Az egész Világ eladó! Speciel itt minden ami Minolta/Sony!:)
Licitálós portálok linkelése nem megengedett és tiltást von maga után.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Eladó egy Minolta X-300s analóg SLR fényképezőgép 1 db MD 28-70 3.5-48-as és 1 db MD 70-210 mm, 4.5-5.6 tolózoommal, továbbá 1 db Minolta Auto 200x vakuval, valamint 1 db Nikon mount adapterrel, tokokkal. Szóval egy teljes szett.
Továbbra is eladó egy Minolta24-85 RS kiváló állapotban, csupán egy díszkarc van a frontlencsén, de a képbe nincs beleszólása. 20.000 Ft-ért vihető. E-mail publikus.
SONY DSC-R1-hez SONY nagylátó feltét (VCL-DEH08R) ÚJ!
az áraknak most nem volt időm utánanézni, de nem nyerészkedni akarok rajtuk, hanem eladni őket. Ha valakit érdekel valami írjon és szerintem könnyen megegyezünk.
érdeklődnék, hogy valaki tudna-e tanácsot adni a fenti objektívvel kapcsolatban, ha a fókusz működik, blende teljesen zárva van (F--), és zoomolni sem lehet, illetve a gyűrűt nem lehet elcsavarni, szóval mit érdemes ezzel csinálni. valószínűleg leesett, bár külső nyomokat nem látni (lakodalomban jártunk...).
garancia másfél hónapja lejárt, de gondolom fizikai behatás esetén mindegy is. érdemes javíttatni? ha igen, hol? előre is köszönöm!
feltettem ide meg német oldalra az is az a900 + 24-70-et, itt együtt 1800 euroért, ott 1500/ db-ért, a900-at elvitték 2 nap alatt 1400-ért, 1200-ért rá 1 hétre a 24-70-et.
Eladó egy hibátlan műszaki és esztétikai állapotban lévő Sony SAL-1680Z(eiss) objektívem (saját tulajdon, nem bolti!). Doboza, táskája, papírjai hiánytalanok.
Jó a kérdés, az 50-es fix után mindegyik javulás lenne ebből a szempontból:) csak ha már veszek egyet, akkor valami olyasmit szeretnék, ami nem lesz fölösleges darab.
Pl a beercant eladtam, mert azt nem használtam, de ezt inkább kihasználnám.
Amúgy sem vagyok pro, nem is próbáltam igazából ilyen obikat soha:( szóval nagyon szívesen rátok hagyatkozom, főleg, ha valakinek van konkrét összehasonlítási alapja.
A CZ-től sem zárkózom el végülis, de amellé pl van értelme a 10-20-asnak?