, és meg tusztula, de még mindig kula, mig ismét megtisztulva elég és a fénye (enregia) a menj be men? Szóval, ezt hogy mi nem azok vagyunk, itt csak SÁR DOM-BOOK BUK? -UK? NA MOST CSAK FÉRGEK, FÉRGEIK, HA NAGYOBB FÉREG, ÉS AZOK PORHANI-TANAK, PORBÓL LETTÉL PORBÓL VAGY, ANYAG -OD? Amit ők adnak, ha kell ha nem? Fita, a Talmud s Tora s BbLia na meg minden hit iratokba, az ami itt a sárba, azok férgek, és kupacokba, ládd ha a légy beköpi a dög lett hust, egy nagy nyüzsgó féreg csomo addig,mig hus szaga se maradt? Na viissza, hogy a Popa Atilla tallpát csókolgatva, Atillánkat a Világ Ura -nak cimezi? Fita, mikor először rámentünk a Világ Hálóra, kellett egy niknév, és akármit beirtunk, nem fogadta el, akkor te adj egy nevet, és FényUr? -amit megforditott Urfénye most, nyalod...hallod? 2.: Tregnap este -éjjel, volt egybehivó, a c2c -on, és nekik a jobb oldalán, párhuzam világok ömlenek be a bal oldalra, ami nem érdeskés? Előbb, a GONDOL LÁT, HA LÁT, TÖKÉLESEN CSAK AZOK A VILÁG OK VANNAK, na most akik kihültek, azok a hüllők küllők és kigyó zoombika zook, csuszó mászó állatok, ami itt miden ami van, azok féregek, nagyság jóccob létre sorrendben, ami a nagy férgek maradnak, és végül is meg eszik emésztik egymást, és kész, a süteméNUK? Fita, a nyüvek nyünek, a mikró világok, örök biokámia kémia kigyóméreg keverékek elektró magnes s örök baxxák répölik atomozák egymást meg fröcskÖlik, ami itt csak... Na megközelitettem ugy az idöcsémet, fita, mikor 28 éves koromba, egy szivrohamba, az az hogy ládd akik ölik magukat, azok NEM AKARTAM VOLNA, SEMMI KSZÖRMÉNYEK KÖZT, LENI, EZÉRT, EZEKÉRT? Nincsak hogy jáccák be hogy ISTEN? Na előbb, most az aki kihült, itt az idöcsémmel, na mikor ezt végleg elhagytam volna... apuék!!!-jaja mi lesz a két öcséddel, ami azonnal, incsak egymást elhagyni nem hogy nem lehet, hanem nem is tudjuk, tudNUK? 3.: Amilyen bagy SU imádtató rettegtető komcsi lett, (többzörös stahanovita mag Brezsnyó is megcsókolta) most olyan nagy zsidó izráler szaranyváros fajvédó, és most azok... lent vannak ott, ahova nekükn...én le be tudok menni, de akik NAGY VAGYOK, OLYAN NAGY HOGY TE MEG AZ ÖCSÉD NEM IS TUDJÁTOK.,és ne hivjál, mert neki is pénzbe kerül, meg kár,neked is, és ha nem eszed kriszthus husát, nem iszod a vérét hrrr...ördög hörrr... ördög hrrr...rosszabb vagy mini Jitlre meg Stalin össze láncolva, na most ez ki az, aki ezt... LÁTOD MIT CSINÁL VELÜNK??? -és most fita, nagy UFO CSATAPATÁZÁS VOLT... (fita az ufiik azok droNUK)na fita, nincsak levetették a Mi is ufo.k vagyunk! NA AZOK!!! AZ OK? Sóval, most te meg én, NEMCSAK A FÖLD ANYAGA -PORA .SARA ELŐTT VAGYUNK, HANEM MI ÖRÖK JÉZIMMEL GONDOLKODUNK, (EZT A KIDS FELESÉGEM, MI GONDOOLÁTBA ÖRÖK EGYEK VAGYUNK,aha ufok, mi is ufok vagyunk! -UFO-k? -made in Hu? WHo? Index hu hu hu...) AMI MOST...hogy lehet el válni az anyagtól, mi még a fény se vagyunk, hanem mégis Égis mi értünk van minden!!! Na fita, most LEFELE AHOL AZ ANYAG MÁR...Na a kihülés az ugyanaz mnt az ÉGÉS, szóval...most egy gömböt... hoztam létre, és abba...azzal az által, beszéltem hozzá, ugy mint a telefonon, éd az olyan, ÁLOM AZ ÁLOMBA!? DE CSAK AZ ÉN ÁLMOM,ládd itt mindenkimnek akinek még a szikra helle, az az én álmom, de álmunk közepin ázunk? 3a a aaa... Még egy málna málna a szánkba, rá adás, na most... TRÖHA ÖRÖK A KÖRFORGALOM,ÉS AZT SENKI SOHA MEG NEM LE ÁLLITHATJA, na most ezek hiába acsarkodnak, mert csak az van,ami az ÖRÖK KÖR FORGALOM, s aki nem örök...Ládd Bólyaink, minden örök párhuzamba zoombika am, ami egy pontba találkoznak, na az a nap, meg a csillagok, ami Jézim az egy nap, napok napja meg apja meg al lapja? Lapos föld döng? Na az ami ami a nap meg csillag kapuk, az egy egy Isten segg lukak!!! Na azt ami kivágnak DANGOD? -azaz itt vegyük, hogy minek az ür, ami ténleg ...ládd minden, ugy a napok csillagok mind mind el mulnak, na ÖRÖK (ENERGIA GYIJA GÁJA GÉJE) KÖRFORGALOM, ami itt az élő világok is az!!! Na mott mik kik mi ki MO? Fiteljunk, az egyik Talmudbank, mi UNIVERZAL FÉRGEK VAGYUNK, na most csak az, és csak azok közt van, alláh meg feléd lédym szukám lukam kloákkád van ...mellik az ÉHESEBB? AZ FELFALJA MERT AHOL AZ ÉHSÉG INGER A LEGNAGYOBB, ÖRÖKTÖRVÉNY MOé bota tdebuta TÖRVÉNYE, HOGY AZ A LEGNAGYOBB UR! ÜR? Fita, ha figyeled, tegnap a hirekbe, ha egy békát bele teszel, na ő szereti a béka combot, most lassan meleg melegebb forró vizet csorogtsz az edénybe, a béka az nélkül hogy tudná, megfőtt!!! A kocsmába nagy a világ, sütik már a rántott békát zziimme zzuummm zzz... 99 oááá... ...https://www.coasttocoastam.com/
UFOzzuummm... miEeee... A sötét siron tul vagyunk, a fényes Égi Hon MOM-unk! - hol a hollyjUKába ara ára áRukuk vagyunk? Had lám uggymond mennyit ér, a Wallesi tartomány? 4.: Kávézzuummm... a fiammal, akinek van a kisfiunk, ha tudnunk egy földi ufó bazit, az nagyon jó lenne, a kisfiának, -fiunk? Ezt póbáljuk magyar RULL, érteni, csak egy minden fiunk örök egybe egy, és minden fiunknak van örök életpárunk, lányunk! Ezt az ifi fiam, mire ő nagy lett, egy magyar lány se maradt, Dna ami van, az hogy nekünk csak örök életünk, tünk? -ünk van, és ezt a magyar RULL gondolkodást, rögtön, mndenki, ezek elme betegek! Fita kezdetben vala az ige, ami az a GGG...gondol lát, és azzal, hallás azaz rögtön világosság, ami itt NINCS! Amit rögtön, én tudtam, hogy csak örök életnek kell lenni, azaz enni fényt!? Nos, ezt megint, hadobázok, ugyanis monduk, amit mindig is a magyarOK, hogy minden az egyénre egyen, de azt ő teremtette meg, ami itt... Fita, jó hogy megint nem töröltetek, mert ez az Index hu, na amit látok, amit mára, is, az az hogy hogy lehet, hogy valaki örökké él, és itt nem tudja, nem is tudhatja, mert most ...Fita, a fiaim, és ismétlem talán 100-zor, hogy ugy 4 -5 évesek, és álljon meg a vonat, szót kértek, és ők meg beszélhették, da apád, tudod mit, mi nem akarjuk hogy te meg haljál értünk, na most ez nállam, szintén az körül, hogyha te meghalsz, nagymamám, és is meg akarok, ami mi nem halunk meg, deee...jaja mi nem vagyunk zsidók! Fita, itt az van, hogy azt hogy ugy szeress mint szeretnénk hogy ugy szeretnének vissza...na itt van, ládd a kisgyerek, nem akarna meghalni, és csak az van, az a szeretet KÉP, ládd az Ég és föld teremtője is meghalt, érted? NEM! SENKISE ÉRTI, AKIK EZT TÜZZEL VASSAL NUKI PUK UK NUKIKAL KUNUK BELÉNK VERIK AZ ISTENUK FÉLELMÉT, AZOK SE, MERT NEM ÉLŐ LÉNYEK, Dna most ezt rögtön, még egy kis gyerek is, ládd kérdezzük meg a kisgyerekeket, akarják a halálUKat? Na most, itt a bumeráng, nem vissza vág, hanem mi borotva élen sikongózzuuummm... meg sikoltozunk!? Borzalom, amiért érdemes élni, ládd én a családom ma is imáDom! Deee... 5.: Na mott, én vissza emlékszek, azaz ami az álMOM, az bennem van, és most ugyanaz maketba, mint amit FENN A FÉNY HONAINKBA, KRISTÁLY GÖMBÖK, DE KRISTÁLY ALAPON, ugy hogy...Ládd a piramisok, hogy van neki megfelelő Égi csillag KÉPe? Na amit beraktam, és a mamuttal vagy egy állat, majd megnézem, most azzal mellette ott van egy ORION csillagKÉP, én, azon kersztül jöttem be,meg az amit a 8.-iskolánk, az azon tul van, volt, most itt lenne, közkézen,mert ha ketten, ott van MOMunk? Fita, mi FLNYBŐL meg azt megelőzően, márt a NAGY PUPÁKOK hogy Jézus az mindenek előtt, de már ezeket nem lehet, ládd Ő ŐK a teremtők, és csak Jéhusuhon át, fel torreádörrr... ölg meg a bikát? Fita annál a KRUCZIFAKÖLT bikánál, sose volt me lett... bika vaditóbb, mert én abba haltam bele, egy szivroham következtéba, hogy nem létezik Jézus, am mott egy karácson éjjel, egész éjjel, itt a hegybe, ami mind a zsidóké, az égsz (most nem nyiszálhatták el a báránuk nakát) éjjel torkon szakadtábul, a huszár nagyapámtól tanultem meg káromkodni káromoltam szidtam Jézust, és bele is döglöttem, de meg volt a méreg is, hogy megölöm magam, ami zépen zápon előtte,egy szivrohamba kipurcantam! -28.-évemben valék, na most... 6.: Sokzor leirtem, ezt a husIzsákot, ehagyni vagy ledobbni, annál nagyobbat sose élveztél, és olyan földrengés vala, ami ezek zerint, az ami rajtunk van, az nem csak az földögIzsák, na fita,az zsáknak van ANTENNÁJA, és ez az, amit most analizálok latorgatok, hogy van negativ energia? -Nincsak itt minden azt, meg most azaz hogy ábra ham ham ham...na az egy falósejtek, ládd szokták az horr ...dögöket, hogy bogarakból össze állnak, meg szét fröccsennek, na meg lapke, vagy szarkák, vagy denevérek (sakálok hiénák minden ami romklandó husukból, vagy monduk,ezek bele bele baxnak minndenük NUKiba?-be a popsiTokba,ami ehető iható?) stbbb...de tbccc...? Mott fita, mi nemcsak rendfentartó erők vagyunk itt, hanem minden a FÉNYESEKÉ, s most ami történt, hogy csak GONDOLÁT LÁT, HA NEM LÁTOD AZ NEM VILÁG!!! Na most gondoltatják velünk, shogy van nekik erejük,hogy most...fita, minket főleg engem, semmivel nem tudnak ők, megveni drága pénzen véren, sehogy, hanem mi nekünk, egymás hangját hallanunk, nincsak halálNUK KUN NUK UK KUNUK, fita, minden a HANGUNK BANK, VAGY HAN GUK NUKi PUK? Mott, ez a szarIzsákuk, földöngIzsákuk, nincsak abram, neked adtam a földet, gig gazok? 99 oááá...
UFOzzuummm... miEeee... A sötét siron tul vagyunk, a fényes Égi Hon MOM-unk! - hol a hollyjUKába ara ára áRukuk vagyunk? Had lám uggymond mennyit ér, a Wallesi tartomány? 1.. 4/11. A KÉP? -itt ideiglenesen fel vettük ezt a fekete angyali zubbont, vagy mi fekete festékkel be kentük magunkat, ládd a Tejut fel fele elágazásánál, magyar testvéreinkre találtam, akik csak ÖRÖK ÉLET TÜ TÜZE BENNE, MEG ÖRÖK HÜEK, SOSE HAGYJUK EL EGYMÁST, SENKIÉRT SEMMIÉRT, SENKI HÁZIAK, CORONÁS BITANGOK, MINDENT MAGATOKNAK CSINÁLTOK? HELL HELL ROCK KEND ROLL, ROLLÓK? Ime apuék, fitalunga, ha a magyarok 1918 ban, azt ami Tállasink, mindenkinek annyi földet, amit meg tud müvelni, és amin meg tud élni, most itt lenne...ugy hogy ami van, mi van? Fitelem, most se lehet egy mukk... MUK? -se mert akik ezt a nyomort ami előbb szelleMÜK, (FIN GOD SZARUK? -HUDU FSSS ILLAT UK?) Az Ur csodásan MÜKÖD DIK? -de UTjah relytve van, ha ezen nem akadtál fen, mert te KI VAGY SZEGECZIZVE ládd azzal hogy az ELSŐ NÁJSZ ÉCCAKA, HOGY MAGYAR GYEREK BE SZÜLETHETNE KI VAN ZÁRVA!!! VAGY ÖRÖK SZABAD DA BOSS RÉPA? -Olvassátok el a gostoket, akik nemtaláltak kegyet, na a szüzlánok, és esetleg a filukák, akik szemet szemüket szemérem szurtak?-na hogy hogy lettek... A VILÁG ELSŐK VILÁGOD SZEMED -DEMESZ VESZTŐK? -most jut eszembe, meg kell save... 2.: Apropogtató vagy málna, olvad málik a szánkba, szénka, jaja puccos sggel a borotva élén... mindenki ugy terjesztheti az irataimat, ahogy akarja, csak egy kiköpésem, a helyes irás hibákat se faviizsd ki meg ne ird át, ami van bőven, hizz ez piszkozat, se javitsátok ki, mert ezt rögtönzött, azaz a MI VILÁGUNK MOM, és mi most is az is meg ott vagyunk, Mi is UFO-k vagyunk! -jaja UFO-k? -made in Hu? Who? .Index hu hu hu... Na én itt vagyok, hogy miEeee... ez zerintem az a halál, ami tejesen ebben a testben, azonnal hogy gondoljuk is, husizsákuk vagyunk (fita nekem sem a zsidókkal arabok de senki szecsak kubacka nin bajom, de havi bajom?) azzal a gülümbü, hogy te valóban, áldozatuk??? -ha 1 mnt a lunak akkor is ha áldozó de csütörtök, már áldozatUK vagy? Fiteljal, ábram ham ham ham... fiteljunk, minden ami a hussal kipicsázott, azt gondolni kell, ami csak a gis giliszstad, vagy kloákká tátokhat... amit azt se te tátogatsz? Látod pna -fas egütt box? Nincs több ingered!!! Na mott iitt mi, mondom, én akkor is ufo valék, de az az álom ember!!! Mindenkinek kellene legyen alma egyén álma, de vannak akik álma, meg valóSIThatatlan, azért kell a fegyver!!! Fita, hogy mindenki milliÓmos legyen, ami ez akár hogy akarnunk könniteni magunkat, csak ÓLOMLÁNC, VAGY ARANY, MELLIK A NEHEZEBB? 2.: Azt amit akarok, hogy MINDENKINEK KELL LEGYEN ÁLMA, VAGY ALMA? -SZARA -SÁRA? Na mott, itt vannak magyarok, akik még EMLÉKEZNÉNEK, de azzal...nz vegyük, én bejöttem, és felvettem ezt a szarIzsákukat, (Izsák engelmesekedtt vagy csak egy sza rózsák? Rózsák is nyilnak Gül baba sirján) amibe az KUKACAIK lehetnek csak, vagy lássuk, van KUKACOSABB? KUKA? KIK TERMELNEK TÖBBET? Mott az mára álmomról, hogy MI NEKÜNK, VISSZA KELL TUDNUNK, NA AZÉRT KUN NUK UKUK KUNCOG? Zna csak GONDOLÁT VILÁGOK VANNAK, és az az...ha te EL HISZED HITETNEK VISZNEK VISZIK YLONÁT MAGUKKAL, fita, MAG UK? -MAGUK? Hombre hagyj fel minden reménnyel, amit azt a szót is ők megforditák, hit -remélj -szeresd az ellensegged (husa) edd? Ime a hellzet, ami esetleg, ládd ÉN EGY FÉNY -EBER VAGYOK, s most vissza, hogy ez a FÖLDIZSÁK, nincsak nincs más, mert azzal kezdődik itt minden, HA ÁBRA HAM HAM HAMI NEM ENGEDELMESKEDIK, DIK? -KID? -akkor nem lett volna semmi, na igy is csak semmiták? -tág tág tág...Krati kinba a pricsi...orzág világ ut...világ adó kamat klamaty klamatyó Na most, itt akármit hadonászok, az benne van az iratokba, csak ahoz MAGYAR MAGYAR OK JÉZIM SZEM KÉNE KÉNE? Ez az hogy apuék, pitim, GONDOLKOZZ!!! DOLGOZZ, JAJA ÉN MAGAMNAK...NEM TUDTAM KIMONDANI, HOGY MAGAMNAK CSINÁLOK, HANEM EGY a lehellett és villámLáss, NEKÜNK!!! Hogy a világ? -fiai eszesebbak, ez az hogy nem létezik, nem beszélgethetek ...itt rögtön a falumbelü...fita, imádtuk a magvakat, és a játékunk, hogy kié fog nagyobbat egy nap alatt kicsiránzi, és a gondolátod...abzula ultitikáká mindent be folyáSzol? Hogy Khrispu pupu hus, született Betlehembe? -gondolod? -gondoljÁtok? -játéKUK, ja Tina Nina? -kin a pna? 3.: Na mindig akadt egy két játszó társam, na most az se elégit ki bennünket, ha mind MULTI STRICIK lettünk, azaz OLYAN NAGYOK, HOGY MOST ITT VAN A JÁCCOBBAK LÉTRA, MINEK VAN NEKI TÁMBASZVA? -NINCSAK A BO$$UK, BO$$NYÁKUK? Amit legel ésszek legelészel, Zöld legelőre viszen, nem hanem azt mi mi gondolJUK x pinálJUK? -Zna apuék, apuék meg azok akik megmaradtak, (pitim, maradj meg!) az összes többit, nem csak a Aradi 13 hanem kezdődik, ládd én ugy jöttem be (KI), hogy MENÜNK ELMENÜK MI ÉGI HONBA, HON VAN? HON VAN? Na apuék a legvérmesebb TERRR RORRR... nincsak pillanatok alatt, ugy a Tiszán tul, Duna Tisza köze, most a Dunántul s Székesfehérvár (ma is megvan a kulturház azt mi épitettük, és át épitették) lett volna a Központ, ami mindenki aki be társul, Magyar Testvére KözösÉg tagja lett, lefizettük az adóságát aztán akinek nem volt semmlye földet vettünk neki meg házat épitettünk, és az ELSŐ HOGY MAGYAR KÖZSÉGEK KÖZÖSSÉGEK ami ugy mint a villám vagy 10nyil na meg a szemetek?- kinyilt, Dna most az sem lett volna... ládd akkor sém nincs ért elem, semminek, ha NINCS ÖRÖK ÉLETÜNK TN TNK!??? Na most, én ott voltam, és ma is rögtön, itt csak az a meg VALÓ VELŐ (SZÜLŐ) SULI VAN!!! NINCS FÜGGŐSÉG TARTOZÁS CSAK A ÖRÖK EGY MOM, MAM MAM NEM ILYAN LOVAT AKARTAM, DE UFO? Fita, én itt vagyok, ami az, hogy az amit akarunk, megvan, csak beszélni ki be szél NI NI NEeee... tudni ke? -keke... 99 oááá... ...https://www.coasttocoastam.com/
UFOzzuummm... miEeee... Mint a szép csillagok, mind mind elmulnak, ha a Nap SUGara a földre ér, a nagy "embürök" és puszilóik is, mint a füszálak, el szárad mind mind Konposzt lett belőlük, csak belesek, ábra ham ham hamik? -mi ki MOék? 4.: Kávézzuummm... Kiskertembe jártam, rózsafát találtam, el akar hervadni, szabad locsolódni deee...Elszáradni mint egy virág, melyet titkos féreg foga rág? -na itt a titok, csak görbét tojnak többet a tyukok? Mott akármennire van el csépelve, az hogy halál, az a magyaroknak nincs! A magyarok a fény -világainkba vagyunk most is, és azt akarnák el árnyékölni a férgeik, nincsak magukat meg egymást is rágják, eszik? Fita, az akinek van ellensége, az már a férgük zsákmánya, ami ha valakinek van ellensége, az ő maga, ami magát megszünteti, és ez a valóság! Előbb... most Budpesten, eee... Index hu, az amit a Betlehmi csillag, ragyohat, az az anyahajónk, és most mi, akik a barátaim, és tesvérkéim, ez egy FÉNYUFO -BAZINK? Na hogy mi van, azaz most mndent el követnek, hogy ez a hang árunk, azaz támadni fognak, és ami van, ha most meg soha nem hagyjuk el eegymást...másért mert sért? Mott is közbe kell villognom, én 20 éves koromba, a legmélyebb pontomon voltam, de most igazibu, beszélni tudtam a MI Atyánkkal a mennyekben, és vele...na egy kis pénz, meg apu, vannak nagyon jó módu magyar testvéri közösség tagok kint, de rögtön kiraboltak, és a kis...ládd olyan 100 dolcsi körül, de nagyon féltettem az irataimat, ( a táborba legalább 100-an, mindig tartjuk a kapcsolatott,az otthoni cimüket meg megadták) ami melletem mikor aludtam, és mindenhova vittem, és az egyik Pigli -Vigliben egy fekete nő, a kocsiból (melletem) a ruhája allá vágta, és hiba ordibáltam,ott van a ruhája alatt, a táskám, engem fogtak le! Leirtam többzör a mi is ufo-k vagyunk! -baba...na az!!! 5.: Most itt... CSAK SZELLEM MI? -VILÁGOK VANNAK, MEG NEM! Az anyagok, nincsennek benne a szellem -világokba, és akikbe nincs szikra,azok öldöklő angyalok és robotok? Fita mióta Isten a mennyekből, angyalok közzül...most ide ebbe ami miEeee...nemtud beszületni egy olyan magyar örök házaspár, azaz egy magyar gyerek se, ha igen, monduk Sanyink van legközlebb a magyarokhoz, ládd megölték, s a feleségének, férhez kellett menni, ami nincs olyan, hogy az örök házasPÁrokat pá pá tubappa lupa szét lehet verni, hanem most ami magyarok közt, nem maradhat, csak azok akiket áttudtak tériteni az Uj Isten hit, meg vallásokra, és most... Fita, én valóban örök élethü hüétek vagyok, és vissza... A fiaink, ládd csak egy lánunk meg egyfilunk van, ládd JezimMarink seggit! Ki seggit mi rajtunk? Na a fiaim is 20 év körül, megütötték azt hogy EZT ŐK NEM CSINÁLJÁK SEHOGY SMMIÉRT, NA MA IS MENN ENNEK SEMMI ÉRTELME, amit most ITT IMÁDKOZTUNK, AZ EGY SÓHAJ, BÁR TÉRHETNÉK HAZA, HOL ÖRÖK KÉSZEN VAN A HELL, MINDEN,NA MIT PINÁLUNK MI ITT? Fita, most a iföcsém van ott, ami zerintem már pislogás? 6.: A fiamat, le kellett fogjuk, mert megölte volna magát, ezt leritam részletesebben, és ÉN SOSE HAGYLAK EL, SE MAGADRA FIAM, ÉN VAGYOK AZ APÁD! Fita ez most azokótokra,aki mi sose hagyjuk el egymást, és most az amit a fiunk, egymásért élni, együtt csijnálunk mindent (éleünk halunk? -ők nem akarják hogy meghaljunk???-gondol lát dolga?) érdemes, és itt van, hogy MAGYAR RULL, MI AZ HOGY MINEK VAN ÉRTELME! Na az hogy ha már valaki erre rájött, annak már nincs halál, és most csinálhatunk akármit,mondhatunk, az HOGY NEKÜNK NINCS HALÁL, akkor ezek?- nem tudunk parancsolni nekik, ha ezek... nincsak rögtön megszállatni őket, egy perc,ha ezek magukra egymásra találnak, na ezeknek fény ufo fff... és mi lett, ha két testvér egymásra talál, na ez az!!! Fita, a legjobban ahogy érvel meg beszél c.istván testévrünk, az hasonLIT legjobban, ahogy ők mármint apuék, meg a tesvéri közössÉg tagjaink beszéltek, mert másképpen???- Fita csak igy lehet hogy egy gizs...darázsfészek, vagy ott egy fecske fészek, apád részeg! Fitelem, ezek addig ming lent tudnak bennünket ugy tartani, ami most mikor gyalog felmentem a NAP-BA, és jöttem le, mi nem legalól vagyunk, hanem kint, és örök villám háboruUK a fejünk felett, ami most mi sem vagyunk benne a a aaa...na VAN A NAPPAL PIRAMIS, MI ABBA ATYÁM, ÉS AZZAL VAGYUNK ITT IS! 6a a aaa...Naccóval, most mellettünk van egy olyan falu, Hodász -Hádesz? -azt hiszem, teljesen cigán falu lett? Naccóval, amiket most a szellem világokat ha járom, akkor most ha most megint ugyanaz, az az hogy az van! Sóval, most ezt az ifiöcsém, mutatta meg nekem, ami ténleg eltünt, és most alattunk, van egy HÁDESZ? -azaz...fita, itt a lényeg, hogy most miért álmodtam ezt, mert az idöcsém állandóan mi azaz te meg iföcséd,mi nem tdjuk hogy ő milyen nagy ember,meg kivel beszélünk? Fita, nállam soha ilyen gondolát, ezt meg kell látsÁtok, mert JÉZIM...azaz sem kisebb sem nagyobb sem jobb sem kevesebb nem lehetsz!!! EZ AZ HOGY HA MEGTUDTAD, HOGY TE IS JÉZUS, EGÉSZ EMBER VAGY, AZ MÁR TELI TALÁLAT,TELL VILLMA? TELI BEGYES? Na most, ott közvetlen, de előbb ..az a két fiu, testvérek, és a falu idegeneknek tartották őket, holott csehszlovákiából egyzerühen, összefogták őket, és csak ugy puccoson, a csonka országba mehettek pucc... tehát...Most jön, csak ezek maradtak meg, és akik NAGYOK AKARTAK LENNI, azok véleg adonIsten fakapu? Na most, ezek a földi nagysgUK, benne Jéshus ChristpihusUK is, most a Hádszba, végleg... eltünnek? -azaz akarom vissza az idős öcsémet, meg mindőtöket, magamnak --na fita, apuék, nem tudom ezt se kimondani, mert közbe csengetnek villognak nekünk!!! Fita, most ami van, én vaggyok a a aaa... ki a vakok szemét, nem hanem akinek van Jézim szeme szemet? - látása, na most, MI IS UFO-K VAGYUNK!!!- ez egy ufo (HUNGÁRUNK!!!) bázink? -bzzz... azaz UFO-k? -mada in, mi csináljuk, Hu?- Index bibipp bibipp... Hu? Who? -kukukk... 99 oááá...
UFOzzuummm... miEeee... Mint a szép csillagok, mind mind elmulnak, ha a Nap SUGara a földre ér, a nagy "embürök" és puszilóik is, mint a füszálak, el szárad mind mind Konposzt lett belőlük, csak belesek, ábra ham ham hamik? -mi ki MOék? 1.: 4/10. A KÉP? Ahogy van nappal, ugy van éjszaka? Filem, nappal?- éjszaka, van éjszaka szaga? Mott... ez az, ugganés erősen megárázzott, ahogy tengap a iföcsém: NINCS ÉRTELME SEMMINEK! Fita,én még most is, van mikor estére már gyötrődöm, mert miért mikor lett, hogy egyenesbe nyil 10 nyil egenes? -ami most, akik már oda ogy, NINCS ÉRTELME SEMMINEK, UTÁLOM, ÉN MINDŐTÖKNÉL JOBBAN EZ AZ EGÉSZ? Tegnap, na ma is a kedvenc időtöltésem, hogy a NAGY EMBEREKET A VEZÉR BIKÁIKAT HALLGATOM BUUU... Na borusabb mélyebb nincs, mnt Jes Hus UK, KhristpihusUK, lefizette az árat, érted, értem? NEM! Fita itt tupasz azzal hogy az ÉG ÉS FÖLD DEAD EDD, TEREMTŐJE LEFIZETTE AZ ÁRÁT, MEGHALT ÉRTED, ÉRTED? Na mott...ennél mélyebb $O$e volt, Watt a fak? -Julika, $o$e leszek a magáé? Mott ugy, hogy én már meghaltam, az az abba a pinanyalatba,(látod?) mikor bele baxxatuk magunkat ebbe a a aaa...husIzsák? Fita, ha vissza szeretem a mi ÉGIEINKET, TUL RULL TURUL MADÁR.. (FÉNY UFO -K ? -made in Hu Who? -tünj fel már az Ég övén, had láthasson meg minden ember, Ój jöjj jöjjetek, de nekünk meg menni (elélveztél?) kell, azaz a saját pöcze GOD DÖRRR...rázod? - a Klozetbul ki kéne jönni kéne? -vagy rugjatok seggbe, monduk az nélkül, hogy te nem akarod elhagytad magad? -maGod?) én magamtól már nem is vagyok? -volt, Watt a fak? 2.: Ogy ezeket, kezeket fá, le bugyi (BBRita?) degatya, be DÁCOK? Fitellan, amiért a Mi is UFo-k, vagyunk! Már nem emlékszem, mert én nem kicsi ufo, ládd SENKINEK, KIV-ÉVE AKIK NEM BÁNTANAK, AKROK CSAK LENNI, na most...azt hittem, hogyha eltünök, ládd felmentem Pestre lerbe? -és nem isimer senki, többet NEM TUDNAK... LÁTNI? Mott 28 éves koromba egy szivrohamba meghaltam, ami az és azzal kezdődik, ENNEK SZÁMOMRA NINCS SEMMI ÉRTELEM ELEMELLEM ELLEK KELLEK VAGY CSAK EGY IS ÉRT, ELME, akivel ezt meg lehetne beszélni? Élni? Fiteljatok, csak egy mint a lunak? -de nem lu dörgő, szamára pöfÖlő, na most BIKA, AZ A BESTIA, AMI A BIKÁSABB EGYRE BIKÁSABB, na most a BbLiai iratokba, JÖN MÁR BIKA, na a HÉT SOVÁNY, JÖN, ÉS MEGESZI A 7 KÖVÉRET, az van? Fita,most vissza, mikor 1999 utolsó hanapjában, na KI AKARTAM VÁLTANI EGY MAGYAR EGYHÁZ, engedélyt, ami azzal az tanács titkárral, aki most rokkal az, hogy előbb elvisznek nagyKállóba, ami oda zárták be, azokat, akik ládd... Fita a leghirhEbb Kutyató társaság, akik le hungariztak náci nyilas antisemnita (pogenyzsidó) ki innnen, és felugráltak, és mondom vigyetek ki, na csak hőzöngtek meg a nyáluk csattagott... Fita, akartam --- ládd olcsó voltak a házak telkek, nem volt papirom, sőtt otthon is, mindenem (fita ami most történt is?) törÖlve?- lett, nincs semilyen a neve se sehol?! -Na megvan a pap iratuk! 3.: Na ezt a iföcsém is olvassa, és mikor hazamentem ...1.: ANYUMAT MIND A KÉT ANYUM, na a feleségem anyuja,(örök uj?) na ott volt a iföcsém velem, JAJJ de jó képü vagy, amit mondtak róllad, na most a telefon cseng, és a feleségem várták, van egy hirer orvos aki elveszi, ami rögtön, én ha már nem döglöttem volna meg vagy midnennap, mikor eljön az este, megdöglök, gyütrődöm,ami msot a gyerekeinkért, szóval ott meg döglöttem volna! Fita, egy magyar pár, ládd én és a feleségem,na most a mi szüleink,örök párok, pártosok vagyunk, és ha mégis betudtuk magunkat préselni, most amit ma magyar ok magyar cornona (fiteljas a cimert, mert csak két felől angyal, közpin egy vas lukas corona fff... ki adta? -nekik?) orszaga, vagy iszkolsz, vagy megölnek, vagy börtömbe csuknak, ami velem azt lett volna? -smirna! -fsss...ládd azokat az INVÁZsIÓJUK (Ótesta mentumorUK?) UK óta, megölik! -fita azokat is akik el magyarosodtak? Fiteljal, NeteNakuk OLYAN lett mint a gunydurUK mint a kis mitugrász? (Atilla) Vivát vivát na mg apád kaszát? Fita, a harmadik naptól, állandóan részeg voltam, mert te elmensz,mi maradunk! -megfogadtam esküdtem a gyerekeknek meg feleségemnek hogy nem fogok inni,olyan nincs, és teljes gőzzel erővel neki kezdtem hogy azt az engedélyt, AKKOR MAGYAR NEMZETI EGYHÁZ, na most ide oda küldözgettek, hogy a tanács titkár, nizzitek velem volt, és ő is benne, hogy az lenne, jaja te leszel a tanács titkár, és nagyon örült neki! 3a a a aaa...Zengedjetek meg még egy nagy málna, oldvadna a szÁtokba, fida feedler, Át ok? -na az a GONDOL LÁT, amit csak az Átkozoodooh dühe rühe ADÓZ TATÓ TETŐ BÜNTETŐ Ő ŐK, JN 8:44!!! gatyátlanok láNUK ülnek a Tronba, még nincs tronUKtrona trottyUK...TRONUK, csak ha Dviduk mindenkit kivétel nélkül, meg dugott? Királyi popság szent nemzetsggük pu pu pu... puq -pu1 -pu2 Missió Kuku? Fiteljal bedobbta a kulcsot, te meg én a menynországunk KULCS KUKUCS? -azaz az a fény létra, vagy csatornak,vagy féreg lyukUNK, vagy ezüst zsinórunk,DE vicca, na nagyon szerettem az egyik nagybátyánk, meg látogattuk egyeste, és jó be szippantyuztunk, sjövünk haza, mármint, az a házat én épitettem ládd 10 év körül, és mi raktuk fel a sárfalat, a városi gyerekek fujjj ..ganéból épitik a házat, tudod mi az a szátokba? Jöttünk haz és az egyik utca elágázásánál eltünt az öcsém!? -na menek a keresztező utcába,csak jobra van, és most men lefetye men men menek... és egy mélyen, egy olyan mint barlang luk kijárat, és temető vala, a Csszlay fiuk,(valóság) óh pitta, téged is lehet látni, és akkor mikor vissza jöttem, leirtam, és most... na az öcsém keresem, és szija, na most... menek fel vissza, és ott az öcsém? -Nincsak alattunk van a temetők,na most... Fita, oda nemtud lemmenni, egy élő $$$... sehogy... NEM HOGY ...NA ÉN... EZ NEKEM ISM MEREDEK, MART ÉN ÖRÖK VAGYÖK, NYEKTEK NEKETEK, VAN FEJETEK, JAJA FA FEJ? FEJ FA??? 3b bbb... neharag, hanem had monjam meg,az Igazamat zamat, jaja málna, olvad a szánkba málna mmm... Most itt ilyankor apuék, GONDOLKOZZ pitim, gondolkozz... Zna tegnap az egyik juhus mörrdörrŐR dög kivéklasztott dög árusUK,fida kiválasztottak, és még a zsidók, nincsennek sehol, de ők is a végén?- enni fogják, azt a dögöt, ami az ő dögük, LÁDD AZ ATYÁHOZ, JN8:44! AKIK ELÉLVEZETT... fita csak egy... látomás többet, amit megint, ki mit élvez, az előbb utóbb elélvez?- FIA CIFFRA MEG COFFOLÁSA ABÁRDOLÁSA LÁSA, HUSÖLT MEGINT, MEGDÖGLIK DÖGLŐDIK KID? -DIK? (megdöglőtt,de ha nem?) ESZNEK, ÉS ŐK SZEMÜK? - IS MEGNYILTAK, ÉS LÁTNI FOGJÁK A KERESZTET, NAM MEG HOGY A AZ Ő IGZI GAZI GAZSI DÖGÜK, FEL TÁPÁSZKODOTT, ÉS LÁTJÁK A LYUKAT A MARKÁN KÁN KÁN KÁN...ROPJA A KÁNT KÁNT... Fita, most neked nekem látni kell, mert MI NEM VAGYUNK HIV ŐK? Fita ha bárkit meg bántottam, akkor az Ő ŐK ugy gondolják, vagy gombolják (AKANÁK?) a sliccem? Most jó, mert ha akárkit, jaja jaj mi MOM, de ha kmi mi ki MOé? -most oda nyomhatod az ujad, van rajtam luk? Ládd a markom? Na amit most...HA NEM LENNE BEADÁS, ami most mindenem az Urnak a DOM, a Dam meg MadaM? Na most... ugyanott voltam, és most EGY AKIK A VIRRASZTÓINK, akik NAGYOK VOLTAK VOLTAK! WATT A FAK? Fita, az hogy NINCS ÉRTELME SEMMINEK (MI MINK? FITA MAGYAR OK VAGYUNK!!!) az a a aaa...psslákölsz, aza most te vagy a fény,(az én gatyámba) velem együtt az éjszakába, de Nappal? Értitek, ha már ketten, mint a kretÉnek...Cin kosok fsss.. 99 oááá... ...https://www.coasttocoastam.com/
UFOzzuumm... KriszthusUK, a kersztfán, omlott piros vére, Ártatlan halállal, miattam, magyarOk?- UFO-k vagyunk! -vagy ki kik mi ki MOék? -miatt, kik gazok, lett vége, minek? 4.: Kávézzuummm... amit ki szeretnék mondani, az egy villanás se lenne, de nem tudom kimondani, csak körbe irni? INRI? Az iföcsémmel beszéltem, és a vége, nincs értelme semminek, és ezt magas hangon mondta, ami na ez az... amit előbb meg kell látni, minden fel ébredőinknek, és csak azután, Tallpra magyar, lóra, és monduk váltsuk át ufo-ra? Na velem csak az iföcsém beszélget, s mondom, legalább beszélgetnünk, na meg ha közelebb kerültünk egymáshoz, nekem mindenkivel (a zsidó templomoknak meg zsinagógának is dolgoztam, na a zsidók kezében van, minden, minden ház is mnt 1 mnt a lunak ház? -nincsak a pénznek van szaga?) áldásos volt a kapcsolatom, de a dumámat nhagar nem tudjuk el viselni! Na ha nem többet, ládd a magyar ok testvéri közösÉgünk, mindenkinek saját háza kifizetett, nincs adóság és midnenkinek saját földje,(fita ez olyan rohamvolt, hogy már a Duntult akartuk fel szabaditani, és azért robbantották ki a a aaa... nincsak addig lehetett saját bank?) és megélhetése, azaz ha van szakmája, abba! Mot mondom, lefizettük az idöcsém iföcsém tartozását, nincs adóság, és a két fiamét is és végül 73 éves korounkra a saját házunk, de akkora a KULCS ADÓ KULCSUK felment, minha most mégzse hamise, semmise nincs mese, ami most...Ládd az iföcsém, végre, UTÁLOM EZT AZ EGÉSZET, ami mint a két fiam,meg most 20 hónapos unokám, állandóan a tudtomra adják, ami kezdnek ébraccka, ugynis GONDOL KOZZ ÉS GONDOL LÁT, LÁSS NE CSAK PISLOGJ! 5.: Emlitettem az iföcsémnek ma nagy nyuszi tojást látök a fübe, na meg nyusz nyusz nusz... egy nagy kani nyulat? Ami van, láthatatlanul, hogy EZ AMI MI EZ, MÁR EGY ÉLŐ UFO BAZISUNK,HUNGÁRUNK, és ez az...hogy az aki ezt be tüzi, az a bizonyoték, hogy nekünk, megnyilt az ég, és EZENNEL UGY LETT, MINT RÉGEN SRÉGEN VOLT? WATT A FAK! Ha most törOltetek volna, az a BbLiába káromold (nincsak büneid??? -rá szarod, le?) szidjad az Istent, és vége!-minek? Itt betüzöm, tegnap, az ami majd lesz, és volt, watt? -a fak? Naccóval, én tudatosan azzal jöttem be, hogy amit most is müvelek, azt az Égi tesóink szerint, te tudod a legjobban, és itt...A szüleim (sulink) akik körbe vettek, tudták hogy...ládd nagymamam, egy olyan unokát kért, mert a bátyám, egy éves korában, el kellett hagyja a porhüvelyét, na ő az, akik ha nem hozatod most az idöcséd,meghal, hogy az mi? -ládd többet nem beszél velem!? -ja az a második halál,vagy ha valakit... örökre el hallgattatnak, pl. - ha itt engem törÖlnek, nem hallgattam volna el, de azok, akik csak 1 össze kötettés kell, és él a nemzet?-ládd Jézus látók, azaz azok olyanok mint a magyarok,hogy nem csak sár, meg sárdobállás hanem állja a sarat? 6.: Én az én (mi magyrhoz a leg közelibb közel hozzád égi tesónk, na meg halotaink hallanak? -nak nak nak...a szivetek előtt állunk? -na ne, mi csak az angyaLUK baxxuk?) ufós rajommal találkoztam, és ugy hogy az aki vagyunk, az az ami a Kirlán foton, az a fény -pálcika ember, azaz szikra veti? -ha az nincs, akkor itt csak férgek vannak, amik egymást is eszik,az ultolsowig, vége? -minek? Sóval, az nélkül, ha nem most tudatosan valóban találkozok azokkal, akik itt fénylenek, és most arra szintre kell... ládd mi rugdos bennem, mint Katiba a bornyu? Sóval, most amit apuék, hogy amit kellene, de most itt...midenhogy el akarnak hallgattatni a kullancsok a bögölyeiök, pöcsikék, amiknak, ládd minden ami férgezett, a testünk az! -a hus szövetek az féreg eledelek? Ez megint, mit olvastok ti ki az iratokból, azaz ez mi felvettük, hogy ha lehet, ha csak egyet is meg tudtunk vagy tudNUK, fita mindenki először a saját budija bodega pcze gödrében, és apu, ha vergődöl akkor a pöcze gödröd fenekig kiiszod, igy csak nyakig lubicka? Zna ahoz, hogy te lássál, ahoz neked előbb fel kell ébracka? Ezt én át éltem,tehát mndent tul lehet élni,csak élni (Jézim fénye) kell kéne kéne? Na fizikai fegyverekkel csak, ott mindig, mind a két megosztott felet megett, azok az angyalok vannak, akiknek az a dolga, ha kezükba adod magad, az az hogy ha te gondolátban is ölsz, vagy xexölsz, vagy neked van csak igazad, már a TEMETŐDBE vagy, Temető a Tisza, mikor kivirágzik... 99 oááá... ...https://www.coasttocoastam.com/ ... az amirkai názikat mind kiirtják ládd JFK, Nixon, Roni, bloondi??? (fita jobban mint a kumcsi kina, meg a volt su, értem, fideled most a názik, először nem kina?) Fita, USA egy ország, és minden ember egyen egyenlő amit ő termelt? Fita, csak GONDOL LÁT, VAGY NEM! - VILÁGOK VANNAK! ... mikor a kulcsot, bedobbtad, az az ijjeccgeczizásük... ugyanis ha hagyjuk őket beszélni, senki se akarna adót fizetni? -bödös vagy... csont bür bütyök, az orrotokra ütök! Roni, zörög a csontjuk... ha több adót akartok... hogy gyapjuhzzanak a juhok...
UFOzzuumm... KriszthusUK, a kersztfán, omlott piros vére, Ártatlan halállal, miattam, magyarOk?- UFO-k vagyunk! -vagy ki kik mi ki MOék? -miatt, kik gazok, lett vége, minek? 1.: 4/9. A KÉP? -Pontosan frontosan, kik vannak a halál megett, zitt fita, eleve a hálál?-azaz a fene feneke feneketlensgge, az egy vaskorong, és magnes tere fere, azaz mindent, megemésztó mésztó emésztó férgek! A magja az a szuh?-huKK! Tróha előbb MAGNES TEREK vannak, amit akik GONDOLKODNAK hang -gal, beszéd, ládd JN8:51? - és rengetek utalás van arra, hogy csak ÖRÖKKÉ VALÓSÁG VAN, AMINEK A BIZONITÉKA A NAPOK ÉS CSILLAGOK ragyogjatok, a szegén (de ki vagyunk szegezve mndenki vegy fel az ő őkkersztjét? -kerten mnf nyájan?-, csak a husd meg kinod munkád kell nekik, meg hogy lássák hogy nyomorult vagy? -tehetetlen SZENT FILUK ALIDAJJJ...GIG GAZOK? -teljes tudatod egésszében ki szolgáltatott) legénynek utat mutassatok? A tegnap álmom, hogy az ami a BbLila prófécijak jövenDŐLésük, az az hogy vagy bedöltök, vagy nem kaptok enni? -ki ad neked enni? Zitt azonnal, az egyik leg megláthatóbb...hogy GIG GAZOK AKIK ERRE A BORZALOM KEGYETLENSÉGRE KÉJPEDÓFEKA KÉJ -SZADISTA KÉJ KANNIBALISTA MAHOVISTA KINZÁSRA (MIG A HUSOD HUSUK TART???) KÉPESEK, a leg közelebb, a mostani kötelező oltók, zitt c,istván tesóm, üdvizitlek, vagy üdvözÖllek, esetleg ölellek, tesvéri puszim pusszik vagyunk?-, nem judás nyálas...szaricsóka Judás ok először? -ládd van a kiválasztott pazuzzuzzrálerek PAUNUK? -jah na meg juha de csak aminek husa nem férges (mik a sejtek, sejted?) bekaptad nyemec? -jahhh... 2.: Tróha, tegnap, hogy AZ AMIT GONDOLTATNAK VELÜNK, azt neked nekem nem hogy gondolni kell, ami most akárhogy gondolom gombolom a sliccem, a kis izém, na a KULCS? -fita, azzal, hogy most te látod a véged? -ami jó kislánuk az ágyba, a több az ágyuk alláh, ami most MINDEN CSAK GONDOL LÁT-BANK, AZAZ SZELLEM MI? -SZELLEM MÜ? Nadon fida, nem tudom ciffrázni, de NEKED NEM KELL TUDNI, mikor kérdéseket ???...t-eszünk van, hanim hinni kell? Hinni végyom én mindig, hinni éltem végéig??? Fita, apuék, ugyanis HA TE MAG MAGAM MAGOM ... FITA AZ A KULCS? SLUX + KULCS? Tróha azt csak ugy tudják elvenni, hogy te egy... Ezt ugy, hogy CSAK GONDOL LÁT VAGY GOND ÖL, AZAZ NEKED KINYITNI A SZEMED,AMI A BbLILA (DOG GIVERS OF DAUT, DEAT DED) PRÓFÉCIÁK BEJÁTSZÁSA A SZEMED PUCK! NA MEG A KULCSOD! Na fita, ami ami (ami? -nincs semmi csak faló sejtek, (tota kani bellák, My Belem mi?) és vagy ÁLDOZÓ VAGY ÁLDOZAT UK UT VAN!!!) Fita, ez nem egy MAJD LETT MAGYAR UFO-K BÁZIS HUNGÁRIA RIA RIADALOM HANEM AZ AZOKKAL, AKIK MAGYAR RULL...ezt itt hanzott el, mikor minden a GONDOL LÁT VILÁGUNK UK?_ VANNAK CSAK,APUÉK GODOLKOZZZ ...JAJA MAGYAR RULL!!! 3.: Tróha akik az ADÓZZ TATÁK, fiteljal azok vannak ami most történt, a Corona Viruzsuk (cowido 19) ugyanaz mint akik a JUHUSUK LEHETEL...na most, azt GONDOLNI KELL, HOGY TE EGY KLOÁKKÁJUK UK OK?- VAGY, ami ŐK TEREMTETTEK TÉGED, ami azonnal te csak... szent eledülük lehetel, na most itt ezt csak ugy, hogy azonnal rögtön halál KINZÁSUKKAL UK? - ÉS FŐLEG RÉMISZTÉSÜK, ami monduk, zitt az hogy ha ELJÖN A ZSIVÁNUK ZSIVÁNA, OLYAN NINCS! Azt gondolni kell Moé bota te buta debuta? -Fita, itt apum, a fizikaki, kivel vagy? Zna, ami most történik, az az hogy TEJESEN FÜGGETLEN A GONDOLKODÁSUNK MINDENTÜL, DE ANNAK AKINEK VAN NAP NÉP HÁZA, ÉGI SÉP NAP HAZA, ANNAK VAN KULCSA, ami azzal hogy tiszta degeszre ijjeszgetnek, nicsak a BÖLCSECS PCSÜK RÁZZA RAZIÁIK, KEZDETE AZ UR FÉLELME? Na az ijjecgecizásük, hogy nem adsz mindened az Urnak, akkor te a pokÓLUKba vagy? -sölt malac ccc...nam tudz, s itt is töröltek, HA NINCS SEMMID, MI TUDZ ADNI AZ URNAK? ESZED? NINCS!!! nem lehet, MÁS, MERT AZT IS ŐK ADNAK SÁRT!!! Na fita, az hogy a VILÁG OD? ŐK ADJÁK, VAGY CSAK NÉZZ FEL AZUR ÉGRE, JAJA NINCS SEMMI, DE HONNAN NAPPAL, CSAK NEM PÁL APOSTOLLAT TOLLAH? HALOT? Fita, itt az, hogy a TE ODAADÁSOD, AZAZ EZ MOS SŐT, ENNEK A KEZDETE? NINCS! MI VAN? Ezt csak ugy tudnád, ládd itt egy UFO, made in Hu? Who? De, akikkel egymásra találtunk, miénk a világ, na meg vár, tietek a lekvárUK? Boldog husvéti ünnepket, fük fák ujjulnak, kismadarak csicsergnek, sose halunk mig hallunk? Éljen a magyar, magyar ok, örök él!!! 99 oááá... ...bocs a nagy Betty... de fita, ténleg van fényufóm, azaz csak azt tudok adni, kapni? -fita, eltudod KÉP, magára vette a világ? --itt fida, ha azt mondom, pss... nincsak rögtön, ez lát na na naaa...Krati, krin kinba a pricsi ...trkard be bbb...
UFOzzuummm... miEeee... nem tudhatnak sem magukról, sem semmiról, kezdődött az uj hitre téritéssel, ha mégis, uj eget földet teremtünk? 4.: Kávézzuummm... Husvét este ma vagyon, kolylik a tyuk apadon, Apagyon is? Az egész év, legszebb szaga, a gyönyörü tavasz, Akkor a Teremtő szava, virágokat fakaszt, na azok a magyar paraszTok, és akik másra gondolnak, azok vakok? Vak vezeti a világtalanokat ok? Most egyből, a mára álmom, közepin ázunk, szabad locsolódni, jaja az holnap, na meg... most ettem sült tyukhust csalamádéval, és diós -mákos meg meggyesi meggyes rétest, s kipukanok? Amit eszel, az leszel? Na da a növényevő csak állatok is, husosok? Na Éve a fáról szakaszta almát, és mégis rögtön husba lett, terhes na meg puccos, kivéve egy nagy macska elkezdett dörömbÖlni a lába közt? -egy cica két 100 megfogta az ici pici egeret? -jó az egérnek? Ime ami most, itt van egy olyan köd, amit belénk vernek, akiket előbb teremtettek, és ez az egész egy HOLLYWOODOO DOH? GGG... minden a GONDOL LÁTTAL KEZDŐDIK, AMI MOST MELLIK VAN ELŐBB, A HAN GOD,VAGY SZEMED, MERED? -MERESZTED? Mit látsz, EZ A HÁZ KIADÓ? -NEM ELADÓ, DE A VENDÉG FIGE FOGA DAGADÓ? 5.: Mott megint van olyan hogy félek, az olyan, hogy azzal, ládd belénk veriik GOD DUK UK, midnenkit megdug, azaz eleve az Ő ŐK DUGVÁNYA LENNE...fita, itt ha ténleg, csak növényevő állatok vannak, akkor annak hogy lett... nyulhusa? Na fita, ha csak a husra (halál) gondolsz, rögtön benne vagy, nyakig, és most bizon teremjél jó gyömölcsöt, vagy ha a husod oi oi oi...ennivaló, most a kutyák fognak széttépni, megenni? -jaja a kutya az dög! Most az hogy NE NE NE GONDOLD AZ HOGY CSAK A TEIED TIETEK A VILÁG, mások dolgoznak halálra degeszre güriznek, na meg egymást is döngölik dögölik, mig te te teee... ti ti tiii...szerepedet játszod de anniyi? - Le szerepeltetek, most hol a játszótok, Já Tina Nina, Krati, kin a phicsa? Ezt most ugy, hogy CSAK GONDOL LÁT, VAGY NEM LÁT? -NA HA NINCS VILÁGOD HUN GOD, bizon egy kép, na meg látomás, szédit el? -széditel? Ez most, sokkal melegebb is meredekebb mint ugy nagy általába, ugynis, ténleg csak világok vannak, és azokat GONDOLNI KELL, ha nem GOND ÖL, GON DÖRRR... Egyezzünk meg meg ki abba, hogy ha te ezt tudod olvasni ol vas? Firteljal, ezek az amit az ürbe égi testek, azokat a napok csillagok vágják ki, és bizon, még van bennük, cuffla? Most menni fog a szarbogarak viadal, fel torreádor dörrr...öldmeg a bikát, és aki megölte, amit megölsz a tied? 6.: Nagy adak lenne, mert most arról lenne nagybaszó, hogy csak örök tökéletes fény világok vannak, és az ami ládd... GONDOL LÁT világok, de ahoz neked is kell GONDO LÁT? -HAN GOD -NAK LENNI, ami ládd itt van, JN8:51, aki hllja az én hangom, és itt van az amit most husvétra, ami mi magyarOk, mi FÉNY UFO? -Ez az, hogy itt végtermékek eleve minden,és akik a sárba ragadtak, azokat az ő ők engelyével és tudatával, csak ugy...Ládd Jézus??? -Na minden az, akinek van fénye, és most a fénytestvérem rugott ki a pöcze gödrömből, mert bele fultam volna? -smirna! -volna! itt egy seggbe rugás, köszön zépen zápon, a magyar NapNépköztársaságom nevében, most fita, akarod ho ho hooo...Na most az, CSAK GONDO LÁT, VILÁGAINK VANNAK, és most mikor most...ládd én bele tudok menni, a ÉGI FÉNY HONAINKBA, MEG MOST AZOKBA A VILÁGTALAN MULADÓ HELL? -ROSSZABB ANNÁL, MERT VOLT E SZÓ, MIT VISSZA VONTÁL, HA NEM ADDIG VONYITÁL MNT A SAKÁL? Na az amit most küssök össze, HOLLYWOODOO S OK,ÉS HOLLY LAND, LOANDOROK? Na az ami a BbLila... apuék most erősen becsengettek figyelmeztettek, hogy ho ho hooo...Na akik abba a GONDOL LÁT, AZAZ NEM E VAK VEZEETI A VILÁGTALANT, na most az az...amit a gnosztik iratokba,hogy az anyag nincs benne... A SZELLEMEK VILÁGAIBA,AMI MI MAGYAR OK, MI A MI VILÁGUNKBA VAGYUNK, ÉS AZT NEM TUDJÁK MEG KARCOLNI SEM, ami ládd most...ami van,a legborzalmasabb a volt jobbágy -rendszérük grófi szérük, meg meg a most köcsög ám igazán a köcsög, csjka rendszerek, ami van az a rideg embertelen kapitalista, ami mind,az amit maguknak jósolnak? - azaz mindenkinek a hite hit e, azaz ...zitt hogy Szadamot vártam a kötélen táncolva, és megjött, és EZT GONDOLTATJÁK VELÜNK, A KÖVETKEZŐ PILLANATBANK A FEHÉR UNIVERZEKBEN VOLTUNK, IGEN IGEN VAN FEHÉR ARANY IS, ARANYÉR? 99 oááá...
UFOzzuummm... miEeee... nem tudhatnak sem magukról, sem semmiról, kezdődött az uj hitre téritéssel, ha mégis, uj eget földet teremtünk? 1.: 4/8. A KÉP? Most az van, mint mindik? -hogy nem akarok sem ellensgget, meg senkivel ellensggeskedni, és főleg bántani, sehogy! Ezt tegnapra, hogy a nagymamám, amit te gondolsz magadnak, azt mindenkinek, minden (magyar -magyarok) csaLádunk tagjának, és most...Zitt amiről szó lenne, hogy GONDOL (LÁTÓ) LÁTOD? -na azzal kezdődik az egyénnel minden, és itt amira mennek, most ugy hivtam őket, FAhérfaxosok? -itt az egy utca név. és azok akik világod vége, azt ők csinálják velünk, ugy hogy te nem gondolkodhacc ccc... ami az az örök perpatvar, ezen a szintekén? -föld tekén? Na még az a BbLiai jósolásuk lássuk, az az hogy minden a GONDOL LÁT? -VAGY NEM LÁT LÁTHAT VILÁGOKKAL.VILOGÁSOKKAL FÉNY UFŐ???_ UFO-k? -made in Hu? Who? huhuhuhuuu... Tróha, ha csak egy, elkezd szikrázni szikra veti mind? Tróha, az amt ők a fehérfoxik? -Vida, a nveknek,pl. zzz... sráler, semmi köze most ahoz, hogy a növények meg gazok mit hisznek, mert ez itt... ez egy olyan biológia valami, ami mikor a testünk, azt a TUDATUNK TUN A GOJNDOLÁTUNK LÁTHATNÁ, de nem látja, mert magunkról mag magyar ok nem tudhatunk semmit, ha mégis akkor... (mindenki egy egy örökegyén ni ni sÉg, ládd Isten, most a Foxi Manxik csak?- előbb önmagával teljes egésszÉgben rendelkezik, és csak annak, aki szintén zenész áll renmdelkezé sere) a BbLilai jóslatuk, be következik? 2.: Kénytelen vagyok, hogy ÉN OLYAN,MEG AKIK AZ ÉN TESTVÉREIM FÉNY-TESTVÉREIM,mint a Kirlán foton fotózás, tehát ez ahol azt hisszük, (fita egy pcs vagy csök csicsa? -.egy cica két 100 megfogta az ici pici egeret) hogy vagyunk, nem NEM MI vagyunk! Na mott, meg kell emlitsem, hogy mi olyanok vagyunk, amit irtóra EL TORZITAN CSUFOLNAK A FAXOK -FAXUK FOXI MANXIK? Most ha ez egy álom, van olyan valami, ami ezt magára veszi, eszi a kefét? Na az amit a magyar -világaink, az a szó szól szaros értelmében az, azaz olyanok vagyunk, nem az ami... (Ha elhagyod a BÜN TETŐidet, nem szolgálsz az Urnak? -nincsak csak maganak lehetsz, meg magodnak Mág-y ár ár?) na amit vissza, hogy van a testünk, az mozdulatlan és tecc halot, (a föld pora) hanem az ami az ára meg árnyéka, az a betegezett betegsegg...na meg luka meg pu cszára ára? -pu cér? Ládd Éve evett a fáról, fa xuk szuhukk, és mezitlen valami, semmit többet nem tud magáról, (ők teremtenek mindekt nem a mi MAGUNK? MAGUK?) csak a nagy szőrös macskkaja kezd dorombÖlni a lába közt? -nincsak K.in, megöli Á belest? _Kani Bellü vala? Nos az hogy magyar ok, ami ha te magyar RULL szeretek Nap is ten tan tanu vagy, tanuló, ló az a törvény, ami a fény Jézim törvénye, az az hogy egymást szeressétek és etessétek, azaz a fényben rögtön minden ÖRÖK KÉSZEN, na most itt is lehet mondani, ládd a felesÉgem nagymama meg anyukaja felkapja a kis magyar porontyár megeszem meg eszem jaja hol az eszem? 3.: Na hogy mégis... ládd én nem fogok elmenni,(szárazon) ami a BbLila iratok, fida, ami érdeskés, hogy azzal lehet metszeni is meg valakit kiherélni, na most az amit itt...FairfaxUK UT?- az egy utca, és annak a Hollywoodo tetején, vannak a Foxi Maxi lédik,ládáik, azok akikkel találkoztam, és ŐK CSINÁLTÁK MEG DERBŐBE AZT A KUROMÁNYUK, amit az egész földöng meg fognak, ami nem hivják SU azaz nagy olvasztó kemcéik, fita juhturóspuna Cszára, bizon nagyobb OLVASTÓ NÁTOD jóval? Hogy mi a vallásUK UT? Na abczazaz ultikullancs... OLYAN CSAJKA RENDSZARUKA JUKA UK UT UJ ÉG UJ FÖLDÖNG... AKARNAK, ami sose volt de le LEE$$$... Az első az hogy Előre pajtás, tehát a magyarok végleges olyan eltüntetése, hogy MI A CORONA ORSZAGA? -tehát azt a cikrát, amivel begyüttem volna? -smirna! -fsss... Tróha, MI MAGYAROK, ládd te hova GONDOLOD LÁTOD MAGAD? Jaja látni akarom, az azonnal az...amit A KIRLÁN FOTON FOTO, na most ez mi? -miEeee... Ami rögtön történt, hogy én az álmaimba valák, és ez azzal, ahol a gyerekek kis kutyák, és most valóban...na ezt leritam, hogy a magyarOk azok is kutyák, de minden az ami dög éd dögöl = dögölt!!! NEM GONDOLKODIK KOD... az egy hal fajta, és valóban partra vetett halak (fény??? -se hol?) vagyunk? Fita, itt AKAROM TUDNI AKARIM TUDNI TUNDI AKAROM... ezt már az a gizs magyar ingó bingó tinkó porba fingó gyerek akarat, ami már az a a aaa...amit Jézus FÉNYÜNK tanul LÓ? Fita ÖRÖK MAGYAR OK ÖRÖK EGÉSZ LEGYEN EGYÉN FÉNY ÉT SZABADSÁGÁVAL KEZDŐDIK AZAZ RÖGTÖN HA FÉNY TESTVÉREINKRE GONDOLUNK, JÉZIM, JÉZINK, NA JÉZUS IS AZ, CSEK NEM A HUSUK A BENDŐS BELESEKNEK!!! Na a másik, JÓ HOGY NEM TÖRÖLTÖK, MERT AZZAL HOGY MI MAGYAR RULL A MAGYAROK ISTEN ÉRA, AZAZ MI TÉNLEG ÖRÖK FÉNY OKÁDÓK, MI KÁDÓK, VAGYUNK, DE KI AZ AKI FÉL A NAPTÓL? FITA, AKIK MOST EDDIG VELEM JÖTTETEK, HA AZT MONDOM, 1KMÉTERT, MOST MÉG EGY... AZAZ MI SOHA DESOHA NEM HAGYJUK EL EGYMÁST, SE MAGUNK? AVE MARRIA (NEM RIHA) SEGGIT! 99 oááá... ...https://www.coasttocoastam.com/ ... nagyon jó KÉPek!? ...https://intercontactnews.com/2021/02/01/egy-biztos-ezt-ember-nem-epithette-vagy-megis/
UFOzzuummm... miEeee... Mit kell rudnunk, mit nem? Dicséret ret dicséret hatalom hat a lom, mostan és mindörökké ké ké kék az ég, zÖld a föld döng danggg... 4.: Kávézzuummm... málna, most, velem vagytok a paradicsomba, nem majd, és nem volt? Achtung achtung lugeneráj, ne degreneráj, minden magyar gyerekünk -kink, első nájsz éjszaka, kié az első szülött, na mott, magyar gyerek, azóta,mióta? -ládd a fekete korom porosok hamu kamusok, el özönlenek bnnünket, és monduk, nemcsak kiirtottak minden magyar magot,de ha szikra veti,hanem én is, suttyomba ugy a második vallagháboruuk után, na egyáltal, van olyan hogy a horrr...hörDögök aludnának, hizz a háboruUK, mig az emberek fiai, alusznak, aluszol e jó juhász? -tudom, nemis igen? Fita,mi Tulrull Turull Madarak vagyunk, és az az ami most...Mi is UFO-k vagyunk! - azaz most UFO_k? -made in Hu? Who? -huhuuu... Előbb...szóval ippegg egy gizs olyan, hogy egypinalatra... betudtam ossoni, és most... nincs vége, mert monduk mikor a pap pap irata, na meg ollóval elvágta...Ezt apai nagymamám, hogy ISTEN SZÜLEINK, mindegy hogy Atyánk, apuénk Isten = Atyánk, vagy FényMamánk, midnen gondolátunkat látja, ami fényük (fény ŐK szemünk fénye) nélkül...Fiteljunk ma ádozó péntek vala, KristhusUK a kersztfán, omlik piros vére, ami most... 5.: Tehát A FÉNYÉBEN AMIT MEGELŐZ A GONDOL LÁT, HA JÉZIM JÉZINK, JÉZIMARIM -MARINK SEGGIT, - SZERETETÉBEN EGYEK VAGYUNK, JAJA A SZÜLINK MEG GYEREKÉIK, GONDOLÁTBAN ÖRÖK EGYEK EGYÜTT VAGYUNK, ÉS EGYÜTT... AZONNAL ÖRÖK MINDENÜNK MEGVAN, NEM LETT MEG VOLT, WATT A FAK? Fita, nincs az hogy Ég és föld, hanem csak örök Égi fény,és annak az oka mi vagyunk, ládd ...zitt egy párzor hogy mit olvastok ti ki, riki tiki tévhitesek? -mi ütütt beletek, hit ládd a kutyába a dög, belétek esett, meg vesztetetek, nincsak... APA FIA ELLEN FIA APA ELLEN, TESTVÉR TESTVÉRE ELLEN stbbb...tbccc...nincsak ezek veszett padKáNUK? Nincsak Napolyon, ha rájönnek, na azért akanák most... bejáccani amit ők forditottak meg olvastak ki az iratUKbu bub bub Belza Bubba a puppos tótok? -fida, a tót az vót, gondolat?-Most meg azok mennek neki a villan póznának? Tróhát minden magyar ok gyerekének kid, dik? -legyen mondva, hogy olyat, gondolni amit nem magaunknak, ez az... hogy ez az abSZÓL ut, ULTI MÁTUN azaz még olyan, hogy valamit...ládd még sejtelem se, hogy te rá akarnál...a hátára ülni a szamárnak? -mert az már iá iá iá...bugu ahol megáll? Fita, a fényben nincs teher, ami képtelen vagyunk, ha magunk terhe künnyü, más tér-here lenni? -fita,pénz nélkül mulqtni ORGIÁZNI BAJOS? 6.: Na ezt honna tudod, tudtod meg, mert monduk, a mi fényes szellemünk, világi -világit,de csak annak, akinek van maga világa? Na mot, látni, azt ezzel a torz ingával (fa sza luka pu) lehetetlen, ami mégis...Mott azok a történetek, ládd hogy beszélnek Jézus jelenetek, ami veletek vagyok e-világ, nincsak mit csinálnak ezek maGUKból meg egymásból? Akik ezt tudjátok értékelni, azok mott... ezt szeretném, ládd mott kezdünk, a mi MOM, ami nem az anyaggal, nem is a fénnyel, hanem a GONDOL LÁT LÁTUNK AL? Ami teljesen független (Független jó létben, szép magyarország MOM nyel ma kacsát -sonkát) mindentól mindenkitól, ami pont firditva,csak tülled,a melled dülled,meg tüllem tüllünk -tő -től, függ minden,hizz lenne máskép mindennek ami van, örökvan értelme? -ért elme?-elleme? Fita, hogy mi a halál, az miért keresitek élők, a halottak közt magatok meg tokotok? -tokó tök? -tökÖltök? Fita, épül szép országunk, fényes uton járunk, ami A MI MOM MAGYARORSZÁGUNK -MENNYORSZÁGUNK ÖRÖK VAN, NA MOST... ez ugy, hogy minden a SÉP SZÉP BESZÉDÜLÜNK ÜNK, VAGY ÜK? Fitel, te nem gondolod, hanem ők gondolnak téged, gyeride? -gyerebe á négykézláb? Fita,a Swordfish filmbe, te nem vagy, és ha akar valamit tülled, akkor ő meg jelenik vagy jelenteti (angyal) magát néked, te néked neked nem viccket? Fita, az hogy országotok, bennetek van, az a GONDOL LÁTOD, VELED VELEM VAN CSAK!- EH VILÁG?-VAN VÉGE? Na mott, még régen, hogy FENT A FÉNY HONAINKBAN,velünk ünneplik az év szakokat, és ez az...FIDA CSIDA, Á MEG Á MEG KICCSIKÓM, GONDOL LÁT BANK? Ezek, egyszerüen ür fégek, és ez is benne van az iratUKban, sőtt...látyod azért nem lehet látnod, hallanod, és CENCURA CURÓK,MIDENKIT HA LENNE OLYAN HOGY MAGYAR OK, MEG CURNÁNAK,na c az ccc...cinya cinya ... ne röfff... Na most, itt az hogy miért minek tudni, az itt az lenne a krds de olyan... zez ládd én a testem ura vagyok, és teljes egésszében én mozgatom, nemcsak a a aaa... Jön már a bika fff... 99 oááá... ...fita, a rohamaim, hogy ők engem, corik, czarukba vágtak volna? -smirna! -fsss... széditesz?
UFOzzuummm... miEeee... Mit kell rudnunk, mit nem? Dicséret ret dicséret hatalom hat a lom, mostan és mindörökké ké ké kék az és, zÖld a föld döng danggg... 1.: 4/7. A KÉP? - Ami kezdődött hogy a Mi is UFO-k vagyunk! -ba, kezd derengeni, aztán most... a DURUNG az amit tMünk, na az egy nagy anyahajó vala, és most...ezt látNatok kéne, kéne, hogy ha a fejet... ládd a mérged kigyó feje állandóan taposva, azért lapos, allah fsss... van alább? Fita itt akik ezt magukra veszik, meg érdemlik,mert ez egy olyan, hogy te ezt kitalálod? -nem, álmodom? -dom ohm ohm ohm omuja de muja ha muja te MOé jom? Na azzal, amt akkor leirtam, hogy olyan mint egy nagy dorong, az ténleg ürjármü vala, és engem, mikor mellett elvillogtam, üdvözölt, mit keresel, hát hüvöset hoztam neked! -hősÖltek? Sóval, figyeljed hogy az hogy most is hol vagyunk, az az hogy mikor a plafoNoKon találkoztunk, s hogy most az nem lehet, ez nemigaz, az az, hogy most MÁRA talán husvét tojása, himes hámos, hányat tojtatok az ólba, mert gyukok vagytok kappanok vagytok tok tok tök...vannak csak akik görbe tojások?-vagy többet csak az! Nagyon fidelunga egy pinalatra, ami ládd az is, ha na pi na pi...a fa feláll, az ész meg áll? Na most, csak amit megengednek a TREREMTŐTÖKŐSÖK LUDÖRGŐK SZAMÁRPÜFÖLŐK BIKA CSÖKÖK JÖN MÁR A BIKA, na a bika az összefoglaló név, és minál bikább annál bikásabb? -na lenni kell egy legbikásabbbnak bak, ami jön jön jönne de hol a luk?- ládd a legnagyobb tudósuk meg félten imádottjaik, valóban a leg biksáabb valának, dzsinigriszKan na meg david királyUK salllah monya töke ma is ragyoghat, de monduk krisnya, tultesz tosz az egészen,mert egyzerre 144 ezer szuka luka kloákkaja egyszere beköpte a gyertyát? 2.: Na bele kell ...mindenkinek egy Égi málna, MOM mennyei, olvadozik a szÁtokba, át ok, azaz a GONDOL LÁTOD, AZ MINDENTŐL MINDEN KITŐL, FÜGGETLEN, ÉS A MAGYAR OKON ROKON NÉPEINKNEK NEMTUD SENKI (MOé bota te buta,parancsalók TÖRVÉNY BÜNTETŐK, FSSS...) FELÜLKEREKEDNI NOKEDLI, EGYÉTEK MEG TI, MIDNEKI AMIT BÉLLEL SÁRÁT, MERT GONDOLKODOM NEM A DAM, MEG MADAM OTT TOK? -VAGYOK, NEKED ÉDES MAGYAR TESVÉREIM MMM ...KÉT SZÓCSKA AKKOR IS HA ÓCSKA, NINCS OLYAN, MI MAGYAR OK VAGYUNK ÉS A MAGYARHAZA NAPHÁZUNK KÖZEPIN ÁZUNK MIDNENEK ELŐTT MAGYAR RULL GONDOLKÓDOM RÁZZ KÓDOM, DOM MO-K, NEKTEK MI KE? APU KASZA KÓ, DE A TIETEK? Zna ezt ugy, hogy egy bolond 100? Kedven itt más, hol ismerős 100... fita, ez azzal kezdődik, hogy ölyan ismerős, ha nem bánt senkit, had beszÉljen, Éljen a Magyar szabadság AZAZ ÖRÖK NAPPAL NÉPEK, éljen a haza! Most, ez az, hogy teljesen VAN A MAGYAR OK GONDOL LÁT VILÁGAINK, ami most...Fitelem, ha csak egy mint a lunak, pitim, timek vagyunk, most az lenne az...FITA A BbLILÁT...ha akárkira --- ládd a kutyát bottal (MOé bota tebuta DEBTTA) ütik a nyul után, kinyul? Fita, MOST UGY AHOGY A JÉZUS TÖRTÉNETEKBEN, hogy a tanitványok, NEM TA NUK ÉS TANKOK? Fiteljal, MINDEN BENNETEK VAN, GONDOLOD VAGY GONDOL LÁT? 3.: Fita, akik ezt tudNátó olvasni, annak meg van az a Jézus fény rácsos teste, amit most...fita én a filmet láttam, hogy amit Kirlán foton fotó, az A NAPBAN, AZAZ MONDUK TÜLLÜNK VAN A NAP IS MEG MINDEN AMI FÉNYLIK, ugg lássák a ti világosságotok tok... Fita, itt van Tita, akik olvastak, és a hellére akarta tenni magát? -aki olvasod is, csak az akinek még viccket a feneke? -azaz ha szikra helle benned, most ez csiklandózni fog!!! Na itt...ez ami mára is, ez HUSVÉTRA, azaz nyuszi nyuszi puszik vagytok? -lapulunk a fübe, mit nyuszi tojásUK? Sóval, mára hogy NAGY MINT SOHA MAGYAR ORSZÁGUNK FEL TÁMPADA VALA, na az!!! -olyan nagy vala mint soha? -aha egy szomoru vasárnap jött meg a folyásom,bedagat mind a két tojásom, himes vagy ham-vas? -jaja ha ábra ham ham ham... lettünk süket vasutas hu hu huppp... magyar? -álom,állam vasut suttt... hol vagy Kossuth Lajos, a teked nem olajos? Fita, most az hogy... na fita, most NAGY NAGY ASZTALUNK VISSZA... Amit ládd a KÉP, na mega GÉ PUK? Fita, te ebbe, ami most EZEK AKIK SIVATAGIJAK, JACCOBB BAK? KABBAK nyemc bekaptad, jah? Most megint, ládd ami van, én nem vagyok senki semmi ellen sgge ege főleg, hanem az nekem is van, egem, jaja egy szomoru vasárnap, jött meg a folyásom,bedagadt mind a két egem? Fita, ha te ölt vagy, testet öltöttél, csak ölni tudz trucc? Na most, fita NAP BA BABA ÖLTÖZÜNK.TESTET ÖLTÜNK VOLNA? SMIRNA! VOLNA! SZÉDITEST? Fita, olyan hogy be szél, az az hogy abba, a fénybe minden örok jelen van, és csak az van!!! Mit kell tudnunk, NUK? -uk mukk fak ...vagy minden, vagy ... Ha szeretet (nagyarNapnépházam) nincsen bennem, semmi vagyok? 99 oááá... ...https://www.coasttocoastam.com/
UFOzzuummm... miEeee... ürbe über ürülékek, fénybe fények, előre! -hátra, ne ülj fel a vaslapátra, de apu kasza kő, kassza? 4.: Kávézzuummm... ami az utóbbi időkben, hogy derengene géne kéne, valami, az az hogy csak megvilágosodás ugy, hogy valakik mernek meg nyilatkozn (fita ez villogás villámlás láss) nyilazni, nyálazni a vonót? Fiteljetek, jöttek mentek, hogy itt itt van, ládd ez a a aaa...biológia valami, növényzet, na a szellem világossága világalyi vannak, meg ha nem az az ür és ürülékek? Hogy hogy...most otthon voltam, mikor kijöttem, és most a kezembe adták azt a zsákot, nylon zsákot, na amibe itt nagy fekete kukazsák, és mident, de mindent töröltek,(fita amit hud meg sár, meg amihez hozzá értem értem?) és fidelitek? _Remélem a mi is ufok vagyunk! -topiszkozathoz, hozzá lehet férni, és most is menne a catapata, de itt van? Mindent pontosan meg kell tudnunk, na azért hőzöngenek a NUK KUNUK UK? (fita hagyjuk a zsidókat, mert van valaki aki azt ami sár, magára verei,eszi?)Fita, ami van csak a VILÁGOSSÁG GYERMEKEI, MEG A SÖTÉTSÉG TUDATLANSÁG és apuék, most azokat sem lehet, bántani, ami itt 2002 -2-22. -hogy akkor, megis megtartjuk őket, magunknak, na olyan nincs, és most csak szerertni lehet, de itt nincs nem lehet olyan fog alma se, (te eltudiod képzelni kruczifix???) csak a kigyó fa, almuk álmuk? Fita,ezek, akik az ür pucolók, na meg ha a szorul a kjapcájuk, oda mehetnek csak! Fita, nem akartam leirni, de te azonnal ha éhen a király, most rögtön pauzuzuzzráler angyali hadak gyüröi vett körbe,és azok...na most ha az öcsém őket választotta,most én is, az övé, alattvalója vagyok? -látod mi van? 5.: Nagyon sok olyat, ládd a magyar ÉdesAnya nyelvünk vezet, hogy? -mert fény van benne, azaz most is a magyar nyelv, classikus, klasz? -iskola, azaz valami hihetetlen, mert ténleg fény Égi fény van benne, na most nem oda vezet, hanem bennünk van! -mi benne? (fita mi a Nap tükre vagy a Nap az, a mi tükrünk?) Ezt mott ugy, hogy olyan hogy volt meg lesz, az nincs, és azért kell hinni, na itt tüzzel vassal és most a vallagotok torcsolva? Ez fokozatos volt, mert ha mer gögyögni, akkor atomozni fogunk, am mégi mikor, mikor juhturóspuna tátonGana (gan? -gané?) meg danolna,jaccaca jaccaca Danó Borza malacca ccc... tudna beszélni? Sóval, itt amit ők, most ezt te nem tudhatod, az a legkisebb nyomra vezetés is, örökre törölve van, azaz azért kell félni,most is van bennem,hogy ezek abcurda ultukukula kulák? (ja nagyapám ahuszár is az volt) Fita, az ürben, zitt az, hogy csak férgek, amit vissza, hogy szuhok? Na mott...ez egy nagy olyan, ládd visszajövök 1999 utolsó decemberében valák otthon, és ha 650 dollcsi oda vissza, akkor rögtön verbuválunk, egy UFO leszállót, na most ezt ugy vegyétek, fita minden ami van örök van ingyen van, és ami nincsk azért megfizetsz az életeddel, pénz vagy élet? (ezért nincsak mit pinál velünk?-giggazok?) 6.: Fita ez ugyis nagy dolgok, hogy nem törÖltetek végleg, ami annyi, ha nem bánt senkit,had beszéljen, éljen? -aha RkutyuMutyuUK, vida,ő az, aki adjatok 10 évet, nincs többet egy magyar se, főleg gyerek? Nincsak ami bennünk van, azt kéne kéne megjelenteni ufo? Na pösze, bányász kislány, őhajt szivem, na na na....Fite eddig a legközelebbit láttam, azaz hogy mi az az igazi Jézus jelenések, ami egy az egyben az a mi ufoink! Zitt akarnám kibögyögni nyögni, de ahaz... ládd most az hogy az idöcsém nem beszél velem többet, hogy vahhon, ládd ütük voltak, és az az...de de de...nekik is van ufójuk fujhatjuk, de az sárból? Fita, az ami itt sárban ganék vagyunk, az nem mikor a juh bili tele lett, hanem ez az! Zna mott itt angyalokról, akik lebuktak, lehetetlen mert azokat ténleg azok csinálták, akik azzá akanának varázsÖlni csinálni s miért kell félni, meg miért,mindegy hogy halsz, vagygatyába car, megkell murgyelódnod hizz hogy támapasztnak fff... bennünket, hogy van olyan hogy halál, na most itt van most akármit többet akarok mondani, ami mondom az idöcsémnek hogy te tanult ember bagy, többzörös saját katar meg ... na kihivott párbajra, és a szék egyik hátsó lábába brlerohant, kész, ja Brezsnyó? Fita, az ami amibe mi feketébe, man in black, beöltöztunk az az angyali kenőcs, azaz akik most azokkal közösülnek, azoknak (apuék még mindig lehet kutyából szalámi?) krampec? -nem akkor mikor a sárzsákuk puff... hanem ha valaki, nem látja hogy csak magát tudja... fite én magamtól rájöttem, hogy ha magam megölöm, az nekem jó, de én ugy utálöm ezt az egészet, hogy én azt a szivességet senkinek, na most szerncsétlenek vagyunk,magyarok, mert nekünk nincs halál! Fita, én nem tudtam nem magyar családom mmm... gondolkodni, és az a szerencsénk? -apuék, most de akartál! -igaz! -de akkor a sötét oldalon voltam, és azt badmeg meg még a halálnál is jobban rühelem...mi ki mi ki MO, jól nézünk mi ki? 99 oááá...