Mondjuk talán abból, amit írtam, nem sok derült ki (direkt nem írtam be, hogy mit olvastam, bár abból sem derül ki sokkal több). Azt az eddigiek alapján is lehetett sejteni, hogy az Alter-vonal folytatódik, hiszen megkérte Mike-ot, hogy nézzen utána a srácnak, meg van a meghamisított szolgálati lapja...
Igen, a következő három rész tartalmát már olvastam. nem bírtam ki... Alakulnak az események. Bár spoilerek nélkül is lassan körvonalazódik, mit is keres Bordás ezen az őrsön. :)
Az előző rész óta. A csaj, Kriszta, ugyanis az a beépített megfigyelője Bordás volt főnökének, Kolonics tábornoknak, neki kell jelentenie mindent róla. Kriszta ugyanis nagyon be akar jutni a kommandósokhoz, és ha jól végzi a munkát akkor bekerülhet.
Bordás meg azért tegezi, mert hogy-hogynem, amikor elkezdett arra gyanakodni hogy őt megfigyelik, akkor ezt a nőt fogadta bizalmába, hogy Kriszta figyelje a többi társát és neki Bordásnak jelentse aki gyanús....
Megjegyzem szerintem Bordás azért Krisztát szemelte ki mert rá gyanakszik és igy ellenőrizni tudja mit tesz a csaj....
Azt nem értem, ha van beépített ember akkor minek kellet bekamerázni mindent ? Vagy az egy másik csapat játéka, és egymás ellen dolgoznak ?
Jó kérdés. De az ezredes elvtárs elég morcos, szal' lesz itt öldöklés. :D Alter nekem is talány...majdnem rákenték a balhét, a végén meg kiderül, hogy szabadnapja volt. Huhhh.
Beszarás! XD Gergő bácsi az isten! Nagyon jól hozza Trokán a figurát, nekem már hiányzott egy jó kis vita Bordással. :D Most megkaptam, nevettem is becsülettel. :D
Egy korábbi részben billiárdozás a szőke csaj jól előrevetítette, hogy miről is szól a történet (vörös ezredes hazajön narancssárgában, kéri a pénzét, stb.).
Nos engem nem annyira a történet "jósága" v "rosszasága" érdekel, mert igazából újat aligha találhat ki valaki. Az viszont , h a karakterek, a körülmények, a döntési mechanizmusok közel vannak a valósághoz, az igen. Régi mondásom, h minden ellenkező híresztelés ellenére a rendőr is ember. Ez a sorozat pont arra világít rá, h nekik is vannak vágyaik, álmaik, anyjuk :-)) (még akkor is, ha Lacikával történtek túlzás). Ez a rész szvsz jó volt. Az, ami az olvtársak fantáziáját mozgatja, -h ki, miért és minek- talán nem is annyira lényeges.
A meghamisított szolgálati lapos rész teljesen az elején volt! A főcímzene és az előző részek összefoglalója előtt. Bordás azon csodálkozott, hogy a szolg. lap szerint Alter 3-as volt lövészetből. Ehhez képest élből lelőtte múltkor a páncélkocsi kirablóit. Emiatt gondolja Bordás hogy hamisak az adatok.
Az feltűnt valakinek, hogy a beharangozóban olyasmi volt, hogy Alter szolgálati lapját meghamisították? Ez a rész hova tűnt? És Alter rendfokozata se stimmel, mert 3 csillaggal nem lehet törzszászlós. Akkor hogy van ez? Ja, és ki Bokros ezredes? Ha ezekre valaki tudja a választ, írjon.