Minden gut neked, sall, köszönjük a német-részlegünk bejelentkezését!
Figyelem, Sydney, figyelem!
Kérjük Sydney-be kiküldett tudósítónk jelentkezzen a recepciónál!
Természetesen várjuk a többi földrészről is tagjaink hozzászólását...
Amúgy sall, meddig maradsz?
Nem várod meg míg Brit fellép németben ősszel?
Hello, itt meg a nemet szekcio jelentkezik, az Innsbruck-Freiburg tengelyrol. Itt nem kell Britnit hirdetni, mert mindenki ismeri, es imadjak szilikonnal es anelkul is. De azert en is nagyon szeretem :))).
Jo havajozast mindeninek, aki havajozik, aki meg valahol otthon szivja a cumit, annak meg sok Britnit, meg egyebkent is mindeninek sok Britnit!
A honlapom az elmúlt egy hónap során gyökeres változáson ment át, és a magyar site-ok közül egyedülálló módon Britney érdekeinek védelmezőjévé lépett elő.
Egy külön szekció foglalkozik a Brit-ről terjesztett híresztelésekkel, elolvashatjátok a sok pletyka hátterét és cáfolatát,
pl az állítólagos szilikon ügyről is
A HONLAPOM-on
Meg szep, hogy misszionalok...miszionariuzalok...vagy mi!
BRITNIERT MINDENT!
Teheranban mar hetek ota baszott meleg van, 40-43 fok. De ha Britnit hallgatok, feltuzesedik a verem es a legnagyobb meleg is husitoleg hat (ezt jol megaszondtam :-) Ilyenkor ki kell kapcsolnom draga Britninket, hogy meg nem fazzak.
Hat igy telnek a napjaim.
Udv a hawajozo klub tagoknak!
Lyokedvet!
Macko
u.i.Istenem, ha en egyszer eljuthatnek egy Britni koncertre!
Te tényleg nem tétlenkedsz!
Olyan messze is terjeszted az igét, igazi misszionárius vagy, az biztos!
Itt mindenki nyári szabadságra ment, hawaii-on süttetik a hasukat ilyenkor a club-tagok, én is épp most indulok egy Britni-koncertre (ja, aztán majd felébredek:))
Amúgy milyen az idő Teheránban?
Itt épp esik....
Szóval kollégák már séróból nyomják az Oops-ot?
Hat mar senki sem koccint Britniert pohart???
Szegyen es gyalazat, hogy csak en tartom a frontot egyenesen Teheranbol. Ugy dontottem, hogy ilyen messzi tajakon is meg kell, hogy ismerjek a mi Britnink csodalatos tehetseget. Meg jo, hogy van itt nalam kazetta es meg tudom osztani e nemes "virust" az itteni kollegakkal.
Bolondulnak is erte veszetul :-)))
Az utóbbi 5 hozzászólás a szívemből is szólhatott volna, köszi srácok ;)
(még a csitri is klafa:))
Csak annyit fűznék még hozzá az endi által felsorolt dolgokhoz (no.449), hogy
1.)énekelni már megtanult, és SzVSz tud is annyira, amennyire kell a tinci-tánci számaihoz
2.)művelődni is fog majd, saját elmondása szerint ha már nem foglalja le ennyire az énekesi karrierje, megy "college"-ba
Meg amúgy is, milyen műveltséget vársz el egy 18 éves, amerikai, iskolás-kora javarészében Mikiegerező lánytól?
3.)szerintem abszolút nincs nagy arca, tök szerény kiscsaj imidzs jött le nekem róla, akár interjúban, akár más-pl.koncertfelvételen, és nagyon közvetlen, kedves teremtés, intelligens, spontán módon nyilatkozik, és NEM olyan, aki egy betanult szerepet mond és bambán néz csak ki a fejéből, ésatöbbi
És inkább hallgassa őt "a sok kis primitív diszkóskislány és kisfiú",mert így talán nem fogják hidegvérrel lelőni a tanárukat, vagy osztálytársaikat, mint volt rá példa a közelmúltból az USA-ban...
És ami Brit rajongóinak zenei ízlését illeti, magam részéről sok jó zenét szeretek, és nagyrészük nem a mostani divatzenekarokból (bocsánat:-együttesekből, különbség!) kerül ki.
Viszont: Éljen és virágozzék soká a "Britney Spears produkció" !!
Mert ő a "némber van" !!
Ne haragudj, de ha a te kislányod, miért nem tanítottad meg jobban mindenre, amit mondtál. Azt sem hiszem, hogy Britney rajongói csupa primitiv diszkósok lennének, hiszen én például szeretem a Zámóbó Jimmyt is (mert olyan szépen visít mint egy kis malac) pedig ő nem is diszkós, csak rózsaszinű.
Bogárka, te is beleeestél a sztereotipizálok széles fikázó táborába. A hozzászólásodban felsorolt tevékenységeket eloszeretettel ajánlom a te figyelmedbe is. Nem fognak megártani. De hogy el ne felejtsd, a legfontosabbat leírom neked még egyszer: stílus. És sajnos még 450 hozzászólás után is kell valakit figyelmeztetni valakit arra: hogy fun, nem fan. Ha nem tudod, mi a különbség, akkor talán muvelodj egy kicsit (tudod, második legfontosabb dolog a felsorolásból). A többit inkább nem írom le. De ha megkérsz, akkor szívesen adok még egy-két jó tanácsot. Abból mindig van a tarsolyomban.
Amígó!
A "Britney Spears produkció" az elmúlt évtized talán legsikeresebb projektjévé lett.
Az ötlet és a kivitelezés szempontjából egyaránt ritka professzionális munka.
PR,marketing...stb.Ezt bizonyítja az epigonok minden képzeletet felülmúló tömeges megjelenése is.Sokan még azok is "utánozzák" akik talán még nála is nagyobb nevek a szakmában.
Ráadásul zeneileg is jó,annak ellenére,hogy roppant egyszerű.
Ps:A PR-ről annyit,hogy még te is Britney "műcsöcseiről" beszélsz.
Üzenem a kis britnejkének: kislányom jobb lesz ha összehúzod magad, megtanulsz énekelni, művelődsz egy kicsit, szerényebb leszel, lemész a tévéből hogy ne is lássunk ésatöbbi. A sok kis primitív diszkóskislány és kisfiú társaddal együtt. Meg a rajongóiddal együtt.
Hi, Köves!
"Information-overload" technikákat alkalmazok, hogy szinten tartsam magamat (vagyis minél több infót begyűjtök és kiegészítem saját forrásból áradó morzsákkal), és úgy látszik, sikerült is elérnem, hogy Britnike szellemisége átitassa a net finom szálait, amire persze egyedül nem lettem volna képes, ezért szeretnék ezúton is köszönetet mondani tanáraimnak, hogy bíztak bennem, a rajongóknak, akik tartották bennem a lelket, és a többi kitartó Brit-FUN-Klub-tag-nak, hogy nem rejtették véka alá véleményüket, és végül, de korántsem uccsó sorban Britninek, hogy VAN!
Ami a TFK Topic ötletét illeti, nagyon kedves tőled a kezdeményezés szándéka, csak szólj majd ha indítod, mert akkor csináltatok a rajongóimnak szánt kitűzőket, dedikálok saját képpel ellátott pólókat, meg adok ki lemezt, és egyéb dolgokat, amikre igény lehet még, pl.Traider-babákat a Britni babák mintájára, stb...
Szia Traider!
Csak azért vártam mostanáig a válasszal, mert kicsi szürke agysejtjeim (et egy régi belga bácsitól loptam) eddig dolgoztak a furmányos történet megoldásán és most végre rájöttem (...megmerelôbbnemvoltamgépnél...) Most már nemcsak Britnikét tisztelem hanem a TE méthetetlen információgazdagságodat is. Lehet, hogy nyitok egy Traider Fun Klub Topicot eccer:)))
Csá
Köves
Szóval én szeretem a JÁksót, és ezért becsülöm is britnit, de csak ennyi.
Mert: énekelni nem tud. Ez abban is érződik, hogy csak akkor jó a dal, ha van benne backingvocal, ha nincs, akkor csak rekedt szörcsögést hallunk. Dagadt, műcsöcs, műhaj, műhang, műagy. Minden egyes szám ugyanarra a sémára épül, ugyanazokat az akkordokat hallod, még a számok hossza között sincs sok eltérés, minden számnak külön készül videoverzió, mert az eredeti gyenge, stb. Szóval jó a csaj, egyszer én is megdugnám, de utána nem néznék magamra sokáig. És hát egy énekes, aki igy énekel..
Hogy egyeseknek mennyi szabadidejük van!
És, hogy azt ilyen ízléstelen dolgok készítésére fordítják! Felháborító! Én is csak azért hívom fel rá a figyelmet, hogy hátha észreveszi az intrenet-rendőrség is (vagy mi) és haladéktalanul megteszi a válaszlépést.
Jól látom, hogy Te nem szereted Britnit?
Sőt azokat sem szereted, akik Britnit szeretik, ugye? Ez nem baj, mert a Britni, meg a rajongói mindenkit szeretnek, még téged is bizony! Mert Britni dalai arról is szólnak (rengeteg más igen nagyon fontos dolog mellett), hogy mindenki szeressen mindenkit és akkor béke lesz a Földön.
Üdv,
M
u.i. Ha tudod, olvass vissza néhány tíz hozzászólásnyira vagy a topik elejére és akkor majd Te is szeretni fogod Britnit!
(mert Őt nem lehet nem szeretni)
Igen, végigolvastam az egész lapot mindenestül.
Nagyon frankó az Oops-os képregény is!
Azért nem mertem "szembedícsérni", mert ott linkeskedik a képem is és még azt mondanák erre, hogy elfogult vagyok. Tényleg jó az egész, na!
...volna! <---óriási :-)))
Bátyámnővérem, ne vedd már ennyire vérkomolyan a dolgot, ez csupán "fun", mint ez a klub!
Ha meg nem fekszik neked ez a pojénosnak szánt szájt, sajnálom, én - jól sejted - még büszke is vagyok rá és örömmel hoztam létre Britni iránti elkötelezettségem megerősítése végett.
És bátyámnővérem, megtisztelő, hogy engem is fogaskeréknek tartasz, szeretnék is a Britni mellett levő fogaskerék lenni, hogy mindig együtt lehessünk:))