Tehát neked eszedbe se jut egy erőszakmentes (megbeszélős) megoldás.
Persze mire számítottam, mikor a koszos zokni ügyében se jutott eszedbe, hogy az ilyesmiről lehet beszélgetni a házastárssal, és a feladatokat újraosztani...
Nagyon helyes, végre egy férfi bök rá egy nőre, hogy nála nem lehet a gyerek, és örüljön, ha láthatja egy hétvégére!
Ne játsszuk már el a bazárit, mintha a nő áldozat lenne, ugyanis a másik gyerek a nő mellett halt meg, mert nem vigyázott rá eléggé, jogilag lehet, hogy nem bűnös, de mindannyian tudjuk, hogy valójában igen!
Na ez az a KURVÁRA ritka eset, hogy a kutyaszar visszanyal!
(kapaszkodj meg csillagos mácsonyamadaram, a FORDÍTOTT felállás az, ami naponta többezerszer előfjordul, de az teljesen rendjén van, ugye, pimpimparé?)
Így csaltam lépre júárkát a molesztálós topikban, azt állítottam, hogy simogatom a kolléganőim haját, és egyet még át is ölelek, és a nagy mellét magamhoz húzom - meg is kaptam a magamét júárkától. De aztán elárultam, hogy pont fordítva, velem csinálják ezt, akkor meg csak azt hajtogatta, hogy de azért rá vagyok gerjedve a kolléganőm nagy mellére.
Csapdát állítottam neki, bele is sétált.
Azóta biztonsági játékos lett velem szemben, nem válaszol nekem, de igaza is van, mert ha nincs válasz, nincs hibázás!