Szerintem Alter szólt nekik, hogy beszéljenek vele. Egyébként az is világos, hogy miért így figyelik Bordást. Viszont azt nem tudom, hogy mit vétett a fekete király ellen, amiért az meg is ölheti?
Na végre ez beindult..... csak egy jelenet volt erős túlzás, amikor tábornok és a "karbantartófőnök" a lehalgatókocsiban arról dumáltak hogy az FSZB(exKGB) és CIA is tőlünk vár valamit... azért a Nagy Galaktikus Összeesküvés kicsit sok.
Kovalik Johhnyt meg azért vihették el mert látták a kamerákon hogy hallott mosogatás közben sokmindet?
Mondjuk talán abból, amit írtam, nem sok derült ki (direkt nem írtam be, hogy mit olvastam, bár abból sem derül ki sokkal több). Azt az eddigiek alapján is lehetett sejteni, hogy az Alter-vonal folytatódik, hiszen megkérte Mike-ot, hogy nézzen utána a srácnak, meg van a meghamisított szolgálati lapja...
Igen, a következő három rész tartalmát már olvastam. nem bírtam ki... Alakulnak az események. Bár spoilerek nélkül is lassan körvonalazódik, mit is keres Bordás ezen az őrsön. :)